Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rinke01 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet kan goed een selectie worden gemaakt wat past bij wens en budget. In de winkel zorgt perfecte advisering voor een tevreden keuze uit de selectie.

Service
Geen oordeel over service ná de koop. Tijdens de koop een professionele service voor product en bijproducten.

Assortiment
Veel meer van een product in het assortiment dan je mee kunt nemen in je keuze. Daarom is de service van de verkoper onontbeerlijk.

Aanbeveling
Door product, prijs, hulp bij aanschaf, voorraad en advies van bijproducten is het gemak van aankoop opvallend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordydijk 28-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Welke tv je ook maar wilt, hij is bij Plasma Discounter gewoon op voorraad. ook staan ze mooi uitgestald in de winkel waardoor je ze goed kan bekijken.

Service
Mensen in de winkel weten alles over de tv's. heel deskundig

Assortiment
alle soorten en maten zijn te verkrijgen

Aanbeveling
Gewoon een top zaak

Extra toelichting
Plasma discounter is een mooie winkel, met goede tv's en veel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ritskes 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een goed zoekprogramma

Service
zie onder bij motivatie

Aanbeveling
alles zonder problemen geregeld en zeer snel, tevens vertrouwde site door vertrouwde man achter de schermen.

Extra toelichting
ik had een tv besteld voor in de caravan, dus niet zo'n grote, maar een 24inch hd led tv met 3d. 1 dag later na de bestelling werd de tv bezorgd, echter er was schade aan het beeldscherm, volgens het retourformulier moest ik de beschadigde tv binnen 48 uur terugsturen, wat ik ook gedaan heb. Overigens was dit retourneren net zoals het bezorgen ook gratis. Er ging een weekend overheen, maar op maandag werd ik gemaild dat ik aan de voorwaarden had voldaan en dat er een nieuwe tv opgestuurd zou. 1 dag later werd de nieuwe tv bezorgd en nu in tiptop conditie. ik kan niet anders zeggen, dat alles na volle tevredenheid is afgehandeld en daarom zal ik zeker deze site aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hooijmans 28-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede site . Alleen hebben wij deze aankoop in de winkel gedaan. Maar onze ervaring met online bestellen is positief.

Service
Goede uitleg van de (Sony) verkoper. Goede en snelle afhandeling bij de kassa.

Assortiment
Voldoende assortiment binnen onze wensen.

Aanbeveling
Alles positief.

Extra toelichting
Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de site, contact en producten van Plasma discounter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MdeGoed 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is zeer gebruiksvriendelijk. Het is makkelijk om het juiste product en de juiste accessoires bij het product te vinden.

Service
Bij twijfel over bepaalde functies over het aangeschafte product werd ik snel, vriendelijk en van de juiste informatie voorzien.

Assortiment
Veel keuze in merken en prijsklassen. De prijs-/kwaliteitsverhouding is altijd goed.

Aanbeveling
Goede website.
Zeer goede service.
Snelle levering.

Extra toelichting
Plasma-discounter is voor mij en topper. Ik heb diverse producten besteld voor mij en anderen. Alle keren ben ik perfect geholpen. Leveringen waren ook altijd goed en snel! Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oud45 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima site gebruiksvriendelijk
winkel lekker ruim

Service
prive telefonisch ondersteunt bij de aankoop.
ook in de winkel prima uitleg

Assortiment
ruim aanbod van de goede merken

Aanbeveling
zie boven het gebruiksgemak

Extra toelichting
prima internet site en prima winkel voor fysieke aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.visee 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opgave van het Samsung produkt (HW-F450) gaf op internet al snel de website "Plasma Discounter" met een beschikbare voorraad van 3, daarbij de ook nog eens de zondag openstelling, om het produkt aan te schaffen. Het installeren en aansluiten gaf geen enkel probleem.

Service
De medewerker aan verkoopbalie, had ook genoeg aan de produkt omschrijving om te constateren dat het op voorraad was en was verbaasd dat ik ook de actule voorraad wist (dank zij de website.
Ook de vraag of ik nog aanvullende artikelen nodig had, geeft aan de de medewerkers goed op de hoogte zijn van de produkten en benodigde toebehoren, zodat de cliënt direct thuis aan de slag kan.

Assortiment
Van koffiemachine's tot "gebogen oled beeldschermen", je komt ogen en oren te kort. Keus in overvloed, praktisch elk merk, overzichtelijk uitgestalt en gedemonstreerd

Aanbeveling
Zeer zeker aan mijn vrienden en familieleden, zeker ook voor de prijzen en natuurlijk de zondag openstelling, de deskundigheid en de snelle levering van uit het magazijn.

Extra toelichting
Plasma Discounter waar je met plezier naar toe gaat en ook nog eens voordelig je produkten aanschaft en dan zeer tevreden weer naar huis gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Rutten 28-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is over duidelijk en je kan een heleboel informatie vinden, ook of hij in voorraad is.

Service
Ik wist precies wat ik nodig had, maar vond het zeer correct om te vragen of ik nog wat nodig had of andere vragen had.

Assortiment
Jullie hebben alles in voorraad aanwezig volgens mij voor elk product wat jullie verkopen.

Aanbeveling
Reeds al meerdere mensen naar jullie toegestuurd en zij hebben ook daadwerkelijk spullen gekocht bij jullie.

Extra toelichting
Ik vind het zeer overzichtelijk op jullie website , en als je in de winkel komt hoe druk het ook is ze nemen alle tijd voor je zodat je echt tevreden de winkel uitgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baars1992 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, scherp geprijst

Service
Wederom snelle en makkelijke levering, overzichtelijke site en breed aanbod

Assortiment
Zeer breedt assortiment, alle prijscategorieen mogelijkheden

Aanbeveling
In grote mate, aangezien het de scherpst geprijsde elektronica webshop is

Extra toelichting
Site eenvoudig en overzichtelijk, scherp geprijs en goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline53 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk aanbod en goede produktinformatie

Service
Ik had nog enkele vragen over het produkt. telefonisch snel en goed geholpen

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Heb nu al meerdere zeer positieve ervaringen, dus vertel dat ook door!

Extra toelichting
Heel makkelijk online bestellen en betalen. direct een bevestiging mail van de bestelling. Goede informatie over de bezorging. De tv is zo mooi en heeft zoveel mogelijkheden. Echt heel erg luxe met allerlei handige opties. Beeldkwaliteit is prachtig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xcel 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede instructies etc.

Service
goed personeel, behulpzaam.

Assortiment
wat is er niet te verkrijgen? Bijna alles te koop hier.

Aanbeveling
Goede service, klant vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ono 28-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gratis parkeren voor de deur van de winkel

Service
Snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
vanwege de genoten service

Extra toelichting
Snel geholpen en de verkoper nam de tijd voor uitleg van de TV etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johanenab 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles op voorraad

Service
altijd antwoordt op alle vragen en niet op dringerig in de winkel

Assortiment
zeer uitgebreid goede prijzen en bijna alles op voorraad

Aanbeveling
heb er nu al diverse tv s gekocht en altijd alles naar wens geweest

Extra toelichting
na aankoop van mijn nieuwe philips led vorige week ben ik weer zeer tevreden over de behulpzaamheid van het personeel en na 6 tv s weet ik als geen ander dat de service en het assortiment altijd perfect en uitgebreid is. vrgr:johan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Borsboom 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een heldere website die met een goede informatie mijn de juiste keuze van aankoop gaf.

Service
De melding van het verloop van de bestelling was perfect.

Assortiment
De website verder bekeken en het filmpje van de firma gaf mijn veel vertrouwen van een goede zaak.

Aanbeveling
De snelheid van bezorging, de duidelijke website, een goede aanbeveling.

Extra toelichting
Ik heb nog niet zo veel ervaring met aankopen van producten via internet maar hier kon ik goede informatie vinden over het product daar er in mijn woonplaats moest gewacht worden voor levering had ik na bestelling het artikel de andere dag al. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacobus12 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voor de prijsaanvraag van de wat duurdere schermen moet wel wat moeite worden gedaan. Echter is deze ook beter dan van de concurrentie...

Service
Netjes geholpen.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen goed.

Aanbeveling
Goed prijs goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mikkers 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webwinkel is makkelijk en duidelijk weergegeven

Service
Om 18.00 uur besteld andere dag om 14.00 uur in huis

Assortiment
het assortiment is veelzijdig

Aanbeveling
Alles is snel en duidelijk

Extra toelichting
de beoordeling is goed omdat alles snel en vlot wordt afgehandeld andere dag product al in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eindhoven2014 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima website. Overzichtelijke weergave. Duidelijker dan andere websites.

Service
Volgende dag afgeleverd. Vraag gesteld en dezelfde dag nog een antwoord! Thumbs up!

Assortiment
Voldoende keus, echter was ik op zoek naar een specifiek type en heb dus niet hoeven zoeken naar wat voor een TV ik wilde.

Aanbeveling
Prima geholpen, duidelijke site. Tweede maal dat wij hier TV kopen en wanneer we nog een TV nodig hebben zullen we dat zeker weer doen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande toelichtingen. Goed geholpen, snel geleverd, precies wat ik zocht kunnen vinden. Tweede keer dat we een TV kopen hier en zullen nog vaker terug komen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost uut Wisp 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is makkelijk door te lopen. Acties worden duidelijk aangegeven en het overzicht van producten en prijzen worden op de website goed weergegeven.

Service
Ik koop al langer via de website maar ook in Naarden. Service is altijd pico bello.

Assortiment
Op de website is altijd in elke prijscategorie en kwaliteitsklasse iets te vinden.

Aanbeveling
De webwinkel zou ik zeker aanbevelen. De winkel in Naarden ontbeert prijskaartjes. Dat mag verbetering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anno Bunnik 28-01-2014 In de winkel gekocht
Huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede voorlichting door diverse medewerkers gehad. Je kunt rustig rond kijken zonder opdringerige verkopers

Service
Ik had een probleempje met instalatie van mijn gekochte TV. Snel opgelost.

Assortiment
Voldoende en overzichtelijke keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pec 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geregeld

Service
netjes en op tijd geleverd

Assortiment
zeer ruime keuze was zelfs moeilijk om te kiezen

Aanbeveling
zeker de moeite waard om ook te kijken als je op zoek bent

Extra toelichting
alles prima geregeld en erg blij met mijn nieuwe tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daggieholst 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk met bestellen duidelijke informatie over het product

Service
snelle survice..goede bezorging

Assortiment
veek keuzes..

Aanbeveling
waarom niet?

Extra toelichting
mooie tv geen duuren aankoop.mijn docheter is ir heel blij mee...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcelaart 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen poespas en snelle service

Service
Zie bovenstaand

Assortiment
Zelden voor niets gekomen

Aanbeveling
Heb ik al een paar keer gedaan, en deze hebben ook bij jullie gekocht

Extra toelichting
Gewoon een super winkel waar bijna alles op voorraad is en waar je zeker weet dat je niet teveel betaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renedamen 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Heb vrijdag de pioneer vsx 923 thuis ontvangen, snelle goede levering en nu is alles aangesloten en ingesteld en het klinkt helemaal super! Heel blij! Vrouwtje minder blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paule66 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bestellen of reserveren ... zo eenvoudig!

Service
Gewoon prima! Moest wel even wachten (tja, wat verwacht op zondag met een weekend knaller!), maar reservering was bekend en betaling en levering liep vlekkeloos.

Assortiment
Weekend knaller was precies het product wat zocht!

Aanbeveling
Prima producten, prima prijs, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wrooth 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellingen te plaatsen.

Service
snelle levering.

Assortiment
voldoende afwisseling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan van kuik 27-01-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dit is mijn tweede tv die ik gekocht heb dus wist ik precies hoe het werkte bij plasma discouter

Service
ik had de sony 42kdl8 serie gereseveerd keurig een mail gekregen alles goed geregeld

Aanbeveling
allesin de winkel is overzichtbaar de prijzen zijn heel scherp het scheelt zo 100 tot 150 euro met de concurentie

Extra toelichting
ik stond in dubio om een philips6008 of een sony te kopen ik liep de winkel binnen en naar een verkoper gelopen werd direcht geholpen ik vroeg welke tv het sherpte beeld had en hij raden mijn de sony aan en heb die ook gekocht werd duidelijk uit gelegd dat de sony het beste was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanjay025 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rick Jacobs 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top winkel! Geweldige service, groot assortiment, en zeker niet de duurste, in een woord TOP! Ik zou deze winkel zeker aan Familie, vrienden en/of kennissen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Lier 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goeie website maar zou graag nog de mogelijkheid gehad hebben om direct al de smart tv's er tussenuit te kunnen selecteren

Service
Goed te woord gestaan en geholpen.

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Goede winkel en service met scherpe prijzen

Extra toelichting
Goede winkel en service met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetersRL 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet juiste informatie.

Service
na reservering in de winkel snel geholpen en afgehaald

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
heel veel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex19762409 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Verpoorten 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet het gamma bekeken, auto ingestapt en naar Naarden gereden.

Service
Top service, zie onderstaand betoog.

Assortiment
Keuze in overvloed. Zowel op de site als in de winkel.

Aanbeveling
We werden keurig (zie onderstaand) geholpen. Genoeg keuze, genoeg parkeermogelijkheden. Geen lange wachttijd na afrekenen. Top!

Extra toelichting
We werden geholpen door xxxxx (staat op mijn factuur). Echt een vreselijk aardige jongen. Mijn vrouw is geen Nederlandse, maar xxxxx sprak zo rustig en goed Nederlands dat het voor haar geen probleem was om hem te verstaan. Hij vroeg nog of hij in het Engels over moest gaan, maar dat was niet nodig. Alles werd keurig door hem uitgelegd. Ikzelf ben een leek op dit gebied, vandaar dat ik naar Naarden kom rijden. Uitleg was meer dan in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant1982 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel goed bereikbaar

Service
Werd snel en goed te woord gestaan.

Assortiment
Meer keus in de showroom dan bij een concurrent en meer verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Salsa80 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website voorzien van alle info

Service
Goed geadviseerd in de winkel en vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
We hebben al vaker een tv gekocht bij jullie en hebben al een aantal mensen doorgestuurd waar we ook een positieve reactie van terug kregen

Extra toelichting
Tot nu toe hebben we al onze tv's bij plasma discounter gekocht en zijn altijd goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneB1971 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DGE88 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben een prachtige Blu-Ray van Samsung met zelfs 500Gb harddisk, 3D en CI interface…maar zochten het nieuwste op dat gebied.

Kwamen uit bij de Samsung BD-F 7500..we gingen weer voor het gemak en Samsung maakt mooie producten wisten we. Zoeken bij plasma-discounter.nl was direct raak. Kortom, missie geslaagd.

Service
Als alles op rolletjes loopt is een 10 het maximale. Alles liep volgens planning en netjes via mailtjes aangegeven door Plasma-discounter.

Assortiment
Wat ik zocht, vond ik. Kortom dan kun je niet teleurgesteld zijn toch?

Aanbeveling
Ik beveel altijd aan, en dan moeten de mensen het zelf verder invullen. Maar ik kan deze winkel van harte aan bevelen.

Extra toelichting
Ik heb nog veel nodig …nog een LED TV extra en een volautomaat koffiezetter…daar dubben we al een paar maand over. Er is veel keus maar misschien is de keus makkelijker als we het aanschaf bedrag kunnen terugverdienen….en lukt dat niet "goede vrienden" verder. Ik ga de Samsung BD-F 7500 eerst afrekenen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAFM 27-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel de tv uitgezocht en meteen meegenomen

Service
Ondanks de drukte nam de verkoper uitgebreid de tijd om onze vragen te beantwoorden

Assortiment
Alles wat wij zochten was voorradig

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Steur 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben een vrouw en binnen no time kon ik zonder hulp tv kijken. Zeer makkelijk aan te sluiten.

Service
Snel, overzichtelijk en zeer klantvriendelijk.

Aanbeveling
Goede uitleg en voor de duidelijkheid is er zelfs film materiaal om te zien wat je koopt.

Extra toelichting
Ik ben in het trotse bezit van een Panasonic TX-P40ST60E Wat een tv!!!! In een hand omdraai lig je languit te genieten op de bank van deze geweldige plasma. Makkelijk in de bediening en overzichtelijk. Heel veel mogelijkheden en geen moeilijke instructies. Beeldkwaliteit is geweldig en heeft voor iedereen wat wils. Ik ben er heel erg blij mee en een hele mooie prijs voor zo'n tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton1037 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de website is overzichtelijk en indien je wilt bestellen is het formulier eenvoudig

Service
Had problemen met de CI module (verkeerde softwareversie) Werd telefonisch en daarna via de mail bijzonder goed geholpen

Assortiment
wat je nodig hebt kan je simpel vinden. De prijs is zeer concurerend

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Bestellingen worden keurig op tijd afgeleverd en bij problemen wordt je geweldig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IvarTiller 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken en er staan veel TV's opgesteld. Dat maakt het makkelijk om op je gemak de TV's te bekijken en uit te zoeken welke TV je wilt hebben.

Service
Er zijn veel werknemers in de winkel aanwezig die je willen en kunnen helpen bij je keuze. Er wordt netjes gecommuniceerd.

Assortiment
De meeste nieuwe modellen staan opgesteld en kunnen worden bekeken. Veel modellen kan je ook direct mee naar huis nemen. Super!

Aanbeveling
Dit is mijn derde aankoop in deze winkel en alles is altijd soepel verlopen en volledig naar wens.

Extra toelichting
Het is een prettige winkel zowel online als op locatie. Je wordt goed en deskundig geholpen. Ik heb geen enkele klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HDijkstra 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Eerst op de site gekeken na een weekendknaller e-mail. Op de site prima gevonden wat ik wou maar vervolgens naar de winkel gegaan om eerst de producten 'live' te bekijken en te beluisteren.
In de winkel goed geholpen, de verkoper nam ondanks dat het best druk was, gewoon de tijd voor de vragen die ik had.

Assortiment
Prima assortiment, ik heb kunnen vinden wat ik wou hebben. En daarbij heb je wel genoeg keuze tussen merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Na eerder bij de koffiediscounter (zelfde winkel) een koffiebonenautomaat te hebben gekocht nu een TV en Soundbar gekocht. Tot nu toe altijd uitstekend geholpen, zowel online als in de winkel zelf. Levering in de winkel, indien op voorraad, is natuurlijk supersnel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanet8 27-01-2014

Algemene score

6,0

Service
Eerst geen bericht ontvangen dat er deellevering zouden plaatsvinden. Daarna toezegging dat er een nieuwe zending zou worden afgeleverd, maar nog steeds (week later) niet ontvangen. Zelf achteraan moeten bellen om orderstatus te weten te komen. Toegezegd dat het deze week geleverd wordt, ben benieuwd.

Aanbeveling
Ik vind het slecht dat ik niet op de hoogte wordt gebracht wanneer een artikel in nalevering wordt genomen.

Extra toelichting
In eerste instantie tevreden, maar nu ik nog steeds mijn tweede tv niet heb ontvangen, toch iets minder. Men moet de klant tijdig informeren over levertijden.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

SjoerdZ 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Even naar binnen gelopen om informative te vragen. Snel, keurig en kundig geholpen. Er warden alternatieven aangeboden (niet allemaal duurder!) en uiteindelijk tot een keuze gekomen. Top geholpen.

Assortiment
Vele modellen leverbaar. Niet alles voorraad natuurlijk, maar dat kan ook niet. Er werd uitgebreid de tijd genomen om te zoeken naar modellen die voldoen aan mijn eisen en wensen.

Aanbeveling
Zowel via internet als live in de winkel een aanrader. Kennis is aanwezig, dat is wel eens anders

Extra toelichting
Ben voorbereid naar de winkel gegaan omdat ik de proucten toch graag even wil zien maar vooral omdat ik nog behoefte had aan advies. Dat heb ik zeker gekregen en daarom ook direct tot koop overgegaan. Kundige medewerkers, niet te beroerd om rustig op internet wat nadere specificities van een product op te zoeken. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

9485676 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site ,met veel duidelijke info over het product

Service
snelle levering

Assortiment
erg veel keuze

Aanbeveling
altijd de goedkoopste,snelle levering en goede producten met uitstekende service

Extra toelichting
vaak hier wat gekocht en altijd zeer tevreden over de aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janson CM 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het woord zegt t al gemak en alle tijd om te beslissen

Service
Prima service. Tijdens telefonisch contact vriendelijke ondersteuning .hierdoor doel behaald

Assortiment
Ruim assortiment. Altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanbeveling
Een 10 omdat wij tot nu toe uitstekend zijn geholpen. Dit geven wij dan ook gewillig door aan onze omgeving. (Ze kunnen langskomen voor een kijkje naar de gekochte aanwinsten)

Extra toelichting
Uitstekende ervaring. Zeker als je al weet wat je wilt aanschaffen. Om t product te kunnen zien voor de aankoop, tip: ga kijken bij een speciaal zaak in je woonplaats

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes Aalberts 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met een eenvoudige bestelprocedure. Van alle stappen binnen de bestel- en afleverprocedure word je via email op de hoogte gehouden.

Service
Ik heb mijn tv op vrijdagavond besteld, ik verwachtte de levering niet eerder dan maandag. Mijn tv werd echter de volgende middag al meteen geleverd! Snel, duidelijk en overzichtelijk door de track&trace code. Ik ben super tevreden!

Assortiment
Ik heb op verschillende websites de prijzen van mijn tv vergeleken. Plasmadiscounter bleek een van de goedkoopsten te zijn met de snelste levering. Op de website is het gemakkelijk zoeken naar verschillende soorten tv's binnen het assortiment.

Aanbeveling
Ik heb bij koffiediscounter.nl een bonenapparaat gekocht, deze werd ook al zo snel en netjes geleverd. Mijn tv is mijn tweede aankoop (maar dan via plasmadiscounter.nl). Ik ben erg tevreden over de websites, de service, de (snelle) levering en het betaalgemak. Ik zou deze websites zéker aanraden aan familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oguzgo 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben blij dat ik de keus had om
mijn TV te laten versturen of ophalen. Ik was in de buurt en
ben het maar gaan ophalen.
Kon ik gelijk al in het weekend genieten van mijn nieuwe TV.

Service
Geholpen in de winkel, en objectief geadviseerd (over een HDMI kabel onder andere).
Had het gevoel dat de mensen echt weten waar ze het over hebben. t.o.v. andere TV winkels waar je vooral meningen hoort ipv feiten.

Assortiment
Ruim assortiment waar ik uit kon kiezen. De TV wat ik zocht stond er gelukkig bij.

Aanbeveling
Met een lage internetprijs waarbij je toch een showroom hebt met goed service, is voor mij zeker een motivatie tot aanbeveling.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de service en afhandeling van Plasma Discounter. Ik realiseer het me nu pas. Maar een extra service om je TV te laten kalibreren op locatie, zou ervoor zorgen dat ik de winkel met gemak zou beoordelen met een 10 (gemak & service). Had het nog niet gevraagd in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

toofan418 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was duidelijk en makkelijk te vinden.

Service
beste klantensevice, snel en overzichtelijke verzending.

Assortiment
best wel uitgebereide assortiment.

Aanbeveling
TOP bedrijf!!!!!!!!!

Extra toelichting
Ik was super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique1828 27-01-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de winkel is makkelijk te bereiken. je kan het via internet bestellen en dan ophalen in de winkel of je laat het thuis bezorgen

Service
Mijn dochter van 10 jaar stond voor de toonbank met haar spaarpot. Ze wilde een tablet kopen. de verkoper nam echt alle tijd voor haar. Voordat namelijk al dat kleingeld geteld was!!! ;-). Hij richtte zich echt tot haar, was leuk om te zien. Ze was echt een klant

Assortiment
er is van alles. tv's, koffieapparaten, bbq's en noem maar op

Aanbeveling
het is een fijne winkel.

Extra toelichting
Het is een fijne winkel. Het is altijd wel druk. Dat betekent dat je soms wat langer bij de kassa moet wachten. Maar het personeel is erg vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BrianGino 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Reserveren via internet is erg makkelijk!

Service
Goede , duidelijke en snelle service.

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Goede service , goede prijzen.

Extra toelichting
Plasma discounter is een mooie winkel met een goede en duidelijke uitleg over de producten. Daarnaast is de prijs gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews