Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oscar1990 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kwam via kieskeurig meteen bij het product.

Service
Ik had het product de dag erna op het gegeven tijdstip binnen. Werkt prima

Assortiment
Kan ik niet veel van zeggen, heb niet verder gekeken op de site.

Aanbeveling
Zeer scherpe prijs, goede service

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de service, prijs en snelheid van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DnnS87 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het bestellen op plasma-discounter verloopt soepel en eenvoudig. De prijzen zijn scherp, het aanbod is voldoende en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces. Ik kan niets anders dan deze webwinkel aanraden bij iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koffiemachineSaeco 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk, en gratis parkeren.
Dus zo je gekochte artikelen in de auto en weer naar huis.

Service
Vriendelijke bediening en kennis van zaken

Assortiment
Veel keus en verschillende merken.
Vooral de koffiemachine heeft heel veel keus in alle prijsklassen

Aanbeveling
Goede bediening. Klantvriendelijk.
Makkelijk bereikbaar.
Veelal alles op voorraad

Extra toelichting
Winkel is eenvoudig te bereiken. Gratis en makkelijk parkeren. Prijsstelling van de produkten veelal gunstig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan S 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is makkelijke toegangbaar en alles is eenvoudig te vinden

Service
Levertijd de volgende dag en je kreeg vermeld tussen welke tijd ze de goederen kwamen brengen. Prima.

Assortiment
groot assortiment. meer dan verwacht.

Aanbeveling
Goede prijzen. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van der Haar 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wilde eerst bij ******* kopen op in de eerste minuten van hun BTW-actie. Dat liep dus op niets uit. Dus besloot ik direct onze nieuwe tv bij mijn oude leverancier Plasma-Discounter te kopen. Ik bestelde om 20.15 uur en de andere dag had ik de tv om 10.00 uur in huis.

Service
Snel, goed en degelijk!

Assortiment
Plasma-Discounter heeft een zeer ruim assortiment, dat was overignes niet aan mij besteed want ik wist precies welke tv ik wilde hebben namelijk de Sony Bravia KDL-42W656A. Een maat groter dan onze vorige Sony van 32 inch, maar door de smalle rand van de nieuwe is de buitenmaat niet eens zoveel groter.

Aanbeveling
Plasma-Discounter doet wat ze beloven. Dit is bij veel leveranciers wel anders, die beloven veel en leveren weinig. Die zoeken geen klanten, maar slachtoffers.

Extra toelichting
De vorige keer kocht ik 3 tv's (ook 2 voor mijn familie als cadeau bij Plasma-Discounter. Deze keer niet, want het kan niet steeds kerstmis zijn. De eerste keer kocht ik ze fysiek in de winkel, maar deze keer online. Beide keren verliep bestelling en levering voordelig, goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romano moller 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gebruiksgemak spreekt voor zich, dit is een hele prettig en eenvoudige manier van bestellen

Service
Eventuele klachten worden snel en op vakkundige wijze afgehandeld.

Assortiment
Kort gezegd: de keuze is reuze

Aanbeveling
De verscheidenheid en gebruiksgemak gecombineerd met de superieure snelle afhandeling en levering maakt dit in mijn ogen een winkel die aanbeveling waardig is. Lof!!!

Extra toelichting
Ik denk dat ik heel duidelijk ben geweest. Ik spreek uit ervaring, al een wasdroger, koffiezetapparaat, tv en koelkast gekocht. Met zo'n winkel hoef je de deur niet meer uit. Hou dit niveau en blijf een voorbeeld voor vele anderen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Soegri 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website die goed bedienbaar is

Service
goede kwaliteit/prijsverhouding

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
uitstekend

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

owen282000 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is zeer makkelijk. Op de site klik je het onderwerp waar je een product van wilt, u kiest de prijsklasse, uitgangen etc.. En vervolgens zijn het gewoon de standaard addres etc. en met ideal betalen.

Service
Je wordt goed geholpen, de klantenservice is goed berijkbaar en de de bestelling is zo binnen!

Assortiment
Ze hebben zeker een breed assortiment en een goede keuze qua producten

Aanbeveling
Nouja alle goede punten die hiervoor zijn genoemd zijn wel genoeg redenen om wel te laten zien dat dit goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter Kiela 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en je kunt erg gemakkelijk een bestelling doen.

Service
Van alle stappen in het verwerken van de order krijg je per mail een bevestiging. Het filmpje van Tom Coronel in de eerste bevestigingsmail was origineel en duidelijk.

Assortiment
Er was voor mij een ruime keus. Het belangrijkste vond ik de zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Vlotte levering, duidelijkheid en goede prijs.

Extra toelichting
Op deze manier via internet kopen heeft echt voordelen boven inkopen doen bij een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1616 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
prijs goed, communicatie goed, geleverde product zoals besteld

Extra toelichting
alles naar tevredenheid verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cora25 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk. Je kan snel de juiste informatie vinden en vervolgens bestellen.

Service
We hadden een vraag omtrent de factuur. Hierbij zijn wij snel en goed geholpen.

Assortiment
Grote keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Alleen maar pluspunten. wij zouden deze winkel zeker aan anderen aanraden.

Extra toelichting
Wij zijn blij met onze aanschaf via Plasma-discounter. De volgende keer zouden wij hier zo weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinpaulajan 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en duidelijke website

Service
Gewoon goed

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Gewoon

Extra toelichting
Goed bedrijf, maar het loopt wel tot nu toe vlekkeloos, dus met problemen weet ik het niet, maar daar gaan we niet van uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piano3456782 05-02-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Goede webshop met veel producten die je eenvoudig vind en bestelt

Service
Levering binnen 24 uur zou een 9 opleveren

Assortiment
Ik zocht 1 specifiek item en heb niet het assortiment uitgebreide bekeken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim v. d. Brink 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goedkoopste, snel geleverd, goede service.

Extra toelichting
Zondagavond besteld en dinsdagavond geleverd. Zonder problemen. Uitzoeken, bestellen en betalen alles snel on line en zonder problemen. Strakke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edr55 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Gevarieerd in prijs, merken en maten

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Breed assortiment. Website ook erg toegankelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F. Kuijper 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keurig verzorgde en klantgerichte website.

Service
Prettige leverprocedure met veel mogelijkheden en goede statusinformatie naar klant.

Assortiment
Op flatpanel gebied geen beperkingen - alles beschikbaar.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grtk71 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Jammer dat je voor een betaling met creditcard extra moet betalen.

Service
Zondag avond besteld, dinsdagmiddag besteld. Prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammy9876 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg duidelijke site

Service
Snelle levering, geen verzendkosten helemaal goed

Assortiment
Ik was op zoek naar een led tv en heb hier op dese site kunnen kiezen uit een ruim assortiment

Aanbeveling
Erg duidelijke site, geen verzenkosten en een hele goeie prijs ten opzichte van andere inetwinkels

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden, een ruime keuze snelle levering zonder extra kosten en een hele goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RonnieV1969 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wijst zich vanzelf, makkelijker kan haast niet!!

Service
Op vraag via e-mail, volgende dag een antwoord. Verder ook telefonisch goed bereikbaar. Na aankoop direct link naar PostNL site om bestelling te volgen. Super!!

Assortiment
Erg uitgebreid, veel keuze, voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Zie eerdere commentaren.

Extra toelichting
Mijn ervaring met Plasmadiscounter is erg goed. Ook de filmpjes op de site zijn erg duidelijk, goewd doordacht en erg op de gebruiker gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moens58 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag online besteld morgen in huis!

Service
Indien er dezelfde dag een prijsverschil opdoet kun je dit terugvragen en dus optimale service

Assortiment
Alles is op voorraad

Aanbeveling
De snelle levering en de service zullen voor ons een reden zijn om de winkel aan andere aan te bevelen. Ook de prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geerton 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik zocht kon ik makkelijk vinden op de makkelijke site

Service
vandaag besteld morgen netjes in huis en dit is niet de eerste keer dat we deze goede ervaring hebben

Assortiment
ruim assortiment en een goede prijs

Aanbeveling
We hebben hier al meer besteld en we bevelen het ook aan familie en vrienden aan. Geweldig en goede service

Extra toelichting
we zijn erg tevreden met de aankopen die we tot op heden via deze site hebben gekocht. Als we wat nodig hebben kijken we ook snel op deze site, als iets goed bevalt waarom zou je dan veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TV-Mick 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
handige site plasma-discounter.nl overzichtelijk

Service
prima afhandeling per mail

Assortiment
goede en breed assortiment,
Goede en duidelijke specificaties

Aanbeveling
Hier wordt je vrolijk van

Extra toelichting
Uitstekende site en dienst verlening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Bosma 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk betalen via iDEAL, maar ook genoeg andere manieren.

Service
Hele snelle levering, zondag besteld en dinsdagochtend in huis.

Assortiment
Lastig om online te zoeken naar een goede TV, via tweakers goed te zoeken.

Extra toelichting
Het was erg prettig dat er veel beoordelingen te vinden waren over Plasma-discounter, dit gaf veel vertrouwen over de betrouwbaarheid van de site. Gelukkig kwam de TV inderdaad aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hitipeuw 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestel opdracht is makkelijk uit te voeren

Service
Medewerkers hebben verstand van zaken en zeer behulpzaam

Assortiment
Groot genoeg voor een keuze van de meest gangbare toestellen

Aanbeveling
Goed, servicegericht, snel geleverd en niet duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O.Ouwehand 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk vanachter de PC een keuze maken, prijzen vergelijken en bestellen.

Service
binnen no-time geleverd.

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
lijkt me duidelijk....

Extra toelichting
ben zeer tevreden tot nu toe. geen problemen, snelle levering, compleet en werkend product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.S. van Pels 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer duidelijk en compleet. Alle informatie en specificaties staan in duidelijke taal in de tabel, dus niet in de marketingtaal van de fabrikant.

Service
De e-mails van Tom zijn goed geschreven, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Het verzendingsproces verliep ook vlekkeloos, ik had mijn product binnen de beloofde termijn in perfecte staat in huis.

Assortiment
Veel keus uit scherp zeer geprijsde producten.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen aan hier te bestellen, goedkoper en beter heb ik niet eerder meegemaakt.

Extra toelichting
Echt een fantastische ervaring om bij Plasma-discounter.nl een product te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aa van haaser 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website goed overzicht

Assortiment
genoeg te koop/ keuze

Aanbeveling
super snelle levering,
want als je iets koopt dan wil je het ook hebben er niet weken op hoeven te wachten

Extra toelichting
's avonds besteld de volgende morgen al in huis toppie top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris van der Ploeg 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is makkelijk te navigeren en door de zoekfunctie was ik zo bij het product wat ik nodig had. Ook het afrekenen ging met gemak.

Service
Het product werd de volgende dag al afgeleverd.

Assortiment
Veel keuze en veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Een goede shop met een groot assortiment. Deze shop zou ik zeker aanraden aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik heb eerder een LCD TV gekocht bij Plasma-Discounter (in de winkel). Dit is al enkele jaren geleden, toentertijd was de service al erg goed, maar ik moet zeggen dat deze zelfs is verbeterd. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.E.C. 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De gewenste artikelen zijn eenvoudig te vinden.

Service
Levering is zeer snel en zonder verzendkosten

Assortiment
Ruim voldoende keus in soort en kwaliteit

Aanbeveling
Door de snelle levering en goede prijs zou ik zeker dit bedrijf aanbevelen aan vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska Contze 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en met iDeal zo betaald.

Service
Het artikel besteld en de volgende dag was het al binnen. Superservice.

Aanbeveling
Supergoede en snelle service

Extra toelichting
Mijn ervaring met deze winkel is zeer positief. Het product was ik zocht was nergens meer op voorraad maar hier vond ik het direct. Binnen 24 u had ik het al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kismo20 05-02-2014

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht en gebruik van de website
duidelijke invul en bestelproces
makkelijke betaling

Service
vandaag besteld en morgen keurig geleverd, sneller kan niet

Assortiment
goede keuze
het door mij gekochte artikel was ergens anders wel 22 euro goedkoper, was wel een actie en al uitverkocht

Extra toelichting
als iemand aan mij zou vragen waar ik producten bestel en ik tevreden over ben, zou ik zeker deze website noemen, verder zou ik zeker weer kijken op de website als ik weer iets zou zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Faijdherbe 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Snelle bevestiging

Assortiment
Beter dan webshop van diverse grote winkelketens

Aanbeveling
Ideale, betrouwbare partij. Groot assortiment, snelle perfecte service!

Extra toelichting
Ideale, betrouwbare partij. Groot assortiment, snelle perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuukD 05-02-2014

Algemene score

8,2

Gemak
Uitgebreide info beschikbaar

Service
Snel besteld, snel geleverd

Assortiment
Voldoende vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
Betrouwbare site, maar uiteraard wel even checken of dit ook voor jouw product een goede prijs heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diane Keurentjes 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpeler kan niet, het staat echt duidelijk aangegeven

Assortiment
Ècht veel keus

Aanbeveling
Zeer zeker, goedkoop en snelle levering

Extra toelichting
Er werd aangegeven dat de leverdag 1 dag langer zou zijn, nou dit was niet het geval en het werd netjes de volgende dag al geleverd. Echt super! Maak je niet overal mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk53 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In mijn geval lekker makkelijk omdat ik slechts 20 minuten rijden van Naarden woon. Na belletje over voorraad en het plaatsen van reservering kom je niet voor verassingen te staan.

Service
Zelf nog geen service nodig gehad, maar toen ik in de winkel was viel het mij op dat de klachten heel veel aandacht kregen, geen stress, geen haast. Gevolg was wel natuurlijk dat ik wat langer moest wachten.

Assortiment
Als enige hadden zij wel het artikel op voorraad.

Aanbeveling
Prijs was scherp, dus dat is op zich al een aanrader

Extra toelichting
Normaal gesproken koop ik bijna alles via Internet. Bij deze zaak kon ik e.a. combineren. Orienteren op hun website, vervolgens beslissen en reseveren en tenslotte toch in de winkel kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mooietv 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geheel vrijblijvend een reservering gemaakt

Service
volgende dag stond de nieuwe
smart tv al klaar

Assortiment
hier is echt heel veel keus

Aanbeveling
goed en goedkoop

Extra toelichting
als je bij iedere winkel minstens 200 euro meer betaald is het niet zo moeilijk om een keuze te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

norma hirschmann 04-02-2014 In de winkel gekocht
in naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen1987 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed geholpen in de winkel en gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Helemaal super, snel en efficient geholpen. De levering was ook zeer goed geregeld; uitstekende communicatie vanuit Plasma-Discounter en de transporteur (via mail/SMS) hebben ervoor gezorgd dat de complete levering tot in de puntjes verzorgd was.

Assortiment
Zeer grote keuze uit alle merken en typen TV

Aanbeveling
Absoluut een aanrader! Ik ga zeker reclame maken.

Extra toelichting
Een uitstekende score! Na lang getwijfeld te hebben over welke TV ik zou moeten nemen ben ik een kijkje gaan nemen in het filiaal in Naarden. Hier werd ik direct goed geholpen en heb ik mijn keuze kunnen maken. Het bestellen was zeer eenvoudig en snel geregeld en de bezorging werd gelijk gepland op de eerstvolgende werkdag. Al met al ben ik een klein kwartiertje in de winkel geweest en helemaal tevreden naar buiten gestapt. De communicatie vanuit Plasma-Discounter en de transporteur was zeer goed te noemen! Ik werd exact op de hoogte gehouden van de vorderingen van de levering en hoelaat deze ongeveer verwacht werd. Ik ben absoluut tevreden over het product zelf en al helemaal over de uitstekende service die ik heb mogen ontvangen van Plasma-Discounter. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden in mijn vriendenkring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin60 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sonos: prima product, echt plug-and-play

Service
Uitstekende en snelle reactie van de klantenservice. Je wordt goed geholpen, beloften worden nagekomen en snelle afhandeling.
Hulde!

Assortiment
breed assortiment beschikbaar (ik kijk even alleen naar sonos)

Aanbeveling
prima webwinkel, scherpe prijzen, goede service en snelle levering.
Wat wil je als klant nog meer?

Extra toelichting
Plasma-discounter heeft aantrekkelijke prijsstelling, prima service en levert snel. Daarnaast is de Sonos player natuurlijk een fantastisch product. Binnen 2 minuten, ik had al een Player 3 werkend, is het apparaat opgenomen in het Sonos netwerk. En daarna: genieten maar, omdat de kwaliteit van het geluid indrukwekkend is! Dit is zeker niet het laatste Sonos-product wat ik hier ga kopen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek52 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via internet. Met alle informatie over het product.

Service
Snelle levering zoals aangegeven.

Assortiment
Genoeg, overzichtelijk.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen via internet. Met alle informatie over het product. Afhandeling via e-mail en snelle levering zoals aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foliare 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Niet hoeven registreren om wat te kunnen bestellen op de webshop. De factuur werd via de mail verstuurd, zodat je deze gelijk digitaal hebt.

Service
Niet echt service nodig gehad voor mijn eigen aankoop. Aankoop werd namelijk snel verzonden, ook al waren de verzendkosten gratis was ik toch verrast dat de tv verzekerd verzonden werd.

Assortiment
Mijn product was niet meer op voorraad, echter kreeg ik binnen een dag een mail dat hij er alweer was. Geweldig dat ze mee gaan met de aanbiedingen van andere, en streven om de goedkoopste te zijn met een zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob Kohler 04-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel intuïtief, ik heb geen manual nodig gehad om meteen met deze televisie aan de slag te kunnen.

Service
Snel geholpen inclusief het aanbod om even mee te lopen naar de auto om te helpen dragen.

Assortiment
Heel breed inclusief voldoende kennis van zaken bij de mensen die je helpen.

Aanbeveling
Een 9 zegt al genoeg!

Extra toelichting
Dit is mijn 2e televisie die ik hier heb aangeschaft. Daarnaast heb ik hier ook een soundbar en een koffiemachine gekocht. Iedere keer ben ik prima geholpen en daarnaast ben ik erg tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Putten 04-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke voorraadweergave.
Reserveren met een "muisklik"
Duidelijke website.

Service
Locatie wat achteraf maar makkelijk te vinden dicht bij de snelweg. Klantgericht personeel in leuke bedrijfskleding. Werd keurig te woord gestaan en vooral aangekeken. Dit ontbreekt er in de detailhandel vaak aan. Keurige showroom.

Assortiment
Hoofdzaak TV in de showroom. Geen hifi gezien terwijl ze dat wel verkopen. Verder op de webshop een duidelijk assortiment met duidelijke verhalen en filmpjes.

Aanbeveling
Duidelijk, netjes, doen wat ze moeten doen. Over afwikkelen garantie kan ik helaas niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

resurgam 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het was eenvoudig bestellen, via ideal zo klaar :)

Service
had een email verzonden en kreeg snel reactie. 3 minute voor 8 besteld en dag erna in huis!

Assortiment
ze hebben veel, vrijwel alles volgens mij!

Extra toelichting
Geweldige webwinkel. Groot assortiment, lage prijs, snelle service en lekker overzichtelijk! Zit momenteel te genieten van de nieuwe LG 42LA6608, wat een waar voor mijn geld! Ik wil deze webwinkel aan iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten_MB 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik had online wat recensies gelezen over een tv, en wist dus precies wat ik wilde hebben toen ik op de website kwam. Het was uiterst gemakkelijk om de TV vervolgens te reserveren en diezelfde avond nog op te halen.

Service
Ik had mijn TV vrijdagmiddag gereserveerd via de website, en kon hem diezelfde avond zonder problemen ophalen. Binnen vijf minuten stond ik weer buiten.
De mensen achter de kassa waren erg aardig, de TV werd razendsnel uit het magazijn gehaald en er werd zelfs aangeboden om de TV naar de auto te brengen.

Aanbeveling
De winkel, in feite een verzameling producten/magazijn van verschillende websites, heeft een enorm assortiment. Genoeg keuze voor iedereen en tegen scherpe prijzen. De werknemers zijn sterk vertegenwoordigd, zeer bekwaam alsook bijzonder vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pierre47 04-02-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
ik heb het al aan een aantal vrienden verteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirkja 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld en binnen 2 dagen binnen, was er op het eerste bezorgmoment niet maar kon vervolgens via track en trace een ander moment kiezen

Assortiment
De tv die ik wou was goedkoper hier als bij de btw loze dagen van 2 grote bekende winkels

Aanbeveling
Goedkoop, snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

san 74 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen op de site !

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Prima shop, goeie snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

robin schoenmaeckers 04-02-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd goed geholpen door een medewerker die me alles goed uitlegde over de tv die ik had gevonden op de site

Service
Alles is me super goed uitgelegd over bepaalde mogelijkheden

Assortiment
Op de site meer te bieden dan in de winkel zelf

Aanbeveling
Het was allemaal goed. Service, parkeergelegenheid, prijs l, assortiment ect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RuudV68 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht op site naar merk, prijs, voorraad.

Service
Vriendelijke medewerkers, die onze nieuwe TV zelfs nog even naar de auto brachten.

Assortiment
De meeste Samsung producten staan op de site, zijn op voorraad of eventueel leverbaar.

Extra toelichting
De plasma-discounter maakt zijn naam waar: de TV was het goedkoopste van alle aanbieders. Verder zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam, is de service top en de nazorg (zo blijkt uit de klanttevredenheidsenquete) ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews