Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan v E. 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar vlak aan de snelweg

Service
Vlotte bediening

Assortiment
Veel keus wat betreft de led tv's

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Ik heb Plasmadiscounter als goed beoordeels vanwege de service, bediening, gemak, veelzijdig assortiment en gunstige prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harr82 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede overzichtelijke site, makkelijk bestelproces. Direct communicatie over de bestelling in de mail na bestelling. Dag voor bestelling netjes een sms en op de dag van oplevering belt de bezorger ook nog even netjes dat ze er aan komen. Meer wil je niet als consument!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriette Kuiper 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site en makkelijk bestel proces

Service
snelle levering!

Assortiment
ruime keuze in tv's we hadden veel keus in de maat die we zochten

Aanbeveling
door bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PP2803 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met als pluspunt vele betaalmogelijkheden.

Service
Snelle levering. Wat op de website staat qua levertijd wordt ook werkelijk nagekomen.

Assortiment
Groot aanbod, maar niet altijd de goedkoopste. Pluspunt is wel dat je 100% zeker weet dat je een perfect product in huis haalt met een snelle levering.

Aanbeveling
100% garantie op een goed product. Lage prijzen maar niet de goedkoopste, maar je bent wel zeker van snelle service voor een paar euro meer.

Extra toelichting
Kort samengevat, levering is uitstekend. Product is top. TV was bij 2 winkels een paar euro goedkoper, maar ik ging toch voor zekerheid en een goeie service met levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coba Palmans 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In 10 minuten uitgezocht en besteld

Service
Snelle duidelijke levering en veel info via mail

Assortiment
Niet veel verder gekeken

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de bestelling en levering

Extra toelichting
Grote tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvB2007 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Per product categorie kun je op basis van je wensen het perfecte apparaat vinden.

Service
Heldere betaal opties en duidelijke bevestigings- en leveringsberichten per email.

Aanbeveling
Bovenstaande opmerkingen spreken voor zich.

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudig zoeken. Duidelijke bestelprocedure en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R v.d. Linde 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is lekker dichtbij. In de winkel heb je zo de TV van keuze, en in de auto voor de deur.

Service
In de winkel vriendelijk en vlot geholpen.

Assortiment
Voor elke soort en prijsklasse zijn er meer dan voldoende om uit te kiezen.

Aanbeveling
Mijn eigen top ervaring als voorbeeld.....

Extra toelichting
Wat een mooie TV voor een geweldige prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanc 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel verschillende typen en merken bij elkaar die je goed kunt vergelijken

Service
duidelijk site en ook dat men een mail stuurt dat het product is opgestuurd

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
dit ga ik zeker vertellen in mijn kennissen kring

Extra toelichting
prima snelle en duidelijke levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnemiekW 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg en aanvullingen. Ik als 'tv-leek' had erg veel aan zoek opties

Service
Ik heb op zondag mijn tv besteld en hem op woensdag ontvangen, hier heb ik bericht van gehad van TNT.

Extra toelichting
Duidelijke overzichtelijke site, uitleg waar je wat aan hebt en niet te technisch zijn voor een vrouw. Aantrekkelijke prijzen, en direct advies om eventueel aanvullende producten te kopen om je aankoop nog beter te kunnen gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees van Tiel 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Uitstekende uitleg over de producten en binnen 24 uur in huis.

Assortiment
Je kan van alles bestellen

Aanbeveling
Komt betrouwbaar over.

Extra toelichting
Goed, geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koning Thijs 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet bekeken, goed ingevulde specificaties - hulde - , naar Naarden gereden, gevraagd en binnen 5 minuten weer buiten met gewenst product. Top!

Service
1 vraag, 1 antwoord. Hebt u dit op voorraad? Ja.
Doe er dan maar 1. Ok.

Assortiment
De TV die ik wilde was er.

Aanbeveling
Zelden zo makkelijk geweest

Extra toelichting
Goede technische info, goed bereikbaar, goed personeel en alles dus lekker snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Jacobs 14-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wim-marie 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arcas 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gemakkelijk,

Service
volgens afspraak geleverd

Assortiment
wat ik wilde kopen, was te er te koop

Aanbeveling
alles verliep volgens afspraak, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters1986 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijk, helder en overzichtelijk

Service
Jullie waren de enige die mij overtuigde dat de insteekkaart ook in de desbetreffende tv werkte.

Assortiment
Alles wat ik zocht was er!

Aanbeveling
Prima winkel, goede antwoorden op vragen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batta86 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon op de site de tv's waaruit ik twijfelde goed vergelijken om uiteindelijk tot mijn beslissing te komen.

Service
Besteld en de dag erna gelijk netjes bezorgd.

Assortiment
De keuze is reuze. Ligt er maar net aan hoe groot je budget is!

Aanbeveling
Tot nu toe alleen maar positief over plasmadiscounter, dus ik zou een ieder de site aanbevelen.

Extra toelichting
Samengevat een duidelijke site met de benodigde informatie. Snelle en goede levering. Kortom alleen maar positief over plasmadiscounter.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fasel 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super duidelijke site en ik heb gekozen om het op te halen in de winkel wat binnen een paar klikken geregeld was

Service
netjes en correct geholpen , na betaling was product er erg snel

Assortiment
ruime keus en het product welke ik nodig had was ruim bij jullie op voorraad

Aanbeveling
ik vertel over jullie site/winkel aan al mijn bekende en vrienden omdat ik het leuk vindt om te shoppen op jullie site er een koopjes hoek is en helemaal super leuk zijn de weekend knallers

Extra toelichting
super top online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

123 chris 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke omschrijving van het product

Service
op afspraak geleverd

Assortiment
het is moeilijk om de juiste keus te maken uit het grote assortiment goed lezen en je komt er wel uit.

Aanbeveling
eerst kijken op de site en vergelijken met andere winkels
dan kom je tot de ontdekking dat discounter zeker niet de duurste is.

Extra toelichting
tot zover alles naar tevredenheid bij onze volgende aankoop gaan we weer naar jullie toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap '61 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijke site, ook de online verkoper die alles demonstreert is erg handig.

Assortiment
Het assortiment in de winkel is voldoende. Het is prettig voor klanten die liever niet via internet bestellen dat ze ook in de winkel een goed assortiment vinden.

Aanbeveling
Het controle systeem of het product op voorraad is vind ik erg handig, je komt dan niet voor niks.
Ik ben door de verkoper goed geholpen, de prijs was OK

Extra toelichting
Overzichtelijke website, voldoende keus, vriendelijke en behulpzame verkopers. Door de extra controle op de voorraad weet je zeker dat je niet voor niets naar de winkel komt. Prijzen zijn OK.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Michel de Rooie 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
In tegenstelling tot velen kijk ik bij aankopen het liefst naar de prijs. Toen het uiteindelijk tijd was voor de aankoop van een nieuw televisie keek ik daarom ook naar de prijs. Eerste keus was plasmadiscounter. De prijs breek prima en de service na aankoop was geweldig. Na de aankoop wordt je dmv mailtjes op de hoogte gehouden van de levering. In het kort ben ik heel tevreden met mijn aankoop. Zowel service als kwaliteit is uitmuntend. Ik kan het een ieder aanraden op hier uw aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Jongerius 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Enorm scala aan tv's

Aanbeveling
snelle levering, zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Tv binnen 2 werkdagen afgeleverd, echt super. En een fantastische prijs voor een prachtige tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margentiss 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is helder, bestellen is probleemloos. De levering was snel: binnen 24 na de order werd de tv bezorgd (plasma 42inch).

Service
Er was email-correspon over een detail. De active shutter bril, die volgens de fabrikant werd meegeleverd, ston op de site niet vermeld. Het contact hierover met de klantenservice verliep zoals het hoort: vriendelijk, snel en duidelijk.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Wij bestellen behoorlijk vaak verschillende dingen via het internet. De ervaring met de plasma-discounter verliep dermate goed, dat óók zonder kans op een waardebon deze beoordeling met plezier zou zijn gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Möring 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site, duidelijk en overzichtelijk!

Service
Zeer snel, plus accurate info na bestelling!

Assortiment
Ruime keuze, nieuwste producten!

Aanbeveling
In de inmiddels wir war van webshops, onderscheid deze winkel zich echt, en zeker wat betreft de prijzen!

Extra toelichting
Volgende bestelling komt zeker van Plasma- disconteer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanity24 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was goed te vonden en het betalen ging gemakkelijk

Service
Het product werd snel geleverd en netjes een briefje in de bus dat het bij me buren afgeleverd was

Assortiment
Er is genoeg keuzes. Ben zeer tevreden

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen goede prijzen goede service helemaal perfect

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis014 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel geholpen, goede uitleg

Service
Zie gemak

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen jullie aanbevolen ivm goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arjan517 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Lekker simpel. Bestellen is zo gebeurd. Kkwd... (kind kan de was doen)

Assortiment
Bijna alles was in de shop aanwezig. Miste wel de soos subwoofer. Mss komt ie nog.

Aanbeveling
Ik aan iedereen. Eenvoudig overzichtelijk en snelle levering. De.prijzen zijn ook Oké.

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop en bestellen is kinderlijk eenvoudig. Levering is super snel. Als ik weer wat nodig heb ga ik eerst hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sem71 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om 11:00uur besteld, de volgende dag om 9:00uur bezorgd

Service
Gemak van bestellen, uitgebreide motivatie

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Omdat ik al 6 jaar klant bij de Plasmadiscounter ben en jullie al aanbeveel. Gewoon goed en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan 767 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
snelle levering. prima prijzen.

Extra toelichting
goede beoordeling. Tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

FRANK 9364 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede toegankelijkheid en veel demomateriaal

Service
vlotte en concrete benadering door personeel met kennis van zaken

Assortiment
echt een heel ruim assortiment . dit is ook de reden dat ik vanuit tilburg bij jullie ben geweest om een 2. tv TE KOPEN .

Aanbeveling
DIT IS MIJN 2. AANKOOP BIJ PLASMADISCOUNTER . ONDANKS EEN REISTIJD VAN 1,25 UREN MAAL 2 HEB IK HET ERVOOR GEHAD OM BIJ JULLIE WEER TE GAAN KOPEN . IK KAN HET IEDEREEN ADVISEREN .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Nendels 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad de Vries 11-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
zeer prettige winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Enolino 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zou de tv zelf ophalen en wat ik zeer prettig vond dat ik hem online kon reserveren zodat ik niet voor niets hoefde te rijden was 100km

Service
De winkel was zeer gemakkelijk te vinden en het personeel was uiterst behulpzaam

Assortiment
Ik kwam voor een bepaald type tv

Aanbeveling
De site is overzichtelijk het personeel is erg behulpzaam en weet waar hij over praat

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden over hoe het allemaal gegaan is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri Groen 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede uitleg bij aanschaf tv. Verkoper nam de tijd ondanks drukte

Aanbeveling
Gevarieerd aanbod met kundige vrrkopers

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Alex br. 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online gereserveerd tv stond klaar en vlot afgehandeld

Service
Tv werd in de auto gezet voor me dat vond ik erg netjes

Assortiment
Genoeg keuze en een mooie duidelijke website

Aanbeveling
Goede prijs en veel keuze. Nette mensen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Merr 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd Huisman 11-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helder antwoord op mijn vragen. Goed geadviseerd en het garantie bewijs is mij per mail toegezonden.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbevelen, zoals deze winkel mij ook is aanbevolen.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en goede service maken dat ik weer terug kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernan 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik kon goed zien wat ik wilde hebben en hoeveel er nog van waren en in welke kleur

Service
ik ben heel erg tevreden. snelle service. toen de doos kapot bleek te zijn de winkel gebeld wat ik moest doen. waarschijnlijk was hij tijdens het transport hard gevallen. ik heb gelijk een fotootje gestuurd en hierop werd gelijk actie ondernomen en de volgende dag had ik in een keurige doos het zelfde product en kwamen ze de andere halen. zonder gedoe.

Assortiment
product wat we zochten was hier op voorraad tegen een gunstige prijs

Aanbeveling
hebben we al gedaan we zijn gewoon erg tevreden

Extra toelichting
snelle goede service wat wil je nog meer en kan goed concurreren met andere bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronnymegen 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk, snel(ik bestelde het laatste artikel wat daarna meteen te zien was op de site)

Service
precies volgens afspraak, de volgende dag bezorgd en binnen de twee uur die was aangekondigd.

Assortiment
ik had m'n keus al bepaald, vond de goedkoopste hier en de rest is al beschreven hierboven.

Aanbeveling
als iemand een tip nodig heeft zal ik deze site noemen.

Extra toelichting
alles volgens afspraak, geen negatieve zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe_ 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed bereikbaar, makkelijk parkeren. Kon alleen niet met mastercard betalen.

Service
winkel was redelijk, moest daardoor even wachten, maar dat kwam meer doordat elke klant alle nodige uitleg krijgt.

Assortiment
meerdere merken beschikbaar, inclusief accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy Ziermans 10-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze aanwezig. Overzichtelijk en behulpzaam personeel.

Service
Positief gemotiveerd personeel!

Assortiment
Meer dan voldoende aan keuzes. Goed uiteengezet en duidelijk qua pricing!

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Prettige manier van 'shoppen'. Kwam voor een tv voor in de slaapkamer en ging weg met een nieuwe LED-tv voor in de huiskamer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.de Boer-Lentink 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op internet als ook in de winkel, word je goed van advies gediend.

Service
In de winkel kregen we uitstekende service, alle antwoorden op onze vragen.

Assortiment
Naar aanleiding van het advies, zie boven, konden we een andere tv aanschaffen, die meer op onze wensen was toegespitst.

Aanbeveling
Goed assortiment op internet en goede begeleiding in de winkel. Overigens, ook belangrijk, vrij parkeren en makkelijk te vinden.

Extra toelichting
Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen bij een volgende aankoop eerst naar plasma-discounter gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19Ron58 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gewoon on-line bestellen of je gaat lekker makkelijk naar Naarden dat redelijk centraal ligt.

Service
Wat heel erg opvalt is de grondige kennis en vriendelijkheid van het personeel in Naarden. Geen lange wachttijden en een vlotte en correcte afhandeling.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles wat je van een dergelijke zaak kunt en mag verwachten.

Aanbeveling
Ik heb reeds 3x een aankoop gedaan bij Plasmadiscounter. 2x on-line en 1x afgehaald. Ik kan alleen maar zeggen: doen!

Extra toelichting
Meer heb ik niet toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nassier 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vrijdag avond om 19.15 bestelde en de volgende dag om 12.45 in huis

Service
meteen na bestelling reactie ontvangen per mail en volgende dag netjes thuis onbeschadigd bezorgd

Aanbeveling
snel en goeie service

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met mijn cinema system en ook van de service en als klap op de vuurpijl 2 weken niet goed geld terug garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron12345678910 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de website prettig en het bestellen was makkelijk alles werd duidelijk aangegeven

Service
Ik vind de service erg goed ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en het werd erg snel geleverd

Assortiment
Een aardig breed assortiment met aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
ALs mensen ergens naar op zoek zijn dan wijs ik ze op deze site, toevalig is dit al gebeurt

Extra toelichting
Een fijne website met aantrekkelijke prijzen en een erg goeie service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

W. Joustra 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist al welk product ik wilde. Via een vergelijksite kwam jullie site positief naar voren. Bestellen ging vervolgens erg simpel.

Service
Snelle reacties. Goed verzorgde behandeling van de bestelling.

Aanbeveling
De hele afhandeling van de bestelling, lay out van de site en communicatie met de klant geven een goed gevoel!!!

Extra toelichting
Zie afzonderlijke motivaties

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Gea Vollering 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed zoekprogramma. Creditcard mogelijk.

Service
Reeds de volgende dag geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zelf goede ervaring bij levering

Extra toelichting
Duidelijke omschrijving mogelijkheden produkt. Makkelijk bestellen. Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Ras 10-03-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis kijken via de laptop of het voorradig is en dan eventueel bestellen.

Service
Erg goed en netjes

Assortiment
Zeer uitgebreid. Wat niet in de winkel staat kan je op de website vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan vavl 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed om te doen via de website. Stap voor stap duidelijk aangegeven hoe je bestelen kunt.

Service
Goed om ook het filmpje op de website te zien.
Volgende dag hadden we de bestelling al in huis.

Aanbeveling
Omdat ik zelf heel kritisch ben, zal ik het een ander zeker ook aanbevelen.

Extra toelichting
op en top tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. J. van Leeuwe 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even opzoeken wat je wilt kopen aanklikken, betalen en klaar

Service
zeer snelle levering, ook nog eens te volgen via je smart Phone, top

Assortiment
volgens mij een zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Ik heb het al tegen diverse vrienden gezegd.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling, facturatie was snel en duidelijk, bestelling was te volgen via smart Phone en razend snel geleverd, in mijn geval ruim binnen de 24 uur. top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OV77 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed bereikbaar, goede openingsdagen en tijden. Overzichtelijk

Service
Zeer goede uitleg, ondanks drukke alle tijd voor uitleg en beantwoorden van vragen. Direct op voorraad.

Assortiment
verschillende merken, overzichtelijk, nieuwste producten.

Aanbeveling
Vanwege totale pakket van goede service, goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews