Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim Gouw 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
wad duidelijk en overzichtelijk

Service
goed geholpen en er wordt tijd voor je gemaakt als je vragen hebt over bepaalde zaken

Assortiment
er is genoeg en via de website wordt het ook duidelijk aan gegeven

Aanbeveling
heb ik al een paar gedaan

Extra toelichting
een fijne winkel mooi ingedeeld en goede service en vriendelijk geholpen door de verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remon konings 21-04-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
-Website was duidelijk en makkelijk. ben naar de winkel gereden en heb me product opgehaald ben alleen op goed geluk naar de winkel gereden.ik wide bellen of het product er was maar zag de belkosten dat vindt ik een minpunt.

Service
De winkel is makkelijk te vinden genoeg parkeer plek. ik heb alleen een tijd moeten wachten tot ik werd geholpen terwijl het niet heel druk was.

Assortiment
Genoeg assortiment naar mijn verwachting. Prijs was ook goed

Aanbeveling
Ik zal zeker deze winkel aanbevelen iemand anders genoeg assortiment en de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j.h allis 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt rustig rondlopen en eventueel thuis ook het aanbod
bekijken

Service
de verkoper neemt de tijd voor je om alles duidelijk uit te leggen hoe en het wat over je eventuele keuze

Assortiment
Er is een ruime keuze en deze is per merk opgesteld

Aanbeveling
door de aandacht en het geduld waarmee je wordt geholpen en de prijs is gunstig en meestal uit voorraad leverbaar!

Extra toelichting
onze beoordeling is zondemeer goed zie bovenstaande reacties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Disseldorp 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk info. Klikken, accepteren, betalen en snel de voordeur opendoen voor de aflevering!

Service
Snel geleverd volgens verwachting.

Aanbeveling
Snel geleverd tegen scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Casparus 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst een voorselectie gemaakt op de website en toen naar de winkel in Naarden.

Service
Het verstrekken van informatie over het artikel is meer dan voldoende en is een mix van een ruime product kennis vermengd met veel enthousiasme.

Assortiment
Is ruim en kan makkelijk met elkaar vergeleken worden

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de opstelling in de winkel, vakkennis en service.

Extra toelichting
Wat valt er nog te zeggen, is gewoon TOP

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Purvak100 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Thuis reserveren en de volgende dag meteen ophalen.

Service
Ik moest wel lang wachten in de winkel. Met 3 man druk met klanten helpen.

Assortiment
Er is keus genoeg op internet en in de showroom

Aanbeveling
Reserveren is makkelijk, je komt nooit voor niets naar de showroom.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een TV voor in de caravan en op weg naar de camping kwam ik toch langs, het was geen optie voor mij om hem naar mijn huisadres te laten sturen. Lekker meteen TV kijken op het nieuwe toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

hendrik38 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Helemaal top, goeie service, ook via email goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja de Kip 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg makkelijk om via internet te kijken wat op voorraad is, zo kom je nooit voor iets wat niet voorradig is, je kan het meteen reserveren

Service
Erg aardig behulpzame medewerkers

Aanbeveling
Doen we al zeer regelmatig !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gooseed 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Televisie is zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig te bedienen

Service
De service in de winkel was/is super. De verkoper nam ruim de tijd om antwoord te geven op verschillende vragen. Verder gaf hij duidelijk de verschillen tussen de diverse televisies aan

Assortiment
Bij Plasmadiscounter zijn vele televisies in de winkel te bekijken. Dit is bijzonder prettig, en geeft een goed beeld van de werkelijke afmeting van de televisie

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeer zeker aan een ieder die op zoek is naar een nieuwe televisie. Vooral vanwege de grote deskundigheid bij de medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Molenkamp 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb al eerdere aankopen gedaan

Service
goede hulp bij inladen

Assortiment
er = genoeg

Aanbeveling
ben tot nu toe tevreden, anders kom je niet terug

Extra toelichting
Makkelijk kopen en meteen meenemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen ruiter 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij, makkelijk te vinden. Goede parkeermogelijkheid.

Service
Heel netjes geholpen, goede uitleg. Zowel de eerste dag bij het oriënteren als later bij het uiteindelijke kopen

Assortiment
Voor ieder wat wils. Genoeg keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

crieltjes 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk via internet vanuit je luie stoel een keuze maken en reserveren, zodat je snel kan ophalen en thuis kan installeren

Service
kundig personeel

Assortiment
ruim en zeker ook de laatste snufjes

Aanbeveling
handig overzichtelijk en snel bestellen via internet, eventueel zelf op halen of laten bezorgen.

Extra toelichting
Blij met de nieuwe tv op onze nieuwe slaapkamer niet te groot of te klein past perfect op de muur. Beeldkwaliteit is echt super, ik ben bang dat we vroeg naar bed gaan om boven nog van een film te genieten vanuit onze warme bedje....iets wat we eigenlijk nog nooit hebben gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RémonV 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eigenlijk was het niet echt gemakkelijk vanwege de vele modellen led tv's in de showroom. Verkoper van Sony heeft ons overtuigd van het toptoestel.

Service
Verkoper van Sony had een zeer goed verhaal. Bakje koffie was prima!

Assortiment
Er ging een wereld voor ons open!

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt is hier onder 1 dak te vinden

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen in de vestiging van Plasmadiscounter in Naarden. Goede service en mensen die weten waar zij over praten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remcopiet 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles simpel te vinden op de site, snelle service

Service
Deskundige mensen. Nette effectieve showroom. Enige wachttijd in de showroom, maar dat was logisch en mede doordat verkopers tijd namen voor iedereen

Assortiment
Niks ontbreekt

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goed service. Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Coret 21-04-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ben goed geholpen met de vragen die ik had. Hoop extra informatie gekregen en vandaar tot deze aanschaf gekomen.

Assortiment
Alles te vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Personeel heeft genoeg kennis en vaak maar dan in andere winkels. Vandaar dat ik snel iemand zou door verwijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balans 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst goed uitzoeken online, dan bestellen bij jullie en ophalen vanuit amsterdam

Service
Tja, ik ben goed geholpen aan de balie

Assortiment
groot maar kan groter. Te weinig goede voorbeelden in de winkel

Aanbeveling
goed en duidelijk

Extra toelichting
Goeie structuur, snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goosemaster 21-04-2014

Algemene score

6,8

Gemak
er staan geen prijzen bij de artikelen en ook weinig informatie.

Service
Ik werd netjes geholpen, en de verkoper had kennis van zaken

Assortiment
Voor mij genoeg assortiment, het is toch al lastig kiezen

Aanbeveling
Ik zag bij thuiskomst dat de tv elders bijna 100 euro goedkoper was, heb daar gelijk mail over gestuurd. Nog geen reactie gehad!

Extra toelichting
Geen slechte indruk in zijn algemeenheid, ben wel benieuwd hoe de reactie zal zijn op het feit dat de tv elders bijna 100 euro goedkoper staat. Zou je niet verwachten eigenlijk!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

naam19888 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand schaufeli 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Als je weet wat je wil, sta je met 10 minutem weer buiten, met het produkt onderje arm

Assortiment
Alles duidelijk en overzichtelijk op de website

Aanbeveling
Online reserveren of verzenden maakt alles een stuk eenvoudiger

Extra toelichting
Heb nu al meerdere tv's gekocht, en je kunt ze elders gewoon niet goedkoper vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco56 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is goed en overzichtelijk

Service
De kennis van de verkoper was erg goed en actueel. Dat heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken

Assortiment
Ik had persoonlijk meer verwacht in de showroom. de keuze is daar in vergelijking tot de webwinkel maar beperkt.

Aanbeveling
goede winkel om je spullen te kopen. zeker een aanrader.

Extra toelichting
Voor een juiste prijs je spullen kopen bij een servicegerichte winkel met deskundig personeel. Voor mij zeker een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frans Ramselaar 21-04-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
strakke en goed informatieve website. Snelle reactie op aanvraag offerte.

Service
uitstekend in de winkel. Telefonisch advies vond ik minder.

Assortiment
uitgebreid en concurrerend assortiment. Niet alleen op actieaanbiedingen

Aanbeveling
jazeker, doe ik al

Extra toelichting
Ben overall (zie hierboven) - blijkt ook uit de cijfers - zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barco 1999 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht bij huis,parkeerruimte + gratis parkeren, gelijk mee te nemen.

Service
Goede uitleg aan leek, via computer scherm

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Gemakkelijk te bereiken.Op laptop goed overzicht wat er te koop is.

Extra toelichting
Na googelen en de uitleg via de homepage, reden om hier te kopen was het filmpje met uitleg hoe de TV werkt, handig voor leken zoals wij, tevens vriendelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas21042014 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dichtbij/goed bereikbaar en makkelijk parkeren

Service
Kundig personeel, geen wachttijden en snel geholpen

Assortiment
Alle bekende merken en diverse modellen in de showroom

Aanbeveling
Goede en goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Wiemelink 21-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit thuis je laten informeren door de gedetailleerde instructiefilmpjes en vervolgens vertrouwd naar de plezierige ingerichte showroom waar deskundige medewerkers je helpen om de keus definitief te maken

Service
Deskundige medewerkers die gericht informatie geven.
Bij thuiskomst hadden we toch nog even een instellingsvraag, even bellen het de juiste uitleg gekregen. Super.

Assortiment
naar mijn inziens ruim voldoende en de alle nieuwste modellen.

Aanbeveling
Door de reden hierboven genoemd dus o.a.
Deskundige medewerkers en maar zeker niet opdringend.

Extra toelichting
De juiste mix van internet informatie zodat je van de voren de prijs en specificatie informatie kan opzoeken en vervolgende de persoonlijke begeleiding van de deskundige medewerker,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

itepeter 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestellen of ophalen bijna gelijk in huis supper

Service
goed en vakundig geholpen

Assortiment
veel keuze zowel op het net als in de winkel

Aanbeveling
zie alle andere beoordelingen

Extra toelichting
supper makkelijk en snel, supper geholpen zowel bij mijn tv maar ook bij mijn vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Holleman 20-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede informatie op de site

Service
Nog geen gebruik van hoeven te maken

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Ik ben meerdere keren geweest om iets te kopen, het was nooit een teleurstelling.

Extra toelichting
Leuke winkel, uitgebreid assortiment met deskundig en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

bambachtjakobs 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super uitleg in de showroom. Fijn om iemand erbij te hebben die meedenkt. Service tot in de auto. Goed geholpen en netjes afgewerkt. Daarvoor een hele dikke vette 10!!!!

Assortiment
Veel goede spullen op voorraad. We hebben precies wat we wilden hebben en zeker niet te duur. Prijs naar waarde.

Aanbeveling
Zeker gaan shoppen hier. Want deze mensen doen iedereen, met hun klantvriendelijkheid en snelle service, heel veel plezier.

Extra toelichting
Wij zijn heel erg tevreden met het product. En ook heel blij dat we van een hele aardige jongeman goede uitleg kregen over de kwaliteit van het televisie beeld. Een hele grote vooruitgang in ons huisje wat sinds kort opgeknapt is. Het kostte een paar centjes maar het is het 100% waard geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A vd Steen 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk bestellen via de website.

Service
Ik belde om te vragen of het de volgende dag zeker geleverd zou worden toen werd mij vriendelijk verteld dat het zeker de volgende dag geleverd zou worden.

Assortiment
Veel keuze in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Snel en goed geleverd en voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben in alles tevreden over de voorlichting van het product en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael K. 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els67 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede site, duidelijk, makkelijk in gebruik

Service
had een verkeerd artikelnummer doorgegeven, werd goed geholpen de juiste tv te vinden

Assortiment
goed en duidelijk

Aanbeveling
heb zelf deze winkel ook via via: dus doen zeg ik!

Extra toelichting
Makkelijke en duidelijke site , ook voor digibeet: verkeerde artikelnummer maar toch de tv gekregen die ik wilde! goede service dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Strik 20-04-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel kon op de computer gemakkelijk gezocht worden naar het type tv dat ik wilde. Het moest low budget en ik had meerdere keuzes!

Service
De meneer die me hielp was professioneel en hielp me goed bij het maken van een keuze. Hij heeft op internet zelfs nog het stroomverbruik voor me opgezocht.
De tv werd na aankoop in mijn auto geladen door een werknemer. Top!

Assortiment
Ik had niet veel besteden en toch had ik meerdere keuzes!

Aanbeveling
Goede service, klantgericht en duidelijke info

Extra toelichting
Ik zou zeker weer terug gaan naar deze winkel als ik in het vervolg weer spullen nodig heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick To 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig navigeren

Service
Binnen 1 dag in huis service, dus gelijk aan de slag.

Assortiment
enorme keus, dus altijd raak.

Aanbeveling
Net zoals bij mij, doet de mond-op-mond reclame zijn werk.

Extra toelichting
Kom zeker terug als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mokkel1974 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als de rij iets korter was geweest had ik een 9 gegeven.

Assortiment
Online georiënteerd , interessante modellen waren aanwezig.

Aanbeveling
Als ze in de buurt wonen of mobiel zijn een 8 , online kan ik niet beoordelen.

Extra toelichting
Tja als de rij wat korter was had ik binnen 10 minuten de lcd in de auto liggen. Maar ik ga niet zeuren. Verder perfect in orde , de verkoper was net zo kordaat als ik was. Bood nog aan ,een wandsteun te adviseren. Maar de lcd welke ik kocht had een staande voet welke ook als wandsteun dient. Betalen, bon, product werd mee in de auto gelegd. I like!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Langendijk Hein 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk assortiment, duidelijke uitleg samen maakte het voor mij makkelijk om tot een keuze te komen.

Service
zeer vakkundig en in alle rust geholpen.

Assortiment
was op zoek naar sonos en alle varianten waren beschikbaar

Aanbeveling
simpel goed geholpen, overzichtelijk assortiment, goede bereikbaarheid en nette prijs!

Extra toelichting
alle bovenstaande tesamen zorgen gewoon voor een goede, complete winkel met dito service! mij zie je binnenkort weer terug voor een BBQ!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nel suvaal 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Dit is de 1e keer dat ik iets via internet besteld.En DAN NOG WEL EEN TV

Service
Heel erg netjes.ben er zeer over te spreken.

Assortiment
Prima,kan mrt een hoop artikelen bij jullie terecht.

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben.het is kort maar krachtig.En zal zeker doorgeven aan andere die op zoek zijn naar de artikelen die jullie aan prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden.ik vond het best wel eng om via internet te bestellen.Maar ik ben toch overstag gegaan.ik ben wel van plan als ik een aankoop wil doen bij jullie zal aankloppen.ik wens jullie veel succes. Met vr gr. -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Proud232 20-04-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de website
met duidelijke informatie ondersteund
met videofilmpjes. Super!

Service
Wachttijd in de winkel erg lang,
redelijk druk 2 verkopers, zeker een
half uur moeten wachten voor ik werd geholpen.
Product of vergelijkbaar apparaat kon
niet worden gedemonstreerd.

Assortiment
Goed assortiment op de website!

Aanbeveling
Zeker, maar dan niet laten afhalen maar bezorgen. Scherpe prijzen en goed aanbod.

Extra toelichting
Behalve de wachttijd en het assortiment in de winkel, een super zaak met zeer scherpe prijzen en een perfecte website!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

aagje23 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestelling verliep vlekkeloos. Een ge-emailde vraag werd binnen korte tijd beantwoord. De tv werd op de afgesproken tijd afgeleverd. Kortom: een prima ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CLB 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vincentdjong 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en door de filters is het makkelijk om de juiste tv te vinden.

Service
Goede service! Het product welke ik wilde bestellen was in eerste instantie niet op voorraad, na een mail te hebben gestuurd kreeg ik snel antwoord en was de tv na 2 dagen weer te bestellen

Assortiment
Veel keuze! Tegenwoordig zijn plasma tv's niet veel meer te vinden, gelukkig bij plasmadiscounter wel! Lang gezocht naar een tv en gelukkig hadden ze deze hier wel

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Goede service, fijne website en een groot assortiment!

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op de ervaringen die ik met deze winkel heb, na een aantal vragen was ik er zeker van dat ik hier mijn tv wilde bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Peeters2 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Maak van het 0900 nr een 0800 (gratis)

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, levertijden en voorraad staan er duidelijk op.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick1980_ 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke vormgegeven site.

Service
Tot nu toe gewoon een 10 waard, al is service meestal pas te beoordelen bij eventuele terugname of onvrede van producten.. Hier moeten deze webwinkels in mijn ogen het onderscheid maken.
Verder correcte informatie via mail van de behandeling en verloop van de bestelling.
Zelfs om 19:50 uur besteld en volgende dag om 11:30 uur in huis.

Assortiment
In mijn ogen onderscheid deze webwinkel zich vooral in het uitgebreide assortiment van tv/audio producten.

Aanbeveling
Aangezien ze veel terug te zien zijn bij de voordeligste prijzen voor me duidelijk om er eens wat te bestellen.

Extra toelichting
Geef deze site gewoon een goede beoordeling, er is verder niks aan te merken op de webshop, bestelling, afhandeling en levering, maar dit is volgens mij bij vrijwel alle aanbieders van Kieskeurig wel in orde.. Aanbieders kunnen zich dus pas onderscheiden indien ze service moeten gaan verlenen bij ontevredenheid van kopers. Product was 10 euro duurder dan bij Redcoon,maar door mijn zeer onaangename ervaring van Redcoon was dit voor mij van geen belang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcoc1969 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Op t Hoog 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen.

Service
Ze maken waar wat ze zeggen, 19.00 uur besteld daags daarna om 11.30 uur in huis

Assortiment
Noem alle À-merken maar op ze hebben ze

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen, ze maken waar wat ze zeggen

Extra toelichting
Bestel regelmatig via internet maar zo snel en zo goed heb ik het nog nooit meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corhen 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel makkelijk om te bestellen.

Service
zeer snelle en keurige bezorging

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Vanwegen de keurige en zeer snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Happy45 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles makkelijk te vinden en te volgen.

Service
Goede vriendelijke service.

Assortiment
sommige procucten goedkoper bij de concurent

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ThomTom 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaapjanzoon 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Woon in Naarden dus "dicht bij huis"

Service
vakkundig en vriendelijk geholpen

Assortiment
het assortiment is groter
dan voor mij nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DickS25 19-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bijvoorbeeld het parkeren en het apparaat wordt naar de auto gebracht.

Service
zie boven

Assortiment
de meest courante apparaten op voorraad.

Aanbeveling
Gezien de snelle afwikkeling alsmede de concurrerende prijzen

Extra toelichting
Eerst op internet het e.e.a. vergeleken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

raymond van bemmelen 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
riante keus uit vele merken en type tv toestellen. de snelheid van de levering(ik had 1 dag later het toestel al in huis.) telefonische snel bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Tol 19-04-2014

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Geen 12volt voedingsnoer met stekker leverbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews