Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Treffers1945 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de site kan je al een keus maken en in de winkel alles bezichtigen.erg makkelijk en overzichtelijk.

Service
prima geholpen en uitleg gehad

Assortiment
kwamen voor soundbar en daar was keuze genoeg in.

Aanbeveling
voor de klantvriendelijke benadering, ruime keuze en gunsdtige prijs.Service, en indien je niet tevreden bent, mag je het produkt terugbrengen of ruilen.

Extra toelichting
ruime keuze, service en gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga de Ruiter 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel bestellen via een overzichtelijke website, wat wil je nog meer....

Service
Zeer snelle levering, precies volgens afspraak.
Goed via de mail op de hoogte gehouden en correcte rekening.

Assortiment
Voor mij ruime keuze

Aanbeveling
Op advies van mijn zoon naar deze winkel gekomen, ik kan het een ieder aanraden

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en zal voor een volgende aankoop zeker deze winkel weer bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CD G 22-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op internet gekeken. Op site prima te zien of er nog op voorraad was, dus weet je dat je niet voor niets naar Naarden rijdt.

Service
Afdingen is geen optie, daarvoor zijn ze te scherp in prijs gaven ze aan. Dat is dan weer jammer, voor de man die daar een sport van maakt.
Ik wist precies welke 2 tv's ik wilde en werd meteen geholpen.
Het werd wel netjes in de auto gezet

Assortiment
Volgens mij staat er alles. Winkel ziet er verzorgd uit, maar ik ben zelf meer van onderzoek via internet

Aanbeveling
Heb eerder al koffieapparaat gekocht en wasmachine. Prima op tijd geleverd en van service ivm defecten heb ik nog geen gebruik hoeven maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Beter 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel een TV bestllen. Hoe kan het beter ??

Assortiment
Er is echt voor elk wat wils.
En de prijs is ook uitstekend.

Aanbeveling
Hier in mijn straat, de Eikenlaan te Zwanenburg al zeker drie TV,s gekocht bij jullie op mijn aanraden. Kan het beter ?

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden op de wijze zoals jullie je manifesteren. Ga zo ddor !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim vanmeerhaeghe 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel snelle levering van product, met een ruime keuze aan producten in de onlinewinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SusanneB 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg duidelijk opgesteld, de betaling ging gemakkelijk en het bestelproces was duidelijk.

Service
De levering was erg snel, binnen een dag, zoals op de site stond. Verder heb ik geen problemen ervaart dus ik heb geen andere service-elementen hoeven beoordelen.

Assortiment
Er zijn veel verschillende apparaten om uit te kiezen, ook van verschillende merken. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al aanbevolen aan een van mijn vrienden. De service is uitstekend, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en er is veel te kiezen.

Extra toelichting
Ik heb de televisie op donderdag besteld en ik kreeg hem op vrijdag direct binnen. De instructies erbij zijn duidelijk, hij is makkelijk aan te sluiten. De televisie werkt prima, dus over het product heb ik niets te klagen. De levering was erg snel, dus dat was zeker mooi. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. Ik raad deze televisie en deze website zeker aan aan anderen en ik ben erg tevreden met mijn beslissing hier de televisie te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1321 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
maklijk pakeren dicht bij

Service
prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helicon_2 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filterfunctie werkt slecht; niet alle producten worden hiermee gevonden. Geen goede reset na verwijderen van een filter. Toelichting bij filter ontbreekt. Wat betekent bijv. Social Media Deal? enz. Bestelpagina's zijn telang waardoor veel scrollwerk.

Service
Zeer snelle reactie op mailtje. Verzending was dag later dan verwacht, maar verder geen probleem.

Assortiment
Breed assortiment tegen bijna laagste prijs.

Aanbeveling
Omdat er een fysieke winkel aanwezig is geeft dat maximaal vertrouwen.

Extra toelichting
Ruime productinformatie, behoorlijke site, fysieke winkel, snel en correct reageren op mail en vlotte levering bevestigen het veronderstelde vertrouwen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123pat 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon lekker simpel en duidelijk t bestellen.

Service
Bestelling de volgende dag in huis. Bon digitaal is erg prettig. Ook goed op de hoogte wanneer mijn artikel werd verstuurd. Top!

Aanbeveling
Snelle levering zoals beloofd.

Extra toelichting
Goedkoopstecen super snelle levering, perfect. Ook duidelijk hoeveel producten er op voorraad liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Sony koper 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg van de producten op de site en een eenvoudig bestelproces.

Service
's Avonds voor een uur of acht besteld en de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. En belangrijk: ook het model dat ik op 't oog had. En alles op voorraad.

Extra toelichting
Dit is wat internet-winkelen leuk maakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert meester 21-02-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk parkeren. ruime keuze

Service
konden eerst zelf even rondkijken zonder dat er meteen een verkoper in je nek staat te hijgen. stonden wel meteen klaar toen we advies nodig hadden.

Assortiment
ruime keuze in ieder prijsklasse

Aanbeveling
zie bovenstaande punten

Extra toelichting
kwamen via internet bij deze zaak terecht. waren verrast door de goeie service en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sem80 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was gemakkelijk te vinden en geen problemen gehad tijdens de bestelprocedure.

Service
Keurig binnen een dag teruggemaild na een vraag, snelle levering en prima product geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze!

Aanbeveling
Zeer zeker, goede aanbiedingen ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert9736 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees vermeer 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker makkelijk in je luie stoel

Service
tv zou worden opgestuurd echter ik wilde de tv afhalen.
geen probleem 1 belletje en geregeld

Assortiment
groot assortiment, makkelijk vergelijken per merk.de keuze is reuze!

Aanbeveling
dit is onze 2e tv van de plasmadiscounter, prima bedrijf en goede service en flexibel!

Extra toelichting
Vandaag 2e tv opgehaald bij de plasmadiscounter, tv zou worden opgestuurd echter ik wilde op het laatste moment de tv ophalen. geen probleem 1 belletje en het was geregeld. vandaag dus in Naarden opgehaald. service dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen Latz 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de producten

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
Het Assortiment is ruim genoeg

Aanbeveling
Goede informatie en snelle levering

Extra toelichting
De Blu-Ray speler is netjes op tij afgeleverd, alleen stond er op de Website een gratis film bij die niet is meegeleverd. Naar het sturen van een e-mail kreeg ik het antwoord dat het om een op=op actie ging en deze niet meer na gestuurd werd . Dit stond er niet bij toen wij het product bestelden, het is een cadeau voor onze zoon , en mede dat er een gratis film bij zat deed ons besluiten de Blu-Ray speler via jullie website te bestellen. Het product is keurig geleverd , ik vind het alleen jammer dat ik naar het sturen van nog een e-mail geen reactie meer terug kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Verlaan 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime winkel waardoor je alles goed kunt bekijken

Service
Goed geholpen en ook snel

Assortiment
Echt veel keuzes en ook goed te bekijken

Aanbeveling
Ruime, veel aanbod en goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mitybu 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De televisie waar wij heen op zoek waren, was direkt leverbaar via jullie webshop

Service
Levering was perfect en precies op tijd. Fijn hieraan was dat we nog een extra sms kregen net voor dat de levering arriveerde

Assortiment
Assortiment is groot, zeker voor de extra grote televisies vanaf 65 inch. We hebben gevonden wat we hebben wilden

Aanbeveling
Zeker een aanrader, mits je (wij komen uit het zuiden van Limburg) wel via de website wil bestellen

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat we iets via jullie webshop besteld hebben, ondanks dat ik de eerste bestelling niet betaald kreeg en ik de bestelling nog een keer gedaan heb (heb de dag er na gebeld om dit door te geven en werd vriendelijk te woord gestaan door jullie medewerkster), zijn wee zeer tevreden hoe de bestelling afgehandeld is en de belofte van levering precies op tijd nagekomen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-61 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website en productomschrijvingen

Service
Snelle levering!

Assortiment
Zeer veel keus!

Aanbeveling
Zeer tevreden over alle facetten van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nook13 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel is zondag open

Service
vriendelijk geholpen bakkie koffie goede uitleg over de diversen vragen over aansluiting enz..

Assortiment
duidelijk de merken gescheiden,
verschillende prijsklasse

Aanbeveling
prettige sfeer ,aantrekkelijk geprijsd vlotte afhandeling

Extra toelichting
in de familie al vaak in aankoop gedaan bij jullie allemaal zeer tevreden daarmee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lau58 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met eenvoudige bestel- en betaalprocedure.

Service
Opvolging bestelling door mail mbt tot levering en Track& Trace. Na levering factuur per mail, perfect! Bestelde waar zoals beloofd binnen 24 uur geleverd. Helemaal Top!!

Assortiment
Alles wat je zoekt op multimedia in webshop aanwezig tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Zoals uit bovenstaande blijkt behoeft de mond-op-mond reclame geen nadere omschrijving.

Extra toelichting
Plasma Discounter heeft het allemaal. Bij telefonische vragen geduldig te woord gestaan. Perfecte levering. Perfecte afhandeling. En niet te vergeten: perfecte electronica!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

resietje 61 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze Jan 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen van producten.

Service
Ook hier een goed cijfer voor snelle levertijd en goed te volgen.

Assortiment
Elk type is er wel te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

angelinha 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet altijd makkelijk:-)

Service
Gewoon goeie service

Assortiment
Voor tv's ben je hief wel op de juiste p, ek, naar de rest heb ik niet gekeken

Aanbeveling
Gewoon goed, kan ook een 10 geven maar die geef ik nooit, 9 is bij mij het hoogste, want niemand is perfect, lol

Extra toelichting
Deze stond bovenaan in de beoordeling, ik kan hier achteraf betalen, voor mij belangrijk want ik heb geen internet bankieren, veel keus, goede prijs, blij, superhappy met mijn nieuwe tv, blij met plasma discounter :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabytje20 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was erg gemakkelijk om te bestellen.........alles duidelijk vermeld, en de betaalprocedure was prima in orde

Service
de service is uitstekend
de bereikbaarheid via klantenservice is ook prima!
alleen mogen de openingstijden van de klantenservice iets langer zijn bijvoorbeeld tot 18.00u

De levering via jullie is goed.......alleen postNL mag zich daar in verbeteren want die kunnen jullie garantie binnen 24 uur leveren niet na komen. wat ik erg vervelend vind voor jullie reclame

Assortiment
prima assortiment
goede prijs in verhouding met concurrent

Aanbeveling
via jullie was alles prima geregeld, duidelijke mails
website duidelijk, alles goed en makkelijk te vinden
toppie

Extra toelichting
Ik beveel jullie graag aan bij mede aan kopers! en zal mijn mond op mond reclame kenbaar maken voor jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van zuidam 20-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Fijne winkel mooi assortiment met vakbekwamen medewerkers, Service is uitstekend Hier is de KLANT NOG KONiNG Kom hier zeker terug en beveel het aan bij andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haneef 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manrot 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tv makkelijk te vinden op website, bestellen is eenvoudig.

Service
2 dagen later thuis afgeleverd, netjes via mail op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
Grote keuze, goed kunnen vergelijken

Aanbeveling
Prijs is concurrerend, service is prima

Extra toelichting
Zoeken op site eenvoudig, bestellen verloopt makkelijk, aflevering prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csjah 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk op de bank een tv besteld op mijn tablet bij Plasma-Discounter. Super gemak!!

Service
Snelle service! Snelle bevestiging mails ontvangen.

Assortiment
Ruim assortiment voor zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Hele fijne webwinkel. Zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Een ruime keuze, scherpe prijzen, nieuwste producten, snelle goede service. Kortom alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamoki 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle service 1 dag bestellen volgende dag al in huis

Assortiment
genoeg keuze
en makkelijk in je luie stoel te bestellen

Aanbeveling
je hoeft niet door de kouw, netjes veroakt en netjes en snel bezorgd

Extra toelichting
we zaten te twijfelen of we niet bij radio modern.nl zouden bestellen omdat radio modern een bekende naam is bij ons en site/naam plasma discounter onbekend was. Toch maar keer uitgeprobeerd en goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arts 76 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kiezen en bestellen is echt een piece of cake. Duidelijke en volledige omschrijving van de producten. Je kunt zelfs een infofilmpje per product bekijken.

Service
s'Avonds voor 20.00u besteld en de volgende dag geleverd om 15.00u. Helemaal super!

Assortiment
Omdat ik vooraf al zo'n beetje wist wat ik zocht ,heb ik me niet in het assortiment verdiept , maar lijkt mij wel okay.

Aanbeveling
Goede service , producten en betalingsmogelijkheden en natuurlijk een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Een paar dagen geleden een t.v. besteld en een dag later hangt hij al aan de muur. Het gemak dient de mens vooral als je niet van ouderwets winkelen houdt zoals ik haha. Super dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bettine 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Jammer dat de televisie niet in de showroom te zien was.

Aanbeveling
Veel verschillende soorten en afmetingen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Kees van Leeuwen56 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via een minimaal aantal handelingen was de aankoop zo geregeld

Service
Eerste bestelpoging ging mis, hoewel we wel aanwezig waren

Aanbeveling
Laagste prijs met toch goede service en snelle levering

Extra toelichting
Zelden zo makkelijk de goedkoopste leverancier gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Antonino1 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel de winkel als de onlineshop zijn goed overzichtelijk plus de demofilms geven een duidelijk beeld van het product.

Service
Prima service, ook bij omruil.

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijscategorieën, wat je ook zoekt.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede service, genoeg assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snijmes 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd attent gemaakt op deze winkel door een andere winkel, die mij vertelde dat ik mijn artikel veel goedkoper kon krijgen dan ergens anders. Nou ging het mij niet om het bedrag maar jullie werden aangeprezen vanwege het op voorraad hebben van dit artikel.

Service
Service lijkt me prima, ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn aankoop. Keurig verpakt en afgeleverd binnen de tijd die er voor staat. Vind alleen dat de bezorging wel mag laten weten dat ze een pakje in de brievenbus proppen, maar ja, dat is bekend bij Selektvracht,daar werken boeren, ik betaal liever iets meer zodat het door PostNl gebracht word dan Selektvracht. ( Altijd slechte ervaringen mee gehad.)

Assortiment
Hoe krijgen jullie het voor elkaar om zoveel verschillende dingen te verkopen? Assortiment is enorm veel, heel veel.

Aanbeveling
Simpel gezegd: als je iets wil hebben, ga daar nou toe, geheid dat je het vind met mooie prijzen en goede service.

Extra toelichting
Tja, ik kan eigenlijk niet veel meer toevoegen, ik vind wat ik geschreven heb spreekt voor zich en ik vind het oprecht zo, dus met andere woorden.....I close the case.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim20145 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit je luie stoel klik en klaar

Service
Volgende dag in huis niet goed?
gewoon omruilen geen gezeur .Top

Assortiment
Heel veel keuze, duidelijke omschrijvingen, nuttige info

Extra toelichting
Gewoon een eerlijke winkel die doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N de jong 1984 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
was snel en simpel..
Hoefde ook geen account aan te maken dus super!!

Service
werd goed op de hoogte gehouden en voor 20:00 besteld de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
super... van kabels tot complete sets

Aanbeveling
goede service en goedkoop.

Extra toelichting
Helder en goede service ga zo door...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas ED 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht van producten, makkelijk parkeren en product staat binnen paar minuten klaar.

Service
Goed geinformeerde verkoopmedewerker die niet te opdringering is maar rustig van dienst is.

Assortiment
Op de site genoeg keus, in de winkel een selectie hiervan te vinden.

Extra toelichting
Prima service en goed geinformeerde verkoopmedewerkers, iets wat je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt. En dat voor een prima prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staopshop 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Weerd 20-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis vanaf de bank supersimpel met product video`s je ultieme nieuwe TV uitzoeken, uitstekende website!

Service
Top om je TV online te kunnen reserveren, ik kwam de volgende dag kort voor sluitingstijd aan, maar mijn TV stond er keurig.

Assortiment
Ook nog begeerlijke audio aanwezig in Naarden, ik moet nog terug komen voor een installatie vrees ik...

Aanbeveling
Plasma-discounter.nl biedt voor mij de ideale combinatie van online een TV uitkiezen, deze ook kunnen reserveren, en uiteindelijke in een service gerichte winkel afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry02 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg gemakkelijk! Voor 8 uur besteld volgende dag in huis helemaal top! Beloftes die ze maken die maken ze waar! Erg veel vertrouwen in dit bedrijf!

Service
Service is super als er iets is een mail of belletje en word meteen opgelost helemaal top!

Assortiment
Teveel keuze! Ik zou elke week wel een tv bij jullie willen kopen! Is nu me 2e in 2 jaar ongeveer niet omdat ie stuk is maar gewoon nooit vind de nieuwe technologie! Krijg ook elke week een mail ga altijd wel even kijken :)

Aanbeveling
Ik beveel het aan iedereen aan! Vrienden kennissen en familie! Als al iemand zeg ik ga een nieuwe tv kopen/kijken dan zeg ik al plasmadiscounter.nl! 2 familieleden en 1 vriend heb al naar me geluisterd enen mooie tv bij jullie gekocht!

Extra toelichting
Ik heb hellemaal tevreden over dit bedrijf! En ben nog genees in de winkel geweest! Service top! Volgende dag in uit erg relaxt! En ga bijna op mezelf dan zal ik zeker op jullie andere websites kijken! Helemaal TOP!en ik overdrijf niet! (Blije klant)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albér 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een prima overzichtelijke site waar je lekker lui op de bank top kunt rondneuzen en shoppen.

Service
De service is goed. Ze houden zich prima aan de afspraak en houden je netjes via de mail op de hoogte over de status van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruim assortiment waar keus genoeg is voor iedereen.

Aanbeveling
Prijs, service, assortiment en behandeling is prima inorde! Deze site zou ik zeker aan vrienden en kennissen aanbevelen.

Extra toelichting
Dit is de eerste keer (zeker niet de laatste keer) dat ik een aankoop op deze site gedaan heb. Het viel mij op dat er toch een aanzienlijk verschil is qua prijzen dan met de andere on-line winkels. Na mijn bestelling gemaakt te hebben kreeg ik gelijk een mail binnen met de bevestiging. Na de betaling kreeg ik binnen een dag mijn aankoopbewijs en garantiebewijs per mail opgestuurd en de bestelling volgende dag erna en dat binnen 2 dagen. Dus met 1 woord TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boub 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed en corect

Service
Goed en correct

Assortiment
Goed voldoende, je kan nooit ALLES hebben.

Aanbeveling
De correctheid.

Extra toelichting
Reeds weergegeven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ina1952 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
achter je pc alles regelen, geweldig toch

Service
en volgende dag thuis bezorgd

Extra toelichting
heerlijk achter je pc alles regelen, betaling doen, andere dag word je bestelling thuis afgeleverd, betere service is er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rickert1337 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima duidelijke site die handig te bedienen is

Service
Perfect snel thuisbezorgd! Top

Assortiment
In het algemeen de goedkoopste met een ruim aanbod

Aanbeveling
Geen klachten. Prima prijs en goede service

Extra toelichting
Zeer tevreden over de snelle service en prima prijs kwaliteitverhouding van het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels Brouwer 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
je had je bestelling supersnel binnen

Assortiment
er misten wat dingen maar het was een mooi arsortiment

Aanbeveling
handige site snelle levering top misschien wat meer tv's

Extra toelichting
ik vind het een prima site waar je makkelijk je tv of dergelijke kan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam. van der Wijst 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten worden voorzien van een goede uitleg/specificaties

Service
Ik kreeg 's nachts een mail dat ik de volgende dag mijn bestelling kon volgen via PostNL. De bestelling werd echter die dag al afgeleverd. Dus super snel.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. In elke prijsklasse is een goed product te vinden.

Extra toelichting
Je kunt via deze website de producten tegen zeer scherpe prijzen kopen. De aflevering van de bestellingen zijn erg snel en worden correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander245 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super duidelijke site, met voldoende informatie. Ook nog eens een snelle levering. Top!

Service
Ik had een Tv met wandsteun besteld. Bij levering de volgende dag bleek de wandsteun er niet bij te zitten. Hij stond wel op de pickbon. 1 telefoontje gepleegd en ze gingen het navragen. Volgende dag kreeg ik keurig het "vergeten" pakketje geleverd. Fouten maken is menselijk , de manier van het oplossen daarna kan dan onderscheidend zijn. Keurig opgelost!

Assortiment
Na mijn mening voldoende, heb niet heel veel rond gesnuffeld.

Aanbeveling
Zal de site zeker aanbevelen. Duidelijk en netjes.

Extra toelichting
Ben overall zeer tevreden. Scherpe prijzen, duidelijke site, snelle levering, telefonisch goed bereikbaar en keurige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Numan 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel gemakkelijk via internet bestellen en betalen

Service
Binnen een dag geleverd, prima service.

Assortiment
Ruim voldoende merken om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Voldoende keuze uit verschillende merken, makkelijk betalen via internet en zeer snelle levering binnen een dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sije1971 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij de media markt geweest, wat een ... winkel.
Op jullie site gekeken, overzichtelijk, snelle service gewoon top, aan te bevelen voor velen.

Service
Super snel geholpen

Assortiment
Nergens een groter assortiment gezien.

Aanbeveling
Aan een ieder, zeker de web shop

Extra toelichting
Alle beorrdelingen zijn zeker niet om een bedrag te winnen, maar alleen maar oprecht gemeend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco1552 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor mij was de hoogte van de televisie erg belangrijk en dit staat echt keurig op de Website

Service
De levering verliep vlot en erg soepel.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Alles is te vinden en de service is top!

Extra toelichting
Nu mijn tweede televisie via de Plasma-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews