Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anel88 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smoussie 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk vanaf de bank reseveren, je krijg gelijk mail van de resevering en kan ook zelf de dag bepalen wanneer je het ophaald

Service
Super goed, wordt vriendelijk geholpen en je hoef niet lang te wachten.

Assortiment
Heb me ogen uit gekeken wat een mooie tvs

Aanbeveling
Zou hem zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen en familie

Extra toelichting
Ik heb beoordeeld zoals ik het heb beleefd.....was het anders geweest had ik dat zeker wel gezegd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raoul Koemar 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hier kunnen een hoop bedrijven nog iets van leren. Makkelijk, snel en goedkoop. Keep up the good work!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de eerste ronny 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit men zetel besteld

Service
nog nooit zo vlug bedient geweest
vrijdagnamiddag besteld ,zaterdag bij mij thuis

Assortiment
zeer mooi aanbod

Aanbeveling
web sale zoals het hoort te zijn

Extra toelichting
bovendien nog redelijke verzendtarieven ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne5 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie over het product.

Service
Perfecte afhandeling

Assortiment
Geweldige producten en groot aanbod

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over de beschrijving van de producten en de snelle levering . Top

Extra toelichting
Ik zal in het vervolg altijd de plasma-discounter raadplegen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky1964 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle tv's en andere audio apparatuur zijn duidelijk en overzichtelijk op merk opgehangen en neergezet zodat je alleen maar heg gewenste merk hoeft op te zoeken.

Service
In eerste instantie goed en vakkundig geholpen door een 'senior' verkoper. De jongen die het overneemt komt er ook wel, maar kwam wat onzeker over.

Assortiment
Veel keuze en mogelijkheden dus als je niet precies weet wat je zoekt en ook niet merkvast bent, kun je alle kanten op, ook wat betreft de accessoires en 'uitbreidingsmogelijkheden keek ik mijn ogen uit!

Aanbeveling
Alles is aanwezig, service, assortiment en het is makkelijk bereikbaar.

Extra toelichting
Ik wilde een goede en mooie tv met alle mogelijkheden zonder daarvoor gelijk de hoofdprijs te moeten betalen, die heb ik gevonden en ik kom zeker terug voor de audio apparatuur. Ik ben wel blij dat ik van te voren een product vergelijking heb gedaan. Zo was ik snel klaar met kiezen en dat is voor een eeuwige twijfelaar als ik wel heel fijn. Hartelijk dank!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daphnedm 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door de overzichtelijkheid van de website snel tot een goede keuze gekomen. Niet teveel gegevens in hoeven te vullen alleen het nodige. Genoeg en snelle betalingsmogelijkeheden met goede toelichting over bezorgtijd per betaling.

Service
De beloofde levertijd keurig nagekomen, zoals op de site vermeld staat voor 20.00 besteld is volgende werkdag in huis.

Assortiment
De keuze binnen het asortiment is goed, voor ieder wat wils voor een betaalbare prijs. conccurend doordat plasmadiscounter de scherpste prijs aanbied.

Aanbeveling
Door een eerdere bestelling van mijn vader en een positief beeld over plasmadiscounter heb ik hier ook mijn product gekocht,en zal het ook zeker aan andere mensen aanraden.

Extra toelichting
Brede product keuze, snelle levering en duidelijke webshop, aan te raden voor een ieder die op zoek is naar een Tv en/of accessoires.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GLJ Aagten 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdag morgen om 10.00 uur geleverd. BRAVO!!!

Assortiment
Veel keuze uit een gamma TV"s.

Aanbeveling
Zie bovenstaande kommentaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tisniewaar 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mijn vrouw wilde graag netflix, onze huidige tv/bluerayspeler was daar wellicht niet voor geschikt. dus in jullie systeemgekeken (tv en speler werden ook bij jullie gekocht). Kon helaas niet, dus nieuwe smarttv aangeschaft. bevalt (met netflix, gratis 1 jaar) prima!

Service
prima geholpen, lekker snel klaar! beetje lullig dat je voor het aanmelden van de netflix aktie bij samsung gebruik moet maken van POSTnl, dat moet toch ook per e-mail kunnen! maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Assortiment
meer dan genoeg keuze, volgende keer een espressomachine van siemens.

Aanbeveling
need i say more?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose kraak 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, en voldoende informatie over het product!!!! Betaling via i deal ook prettig en snel!

Service
Heel goed!!Stond duidelijk erbij dat er nog 1 op voorraad was, hopen dat jij dat de gene bent die het nog kan bestellen,1 dag ervoor waren er namelijk nog 2 op voorraad!!Op vrijdag besteld, en toch zaterdags al binnen. Ook goed dat het via de mails op de hoogte werd gehouden!!!!

Assortiment
Genoeg keuze en prijzen om uit te kiezen!!!ook nog vergeleken met andere webshops en jullie waren de goedkoopste, voor het zelfde product.

Aanbeveling
Vooral om de snelle leverring, en assortiment!!!!!

Extra toelichting
Mijn beoordeling kort maar krachtig,doe ik omdat ik vind wat ik geschreven heb, en het lijkt mij dat jullie het fijn vinden te horen (lezen ) dat dit een goede en prettige website is!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkiethepankie 24-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon langs gaan of via het internet reserveren (was dat weer vergeten).

Service
De vrije verkoper zag me binnen komen en ik werd meteen geholpen. Was dus binnen een paar minuten geholpen.

Assortiment
Gezocht via internet en vond mijn Blu-ray speler meteen hier.

Aanbeveling
Dat doe ik altijd bij mijn vrienden!

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puck de Ruiter 24-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid.
Eerst online kijken wat je mooi vindt en daarna even heen- en - weer naar Naarden om de televisies "live" te bekijken.

Service
Ter zake kundige medewerkers.
De verkopers zijn niet opdringerig, laten je rustig rondkijken en bieden hun diensten pas aan als ze merken dat je wat wilt vragen.

Assortiment
Goede vergelijking mogelijk, door het uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
De reclame die ik in mijn mailbox ontving van Plasma- discounter triggerde mij. Mijn man en ik wilden dan ook even naar Naarden om te kijken of de televisie die in de aanbieding was, degene was waar wij al een poosje naar op zoek waren. Uiteindelijk hebben wij een andere televisie gekocht die wij in de reclame gezien hadden. Wij werden uitstekend geholpen en te woord gestaan en al onze vragen werden beantwoord. Toen wij eenmaal een definitieve keuze hadden gemaakt, was de televisie snel gekocht en binnen 5 minuten stond er een medewerker uit het magazijn naast ons met de nieuwe aankoop. Hij tilde het "gevaarte" voor ons netjes naar de auto, waarna wij blij en tevreden naar huis reden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koos melita 24-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
correct geholpen
eerst via internet daarna bij het ruilen fysiek naar de winkel zie laatste vraag geen combi mogelijk.

Service
Om ruilen door een inschattingsfout mijnerzijds
de grootte
keurig om geruild.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Even shoppen op internet
de filialen in de gaten houden niet te ver weg
buiten Groningen om.
centrum naarden OK

Extra toelichting
Correct geholpen iets meer duidelijkheid over het betalen. Ik moest een legitimatie over leggen als het bedrag boven de vierhonderd euro is. Digitaal geen probleem. Dus opgegeven bij aflevering iets meer betalen 4 euro maar geen info over legitimatie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M van Schaik 24-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de duidelijke site thuis al het een en ander uitgezocht. In de winkel nog even gekeken en met de verkoper de voor en nadelen besproken.

Service
Goed en snel geholpen in de winkel.

Assortiment
Veel spullen op voorraad en te zien in de winkel. in elke prijsklasse wel wat te vinden

Aanbeveling
Duidelijke site
Veel modellen
handige filmpjes erbij

Extra toelichting
Tot nu toe heel tevreden. ook over de andere winkels, heb er al een koffiemachiene en een vaatwasser gekocht. Prettig om online al het een en ander te bekijken en dan in de winkel op te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marij-tje 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel eenvoudig online bestellen en thuis ontvangen. Ook eenvoudig TV's vergelijken.

Service
Zeer snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.Erg correct!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Veel keuze hierdoor makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Super winkel. Snel, eenvoudig, goed én niet onbelangrijk...goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

19Nitram62 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen van mijn nieuwe TV was erg eenvoudig

Assortiment
Naar mijn idee is het assortiment heel uitgebreidt

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R1974356 24-02-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Online gereserveerd. Ik was toevallig in de buurt en kon hem gelijk ophalen. Binnen 10 minuten zat ik weer in de auto om mijn reis te vervolgen.

Service
Prima geholpen en goed te woord gestaan.

Assortiment
Keuze genoeg. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met de online keuze /optie hulp toch snel bij het gewenste model uitgekomen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Steef Molema 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, veel info.

Service
Duidelijke info over de bezorging

Assortiment
Alles wat je zoekt is er!

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit.i

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans.A. Solinger 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heldere website maakt het zoeken gemakkelijk

Service
Uitstekend geholpen door vakbekwaam personeel

Assortiment
uitstekend assortiment in diverse prijsklassen. Prijs/kwaliteitsverhouding redelijk

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Prettige winkel. Maar als je veel wilt weten, moet je niet op een zaterdag komen, dat is logisch.

Extra toelichting
Er ging na onze verbouwing van alles stuk. Eerst de stofzuiger, toen de magnetron. Als eerste gekocht bij create 2 fit Service was geweldig, dus ook maar onze nieuwe tv gekocht. Er zit ook nog een koelkast en een vaatwasser aan te komen, dus eerst naar create 2 fit. Is trouwens bij ons om de hoek in Naarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RKoch 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, betalen, klaar :-)

Service
Men doet wat men zegt, betaald met creditcard, dan een dagje later verzenden, echter nog steeds binnen 2 dagen binnen!

Assortiment
Nagenoeg alles van de door PlasmaDiscounter verkochte merken is aanwezig

Aanbeveling
Eerlijk, scherp geprijsd, snel, no nonsens, prima niet goed / geld terug beleid

Extra toelichting
PlasmaDiscounter is een toonbeeld van hoe je als online winkel zou moeten werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Bouman-C 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk gepresenteerd.

Service
Snel medewerker behulpzaam

Assortiment
Heb er niet al te veel verstand van, maar er was in ieder geval ruime keus.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prima service. Goed bereikbaar + goed parkeren voor de deur.

Extra toelichting
Ruim assortiment, prima service. Goed bereikbaar + goed parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Six76 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor de deur parkeren en wat je nodig hebt wordt voor je in de auto geladen.

Service
Meteen aan de beurt, voldoende personeel.
De medewerker wist goed te vertellen wat de tv allemaal kon en ook de voordelen en nadelen werden aangewezen.

Assortiment
Veel keuze en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zou hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ichsaras 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De verkoper wist waar hij het over had en wist mij goed te adviseren en helpen.

Assortiment
Breed assortiment aan televisies. Precies kunnen vinden wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.van Os 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Birgit Vincent 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is makkelijk en overzichtelijk

Service
Snelle en juiste service

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R Hazenoot 23-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima, de koop was snel gesloten doordat we op internet al een keuze hebben kunnen maken

Service
we werden gelijk geholpen en kregen nog extra dvies

Assortiment
heel veel keuze, op internet staat alles in de winkel niet maar dat is prima. Anders zou de winkel onwijs groot zijn en nu is hij van prima formaat

Aanbeveling
prima winkel goedkope tv's goede service ga zo door, dit is al de 3e tv die ik bij jullie haal

Extra toelichting
Super winkel, leuke prijzen prima service ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Magielsen 23-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bereikbaarheid

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Een niet grote collectie

Aanbeveling
Eenieder die bewust, goedkoop en kwaliteit wil kopen

Extra toelichting
Na bezoek op website. Kwam ook bezoek tot z'n recht m.b.t de gemaakte keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred van Dijk 23-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie plek, makelijk parkeren, overzichtelijke winkel

Service
Snel en doeltreffend geholpen

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Goede service, goede prijs

Extra toelichting
Goede winkel, altijd een goede prijs, overigens niet altijd de dgoedkoopste, prijs is niet altijd doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fritz6 23-02-2014

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Mede omdat ik niet meer tot de aller jongste behoor is mijn kennis van de huidige generatie digitale apparatuur, en ook kopen via internet, nu niet direct “mijn ding”. Ben ik toch maar op internet gaan zoeken naar een nieu TV.l. Tijdens het zoeken op internet kwam ik daarbij ook op uw website terecht en, mede aan de hand van de overzichtelijke en uitgebreide informatie daarop, heb ik bij u een Smart TV besteld. De bestelprocedure was zeer eenvoudig en over het verloop daarvan werd ik, inclusief de Ideal betaling, via email goed geïnformeerd. En inderdaad ontving ik het toestel al binnen één dag na de bestelling. Na plaatsing heb ik het toestel d.m.v. een HDMI kabel aangesloten op de UPC mediabox en de installatieprocedure doorlopen. Hierbij verscheen er zelfs een mededeling in beeld dat de oude coaxkabel ( 20 jaar) het TV signaal onvoldoende doorgaf. Na vervanging hiervan door een z.g. ZIGGO goedgekeurde kabel beschikken wij nu over een mooi en scherp TV beeld. Ook het aansluiten van Wifi was geen enkel probleem. Alleen had ik een paar vragen betreffende het gebruik van de meegeleverde afstandsbediening. Op de daarover aan u verstuurde mail ontving ik na enkele uren een reactie waarin e.a. punt voor punt begrijpelijk werd uitgelegd. Tot op dit moment ben ik dan ook zeer tevreden over de gang van zaken en kan ik uw bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sennajo 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tv gekocht via internet met consumentengids erbij.Ideaal om zo te weten dat wat je wil kopen er ook is en kan reserveren. Vervolgens alleen betalen en ophalen .

Service
Winkel binnen 1 kilometer en makkelijk bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen om hem dichtbij neer te zetten om iets op te halen.

Assortiment
Prijs is wel concurrerend maar in dit geval voor een paar tientjes meer een winkel met aanspreekpunt wat ook makkelijk is mocht je ergens voor terug moeten komen.

Aanbeveling
Hebben wij al bij een eerdere aankoop gedaan en deze persoon is was toen ook tevreden.

Extra toelichting
Na zoeken op internet was de Tv die we wilden kopen bij Plasma-Discounter beschikbaar[oude ging die dag kapot] kapot]. Deze vervolgens laten reserveren en de volgende dag in de winkel opgehaald ,voldoet perfect. Mooi beeld en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chubbyscrubby 23-02-2014

Algemene score

7,8

Gemak
handig zoeken op model type

Service
vlotte respons feedback

Assortiment
de beste en goed geprijste items vaak wel uitverkocht

Aanbeveling
aan ee ware audio freak zeer aan te bevelen

Extra toelichting
goede webshop en klantvriendelijk gebruik redelijk in prijs en garantie ook de bereikbaarheid prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jeltje1981 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal zo via internet bestellen.. de volgende dag de nieuwe tv al in huis.. Heel handig!

Service
Prima!

Assortiment
Genoeg keus..

Aanbeveling
Prima ervaring, dus zou het zeker aanbevelen..

Extra toelichting
We zijn heel tevreden met onze nieuwe tv.. Mooi plat, makkelijk te installeren.. Binneneen dag in huis.. Dikke prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcvdwege 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden op de site.
Bestellen zonder al te veel rompslomp .
Snel en handig.

Service
Uitstekend

Assortiment
Voor ons een ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
Prima site .
Aflevering : goede informatie en nog snel ook.

Extra toelichting
Een heel tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcovermeer 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Onder garantie een andere tv uitgezocht, dit is snel en prima opgelost!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Brands 23-02-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten kunnen via internet tot een paar dagen gereserveerd worden! Plasma-discounter houd je product dan ook gegarandeerd tot afgesproken datum vast. Van deze service heb ik tot volle tevredenheid al een paar keer gebruik gemaakt!

Service
Plasma-discounter heeft kundig en vriendelijk personeel dat je vaak nog op handige tips attendeert.

Assortiment
Er is bijna niets dat door elektronica fabrikanten wordt verkocht wat Plasma-discounter niet in zijn assortiment heeft! Plasma-discounter heeft een ruim en uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
In een zeer grote mate! Bij prijsvergelijkingen staat Plasma-discounter vaak hoog boven aan als het om de goedkoopste prijs staat. Verder hebben zij een opruimkelder waar oudere producten zeer scherp zijn afgeprijsd

Extra toelichting
-Het grote voordeel van Plasma-discounter is dat je op de website bij producten vaak filmpjes kan bekijken waarbij Tom Coronel uitgebreid laat zien wat het product is en hoe het werkt. Daarbij geeft hij dan ook een demonstratie! -Bij prijsvergelijkingen bij bijvoorbeeld www.kieskeurig.nl staat Plasma-discounter vaak hoog boven aan als goedkoopste en vaak als goedkoopste! -Bij Plasma-discounter kun je via de website www.plasma-discounter een product reserveren. Ik heb hier al een paar keer tot volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Je gereserveerde product wordt echt tot afgesproken datum vastgehouden! -De winkel zelf ziet er prachtig uit! Van alle grote merken zijn alle producten keurig bij elkaar gerangschikt en dat ziet er schitterend uit! Naast het bestellen via internet is het zeker aan te bevelen om de winkel zelf eens te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT uit D 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel en snel binnen door een paar drukken op een knop.

Service
Kan niet gemakkelijker. Het wordt aan de deur afgeleverd.

Assortiment
Alles is op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou het een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
De beoordeling is uitstekend, omdat wat ik heb besteld, de volgende dag keurig netjes wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boom32 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk op de site, je loopt er snel doorheen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker aanbevelen, heb dit ook al gedaan.

Extra toelichting
Helemaal tevreden over het geheel. Snel en servicegericht. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik726 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel online bestellen
levering aan his

Assortiment
wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Ik heb nu voor de 2e keer besteld bij Plasma Discounter en het is me beide keren goed bevallen.Ik zal hier zelf ook als ik weer iets nodig heb gaan shoppen.

Extra toelichting
Ik heb nu voor de 2e keer besteld bij Plasma Discounter en het is me beide keren goed bevallen.Ik zal hier zelf ook als ik weer iets nodig heb gaan shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjbottenheft 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via de site en zelf opgehaald. Tv stond klaar, betalen en weg was ik weer.

Service
Er werd meteen gevraagd of ik verder nog iets nodig had en dat was niet nodig.Als ik vragen had altijd contact opnemen.Erg vriendelijk personeel.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en site.Snelle service

Extra toelichting
Ik heb deze tv gekocht(81 cm) voor mijn ouders omdat ik zelf een grotere samsung(102 cm) heb en uitstekend bevalt.Mooi helder beeld, mooi design en makkelijk om te bedienen wat voor oudere mensen een pre is. Plasma discounter is een prima winkel vandaar dat ik inmiddels alles daar koop wegens de scherpe prijzen. Ik heb gekocht een samsung stofzuiger, Samsung surround set, samsung tv 102 cm en tv 81 cm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.hoeijmakers 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
snelle correcte levering. goede informatie over tijdstip levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frederik Du Moulin 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website, zeer duidelijk

Service
Zeer snelle levering. 's-Avonds om 20.30u besteld, volgende dag om 10u werd de display al afgeleverd

Assortiment
Ruimte keuze en goede selectiemogelijkheden op de website

Aanbeveling
makkelijk en snel

Extra toelichting
alles prima geregeld en komt betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap_ 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Kwam via Google op de website terecht tijdens het zoeken naar een televisie. Het bestellen en betalen was overzichtelijk en duidelijk. Ruime keuze uit betalingsmogelijkheden en keuze voor levering van het product. De bezorgdienst hield me ook netjes op de hoogte van het tijdstip waarop ze zouden komen. Een minuut of 10 voordat ze ook daadwerkelijk aan de deur stonden werd ik nog per sms en email op de hoogte gebracht dat ze elk moment konden komen. Al met een al een positieve ervaring met plasma-discounter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ronald.kusters 22-02-2014

Algemene score

7,7

Gemak
zeer overzichtelijke webside,waar je ook nog goed kan vergelijken,naar prijs en details van de tv

Service
vriendelijke bediening die de tijd neemt om je te helpen

Aanbeveling
door de aangename en professionele bediening in de winkel was het eenvoudig een tv te kopen

Extra toelichting
het was heel easy om ten eerste een tv te reserveren en daarna op te halen,de winkel was makkelijk te bereiken en het personeel was open,vriendelijk en verstand van zaken,daardoor stond ik voor ik het wis alweer buiten met een toffe tv buiten....zoo easy...eenvoudig geweldig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Stebedo 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooi pand, apparaten staan top in de showroom

Service
Snelle hulp, erg klantvriendelijk

Assortiment
In de showroom minder als ik had verwacht

Aanbeveling
Over het algemeen meer dan tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JJJBos 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gemak om via de mooie en gebruikersvriendelijke website te bestellen en te reserveren was duidelijk en gemakkelijk

Service
service en deskundigheid was ook een pre en kregen wij in naarden

Assortiment
de keuze was reuze

Aanbeveling
ik zou het een ieder aanbevelen

Extra toelichting
kortom geen slechte ervaring tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino L 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke info beschikbaar van het assortiment.

Service
Top verkoper klikte goed! een duit lichter maar met een glimlach weg :).

Assortiment
Niks op aan te merken breed genoeg naar mijn mening.

Aanbeveling
Voor games en tv's raad ik het aan! verdere ervaring met andere producten heb ik niet.

Extra toelichting
Top winkel goede service , aardige staff gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin hazenberg 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Als er iets niet op voorraad is , dan kun je aangeven of je daar een berichtje van wilt hebben als het wel weer op voorraad is, geheel vrijblijvend.

Assortiment
veel merken

Aanbeveling
in de familie nu al verscheidene keren wart gekocht , zonder problemen.

Extra toelichting
Het is een duidelijke site, met vele opties om te kunnen filteren op diverse onderdelen. Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om te kunnen bestellen. Aflevering ook zeer goed, volgende dag in huis is tot nu toe gebeurd. onderstaande tv , blue ray via mijn zoon en wifi dongel zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Duren91 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website, makkelijk betaalsysteem.

Service
Klantenservice was beleefd, maar had iets uitgebreider gekund.

Assortiment
Over het algemeen groot assortiment, maar iets meer keuze in het lagere segment zou wenselijk zijn.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering, dus ik zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

RE Schuil 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Wij hebben dit al aan meerdere mensen doorgegeven. Zijn erg tevreden.

Extra toelichting
Goede correcte service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treffers1945 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de site kan je al een keus maken en in de winkel alles bezichtigen.erg makkelijk en overzichtelijk.

Service
prima geholpen en uitleg gehad

Assortiment
kwamen voor soundbar en daar was keuze genoeg in.

Aanbeveling
voor de klantvriendelijke benadering, ruime keuze en gunsdtige prijs.Service, en indien je niet tevreden bent, mag je het produkt terugbrengen of ruilen.

Extra toelichting
ruime keuze, service en gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews