Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alina10 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle, simpele site. Mooi overzichtelijk. Makkelijk bestellen en betalen.

Service
De dag na de bestelling in huis. Mail met trake and trace zodat je weet hoe laat het product geleverd word.

Assortiment
Ruim assortiment met goede, betaalbare producten.

Aanbeveling
Goede, makkelijke site met ruim assortiment, prima prijzen en goede service + levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ.Bandstra 11-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
webshop

Service
Kon beter, de social media deal werkte niet. Hierover een email gestuurd, kreeg antwoord dat ik kon bellen voor couponcode. Toen ik dit deed wist men van niets enzou terugbellen. Dit gebeurde niet na nog twee keer bellen eindelijk de code

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GvBA 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, makkelijk in gebruik.

Service
Heel snel de goederen ontvangen; werd ook goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Voor mijn bestelde TV was de juiste wandbeugel ook beschikbaar.

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke informatie, ook over eventuele retouren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Blijleven 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemak waarmee je shopt online. gemakkelijk en overzichtelijke site.

Service
goede en nette service. duidelijke emailcontact en snelle levering zijn belangrijk voor het vertrouwen van online kopen.

Assortiment
Veel keuze in bekende merken.
duidelijke omschrijvingen bij de producten waardoor je je keuze beter kan bepalen.

Aanbeveling
Online kopen bij Plasma discounter is een goed idee. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Goede en fijne winkel, zowel in Naarden als online. Meerder familieleden hebben al bij jullie gekocht. Blijf zo doorgaan, dan kom ik zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abakker1 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gelijk bestellen zonder omwegen
Alles duidelijk

Service
Gelijk doorgecommuniceerd dat bestelling betaling en levering gedaan werd

Assortiment
Div. Keuze mogelijkheden in hetzelfde assortiment.

Aanbeveling
Zeer snelle levering (binnen 1dag binnen!)
Goede communicatie
Makkelijk bestellen.

Extra toelichting
Zeer snelle levering (binnen 1dag binnen!) Goede communicatie Makkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris273 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vanuit je luie stoel

Service
Voor 20:00 besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken

Aanbeveling
Zie boven: need i say more?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn1122 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

peelent 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk en snel

Service
nette service mooi op tijd

Assortiment
keuze in overvloed.en niet duur.

Extra toelichting
ik heb geen nadelen ondervonden.netjes via de mail op de hoogte gehouden.en duidelijk waar je aan toe bent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ricardob 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had in de 1e instantie een andere DVD speler besteld. Deze was helaas niet leverbaar. Via de goede en snelle service per email een ander uitgezocht.

Service
Snel geholpen nadat de bestelde DVD speler niet leverbaar was.

Assortiment
Helaas niet veel keus in DVD spelers. Evengoed is Bluray natuurlijk een standaard geworden en zullen DVD spelers in de toekomst nog minder worden aangeboden. Toch prima keuzes kunnen maken!

Aanbeveling
Qua prijs, assortiment en service zeker aan te raden aan iemand anders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guido nulens 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer fijne website met een leuke installatiefilm

Service
Bestelling wat langer geduurd. Lag aan postbedrijf. De extra telefoonkosten om je pakje op te vragen van 80ct/minuut is wat veel.

Assortiment
Genoeg keuze met de beste prijs

Aanbeveling
De moeite!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ward1968 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snel en duidelijk

Extra toelichting
Snelle levering, ook net voor de kerstdagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

stylson1 2001 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
binnen 24 uur thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remaegir 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen, groot assortiment en technische gegevens bij de modellen.
Overzichtelijke indeling.

Service
Levertijd in overeenstemming met de belofte en retourprocedure is eenvoudig,
men komt de spullen zelfs ophalen!

Assortiment
Ruim assortiment met aantrekkelijke prijzen, ruim onder de gemiddelde winkelprijs.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeer zeker onder de aandacht brengen als ik iemand zou spreken die overweegt een tv aan te schaffen

Extra toelichting
Ik was nog niet bekend met jullie winkel, maar vind de website, keuzemogelijkheden en service op een hoog niveau staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

matgeijs 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede website, duidelijk overzicht van alle stappen na verkoop

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending

Assortiment
deze ken ik

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JMM01 09-01-2014

Algemene score

7,2

Aanbeveling
nog neutraal

Extra toelichting
ik ken dit bedrijf sinds deze eerste bestelling en weet nog niet hoe ik het beoordelen moet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vercammen r 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
vlotte site,enkel betalen met banccontact lukte niet wel met visa

Service
vlot en snel proficiat

Aanbeveling
vlot en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cees. Zijlstra 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen in de webshop

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Alle merken beschikbaar

Aanbeveling
Goede prijs

Extra toelichting
Zie hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Zanden14 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Mijn aankoop was de volgende dag al binnen.
Erg snelle levering!

Assortiment
Genoeg keuze.
Meer wordt alleen maar onoverzichtelijk

Aanbeveling
Duidelijk, snel, kwaliteit en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m. rozendaal 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk en duidelijk kan je iets bestellen op jullie site

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Troost 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb deze website super makkelijk kunnen vinden via kieskeurig.nl en ook op deze website zelf is het moeilijk te verdwalen.
Het bestellen gaat eenvoudig en is prima uitgelegd!

Service
Goede service, er worden mails verstuurd van aankoop- en betaalbevestiging. Ook mails over track en trace nummer en garantiebewijs. Super!

Assortiment
Breed assortiment waardoor je meerdere televisies kunt bekijken en vergelijken.

Aanbeveling
Ik zou deze website zeker aanraden omdat dit de manier is waarop ik graag online winkel.

Extra toelichting
Betrouwbare website, goede service, en bovenal super snelle levering! Heb deze televisie zondagmiddag bestelt en was dinsdag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guyf 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je moet er niet voor buiten te komen

Service
op tijd geleverd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
mooie website en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tante tootje 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site....de te nemen stappen om te bestellen wijzen voor zich

Service
Bij elke stap wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Hebben een ruim assortiment in verschillende prijsklassen. ...

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!

Extra toelichting
Ik vind jullie site super overzichtelijk. . de prijs is lager dan elders maar evengoed gaat dit niet ten koste van de kwaliteit en service....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blonk13 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel te plaatsen bestelling.

Service
Duidelijke communicatie over de levering, zondag besteld en dinsdag al in huis.

Assortiment
Makkelijk vindbare tv naar mijn wensen en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Voldoet aan de verwachtingen.

Extra toelichting
Een tv die voldoet aan de verwachtingen. Heeft mooi beeld en veel opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benny36 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te bestellen,fluitje van een cent!

Service
Heb de service nog niet nodig gehad daar alles in orde en zeker op tijd geleverd werd.Ook moest ik niet wachten op mn bestelling daar mn toestel voorradig was en direct leverbaar was.Heb nog geen 48 uur moeten wachten op mn bestelling en dat voor een levering van nederland naar belgie!

Assortiment
Heel wat terug te vinden op jullie site,want het toestel dat ik gekocht heb bij jullie kon hier in de winkels niet direct verkregen worden.

Aanbeveling
Ga jullie site zeker aanbevelen aan mn vrienden en kennissen

Extra toelichting
Heel korte levertijd en mn bestelling perfect in orde ontvangen.Bij mn volgende aankoop zal ik zeker op jullie site eens rondkijken, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lscheurwater 06-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Na aankoop staat na 1 minuut het product al naast je

Service
Geduldig personeel, ook bij klanten die wat minder van de technische snufjes zijn :-)

Extra toelichting
Prettige winkel, vriendelijk personeel, voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

SHeuvel 06-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Het was erg druk in de winkel en daardoor duurde het erg lang voordat we eindelijk geholpen werden, daarin tegen toen wij geholpen werden werden wij ook goed geholpen. de verkoper wist waar hij het over had en dat is erg fijn.

Assortiment
Wij waren opzoek naar een tv en Plasma Discounter heeft er een RUIME keuze van!

Aanbeveling
Niet alleen om de prijs verschillen van de prijzen wat betreft andere firma's ook omdat er verkopers rondlopen die tenminste weten waar ze het over hebben en dit is erg fijn als een koper die er geen verstand van heeft.

Extra toelichting
Goed, de service en ruime keuze wat betreft de producten die zij verkopen. slecht, als het druk is.. is er totaal geen overzicht wie de volgende in de 'rij' is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan_Tevreden 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle informatie op een rij op plasma-discounter, bestellen en afhandeling zij uitstekend

Service
Besteld en volgende dag in huis, geweldig

Assortiment
Breed assortiment met zo nu en dan prima aanbiedingen

Aanbeveling
Ook mij is deze site aanbevolen, na veel vergelijken toch ook terecht gekomen bij plasma-discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martijn de lange9 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik had verwacht dat het lang ging duren met de aankoop. maar dat viel reuze mee, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed in beeld gebracht met handige accessoires bijv, met de tv die ik heb gekocht werd goed in beeld gebracht dat er ook een beugel voor aan de meur kan met de perfecte maat!

Service
de service was perfect! ik bestelde mijn aankoop en hups de volgende dag lag die al op de mat ik hoefde alleen een krabbel te zetten en dat was het! gewoon fijn met zo´n service!!

Assortiment
het assortiment was echt uitgebreid en was duidelijk te overzien, daar kunnen heel veel websites nog aan werken maar Plasma-discounter.nl heeft het goed voor elkaar!

Aanbeveling
dit is gewoon makkelijk en snel! ik raad zeker mijn vrienden en familie aan om deze website te gaan gebruiken!

Extra toelichting
bedankt voor de goede hulp die jullie bieden en de snelle service! jullie maken veel mensen blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mart2014 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel besteld via internet

Service
kwam zelfs twee dagen eerder dan ik verwacht had. Bezorging op zaterdag!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Prima assortiment, snelle afhandeling. Voor 8 uur besteld en betaald volgende dag in huis geldt ook op zaterdag! Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank1So 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper Verbeek 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer overzichtelijk en de uitlegfilmpjes maken voor mij alles duidelijk wat ik moet weten om een keuze te maken.

Service
Snel en duidelijke mailtjes na het plaatsen van de bestelling.

Assortiment
Ik slaag eigenlijk altijd wel. Soms zie ik producten uitverkocht zijn.

Aanbeveling
Hoge mate.

Extra toelichting
Ook met deze aanschaf heb ik geen reden tot klagen op welk onderdeel van het aankoopproces. Gewoon leuk tv kijken nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herbrinkjes 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk te vinden, goede uitleg

Assortiment
goed en breed assortiment

Aanbeveling
zie redenen hierboven!

Extra toelichting
Goede site, ruim en breed assortiment, goede prijsstelling, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

angela89H 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en de betaling verloopt via ideal.

Service
Snel geholpen.

Assortiment
Het product is precies hoe het stond beschreven in de beoordelingen. Precies wat ik ervan verwachtte.

Aanbeveling
Fijne website, en de volgende dag bestelling in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitri gallez 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je gaat gewoon naar de site en klikt aan wat je nodig hebt.

Service
donderdag nacht besteld en zaterdag middag al in huis. Had ook een vraag gesteld aan de klantendienst en die hebben mij de dag erna reeds een antwoord gestuurd.

Assortiment
zeer ruime keuze.
Groter dan in de meeste fysieke winkels.

Aanbeveling
Het is nu eenmaal een gemak dat je zaken kan kopen zonder je te verplaatsen en dit aan vaak zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marell 04-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super zo als het moet en lekker snel

Service
meer dan goed

Assortiment
precies wat ik wilde
Dus volgende keer zoek ik niet koop ik hier weer

Aanbeveling
Snel makkelijk goedkoop goede service
wat wil je nog meer

Extra toelichting
ik ben gewoon tevreden,meer kan de mens zich niet wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 327 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet bestellen en direct wordt de order in gang gezet.

Service
Uitsteken via e-mail gecommuniceerd over de status van de bestelling.

Assortiment
zeer ruime keuze op de mooie website. uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en uitstekende service.

Extra toelichting
Complimenten voor de uitstekende service. vanaf het moment van bestellen tot aan de levering aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelte Derksen 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen via de site is een eitje. Zoekmachine e.d. binnen site werkt subliem. Product vinden gaat super en er is genoeg informatie over beschikbaar.

Service
Alles super naar wens. Constant op de hoogte en prima levering.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en heb hem aangeraden aan vrienden. Electronica voor studenten prijzen

Extra toelichting
Product is in orde. Beloftes zijn waargemaakt. Snelheid van levering top. Netjes op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil reiche 04-01-2014 In de winkel gekocht
Bronsstraat in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bereiken en genoeg informatie over het artikel wat je koopt

Service
Heel erg vriendelijke medewerkers, die je kundig helpen en met een Glimlach

Assortiment
Er is genoeg om uit te kiezen, wat je ook maar zoekt

Aanbeveling
Om alles, wat ik al eerder heb toegelicht

Extra toelichting
Grote keuze en vriendelijke en kundige medewerkers, die ook met je meedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foolmiki 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon op mijn gemak achter de pc mijn product opzoeken en bestellen

Service
Mijn bestelling werd een werkdag later gratis bezorgd door de koerier

Assortiment
Er is een groot aanbod en ik denk voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik zou plasma discounter aan iedereen willen adviseren. Het assortiment is groot en in iedere prijs categorie is wel iets te vinden. De bestelling wordt snel en gratis bezorgd. Super!

Extra toelichting
Ik ben persoonlijk erg tevreden over hoe je via de webshop je spullen kunt bestellen en ze worden daarna goed en netjes afgeleverd. Ik heb geen aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvebe 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de overzichtelijke website gevonden wat ik zocht, de Logitech Harmony Ultimate. Na een paar klikken had ik de Harmony besteld en betaald. Vervolgens meteen de bevestiging via mail ontvangen en binnen een paar (feest)dagen werd het netjes thuis bezorgd.

Service
Vanaf het eerste bezoek aan de website tot het uitpakken van de afstandsbediening liep het zoals ik gehoopt en verwacht had. Grote klasse!

Assortiment
Ik heb in het verleden al vaker gezocht en kom toch vaak hier uit. Dus buiten het gemak van bestellen en de goede service is de keuze ook nog eens groot.

Aanbeveling
Door mij eigen fijne ervaring zal ik hier zelf nog zeker terugkomen en zeker bij andere aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was nadat ik hier 5 afstandsbedieningen op tafel had liggen toe aan een oplossing. Via internet gezocht en gevonden. na het lezen van alle uitgebreide info over de Logitech was ik er snel uit. Ondanks dat ik dit tijdens de feestdagen deed had ik mijn bestelling snel binnen. Na het uitpakken ging er een wereld voor mij open........nooit meer anders. Bedankt voor de goede zorgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert1301 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik heb de tv snel kunnen bestellen en afrekenen.
Ook het leveren was prima geregeld

Service
Door een storing werkte het track en tracé niet...een telefoontje was voldoende om de situatie helder te krijgen

Aanbeveling
Gezien mijn positieve ervaring zou ik hem zeker bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Zoals gezegd gezien mijn positieve ervaring beoordeel ik plasma-discounter als zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieny123 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Dezelfde dag verzonden. Goede track informatie.
Volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

68-300 02-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Website is overzichtelijk, bestel proces verloopt soepel. Status van je bestelling is online niet te volgen. Voorraad indicatie van mijn bestelde product klopte niet (hierdoor pas over een week leverbaar) en van een alternatief ook niet (op het moment van bellen stonden er 2 op voorraad in werkelijkheid 0)

Service
30/12 besteld, netjes ´s avonds bericht van Postnl extra dat pakket de volgende dag geleverd zou worden, op 31/12 ´s ochtends telefoon van postnl dat pakket niet bezorgd kon worden omdat de tv niet aangeleverd was. hiervan echter geen bericht gehad van plasma discounter, online kun je de bestelling niet volgen dus maar de helpdesk gebeld. Hier wel netjes te woord gestaan en eea zou uitgezocht worden. Zelf ´s middags 2/1 maar terug gebeld, daar het nog een week zou duren bestelling probleemloos geannuleerd. Ik had nog een alternatief in gedachte maar ook daarvan was niet meer op voorraad (2 stuks volgens website)

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

SimoneAndrea77 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Fijne duidelijke site. Je kunt makkelijk en snel bestellingen plaatsen.

Service
Ik heb via de website mijn bestelling geplaatst en dat ging erg gemakkelijk. Ondanks de feestdagen had ik mijn bestelling snel gekregen.

Assortiment
De producten worden voor de juiste prijzen aangeboden. Ik denk dat je ook als klant hierop selecteert. Je gaat niet voor dezelfde producten meer betalen dan bij andere word aangeboden. Ik vind plasma discounter een fijne webwinkel en zal er waarschijnlijk ook wel vaker gebruik van gaan maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jargos 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je klikt op het product en de complete beschrijving komt in beeld gewoon super!

Service
ik heb eerst specifieke info telefonisch gevraagd en daar werd alles duidelijk uitgelegt.

Assortiment
een zeer breed assortiment je hoeft eigenlijk niet verder te kijken

Aanbeveling
ik heb het al door ge "twittert"

Extra toelichting
gewoon super webshop s'middags om 17.00 uur besteld de volgende dag (oudjaarsdag) om 14.30 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JN2014 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product vinden en bestellen wijst zichzelf

Service
Snelheid levering prima en je wordt keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Product dat ik zocht eenvoudig te vinden voor een nette prijs (mede omdat er geen verzendkosten in rekening werden gebracht)

Aanbeveling
Gezien eenvoud site, compleetheid producten en snelle levering zeker tip voor anderen die dergelijke producten zoeken,

Extra toelichting
Eenvoud site, snelheid en prijs prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Lopez da Silva 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werd vanuit Kieskeurig.nl direct naar de juiste pagina gestuurd en vond daar alle info die ik nodig had. Bestellen gaat vlot. Zondag 29 december besteld en 31 december had ik de TV in huis. Super!

Service
De informatie wordt snel gegeven en via de email wordt je op de hoogte gehouden van alle stappen. En geen verzendkosten!

Assortiment
Assortiment is zeer ruim en de prijzen zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
Zie geen enkele reden om deze winkel niet aan te bevelen

Extra toelichting
Zondag 29 december besteld en 31 december in huis. Heel blij met deze pracht TV. En dat voor de laagste prijs op internet. Prima service. Leuk en handig zijn de demonstratie video's .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffreybeyaerts 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt thuis op de bank alles uitzoeken

Service
De volgende dag was mijn product in huis

Assortiment
Kon uit genoeg types kiezen
Had in dit geval al via kieskeurig het
Type bepaalt

Aanbeveling
De website is goed het is makkelijk om een product te vinden en te zien of deze nog op voorraad is zodat je weet wanneer je hem kunt verwachten als je hem bestelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R0000D 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was overzichtelijk, en makkelijk in gebruik om tot een keuze voor een televisie te komen. Niet alleen alle specificaties waren aanwezig, maar er zijn ook verkoopfilmpjes aanwezig waarin een 'verkoper' de voor (en na-) delen van de televisie uitlegt, wat een leuke toevoeging is.

De prijzen die ik op deze website vond waren voor elke televisie waar ik in was geïnteresseerd het laagste (voor zover ik op internet kon vinden), dus ik kan de website aanbevelen aan anderen.

Service
De televisie had ik om 15:30 (vrijdag) besteld, en om 12:00 (zaterdag) kwam deze bij me aan. De track en trace code die ik per email ontving ontving ik echter pas ná de levering van de televisie, maar aangezien de tv toch al erg snel binnen was had ik daar wat minder problemen mee.

Assortiment
Het assortiment was ruim genoeg, waarbij ik makkelijk kon filteren op mijn wensen (prijsrange, maat in ", merk). Dit ging prima, zoals van een site verwacht mag worden, maar ik merkte dat dit bij een aantal concurrenten wat minder soepel verliep toen ik prijzen wilde vergelijken. De prijzen die ik bij deze winkel vond waren voor de televisies waar ik interesse in had erg concurrerend (samen met andere online shops de laagste prijs).

Aanbeveling
Tot nu toe (nog geen afterservice nodig gehad) heb ik alleen maar goede ervaringen met deze winkel: goede site, goede prijs, goed product en snelle levering. Daarom kan ik de winkel alleen maar aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe erg tevreden met mijn aankoop bij plasma-discounter: goede website, goede prijs, en een snelle levering. Meer verwacht ik niet van een webwinkel, maar het feit dat ze ook een fysieke winkel hebben stemt mij nóg geruster dat ik weet dat ik bij problemen altijd een aanspreek adres zal kunnen vinden mocht er iets misgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patric300 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews