Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard van hoof 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel een tv kopen wat wil je nog meer

Service
Nog geen ervaring mee maar de berichten over de service denk ik dat dit wel goed zit

Assortiment
Veel bekende merken is wel zo prettig

Aanbeveling
Het bestellen ging vlot goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knehvana 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker online shopen.

Service
Ik werd meteen geholpen.

Assortiment
Ruime keuse

Aanbeveling
Het is een mooie winkel met veel TV's.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden in alle opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda v C 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snel en makkelijk besteld, duidelijke site, en snel in huis. Kan de Mediamarkt niet tegenop. Daar was deze tv duurder, niet op voorraad in de winkel terwijl we er hier ook nog een gratis Dongle bij kregen.TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Heidema 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker achter de pc op zondag middag

Service
Snel, compleet maar toch een 9 anders krijgen jullie kapsones ;-)

Assortiment
Wat ik zocht heb ik snel gevonden

Aanbeveling
Alleen bij mensen met geen technische kennis wat betreft het aansluiten van een tv zou ik het niet aanbevelen.

Extra toelichting
Snel, compleet, goede prijs, top assortiment. Reeds mijn 2e tv bij Plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T12 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorme keus ,door de filmpjes worden de produkten prima voorgesteld in je luie stoel

Service
Op alle vragen een duidelijk antwoord en advies hoe te handelen.

Assortiment
Bijna alles op videogebied is te bestellen bij Plasma-Discounter op een supervoordelige manier.

Aanbeveling
Service, prijs : alles klopt bij Plasma -Discounter

Extra toelichting
Dit was de tweede keer dat ik een breed beeldscherm tv bij Plasma - Discounter kocht en in niets ben ik teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

te-vreden 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website goede info over product en mogelijkheid om vrijblijvend te reserveren. Ideaal aangezien wij het product in Naarden op zondag gingen afhalen.

Service
goed geholpen door vriendelijk personeel in de winkel Alle tijd voor uitleg in info op door onze gestelde vragen

Assortiment
voor iedere portemonnee wat wils

Aanbeveling
mooie kwaliteit producten. De moeite waard om eens te gaan kijken

Extra toelichting
Super tevreden en als we andere producten nodig hebben weten we de Website maar ook de Winkel te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogel1225 19-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website een reservering gemaakt, krijg gelijk een mail en sms met bevestiging!

Service
Top! Het stond al voor mij klaar, stond met 10 min al buiten met bevestiging dat ik een heel goed keuze gemaakt hebt.

Assortiment
Uitgebreid en het personeel weet waar ze het over hebben, model kleur en assortiment.

Aanbeveling
Aan de mensen die echt opzoek zijn naar kwaliteit producten en dat zijn de meeste in mijn omgeving

Extra toelichting
Top service, goede informatie meegekregen en adviezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo F. 19-11-2013 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, waar je goed kan selecteren op je specifieke wensen. Je kan zowel online bestellen als in de showroom terecht.

Service
Je krijgt 2 weken de tijd om je toestel te proberen. Wanneer het toch niet bevalt kan je een ander formaat of merk uitkiezen. Als er iets ontbreekt wordt het nagestuurd en binnen 2 werkdagen heb je het in huis.

Assortiment
Heel ruim assortiment met meerdere merken en formaten, veelal op voorraad te verkrijgen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Ten eerste de scherpe prijzen en verder om de zojuist eerder beoordeelde punten.

Extra toelichting
Het gemak van de webshop en de showroom met deskundig personeel, de hoeveelheid aan variatie en de scherpe prijs, is waar jullie je mee onderscheiden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dnijholt 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst rustig thuis online kijken

Service
juiste uitleg over waar komt de tv te staan en wat dan beter is..

Assortiment
er is keuze genoeg. alleen jammer dat het huis te klein is dan

Extra toelichting
super service en uitleg. heerlijk op zondag open, zodat we lekker konden toeren.. komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Lutjeboer 19-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk en met het aantal filteropties wat wordt aangeboden, kom je snel tot de juiste keuze.

Service
Echt een 10! Ben uitstekend en snel geholpen, ondanks de aardige wachtrij voor de kassa. Er werd gewoon iemand van het personeel bij geroepen! En dit is m'n 2e tv die ik daar gehaald heb en de service was niets minder dan de 1e keer.

Assortiment
Het assortiment is echt uitgebreid genoeg. Weet niet of er naast de getoonde types nog meer types leverbaar zijn via de fabrikant, maar ik kan het me haast niet voorstellen.

Aanbeveling
Ik HEB voorheen Plasma-discounter al aanbevolen en daarvan heeft in ieder geval 1 persoon er ook al een tv gekocht ... en dat aanbevelen zal ik in de toekomst zeker blijven doen!

Extra toelichting
Tja, volgens mij spreken bovenstaande motivaties voor zich. Niets aan de bedrijfsvoering veranderen, zou ik zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AjaxNL 19-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via website besteld
even langs gereden en bestelling opgehaald

Service
goede snelle service wordt meegedacht

Assortiment
assortiment in lage en hoge prijs. hoge prijs klasse overheerst in showroom

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tjll46 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bijvoet van Bloemendaal 19-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere site; makkelijk bereikbaar en parkeren; zondagmorgen open

Service
Bij nabellen over instellingen van het beeld.duidelijke aanwijzingen gekregen.

Assortiment
Wilde kiezen tussen LG en Philips 32 " sameet tv. Voorlichting over beide toestellen helder.

Aanbeveling
Ken genoeg mensen die ik deze winkel in geval van zou aanbevelen. Zeker omdat de site vooraf goed inzicht geeft.

Extra toelichting
Goed is goed ! Dat behoeft geen nadere toelichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lesye Reijne 19-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atchala 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk,duidelijk en helder. Het bestellen is prima te doen, ook voor iemand die nauwelijks via internet een bestelling doet en de betaling verliep vlekkeloos.

Service
De bestelling 's avonds geplaatst en de volgende avond het product al in huis! Geweldig! Via internet was ook te volgen wanneer de bezorger ongeveer zou komen.

Assortiment
Via diverse vergelijkingen en reviews wist ik al welk product en typenummer ik wilde kopen. Omdat Plasma-discouter de beste aanbieding had zonder verzendkosten, heb ik via dit bedrijf besteld

Aanbeveling
Het is heel gemakkelijk om op deze manier een product te kopen,concurrerende prijs en een snelle levering.

Extra toelichting
Ik ben zéér tevreden over de Plasma-discounter: de site is duidelijk, het bestellen gaat gemakkelijk ook voor iemand die niet vaak via internet besteld. De betaling verliep heel soepel en de levering de volgende dag al, deed mij versteld staan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulBos61 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede combinatie clicks and bricks

Service
vakkundige medewerker

Assortiment
alles wat we zochten gevonden

Aanbeveling
goede service, goed assortiment, prima bereikbaarheo

Extra toelichting
Zeer tevreden met service. Goede site in combinatie met fysieke lokatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton K te A 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat kan ik zeggen? Goede overzichtelijke site. Reservering geplaatst en in Naarden opgepikt. ABC-tje.

Service
Aardige meneer die me hielp, maar hij wist net niet de vragen te beantwoorden die ik had. Nu was de man de Sony specialist terwijl ik een vraag over de panasonic had. Maar niet echt cruciaal voor mijn mening.

Assortiment
Alle TV's die op mijn lijstje stonden waren direct leverbaar. Meeste ook nog eens te bekijken in de winkel. En de kans om een OLED in levende lijve te zien. Ook leuk!

Aanbeveling
Prima assortiment, goede prijs, snel leveren. Wat heb je nog meer nodig?

Extra toelichting
Prima shop ervaring. Ik moet het scherm nog in gebruik nemen maar over Plasma-discounter.nl kan ik alleen maar tevreden zijn tot nu toe. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frankgina 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke overzichtelijke website

Service
Snelle levering, ook op zaterdag

Aanbeveling
mooie spullen tegen niet al te hoge prijzen. 10X beter dan mediamarkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carlos1982 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk opgezet waardoor je eenvoudig bij de producten kan komen ie je wilt bekijken.

Service
De service was uitstekend, de dag na de bestelling kon ik de tv ophalen in de winkel. Bij aankomst werd ik gelijk geholpen en stond mijn tv klaar. Beter kon niet in mijn ongen.

Assortiment
Assortiment is keurig in orde. Ruime keuze in tv's wat de keuze er niet makkelijker op maakte, veel kwaliteit waar uit te kiezen valt.

Aanbeveling
Scherp geprijst en een goede kwaliteit, dat is wat ik zoek in een winkel.

Extra toelichting
Tevreden over de snelle en makkelijke gang van zaken bij het online kopen van een kwaliteits tv. Online kopen zal in de toekomst steeds meer plaats gaan vinden en dit is de manier om het de klant naar de zin te maken en aan klantenbinding te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert Nap 18-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op website gekeken, maar in winkel de beslissing genomen omdat er info werd verstrekt, die niet op de site staat

Service
Alle tijd werd er genomen, om ons van dienst te zijn

Assortiment
Bijna te erg, om een goede keuze te maken; zal wel de leeftijd zijn.

Aanbeveling
Al gedaan en blijf het doen, vanwege ligging, assortiment en vriendelijke kennisgerichte hulpvaardigheid.

Extra toelichting
Gewoon goed en qua prijs goed in de markt, maar vooral de medewerkers maken het prettig om te komen kijken/kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van de Sand 18-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel op de webshop site als in de toonzaal is alles prima te vinden.

Service
Zowel telefonisch als in de toonzaal kan persoonlijk advies prima verkregen worden.

Assortiment
Een dikke, vette 10 is niet mogelijk omdat uiteraard niet alles verkrijgbaar is, maar wel een hele goede selektie van alle huidigebeschikbare modellen.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteitverhouding ligt ver boven het landelijk gemiddelde. Het gaat gelukkig bij dit bedrijf niet alleen om winst te maken !

Extra toelichting
Assortiment, kwaliteit, service en prijsstelling zijn zeer aangenaam. Bravo, doorgaan zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThijsP69 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Helder,overzichtelijk en een goede communicatie!

Service
Goed, duidelijk en snel geholpen. De winkel is goed bereikbaar. We wonen in A'dam. Waren binnen een half uur weer thuis!

Assortiment
Omdat het artikel was gereserveerd, zijn we niet de hele winkel rond geweest. Maar ik had de indruk dat het assortiment groot is!

Aanbeveling
Geen enkele reden om deze winkel niet aan te bevelen!

Extra toelichting
'Bij twijfel.. gewoon DOEN!'

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert versie 2 18-11-2013

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ik heb me hier heel prettig kunnen orienteren voor de aankoop van een nieuwe tv. Heb rustig kunnen kijken en vergelijken zonder opdringerige verkoop praatjes. Mocht ik behoefte hebben aan informatie, dan was er snel iemand beschikbaar om alles te verduidelijken. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Prettige en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Wassink 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vooral de video uitleg van Tom heeft ons geholpen bij de keuze voor deze televisie.

Service
We hebben de televisie in het weekend besteld. In de loop van de week werd deze geleverd.

Assortiment
Voor ons is het assortiment meer dan breed genoeg. We hadden voldoende alternatieven om uit te kiezen.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en de informatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R. Veenman 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is netjes en overzichtelijk. Het bestellen gaat makkelijk. De stappen voor het bestellen van een product zijn makkelijk en duidelijk.

Service
Bereikbaarheid en parkeren zijn goed. De verkopers zijn vriendelijk en duidelijk. Heb tv gekocht waar de CI Module misschien kapot was. Ik kreeg zonder problemen een andere module mee om te proberen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment en een goede verkoop informatie.

Aanbeveling
Vriendelijke en professionele verkopers. Als ze iets niet weten dan zeggen ze dat ook zonder eromheen te praten en iets te verzinnen. Zal deze winkel zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Heb problemen gehad met mijn plasma tv van Panasonic. Dacht eerst dat het aan de kabel verbinding lag. Na een lange tijd en de aanleg van een nieuwe kabel {80 mtr} vanaf een verdeelstation naar mijn woning bleek de ontvangst nog steeds niet goed. Terug naar de winkel geweest en hier een nieuwe CI module gehad. Bij thuiskomst bleek het probleem nog steeds aanwezig. Weer gebeld met de winkel waar een hulpvaardige en begripvolle verkoper mij adviseerde om Panasonic te bellen. Uiteindelijk blijkt het aan de tuneer van de tv te liggen die nu vervangen wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clayde 18-11-2013 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,2

Gemak
Website overzichtelijk,
moest bellen of emailen voor de prijs ivm een kortingsactie

Service
vriendelijk te woord gestaan, echter kost het bellen wel een vermogen.

Assortiment
alle gangbare merken en uitvoeringen te vinden.

Aanbeveling
tv opstellingen waren goed, van elk formaat was er een toestel te vinden en overzichtelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Claudine1978 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werk in Naarden, dus heb twee voordelen, ik kan langsgaan en de producten even bekijken, maar ik kan ook via internet bestellen.

Service
Ik werd snel geholpen en kreeg goed advies. Als ik niet was langsgegaan, had ik de verkeerde muurbeugel gekocht die niet had gepast op mijn LED TV.

Assortiment
Volgens mij hebben jullie het grootste assortiment TV's van NL. En ook alle accessoires zijn leverbaar - one stop shop!

Aanbeveling
Mijn drie antwoorden boven moeten genoeg zeggen...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pietmachielse99 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke site, toegang tot reviews, makkelijk zoeken op bedrag, afmeting en merk. Makkelijk om te vergelijken. Dit bepaalt al tevoren onze keuze voordat we naar de winkel gingen. Was dus een goede voorbereiding.

Service
Meteen geholpen, duidelijke antwoorden, goed advies. Mooie ruimte om zelf te kunnen zien en vergelijken. Konden het meteen meenemen.

Assortiment
Mooie ruimte overzichtelijk ondanks de verbouwing! Heel sfeervol. Mensen die er werken stralen ook tevredenheid uit.

Aanbeveling
Om alle hierboven beschreven redenen. Je weet wat je koopt.

Extra toelichting
Een verrassing om het filiaal binnen te komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha Schipper 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vergelijken en bestellen vanuit huis, kan het nog makkelijker?

Service
Voor 20.00 uur bestellen en de volgende dag in huis. Zo gezegd en zo geschiedde, alles te volgen via handige meegestuurde link van de bezorgdienst :-)

Assortiment
Veel keuze en voor een goede prijs :-)

Aanbeveling
On Line bestellen heeft mi de toekomst, deze webshop heeft zeker mijn warme belangstelling en ik heb het al menig vriend en bekende aanbevolen

Extra toelichting
Ruime keuze tegen goede prijs, als mijn wasmachine of koelkast het begeeft weet ik waar ik als eerste ga kijken. Prima service :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TH. Lammers 18-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk en loopt je niet suf.

Service
Wordt niet in je nek gehijgd todat je aangeeft een vraag te hebben.

Assortiment
Beprkt maar wel alles in huis. Dit lijkt beperkt maar maak de keuze makkelijker

Aanbeveling
Als iemand al ongeveer weet wat hij wil dan is het eerst kijken op de web site en daan er naar toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gravendijk 18-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De showroom is goed vindbaar vanaf de snelweg. En ruime openingstijden. Makkelijk te doen na werktijd.

Service
Ik moest eventjes wachten maar werd daarna prima geholpen door een medewerker die verstand van zaken had.

Assortiment
Ik had natuurlijk al via de website een aantal keuzes gemaakt. Wat ik zocht was dus aanwezig. Samen met de medewerker de juiste keuze bevestigd.

Aanbeveling
Prima te doen. Geen klachten. Toen ik later aansluitproblemen had heb ik nog even gebeld en werd netjes verder geholpen met mijn technisch aansluitprobleem.

Extra toelichting
Ik vind het prettig on-line een keuze te maken op mijn wensen en prijs. Daarna vind ik het prettig het apparaat ook nog even in het echt te beoordelen en mijn vragen te kunnen stellen aan een medewerker met verstand van zaken voordat ik zoiets duurs aanschaf. Dat was allemaal mogelijk en ik ben prima geholpen. Ook toen ik later tijdens het aansluiten thuis nog een technische vraag had. Ik zeg: gewoon doen!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rovaro29 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel eenvoudig besteld via de webshop en aangegeven om het zelf op te halen en de volgende dag lag het al gereed.

Service
Aardig en beleefd

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
vanwege assortiment/prijs/service zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PCpcpcpcpc 17-11-2013

Algemene score

4,7

Gemak
omdat er een fout website zat moest ik via klantenservice mijn tv kopen

Service
tijdens het bestellen had de klantenservice in eens en 55pfl ipv een 47pfl opgezocht.

Aanbeveling
zie eerder genoemde bezwaren, zie eerder genoemde bezwaren,zie eerder genoemde bezwaren,zie eerder genoemde bezwaren

Extra toelichting
zie eerder genoemende bezwaren

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 18-11-2013

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review.

Ons is helaas niet duidelijk wat u bedoelt met ''tijdens het bestellen had de klantenservice in eens en 55pfl ipv een 47pfl opgezocht''.
Had onze klantenservice een verkeerd model gefactureerd aan u of is er een verkeerde prijs doorgegeven?

Graag zouden wij van u willen weten wat er exact gebeurd is, zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen. U kunt ons per mail benaderen op Klantenservice@create2fit.com en telefonisch kunt u ons bereiken op 035-6954297.

In afwachting op uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

ROB Leusden 17-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer mooie website, duidelijk

Service
telefoon helpdesk goed bereik baar en goed geholpen.

Assortiment
zeer veel keus en de prijzen zijn scherp

Aanbeveling
gewoon goed!!!!

Extra toelichting
Bij keuzen goede en eerlijke advies, geholpen door personeel die verstand heb over het merk (SAMSUNG). Had bij aankomst thuis een vraagje deze direct door serviesdesk beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sabrina74 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was heel erg makkelijk om te bestelen

Service
heb t product vrij snel ontvangen

Assortiment
jullie zijn vrijwel de goedkoopste

Aanbeveling
het bestellen bij jullie is me goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

albert mund 17-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis winkelen op een duidelijke web site.

Service
SSnelle leveringen

Assortiment
RRuim aanbod van tv's.

Extra toelichting
Ik ben super tevreden over mijn bestelling dus zou jullie iedereen aan kunnen bevelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno1239 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment, duidelijk uitgelegd en de winkel heeft voldoende parkeerplaatsen

Service
Men dacht met je mee en ging voor de beste optie, niet voor de duurste.

Extra toelichting
Het ging snel, maar zorgvuldig. Prettig personeel en de winkel is op een goede lokatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

O. Groenewegen 17-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je reserveerd je tv vanaf de bank thuis en haalt hem op wanneer je wilt!

Service
Vlotte bediening en goede service omdat je het product mag terug brengen of omruilen.

Assortiment
Groot assortiment, vooral online.

Aanbeveling
Eigenlijk iedereen die een nieuwe tv wil kopen, je hebt de scherpste prijzen hier.

Extra toelichting
Zoals hierboven staat beschreven, groot assortiment, goede service en scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OscarD 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle goede service, voor de tv muurbeugel werd me een oud model aangeraden die goedkoper was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robkrz 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 17 uur had ik de nieuwe tv thuis.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus en duidelijke beschrijvingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurt van Hunen 17-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De TV die je ziet is ook op voorraad en kan je direct meenemen!

Service
Verkoper liep met een karretje met de TV met toebehoren mee naar de auto.

Assortiment
Breed assortiment in alle prijs klasses. Met alle bekende merken.

Aanbeveling
In alle soorten en maten en prijs klasses kan je hier fantastische TV's kopen waar je de tijd krijgt om voor jezelf de juiste keuze te kunnen maken, als je dan zover bent krijg je nog eventueel advies om je keuze nog bij te stellen om nog een betere keuze te maken.

Extra toelichting
Zie eerdere antwoorden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MMA'veen 17-11-2013

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martijn06031975 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon het scherm niet via de webshop bestellen vanwege contractuele afspraken. Prijs, offerte allemaal via de mail

Service
Goed en adequaat geholpen

Aanbeveling
Goede service, niet voor het eerst dat ik er wat beslel (niet alleen voor mezelf) dus ja een warme aanbeveling

Extra toelichting
Tijdig geholpen, via de mail vooral. Afspraken zijn nagekomen: - Aangeboden prijs; - Levertijd. derhalve een meer dan positieve ervaring

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HdBP 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij aankoop goed geholpen, deskundige en vooral vriendelijke en genoeg medewerkers, alle producten op voorraad, ook op zondag open, kortom nog geen minpuntje kunnen ontdekken. Heel prettig in deze tijd waarin service vaak te veel moeite lijkt voor veel ondernemers.

Assortiment
Binnen 2 weken zowel een nieuwe tv als koffie apparaat nodig en deze alle 2 bij jullie gevonden. Ik ben een kritische consument (vind ik zelf) en doe altijd uitgebreid onderzoek van te voren op zowel internet als in fysieke winkels. Dus wat mij betreft vallen jullie positief op in de grote berg van aanbieders.

Aanbeveling
Goede ervaring verdient een beloning en het is prettig iets met een gerust hart aan te kunnen bevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m schippers 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te selecteren op de website en de stappen om af te rekenen zin duidelijk

Service
goed

Assortiment
assortiment is er een ruime keus en fijn om te kunnen zien wat de voorraad op dat moment is van het artikel

Aanbeveling
grote mate ivm prijs en keuze mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariska1965 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je luie stoel besteld en 2 dagen later zit je er naar te kijken.

Service
wat ze zeggen maken ze waar

Assortiment
Voor ieder budget is er wat te vinden

Aanbeveling
Goede service,op tijd leveren,goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eimert 1956 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Voor de service geef ik een dikke acht omdat op al mijn vragen serieus werd ingegaan.

Assortiment
Bijna alle gerenommeerde merken zijn aanwezig zodat er voldoende keus aan modellen is.

Aanbeveling
Ik kan in hoge mate iedereen aanbevelen om Plasma-discounter een bezoek te brengen.

Extra toelichting
Het assortiment is zeer breed, de service en deskundigheid van het personeel is adekwaat en er is voldoende parkeerruimte. Ook niet te vergeten, er heerst rust in de winkel waardoor je heel geconcentreerd een overwogen keuze kunt maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M. De Groot1223 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk,ophalen in naarden

Service
Verkoper had verstand van zaken en gaf goed advies over een insteekkaartje van upc

Assortiment
Bijna nergens zijn nog zilverkleurige tv's te koop

Aanbeveling
Het mak van iets bestellen via het internet en dan gelijk oppikken 7 dagen in de week is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Peters 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen. Duidelijk stap voor stap bestelwijze. Je kunt heel gemakkelijk weer terug naar vorige stap om nog even te controleren.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al mijn vriendin getipt en die heeft vandaag ook een tv besteld!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over Plasma discounter. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar ga hier beslist nog eens iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YDog 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, laagdrempelig en goede mogelijkheden om vooraf te vergelijken.

Service
Direct aandacht, snelle mailreacties, behulpzaam.

Assortiment
Keus te over en veelal direct leverbaar.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Weinig winkels waar service en expertise zo hoog staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews