Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

supermuis10 27-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Je kan er op je gemak rond kijken

Service
Goede tekst en uitleg

Assortiment
Was toch wel vrij redelijk veel uit gestald

Aanbeveling
Klant vriendelijk

Extra toelichting
Personeel heeft verstand van zaken nemen de tijd om uitleg te geven helpen je het artikel naar de auto dragen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

TheSwedishChef 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TimKteH 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel, duidelijk aangegeven waar de merken te vinden zijn. Rustige en zorgvuldige uitstraling wat vertrouwen opwekt. Het was wel even zoeken naar de prijsweergave en hoe deze werken. Niet bij elke TV was deze duidelijk te zien.

Service
De kennis van de medewerkers zijn voldoende en geven duidelijk uitleg.

Assortiment
meer dan voldoende keuze!

Aanbeveling
Ja, zowel digitaal als fysiek is de winkel aan te raden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WouterKoelewijn 26-01-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kijken op internet, info verzamelen, prijs, reserveren. alsnog even in de showroom het product bekijken en nog wat informeren bij de medewerkers en vervolgens kopen, meenemen en klaar. factuurkopie via mail. SUPER!

Service
zie GEMAK hierboven

Assortiment
was reeds gefocust op TV. was door internet duidelijk wat het assortiment is. was op zoek naar een TV van een bepaald merk. deze was aanwezig

Extra toelichting
kijken op internet, info verzamelen, prijs, reserveren. alsnog even in de showroom het product bekijken en nog wat informeren bij de medewerkers en vervolgens kopen, meenemen en klaar. factuurkopie via mail. SUPER! Goede en duidelijke info over garantie en hoe te handelen bij defect e.d.. Goede informatie en kennis en Vriendelijke winkelmedewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chester2014 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alphenaar D. 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk de artikelen te zoeken en te selecteren

Service
Super. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd !!

Aanbeveling
Ik zal deze site zeker in de gaten houden als ik weer iets wil gaan bestellen en zal de site bij vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Elshout 26-01-2014

Algemene score

7,0

Gemak
duidelijk overzicht van de belangrijkste aspecten van het product

Service
vlotte verzending, goede communicatie via de e-mail

Assortiment
weet ik verder niet veel van

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zeer heldere website, vlotte afwikkeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hartendorf1970 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst informatie op jullie site gezocht. Daarna zijn wij in Naarden geweest , makkelijk te bereiken

Service
Mensen weten er veel van , waren wel teleurgesteld in de afhandeling reparatie ( zie motiveer je beoordeling)

Assortiment
Veel te zien en nog meer op voorraad

Aanbeveling
Duidelijke antwoorden, groot assortiment , goede prijzen

Extra toelichting
Ik vind de winkel geweldig en heb al meerdere aankopen bij jullie gedaan. Wat ik echter jammer vond: we hebben net de televisie voor reparatie bij jullie gebracht De televisie is 2 jaar en 2 maanden oud, dus net over de garantieperiode heen Wij hoopte op een coulance regeling of misschien een kleine tegemoetkoming maar moesten het gehele reparatie bedrag betalen. Het was iets kapot gegaan waar wij zelf niets aan konden doen en die je niet bij zo'n jonge televisie zou verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kneppers leijten 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Weinig voor te doen

Service
Makkelijk te bestellen

Assortiment
Best wel veel

Aanbeveling
Eenvoudig zonder problemen

Extra toelichting
Prima geregeld binnen 24uur bezorgd en na te kijken op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Drost 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel te bestellen zonder inlog verlichting

Service
Snel geleverd 19:57 besteld volgende dag voor 13:00 in huis

Assortiment
Prima in elke prijs klasse wat te vinden voorraad gegeven kloppenkia sportag

Aanbeveling
Snel goed geen gedoe!!

Extra toelichting
Overzichtelijke site te vinden via de vergelijkingssites goed koop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Dekker 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is onwijs makkelijk dat je het via internet kunt bestellen.

Service
helemaal top dat je 1 dag later je bestelling hebt.

Assortiment
veel keus.

Aanbeveling
dat hebben we al bij meerdere vrienden en familie gedaan....toevallig hier een verjaardag en het toestel meteen kunnen laten bekijken.

Extra toelichting
het is gewoon onwijs dat het zo kan....had vrijdagavond om 10 voor acht s,avonds een bestelling gedaan en had het zaterdagmiddag al in huis....TOP..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Lauret 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site voor pre selectie. Ter plaatse ook de toegang tot die site.

Service
Prettige ter zaken doende bediening.

Assortiment
Voldoende demo modellen

Aanbeveling
Gemak en goede service

Extra toelichting
Prettige ervaring waardoor we ook weer terug komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine89 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb super snel mijn tv kunnen bestellen zonder gedoe of andere fratsen

Service
Nette levering optijd geleverd geen verzendkosten .. Top

Assortiment
Overal was de tv die ik bestelde uitverkocht maar bij jullie was ie wel op voorraad

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen aangezien ik zo tevreden ben over alles

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram Tuijp 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna helemaal goed. Het min puntje is dat de site niet geheel werkt op de ipad.

Service
Snel antwoord op vragen terug gemailed. Product snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Soelen 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef ik niet naar de winkel

Service
Ik vond alles goed

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede kwaliteit

Extra toelichting
Ik ben erg blij met het product dat ik gekocht heb. En als ik wat nodig heb kom ik zekerveerstvhier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tsjikke Benedictus 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk. Het was makkelijk om het juiste product te vinden. Ook het invullen en betalen was snel geregeld.

Assortiment
Het product was makkelijk te vinden en de prijs is ook zeer aantrekkelijk.

Aanbeveling
Zeer tevreden dus zal deze site zeker anprijzen bij familie, vrienden en andere liefhebbers!

Extra toelichting
Zie bovenstaande motiveringen. Echt een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

logo35 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke website. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle afhandeling.

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.M.V. de Groot 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke website, snelle levering

Service
vriendelijk en goed te word gestaan bij telefonische vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Spruijt 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dient de mens

Service
Uitstekend

Assortiment
In overvloed

Aanbeveling
Direct doen

Extra toelichting
Ik heb al eens een TV gekocht in de winkel, maar nu via internet een soundbar gekocht en moet zeggen een uitstekende service en binnen een dag thuis bezorgd en netjes de informatie door Plasma-discounter via de mail doorgekregen. Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansbuhrs 26-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke opstelling, voldoende parkeerruimte.
Leuke site met duidelijke instructie / advies video per toestel.

Service
Duidelijke uitleg en advies van de medewerker

Assortiment
Ruim aanbod maar niet dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Zeker, ben zelf getipt door een collega, ben haar erg dankbaar!

Extra toelichting
Dicht bij Amsterdam, duidelijke video's, goede prijs / kwaliteit verhuoding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L.H. van Dalen 26-01-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt op je gemak thuis zaken uitzoeken en vergelijken , bellen of iets er is en dan krijg je ook nog een prima uitleg als je in de winkel komt. Proficiat met zoveel klantgerichtheid.

Service
Prettige en deskundige bediening door de verkoper

Aanbeveling
Ik heb al wat mensen aangegeven hoe goed en makkelijk het werkt. Dat kieskeurig een beoordeling heeft van jullie en dat jullie officieel dealer zijn vind ik ook erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mc222 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Snel gevonden en soepel verlopen bestel- en betaalproces

Service
'Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis'. Bij hoeveel winkels wordt dit beloofd, maar niet nagekomen? Bij Plasmadiscounter stond de postbode de dag erna om 11.30 uur voor de deur!

Assortiment
Ze hebben niet alles, dat is m.i. ook niet haalbaar, maar je hebt er keus in overvloed,

Extra toelichting
We hadden de tv al bij een andere winkel gekocht omdat ze net iets goedkoper waren als Plasmadiscounter, maar het scheelde niet veel. De eerstgenoemde winkel leverde niet op tijd, en leverde bovendien ook nog de verkeerde televisie. Het origineel bestelde product was 'toch niet op voorraad'. We hebben geretourneerd en de goede televisie bij Plasmadiscounter gekocht. Hier liep alles precies zoals op de website beloofd (zie boven). Zo hoort het! Ik beveel Plasmadiscounter dan ook van harte aan aan andere consumenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaRijke 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Kieskeurig top-5 opgezocht, daarna reviews bekeken, product besteld, betaald en binnen een dag werd het product bezorgd. Ideaal !!! E.e.a. wordt duidelijk aangegeven en betaling gaat snel en makkelijk!!

Service
Levertijd prima;precies zoals aangegeven. En wordt aangegeven via de site wanneer (dagdeel etc) product verwacht kan worden in jouw postcode gebied. Geen extra kosten etc. Winkel niet benaderd, dus kan daar geen oordeel over geven. Maar prima service.

Assortiment
Assortiment o.k.;genoeg keuze. Zelf gewoon verder googlen/zoeken op internet, dan kom je er wel en kan je ook met anderen vergelijken.

Aanbeveling
Je ontvangt direct een bevestigingsmail van je aankoop met een code om de verzending van je product te volgen. En dat ging prima en snel !!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rhydel 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk en duidelijk. Kon alles vinden wat ik wilde weten

Service
Zeer snelle levering na 4 uur besteld, volgende dag al in huis. Top

Assortiment
Genoeg keuze en goedkoper

Aanbeveling
Door de snelle levering en omdat de producten lager geprijst zijn dan elder. Zou ik deze shop zeer aanbevelen. Geen klachten tot nu toe

Extra toelichting
Ik raad mensen aan hier uw aankoop te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wierenga1952 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Iedere week mooie aanbiedingen en snel besteld of afgehaald

Service
Vriendelijke medewerkers waar je allerlei vragen aan kunt stellen

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Ik vind het zo goed dat ik nergens anders meer kijk, dus zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin3019 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een duidelijk site zoals een site hoort te zijn

Service
levering zoals besproken, prima dus

Assortiment
In de categorie waar wij in zochten prima. Geen vergelijk met andere producten maar de kans i groot dat dat ook gaat gebeuren.

Aanbeveling
Zie hierboven, spreekt voor zich

Extra toelichting
Prima site, keurige levering. Gewoon zoals het hoort te zijn. Geen poespas maar gewoon duidelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.D ten Kleij 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joepi1946 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen probleem ondervonden.

Volg wel u eigen spelregels in deze review.
(•Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen)

Service
Goede en snelle reactie op mijn email vragen.
Wel met andere vervoerder verzonden dan op de site en mail vermeld was. Dit was pas duidelijk in de factuur, gelukkig wel op tijd geleverd.

Assortiment
Heb slechts een product nodig, dus geen mening over assortiment. Prijs was zeker concurerend.

Aanbeveling
Mits men zoekt wat in het assortiment zit is deze webshop een goede keuze voor zover ik dat kan beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harold v 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
strakke website overzichtelijk en duidelijke info video's en de goedkoopste. top combinatie Gr Harold

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Basiphone 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer duidelijk. De filmpjes zijn zeker een plus punt!

Service
Binnen 1 dag geleverd

Assortiment
Alles te vinden voor mooie prijzen.

Aanbeveling
Zoek je gewoon je product en bekijk het filmpje.
Hierna ben je overtuigt. Normaal moet je maar afwachten of het wat is. Door de filmpjes weet je het precies.

Extra toelichting
Alles zeer duidelijk. Snelle levering. Heel veel betaal mogelijkheden. Super groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterK01 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Paar keer mislukt om te betalen. Via iPhone. Ipad lukte wel.

Service
Snel en goed!

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Ja, prima!

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tuurrr 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snelle service. Klantenservice ook in de avond bereikbaar en een paar minuten voor levering zelfs nog een SMS met aankomsttijd. Top! Enige minpunt... De doos was al open geweest. Gelukkig was de TV wel nieuw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.DIK 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar.ruime parkeerplaats.
overzichtelijke winkel.

Service
goede overzichtelijke uitleg.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
vriendelijke ontvangst/service.
ruime overzichtelijk set-up

Extra toelichting
op alle genoemde vragen scoort de winkel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Opperman 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is erg makkellijk om rond te kijken(surfen)op zoek naar het gewenste product wat men zoekt op deze site

Service
Ze zijn erg vlot met beantwoorden van eventuele vragen als men die al heeft over een bepaald product

Assortiment
Die is ruim voldoende en voor ieder wat wils en zeer uitgebreid en wat betreft de kwaliteit/ prijs verhouding die is gewoon uitstekend

Aanbeveling
Zeer zeker als het gaat om service aanbod en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hajenius 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Was elke webshop maar zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van boeschoten 26-01-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles staat duidelijk uitgestald. parkerenruimte genoeg.

Service
Mochten de medewerkers iets niet gelijk weten, dan wordt het voor je opgezocht op internet, waarbij men goed de tijd neemt. Verder worden de gekochte zaken hulpvaardig in de auto gezet

Assortiment
Kleine showroom. mag wel groter

Aanbeveling
duidelijk assortiment, goed advies, lage prijzen

Extra toelichting
Wij kopen eigenlijk alles bij Plasma discounter, niet alleen onze soundbar, mediaspeler, satelietbox, tv, maar ook de wasmachine. In de toekomst zal in zeker eerst bij deze zaak kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rheinie 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en overzichtelijke website.

Service
Vooorraadstatus is actueel en terugkoppeling na contact via email is zeer snel.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Productvideo's zijn een grote plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

net57 26-01-2014

Algemene score

9,2

Gemak
prettige website met bestellen.

Service
echt bestelt volgende dag in huis

Assortiment
goed op voorraad

Aanbeveling
zodra iemand mijn daarom vraag?

Extra toelichting
correcte service, alles zeer goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam. 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Wij werden goed geadviseerd bij onze aankopen,en de spullen werden netjes in de auto geladen.

Assortiment
Niet alle merken opgesteld.

Aanbeveling
Nette zaak, goede prijzen.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjo111 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen gehaast, rustig kijken en vergelijken en personeel die je op de juiste wijze eerlijk informeert.

Service
Zie mijn bovenstaande opmerking. Heel rustig en relaxed kwam de verkoper bij mij over en adviseerde mij over de jusite dingen. ( extra onderdelen etc.)

Assortiment
Meer dan voldoende. bijna teveel om alles goed te kunnen bekijken.

Aanbeveling
Komen, kijken, advies krijgen, betalen en direct met je aankoop kunen vertrekken.

Extra toelichting
Gelet op bovenstaande heb ik gewoon een goed gevoel wanneer ik iets koop bij plasma discounter. Ik heb al diverse dingen gekocht bij Plasma Discounter en iedere keer werd ik netjes geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rowan32 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, voorkeuren zijn makkelijk in te voeren. Ontzettend veel informatie beschikbaar over de tv.

Service
Prima service! Op vrijdagochtend besteld en zaterdag al in huis! Een aandachtspuntje is de track en trace code die pas rond 2 uur 's nachts in mijn mailbox verscheen.

Assortiment
Eigenlijk is voor iedereen wel een tv te vinden die bij je wensen past. Gelukkig is het aanbod ook niet zo hoog dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik had keuze uit 4 tv's in mijn prijsklasse en maat die aan mijn voorkeuren voldeden, prima keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Geweldige service en snelle levering, beter kan niet. Ik beveel deze winkel zeker aan bij vrienden, familie en kennissen!

Extra toelichting
Prima service, snelle levering en een goed aanbod van producten. Mijn volgende tv gaat hier ook vandaan komen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jjoopfrans 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de apparaten zijn aangesloten en dus demonstratie-gereed

Service
bij vragen worden ook coleega.s en websites geraadpleegd

Assortiment
voldoet aan verwachtingen
en is up to date

Aanbeveling
gezien het feit dat ik al vele malen een aankoop hen gedaan (media speler televisie wasmachine humavtv box etc) zal ik de winkel van harte aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John8472 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site eenvoudig het product gevonden en vervolgens aangegeven dat ik het op wilde halen. 2 uur later was ik in de winkel en binnen no time had ik mijn product.

Service
Medewerkers in de winkel zijn er efficient.

Assortiment
Enorm veel keuze

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik hier iets gekocht heb, maar kom er zeker terug. Veel keuze en de prijzen zijn erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Pan 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bijna 10..
enige minpuntje is dat ik de gekochte tv niet in de winkel in Naarden heb kunnen zien maar slechts op internet.
Zeker zo'n topmodel, als beste getest etc...van Samsung moet daar staan vind ik...

Service
goed geholpen in de winkel maar de tv was evt ook gratis te bezorgen.
van te voren gebeld en goede uitleg gekregen over mogelijkheden van betalen en leveren.
Had iets meer willen weten over werking van het toestel icm de UPC Mediabox

Assortiment
voldoende assortiment, ruime keuze, goede prijs

Aanbeveling
zowel website als telefonische info, service en levering, prima in orde

Extra toelichting
zie de argumenten hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David. 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is goed en duidelijk. Alle info is aanwezig. Bestellen is zo gedaan.

Service
Vandaag besteld morgen in huis!

Assortiment
Heb ik niet goed bekeken, ik wist wat ik ongeveer wilde hebben en die stond toevallig ook nog in de aanbieding.

Aanbeveling
Ben tevreden over alles dus heb ik al aanbevolen bij een vriend.

Extra toelichting
Zoals hierboven al gemeld ben ik zeer tevreden, webside is duidelijk en overzichtelijk met alle uitleg ed erbij. En wat ze beloven komen ze na. In 1 woord, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvdB63 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
scherpe prijzen
duidelijk

Service
wat word beloofd word waar gemaakt

Assortiment
goed

Aanbeveling
alles was goed

Extra toelichting
goede site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hennyprei 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
2de bestelling hier en geen problemen

Assortiment
Meer dan ruim genoeg

Aanbeveling
Altijd snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Van Der Ree 26-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en makkelijk website

Service
snelle levering

Assortiment
heel breed

Extra toelichting
beste Tom. ik heb zondag 19-01-2014 besloten een multi media set van Philips te betellen en zoals gezegd heb ik dat gedaan. na een eenvoudige google actie op internet kwam plasma discounter voor mij als beste uit de bus. ik heb daarop mijn bestelling geplaatst. de betaling gedaan via idael. en het bestelde product was afgelopen dinsdag al in huis. ik ben zeer te spreken over plasma-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ter Voorde 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product was snel te vinden.
Afreken ging zeer eenvoudig
Voorgestelde accessoires waren relevant en direct te bestellen.

Service
Snelle levering.
Duidelijke informatie via de mail.
Track&Trace code.

Aanbeveling
Alles verloopt vlot. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Snelle service, scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William van hoof 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Super zeer snel

Assortiment
Zeer uitgereid

Aanbeveling
Zeker de moeite

Extra toelichting
Om 20 uur besteld en dag erna om 9 uur in de ochtend in huis. En dat naar belgie. Echt een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews