Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wil reiche 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bereiken en een groot assortiment en goede service.

Service
wat ik al zei een zeer goede service en zeer klantvriendelijk personeel en ze helpen je vlug en vakkundig.

Assortiment
er is genoeg om een keuze te maken.

Aanbeveling
vriendelijk, vakkundig personeel, dat je kan helpen om een keuze te maken.

Extra toelichting
voor een eventuele volgende aankoop van een artikel, zullen wij zeker daar weer. naar toegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vakantiepark bewoonster 30-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PlasmaPaul 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had interesse in een bepaalde TV, ik reserveerde deze bij Plasma-Discounter.nl en kon de bestelling diezelfde avond nog ophalen in de showroom.

Service
Ik ben erg te spreken over de service. In de showroom werkt personeel met veel kennis van zaken en de openingstijden zijn riant.

Assortiment
Plasma-Discounter.nl heeft niet alle TV's van alle merken maar wel het beste van het beste. Daarnaast is het accessoires assortiment erg uitgebreid.

Aanbeveling
Als je op zoekt bent naar service, kwaliteit en een scherpe prijs voor je TV dan raad ik plasma-discounter.nl aan.

Extra toelichting
Al met al goede service en kwaliteit voor een goede prijs. Ook erg handig dat de producten worden toegelicht met productvideo's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. van den Bergh 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zocht naar een Blu-ray speler op Kieskeurig.nl en zag dat jullie deze op voorraad hadden. Door naar jullie site en direct besteld. Prima verlopen en lekker snel.

Aanbeveling
Vanwege de overzichtelijkheid van de site en omdat ik erg snel ben geholpen bij het ophalen.

Extra toelichting
Hebben al eerder bij jullie een lcd tv gekocht. Verliep ook erg vlot. Met de service afdeling tot nu toe nog geen ervaring.

Review criteria:

Goed

Reageer

Alwer een tevreden klant 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webshop, vloeiend bestelproces, niks op aan te merken.

Service
Half 7 's avonds besteld, volgende dag gewoon in huis, super! Maar dat mag eigenlijk ook wel voor die bezorgkosten.

Assortiment
Redelijk ruim assortiment, voorraadbeheer zit volgens mij wel snor daar!

Aanbeveling
Heldere duidelijke webshop, goede service, goede prijzen! Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Tv nu een paar dagen in gebruik, voor die prijs echt een zeer goede aankoop. Prima beeld, veel functies, alleen geluid laat te wensen over, maar dit is gebruikelijk bij dunne tv's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fanis1971 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel mijn tv gevonden goeie site!

Service
Snelle service van bezorging en goedkope tv's

Assortiment
Goeie Tv's En mooie site.

Aanbeveling
Als iemand een tv wilt dat ik hem deze site aanraad

Extra toelichting
Goeie site zeker een aanrader.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramondep 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joey1978 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft niet overbodig veel gegevens in te vullen. zeer overzichtelijke website en complete productbeschrijving.

Service
volgende dag in huis! Tussendoor goed op de hoogte gehouden via email.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
bestelling en levering zonder enig probleem verlopen

Extra toelichting
Bestelling en levering goed en vlot verlopen, volgens afspraak/opgave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LisetteL 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is overzichtelijk, fijn dat je criteria kunt selecteren. Dat houdt overzicht over alle producten.

Service
Super snelle levertijd. Handig dat ik via mail en track en trace op de hoogte was van het leveringsproces.

Assortiment
Heel ruime en diverse keuze aan producten. Genoeg keus in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Het was gemakkelijk en simpel om online te bestellen en de site biedt veel informatie over de producten.

Extra toelichting
Ik ben al met al erg tevreden met het online bestellen bij Plasma-discounter. Ik kon genoeg informatie vinden over het product en alle aankoop stappen waren duidelijk. Het product werd binnen een dag geleverd en dat vond ik ook heel fijn. Het product is in goede orde aangekomen en voldoet aan mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesse zandvliet 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het werd super snel thuisgestuurd

Service
het ging allemaal super snel en binnen 1 dag had ik het in huis

Assortiment
er waren nog maar een paar in het magazijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Schefferlie 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik hoef de deur niet uit en vind het goedkoopste bij Plasma-Discount.

Service
Goede berichtgeving via mail en snelle bezorging aan huis
op de afgesproken tijd, Toppie

Assortiment
hiervan is mij nog niet zoveel mee bekend, maar ga zeker meer op jullie side kijken.

Aanbeveling
Ga het zeker doorgeven aan anderen. Geweldige service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gert enklaar 30-01-2014

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en direct

Service
alle info voor mogelijke retour en transparant image

Extra toelichting
breed scala van in mijn geval blue ray spelers met complete beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HBacon 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je bestellen. Je krijgt keurig een bevestiging van je bestelling, betaling en daarna de factuur. Je krijgt keurig een bericht over de verzending/aflevering.

Service
Kan ik nog niet veel overzeggen maar ze hebben tot nu toe alles gedaan wat ze beloven. De TV kwam werd op het afgesproken tijdstip bezorgt.

Assortiment
De keuze is reuze en vele merken.

Aanbeveling
Zeker, de ervaring is zeer positief. Het enige puntje van kritiek is dat ze 2% extra rekeningen bij betaling met creditcard.

Extra toelichting
Tot op heden een hele tevreden klant :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon van Halteren 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg dmv filmpjes op de Site en de site is zeer goed overzichtelijk

Service
Heb vorig jaar een kapotte TV gehad en is door bemiddeling van jullie met Philips goed opgelost. zeer tevreden

Assortiment
Goed aanbod in alle segmenten en duidelijk te vinden

Aanbeveling
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die ruim de tijd voor neemt. echt top!

Extra toelichting
Ik heb nu voor de tweede keer een product bij jullie besteld en ben super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pmathiasp 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles duidelijk en makkelijk en de goedkoopste

Service
Levering was op tijd

Aanbeveling
Snelle en vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rayn9000 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop zeer duidelijk!

Service
Snel geleverd, nog geen gebruik van garantie oid gemaakt.

Assortiment
Hetgeen ik wilde was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IrmaH 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Het enige wat niet goed verliep was de bezorging. De tv was “bezorgd” bij een ander. Bleek uiteindelijk weer terug bij de herkomst en is een dag later alsnog bezorgd. Dit ging verder prima. Maar heel vervelend, zo heb ik dus 2x thuis moeten wachten en na dag 1 enkele telefoontjes moeten plegen. Ben wel goed geholpen en serieus genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k .toppen 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de luie stoel te bestellen.

Service
prima vervolgtraject.

Assortiment
overzichtelijk aanwezig.

Aanbeveling
Is al meerdere keren gebeurd.

Extra toelichting
Uitstekende website met heldere uitleg en dito filmpjes ,en snelle accurate bestelling. Dit is de vierde maal dat wij hiervan gebruik hebben gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Cl. 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is zeer gebruiksvriendelijk

Service
Bestelling was na één dag reeds geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Esveld 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wanneer het probleem zich voor doet (tv stuk), heerlijk in de luie stoel bij een goed bedrijf een nieuwe bestellen.

Service
`s morgens gebeld, volgende dag in huis, en oude tv meegenomen, klasse !

Assortiment
Alles is te koop, wat je keus ook mag zijn !

Aanbeveling
Altijd, omdat het heel toegankelijk is !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Stork 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijk informatie en prijzen.

Service
keurig, zoals al was beloofd, ontving ik de Tv de volgende morgen al.

Assortiment
Ik was echt op zoek, naar deze tv, dus heb eigenlijk niet verder gekeken.

Aanbeveling
Mijn zoon had al een keer een tv bij jullie gekocht en voor mijn zwager had ik ook al eens een tv bij jullie gekocht. over al de aankopen waren wij zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo Snel 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Plasma discounter is een site waar je een goed overzicht hebt. Ik heb zelf een Samsung 3d led televisie bestelt en deze was binnen 2 werkdagen in huis!

Service
Plasma-discounter heeft een goede service mbt. vragen etc. Ze zijn niet beroerd om je een handje te helpen!

Assortiment
Ik heb me aardig verdiept in tv's aangezien ik een andere wilde. Na veel research kwam ik bij het grote assortiment van plasma-discounter uit. Ze beschikken over een duidelijk uitleg mbt. de specificaties en Tom coronel laat zelfs een filmpje zien waar alles haarscherp uitgelegd en uitgebeeld wordt. Tevens zijn de scherpe prijzen erg aantrekkel

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel absoluut aan voor andere mensen omdat er een groot aanbod is. Je wordt duidelijk van de uitleg die overal bij staat. De absolute knaller is de weekend aanbieding waar super scherpe prijzen worden gehanteerd. De service is goed wat heel belangrijk is. Concluderend kan ik zeggen dat kopen bij plasma discounter niet alleen voordelig is, maar het je ook goed op weg helpt bij het aanschaffen van een nieuwe tv.

Extra toelichting
Mijn beoordeling heb ik berust op de goede service van jullie. Tom Coronel is een bekend persoon voor mij in de autosport wat me ook een vertrouwt beeld gaf mbt. de winkel. Ik heb wat research gedaan en zag dat create2fit een dochter van Wehkmap was/is. Wat me ook een goed vertrouwen gaf. Uiteindelijk hoop ik dat meerdere mensen naar jullie winkel gaan zodat de prijzen nog scherper gemaakt kunnen worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob.Dordt 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wordt uitgezocht voor je

Service
De volgende dag keurig bij je thuis bezorgd!

Assortiment
Je kunt het zo gek niet noemen of ze hebben het type wat je wilt

Aanbeveling
Wat een keuze en uitleg en vooral. "Wat een prijzen"

Extra toelichting
Ik wil iedereen aanraden, bij Plasma-discounter, je TV te kopen! Als je hier niet slaagt, slaag je nergens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree Groningen 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vind de website overzichtelijk en binnen no-time had ik een prachtige tv in mijn prijsklasse gevonden. Ook makkelijk te vinden op google.

Service
De tv had ik op zaterdag besteld en op dinsdag in huis. Supersnel dus, en ook nog eens een hele aardige bezorger :)

Assortiment
Genoeg keuze in meerdere prijsklasses, dus hierover niks te klagen.

Aanbeveling
je moet niet meer betalen als het niet nodig is!

Extra toelichting
omdat ik ga scheiden heb ik mijn eigen meubeltjes nodig. ik heb niet veel te besteden dus een website als deze is daarvoor ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robwee 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo gevonden zo besteld
Erg gemakkelijk dus

Service
Vandaag besteld, en morgen in huis dat is service zoals het hoort

Assortiment
Lijkt mij voldoende maar ik heb alleen gezocht naar wat ik zocht

Aanbeveling
Zie de bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Dik in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J De Smet 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de tv is zeer makkelijk te gebruiken, kwaliteit beeld goed geluid en haar scherp.

Service
zeer goede service. zaterdags besteld en dinsdags om half 10 was de tv netjes bij huis afgeleverd

Assortiment
het assortiment is klasse, mooi assortiment, duidelijke omschrijving van het product.

Aanbeveling
direct een kijkje nemen, niet aarzelen. kijken kan geen kwaad en je komt gegarandeerd iets tegen.

Extra toelichting
de tv is zeer makkelijk te gebruiken, kwaliteit beeld goed geluid en haar scherp. zeer goede service. zaterdags besteld en dinsdags om half 10 was de tv netjes bij huis afgeleverd het assortiment is klasse, mooi assortiment, duidelijke omschrijving van het product. direct een kijkje nemen, niet aarzelen. kijken kan geen kwaad en je komt gegarandeerd iets tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peternaatje 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Waar ik voor kwam klopte niet met de gegevens op de site. Ik zou dit direct corrigeren als dit bekent is. Verkoper bood direct een goed alternatief aan.

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Mooie shop en ruime keus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DiBy 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist eigenlijk al wat ik zocht en heb dit bij de Plasma Discounter snel gevonden

Service
Bestelling via de webshop ging eenvoudig en snel. De volgende dag stond de TV al in huis.

Assortiment
Ruime keuze aan TV's, monitoren en accessoires.

Aanbeveling
Ik ben bij de Plasma-Discounter terechtgekomen nadat ik op andere sites had gevonden wat ik wilde hebben. PD was daarbij de goedkoopste en levert snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley de Veer 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke webshop al zouden naar mijn mening de specificaties van tv's iets duidelijk weer gegeven mogen worden. Verder dik in orde!

Service
Goed te woord gestaan aan de telefoon en duidelijke informatie gekregen over levertijd etc!

Aanbeveling
Goede service en snelle levering!

Extra toelichting
Op zoek naar een nieuwe tv voor de playstation 4. Ik was in bezit van een LG 32 inch hd ready maar voor de playstation was het toch wel beter om een minimaal 100 hertz ( liefst hoger ) en led te hebben. Toevallig een weekend aanbieding voorbij zien komen op internet en meteen toegeslagen. Heel erg tevreden met de TV en het beeld is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wiebje1969 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan eerst dingen zelf vergelijken en dan beslissen wat je doet.

Service
Ze leveren binnen de afgesproken tijd. Mocht er iets niet voorradig zijn dan melden ze dat meteen. En krijg je gelijk bericht als ze het wel weer voorradig hebben.

Assortiment
Er is voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Door de goede service en de snelle levering zal ik jullie gauw bij andere mensen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb eerder bij de gebroeders Coronel een koffie apparaat gekocht. De service en levering waren toen ook goed en daarom bij hun een televisie gekocht. En nu ook binnen een dag thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

holcol 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Super service, s'avonds om 19.30 besteld en de volgende ochtend om 10.00 uur in huis.

Assortiment
Veel beats waren uitverkocht.

Aanbeveling
Ik zou iedereen het aanraden, snelle service en de goedkoopste qua Beats dus zullen ze met de andere producten ook wel goedkoper zijn en dat kan iedereen goed gebruiken in deze tijden.

Extra toelichting
Omdat ik nog nooit zo snel een product via een internet bestelling in huis heb gehad verdienen ze al een dikke 10. De mogelijkheid van de 14 dagen retour service is een ook een prettig idee. Maar dat is voor mij niet nodig want ik ben helemaal happy met mijn nieuwe Beats! Na wat Google, was Plasma discounter de goedkoopste dus dat toverde al een smile om mijn gezicht en het lijkt wel of ik in de studio sta, zo'n geluidsbeleving .... te vet! Het is geen straf meer om met dit koude weer buiten te lopen want de Beats houden je oren letterlijk en figuurlijk warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans Otten 30-01-2014 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

8,5

Gemak
De website is makkelijk te gebruiken. Ik wist wat ik wilde en het was snel te vinden.

Service
De voorraad indicatie was duidelijk en het as echt op voorraad in de winkel. Veel advies had ik niet nodig, en er werd geen nutteloze poging gedaan me iets anders te adviseren.

Extra toelichting
Via de diverse zoekmachines deze shop gevonden. Prijs is concurrerend, ik woon vlakbij en ophalen is dus goed te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mrksmts 30-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website, op het moment dat het product niet meer beschikbaar was kon ik m'n mail adres en telefoon nummer achter laten zodat als het product weer beschikbaar was ik een berichtje zou ontvangen. Mis alleen op de webshop dat als ik naar een 46'' TV zit te kijken dat daar dan of in dezelfde serie grotere of kleinere formaten voorbij komen of vergelijkbare TVs

Service
Ik had een uur van te voren de TV gereserveerd en ben deze toen gaan ophalen, met het reserveringsnummer hoefde ik alleen nog te betalen en werd het product voor me opgehaald uit het magazijn. Erg gemakkelijk en snel

Assortiment
Bij Plasma Discounter hebben ze een zeer uitgebreid assortiment en de meeste producten zijn ook nog in de showroom te bekijken. De uiteindelijk aangekochte TV was verreweg het goedkoopste bij Plasma Discounter

Aanbeveling
Het gemak en prijs, lokatie is goed te bereiken.

Extra toelichting
Plasma Discounter is een fijne winkel met deskundig personeel. Bij het aankopen van de TV bieden ze aan om uitleg te geven over het toestel, iets wat niet overal gebeurd. Ze zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en als je het product wil afhalen kan je het product van te voren reserveren. Daarnaast bieden ze een goede concurrerende prijs en passen ze deze aan als een andere shop aan het stunten is. Kortom een fijne winkel ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Menger 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Meerdere keuze en je kan het lekker thuis bekijken en niet gebonden aan winkeltijden. de website is duidelijk en makkelijk te bekijken.

Service
Het pakketje was er met 2 werkdagen ook al hebben we het in het weekeind besteld

Assortiment
veel keuze we hebben hier al eens eerder wat weg gehaald.

Aanbeveling
website is duidelijk makkelijk alles te sorteren en veel keuze, voor ieder wat wils

Extra toelichting
Wij hebben een paar jaar terug hier een tv weg gehaald en die bevalt ons nog steeds, dus was de keuze makkelijk om weer deze stap te nemen, om voor iemand anders die er moeilijk weer op uit kan er 1 te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FerdyN 30-01-2014

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tzoeteweij 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede omschrijving van het product

Service
goede service ook van de klanten service

Assortiment
voldoende uitzoek

Aanbeveling
gewoon prijs technisch en alles er om heen

Extra toelichting
kortom goede webwinkel met een groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Sarton 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle service

Assortiment
veel keus mooie prijs

Aanbeveling
goede, duidelijke site en aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
in een woord geweldig! we genieten van onze aankoop die zonder enig probleem is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knutzel 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon lekker thuis shoppen en via you-tube ondersteuning.

Service
Snelle levering, goed advies in de winkel, duidelijke website.

Assortiment
Meest ganbare en modellen te zien en in de winkel.

Aanbeveling
Goed assortiment en snelle service

Extra toelichting
Gewoon een betrouwbare web-shop en winkel met vakbekwaam personeel. Duidelijke informatie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kras85 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke met veel informatie.

Service
Na een vraag aan de servicedesk meteen een duidelijk antwoord

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FrankR. 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Lekker vlot en duidelijk

Assortiment
Er is genoeg keuze

Aanbeveling
Ik heb hier geen slechte ervaring mee, dus kan het iedereen (tot nu toe) aanbevelen.

Extra toelichting
Van het bestellen tot de levering ging alles vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ThijsVisser123 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zo geregeld geen moeilijk gedoe.

Service
Het is verzonden en bezorgd zoals beschreven en helemaal compleet en onbeschadigd binnen gekomen. Super

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes dat er voor iedereen wel een product is om te kopen.

Aanbeveling
Het is bij mij super gegaan en geen commentaar op niks. Heel erg betrouwbaar ook al zijn het grote bedragen! Helemaal goed.

Extra toelichting
In één woord: Super! Helemaal niks op aan te merken. Het is mijn allereerste dure aankoop en ben echt helemaal tevreden. Kom wel eens nog een keer langs. Op de webshop! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas1904 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima, niks op aan te merken!

Service
Snelle service!

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Snelle service, mooie tv. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rkennes 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk via de site besteld en kunt gewoon met ideal betalen

Assortiment
Ze hebben een breed assortiment

Aanbeveling
Heb al meer dingen hier besteld. Goede prijs en goede informatie over de producten. Ook worden ze snel geleverd

Extra toelichting
Een fijne en duidelijke site. Producten voor een goede prijs en goed uitgelegd wat de specificaties van het product zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mevrouw Hof 29-01-2014

Algemene score

8,3

Gemak
De site geeft veel informatie en je hoeft geen lastige inlogcodes te gebruiken om iets te bestellen. Ook de e-mail zijn lastig. Het enige wat ik onduidelijk vond is of de tv ook echt de dag erna kwam. Dit stond op de site aangegeven, maar ik kreeg hier pas heel laat 's avonds bevestiging van. Echt super dat de tv de volgende dag al binnen was! Weet alleen niet of het mogelijk is bij de mail er nog eerder in te zetten wanneer het product aankomt?

Service
Super! De tv was binnen 24 uur binnen! En hier was hij goedkoper dan op bol.com

Assortiment
Ik zat al een tijdje naar deze tv te kijken dus heb niet echt gekeken naar het verdere assortiment, maar je hebt hier genoeg keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DeNnZ20 29-01-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was opzoek naar een bepaald model televisie, ze hebben zowel in hun webshop als in hun vestiging in Naarden alles overzichtelijk opgesteld staan om te bekijken. Ik had mijn gewenste TV gereserveerd en dezelfde dag nog opgehaald, ideaal!

Service
Ik werd aan de balie in Naarden snel en goed geholpen.
Ik vroeg de medewerker of er vergelijkbare televisie modellen waren als degene waar ik naar opzoek was, dit om te vergelijken en eventueel mijn keuze bij te stellen.

Assortiment
Gewoon veel keus!

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de winkel.

Extra toelichting
Een zeer goede winkel met uitstekende service (ik heb geen ervaring met aftersales). Het enige puntje wat in mijn geval wat meer uitleg kon gebruiken was de 1 jaar gratis Netflix actie bij Samsung actiemodellen. Bij het uitpakken van de TV thuis vond ik nergens een briefje met instructies hoe ik me kon opgeven voor deze actie. Dit had m.i. even gemeld mogen worden hoe dit in zn werk zou gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 54321 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Het aanbod van de producten in de winkel was bijna overweldigend te noemen.

Aanbeveling
Bij gelegenheden, die zich voordoen, zou ik zeker melding maken van deze winkel
Helemaal, nu we zelf de ervaring hebben met enkele aankopen.

Extra toelichting
Eerste keer naar de winkel om ons te informeren over welke tv-soort en welke tv-maat en prijs etc. Goede uitleg over merken en specificaties en vergelijkingen van in aanmerking komende tv's. Een week later weer terug om daadwerkelijk een tv en ook dvd-speler aan te schaffen. Bij onze vraag om alles voor ons te plaatsen en aan te sluiten EN of de platenspeler er ook op aangesloten zou kunnen worden, werden we vervolgens door een andere zeer deskundige medewerker te woord gestaan, die echt ALLES weet over de techniek en de verschillende verbindingen/kabeltjes en nog veel meer. Er werd een duidelijke schematische tekening gemaakt, zodat het voor ons heel duidelijk werd. En ook werd ons geadviseerd bij een collega-bedrijf mooie kwaliteit boxen aan te schaffen, om zodoende optimaal van tv-dvd-cd-platenspeler te kunnen gaan genieten. Over enkele dagen wordt alles voor ons geinstalleerd en zullen we thuis zowel een bioscoop- als concertzaal verkrijgen !!!!!!! Super, een nieuwe fase wordt ingeluid qua beeld en geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Baan 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website werkt prima maar als je op een Ipad de website benadert kun je niet altijd de juiste keuze aangeven, bijvoorbeeld welk type kabel je wilt, welke maat TV je wilt. De website zelf zit super in elkaar, makkelijk overzichtelijk en heel duidelijk.

Service
Geen mail is teveel, je krijgt snel antwoord en er wordt niet moeilijk gedaan als de offerte nogmaals moet worden aangepast. Bij het ophalen en betalen staat alles keurig voor je klaar, topservice!!

Assortiment
Alles wat je wilt kopen voor de TV is te vinden. Er is duidelijk een keuze gemaakt voor kwaliteit spullen tegen een betaalbare prijs.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Ik hoop dat er winkels/ketens/webshops zijn die hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MKwa 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Johan Stuart 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website werkt heel makkelijk en de tv die ik op het oog had was nog leverbaar!

Service
Ik had gehoopt dat de tv die ik zaterdag had besteld, maandag geleverd zou worden. Dat lukte helaas niet.

Assortiment
Elders uitverkocht, maar hier nog leverbaar.

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fred Smit 63 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De aankoop gaat op een overzichtelijke site met div..betaalmogelijkheden.

Service
Er wordt gratis bezorgd en er wordt op tijd geleverd.
Bestelling goed te volgen op track & trace

Assortiment
Kijk maar bij de betere toestellen op kieskeurig, hier vind je ze voor de beste prijs.

Aanbeveling
Het prettige van dit bedrijf is dat het ook een winkel is waar je heen kunt gaan.
En in vanuit de randstad is de afstand goed te doen.

Extra toelichting
Prettige winkel met schitterende aanbiedingen en goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews