Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Kalkman 21-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke informatievoorziening, directe benadering.

Service
Hulpvaardig en klantgericht.
Vriendelijk maar toch zakelijk

Assortiment
Erg breed

Aanbeveling
Al jaren klant, zeer positief dus een aanrader

Extra toelichting
Al jaren klant, goede prijsstelling. Wordt geluisterd naar de klant en indien mogelijk snel geholpen. Nieuwste producten snel voorhanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hoogerwerf 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen.

Service
Binnen 24 geleverd zonder extra kosten.

Aanbeveling
Uitstekende ervaring

Extra toelichting
Snel en efficient. Duidelijke website, goede prijzen,geen poespas bij het bestellen en binnen 24 uur geleverd zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank roest 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en duidelijk te bestellen.

Service
na aangeven dat tv kapot is ontvangen ook makkelijk om te retourneren. en duidelijke uitleg over hoe en wat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin198811 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is gemakkelijk je product te vinden, en te bestellen.

Service
Keurig netjes een mailtje met de orderbevestiging en later nog een mailtje met betalingsbevestiging.

Assortiment
Alles is te bestellen. Mijn product was op voorraad en de volgende dag al bij mij thuis.

Aanbeveling
Het gemakt van bestellen en leveren. Een top webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

processierups 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke site via kieskeurig gevonden

Aanbeveling
goedkoop en snel

Review criteria:

Goed

Reageer

fred.1958 21-03-2014

Algemene score

9,7

Gemak
ze brengen het thuis en je hoeft zelf de deur niet uit. en hoe laat ze komen dat is erg gemakkelijk

Service
is goed

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
makkelijk ,goed ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klopman1982 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super snel geleverd

Service
Geen moeilijk gedoe met omruilen en garantie.

Aanbeveling
Super fijne mensen en goed geholpen bij garantie.

Extra toelichting
Na transportschade toestel goed geholpen,er werden geen problemen van gemaakt maar gelijk voor oplossingen gezorgd. Mailcontact gaat super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronny21 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
redelijk eenvoudig te bestellen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

control1978 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, producten waren erg gemakkelijk te vinden.

Service
Erg klant gericht, prima service!

Assortiment
Breed assortiment.

Extra toelichting
Een duidelijke website, binnen 24 uur geleverd, prima service, de producten zijn scherp geprijsd! Plasma-discounter.nl heeft laten zien dat online kopen bij hun de moeite waard is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Ahlers 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
plasma discounter heeft een duidelijke site waar je alles goed kunt vinden met goede informatie.

Assortiment
Het assortiment is groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen bij iemand anders. op grond van het assortiment en toegankelijkheid van de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerda32 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
vriendelijk personeel en prima geholpen echt top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mbc180 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
19 maart besteld en de volgende dag ontvangen;via mail goede info inzake verzenden en tijd had ook niet anders verwacht van Tom Coronel is mijn grote favoriet in de WTCC vanaf dag 1 reden voor mij om vanaf heden vrienden en kennissen te adviseren hier te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Kramer 20-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze, goede voorlichting, scherpe prijzen. Wat wil je nog meer

Service
Snelle afhandeling, veel kennis, goede adviezen, factuur in de mail en goede nazorg.

Assortiment
Zeer uitgebreid, zowel in merken als in verschillende types.

Aanbeveling
Prima ervarging die ik ook aan anderen zou aanbevelen.

Extra toelichting
prettige aankoopervaring. Goed geholpen voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank93 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond het uitkiezen van de juiste televisie een makkelijke keuze ik kon zo alles aangeven wat ik wilde

Service
Service vond ik ook goed had het product de zelfde dag in huis

Assortiment
Product dat ik wilde was netjes op voorraad

Aanbeveling
Duidelijke site en goede service wat wil je nog meer

Extra toelichting
Gewoon een goede en duidelijke site en het was ook nog de goedkoopste. Netjes op voorraad en dus de volgende dag in huis . Super site wat mijn betreft

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart van den Brink 20-03-2014 In de winkel gekocht
NAARDEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Whopman 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjaAM2014 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Ruim assortiment zodat er voor iedereen wel wat is wat ie zoekt

Aanbeveling
Tis goedkoop en snelle levering en gemak van thuisbezorging

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan Weltevre 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de computer, vandaag besteld morgen in huis. Ging prima!

Service
idem

Assortiment
Heel goede koptelefoon en bij u de goedkoopste.

Aanbeveling
Was mijn eerste ervaring met uw winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spooky_nl 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel een tv bestellen, de online promo filmpjes + uitgebreide revieuws maken dit tot ultiem gemak!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.P.M. Verhoeven 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles goed te vinden

Service
14 dagen retour service
Vlug binnen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Vlug binnen. Groot assortiment

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AReview 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Voor Plasma-discounter gekozen omdat ze ook een fysieke winkel waardoor ik eerst rustig de televisie kan bekijken en vergelijken in een aparte ruimte vol met Sony led televisie Heb uiteindelijk voor Sony Bravia W905 55inch gekozen. Bij kassa werd er nog gevraagd of ik de nieuwe modellen heb gekeken maar vond toch oudere model beter beeld geven en mooier. Goede winkel en service, zal zeker nog eens hier bestellen. Niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lennart12 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super snel besteld snel geleverd
duidelijk en overzichtelijk

Service
goed

Assortiment
er is een hoop te krijgen in deze winkel en ze zijn toch meestal de goedkoopste en de service is goed

Aanbeveling
ik beveel aan omdat ze goedkoop snel en niet moeilijk doen als er een probleem is

Extra toelichting
een nette winkel waar de klant koning is en service voorop staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Hoogeveen 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere en korte beschrijving.

Service
de korte termijn tussen betalen en leveren

Assortiment
het product voldoet exact aan onze verwachting, terwijl de prijs zeer acceptabel is

Aanbeveling
Ik zou een goede buurt maken bij mijn vrienden als ik dit adres doorgeef.

Extra toelichting
Geen opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwino1987 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen is gemakkelijk via internet, laagdrempelige showroom, vriendelijk personeel, terwijl er werd afgerekend werd de TV al vanuit het magazijn gebracht.
TOP service.

Service
Zoals bovenstaand; erg vriendelijk en behulpzaam personeel met, naar mijn in zien, veel kennis van de producten wat ik elders nog wel eens mis.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Plasma Discounter heb ik al aanbevolen aan anderen.
Wat ik niet wist is dat er ook een Koffie Discounter is, hiervoor kom ik zeker terug deze maand.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden en ik kom zeker terug voor de koffie discounter. Tevens aangeraden bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lianne van Eerden 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernstjan79 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site, eerste idealbetaling niet gelukt, daarom net niet perfect. Bestelling weer opnieuw gedaan

Service
Uitleg aan de telefoon prima, snel geleverd

Assortiment
Met name weekendknaller interessant

Extra toelichting
Positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vlinder1941 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima bereikbaarheid.Prettige
sfeer in de winkel.Leuk om met P.c op je gemak het assortiment gemak te bekijken.Ook voor een leek erg verhelderend.

Assortiment
Voor mij was er voldoende en de prijs van de T.v meer dan aangenaam.

Extra toelichting
Ben hier gekomen door dochter die hier ook klant is. Dus zal hier zelf ook zeker mensen naar toesturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Hrkac 19-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Leker mekkelijk is het wel

Service
super!

Assortiment
echt veel

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
makkelijk winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Baco 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarin snel gevonden kan worden wat je zoekt.

Service
Ondanks dat het gekochte artikel een demo is verkeerde het in nieuwstaat. Daar komt dan nog de volle garantieperiode overheen plus de zeer aantrekkelijke korting!

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende. Weinig nut om nog eens bij de concurent te kijken......

Aanbeveling
Ik zal zeker plasma-discounter aanbevelen bij vrienden en kennisen, zeker na mijn laatste aankoop.

Extra toelichting
Een aantal jaren geleden heb ik een Sony Bravia gekocht bij plasma-discounter op aanraden van een kennis. Ik was al bekend met het fenomeen Tom Coronel uit de racerij maar had geen idee dat Tom er zijn eigen handel op na hield. De Sony Bravia bevalt nog zeer goed! Voor de aanschaf van een nieuwe TV in de toekomst zal ik zeker een bezoek gaan brengen aan plasma-discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famvandrunen 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zo geregeld.

Service
Levertijd kon gewoon niet sneller dus perfecte service.

Assortiment
Ik heb Plasma-discounter uitgekozen vanwege de goede beoordelingen en terecht. Ze maken hun naam waar.

Aanbeveling
Er is geen negatief aspect te verzinnen dus waarom niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xenios 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 10 minuten uitgezocht, besteld, betaald en bevestiging ontvangen.

Service
Levertijd en aflevering perfect

Assortiment
Ik vond direct wat ik zocht en heb verder niet gekeken. Prijs was zeer aantrekkelijk.

Aanbeveling
Goede vergelijkingsmogelijkheden.

Extra toelichting
Redelijk hoge cijfers gegeven, maar alles voldoet aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deb67 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was makkelijk om te bestellen, je hoeft geen account aan te maken.

Service
Levertijd was zoals beschreven, op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Assortiment is prima, via kieskeurig kwam ik bij deze goedkoopste website uit.

Aanbeveling
Voor mij was de complete bestelling en levering perfect geregeld

Extra toelichting
Zou de volgende keer zeker, ook voor andere producten de websites van Create2Fit (Tom Coronel) bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le Roi du Domaine 19-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
met enkele drukken op de knop loop je gemakkelijk door het bestelproces.

Service
Prima service. S'middags besteld volgende dag in huis. Levertijd zoals aangegeven.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de snelle levering. Had artikel snel nodig ivm verjaardag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

richard corbee 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel makkelijk om hier online te bestellen en af te handelen

Service
goed kreeg meteen mail ivm bestelling dag erna tv thuis dus zeer goede service

Assortiment
een heel uit gebreid assortiment

Aanbeveling
ik zal dit zeker bij vrienden en familie aanprijzen deze site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MJL62 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel artikelen, maar wat ik zocht (3D brillen) perfect op de website in vele merken en duidelijke prijs en verzendkosten.en die zijn gratis :-)

Service
Rond 20:00 besteld, de volgende dag in huis,en factuur netjes in de mailbox en ook de bevestiging stond al klaar. en als ik nog vragen had kon ik ze gelijk mailen.

Assortiment
het moet wel gek zijn, als je het hier niet vind, en wat ik zocht en vond was ook nog het goedkoopste van het internet.

Aanbeveling
In hoge mate kan ik deze website aanraden aan een ieder.Of een bezoekje aan de fysieke winkel.

Extra toelichting
ik zocht 3D brillen voor een philips led-tv,kwam bij deze site terecht, en vond makkelijk wat ik zocht, ook precies het type bril voor mijn tv, en het was ook nog het goedkoopste op het internet, en daarbovenop ook nog eens gratis verzenden. en hele vlotte afhandeling, netjes de factuur in de mailbox en ook het verzenden van het artikel werd netjes bevestigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Lohuis 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Werkte snel en gemakkelijk!

Service
Netjes een verzendbevestiging gekregen op de dag van verzending (zoals vermeld) en netjes binnen 24h, echter zou ik deze bij voorkeur al de dag ervoor ontvangen.

Assortiment
De prijs van het bestelde product was veruit de beste i.c.m. de directe levering (24h)

Extra toelichting
PostNL was nog beter geweest dan SelektVracht (kleiner bezorgvak)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MitchelDZ 19-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
De website samen met de betaling zijn overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Service
Alles wordt duidelijk uitgelegd in de emails die volgen na de bestelling.

Extra toelichting
Het enige aanmerkpuntje zou de verpakking zijn. Mijn Phillips X1, toch wel prijzig, was alleen verpakt met een kartonne doos. De lege ruimtes in de doos waren ook niet opgevuld. De een zou dit een milieubesparing noemen, ik een ruimte voor verbetering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Laurens Overweel 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de navigatie op de website en het direct online bestellen van de televisie, ging met het grootste gemak.

Service
uitstekende snelle levering was helemaal top

Assortiment
geweldig ik heb nog nooit zoveel keus gehad als ik een tv ging kopen, en dan die prijzen daar wordt ik erg blij van

Aanbeveling
absoluut, directe levering snelle service (directe bevestigingen) ik heb deze website inmiddels al meerdere malen aanbevolen

Extra toelichting
super eenvoudig en snel kunnen bestellen, en de directe levering was helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John en Renata 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Je TV bij de plasmadiscounter kopen is echt een aanrader. Wij hebben op internet al bekeken wat we graag wilden kopen, en zijn toen naar de winkel gegaan om het te bekijken en de nodige info te vragen. Daar werden we goed en vriendelijk geholpen en we konden de tv gelijk meenemen. Er werd zelfs geholpen om hem in de auto te zetten! En niet te vergeten! De plasmadiscounter is een stuk goedkoper dan elders.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dennism234 19-03-2014

Algemene score

8,7

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, duidelijk overzicht!

Service
TV was in de opruiming, was een DEMO model maar zgan!

Assortiment
Genoeg keus voor uw tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwehrens 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken welke TV je wilt

Service
TV telefonisch besteld en en dezelfde dag betaal en in de avond kreeg ik een email dat de TV niet meer voorradig was.3 keer contact gehad à 80 eurocent per minuut en dan wordt er op mijn kosten gezocht naar de TV. Mogelijk voor 10 tot 15 euro telefoon kosten. Achteraf had ik de TV beter bij een ander kunnen kopen want nu ben ik alsnog duurder uit.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik graag wilde.

Extra toelichting
2e TV gekocht bij de Plasma-sicounter en het probleem is alsnog opgelost echter de extrakosten niet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Prescan 19-03-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal dat je op de website wat kan bestellen en direct op kan halen

Service
Goed, overzichtelijk, je weet waar je aan toe bent.

Assortiment
Voldoet aan de verwachting

Aanbeveling
Heb al mensen doorverwezen naar jullie website naar aanleiding van mijn positieve ervaring.

Extra toelichting
Prima bedrijf, zal de volgende keer zeker weer bij jullie langskomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudine021 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk om een juiste product te vinden bij je persoonlijke wensen.

Service
Hoge service met vakbekwaam personeel.

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk en hoge service met echt supper vakbekwaam personeel zonder er exstra ervoor te hoeve betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chalid 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is zeer gemakkelijk te vinden. En de YouTube filmpjes van de tv zelf zijn werkelijk fantastisch.

Service
Veel personeel in dienst zo is er altijd iemand die je snel kan helpen

Assortiment
Van elk merk zijn er genoeg modellen dus voor ieders portemonnee.

Aanbeveling
Heeft zowel de voordelen van een webshop en van een winkel samen dus zeker een aanrader

Extra toelichting
Zie andere motiveringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Krysteleva 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helemaal superrr

Service
Hele goede service super snel geregeld en bezorgd ben helemaal tevreden :)

Assortiment
Hele ruime keus voor een mooie prijs

Aanbeveling
Aan iedereen zou k dit aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen318 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk online bestellen, voorraad klopte en zondag morgen ophalen

Service
Kan beter had graag advies gehad over een module wel werd er een hdmi kabel aanbevolen maar die had ik al.

Assortiment
Alles wat je wil vinde kun je vinden

Aanbeveling
Zeker, prima winkel

Extra toelichting
Snelle corecte service, had alleen graag een aanbeveling voor een module gehad klein hemist kansje voor extra marge.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pr Jager 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wat ik zocht was snel gevonden
voor het bestellen heb je geen kennis nodig met een paar muisklikken is het gedaan

Service
vandaag besteld morgen in huis keurig een track en trace ontvangen zodat je het bestelde kan volgen

Assortiment
als ik wat op audio gebied wil hebben ga ik eerst naar de plasma discounter de prijzen zijn zeer concurrerend te noemen

Aanbeveling
al diverse malen plasma discounter aanbevolen en zal ik zeker blijven doen

Extra toelichting
Overall gezien een fijne winkel waar je en online of fysiek in de winkel prima aankopen kan doen de filmpjes op internet kunnen je bij je aankoop helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Juliaatje 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke omschrijving van het product, met name het filmpje waarin persoonlijk nog even de details uitgelegd wordt.

Service
Helemaal oké! Op donderdagavond iets na 19.00 uur besteld en op vrijdag al voor 12.00 uur in huis, super service!

Aanbeveling
Het gemak, de persoonlijke toelichting, de snelle service en natuurlijk niet te vergeten de prijs/kwaliteitverhouding!

Extra toelichting
Na lang zoeken naar een goede en betaalbare tv voor op de slaapkamer, uitgekomen op deze Samsung UE32F5000. Mede dankzij de recensies op jullie website en de duidelijke omschrijving en het filmpje, heeft ons doen besluiten deze tv te gaan kopen. Wat een prachtig beeld, en dat voor dit geld! Ook het geluid is helemaal prima. Enig minpuntje is dat de tv niet helemaal uitgezet kan worden, bij standby blijft het rode lampje rechtsonder (fel) branden, iets wat niet zo prettig is in een donkere slaapkamer. Enige oplossing is om de stekker eruit te halen, waardoor ik toch nog het bed moet uitstappen... Maar we zullen bij een volgende aankoop van een product zeker weer bij jullie bestellen, goede service en betrouwbaarheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma hop 18-03-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website makkelijk te vinden. en heel prettig dat jullie ook op zondag open zijn. fijn dat we de tv gelijk konden meenemen en dan we de factuur ook nog per mail ontvingen.

Service
winkel was makkelijk te vinden , vriendelijk en behulpzaam personeel en gelukkig niet zo opdringerig

Assortiment
we wisten wat we wilden, en de prijs van de tv was lager dan bij andere winkels waar we hebben gekeken

Extra toelichting
we zullen zeker wanneer we weer wat nodig hebben ,bij jullie komen kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

klaas wietse 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel bestellen

Service
super netjes bericht van betaling en verzending

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
ik zou hem bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews