Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Syl76 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaasklaas 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemakkelijk en snel

Service
heb geen problemen

Assortiment
dik in orde

Aanbeveling
goedkoop en goed

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2oldengineer 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles online te regelen

Service
Meteen doorverbonden en mensen aan de lijn die weten waar het over gaat.

Assortiment
Alle topmerken + ook nog wat minder bekende

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Plezierige ervaring overall.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guy Coopmans 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne, overzichtelijke site! Gemakkelijk besteld, snel geleverd..

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer dan de gemiddelde electronicazaak!

Aanbeveling
Fijne ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilbert Schuyl 09-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlak om de hoek van amsterdam

Service
Meteen geholpen, vriendelijk.

Assortiment
Veel en divers

Aanbeveling
Alleen maar positief, dus als er iemand vraagt, zal ik zeker plasma discounter aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlbertS81 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Groot assortiment. En lage prijzen. Ik heb mijn panasonic TX-P42ST60EST60E online gereserveerd en ben hem de volgende dag op wezen halen. Fantastisch product! Schitterend beeld zoals ik verwacht had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pech00 09-05-2014

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site, snelle service

Assortiment
veel keuze, veel op voorraad

Extra toelichting
service kan ik nog niet helemaal beoordelen: na de TV geïnstalleerd te hebben, bleken er 'vlekjes' in beeld (ingebrand?) te zitten. Toestel is retour gestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

herman 1980 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer duidelijke website

Service
vandaag besteld en morgen in huis op een bepaalde tijd die afgesproken is.

Assortiment
in de categorie waarin ik gezocht heb meer dan voldoende

Aanbeveling
duidelijke website, makkelijke te vinden en snelle leveringen. niets is omslachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bonka 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem-Jan Liersen 09-05-2014 In de winkel gekocht
Plasma discounter
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website gekeken of product op voorraad was en toen in de winkel afgehaald

Service
Vakkundig en vriendelijk personeel

Assortiment
Voor televisies super uitgebreid

Aanbeveling
Al diverse producten gekocht en goed bevallen

Extra toelichting
Heb de Logitech Harmony 650 afstandbediening gekocht en werd vakkundig geholpen in de winkel. Thuis gekomen moet je er even voor gaan zitten om het product te laten werken, maar eenmaal als geïnstalleerd is het super en geen vier afstandsbedieningen meer op tafel. Ook de telefonische service van Logitech is top.Had een probleem met een functie te installeren en ze gebeld en via de telefoon is de functie geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

een fan 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was easy

Service
netjes geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima webwinkel niets mis mee

Extra toelichting
keurig en snel geleverd aardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije1981 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met actuele voorraad.

Service
Snelle levering, tv was de volgende dag al in huis! Ook contact met de klantenservice was goed, ik kreeg meteen duidelijk antwoord op mijn vragen.

Assortiment
Wij wisten al welke tv we wilden hebben, maar hier de beste prijs en snelste levering.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, snelle service en goede prijzen.

Extra toelichting
Prima webshop waar je ook nog eens je producten kunt afhalen. Goede bereikbaarheid, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.1972 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, Als je een productnummer zoekt, vind je hem snel met de zoekfunctie en je Zi et meteen hoeveel nog op voorraad is . Daarnaast is het bestelproces heel makkelijk te volgen.

Service
Na bestelling meteen een email met een overzicht van je bestelling en je betaalingsoverzicht. Dezelfde avond krijg je een track and tracé nummer met de info wanneer het geleverd zal gaan worden.Echt super geregeld.

Assortiment
Heel veel keus, goede aanbiedingen, ergens anders was het Product minimaal 30 Euro duurder .

Aanbeveling
Goede aanbiedingen, makkelijke website, snel te zien hoeveel nog in voorraad, bestelproces makkelijk, levering volgende dag , met track en tracé makkelijk te volgen. zeer tevreden

Extra toelichting
Wij hebben bij jullie een Samsung Televisie gekocht en zijn zeer tevreden over de service, snelheid, prijzen en duidelijkheid: zowel per email als de website. . Zeker aan te bevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieu M 09-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke site.
ben de tv gaan ophalen, goed te vinden, goede pakkeergelegenheid en goed en snel geholpen

Service
Na eerst een verkeerd product te hebben besteld werd dit zeer snel veranderd en aangepast en werd het zelfs in mijn auto gezet

Assortiment
Zeer ruime keuze met een goed voorraad assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, goede voorraad, goede prijs, nette hulp, goede en duidelijke snelle website

Extra toelichting
Kan alleen maar tevreden zijn over de prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. ZEEWOLDE 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
goede op de hoogte gehouden via mail,s berichten

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
ik zou plasma discounter aanraden aan bekenden vanwege de goede servise goede info via mail en telefoon

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de service die ik eerst inwon via telefoon contact (prettig geholpen) en de bestelling was de volgende dag in huis. gewoon jullie hebben de boel goed voor elkaar. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy1981 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed geregeld, snel en efficiënt

Service
Dinsdag gemaild, woensdag nieuwe tv in huis

Assortiment
Er was aanwezig wat ik wilde,

Aanbeveling
Te weinig ophaal punten, maar vanuit de randstad perfect. Goede service vriendelijk en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Hoegen 08-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is voor iedereen begrijpbaar

Service
Keurig een bevestiging in mijn mailbox van de bestelling, wanneer het verzonden is enz

Assortiment
Alles ruim aanwezig

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Zie eerdere opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ghenk 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Speciale prijs aangevraagd
en geweldig ik heb de TV meteen gekocht.

Assortiment
Ik wist al welk TV toestel ik graag wilde hebben, maar het assortiment is werkelijk super.
Van sound bar tot ophangsteun.
het is er allemaal te vinden.
Van alle merken

Aanbeveling
We zijn en blijven Hollanders
Ik beveel mijn vrienden en kennissen de Plasma-discounter aan Super scherpe prijs.

Extra toelichting
Lees bovenstaande, meer hoef ik niet uit Te legen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

de haan53 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik was specifiek opzoek naar de Sonos playbar. Bij het zoeksysteem deze naam ingetypt en kwam direct bij het juiste product

Service
Ondanks we nog niet alles hebben ontvangen, ontvingen wijhet hoofdproduct 1 dag later. Het andere komt binnen 2 dagen. Heel snel, netjes verpakt.

Assortiment
Assortiment is prima, ik zie graag nog andere merken van smartphones

Aanbeveling
Wij hebben eerder besteld en zijn altijdtevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JolienSlager 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden via google en beslist.nl, besteld binnen 2 minuten mijn aankoop

Service
Prima, product was snel in huis en goed verpakt. Ik zou het prettiger vinden als ik een uitgeprinte bon zou krijgen in plaats van een digitale.

Assortiment
Veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

evanencense 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ideaal om via internet te kunnen kopen, en veel goedkoper dan in de winkel.

Service
Duidelijke uitleg op de site en binnen 2 dgn had ik mijn bestelling binnen.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en zal dit zeker aan andere aanbevelen.

Extra toelichting
Via vriend op jullie site gekomen en eigenlijk meteen een bestelling gedaan. had al verschillende winkels gehad en vond bij jullie hetzelfde artikel goedkoper en gratis thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nancy_nl 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel dat bestellen wat je nodig hebt voor een goede prijs

Assortiment
Wat ik zocht bleek ook voorradig te zijn.

Aanbeveling
Alles was prima in orde.

Extra toelichting
Vanuit je luie stoel dat bestellen wat je nodig hebt voor een goede prijs en super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianehoudijk 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel makkelijk zoeken naar een mooi product met hierbij goede specificaties en fijne you tube filmpjes waar je de tv kan bekijken!

Service
Snelle levering van max 24 uur. Goede communicatie betreffende de levertijd. Nette chauffeurs en ook bij het afleveren wordt er tijd genomen om een controle uit te voeren!.

Assortiment
Welke tv je ook op tv, reclame folder etc gezien heb. Het is te leveren door jullie!.

Aanbeveling
Door jullie mooie scherpe prijzen, kwaliteit, goed vindbare website en vooral jullie toch persoonlijke ( d.m.v. de YouTube filmpje van de grote baas ;-) )service, heb ik niet alleen vertelt dat ik een nieuwe tv gekocht heb, maar zeg ik automatisch : '" Joh heb van de week savonds toch die ene tv gekocht die ik al zo lang wilde, bij de PLasma Discounter en de volgende dag kreeg ik direct in de ochtend een sms dat ze tussen 13:00 - 15:00 dat ding al kwamen afleveren.. WAUW!

Extra toelichting
Ik ben gewoon super tevreden. Tuurlijk heb ik eerst tijdje gekeken naar een tv, wat wil ik en wat voor prijs!. Tuurlijk heb ik vergeleken met een andere site. Toch kies je dan voor de layout van de site. De beloftes die gedaan worden en de algemene informatie en hoe deze wordt omschreven en hoe via you tube het product wordt weergegeven!. Super... Je kan er niet omheen en eenmaal besteld worden de beloftes ook gewoon nageleefd. Ik ben uitermate tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donny1960 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker overzicht op de site

Service
Snel en makelijk.

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Zie de antwoorden

Extra toelichting
Snel ,makelijk ,service,mooie website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike uit S 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Met een prima online adviseur.
Het mooie is dat er ook een fysieke winkel is waar je je product af kan halen!

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. In het verleden ook al eens een tv gekocht. Na installatie bleek er een klacht in te ziten. Tv onder de arm terug naar de winkel. Mankement werd gecontroleerd en na bevestiging van de klacht werd de kapotte omgeruild voor een nieuw exemplaar. Top service dus!

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Hier kan je echt prima kopen. Scherpe prijzen, goede service en een echte winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdB133 08-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik vind het mooi dat er een goede uitleg bij de producten vermeld staat.

Assortiment
breed en naar mijn mening compleet

Aanbeveling
Goede en duidelijke service!

Extra toelichting
Service is zeer goed. Er was bij mij een foutje bij de levering (buiten de schuld van P-D) en dit werd direct en netjes opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. P. P. 08-05-2014

Algemene score

5,7

Aanbeveling
Een klein probleempje voor wat betreft de geboden snelle levering zorgt voor een wat kritische blik ten opzichte van de levertijden. Zie verder de motivering van de beoordeling.

Extra toelichting
Via Tweakers.net de goedkoopste leverancier, met een goede beoordeling gezocht, die bovendien snel kon leveren. Zaterdag de bestelling geplaatst en daarbij gekozen voor levering op maandag. Vervolgens ervoor gezorgd dat het toestel (Sony TV)in ontvangst genomen kon worden. Wordt er om 16:45 gebeld dat levering levering op maandag niet mogelijk is (?). Een foutje op de website, ja,ja,... Dat klonk natuurlijk als een standaard smoesje, vervelend. Indien de website had aangegeven dat levering pas op dinsdag mogelijk was, dan hadden wij maandag niet hoeven wachten. Daarnaast was in de bevestiging een deel van ons huisnummer weggevallen, slordig. Na even e-mailen werd dat rechtgetrokken, maar de chauffeur had nog steeds het incomplete nummer op zijn verzendlijst staan. Gelukkig stond het op de verpakking wel juist. De chauffeur had ook een kritische blik t.a.v. het afleveradres.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

RubenPlasmaTV 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen werkt erg gemakkelijk met ruim voldoende betaalmogelijkheden waaronder acceptgiro.

Service
Ik had geen e-mail ontvangen van Post NL dat mijn pakket onderweg was, dus halverwege even opgebeld en binnen een minuut wist ik precies hoelaat ik mijn TV kon verwachten.

Assortiment
Meer dan genoeg keus uit alle maten soorten en modellen.

Aanbeveling
Ik weet uit ervaring dat jullie erg betrouwbaar en snel zijn. Voor mij genoeg reden om jullie bij elke kennis die een nieuwe tv nodig heeft aan te raden.

Extra toelichting
Dit is inmiddels mijn tweede tv geweest die ik in jullie webshop besteld heb, en indien nodig zullen er zeker meer volgen. Snelle levertijd, goeie service en voldoende voorraad. Erg tevreden dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJJ.Leeflang 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk en snel.

Service
's avonds om 19:30 uur een tv besteld. De volgende ochtend om 10:00 uur in huis.

Assortiment
Van simpel tot ultra uitgebreid van vele merken zijn nagenoeg alle modellen te koop.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeer zeker ook aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Een snelle duidelijke webshop, een goede snelle service en een uitgebreid assortiment. Eigenlijk wil je dit alleen voor jezelf houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Maria 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel is toch makkelijk

Service
Wij bestellen vaak bij hun ook de koffie en is altijd oke

Assortiment
Ze hebben van alles

Aanbeveling
Omdat het gewoon goed is en niet duur

Extra toelichting
Fantastisch echt waar, dus gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HBvO 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk en eenvoudig

Service
besteld en volgende dag geleverd. prima dus

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Palmen 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het maken van een selectie werkt zeer makkelijk. Wat echter ontbreekt is de mogelijkheid van het maken van een vergelijking binnen de selectie om zo specificaties naast elkaar te zetten. Verder zou een zelf te definiëren keuzefilter misschien nog een goed idee zijn. De website is trouwens lekker snel.

Service
Een zeer snelle bezorging via de post.

Assortiment
Ruim aanbod van toestellen samen met - heel belangrijk - goede product informatie.

Aanbeveling
Goede prijzen met een ruim aanbod in combinatie met het makkelijk verkleinen van het totale aanbod d.w.v. de filters.

Extra toelichting
De beoordeling van gemak, service, assortiment en aanbeveling heb ik gedaan op basis van mijn zoektocht naar een LED-TV die voldeed aan alle specificaties die ik eraan stelde samen met hoe de website werkt. Al met al dus een zeer goede beoordeling van de site en het aanbod.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arslan10 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p.derks 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het gekochte product (een Panasonic TX-L32E6E) scheelde meer dan € 100,- met de winkel waar ik hem gezien had. Ik heb de tv zaterdagavond via internet besteld en dinsdag was hij al bij mij thuis. Een hele mooie tv voor 'n hele mooie prijs! De duidelijke instructie-video op de site van Plasma-Discounter heeft zeker bijgedragen aan mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterPeerPetern 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet is het helder en snel bestellen. Maar ook regelmatig gewoon zaken opgehaald. Een nette winkel met doeltreffende opstelling.

Service
Zoals je van een A label mag verwachten. Nemen ook de tijd voor uitleg en goed bereikbare backoffice/klanten service.
Er zelf een keer een defect apparaat bij mij thuis opgehaald ter reparatie en weer netejes terug gebracht. Binnen de afgesproken tijd!

Assortiment
Diverse A merken en types en anders gewoon snel te bestellen.

Aanbeveling
Dat doe ik al jaren en terecht.

Extra toelichting
Snelle kundige en compleet volgens afspraak no nonsens bedrijf .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilvano Johannis 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was heel erg makkelijk te bestellen ! hoefte niet eens een account aan te maken, waar ik super blij mee was! want 1000x een account aanmaken op elke site waar je iets wilt bestellen is ook niet altijd even fijn.

Service
Rond half 11 product bestelt, het lag niet in de planning om ook naar de showroom te komen want ik wou hem de volgende dag ophalen maar plasma-discounter is zo snel dat ze hem dezelfde dag al hebben verstuurd! op ZONDAG! super shop!

Assortiment
Ruime voorraad voor TV's, erg goede aanbiedingen ! erg ruim en goede prijzen overall!

Aanbeveling
Toen ik thuis kwam en op teamspeak (spraakprogramma for games) kwam, vertelde ik gelijk dat ze daar moesten bestellen en hoe goedkoop ik het product heb gekocht.

Extra toelichting
Erg goede shop! online bestelt en gekeken en naar de showroom gegaan wat uitermate goed eruit zag! Snelle levering aangezien ik dacht dat ze hem nog in bezit hadden was hij ondertussen al onderweg en heb ik hem de volgende dag in ontvangst genomen. Super tevreden met alles en het personeel is ook erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferit Camci 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goeie snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdPutte 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak en veelzijdigheid van de web winkel zijn uitstekend en erg vanzefsprekend bij het zoeken naar producten. De online 'realtime' indicatie over de voorraad is ideaal.

Service
Service op en top. Bestellen en de levering waarmaken de volgende dag. Subliem!

Assortiment
Een zeer veelzijdig assortimentmet voor ieder wat wils.

Aanbeveling
In een woord: Superduper

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifiek model LED TV (een witte Samsung 32") en plasmadiscounter was een van de weinige stores die nog voorraad had. De realtime voorraad indicatie is erg accuraat en helpt je een indicatie te geven over de turnaround van een product. 's Morgens gekeken wat de voorraad was (nog 5 stuks). In de middag nog maar 2 op voorraad en een uurtje later nog maar 1.......dus snel besteld en de volgende dag om 17:00 afgeleverd. Helemaal toppie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.Keuken 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online besteld en betaald en binnen 24 uur levering.

Service
We hebben een samsung lcd televisie geleverd gekregen met een defect scherm, opgebeld en de volgende dag is de tv omgewisseld. Super service !

Assortiment
Het gewenste model op voorraad en de mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
Jammer dat er een tv is verzonden met een defecte doos, mogelijk fout gegaan bij PostNL maar daarom iets punten aftrek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stanley657 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carolien44 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ging vanzelf. Zoeken, bestellene en betalen. Zeer gebruikersvriendelijke website.

Service
Zoals op de website vermeld, werd de bestelling de volgende dag geleverd. Track en Trace hield zich ook aan de bezorgtijd.

Assortiment
Philips televisie aangeschaft. Elders 5 euro goedkoper, toch gekozen voor Plasma discounter omdat jullie officiele Philips dealer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Wagevoort 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website.
Ook na de bestelling en betaling word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang en levering.

Service
Levertijd is zoals beloofd, snel en makkelijk te volgen met track and trace code.

Assortiment
Ruime keuze aan apparatuur van vele merken.
Door de goede omschrijving van de producten is de keuze makkelijk te maken.

Prijzen zijn, zeker binnen Nederland, vaak lager dan bij de concurrent.

Aanbeveling
Prima keuze, mooie webwinkel, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nl.kok 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk

Service
Snel

Assortiment
Goedkoop

Aanbeveling
Al regelmatig gedaan

Extra toelichting
Gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kips P. 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had slechts te surfen en kiezen...

Service
Tot hiertoe alles perfect verlopen!

Assortiment
Enkel het nieuwste model kon ik niet vinden...

Aanbeveling
Heb u al aan 3 anderen aanbevolen.

Extra toelichting
Tot nog toe alles perfect in orde, tv werd de dag na bestelling reeds geleverd, dus dat kan niet beter zijn he!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.maassen 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk besteld

Service
Alles is duidelijk

Assortiment
Veel keuze en goede prijs

Aanbeveling
Goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevinmbg 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijk en heb de tv's goed kunnen vergelijken

Service
Super snelle verzenden. Zondag avond besteld, dinsdag in huis en werd prima op de hoogte gehouden

Assortiment
Een hoop verschillende tv's in verschillende categorieën

Aanbeveling
Alles is zoals ik had verwacht!

Extra toelichting
Top winkel, zeker een vaste klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakker1919 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima telefonisch te bereiken en een goed systeem voor betaling en (indien gewenst) thuisbezorging.

Service
Goede voorlichting en prima hulp bij "achteraf vragen".

Assortiment
Voor wat betreft mijn interesse (TV's) waren alle modellen waaruit ik wilde kiezen wel in voorraad.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen omdat alles perfect en soepel wordt geregeld.

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve aspecten bij deze winkel ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 0580 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk artikel gevonden

Service
Alles duidelijk aangegeven hoe je het bijvoorbeeld terug moet sturen. En de factuur krijg je op de mail

Extra toelichting
Ik vind het een goede web winkel. Je kunt snel en duidelijk alles vinden. uitleg over het product met een filmpje. En natuurlijk de prijs is altijd scherp. Dus heb je een nieuwe tv nodig voor een scherpe prijs dan raad ik de plasma discounter aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lamyboy 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gaat bijna vanzelf

Service
Hoewel het argument "in voorraad" op de site door een toevallige "gelijktijdige" aankoop aan de balie teniet zou zijn gedaan, ben ik daarna toch redelijk snel en netjes verder geholpen.

Assortiment
Veel om te kiezen; maar vast niet alles.

Aanbeveling
Ik heb zelf al 3 toestellen bij jullie gekocht (voor mijzelf, mijn dochter en een goede kennis) heb ik een andere kennis geinformeerd die meteen bij jullie gekocht heeft. Deze laatste aankoop (22"TV) is ook voor een kennis gedaan.

Extra toelichting
Tot nu toe goede producten tegen een redelijke prijs bij jullie in de winkel in Naarden gekocht. De laatste aankoop voor de slaapkamer van een oudere man (22"TV Samsung) via bezorging ging niet geheel vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman Gorree 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel makkelijk uitzoeken uit een prachtig assortiment en simpel bestellen....heerlijk

betaalgemak met Ideal
snelle afwikkeling

Service
uitstekende bevestigingen per mail. alles duidelijk en helder
is onze 2e TV die we bestelden jaren geleden ook al een expresso app.

Assortiment
prima keuze mogelijkheid, breed aanbod en merken
zeer concurrenrende prijzen

Aanbeveling
ik zou het iedereen aanbevelen
mede door de uitmuntende prestatie en goede uitlevering
ondanks dat het via internet gaat heb je het gevoel
dat iedereen voor je klaar staat

prachtig, mijn dank voor de mogelijkheid om bij jullie te winkelen

Extra toelichting
heeft geen motivatie meer nodig, kijk maar naar de gegeven motivatie per item

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews