Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. van der Kooi 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
snel geleverd

Assortiment
niet teveel keus wat ik waardeer. ik hou niet van 1000 verschillende tv's

Aanbeveling
duidelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.F. Pol 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een keus maken

Service
Snelle levering. Inderdaad de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Slimb 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, snel voorelkaar.

Service
Binnen 1 dag geleverd beter kan bij a niet.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Goedkoop en makkelijk te bestellen.

Extra toelichting
Goede snelle zaak. En 1 van de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheffer1 07-05-2014

Algemene score

2,5

Gemak
Ben nu al een week bezig om het bestelde product in huis te krijgen. Was op voorraad en zou binnen een dag geleverd worden. Nog steeds niet dus... Moeizame communicatie, klantenservice niet meer bereikbaar terwijl wel op voicemail staat dat ze dat zouden moeten zijn. Slap excuusmail dat het alleen om showroom gaat?!

Niet makkelijk om je product te krijgen, geld afschrijven ging wel heel snel. Mooi is dat.

Geen enkele oplossing of compensatie.

Aanbeveling
Niet!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

MGEH 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Pirma

Assortiment
Veel merken en typen, prima assortiment

Aanbeveling
Goede prijsstelling, prima service dus wat wil je nog meer als consument

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Bloksma 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waarop het gemakkelijk zoeken en bestellen is.

Service
Twee keer gebeld met een vraag. Kreeg direct iemand aan de lijn en direct een goed en duidelijk antwoord.

Assortiment
Genoeg keus voor ons. We wilden een witte tv en die is niet overal goed te verkrijgen maar bij plasma discounter ruimschoots aanwezig.

Aanbeveling
Correcte website, levering en service. Komt zeer betrouwbaar over.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes1969 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk in het weekeinde op je luie gemak via je laptop een tv uitzoeken en vergelijken qua prijs en specificaties. Daarna de revieuws lezen en hop, bestelling gedaan bij Plasma-discounter.nl

Service
Zoals beloofd de dag na de bestelling op een werkdag.
Het reguliere witte busje met inhuurkrachten van post.nl stond stipt op tijd voor de deur.

Assortiment
Veel keuze tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Lees eerdergenoemde en je zou ook bij deze winkel bestellen.

Extra toelichting
Zoals al eerder gezegd: - veel keuze; - duidelijke specificaties; - veel revieuws; - scherpe/laagste prijs. Enne, zou de broer van Tom nog aan het racen zijn (ik zie alleen Tom)?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puyro 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de huiskamer besteld en de volgende dag het bestelde in huis.
Gemakkelijker kan het niet.

Service
Goed verzorgde service waarop niets is aan te merken.

Assortiment
Ruime sortering in diverse prijscategariëen.

Aanbeveling
Kan deze winkel zonder meer aanbevelen.

Extra toelichting
Goed verzorgd aanbod en efficient functionnerende leverancier zijn garantie voor tevreden klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Ros 07-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Top en snel

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Doe ik al 2 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucas270462 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gaat allemaal vanzelf super !

Service
gelijk email bevestigingen hoe het verloopt van begin tot het eind .

Assortiment
genoeg om te kiezen en te kopen.

Aanbeveling
betrouwbaar genoeg om het door te vertellen en te adviseren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack Wouters 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk qua bestelling. duidelijke vermelding van bedragen en vracht e.d.

Service
Vlotte en snelle levering! Tot nu toe verder geen service nodig gehad.

Assortiment
Ruim en divers

Aanbeveling
Zeker, loont zeker ook de moeite qua prijs.

Extra toelichting
Overall zeer tevreden. Dat betreft het aankopen en ontvangen van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martha1972 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is lekker relaxed uitzoeken. fijn dat ze bij de lcd tv's aangeven wat de afstand moet zijn bij welke grootte

Extra toelichting
ik ga zeker nogmaals gebruik van deze online winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat is er nu makkelijker om van uit je luie stoel iets te bestellen via een uitgebreide en duidelijke website. Duidelijke terugkoppeling over de bestelde producten

Service
Leveringstijd was perfect. Hoe sneller kan het dan de volgende dag het geleverd krijgen en dan ook nog eens goed voor geinformeerd te worden door de chauffeur op 10 minuten nauwkeurig

Assortiment
heb alles kunnen vinden wat ik wilde. Er was genoeg keuze en informatie over de producten

Aanbeveling
Doordat de winkel een duidelijke website heeft met meer dan genoeg uitleg via de filmpjes, met een vertrouwd gezicht van Dhr Coronel zou ik het anderen meer dan aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodro 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen ging makkelijk en werd geleverd zoals aangegeven (volgende dag).

Assortiment
Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Laagste prijs en snel geleverd dus waarom niet???

Extra toelichting
Enige puntje van kritiek: de emails hebben verschillende afzenders. De bestelbevestiging was van Plasma-Discounter.nl, de factuur van Tom Coronel | Plasma-Discounter.nl en de verzendbevestiging van Create2Fit B.V. Probleem is wanneer je veel emails ontvangt, dan is het lastig om alle emails te vinden. Ik zoek dan op Plasma-Discounter.nl maar kan de verzendbevestiging (die na het bestellen het belangrijkst is) niet vinden. Eerlijk is eerlijk, geen groot punt van kritiek maar meer dan dit kon ik niet vinden, tevreden dus. I'll be back!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Korpádi 07-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet zo gereserveerd

Service
Goede service en op alles een antwoord gekregen

Assortiment
Ik ben nog lang niet uit gekocht

Aanbeveling
Er is niets negatiefs

Extra toelichting
Ik heb geen op - of - aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom - Dordrecht 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
model tv dat ik zocht direct gevonden. ook nog eenvoudig de beoordelingen en de top 10 gecheckt om de laatste twijfel weg te nemen.

Service
dit cijfer refereert aan de mails rond de bestelling en de levertijd (zeer kort). overige zaken nog niet ervaren

Assortiment
ik zag een "superaanbieding" voor deze tv bij mediamarkt. daar was echter niets op voorraad. daarom via internet dit model opgezocht, bleek bij plasma-discounter wel leverbaar, voor exact dezelde prijs. direct besteld dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nour-dine afantrouss 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
handig

Service
afspraak is afspraak netjes

Assortiment
genoeg keuze voor juiste prijs

Aanbeveling
je bent bij de juiste adres voor goedkoop en goede spullen

Extra toelichting
goed afspraak goede service goede winkel veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesselm 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel in Naarden is goed bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. De showroom zelf is overzichtelijk ingedeeld, de televisie hangen gerangschikt per merk, op formaat.

Service
Het personeel geeft de klant ruimschoots de mogelijkheid de showroom te bekijken. De verkopers hebben veel kennis over de (technische) specificaties van de producten en weten dit duidelijk uit te leggen. Na aanschaf heeft een medewerker keurig de televisie mijn auto in geholpen.

Assortiment
Via de website veel voorwerk gedaan, waarbij ook direct te lezen staat hoeveel van het product voorradig is. Vrijwel alle televisies zijn verkrijgbaar via de website. In de showroom is een groot deel van het assortiment werkend te zien.

Aanbeveling
Ik zou de plasma-discounter zeker aanbevelen. De televisies zijn logischer en overzichtelijker te bekijken dan bij andere bedrijven. Ook de service en klantgerichtheid vond ik zeer sterk.

Extra toelichting
Wegens bovengenoemde redenen ben ik zeer tevreden over mijn aanschaf bij de plasma-discounter.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Hake 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Informatieverstrekking is goed en gemak van bestellen ook.

Service
Goede en snelle informatieverstrekking via de e-mail.

Assortiment
Prima assortiment, ook de accessoire aanbiedingen tijdens het bestelproces.

Aanbeveling
Goede betrouwbare partij met snelle en goede informatieverstrekking, ook telefonisch. Medewerkers hebben perfecte productkennis en de levering is ook supersnel. Zeer betrouwbare partij.

Extra toelichting
Perfecte betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tijlfris 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie op de website. Snelle levering, tv was er de volgende dag al.

Service
Uitstekende pakket dienst

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Ik kan dit volmondig aanbevelen een iedereen.

Extra toelichting
Ruim assortiment. Snelle levering. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan3680 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijke website met duidelijke aanduiding van de juiste assortimenten.
makkelijk te betalen via overschrijving.

Service
alles netjes op tijd geleverd en alles je wordt van alles op de hoogte gehouden onder tussen

Assortiment
ruim assortiment aanwezig

Aanbeveling
alles ging vlot, ruime keuze, goede prijzen.

Extra toelichting
Wij zijn over de hele lijn tevreden over de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluesenz 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk zoeken en afhandelen

Service
Ondanks dat het artikel een dag later kwam dan beloofd, werd het correct afgeverd, met telefonische excuses.

Assortiment
Groot assortiment en voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden hier in elk geval een kijkje te nemen, dit is een van de beste zaken op dit gebied

Extra toelichting
Dit is duidelijk, geheel tevreden, van bestelling tot aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Be 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk online bestellen en met Ideal betalen... wat wil je nog meer?

Service
Levertijd precies zoals aangegeven. echt top.
Snelle levering !

Assortiment
Genoeg keuze voor een scherpe prijs !

Aanbeveling
Snelle levering, groot assortiment ( ook de minder gangbare modellen ) en zeer snelle levering !

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment ( ook de minder gangbare modellen ) en zeer snelle levering ! Handig bestellen met ideal en geen lastig gedoe met logins/account aanmaken etc. Echt top, volgende keer zeker eerst hier weer kijken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Poelhekken 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website was zeer duidelijk.Besteld via internet maar zelf de televisie opgehaald en betaald.
Bestelling via internet ging zeer makkelijk.

Service
Keurig een mail ontvangen direct na het bestellen van de televisie. Bij het ophalen zeer vriendelijk ontvangen.
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Assortiment
Ik heb niet de gehele winkel kunnen bekijken omdat ik alleen de televisie heb opgehaald.

Aanbeveling
Ik heb intussen de winkel al aanbevolen aan andere mensen en zal dat zeker blijven doen.

Extra toelichting
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, bij andere winkels is de televisie ongeveer € 50 tot € 60 duurder en dan wordt de keuze om hier weer naar toe te gaan alleen maar groter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 2002 06-05-2014

Algemene score

6,2

Gemak
Bestelling verloopt goed, betalen gaat ook goed. Direct een mailtje met alles erin.

Service
Ik bestelde op donderdag avond. Bestelling werd pas een week later geleverd.

Dit was erg teleurstellend. Als Tom het had gebracht met zijn Chevrolet Cruze was het vast sneller geweest.

Verder kreeg ik op 30 april om 1730 een bandje te horen. Dat aangaf openingstijden tot 1800 uur, daarna werd verbinding verbroken.

Assortiment
Ruime keuze in merken en producten.

Aanbeveling
De levering is heel belangrijk bij een product bestelling online.

De informatie rond de levering was beperkt en duurde te lang.

Extra toelichting
Product is goed, bestel procedure verliep goed. De levertijd duurde m.i. veel te lang.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Ad van H 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime openingstijden, makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, voldoende voorraad, juiste telefonische informatie(helaas wel € 0,80 per minuut)

Service
Snel geholpen, veel productkennis, over de tv die ik gekocht heb, maar ook over de cammodule die ik daarbij nodig had, Ontvangst met een glimlach, professioneel, zonder opdringerig te zijn

Assortiment
In de winkel beperkt assortiment om te tonen (aan tv's), op de website een heel ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

geerdebeer 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel kunnen shoppen, zonder moeilijke onbegrijpelijke webinfo

Service
Bestellen, en daarna precies volgens afspraak bezorgen op de zaterdag

Aanbeveling
Vooral doen, is de tweede bestelling van mij, zat enige tijd tussen en de service is hetzelfde gebleven

Extra toelichting
Goede, betrouwbare, en ook prijstechnisch behoorlijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panasonic23 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Levering binnen een dag, geweldig!

Service
Goede service

Assortiment
Breed assortiment en handige filmpjes over de tv's op de website

Aanbeveling
Goede website en service

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberts1980 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tv was op voorraad dus direct mee te nemen

Service
Hulp bij de keuze van de tv was goed en de snelle hulp van de medewerkers was ook plezierig

Assortiment
Voldoende keuze en toestellen om te bekijken

Aanbeveling
Altijd, gezien onze goede ervaringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van Venen 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Een vraag mbt de instellingen van de TV werd heel snel en keurig opgelost.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BewonerBisonspoor 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten vinden op de website was efficient

Service
de aankoop gebeurde in de winkel erg prettig, erg vlot en de rekening werd keurig op mijn internet-adres afgeleverd. Toppi dus !!

Assortiment
een breder scala is o.a. op TV-gebied niet te vinden.

Aanbeveling
met zo'n keuze aan apparatuur en deskundig personeel en vlotte afwerking, kan dit niet meer mis. Dus een aanbeveling van mijn kant naar anderen moge duidelijk zijn !!

Extra toelichting
zeer ruime keuze, vriendelijk en deskundig personeel, vlotte afwerking, rekening naar mijn internet-adres, hulp bij het vervoer naar de auto : nogmaals toppi allemmal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

max ridder 06-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mijn tv gemakkelijk kunnen reserveren. Dit deed ik snel online. Dit om er zeker van te zijn dat hij er de desbetreffende dag van ophalen er nog zou zijn. Het ophalen de dag erna was ook zo gebeurt. Erg snel werd ik geholpen. Ik kon zelf mijn dag bepalen om hem op te halen. Dit deed ik omdat ik hem snel thuis wilde. Ik had hem natuurlijk ook GRATIS kunnen laten bezorgen.

Service
Ik kwam in de winkel aan en er waren wel 5 mensen achter de kassa die me te woord konden staan. Binnen 5 minuten was ik al aan de beurt . Ik werd gewoon super snel, goed en netjes geholpen. Ik was binnen 15 minuten al weer opweg naar huis met de aankoop uiteraard. Vanwege het grote formaat van de tv kwamen ze mij ook nog is helpen met het sjouwen. Ik denk overigens dat ze dit ook hadden gedaan als het om een klein artikel zou gaan.

Assortiment
Mooi, groot en prima geprijsd assortiment. Ik heb mijn product met 20% korting.

Aanbeveling
Ik doe dit bij iedereen die een nieuwe tv wilt kopen.

Extra toelichting
Al met al ben ik elke keer weer tevreden geweest. Heb nu inmiddels al 2 aankopen gedaan en de eventuele nieuwe tv wordt weer bij plasma-discounter gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennie Stal 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is makkelijk in gebruik!

Service
Spullen besteld en de volgende dag in huis..prima !
Verdere service en garantie heb geen geen ervaringen mee en hoop ook niet dat dat in de toekomst nodig is ;)

Assortiment
Voldoende keuze en vooral de uitleg filmpjes van de apparatuur is ideaal !

Aanbeveling
Gewoon een goede site met lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijskabalt1977 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ed hirschfeld 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
probleemloos duidelijk bestellen. (grote klasse)

Service
Heb laatste jaren diverse
inkopen in Naarden gedaan
goede service en vlotte
behulpzame personeelsleden.
1x via internet net zo goed.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
100% vanwege goede kwaliteit
prijs verhouding.

Extra toelichting
Niet veel over te zeggen, gewoon een zeer goede no-nonsens zaak met oog voor de klanten en een prettige objectieve voorlichting. Luisteren naar de klant is heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.bal 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de uitstraling van de web-site en het gemak waarmee je deze site doorloopt is heel goed. Met een paar simpele zoek acties kom je snel bij het artikel van je keuze terecht

Service
De service in de winkel was heel goed, werden voorzien van informatie en begeleiding van het gevraagde product. Klein nadeel, de drukte in de shop zodat de wachttijd iets langer is voor informatie vandaar de 9

Assortiment
Het assortiment vind ik ruim voldoende en er is genoeg keus om een aankoop beslissing te nemen.

Aanbeveling
goede uitleg, goed advies en er wordt ook tijd voor genomen om je van goede informatie te voorzien

Extra toelichting
Eerste keer dat wij in de winkel geweest zijn en deze heeft bij ons een hele goede indruk achter gelaten. je kan hier nog eerst kijken voordat iemand gelijk gaat vragen of je geholpen kan worden. Vriendelijk en klant gericht personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Krämer 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging heel gemakkelijk, piece of cake

Assortiment
Werkelijk alle artikelen zijn te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Christina 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft niet naar de winkel , en kunt op gemak uotzoeken.

Service
Volgens afspraak bezorgd, zelfs iets vroeger.

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
Een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miknl 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Helaas geen online 'Mijn orders' tool o.i.d.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gebruiker84 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De koopjeskelder in via de website duidelijk en actueel. In de winkel hebben we het product nog kunnen laten zien.

Service
Goede service in de winkel. Het was een beetje druk, maar we werden toch vrij snel en goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment is goed, er is erg veel direct op voorraad. Het product konden wij in de winkel bekijken.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service en afwikkeling van de verkoop.

Extra toelichting
Overall erg tevreden over de service en de informatie die op de website staat. De info filmpjes geven een goed beeld bij de verschillende producten, de website is actueel met de beschikbare voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

opasjaak 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel eenvoudig

Service
werd fantastisch geholpen

Assortiment
grote klasse te veel om op te noemen!

Aanbeveling
Plasma-discounter.nl
is de aller beste van nederland!

Extra toelichting
je word er altijd netjes geholpen,en de klant is er nog koning!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeger64 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer gemakkelijke website eenvoudig en duidelijk

Service
snelle goede adequate service, voor 8 uur besteld de volgende morgen ontvangen!!

Assortiment
beperkt vooral in onderdelen

Aanbeveling
als je weet wat je zoekt is het zeer gemakkelijk om hier gebruik van te maken

Extra toelichting
We hebben goede ervaringen, zowel online als de persoonlijke begeleiding van de verkopers in de winkel. Producten zijn zeer scherp geprijsd en direct leverbaar uit voorraad. Zo niet wordt het goed aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

BerryReinders 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis uitzoeken. Online reserveren. Geen wachtrij, binnen 5 min. met bon en tv weer buiten. Super!

Service
Snelle afhandeling. Gratis HDMI kabel erbij.

Assortiment
Assortiment compleet en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen wanneer je online reserveert en hem daarna afhaalt in Naarden. Geen wachtrijen, snelle afhandeling.

Extra toelichting
Enthousiaste medewerker en snelle service! Twee tv's online gereserveerd (Samsung UE55H8000). Bij aankomst was het een kwestie van betalen en de tv's werden al klaar gezet. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten en was alles geregeld. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DT1707 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon het product reserveren zonder verplichting of aanbetaling of iets dergelijks.

Service
De medewerker was zeer kundig en gaf uitgebreide informatie.
Het product stond keurig klaar, zoals afgesproken.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. Wat je in soortgelijke winkels vindt is bij Plasma Discounter ook aanwezig en vaak tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Goede service,kundig personeel, afspraken worden nagekomen,lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben2345 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken naar productie met specificaties

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze en voor een goede prijs

Aanbeveling
Goede service, goede prijs, snelle levering

Extra toelichting
Goede service, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvoS82 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Plasma discounter is een erg gemakkelijk platform; je kunt er gemakkelijk zoeken, vergelijken, en boeken. Ik heb de TV opgehaald in de winkel in Naarden. Daar krijg je nog goed advies en kun je nog op je gemak kijken naar andere producten. Service is echt top.

Service
Voor het kopen heb ik met een paar vragen nog gebeld met het call center. Duidelijke antwoorden (bijvoorbeeld past een CI module van UPC ook op de tv) en vriendelijk. Betalen was gemakkelijk en kostenloos. Bij het afhalen van de TV werd alles duidelijk uitgelegd en hielp de verkoper om de tv in de auto te leggen. Echt goede service!!

Assortiment
Is top. Ik heb deze TV hier als goedkoopste gekocht en had de beste keus en vergelijking. Een erg kwalitatief goed assortiment, veel keuze en scherpe prijzen!

Aanbeveling
zeker aan te bevelen: goede prijzen, duidelijke site en aankoopvoorwaarden, breed assortiment en boven alles goede producten.

Extra toelichting
Plasma discounter is aan te bevelen als webshop. Goede prijzen. Goede koopervaring!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Twetter 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
heel duidelijk bestel proces ik mis alleen een veld om opmerkingen in kwijt te kunnen van je bestelling

Service
ik heb in een aparte email aangegeven dat het bezorgen van de tv uitgesteld moest worden en dat heeft mij veel tijd en moeite gekost om te regelen omdat men langs elkaar werkte en uiteindelijk werd het toch verstuurd en toen ik dat meldde deed men zich er vanaf nou dan bezorgen ze het toch bij de buren alleen dat gebeurde niet omdat die niet tekenen wat wel meot!

Assortiment
zeer ruim aanbod doet niet onder voor gerenomeerdewinkels/webshops

Extra toelichting
in het algemeen zeer tevreden vooral prijs kwaliteit verhouding is prima zeker bij de weekend pakkers.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

M.verberne 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling is snel gedaan en over alle producten is voldoende informatie te vinden

Service
Snelle service. Zowel de levering als de antwoorden die je op vragen die via email gesteld worden .

Assortiment
Alles wat je nodig hebt om lekker tv te kijken voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Alles is mogelijk en het aanbod is groot

Extra toelichting
Ik heb het als prettig ervaren om de aankoop te doen. Ik heb mijn bestelling betaald middels afterpay. Hoewel er staat dat afterpay contact opneemt met de klant, alvorens de bestelling verstuurd wordt, is dit bij mij niet gebeurd. Mogelijk wel een puntje van aandacht voor jullie, aangezien er soms ook mensen zijn met "slechte" bedoelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije kant 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving, goede informatie, makkelijke bestelling!

Service
Prima. Duidelijkheid over de levering

Assortiment
Ruime keuze in televisies, met duidelijke beschrijving

Extra toelichting
Na een minder prettige ervaring en slechte service van een andere aanbieder, erg blij met de goede service van Plasma Discounter. Wat een wereld van verschil. Duidelijke site, goede service en snelle levering. Echt een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jana1980 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website; makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Artikel werd binnen 18 uur na aankoop bezorgd.

Assortiment
Veel producten voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Na lang zoeken op internet stuitte ik op de site van plasma-discounter. Hier kon ik makkelijk een geschikte tv vinden. Om 19u op vrijdagavond besteld, de volgende dag om 11.30 stond ie al in de woonkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews