Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Coco Hoeksema 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, goede informatie, makkelijk betalen

Service
Product werd volgende dag geleverd. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Overzichtelijk, uitgebreid en makkelijk met zoekfuncties producten zoeken.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende service en makkleijk te bestellen.

Extra toelichting
Makkelijk winkelen vanuit huis, eenvoudig zoeken naar product, goede productinfo, snelle levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetthelegend 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel.

Service
Hoe het staat beschreven op internet sprak mij heel erg aan.

Assortiment
Veel keuze en niet duur.

Aanbeveling
Vanwege de service en de hoeveelheid keuze.

Extra toelichting
Heb de set een paar dagen in huis maar alles goed verlopen met de zeer snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schonhage 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Klantenservice is deskundig en geduldig.

Assortiment
Verkoopt de dingen die leuk zijn om te kopen .
Heb er mijn TV,wasautomaat,wasdroger,stofzuiger en barbeque spullen gekocht.Heel lang geleden ook mijn autonavigatie.

Aanbeveling
Gewoon een goed functionerende organisatie waar je betrouwbaar zaken mee kan doen.

Extra toelichting
zoals ik al bovenstaand vermelde,komt erg betrouwbaar en klantvriendelijk op mij over en daarom ben je extra tevreden met je aankoop. De door veel shops gezochte meerwaarde,door jullie wel waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kawon 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar klikken klaar !

Service
Supersnelle levering , goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Olree 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed assortiment en volgende dag geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroenbom 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je komt in de winkel en het personeel laat je rustig eerst rondkijken. Nadat je weet wat je ongeveer wilt hebben komt er al iemand naar je toe om je verder te helpen! Super want ik hou er nooit meteen van op iemand direct op mn lip te hebben!

Service
Goed geinformeerd door de verkoper over de samsung televisies. Ik wou eerst een goedkoper type van samsung kopen maar omdat de nieuwere versies meer opties hebben en dus langer plezier geven heb ik toch voor de samsung 8000 seies gekozen.

Assortiment
Van alle top merken alles in huis. Dat was wel super omdat ik samsung wilde kopen maar philips sprak me ook aan hierdoor was de overweging ook weer een stuk makkelijker

Aanbeveling
Kwaliteit en service is super. Ook de prijzen zijn prima en volgens mij ook een van de laagste.

Extra toelichting
Super goed geholpen. Ik wou ook een nieuwe koffiemachine dus de verkoper liep direct mee na de aankoop door naar de koffie discounter. Hier ook super goed geholpen icm een heerlijk bakje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve Ed 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In het weekend 2 tv's gekocht en werden dinsdag al bezorgd. Al eerder een tv besteld voor mijn ouders, ook direct bezorgd. De site is handig opgezet met video uitleg over wat de tv aan opties heeft.

Service
Duidelijke communicatie over wanneer er bezorgd wordt.

Assortiment
Heel breed, voor een budget tv of voor iets exclusiefs, ze hebben het allemaal.

Aanbeveling
Ook als je geen specialist bent, kun je hier prima alles vinden wat je wilt weten. En anders ben je een telefoontje van je antwoord verwijderd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evill 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk, goede opzet van de webshop evenals de afwikkeling van aankoop tot afhandeling.

Service
Zeer goede service, deskundigheid van het personeel en antwoorden op al uw vragen.

Assortiment
Zeer breed assortiment voor iedere doelgroep met prijzen voor ieder type consument.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze (web)shop aan, van jong tot oud en van de consument met een kleine beurs tot diegene die houd van extra luxe.

Extra toelichting
Zeer breed opgezette (web)shop voor de consument van nu! Eenvoudige stap voor stap afhandeling van uw aangekochte product. Deskundig personeel die graag voor u klaar staan. Dit is de derde keer dat ik een aankoop hier doe en kom hier zeker weer. De scherpste prijs en de beste service, wat wil een consument nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topsquash Nijkerk 16-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
de medewerker wist ons alles goed uit te leggen

Assortiment
voor het beslissen van de juiste keuze in de showroom net te weinig vergelijksmogelijkheden.

Aanbeveling
goed, mits je zelf kan instaleren

Extra toelichting
makkelijk, goed, en tegen een juiste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ramona1979 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een mooie winkel, die rust uitstraalt maar je toch ook uitnodigt om door de winkel de producten te bekijken.

Service
De medewerker wist alles goed en duidelijk te vertellen. We hadden via de site een ander toestel gezien, maar door het goede advies toch een ander gekocht. Die weliswaar kleiner is waarvoor we kwamen maar de beeldkwaliteit wel weer stukken beter is.

Assortiment
Van alle toesteltypes hangt er wel 1, ook verschillende inches zijn aanwezig zodat je goed het verschil kan zien.

Aanbeveling
Zeker, de service is goed, er werd mij verteld dat ook de garantieprocedure goed is geregeld. De prijsverhouding is goed. Dit scheelt een stuk met bijv.de Saturn. Daarvoor wil ik wel even naar jullie toerijden.En niet te vergeten de kennis van de verkoper

Extra toelichting
Ik vind het een Top zaak, alles is tot in de puntjes goed geregeld. Goede producten, mooie winkel, en personeel met de juiste kennis. Daarvan kunnen een hoop winkels nog het goede voorbeeld aannemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T & J 16-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en goed parkeermogelijkheden

Service
goed informatie

Assortiment
wat wij wilde hebben wad ruimschoots aanwezig

Aanbeveling
prikjs kwaliteit is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcoburgman 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet kijken, vergelijken en er achter komen dat plasma-discounter de goedkoopste is. Op de site kan je je eigen wensen invullen en er komt een duidelijk overzicht met wat je wil, filteren op prijs en je bent er Vervolgens via internet bestellen, nergens aan vast zitten en een mail krijgen dat het product gehaald kan worden

Service
Je komt binnen en er is gelijk een klik met de verkopers, ze laten je even rondlopen en benaderen je dan. geen agressieve manier van benaderen.

Assortiment
Op internet breed, in de winkel afgelopen week iets minder ivm verbouwing. Leuk om te kwijlen bij TV's die bijna onbetaalbaar zijn. Wij kopen bij AH onze levensmiddelen omdat deze een breed assortiment hebben. Plasma discounter heeft dit ook en ook nog eens de laagste prijd.

Aanbeveling
Normaal doe ik dit nooit snel omdat je ook negatieve feedback krijgt als je dit doet, bij Plasma-Discounter ben ik er niet bang voor dat dit gebeurt.

Extra toelichting
Ik denk dat ik hierboven alles al heb gemeld. Misschien vergeten dat de openingstijden ruim zijn en de parkeergelegenheid geweldig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen1234 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen & nuttige opties worden weergegeven.

Aanbeveling
Besteld voor 20u en dan volgende ochtend (!!) al geleverd.

Review criteria:

Goed

Reageer

Jan Rol 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken, betalen,klaar!
En vooral geen gezeur met gebruikersnamen en wachtwoorden!

Service
Binnen 2 werkdagen in huis.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonos Player 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Op de site werkte een kortingscode niet. Daarom gebeld en keurig geholpen met mijn bestelling en alsnog de korting gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Djim Sloesen 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
staat hoog aangesc

Service
binnen 1 dag geleverd. 2 weken tijd om terugtesturen indien niet tevreden.

Assortiment
veel verschillende keuzes in alle prijzen en maten.

Aanbeveling
Het is snel en makkelijk om te bestellen en is ook nog eens topkwaliteit.

Extra toelichting
ik vind het een prettige site die bij beslist.nl ook vaak als het beste staat aangeschreven met prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W_i_l_l_e_m 15-11-2013

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijk website. Gratis bridge werd automatisch bij de sonos play5 toegevoegd.

Service
netjes en goed verpakt bezrgd

Assortiment
groot assortiment, soms met leuke social deals!

Extra toelichting
Sonos Play 5 incl gratis bridge gekocht, die automatisch bij de bestelling werd toegevoegd. Door de social deal ook nog 10% korting op de play 5, superdeal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Hoogterp 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vooral overzichtelijke webshop met goede suggesties.

Service
Snel geleverd, zonder enig probleem.

Assortiment
Ruime keuze in elke inchmaat scherm.

Aanbeveling
Snelle levering, groot assortiment en dan ook nog voor een betere prijs dan in de retailwinkels. Ik zou niet weten waarom je níet naar Plasma-Discounter zou gaan.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

67jan 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het zoeken en bestellen ging heel makkelijk en vlot

Service
heel goed .
ik had de tv al binnen, maar geen factuur van mijn tv .
ik heb gebeld met klanten service en binnen 10 minuten na ophangen had ik een mail binnen met een factuur in de bijlage.

geweldig geregeld.

Aanbeveling
in hoge mate, omdat ik er zeer tevreden over ben.

Extra toelichting
ik zal hier zeker weer terug komen . omdat ik er zeer tevreden over ben . ook het zelf kunnen bepalen van de leverdatum ik vind ik zeer fijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schapie48 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
Ik weet gewoon dat de service van plasma-discounter goed is

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
heb al diverse mensen aanbevolen om naar plasma-discounter te gaan vanwege de goede service en de ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos1996 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gaat snel

Service
Het zou fijn zijn als je een afleverdag kan kiezen bij het bestellen, maar verder prima!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Veel mensen in mijn omgeving kopen al hier

Extra toelichting
Lekker snel en eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yindi 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website ziet er overzichtelijk uit en alles is gemakkelijk te vinden.

Service
Even gebeld en men reserveerde de tv meteen voor me, waar er nog 5 van op voorraad waren.
Ik werd vriendelijk en professioneel behandeld.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en er is voldoende keuze. De prijzen zijn zeer concurrerend met andere websites en winkels.

Extra toelichting
Ik bestelde de tv op 13-11 en de volgende dag werd het al afgeleverd! Dat is service voor mij. Aan de telefoon wordt je vriendelijk te woord gestaan. Een terechte aanbeveling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van het Veld 15-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy van Herwaarden 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima locatie, parkeren voor de deur en je krijgt zo de televisie mee. Top!

Service
Bij aankoop goed, de toekomst zal het verder uitwijzen...hopelijk heb ik de service niet nodig.

Assortiment
Breed assortiment, maar niet alles uitgestald. Maar de meest gangbare waren wel te zien.

Aanbeveling
Heb het al geadviseerd, goed online ook verder. Personeel kwam ook goed gemotiveerd en kundig over.

Extra toelichting
Prima ervaring, persoonlijk mijn eerste bij plasmadiscounter, goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fajmvdijk 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles meer dan duidelijk
Bestellingen gemakkelijk te plaatsen

Service
Ik heb contact met personeel
Erg vriendelijk en behulpzaam
Meer dan tevreden
Bestelling woensdag geplaatst artikelen donderdag al binnen

Assortiment
Zeer breed assortiment

Extra toelichting
Verschillende internetsites bezocht deze steekt er met kop en schouders bovenuit Ik beveel jullie aan bij vrienden en collega's Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Bregten 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Snelle levering, en een goed overzicht wanneer het thuis wordt gebracht.

Assortiment
Hele ruime keus

Aanbeveling
Snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malibu35 15-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed berijkbaar,prima parkeer gelegenheid,

Service
goede uitleg produkt,en helemaal fijn dat ze helpen met de spullen naar de auto brengen (zeker in mijn geval aangezien m.n rugklachten )

Assortiment
prettig dat ze een ruime keuze hebben in electronica en alle witgoed

Aanbeveling
in alle opzichten een aanrader.
-prijs
-keuze
-bereikbaarheid
-parkeergelegenheid
-service

Extra toelichting
voor mij een prima ervaring, alle punten die voor mij belangrijk zijn waren prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald jantje 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtige website

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
snelle service en niet duur

Extra toelichting
was mijn eerste aankoop bij plasma discounter en tot nu toe is alles soepeltjes verlopen dus waarschijnlijk niet mijn laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo1977 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een snelle site met veel informatie

Service
De mogelijkheid tot chatten is heel handig

Assortiment
veel verschillende producten in allerlei prijsklassen

Aanbeveling
ik heb er nu al een paar keer besteld en geen problemen onder vonden

Extra toelichting
Deze webwinkel verdient alle lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerKer52 15-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, waarbij de verschillende stappen duidelijk en logisch zijn

Service
Na prijsopgave werd direct een reservering gemaakt, die 3 dagen geldig blijft. Bij ophalen bestelling snel en goed geholpen. Parkeren voor de deur

Assortiment
Zeer ruime assortiment in zowel apparaten als merken

Aanbeveling
Niets negatiefs te melden

Extra toelichting
Nadat ik via de site om een prijsopgave had gevraagd, kreeg ik daar heel snel een reactie op met tegelijkertijd de melding dat er een reservering voor het produkt was gemaakt en die 3 dagen geldig was. Dezelfde dag nog naar de showroom in Naarden gegaan en de produkten bekeken en beoordeeld. Naar volle tevredenheid daarna op basis het reserveringsnummer direct de apparatuur meegenomen. Prettige bediening en direct klaarzetten van bestelling. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krelis 5 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was dichtbij mijn huis adres

Service
Werd netjes geholpen en goed geadviseerd al was het druk

Assortiment
was voldoende te zien

Aanbeveling
Zie boven alles goed beoordeeld dus waarom niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter35 15-11-2013

Algemene score

6,8

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
in de showroom zijn we goed geadviseerd en geholpen

Assortiment
op de website zeer compleet;

Aanbeveling
goed bereikbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

A van Boxtel 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website overzichtelijk en duidelijke omschrijing van het product.

Service
bestelling netjes en volgens de aangegeven informative geleverd.

Assortiment
een ruim assortiment, met duidelijke omschrijvingen en duidelijke informative per product.

Aanbeveling
ik zou deze winkel aanbevelen bij andere. er is een ruime keuze en snelle en correcte levering van de producten. prijzen zijn ook allemaal goed scherp.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze webwinkel. Zelf zou ik hier zeker weer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.A.M. Oomen 15-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijke en voldoende parkeergelegenheid, snelle afhandeling, makkelijk betalen

Assortiment
Gewenste TV fysiek niet aanwezig in de winkel, we konden deze dus niet bekijken. Verkoper mocht (wilde) TV niet uit de doos halen.

Aanbeveling
Alleen de prijs scheelt en is lager dan bij de "gerenommeerde" detailhandel.

Extra toelichting
Wij kennen Plasma discounter al geruime tijd en hebben al onze TV's (intussen al een stuk of 6) daar aangeschaft, puur en alleen omdat zij de goedkoopste zijn. Naarden ligt vrij centraal en zij hebben voldoende en gratis parkeergelegenheid. Dit keer echter wilden wij de op de website gekozen TV fysiek beoordelen en dat werd een teleurstelling omdat er zeer weinig TV's "in de zaak" hingen. Verkoper wees wel vergelijkbare toestellen aan, maar dat was het net niet. Uiteindelijk de TV op de gok gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marvin Besselsen 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de site makkelijk te bestellen

Service
Het product werd snel en op tijd bezorgd en was netjes ingepakt.

Aanbeveling
Erg goede ervaring met de site. Makkelijk te bestellen en een goede levering. Ook een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Emilio Vermeulen 14-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlak bij de snelweg met voldoende parkeermogelijkheden. De bewegwijzering kan nog beter.

Service
Snel een accuraat

Assortiment
Volgens mij is alles mogelijk

Aanbeveling
Leuk om ook Coronel rond te zien lopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransafca 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het aangeschafte toestel was op voorraad en ik kon deze gelijk meenemen.

Service
Duidelijke toelichting bij de keuze van dit toestel.

Assortiment
In alle prijs klasse is een zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, dicht bij de A28 en gratis parkeren voor de deur. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam Dijkstra 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gemak om te bestellen, de snelheid en de info zijn prima.

Service
Top bezorging, de volgende dag al, dit werd al beloofd maar door ervaring bij andere webwinkels had ik het niet verwacht.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede site, duidelijk, snelle bezorging, snel een link gekregen voor track and trace.

Extra toelichting
Duidelijke overzichtelijke site, bestelling gaat makkelijk en bezorging was super snel, helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bobby 2005 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Besteld via Internet

Assortiment
een prima overzichtelijk en uitgedokterd
assortiment

Aanbeveling
Een aanrader aan een ieder om bij
Coronel te shoppen.

Extra toelichting
Reeds eerder kocht ik een TV bij Plasmacounter naar volle tevredenheid en nu kocht ik er weer een omdat ik een groter scherm wil.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Danny LEPPEN 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne website en mooie productbeschrijving door Tom

Service
Levertijd: Twee dagen en mijn TV stond te spelen

Assortiment
De winkel heeft keuze voor iedereen dus voor elk wat wils.

Aanbeveling
fijne toestellen voor de beste prijs

Extra toelichting
Fijne service - Mooie producten en vriendelijke mensen snelle levering ook in Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

online shopping queen 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel informatie over ieder product.

Service
Alles keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Niks gemist op de site.

Aanbeveling
Ik heb plasmadiscounter al aangeraden bij een collega, zij heeft dezelfde dag ook een tv besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kbertel 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede locatie, eenvoudig te bestellen

Service
Hier hebben we nog geen ervaring mee

Assortiment
Goed en duidelijk assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Coby de Wit 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alle gerenommeerde merken op een rij en daarbij goed advies en gelijk meenemen

Service
Service en de tijd die wordt besteed aan de gestelde vragen.Klasse ook voor de jongere kopers ( kleinzoon)

Aanbeveling
Zie gemak. Je komt nooit voor niets.

Extra toelichting
Alles op een rijtje : Prettige zaak, prettige mensen en volledig assortiment tegen concurrerende prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nicotje1946 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime parkeergelegenheid.
Overzichtelijke presentatie winkel en internet.

Service
Technisch vaardige uitleg in installatie en gebruik van product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jw59 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettig dat je op zondag of een avond kan

Service
Service bij verkoop prima. Service bij advies produkt niet goed, andere zaak goed advies gekregen en als nog bij coronel gekocht. Hierdoor liepen wij de superaanbieding mis en moesten we 2x terugkomen.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Vooral prijstechnisch, advies was wat minder

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fast Shorttracker 14-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Locatie enkele minuten van de afrit van de snelweg.

Service
Prima geholpen door de medewerker in de winkel. Absoluut een goed advies gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BomberDani 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Dinsdag avond een TV besteld en woensdag een mail met de track/trace nr ontvangen. Deze heb ik alleen niet nodig gehad want PostNl stond al voor de deur. Top TV, en ook Hans Klok had niet sneller kunnen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy Ds 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Veel keuze, makkelijke website. Virtuele verkoper erg handig, maarzou meer in moeten gaan op features apparaat ipv bijverkoop accesoires.

Service
Helaas werd onze TV - ondanks de belofte op de website, voldoende voorraad, etc - niet daags erna geleverd : 2 dagen levertijd. Omdat we vrij hadden genomen juist op de beloofde leverdatum, kwam dit onhandig uit. Levering uiteindelijk via track and trace prima op tijd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Dit was niet onze eerste aankoop via deze site. Meerdere vrienden hebben reeds op ons advies ook gekocht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Steven Bakker 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De shop is de mooiste shop die ik ooit heb gebruikt op internet , aleen als je een selectie hebt gemaakt en je gaat een pagina terug dan moet je de selectie weer opnieuw instellen .

Service
Diverse keren een bestelling gedaan en nooit service nodig gehad , dat zegt wel genoeg

Assortiment
mooi uitgebreid assortiment van goedkoop tot exclusief maar toch ook de nieuwste en meest geavanceerde producten gewoon op voorraad

Aanbeveling
Dit is gewoon een zeer goede webwinkel met goede product info en goede voorraad.

Extra toelichting
Altijd zeer tevreden over de producten , prijsstelling en vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens Mali 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel aankopen op jullie website, erg duidelijk.

Service
Nadat ik belde omdat ik mijn bestelling niet kon afronden melde een medewerker dat er een storing was met het betaalsysteem, keurig geholpen. enkel geen alternatief geboden, dat was jammer.

Assortiment
Motivering niet nodig , kijk op de site.....wat is er niet dan?

Aanbeveling
Als internet shop , in grote mate.....al is het alleen al om Tom zodat die gewoon WTTC kan blijven rijden.

Extra toelichting
Top bedrijf , snelle levering en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews