Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rb1990 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Het assortiment is prima. Ik wist niet goed waar ik moest zoeken omdat ik voor het eerst op mijzelf ging wonen maar heb mijn tv gevonden en ben er heel erg tevreden over!

Aanbeveling
Blij met mijn tv voor een top prijs, daarbij is de kwaliteit/prijs verhouding super.

Extra toelichting
Aangeraden door mijn vriend en blij dat ik naar hem geluisterd geb want nu heb ik een tv voor een leuke prijs en mooie kwaliteit.

Review criteria:

Goed

Reageer

Dirkie S 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
No nonsense en afspraak is afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmannus71 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestellen is gemakkelijk gedaan binnen een aantal minuten

Service
levering meteen volgende dag, perfect zoals aangegeven

Assortiment
keuze is ruim en makkelijk te selecteren in groepen

Aanbeveling
ideale site, betrouwbaar, al maakt iedereen zijn eigen keuze!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

service prio 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld, morgen geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment met uitstekende produktbeschrijvingen.

Aanbeveling
Inmiddels mijn derde TV die ik in korte tijd bij Plasma-discounter gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hoogzaad 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles via internet gedaan.

Service
Ik word goed op de hoogte gehouden ivm de levering. En het klopt precies.

Assortiment
Keuze in overvloed.

Aanbeveling
Omdat ik helemaal geen klachten heb.

Extra toelichting
Zie gemakshalve mijn bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst Elting 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
1 dag vrijblijvend reserveren = prima

Service
geheel vlotte bediening aan de afhaalbalie te Naarden

Aanbeveling
Goede prijs en prima service

Extra toelichting
1e keer tv gekocht met correcte behandeling van mijn bestelling en wensen. Overbodige reservering wordt na 1 dag gewoon weer ongedaan gemaakt. Helemaal GOED!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan-33 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een van de duidelijkere webshops waarbij ik een aankoop heb gedaan. Alles staat goed beschreven en er zijn geen verassingen op het totaal bedraag. Gewoob simpel en duidelijk.

Service
Zeer goede service korte wachttijd aan de telefoon en toen de medewerker wat moest uitzoeken bood hij zelf aan om mij terug te bellen. Naar mijn ervaring wordt advies gegeven naar eerlijkheid. De keuze uit 2 tv's met een prijsverschil van 200 euro werdt mij de goedkoopste aangeboden. Omdat dit de beste prijs / kwaliteit was.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment atahns op het gebied van led tv's waarnaar ik opzoek was. Over het overig assortiment kan ik dus niks zeggen.

Aanbeveling
Vertrouwd, goede service, vaak kosteloos bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luuk-24 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en bestel gedeelte

Service
Nette goede service ook bij het afleveren

Assortiment
Goede keuze en voorraden

Aanbeveling
Prijs en service zijn goed, dus zeker aan te raden voor andere mensen

Extra toelichting
Goede en duidelijke website. Afleveren was erg goed....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Feenstra 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling in de avond doorgevoerd.Volgende dag in de ochtend gebracht door POSTNL. Super bedankt Tom Coronel en personeel!

Service
Contact met klantenservice via Facebook Webcare. Direct duidelijk reactie mogen ontvangen!

Assortiment
Ruime keuze voor iedereen en voor elke gewenst budget.

Aanbeveling
Voor de prijs zeker hier en de snelle leveringen!

Extra toelichting
Snelle levering door Plasma Discounter, ook voor de prijs moet je gewoon hier zijn. Tom Coronel en zijn team weten hoe je een webwinkel moet laten draaien! Kunnen veel bedrijven nog wat van leren! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansje1970 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van tevoren even uitzoeken wat je belangrijk vindt; de details staan er bij elk product goed bij!

Service
de TV een dag eerder binnen dan gedacht!

Assortiment
Veel keuze :D

Aanbeveling
Toegankelijk

Extra toelichting
Rechttoe rechtaan waarmaken waar je voor staat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scala S. 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website waarop goed te navigeren valt.

Service
Ik ontving een orderbevestiging, een betalingsbevestiging en verzendbevestiging. Bovendien was het product binnen 24 uur in huis. Wat kan een klant nog meer wensen?

Assortiment
Voor de zoekende liefhebber is het aanbod meer dan voldoende

Aanbeveling
Naar aanleiding van mijn ervaring heb ik al enkele wervende teksten geuit in de familie en kennissenkring:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Jansma 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Enkel dat reisje van Amsterdam naar Naarden had ik liever niet gemaakt.

Service
Uitstekende voorlichting, snelle afhandeling van mijn aankoop en het genoegen om niet direct bij binnenkomst belaagd te worden door een verkoper maar even rustig kon rondkijken.

Assortiment
Alles wat ik maar bedenken kon was in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Eigenlijk was alles goed, maar een 10 is enkel weggelegd voor de meester.

Extra toelichting
Uitstekende winkel met vakkundig personeel en zeer ruim assortiment aan tv´s en aanverwante artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Peelen 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product is snel te vinden

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Het assortiment is oke

Aanbeveling
Een goede zaak met een goede service en een snelle levering

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENNIE KOOIJMANS 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website alles makkelijk te vinden

Service
super snelle service. kwamen de spullen de volgende dag met een personen auto brengen.

Assortiment
Ruim assortiment maar vooral ook een super prijs.

Aanbeveling
Vandaag bestellen morgen in huis. snelle service. mooie prijs

Extra toelichting
Alles bij elkaar waarom zou je ergens anders kopen met zo 'n service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guus1288 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken naast de A1

Service
Goede telefoonservice, in de winkel mensen behulpzaam. Toen ik er was op een donderdagavond wel onderbezetting.

Assortiment
Veel staat in showroom om een goede keuze te kunnen maken. Ook zeer veel op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijzen, veel op voorraad, veel tv's als demo. Perfecte winkel dus voor zo'n grote aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom_NV 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site. Netjes afgeleverd door DHL/GLS. Ik ben zeker tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lasse R 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Aangezien ik wist wel type tv ik wilde hebben kon ik snel een keuze maken. Het uiteindelijke bestellen is vervolgens in een paar klikken gedaan.

Service
PLasma-discounter komt z'n belofte na. Om 19:45 besteld en de volgende dag werd de TV al met de post bezorgd. Top dat het zo snel kan!

Assortiment
Ook al wist ik wat ik wilde, door het brede aanbod heb ik nog een vergelijking kunnen doen. Zodoende weet ik zeker dat ik de juiste keus heb kunnen maken

Aanbeveling
Snelle service, groot gemak met bestellen en breed assortiment. Dit alles tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
In alles een prima winkel, met veel keuze! En niet onbelangrijk, tegen een goede prijs. Ik ben uitermate tevreden met mn aankoop daar nog bovenop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrizmm 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg met filmpjes op de site, bestellen met één druk en de volgende dag al genieten van mijn aankoop!

Service
Goede service qua afspraak pakketdienst en nazorg is er ook, zeer belangrijk?

Assortiment
Wat ik zocht hadden jullie, en meer want ik heb uiteindelijk, dankzij de filmpjes en uitleg van Tom toch een ander model gekocht. Na alle tevredenheid!!

Aanbeveling
Service, duidelijke uitleg met filmpjes en een actief forum op de site maakt bet allemaal heerlijk eenvoudig.

Extra toelichting
Het hele concept klopt, service, betrouwbaarheid en nazorg is allemaal hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idamar 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Prima site veel en goede info. Dinsdagavond besteld, woensdag al in huis. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aarjan 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamvharen 10-05-2014

Algemene score

4,5

Gemak
duidelijke website, ruime keuze, makkelijk en veilig betalen.

Service
tv niet geleverd op de afgesproken tijd. hele dag voor thuis zitten wachten. Na telefonisch contact te hebben gehad werd gezegd morgenvroeg word hij alsnog geleverd. Maar nee hoor nu was ineens de status weer levering onbekend volgens track en trace.

Assortiment
waren op zoek naar een goede tv niet naar andere producten

Aanbeveling
Niet aanbevelen na deze vervelende ervaring.
Vooruit betaald ter goede trouw, dan ga je er ook vanuit dat het product op de afgesproken tijd geleverd word en niet 2x achter elkaar niet!

Extra toelichting
Het was bedoeld als een verassing voor moederdag maar helaas....

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Mrhubeek 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geleverd volgens afspraak

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Volgens afspraak geleverd, goede uitgebreide uitleg op de site. Zeer tevreden over de TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hb75 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten bij plasma discounter zijn makkelijk te vinden.Op de website wijst alles zich vanzelf.Binnen een paar klikken krijg je de tv's van je keuze te zien en het bestellen is zeer gemakkelijk.

Service
Op donderdag de tv besteld en binnen 24uur al in huis

Assortiment
Ruime keuze en opties in de tv's

Aanbeveling
De prijs kwaliteit en keuze is enorm.Zeer snelle levering.

Extra toelichting
Op plasma discounter een tv besteld.De website is zeer gebruikersvriendelijk.Het bestellen ging zeer gemakkelijk.En de levering was super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendyvisser 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling verliep echt heel makkelijk. Ik heb zelfs de tv via mijn mobiel besteld en ik was binnen 5 minuten klaar!

Service
Ik had de tv donderdag besteld en had hem de volgende dag al in huis. Dat vond ik echt super! Ik kreeg ook netjes emails over de bestelling en ook over de bezorging. Over de service heb ik dus niets op aan te merken.

Assortiment
Ik heb zelf het product bekeken bij de media markt en het besteld op deze site. De rede daarvan is dat ik had gehoord dat dit een betrouwbare site is en goedkoper dan andere winkels. Het was ook zeker goedkoper en zelfs zonder verzendkosten

Aanbeveling
Goede, snelle service en vooral betaalbaar!

Extra toelichting
Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hb75 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat zeer duidelijk op de website beschreven.Alles wijst zich vanzelf.Binnen een paar stappen heb je je product besteld.

Service
Binnen 24 uur de tv al in huis super snel.

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Het gemak en de prijs is super goed!!

Extra toelichting
Het bestelgemak de prijs en de zeer snelle levering is fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT Eelkema 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk menu op de webshop.

Service
Medewerkers achter de balie waren met onduidelijke werkzaamheden bezig en lieten mij wachten zonder contact met mij te zoeken.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Combinatie van webshop met afhalen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martin van Urk 10-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ven regelmatig in de omgeving en kan dan de aangekochte artikelen halen.

Service
Goed en behulpzaam

Assortiment
Jammer dat je de home cinema- sets niet kunt bekijken en beluisteren.

Aanbeveling
Aanrader als het gaat om service, prijs , communicatie, online activiteiten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tristan Roeleveld 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
erg goede service binnen 24uur geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. en het product was netjes ingepakt en daardoor ook niet beschadigd geraakt.

Assortiment
ze hebben een breed assortiment met ook vele handige extra's. er is over elk product een goede beschrijving en uitleg geplaatst, en ze hebben ook nog meerder winkels.

Aanbeveling
het is een erg goede webshop in de showroom ben ik nog niet geweest. deze site is erg betrouwbaar en leverd goed en snel dus een goede service.

Extra toelichting
de grote pluspunten zijn dat alles snel en netjes geleverd wordt en dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van de verzending. ze mogen nog wel hun website populairder maken door meer reclame te maken op google of op tv. de filmpjes die bij de producten staan zijn erg informatief en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobias12345 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, heel envoudig gebruik van de website, was in enkele minuten klaar met de bestelling en de volgende dag was mijn bestelling tijdig in huis! Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E K van der Zee 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanaf de laptop bestellen, hoe eenvoudiger wil je het.

Service
na bestellen kreeg ik vrijwel direct een mail dat het product geleverd werd met de datum er bij.

Assortiment
alle artikelen op een rij in beeld. kon heel overzichtelijk een keuze maken

Aanbeveling
Vlotte service,voordelig,geen verzend kosten o.i.d. die erbij komen.
Uitgebreide info over artikel,
vaak beter dan in de winkel.

Extra toelichting
Dit is de tweede tv die ik hier koop,is gewoon goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.C. Kolen 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een gemak,

Service
wat een service,

Assortiment
en wat een assortiment.

Aanbeveling
100% aan te bevelen.

Extra toelichting
Wat je ziet is wat je krijgt en wat er gezegd word wordt nagekomen. Prima dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.R. Seppen 10-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtlijk

Service
toen ik, na aankoop buiten kwam, realiseerde ik dat ik weinig aanvullende en ongevraagde info hebt gehad, dus maar weer het internet op

Assortiment
voldoende beeldschermen, maar om goed te kunnen beoordelen moeten de apparaten(24inch) wel aan staan en ook wat ruimer aanwezig zijn

Aanbeveling
zie beoordeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wijnen88 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
volgende dag geleverd

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
alles prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterKoning 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Televisie besteld op de site en omdat ik niet nog een dag wilde wachten totdat hij bezorgd werd kon ik hem zonder te wachten al meteen ophalen. Bestelling stond al voor mij klaar in de winkel.

Service
Prima advies. Bij veel andere winkels wordt aangestuurd op duurder en beter maar hier werd geluisterd naar mijn wensen.

Assortiment
Compleet, ook in de steeds minder aangeboden kleinere beeldformaten.

Aanbeveling
Snel, deskundig, betrouwbaar en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sailor2 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen, aanmelden, betalen en de volgende dag bestelling in ontvangst nemen. Lekker snel.

Service
Levering was inderdaad de volgende dag.

Assortiment
Assortiment lijkt me prima. Zocht alleen naar de tv's. Verder niets nodig gehad.

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle levering en lage prijzen.

Extra toelichting
We hebben 2 LED tv's besteld en gekregen. Gezocht op prijs. We kwamen bij Plasma-Discounter terecht door de lage prijs en zeer goede klant-reviews op diverse sites. We hebben gelukkig geen retour/services nodig gehad maar op basis van diverse klant-reviews nemen we aan dat dit ook daadwerkelijk erg goed zal zijn. M.v.g.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam36 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend makkelijk site, overzichtelijk wat bij andere sites nog wel eens te wensen overlaat. Eerste keer voor mij, aanbevolen door vriend.

Aanbeveling
Ruime keus, snelle en correcte levering. En wat ik super vind, geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Snahjr 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een overzichtelijke webside zonder accountverplichting. Erg Prettig.
De productinformatiefilm geeft een duidelijk beeld van het product

Service
Echt 's avonds besteld, duidelijke communicatie over de aflevering (de koerier was op de minuut nauwkeurig).
De mogelijkheid om 2 weken vrijblijvend te proberen geeft eenveilig gevoel.

Assortiment
Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was. Simpel.

Aanbeveling
Als iemnd op zoek gaat naar een nieuwe TV zal ik de Plasma-discounter zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De Plasma-discounter maakt waar wat ze beloven. Een overzichtelijke site, prima informatiefilms, supergoede informatiesysteem over de levering en de mogelijkheid tot retourneren bij "niet goed-geld terug". Als ik weer iets nodig heb open ik als eerste de site van Plasma-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zagarias 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Werkt precies zoals je zou willen, beloftes worden waargemaakt. Wordt inderdaad 1 dag later bezorgd. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. nijholt 10-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kunt zoeken op typenummer maar ook op (deel) van merknaam.
categorieën worden netjes onder elkaar vermeldt.

Service
Medewerkers in winkel nemen echt de tijd voor je om vragen te beantwoorden.
daarnaast zijn ze deskundig om je alternatieven aan de hand te doen en men helpt je zelfs je spullen in te laden.

Assortiment
ruime keus in de showroom en via de website zijn alle gangbare modellen te verkrijgen.

Extra toelichting
Super service,grote mate van klantvriendelijkheid ,deskundigheid van medewerkers. alleen daardoor misschien een iets langere wachttijd in de winkel,anders had het een 10 geweest!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ron eerman 10-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker dicht bij, goede prijs kwaliteit verhouding

Service
Persooneel is klantvriendelijk en heeft veel kennis, Service hebben we nog niet hoeven mee te maken maaer hoor hier als er een keer iets niet goed is goede geluiden

Assortiment
Heel veel keus

Extra toelichting
Wij hebben nu een aantal malen iets gekocht en rade ook altijd andere mensen aan of om even langs te gaaan of even op de website te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collegajoost 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

internetfreak11 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten makkelijk te vinden op de site.

Service
Na levering van me tv alle geïnstalleerd. Alleen bleek de nieuw aangeschafte CI+ Module van Ziggo niet te werken.

Na contact te hebben gehad met 1 van u medewerksters werd mij verteld dat ik de verkeerde Module had besteld.
Netjes verteld dat deze module door jullie is aangeraden onderaan de bestelling.
Dus ging er blindelings vanuit dat dit de goede is omdat jullie hem aanraden.

Heb verteld of het niet een idee was om dit te gaan vermelden bij producten welke module bij welk merk en type tv past. Om dit in de toekomst te voorkomen.

Verder perfect geholpen door u collega.

Assortiment
Genoeg keuze in de nieuwste producten en zeker een goede prijs.

Aanbeveling
Meerdere vrienden hebben al besteld bij jullie en zijn erg te spreken.

Extra toelichting
Perfecte bestel mogelijkheden en prijzen zijn er goed geprijsd. Alleen jammer van de verkeerde module die aangeschaft is. Door jullie aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

debel 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke website

Aanbeveling
doen precies zoals belooft

Extra toelichting
ik heb voor het eerst wat bij deze winkel gekocht tot nu toe een prima ervaring maaarrrrrr....... 1 zwaluw maakt nog geen zomer.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan1166 09-05-2014

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wido145 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via een vergelijkingssite ontdekte ik een TV uit jullie koopjeshoek. Het lukte mij niet deze TV in het winkelmandje te krijgen.
Daarom heb ik een regulier exemplaar gekocht.
Dat ging goed.
Jammer dat jullie bij creditcard betalingen een hogere prijs vragen. Ik betaal graag met creditcard omdat die betaalmethode voor mij erg veilig is.

Service
Snelle levering. Verder geen gebruik gemaakt van jullie service

Aanbeveling
Prima prijzen. Tv op voorraad die bij anderen was uitverkocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AFH7 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke zoekcriteria, zo vind je snel wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering! 's avonds besteld en de volgende middag al in huis.

Assortiment
Super dat er demomodellen tussenstaan met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPA65 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden, makkelijk parkeren

Service
Top service met gedegen kennis

Assortiment
Ik had gehoopt mijn TV te kunnen zien, maar hij was wel op voorraad

Aanbeveling
Gewoon waar voor je geld

Extra toelichting
Alle voordelen van een Webshop met het vertrouwde gevoel van een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malser 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon makkelijk een tv kiezen en bestellen

Service
Gelijk de volgende dag in huis

Assortiment
Een groot assortiment aan tv's van verschillende merken

Aanbeveling
Deze (web)winkel heeft goede service en is vaak zelfs goedkoper dan andere (web)winkels.

Extra toelichting
Deze (web)winkel is al met al een goed betrouwbare winkel. Het heeft goede service en is vaak goedkoper dan andere aanbieders. Ik ben hartstikke blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JS050 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was binnen enkele minuten klaar. Je kan gemakkelijk betalen via iDeal. Je krijgt binnen enkele minuten alle gegevens naar je e-mail gestuurd.

Service
De klantenservice is top. Mijn TV was kapot geleverd, morgen komen ze alweer een nieuwe brengen. Garantie is dus goed op orde. Ook een vriendelijke klantenservice.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht, binnen dezelfde prijsklasse waren diverse modellen te koop.

Aanbeveling
De prijzen zijn er scherp. Er is een breed assortiment, en dus voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Ik kon de LG 42LA6208 makkelijk bestellen, helaas werd hij defect geleverd. Dit ligt niet aan de winkel maar aan het transport. Ondanks dat toch de volgende dag een nieuwe TV in huis. Een klantenservice die prima te bereiken is. Top winkel dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. v.d. Burg 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede, eerlijke verkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews