Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

paulvdkam 22-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
toegankelijke website, informatie is gemakkelijk te vinden en te vergelijken

Service
thuis besteld en laten reserveren betekende dat je bij het afhalen snel klaar was en het toestel zonder lang wachten mee kon nemen.

Assortiment
perfect aanbod van alle courante toestellen

Aanbeveling
uitstekende prijs - kwaliteit
verhouding

Extra toelichting
Een uitstekende tv ( bedoeld als 2e toestel ) gekocht, dankzij de overzichtelijke informatie en de scherpe prijs die Plasma - discounter kan neerzetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk v Leeuwen 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
snel besteld

Service
reeds 3 maal niet de afspraak
nagekomen zo wel via internet al telefoon daardoor van Amsterdam naar Naarden

Assortiment
sortering is ruim

Aanbeveling
van wegen de sortering en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Sid26 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestelling is snel en eenvoudig geplaatst.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

maartenvdv 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede snelle service en scherpe prijs. Product werd de volgende dag geleverd. Jammer dat je moet betalen voor het servicenummer.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

de Leeuw2 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website, no nonsense.

Service
Telefonisch en per email snel en adequaat geholpen. Wachttijd op zaterdag voor de ophaalbalie ca. 10 minuten (dus acceptabel).

Assortiment
Qua TV's heeft Plasma Discounter vrijwel alles.

Aanbeveling
Prima webshop, met goede 'echte' winkel met showroom.

Extra toelichting
Prima ervaring. Professioneel en service gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton demper 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was snel besteld. Goed geregeld

Service
Vriendelijke service. Bij leveringsprobleem meteen goed te worod gestaan.

Assortiment
Wellicht niet voor iedereen alles, maar voldoende om een goede keus te kunnen maken.

Aanbeveling
Zou ik zeker aanraden.

Extra toelichting
Plasma-discounter kwam verreweg als goedkoopste uit de bus met mijn nieuwe lg televisie. Snelle levering binnen 48 uur. Zou er zo weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulenSabrina de Vries 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Professionele medewerkers die goed uitleggen welke tv het beste bij je past. Medewerkers die meelopen om de tv naar de auto te brengen.

Assortiment
Voldoende keuze om de juiste tv te kiezen.

Aanbeveling
We zouden zeker de winkel aanraden. Professionele mensen, goed bereikbaar, gratis parkeer gelegenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JA van Hengel 21-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het door ons gewenste toestel was al via een videopresentatie van Tom Coronel te zien.We zijn langs gegaan in Naarden om dit toestel "live" te zien. Makkelijk bereikbaar langs de A1 en de tv's overzichtelijk in het pand.

Service
De service was perfect. In Naarden had men alle tijd, was er een duidelijke uitleg en hoorden we geen bla bla verhalen. Na de gemaakte keuze en betaling bevonden de gekochte apparaten al binnen 3 minuten in onze auto !!

Assortiment
Alles wat we wilden zien en hadden gezien op internet was aanwezig in Naarden.

Aanbeveling
Onze ervaring is gebaseerd op ons bezoek aan Naarden. We kunnen Plasma Discounter aan iedereen aanbevelen. Scherpe prijs met een goede service.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Dat is in eerste instantie te danken aan het product zelf. Maar met het maken van deze keuze werden we goed en prettig geholpen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krilliam 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
'Avonds besteld, volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keus diverse artikelen

Aanbeveling
Alles is naar tevredenheid verlopen dus zeker een aanrader.

Extra toelichting
Via plasma discounter een nieuwe tv gekocht. Ruime keus en zeer scherpe prijzen. 's Avonds besteld en de volgende dag al bezorgt. Netjes van te voren een sms gehad, echt ideaal. Alles helemaal super verlopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groene Gras 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk, duidelijk en eenvoudig

Assortiment
Groot, breed en diep assortiment elk wat wils

Aanbeveling
Aan een ieder, eenvoudig en duidelijk informatie en klant vriendelijke website.

Extra toelichting
Mooie website veel keus in merken en modellen duidelijk en klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harco de Laat 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helemaal niets te klagen. Alles was helder.

Service
idem

Assortiment
In huis wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ben zelf zeer tevreden, dus waarom een ander onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aricelys 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mogelijkheid om achteraf betalen is top!

Service
Service als ik bijvoorbeeld iets niet meer wil komen ze thuis ophalen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen adviseren.

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arthurdebekker 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke opzet van de website en doorlinken.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Snelle afhandeling van de webaankoop. Duidelijke info over de winkel, verzending en nota.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathy1234 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goeie website, supersnelle levering

Service
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Greefkes 21-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website kun je zo vinden wat je zoekt,in de winkel krijg je extra informatie erbij en indien in voorraad gelijk product mee

Service
werd goed geholpen in de winkel en medewerker liep zelfs mee naar de auto om tv erin te zetten. TOP!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijzen,goede service wat wil je nog meer....

Extra toelichting
Goede prijs voor mooie tv. Vriendelijk personeel in de winkel die je goed helpen. Gelijk in de winkel meekregen en zelfs een medewerker die meeliep naar de auto om de tv erin te zetten. Top service dus!! De velen opties zijn wel even wennen maar zeer makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snorfietsman 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij een product als dit weet je van te voren dat je veel geld gaat uitgeven en dat je een goede keuze moet gaan maken. Goede uitleg van de functies van het product zijn dus van belang. Op deze website heb ik een duidelijk beeld kunnen schetsen van wat het product allemaal kan en wat ik er van kan verwachten. Het enige nadeel is dat ik weinig tot geen reviews en gebruikers ervaring heb kunnen vinden wat voor mij erg van belang is als ik een product koop van een hoger bedrag.

Service
De service en duidelijkheid van de service was gewoonweg top! Product kwam netjes op tijd binnen de volgende dag en hier is dan ook niks op aan te merken.

Assortiment
Het assortiment is aardig groot met veel verschillende merken, natuurlijk snap ik dat je niet alle nieuwe modellen kan aanbieden dus als bedrijf moet je daar een keuze in maken.

Aanbeveling
Wanneer iemand opzoek is naar een nieuwe televisie zal ik hem zeker adviseren deze website te bezoeken omdat het vooral duidelijkheid geeft en de prijs daarnaast ook heel scherp is wat natuurlijk belangrijk is (vooral in deze tijd (:

Extra toelichting
Een tevreden klant tot dus verre, mocht ik in de toekomst weer opzoek zijn naar een nieuwe televisie zal ik zeker een bezoek brengen op deze website of de winkel zelf. Bedankt voor de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NandaQuys 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via de website een keuze maken op basis van de voor jou belangrijke criteria, de filmpjes maken het kiezen nog makkelijker

Service
Een vriendelijke en behulpzame medewerker aan de telefoon en snelle levering, ook als je laat op de dag besteld

Assortiment
Ruime keuze in merk en grote en diverse soorten tv's, je hoeft echt niet naar een winkel

Aanbeveling
Gemak, goede service en ruime keuze, waarvoor niet aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over plasma-discounter.nl. Voor de eerste keer een aankoop gedaan en absoluut geen problemen ondervonden. Helemaal super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Eelman 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen ging lekker vlot

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Prima prijs, snelle bezorging

Extra toelichting
Prima item, prima prijs, prima bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

D123W 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb mijn product in de winkel gekocht, zodat ik het gelijk kon meenemen.
De verkoper vroeg waarom ik de keuze op het specifieke product had laten vallen en gaf nog even de verschillen met andere modellen aan, zonder hierbij te proberen mij in een andere richting te sturen.

Service
Zoals eerder omschreven gaf de verkoper gedegen advies, tijdens de aankoop vroeg hij nog of ik additionele producten nodig had zoals kabels en schoonmaakmiddelen. Erg meedenkend.
Voor de aankoop heb ik ook nog eerst even telefonisch contact gehad. Stond niet in een wachtrij en mijn vragen werden direct, door dezelfde persoon, naar tevredenheid beantwoord

Assortiment
Ik wist welk product ik ik ging kopen, dit was volgens de website op voorraad en was ook daadvergelijk het geval. De prijs in de winkel bleek hoger te liggen dan eerder die dag op de website stond en was daarmee hoger dan die van concurrenten. Toen ik dit aangaf werd er direct vermeld dat ik het product voor dezelfde lagere prijs kon kopen.

Aanbeveling
Goede service. Verkopers met verstand. Wel advies, maar niet proberen je iets anders te verkopen. Ik wist duidelijk al wat ik ging kopen, maar toch even informeren waarop ik mijn keuze had gemaakt en of dit correct was.
Parkeren voor de deur is voor mij een absoluut plus punt en 1 van de hoofdredenen dat ik naar Plasma-discounter ga.

Extra toelichting
Voorraad, overzichtelijke website, service en advies, parkeren voor de deur zijn voor mij redenen om bij plasma-discounter te kopen. Ondanks dat ik 2% creditcard kosten moest betalen waardoor het product 30 euro duurder werd dan bij concurrenten koos ik toch voor plasma-discounter (mede vanwege de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk ten Thije 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime keuze en via de website mogelijk om al van te voren iets te bekijken

Service
snel en correct geholpen. ontbrekende onderdeel werd na een telefoontje meteen via post verstuurd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prettig winkelen. goed personeel met kennis van zaken

Extra toelichting
dik tevreden door zowel de keuze als de snelle en prettige manier van bediening door het personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor jonk 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site,scherp geprijsde producten..
Goede deal gemaakt met de
"social media deal"..
Voor herhaling vatbaar dus...

Service
Moest even wachten op bezorging, maar de webshop ondernam gelijk actie..

Assortiment
Veel keuze,
Ik heb een koptelefoon gekocht die bij de concurrenten 50€ duurder was,
Nogal de moeite!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jjn062 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige procedure. Duidelijk en vooral niet te veel (onnodige) vragen.

Service
Snelle levering conform toezegging. Volgende werkdag in huis.

Assortiment
Uitstekend assortiment

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Duidelijk, snel geleverd dus wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlo1985 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld, volgende dag gelijk in huis!

Service
Uitstekend, verliep uiterst professioneel.

Assortiment
Voorraad en diversiteit aan producten uitstekend!

Aanbeveling
Ik zou de winkel aan iedereen aanbevelen die snel en simpel een tv wil uitkiezen en bestellen.

Extra toelichting
Top 10 meest verkochte TV's bekeken, deze stond nummer 1. Maakt meer dan alle verwachtingen waar. TOP service, TOP TV. Ik zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen. Bedankt plasma discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SB076 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is kinderlijk eenvoudig om bij je gewenste product te komen

Service
Binnen 24 uur was het product binnen op het door mij gewenste afleveradres. Keurige mail met track&trace. Digitale factuur met uitleg is erg prettig.

Assortiment
Wat je ook zoekt, het is er.

Aanbeveling
Prima service en gebruiksgemak

Extra toelichting
Het is bij uitstek de winkel om je product te bestellen. Overzichtelijk, eenvoudig en snel. Kortom alles wat je van een webwinkel verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jsvanessen 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk zoeken naar de juiste apparatuur.

Extra toelichting
Ik ben altijd al zeer tevreden met plasma discounter zowel zakelijk als privé

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermanaxel 21-11-2013 In de winkel gekocht
Create2fit
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk uitgestald

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Eerst op internet zoeken en dan de zaken in het echt aanschouwen

Extra toelichting
Lekker makkelijk thuis zoeken en vergelijken en in de shop afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rjgrobbe 21-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, telefonisch gereserveerd. parkeerruimte voor de deur.

Service
Medewerker bij balie was heel behulpzaam. Ging mee naar auto om TV om te ruilen. Scheelde mij een hoop gesjouw.

Assortiment
mooie demo ruimte met volop keuze, fraai opgesteld. Eenvoudig om een beeld te krijgen van het product voor je het koopt!

Aanbeveling
Aanschaffen bij de winkel is een fijne belevenis. Moest er wel een stukje voor rijden, maar werd volgens telefonische afspraak goed geholpen. Het enige minpuntje is de wachttijd in de winkel : op zondagmiddag was het behoorlijk druk.

Extra toelichting
Vriendelijk geholpen en voldoende verschillende types op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baver 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik zou niet weten hoe het beter moest.

Extra toelichting
Uitstekend product, makkelijk om te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.R. Rijken 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Breed assortiment , dus keuze is voldoende en de bezorging is tot aan de deur next business day

Service
Bezorging, afhandeling bestelling is conform wat men beloofd.

Assortiment
keuze is gevarieerd en prijsbewust.

Aanbeveling
Aanbevelingswaardig, zal kennis en familie adviseren om deze webshop niet links te laten liggen.

Extra toelichting
Mooie overzichtelijk webshop, gevarieerd assortiment en prijzen zijn praktisch altijd lager dan elders. service van levering aan huis, next business day.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

remlee 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Hierdoor wist ik, voordat ik naar de winkel kwam wat ik wilde hebben.

Service
Ik werd snel geholpen. Vroeg nog even wat advies, de verkoper was duidelijk en helder.

Assortiment
Er is een ruim aanbod van kwaliteit en prijs.

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze en het eenvoudig vergelijken van producten zal ik de (web)winkel aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Over het geheel tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jasperius 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is zeer vlot terug te vinden op de site. Binnen enkele minuten heb je het product gevonden dat je zocht.
Ook duidelijke info over betaling en verzending...

Service
Ikzelf heb geen extra info nodig gehad aangezien alles duidelijk was voor mij. Verder een snelle levering, die men gemakkelijk kan opvolgen op de PostNL site.

Assortiment
Een geweldig assortiment aan bijzonder scherpe prijzen het is niet voor niets dat ik hier bestel!

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen het was een zeer positieve ervaring om hier te bestellen. Kijk gerust naar alternatieven, maar je komt zeker terug.

Extra toelichting
Mijn ervaring met plasma-discounter.nl, was zeer positief. Alles verliep zoals het zou moeten en dan ben ik tevreden, wat zich natuurlijk vertaald in een positieve beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana14 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ondanks dat de prijs 'op aanvraag' was toch een snel en makkelijk proces

Service
snel geleverd

Assortiment
Sterk TV georiënteerd maar dat klopt bij de naam. Ik zocht nog een ipod maar die hebben ze niet

Aanbeveling
Top snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gemeente Schijndel Cultureel Jongerencentrum BIZZI 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk om producten te zoeken. Ook alternatieven zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Niet alles liep vlekkeloos maar werd wel goed en snel opgelost.

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we wilden hebben.

Aanbeveling
Ik zou zeker aanraden om ook bij jullie te gaan kijken. De prijs is belangrijk maar de service eigenlijk nog meer.

Extra toelichting
Hij hangt nu een paar dagen in onze ruimte en bevalt prima. Goede aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bape14 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling ging heel snel, betaling vanuit België zou online beter kunnen

Service
Snelle afhandeling, vriendelijk mails

Aanbeveling
interessante prijzen

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Carel Boer 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpeler kan bijna niet, werkt supersnel en goed.

Service
Gelukkig nog niet nodig gehad, behalve de toelichtingsfilmpjes die ook nog eens grappig zijn. Eindelijk niet een keer van die droge verkoopverhaaltjes, maar met de nodige spot.

Assortiment
De meeste van de verschillende type's - waar je overigens toch al droevig van wordt - zijn op de site aanwezig, dus veel keus.

Aanbeveling
Heb al verschillende bekenden attent gemaakt op de gemakkelijke manier van bestellen en supersnelle levering, plus op het ook wel aardige tochtje als je naar de winkel gaat. Ook heel gezellig.

Extra toelichting
Ben toevallig een tijd geleden bij deze winkel terechtgekomen, maar ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RRepko 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel bestellen, snel (volgende dag) in huis!

Service
nette E-mails met bevestiging en verzending

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Franken 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, goede zoekmogelijkheden

Service
snelle en correcte afhandeling van geplaatste order.

Assortiment
brede keuze

Aanbeveling
vanwege de overzichtelijkheid van de website, snelle en correcte afhandeling. Zou ik vrienden/ familie verwijzen naar deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina2355 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OCBarbé 20-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen in de winkel is het zeer overzichtelijk. Dat is fijn. En gezien de lage prijzen is het komen tot een beslissing gemakkelijk!

Service
Het personeel staat paraat om de klant te helpen de goeie beslissing te nemen. De man die me heeft geholpen schijnt veel over de producten te weten. Belangrijk!

Assortiment
Goede merken en alle maten in aanbieding!

Aanbeveling
Professioneel en vooral goedkoop.

Extra toelichting
Ik ben geen mens dat heel lang over zulke aankoop wil doen. Ik wou een 46 inch en heb op de site van Plasma-discouter mijn keus gemaakt. Ik kon zien dat hij op voorraad was en ben in Naarden gegaan. Na overleg, goeie keus volgens de verkoper i.v.m. mijn verwachtingen. Hij heeft niet geprobeerd een grotere en duurdere Tv te verkopen. Na 20 minuten was ik uit de winkel met mijn TV. Fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olav_W 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kwam binnen, model was op voorraad en 5 minuten later kon ik er mee naar buiten

Service
De medewerker die mij in eerste instantie hielp was vriendelijk. Hij vergat alleen aan te geven dat er een promotie liep op het aangeschafte tv model. Hier kwam ik later achter. Een andere medewerker heeft mij toen de benodigde papieren meegegeven om te kunnen profiteren van de promotie. Dit ging om een gratis product twv 199,- euro.

Assortiment
Alle topmerken zijn vertegenwoordigd met een breed assortiment.

Aanbeveling
Goede prijzen, brede collectie, vriendelijke medewerkers en voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

catherina54 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
geweldig snel geleverd en simpel te bestellen tegen zeer goede prijs!!!

Assortiment
duidelijk op de site te vinden spullen met goede beschrijving

Aanbeveling
gezien de goede ervaring beveel ik deze site/winkel zeker aan.

Extra toelichting
mijn beoordeling is goed omdat het product snel en netjes afgeleverd is tegen goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dr. Dries 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nog nooit zo snel en makkelijk wat op internet besteld

Service
ook het vervolgtraject werd helder per email gecommuniceerd

Assortiment
wat ik zocht was er

Aanbeveling
met name het gemak van bestellen was een verademing

Extra toelichting
Nu het geluid van de dr dre headset ook zo uitmuntend is heb ik dubbel plezier van de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma J 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een prettige, overzichtelijke webwinkel. De digitale verkoper is een super vinding.

Service
Binnen 1 dag na bestelling bezorgd

Assortiment
Ruime keuze in alle soorten tv's.

Aanbeveling
We hebben al diverse producten bij deze winkel gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Ook de prijzen zijn zeer redelijk.

Extra toelichting
De duidelijke uitleg van de digitale verkoper geeft je de mogelijkheid om een goed vergelijk te maken tussen de diverse producten. Zo heb je het gevoel dat je echt in een winkel bent waar je advies krijgt. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. De Samsung tv die wij maandag hebben besteld, was de volgende dag al in huis. Hij voldoet volledig aan onze verwachtingen. Dus super blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Hamming 20-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en gereserveerd via internet, volgende dag opgehaald. Stond al klaar. Uitstekend!

Service
Besteld via internet, meteen een SMS ontvangen met het bestelnummer.

Assortiment
gewoon prima

Aanbeveling
Goedkoop, goede en snelle service.

Extra toelichting
Goedkoop, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DR73 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde en vond de beste prijs op Plasma-discounter.nl

Service
Super nette bevestigingen per mail en snelle levering van het bestelde product.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment met uitstekende keuzes van verschillende artikelen.

Aanbeveling
Een aanrader voor ieder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed073 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige en heldere manier om artikelen te bestellen

Service
Artikel perfect conform de aagegeven levertijd afgeleverd!

Assortiment
Tja, wat hebben ze eigenlijk niet:-)

Aanbeveling
Zonder twijfel zou ik iemand de winkel aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant in 2013 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Op aankoop advies snel antwoord, na levering van het product duurt een antwoord en oplossing wel veel langer. Maar is nog redelijk te noemen.

Assortiment
Zeer divers

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J.Eijpe 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snelle levering, makkelijke website en vlotte afhandeling betaling

Service
direct bereikbaar via telefoon en keurig nette beantwoording van mijn vraag.

Aanbeveling
goedkoop, betrouwbaar, snel en beleefd

Extra toelichting
Een prima toestel voor een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Barneveld 20-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Binnenlopen, bekijken kopen

Service
Goede kennis van zaken, soms niemand beschikbaar vanwege drukte.

Assortiment
Ruime voorraad, veel uitgestald.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René6921 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken is het geregeld

Service
Snel en correct

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Snel , gemakkelijk en scherp geprijsd assortiment

Extra toelichting
Door eerdere positieve ervaring was de keuze snel gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews