Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AntonBru 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Dichtbij en goede parkeergelegenheid

Service
Prima geholpen!

Assortiment
Ruime keuze, verschillende merken

Aanbeveling
Goede prijs, kwaliteit en service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

_Kevin_ 19-04-2014

Algemene score

7,2

Gemak
De gewenste TV was snel gevonden op de website en evensnel besteld èn bezorgd.

Service
Een kleine misser: eerst per mail gevraagd of de Sony W6 serie met de bijbestelde serviceset op een Vesa 200-300 beugel gemonteerd kon worden. Dit zou geen probleem zijn: echter hebben de fijne jongens bij Sony een afwijkende (niet standaard) maat gekozen, heb dus met een metaalboor een paar extra gaten in mijn mooi beugel moeten boren... Voor mij geen groot probleem, maar wel een kleine teleurstelling, te meer omdat ik er expliciet naar gevraagd heb.

Assortiment
Ruime keus voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ondanks dat ik verkeerd geadviseerd ben over de muurbeugel kan ik de plasma-discounter iedereen aanraden.

Extra toelichting
Dankzij plasma-discounter heb ik een mooie TV voor een scherpe prijs gevonden, bedankt daarvoor!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Lievergoedkoper 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik en bestellen super eenvoudig betalen met ideal

Service
direkt en duidelijke email wanneer het verzonden is en word bezorgd

Assortiment
voor mij genoeg keuze

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Extra toelichting
gewoon de allergoedkoopste en levering is hetzelfde als alle andere "duurdere" bekende websites dus "ik ben toch niet gek" als ik ergens anders meer zou betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit de Jager 19-04-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Goed overzicht op apparaten.

Service
Snel besteld. Snel geleverd.

Aanbeveling
Ivm grote aanbod en prijs

Extra toelichting
Prima website. Goede prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Lynn Hearn 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dit is inmoddels het 4de product wat we bij de discounter hebben gekocht. De prijs, service, keuze en informatie is goed en het is ook heel handig dat het juiste ophangsysteem direct geselecteerd wordt. Dat scheelt een hoop gezoek. In dit geval is de tv voor mijn dochtertje lynn van 7. Ze heeft haar centjes gespaard voor deze mooie tv. Zou echt een giller zijn, als ze het terug wint. Ik zie haar gezicht al voor me.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sven Hermes 18-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eerste keer website bezocht en de weg makkelijk gevonden.

Service
Service was ok maar niet meer dan dat! Doos in je handen en gaan! Het kan beter!

Assortiment
Volgens mij voldoende, maar ben geen tv freak!

Aanbeveling
Over het geheel aanbevelenswaardig!

Extra toelichting
Website ok! Locatie verder goed bereikbaar! Prijzen niet echt met anderen vergeleken maar neem aan dat deze concurrerend zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Snabilie 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen enkele minuten besteld en geregeld

Service
Bij vragen direct antwoord, snelle levering

Assortiment
Groot aanbod met volledige informatie

Aanbeveling
Deze site is door mijn tante aan ons aanbevolen, ik ben er super blij mee. Binnen twee dagen kunnen we weer tv kijken

Extra toelichting
Dit is onze eerste bestelling geweest, maar zeker niet onze laatste Op deze site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram0487 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website ziet er netjes en overzichtelijk uit en het bestellen van een product gaat eenvoudig.

Service
Producten de volgende dag al binnen gekregen...top!
Helaas heb ik bij bij de gekochte TV een dode pixel. Ik heb via e-mail contact met jullie gehad en kan het product retourneren zonder enige problemen. Wederom top!

Assortiment
Assortiment is groot genoeg en de prijzen zijn ook goed.

Aanbeveling
Zeker aan andere vanwege de genoemde punten hierboven.

Extra toelichting
Algemene beoordeling is zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippo1976 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig en de bediening was niet opdringerig

Service
Informatie was toereikend en de verkoper gaf meerderen opties

Assortiment
Ruim voldoende in alle prijsklassen

Aanbeveling
Goede service en veel product voor de prijs

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst meer keer terug komen voor aankopen en zal iedereen jullie aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j.a.beugelink 18-04-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
product uitvoerig te bekijken via internet je kunt je keuze thuis op je gemak bepalen

Service
verkoper legt het goed uit en is duidelijk vraag of je nog kabels nodig hebt is verder niet op dringend HEEL PRETTIG.

Assortiment
er stonden genoeg tv's om je keuze te maken

Aanbeveling
goed te vinden ook goed te bekijken via internet ook prima ook met de prijs

Extra toelichting
Mooie winkel gemakkelijk te bereiken vlak bij de A1 en een plus punt de heer Tom Coronel was er ook aanwezig ben Dakar fan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speedy1985 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website in 1 opslag alles makkelijk te vinden en duidelijk en zeer actueel

Service
wie de plasma discounter niet kent ben je geen service gewend ik heb al div apperatuur gekocht en dat zegt genoeg

Assortiment
Assortiment op website en winkel zeer actueel en snel duidelijkheid wanneer wat er niet meer is .

Aanbeveling
ik zou plasma discounter, wasmachine.nl enz aan andere aanbevelen door goede service, klantvriendelijkheid, snelle levering en correcte afhandeling

Extra toelichting
Wasmachine en 32 inch led tv gekocht en door de goede service en levering zal ik hier veel gauwer wat kopen dan bij de concurrent (goede ligging, voldoende parkeer gelegenheid gratis parkeren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa73 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijke website; vul je wensen in in het zoeksysteem en je komt gelijk ter plaatse! Ideaal!

Assortiment
Goed genoeg!

Aanbeveling
Betrouwbaar en betaalbaar!
Snel besteld maar nog sneller bezorgd! En dit voor een lagere prijs dan elders.
Dit is een prima webwinkel!

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven;Betrouwbaar en betaalbaar! Snel besteld maar nog sneller bezorgd! En dit voor een lagere prijs dan elders. Dit is een prima webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coljohnny 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van het aantal producten.

Service
Uitstekende service..!!

Assortiment
Uitgebreide keus goed omschreven..!!

Aanbeveling
Aan vrienden kennissen met name de goede aanbiedingen over het gehele assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin P. 32 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke omschrijving en weinig in te vullen

Service
in de winkel meteen aangesproken voor evt hulp. Goed geholpen

Assortiment
zeer breed assortiment. alleen 19"redelijk beperkt

Aanbeveling
prijs is goed geode service snelle levertijd ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erdmann 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Simpel bestellen

Aanbeveling
Snel bestellen tegen lage prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis1234567 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super om te zien welke producten het beste verkocht worden. Alles ook voor echt de beste prijs!

Service
Keurig op de hoogte gesteld van de levering.

Assortiment
Zeer goede en ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en erg overzichtelijk.
Direct collegae aanbevolen de site te gebruiken.

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick106 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te bestellen.
De uitleg filmpjes zijn ook erg handig.

Service
Snelle reactie via mail en zeer snelle levering.

Assortiment
genoeg om uit te kiezen zowel merk als type's

Aanbeveling
Ik zou de Plasma-discounter zeker aan andere aanbevelen en heb dit ook al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Helmus 17-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op aanbeveling van mijn dochter (plus de advertenties in AlmereVandaag)website goed bekeken. Zag direct wat ik wilde. Scherp geprijsde LED-tv voor in de slaapkamer

Service
prima uitleg v drie toestellen die in aanmerking kwamen. Snelheid waarmee gekozen toestel uit magazijn kwam en perfect door vriendelijke medewerker in mijn auto geplaatst!

Assortiment
gekozen voor Samsung 40/101cm UE40F5700 Eur 488,-- plus Vogels WALL 1205 Eur 49,95.
Prijs tv was uiterst scherp!

Aanbeveling
Als je je al beetje hebt georienteerd wat je precies wilt hebben kun je binnen 15 min kant en klaar zijn!!

Extra toelichting
1) Gemak: bereikbaarheid vanuit Almere. Auto gratis pal voor de deur kunnen parkeren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marco38 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzichtelijke website prima

Service
voor 20.00 besteld en inderdaad volgende dag thuis.

Assortiment
had alleen tv nodig maar er was ruime keuze

Aanbeveling
zou zeker iemand anders aanbevelen

Extra toelichting
Alles keurig netjes verlopen tegen prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees en Hermien 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet de deur uit, gemakkelijk vanachter de computer!

Service
Vandaag besteld; morgen in huis: klopt als een bus!!

Assortiment
Niet geheel van op de hoogte, maar voor ons: altijd prijs!!

Aanbeveling
Doen wat beloofd is; heel belangrijk!!

Extra toelichting
M.a.w.: Zeer tevreden na verschillende aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evert Jan Bos 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Direct een bevestiging van de opdracht en de betaling. Track en trace informatie op orde en een netten factuur. En netjes de volgende dag bezorgd zoals toegezegd!

Assortiment
Ik weet niet wat er nog meer in de aanbieding zou moeten zijn.

Aanbeveling
100% conform verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool daddy 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website heeft precies de juiste filters om snel naar je product te navigeren.

Service
In de winkel is het heel even wachten, maar daarna direct met het juiste product naar buiten.

Assortiment
Is er ook iets wat ze niet hebben dan?

Aanbeveling
Heb al vele collega's richting Naarden gestuurd!

Extra toelichting
Ik heb dit scherm vorig jaar ook al voor mijn dochter gekocht, en nu dus ook voor mijn zoontje op ze slaapkamer. Mensen dit is gewoon HET scherm voor op de slaap of kleine studenten kamer, twee HDMI aansluitingen dus de Playstation én de digitale TV kan er op in perfecte kwaliteit. Beeld is zeer scherp, en heeft een juiste kleurweergave (niet overdreven groen gras bij voetbal) en hij kan zelfs als groot PC scherm dienen! Zoek niet verder, zeker niet voor de prijs die je bij Tom betaald, ik zeg DOEN ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pzitman 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het hele proces verliep probleemloos.

Service
Er is veel aandacht en tijd besteed aan uitleg en antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Goed, maar kan nog beter (zichtbaar zijn voor de klant) door meer in de showroom aanwezig te hebben.

Aanbeveling
Ik zoe de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Simpele motivatie: goed geholpen dus prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie0611 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webside, het artikel is makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
kan ik iedereen aanbevelen

Extra toelichting
snelle keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronapril2014 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ckools75 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede productinformatie op internet.

Service
Zeer snelle levering en goede informatie over de levering

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snel en correct werk afgeleverdd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven011 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Makkelijk besteld, snel en correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

avds079 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijk binnen een paar klikken bij het te bestellen product

Service
Geleverd binnen de gestelde tijd, op een adres waar ik zelf wil

Assortiment
Voor ieder wat wils, ook voor de kleine portemonnee

Aanbeveling
Fijne site, goeie prijzen, uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Voor de 2e keer weer zeer tevreden over de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Vis 16-04-2014 In de winkel gekocht
Create2Fit Webshops Bronsstr 10 1411AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door de zeer overzichtelijke website heb ik thuis al een goede keuze kunnen maken

Service
In de winkel goed ontvangen duidelijk uitleg en informatie
over het toestel philips 55pfl4508K en ook nog geholpen bij het inladen van het toestel TOP

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik raad het zo ie zo aan om hier te kopen q Kwaliteit plus ruime keuze

Extra toelichting
Echt een AANRADER de philips 55PFL4508K . Het is echteen Mooi kunstwerk voor aan de muur Scherpe Prijs en top kwaliteit Zeker de 3d Waanzinnegggg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. de Kwantum 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site loopt vlot

Service
doen wat is afgesproken

Assortiment
had iets meer keus verwacht

Aanbeveling
loopt gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heemskerk2014 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Weekendknaller gekocht , super presentatie over de tv waardoor het niet nodig was om naar Naarden te komen. Tom zou iets op tv kunnen doen 😉

Service
Snelle afhandeling en levering. Had alleen niet verwacht dat de tv per TNT zou komen. Onze bezorger hier scheurt met de pakjes rond.

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zal zeker de winkel aanraden. Zo ben ik ook bij jullie terecht gekomen.

Extra toelichting
Ga zo door! Motivaties zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jiska2 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is duidelijk, bestellen en betalen is makkelijk. En zonder extra kosten wordt de bestelling heel snel thuis bezorgd.
Ook handig dat bij de gekozen televisie meteen werd aangegeven welke muurbeugels geschikt waren.

Service
Ik had deze keer geen vragen of retourzending. Maar van een vorige bestelling die ik in de winkel heb afgehaald herinner ik me een erg goede service. Voora lfijn dat je niet hoeft te wachten als je een bestelling ophaalt.
Enige minpuntje zijn de extra kosten voor betalen met een creditcard. Met een dure aankoop lopen die kosten erg op.

Assortiment
Bij mijn zoektocht op internet, kwam ik steeds weer hier uit dus het is duidelijk dat het assortiment biedt wat ik zoek.

Aanbeveling
Ik kan geen enkele reden verzinnen om deze winkel niet aan te bevelen.goede

Extra toelichting
Goede producten, voldoende keuze, bezorg- afhaal mogelijkheid, snelle levering, vriendelijk personeel in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

heuvelmanha 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede Website veel keuze

Service
Duidelijke uitleg van product

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prijzen zijn goed kwaliteit goed snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l hasselt 16-04-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker bereikbaar goed parkeren

Service
Goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Top winkel zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaap2014 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Nette en duidelijke site, middels de verschillende zoekfuncties kom je gauw tot een besluit.

Service
De afmetingen stonden niet op de site, dus daarop gebeld, dit was geen enkel probleem netjes te woord gestaan.

Assortiment
Mijn inziens een heel divers assortiment

Aanbeveling
Duidelijk, klantvriendelijk en zeer goed geprijsd.

Extra toelichting
Zoals eerder gezegd, zeer duidelijke overzichtelijke site. Mocht het mogelijk zij. Geweest op jullie site zou ik alleen een vergelijk makkelijk hebben gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben22871 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede website

Assortiment
Erg compleet, goede selectie op de site.

Extra toelichting
Vooral logistieke afhandeling erg goed. SMS avond voor levering en SMS half uur voor levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

D45 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij en mogelijkheid te reserveren.

Service
Goede bediening en voldoende advies en uitleg.

Assortiment
Voor mij ruim assortiment.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Prijstechnisch aantrekkelijk.

Extra toelichting
Over het algemeen prima winkel met goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron1977 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vergelijken/sparen/kopen/een dag later in huis.

Service
Duidelijke email met info. Voldoende info mogelijkheden bij vragen.

Assortiment
Ruime keuze,in elke prijsgroep.

Aanbeveling
Gewoon goed!zonder maar.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Snoek 08-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Fantastische service !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Chandarpal 07-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Imminga 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vond vooral het filteren erg handig en goed werken.

Service
Snelle levering, precies volgens verwachting.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
ik zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden op alle fronten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

PaulP1976 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Siebers 02-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie over de producten.

Assortiment
Een ruim assortiment en in de winkel een ruime beschikbaarheid van demo tv's en andere interessante producten. Dit maakt het makkelijker om de keuze van TV te bepalen.

Aanbeveling
Vanwege de scherpe prijzen, service en professionele werkwijze, met name in de winkel zelf.

Extra toelichting
Via de website had ik een aantal tv modellen opgezocht die aan mijn wensen voldeden. Door de uitgebreide specificaties en overzichtelijkheid op de site kon ik deze mooi vergelijken. De vraag bleef echter: "Hoe ziet de tv zelf en de beeldkwaliteit er daadwerkelijk uit?" Op naar de winkel! Eenmaal daar aangekomen kreeg ik goede hulp van de verkoper. De verkoper heeft mij met alle geduld langs de (vergelijkbare) modellen van de TV's die ik in mijn hoofd had begeleidt. Bij elk model volgde er een korte maar duidelijke uitleg over het type en de voor en nadelen zonder een van de TV's af te kraken of overdreven de hemel in de prijzen. Na ongeveer een half uur was de aankoop rond en werd de TV voor mij naar de auto gebracht en ingeladen. Kortom, een goede service die je van een winkel mag verwachten!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mdegroote84 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk

Service
volgende dag in huis zoals belooft

Assortiment
geen een winkel heeft alles maar voor alles wat jullie hebben hebben jullie de beste keus en accesoires

Aanbeveling
groot aanbod en goede spullen zeker aan te raden

Extra toelichting
mooie web winkel en groot aanbod in goede merkspullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mario. zegers 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ging lekker makkelijk

Service
is perfect geregeld

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
vertel aan iedereen die het horen wil hoe goed alles is geregeld bij jullie

Extra toelichting
Het is voor mij allemaal meer dan voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge vd Kamp 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen.

Service
We hebben 2 televisies besteld waarvan bij 1 televisie de afmetingen toch iets te groot was. We hebben een mail gestuurd en kregen meteen antwoord en een duidelijke en goede oplossing om snel de tv om te ruilen.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle en goede service en duidelijk assortiment.

Extra toelichting
Prima winkel, breed assortiment, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meeg1961 30-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website, goed assortiment

Service
Goede telefonische service

Assortiment
Groot assortiment duidelijke uitleg over het diverse mogelijk heden

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen ten eerste omdat het meestal de goedkoopste hij en de goede service

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Renske25 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden op de site

Service
Foutief voorgelicht door klantenservice. Gevraagd of product op voorraad is. Toezegging gekregen dat er nog 1 exemplaar beschikbaar was. Na dit telefoontje direct product besteld. Volgende dag krijg ik mailtje dat er niet geleverd kan worden omdat product toch niet voorradig bleek te zijn. Boze mail gestuurd en bestelling geannuleerd. Twee dagen later krijg ik mail met excuses en het bericht dat er weer 39 exemplaren zijn binnengekomen. Annulering teruggedraaid. Komt dus allemaal toch nog goed.

Assortiment
Ruim assortiment. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Al met al toch wel een goed gevoel aan deze site en mensen overgehouden. De klantenservice heeft na de fout correct en vertrouwenwekkend gereageerd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Solibar 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
toegankelijkheid van de site, duidelijkheid en compleetheid, alles vanuit huis eerst te bekijken

Service
bediening en orderafwikkeling bijzonder klantvriendelijk

Assortiment
zeer uitgebreide assortiment mbt variaties, merken en uitvoeringen in alle prijsniveaus.

Aanbeveling
mijn ervaring is dat je adequaat en plezierig wordt geholpen. Tezamen met het uitgebreide assortiment een aanrader.

Extra toelichting
mijn ervaring is dat je adequaat en plezierig wordt geholpen. Tezamen met het uitgebreide assortiment een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LianeBlokker 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima site. Duidelijk.

Service
Uitstekend. Alleen een beetje verwarrend de verschillende namen die gebruikt worden als mailadres.
Bestelling, andere naam bedrijf track en trace enz ook is het van hetzelfde bedrijf.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Duidelijk. Goeie prijs.

Extra toelichting
Uitstekende winkel alleen de verschillende namen via de mails vond ik een beetje verwarrend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews