Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erikqq 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

samsu 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door omstandigheden was ik niet in staat naar een winkel te gaan. Dan is bestellen via internet gemakkelijk.

Service
Het artikel is door mij besteld op 23 december en werd woensdagmiddag 24 december al thuisbezorgd ondanks de kerstdrukte.

Assortiment
Naast TV ook veel andere artikelen.

Aanbeveling
Gemakkelijk en de belofte vandaag besteld morgen in huis werd volledig waargemaakt.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de manier van afhandelen van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ Vledder 25-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanineM 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Jullie hadden mijn keuze op voorraad terwijl ik bij een andere site aan het lijntje gehouden werd over de levertijd. Gelukkig nog net voor kerst m'n mooie tv binnen, super, helemaal blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Tielemans 25-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Twee drukken op de knop en tv besteld

Service
De volgende dag was de tv binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry1967 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Helaas is het bestelde product nog niet bezorgd. Anders dan de website doet beloven is voor zondag 20.00u, de volgende dag niet nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kroeze66 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede site met de juiste info. Snelle, simpele manier om voordelig een product te bestellen. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne241989 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zeer snelle levering, duidelijke site en duidelijk (bevestigings) mailtjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

'jolanda 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer handig via internet bestellen. vandaag besteld morgen in huis en dat klopt.

Service
volgens track en trace je product volgen is ideaal.

Assortiment
meer dan genoeg keus. makkelijk uit te zoeken wat je wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterDamen2484 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk bestelproces. Geen overbodige vragen dus lekker snel klaar.

Service
Levertijd duidelijk aangegeven. Zeer snelle bevestiging en zeer eenvoudige toegang tot tracing informatie. Levertijd aangegeven in tijdsperiode van 2 uur en keurig binnen deze periode geleverd.

Assortiment
Naar bestelsite gelinkt via Kieskeurig.nl. Prijs zeer concurrenrend.

Aanbeveling
Alles "delivered as promised".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Weissensee 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je bekijkt via kieskeurig het product wat je wenst en wordt automatisch door verwezen naar de webshop (en tevens de goedkoopste).
Verder is het heel gemakkelijk via een aantal simpele stappen de bestelling te plaatsen

Assortiment
Volgens mij is het assortiment voor bIna alle producten volledig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid van der Niet 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima geregeld

Service
Bestelling was blijven hangen omdat een onderdeel niet voorradig was. Een prettig telefoontje met excuus is helemaal TOP.
Prima van jullie!

Assortiment
Alles wat je wilt, is er.

Aanbeveling
Goede service vertel je voort :-)

Extra toelichting
Prima assortiment met prima service. Succes in 2014.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

silerk 24-12-2013

Algemene score

7,7

Gemak
Na simpele zoekwerk van informatie kunnen we het type - merk op vergelijk zetten.

Service
Het is stapsgewijs geregeld tot aan de deur.

Aanbeveling
Ik zou het niet wete3n waarom.
Het gaat mij om de prijs.

Extra toelichting
Op assortiment heb ik geen beoordeling gegeven omdat we gericht aan het zoeken waren en niet meerdere apparaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martinus rietberg 24-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige, makkelijk toegankelijke website met eenvoudige stappen bij bestelling

Extra toelichting
Ene dag besteld, volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 72 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website,snel en makkelijk in te vullen

Service
Zeer snelle levering, zaterdag besteld en maandag al in huis! Geweldig!

Assortiment
Zeer tevreden want het produkt was hier het goedkoopst!

Aanbeveling
Mijn ervaring is: snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter1969 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede, duidelijke en overzichtelijke site. En geen problemen met keuze maken en bestellen!

Service
Ik had mijn verkeerde email ingevuld! Dit is telefonisch snel en goed opgelost!

Assortiment
Volop keuze en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aardenburg41 24-12-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed berijkbaar
mooie showroom
vriendelijk personeel
scherpe prijzen

Service
vriedelijk en deskundig personeel
goede after sales

Assortiment
ruime voorraad

Aanbeveling
kan je met een gerust hart iets kopen.

Extra toelichting
Groot aanbod vriendelijk en deskundig personeel scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne12345 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zondagmiddag besteld, maandagmorgen in huis en dat vlak voor kerst! Duidelijke statusmails, dat is nog eens service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle van der Velden 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet en snel in huis. Ook erg fijn dat de tijden van levering worden doorgegeven.

Service
Netjes thuis afgeleverd.

Assortiment
Veel keuze en dit wordt overzichtelijk weergegeven.

Aanbeveling
Ik ben blij met mijn aanschaf bij plasma-discounter en zou het anderen zeker aanraden. Het is gemakkelijk, uitstekend en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie van der Ham 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een hele duidelijke en overzichtelijke site. De producten worden goed omschreven. Het bestellen en betalen ging heel makkelijk en zonder problemen.

Service
Na een e-mail te hebben ontvangen dat de bestelde tv niet in voorraad was telefonisch contact gehad(met Daphne), een andere besteld op voorwaarde dat deze wel binnen 24 uur geleverd zou worden. Dit was inderdaad het geval.

Assortiment
Een breed assortiment. De prijzen zijn zeker concurrerend met andere sites. Dat is ook zeker de reden waarom ik mijn bestelling bij jullie gedaan heb.

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Zeer blij met de nieuwe tv.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden met de afhandeling van de bestelling. Al verbaasde het mij wel dat de eerst bestelde tv(een demo uit de koopjeskelder) niet in voorraad was en ik hier pas anderhalve dag later bericht van kreeg. Je zou toch verwachten dat gelijk met het bestellen gemeld wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner2603 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ok

Service
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannet45 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is makkelijk om orders te zoeken en plaatsen

Service
heb online besteld, alles geautomatiseerd dus maar ziet er allemaal goed uit en snelle service

Assortiment
alles is gewoon goed

Aanbeveling
snelle levering, goede voorwaarden, makkelijk te vinden producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teun Peperzak 22-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
artikelen zijn makkelijk te vinden.vond het alleen lastig om uit te vinden welke muurbeugel er bij mijn product past.het artikel wat er bij te bestellen is die past niet :-(

Assortiment
artikelen in alle prijsklasse...en vaak (zover ik gezien heb altijd)de goedkoopste!!

Aanbeveling
zeer snelle levering.
rond 16.45u besteld en de dag erna rond 10.30 uur alles al bezorgd.

Extra toelichting
fijne webwinkel.tegen de avond spullen besteld en de dag erna al vroeg geleverd. Heb alleen een muurbeugel erbij gekocht die volgens mij door de website werd aanbevolen,maar die niet past. deze ga ik retour sturen,maar verwacht hierbij geen problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ekzanten 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt, je betaalt, het wordt geleverd. Ook in het weekend.

Aanbeveling
Als ik tevreden ben, dan mogen anderen daar ook van meegenieten.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

e.de Leeuw 22-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
informatie op de site was prima en snelheid van leveren is ook prima

Assortiment
verdeling in het assortiment leek mij heel uitgebreid.

Aanbeveling
probleemloos tot nu toe
Ik heb er wel vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lange ton 22-12-2013 In de winkel gekocht
bronstraat naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website
en makkelijk te bereiken zo langs a1

Service
zeer goed top bedrijf
zelfs
na 4 maanden zeer veel problemen met aan gekochte lcd televisie van Samsung
nl. Samsung service bedrijf selectro er 4 maal bij geweest en Samsung eenmaal ingelogd waar op weer reparatie volgde bleef ik zitten met kapotte tv Samsung gaf aan dat tv goed was maar dat was niet zo je klaagt toch niet voor niks
plasma-discounter bood aan demo te plaatsen om zo te bezien of tv echt defect was
geplaatst perfect beeld dus bewijs geleverd tv defect
toen heeft plasma zich hardt gemaakt om de tv te vervangen of geld retour
nu na 11 maanden nieuwe tv gekregen wel van een ander merk dit mede omdat mijn vertrouwen in Samsung erg slecht was geworden
en daar om verdiend plasma discounter van ons wel een zeer warme douch
dus een echte aanrader koop bij de man die service verleend topbedrijf

Assortiment
alles staat er en meeste direct te leveren

Aanbeveling
nu lees mijn verhaal over de service hier boven
mensen weten wat service is

Extra toelichting
ben alleen maar positief top bedrijf goede medewerkers zowel in de winkel als aan de telefoon alle beleefd en zeer zeker service gericht personeel groetjes -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Ding 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, heel duidelijk

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden. Ik ga hier zeker nog bestellen

Extra toelichting
Voorbeeld hoe een eshop kan zijn. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertina Stelwagen 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden en de afwikkeling is heel duidelijk en netjes

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces middels email. Ook een zeer snelle levering!

Assortiment
Zeer veel keuze in producten

Aanbeveling
Absoluut aan te raden

Extra toelichting
Perfect, niets meer aan veranderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo2014 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijk, voorraad goed beschreven en volgende dag al in huis ! Superrrr !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMHJ AARTS 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
MAKKELIJKE WEBSITE GOED OVERZICHTELIJK

Service
DE BESTELLING WAS RUIM BINNEN DE TIJD EN CORRECT VERPAKT MET GARANTIE FORMULIEREN

Assortiment
RUIME KEUS EN ZEKER ALS JE WEET WAT JE WILT

Aanbeveling
IEDEREEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant uit Brugge 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk bestellen.

Service
super vlugge levering, en zeer scherpe prijzen, echt top !

Aanbeveling
een tien, mij eigen ervaring spreekt voor zich

Extra toelichting
betrouwbare firma, alle kwaliteitslabels aanwezig, dit boezemt vertrouwen in. Levering correct en zeer vlug, echt tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan_83 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is op voorraad en de verkoper staat binnen een minuut klaar met de aangeschafte tv.

Service
Vriendelijke jongeman die mij kort kon uitleggen wat de voordelen waren van de tv die ik wilde kopen. Zonder hinderlijke pogingen om een duurdere aanschaf te doen.

Assortiment
Het model dat ik wilde kopen was bij geen enkele grote keten meer op voorraad. Behalve bij de plasmadiscounter in Naarden....

Aanbeveling
Zie voorgaande berichten. Alles op voorraad, goede service en lage prijzen. Mijn broer is ook al overtuigd en heeft een espresso-apparaat aangeschaft in Naarden.

Extra toelichting
Ook al is het enigszins apart om op een industrieterrein een tv te kopen, ben ik meer dan tevreden. Zelden zo'n goede prijs/kwaliteitsverhouding ervaren. Tevens een betere voorraad dan grote ketens als Saturn en Mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra-1988 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke, duidelijk site!

Service
Binnen een dag al in huis!

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
Zeer goed!

Extra toelichting
Ik heb echt helemaal niets negatiefs over deze winkel aan te merken! Goede snelle service! Mogen veel webshops een voorbeeld aan nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hery Pierre 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HoboBok 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanaf de bank

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Topwinkel

Extra toelichting
Gemakkelijke site, snelle levering. Top. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didier Blitz 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Leuke site, makkelijk te zoeken, paar klikken en je hebt het besteld!

Service
tot nu toe super service, mooi en correct afgegeven bij de buren omdat we niet thuis waren en waarom maar een 7: andere webshops steken een papiertje in de brievenbus waar het is afgeleverd, is misschien een tip, als we nu niet zo een goede buren hadden hielden ze het voor zichtzelf :D

Assortiment
voldoende voor een leek in het vak als mij

Aanbeveling
heb hem al aan collega's meegedeeld

Extra toelichting
Eingelijk een super beoordeling lijkt mij, nu niog afwachten moest er iets kapot gaan hoe goed de service dan is :) doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul Sleddens 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via telefonisch contact bestelling snel afgewikkeld.

Service
afspraken worden allemaal nagekomen

Assortiment
veel keuze en scherpe prijzen

Aanbeveling
ik beveel niet snel iets aan, want ieder moet zelf weten waar hij kiest, maar nu zou ik een uitzondering maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen199 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede en snelle service, producten worden snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Smeets 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk met juiste info. Bestelproces is eenvoudig.

Service
Veelvuldig gecommuniceerd met servicedesk voor aankoop. Steeds snelle en duidelijke reactie gehad.

Assortiment
Wat mij betreft meer dan voldoende.

Aanbeveling
Gezien de goede ervaring, kan ik plasmadiscounter alleen maar aanbevelen. Ik hebeen Philips TV aangeschaft en het was voor mij belangrijk dat hun ook officiële dealer zijn voor Philips !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoving48 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoef er niet achteraan.

Service
Heb ik het volste vertrouwen in.

Assortiment
Heel te koop

Aanbeveling
An oedereen.

Extra toelichting
Er valt niet veel te vertellen , het ziet er allemaal perfect uit .Vooral de website . En telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lionhome 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel via een vergelijkingssite gevonden op product en prijs. Heldere informatie over product, bestellen en betalen.

Service
Na een vraag per mail binnen een dag een reactie ontvangen waarin mijn vraag niet alleen beantwoord werd maar er was ook al actie onder nomen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald product, dat vond ik makelijk het was daarnaast ook 10€ goedkoper dan op andere sites

Aanbeveling
Helder, overzichtelijke site, prima prijs kwaliteitsverhouding. Goeie service en een snelle heldere communicatie service.

Extra toelichting
De beoordelingen zijn op zich toch al duidelijk? Het zou dubbel zijn dat nog eens allemaal te vermelden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ahj v d broek 19-12-2013 In de winkel gekocht
tv hifi media momecontrol.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles wijzigd automatisch.

Service
ging naar wens, maar had meer uitleg gehad.

Assortiment
keuze genoeg en voorhandig en goede voorlichting.

Aanbeveling
belangrijk is de keuze, en de verkopers die je tewoord staan.

Extra toelichting
nogmaals mijn motivatie.mooi toestel en veel mogelijkheden,merk spreekt mij ook aan.hebben er nu al veel plezier mee.buren en kennissen zijn komen kijken, en vinden het een pracht toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemiek 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het bestellen ging heel gemakkelijk en was zo gedaan, en het bestelde product een 'led-tv voor onze zoon' werd de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Ze hebben een goed assortiment en goede prijzen.

Aanbeveling
Ik zelf ben erg tevreden over het product en de levertijd en prijs. Ik heb echter geen ervaring met de service en dergelijke dus vandaar voor dit deel een 8.

Extra toelichting
Het bestellen ging heel gemakkelijk en was zo gedaan, en het bestelde product een 'led-tv voor onze zoon' werd de volgende dag al geleverd. Ik zelf ben erg tevreden over het product en de levertijd en prijs. Ik heb echter geen ervaring met de service en dergelijke dus hier kan ik geen oordeel over geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Cramer 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bestellen en eenvoudig te zoeken tussen verschillende modellen

Service
snelle levering en direct een reactie over de bestelling

Assortiment
voldoende voor het te zoeken product.

Aanbeveling
kwalitatief goed en qua prijs zeer concurrerend

Extra toelichting
snel en eenvoudig besteld tegen de laagste prijs met grootse service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ducky Duck 18-12-2013 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst georiënteerd in de (fysieke) winkel om te zien welke formaten, merken en prijsklassen er zijn. De keuze was ruim.

Service
Een prettige benadering met deskundige uitleg.

Assortiment
De keus in de winkel voor verschillende formaten en typen is ruim voldoende.

Aanbeveling
Een plezierige winkel om een aankoop als deze te doen.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een middelmaat led-TV. Er stonden genoeg soorten TV's om een tot een gedegen keuze te kunnen komen. Na een paar dagen bedenktijd teruggegaan naar de winkel om tot de definitieve aankoop over te gaan. De service is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Conner888 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site was overzichtelijk, kon alles snel vinden

Service
rond 1800 uur product besteld en de volgende dag rond 1300 uur binnen gekregen, helemaal top dus

Assortiment
ik heb genoeg tv's gezien en zeker voor ieder wat wils, moeilijk om een keuze te maken uit zulke goede tv's

Aanbeveling
Voor iedereen die een tv op het oog heeft, die hij voor een eerlijke prijs wil kopen en snel in huis wil hebben, raad ik zeker jullie site aan

Extra toelichting
Alles naar waarheid ingevuld, en vind het het complimentje zeker waard, ben erg tevreden over mijn tv en geloof er zeker nog veel plezier aan te beleven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis12 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was eenvoudig de bestelling te plaatsen.

Service
Prima, snelle levering.

Aanbeveling
Goede webshop! Zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arfo 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met als extra een filmpje over het product, dit is echt fijn als je een aankoop wil doen. De winkel zelf is goed bereikbaar en ze hebben deskundig en vriendelijk personeel. Ik heb daar een Akai LCD tv gekocht en ben over de hele gang van zaken erg tevreden

Service
Zowel per email als per telefoon wordt je uiterst correct te woord gestaan. In de winkel is dit eveneens het geval, het personeel is deskundig en weet de vragen gemakkelijk en duidelijk te beantwoorden

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Scherpe prijzen, overzichtelijke website, bestel gemak of het afhalen van het product in de winkel, een absolute aanrader

Extra toelichting
Webwinkels zijn wat moeilijker te beoordelen als deze geen fysieke winkel erbij hebben, hier het gemak van online shoppen, uitzoeken informatie vragen en vervolgens kan je het afhalen in de winkel, ook met garantie is dat een pre

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapkoster 17-12-2013 In de winkel gekocht
Bronsstraat te Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geinteresseerd in LED TV
Zeer overzichtelijk produktaanbod per merk

Service
Nauwelijks hoeven wachten en een fantastische verkoper ( Marcel).Toen wij meldden nog even over de aankoop na te denken (vooral de maatbepaling)gaf hij direkt twee uitdraaien van Philips mee.
Na enkele dagen teruggekomen en de koop afgemaakt.Gelukkig was Marcel er weer want die boezemde ons veel vertrouwen in.Dat maakte jij ook inderdaad weer waar.
Na de kkoop een aardige jongen die ons hielp het toestel in de auto te leggen.
Kortom, geweldige verkoper , maar ook zijn collega,s waren anderen zo zagen wij zeer behulpzaam en niet opdringerer.

Assortiment
Genoeg topmerken om uit te kiezen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. R. van Groeningen 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Modelnummer ingetypt en een paar klikken later betaald.

Service
Enieg dagen voor de aankoop per e-mail een vraag gesteld, en werd de volgende dag beantwoord.

Assortiment
Was opzoek naar een LED televisie, een geweldige sortering vond ik op de site

Aanbeveling
Ben naar Plasma-discounters gegaan omdat in de Reviews de after-service goed werd beoordeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews