Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

naamJordi 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat duidelijk uitgelegd en het kost slechts enkele stappen voor het bestellen van je product. De video over het product laat duidelijk zien wat je er van kan verwachten.

Service
Er was een snelle service. Ik bestelde het product op vrijdag om 19.30 uur en deze werd zaterdag voor 12.00 bezorgd.

Assortiment
Er is keuze genoeg uit het assortiment en Plasma-discounter is heel scherp in prijs vergeleken met andere aanbieders van hetzelfde product.

Aanbeveling
De prijs is goed, er is een ruime keuze, goede informatieve video's van de producten en een snelle levering! Alles wat je van een winkel verwacht!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Groot & Denise van Seumeren 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Telefonisch diverse vragen gesteld en prima geholpen.
Keurige informatie over levertijd en prettig dat de tijd goed wordt aangegeven. Oude tv is door chauffeur meegenomen. Erg fijn

Assortiment
voldoende keuze, uitgebreid assortiment in diverse prijsklasse

Aanbeveling
Geen min punt, alles prima

Extra toelichting
Zeer tevreden over het telefonische contact, behulpzaamheid en alle antwoorden op onze vragen. Snelle levering en aardige nette chauffeurs. Factuur netjes per e-mail. Geen minpunten, zeer tevreden en we maken al reclame voor jullie in onze vrienden en kennissenkringe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.kroesen 12-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De winkel is makkelijk te vinden, word vlot en vriendelijk geholpen voldoende assortiment. aanbevelenswaardig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Muhren 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De showroom ligt centraal gelegen en pal naast de A 1 snelweg en er is voldoende parkeergelegenheid.

Service
Ik heb eigenlijk nog niet gebruik hoeven maken van de ongetwijfeld goede service maar ik vond het 'n goede regel dat wanneer de apparatuur binnen 'n week 'n mankement vertoont het dan zonder meer wordt omgeruild. Na die week valt het onder de garantiebepalingen.

Assortiment
Het assortiment vond ik prima. Verder geen commentaar.

Aanbeveling
Fijne en rustige showroom. Geen opgefokte toestanden en vriendelijk en bekwaam personeel.

Extra toelichting
Nadat ik al 'n goede indruk van Plasma-Discounter op de website had gekregen met uitstekende uitleg van de flatscreens via filmpjes werd deze indruk bij 'n bezoek aan de showroom/winkel ook nog eens bevestigd. Prima ervaring!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

aly 62 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijk instructiefilmpje op de site over t artikel

Service
Ze maken hun belofte waar over de leveringstijd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Een duidelijke site en goeie service

Extra toelichting
Ze maken waar wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carla69 12-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je eerst alle informatie opvragen, zodat je uiteindelijk het juiste product koopt.

Service
Alle vragen worden vakkundig en naar tevredenheid beantwoordt.

Assortiment
Meer dan voldoende keus om te vergelijken om vervolgens het juiste product te kopen.

Aanbeveling
Service en kwaliteit staat bij plasmadiscounter hoog in het vaandel, evenals de deskundigheid van de medewerkers.

Extra toelichting
Wij gingen voor een andere type Sony tv. Toen wij daar waren kregen wij uitleg over de verschillende types. De keuze werd absoluut niet beïnvloedt door de medewerker, waardoor wij onze keuze bewust konden maken. Na thuiskomst hadden wij nog wat vragen. De medewerker legde alles keurig uit, maar wilde dit graag op de mail. Binnen 5 minuten stond alles op de mail keurig uitgelegd. Vervolgens nog een bestelling van een controller die niet op voorraad was. Zodra deze binnen was kregen we een mailtje met de link om te bestellen. Echt een top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nofje 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik hoef niet perse als klant vastgelegd te worden, makkelijk via internet bestellen, naar huis, makkelijk betalen via Ideal, gemakkelijk thuis bezorgen zonder extra kosten

Service
Geen 10 omdat de tijd van levering niet precies bekend wordt gemaakt.

Assortiment
het gezochte artikel was opgenomen in het assortiment

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Goede website, snelle levering, mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y. Zandvliet 12-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en zeer overzichtelijke website. Product zo gevonden en talloze specificaties en video's beschikbaar! Dit vindt je niet bij andere webshops!

Service
Ik ben mijn product wezen afhalen in Naarden. Nette showroom, vriendelijk personeel. Nog voordat ik afgerekend had stond mijn bestelling al klaar.. Top!

Assortiment
Zo'n groot en overzichtelijk assortiment heeft geen enkel andere electronica-webshop!

Aanbeveling
Ik heb in het verleden plasma-discounter al eerder bij bekenden aanbevolen. Ik heb dit inmiddels al weer gedaan, aangezien ik erg tevreden ben!

Extra toelichting
Plasma-discounter doet het gewoon erg goed! Dat is niet alleen in mijn recensie terug te lezen, maar alle klanten zijn positief over de opzet van de webshop, want deze is overzichtelijke en zeer informatief! De service is uitstekend en snel. Of je nou online besteld of afhaalt, gewoon goed geregeld! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.ony55 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Wederom prima geholpen door de medewerkers van Plasma-Discounter in Naarden. Net als alle vorige aankopen is deze ook weer perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

whvl 12-05-2014 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,2

Gemak
via internet opgezocht, maar wilde het artikel toch met eigen ogen bekijken. gereserveerd, en naar de showroom gereden.

Service
netjes een factuur via je mail

Assortiment
jaren geleden ook een keer geweest in de showroom, maar nu is deze veel kleiner geworden, viel een beetje tegen.

Aanbeveling
Internetsite is perfect, maar de showroom is minimaal,en valt tegen. bijvoorbeeld BCC of de Mediamarkt is daar beter in.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

kurt verhaegen 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ik had een vraagje over enkele producten en had daarbij enkele mailtjes gedaan een goed antwoord ontvangen zodat ik hem daarna online kon kopen. Nu had ik een fout gemaakt en heb dan telefoontje gedaan, toen hebben mij goed voortgeholpen zodat alles zonder problemen verliep. nu kan ik genieten van mijn Panasonic plasma TX-P42ST60E heel tevreden over de zwartwaardes media speler (dnla) wat ik wou THX Plasma-Discounter.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Reuvers 12-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.O45 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patricia van Delden 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo geïnstalleerd, binnen no time tv.

Service
Snelle levering met info.

Assortiment
Goed overzicht in diversiteit.
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar, ook met info.

Extra toelichting
Zeer goede webshop, gehoord van familielid. En heb hem zelf ook al doorgespeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke64 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel veel keuze en gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Personeel heel vriendelijk en behulp zaam

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ja

Extra toelichting
Was hier al eens eerder geweest kan alleen maar zeggen het is heel prettig om te winkelen En om de producten te zien als je al op de webshop een keuze heb gemaakt en je wil toch nog even het product zien voor de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JacovRijn 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site supercompleet, je zoekt en vindt!

Assortiment
Ze hebben eigenlijk alles, de keuze is reuze!

Aanbeveling
Zeer scherp geprijsd en grote keuze, meer kan je niet wensen!

Extra toelichting
Ik koop al jaren mijn tv's bij plasmadiscounter. Hoe makkelijk wil je het hebben, de site is zeer compleet, de prijzen zeer scherp en hun voorraad zeer groot. Of je nou gaat afhalen of het laten bezorgen, plasmadiscounter is de beste keuze voor als je een nieuwe tv nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred en lizean 12-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Assortiment
voldoet aan onze verwachting

Aanbeveling
we worden er altijd netjes en vlot geholpen

Extra toelichting
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom22 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis!

Assortiment
de tv die ik zocht was bijna nergens te koop maar hier wel!

Aanbeveling
vanwege de snelle bediening en het ruime assortiment!

Extra toelichting
ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baziz 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel uitleg over het product en de mogelijkheden.

Service
's avonds besteld de volgende ochtend in huis.

Assortiment
Groot aantal aan verschillende tv's met diverse opties.

Aanbeveling
Niets op aan te merken, helemaal tevreden.

Extra toelichting
Voor de eerste keer besteld bij plasma-discounter.nl en naar volle tevredenheid. Smart tv is precies zoals beschreven en zoals gewenst. 's avonds besteld en de volgende ochtend hadden we hem al thuis en binnen een paar minuten zaten we heerlijk tv te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjeffr1980 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en nog meer tijdsbesparing door te reserveren

Service
Tot nu toe prima geholpen in de winkel.

Assortiment
Voor mij genoeg. Ik denk voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Voor mij in de buurt. En snelle service voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ben blij met de led tv..heb hem nu 2 dagen beeld. Had hem misschien toch wel groter kunnen nemen. 55 inch went ook al weer snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pressie 12-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik wou

Service
snel en netjes behandeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
koop al jaren bij jullie en stuur ook iedereen door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanderl1972 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke en accurate voorraad informatie

Service
keurig te woord gestaan door kundige adviseur

Assortiment
alle nieuwe modellen zijn in de showroom aanwezig en kunnen uitgebreid ervaren worden. toch kunnen de producten tegen Internet prijs aangeschaft worden.

Aanbeveling
zeker, de nieuwste producten tegen zeer scherpe prijzen. wie will dat niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Sas 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanne_86 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zeer te spreken over de overzichtelijke website en het gemak waarmee je het gewenste product kan bestellen. What you see is what you get!

Service
Ik had een mail gestuurd met enkele vragen over de levering. Binnen een halve dag had ik een reactie terug. Het product werd zoals beloofd binnen 24 uur geleverd.
Ook het ontvangen van een notificatie als een populair product weer op voorraad is vind ik erg nuttig.

Assortiment
Een ruim assortiment. Voor elke portemonnee wat wils. Fijn dat er veel merken worden vertegenwoordigd op Plasma-Discounter en de prijzen zijn stukken lager dan in de winkel!!

Aanbeveling
Ik heb de tip gekregen van een vriend om mijn TV bij Plasma-Discounter te bestellen. Deze tip heb ik inmiddels meerdere malen doorgegeven binnen mijn netwerk.

Extra toelichting
Enkel 10'en omdat ik niets negatiefs op te merken heb aan Plasma-Discounter. Ruim en kwalitatief goed assortiment, goede en snelle service en simpel in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Odink 12-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wat een professionele en klantvriendelijke Service. Helemaal TOP !!!

Extra toelichting
Ik heb een nieuwe Samsung Curved TV en een Sonos systeem gekocht bij Plasma-Discounter.nl Nadat ik de voorselectie op de site had gemaakt, heb ik de spullen in de winkel bekeken en beluisterd. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid, maar ook van het gemak en het ongedwongen karakter van de winkel en de medewerkers. Echt complimenten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van Es 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen via de website gaat zeer eenvoudig. Een zeer bruikbare toevoeging aan de website zijn de productvideo's waarin de specificaties goed worden weergegeven, wat de keuze voor een nieuwe tv makkelijker maakt. Top!

Service
Binnen 1 werkdag werd mijn nieuwe televisie al geleverd. Sneller kan niet.

Assortiment
In mijn zoektocht naar een nieuwe televisie had ik op Plasma-discounter.nl voldoende keus in de prijsklasse die ik voor ogen had.

Aanbeveling
Gezien de snelle levertijd en duidelijke informatie op de website, zou ik Plasma-discounter zeker aanraden aan iemand anders

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van Riel 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de website was duidelijk en de bestelling gemakkelijk.

Service
regelmatig duidelijke berichten over het verloop van bestelling en betaling.

Assortiment
de keus die je hebt is meer dan voldoende.

Aanbeveling
door de uitstekende verzorging van de e-mailberichten geeft dat een gevoel van vertrouwen.

Extra toelichting
deze winkel is mijn keuze geweest door de zeer goede presentatie en uitleg over het product en de gunstige prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stoutjesdijk 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Plasma discounter heeft een overzichtelijke webshop. Goed te vinden via Google

Assortiment
Het lijkt wel de website met de meeste keuze in

Aanbeveling
Het voordeel van deze site is de filmpjes die eerlijke informatie geeft over een artikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geri de Ruig 12-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst kijken op internet en dan in de winkel is erg fijn

Service
Als je wordt geholpen heb je in no time je artikel in de handen

Assortiment
Wij wilden een radio en dat was iets minder in beeld

Aanbeveling
Deze winkel is een aanrader voor ieder ander

Extra toelichting
Wij vonden dat we erg goed werden geholpen en zouden hier zo weer naar toe gaan als het nodig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

maurice0118 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden site en duidelijk overzicht hou ik van ben zeer tevreden

Service
Service uiteraard 10 zocht een specifieke tv kon nergens vinden bij jullie wel en binnen een dag thuis heb langer over gedaan van winkel naar winkel om het te vinden en geen succes dus zeker een 10

Assortiment
Zocht een tv die ze nergens anders hadden jullie wel dus assortiment dikke +

Aanbeveling
Ik kreeg het ook te horen via vriend maar ben niet vaak te spreken over site bestellen maar.jullie hebben het tegen deel bewezen ik raad jullie zeker aan

Extra toelichting
Zoals hierboven vermeld ik.blijf zeker terugkome naar jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie in 't Zandt 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon gegoogeld, goed te vinden. Snel info. Overzichtelijk.

Service
uistekend, vooral mailverkeer, verzending, factuur extra onder de aandacht gebracht door de leverancier als opletter garantiebewijs. Super!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed

Extra toelichting
Ik kocht voor het eerst bij deze leverancier en ben heel verrast over de snelle levering, de duidelijkheid, de administratie en de afhandleing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gert1673 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke webshop, bestellen gaat snel en eenvoudig

Service
duskundig aan de telefoon, alleen jammer van het dure 0900 nummer

Assortiment
tv met alles qua accessoires is te koop, beugels, kabels etc.

Aanbeveling
complete winkel, goeie site en zekerheid van levering

Extra toelichting
fijn om zaken mee te doen, al meerdere jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

IwanBurger 12-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mouton 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij, goede parkeergelegenheid

Service
Erg goed geholpen door gemotiveerd personeel.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gemotiveerd personeel,
Goed assortiment, Concurerende prijzen.

Extra toelichting
Wij voelden ons welkom en zijn erg goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fortuin75 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de levering van onze LED TV. Net voor 20:00 besteld en inderdaad de volgende dag bezorgd. ook handig dat je geen account hoeft aan te maken. Over de levering wordt je goed op de hoogte gehouden. Je ontvangt een bericht dat ze binnen een bepaalde tijd bezorgen, waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. De volgende keer zullen we zeker weer bij Plasma -Discounter bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy Lee 12-05-2014 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar,ruimtelijk winkelen.

Service
Vriendelijk,maar ook zakelijk ervaren.

Assortiment
Ruim assortiment,keuze voor ieder budget.

Aanbeveling
Het is persoonlijker winkelen ,dan zo'n groot winkel concern,en persoonlijkere aandacht,
vooral als je het nog niet helemaal,weet wat je wilt.

Extra toelichting
Prettige winkel met genoeg assortiment,op het gebied van koffiemachines,is het helemaal, top,ervaringsdeskundigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom65 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site, geeft aan hoeveel voorraad er is. Makkelijk zoeken naar specificaties.

Service
Heb het product in de winkel opgehaald. wilde graag een demonstratie, wat geen probleem was. Ook hulp gehad met het inladen.

Assortiment
Waar ik naar zocht hebben ze. Ter plekke ook nog een soundbar gekocht, waar ik eigenlijk niet voor naar de winkel ging.

Aanbeveling
Omdat ze vaak goede aanbiedingen goedkoopste)hebben. Het is fijn dat er ook een showroom is.

Extra toelichting
Een webwinkel met showroom is voor mij de ideale manier om producten aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I.Beukers 12-05-2014

Algemene score

7,3

Gemak
redelijk gebruikersvriendelijke site

Service
was binnen 24 uur thuisbezorgd

Aanbeveling
tot nu toe geen klachten. alles is volgens de beloften van de site goed nagekomen

Extra toelichting
snel bezorgd. snel antwoord met factuur. snelle bevestiging v.d. bestelling

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

denise200688 11-05-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijje en ovetzchtelijke informatie en zonder hele aanmeldingen/wachtwoord etc was de tv besteld

Service
Goede en snelle afhandeling. Alles duidelijk via de mail ontvangen en geen verzendkosten! top

Assortiment
Ik wist zelf al welk type tv ik wilde maar het assortiment zag er goed uit salora is gern merk wat veel verkocht wordt maar hier wel

Aanbeveling
Voor de snelle levering en goede prijzen

Extra toelichting
Goede website/vindbaarheid. Voordelige prijzen. Snelle verzending rn geen verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Neleman 11-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website waren mijn producten gemakkelijk te vinden. Ik kon direct zien of de producten aanwezig waren. Aangezien ik wilde afhalen, hoefde ik niet een bestelproces door te werken.

Service
Voordat ik ging afhalen heb ik even gebeld. De persoon aan de telefoon begreep direct waar ik het over had, noteerde mijn gegevens en zette alle producten apart.

Assortiment
Hier waren alle producten die ik zocht behoorlijk goedkoop. Dat was bij andere websites vaak anders.

Aanbeveling
Nette winkel met net professioneel personeel. Ik werd vlot en netjes geholpen.
Werd geholpen met producten naar de auto te brengen.

Extra toelichting
Handige locatie van de winkel. Direct naast de snelweg. Geen zoeken, was er in twee minuten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Ha 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en duidelijke bestelling

Service
prima, geen klachten

Assortiment
veel keus en goede uitleg

Aanbeveling
zeker

Extra toelichting
goede uitleg op de site en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald de Nijs 11-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles voorhanden in de showroom. Website zeer toegankelijk.

Service
Vriendelijk geholpen. Deskundig personeel.

Assortiment
Wat je zoekt is er.

Aanbeveling
Zoveel mogelijk. Prijs versus kwaliteit is prima in orde, voldoende voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Janssens 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website zijn de producten makkelijk te vinden en van een goede omschrijving voorzien.

Service
Snelle reactie van de klantenservice als het product niet op voorraad is. Wel vreemd dat de website dit niet aangeeft. Portable dvd binnen een week weer op voorraad en geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle service en vriendelijke klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Eigenhuis 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de filmpjes over de producten zijn erg handig bij het maken van je keuze

Service
Doen wat je belooft ,leveren binnen 1 dag top

Extra toelichting
Prima assortiment ,duidelijke productomschrijvingen snelle levering top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.schot 11-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed geholpen in de winkel

Service
Goed ik ben wel op de zelfde dag twee keer terug geweest om dat de afstand bediening niet goed werkte en ben zeer goed geholpen door de mensen in de winkel.

Assortiment
Genoeg om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Zeker wegens de vriendelijkheid .

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Willemsen 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatie snel voorhanden en 24 uur per dag opvraagbaar

Service
Bestelling binnen 24 uur geleverd met zeer goede info over tijdstip van bestelling

Assortiment
Grote en ruime keus van producten

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Is dus aanbevelenswaardig voor anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meriam 41 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel en goed geholpen. In 30 seconden deze mooie tv gekocht.

Assortiment
Breed assortiment. Voldeed zeker aan de wensen.

Aanbeveling
Zie het cijfer wat wij hebben gegeven.

Extra toelichting
Fijne winkel met veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vansoest 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer goede site en gemakkelijk te bestellen

Service
alles goed en snel afgehandeld

Assortiment
ruim en goed assortiment

Aanbeveling
ik heb aan verschillende verteld over het gemak en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emile H 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Reserveren via internet, ophalen in de winkel, iemand die met je afrekent, een ander die in het magazijn je aankoop vast pakt en binnen 3 minuten ligt je aankoop in de auto, met hulp van de magazijnmedewerker

Service
Na reservering gebeld wegens mededeling dat soms aantal in voorraad niet klopt, vriendelijk te woord gestaan. In de winkel niemand naar me toe gekomen, ze hadden nog kunnen voorstellen of ik de tv werkend in de winkel wilde zien, en een kopje koffie, maar je kan ook alles willen...

Assortiment
Volgens mij hebben ze veel staan en zoudenze veel kunnen laten zien. Grote ruimtes met veel demo mogelijkheden

Aanbeveling
Goeie site, goeie (video)review, goeie prijs, vriendelijk behulpzaam personeel, zaak ziet er netjes uit

Extra toelichting
Ik heb eigenlijk een snelle aankoop gedaan, het personeel zou nog kunnen voorstellen of ze het produkt kunnen showen, misschien even laten zien hoe die aangesloten moet worden, eventueel andere toestellen mrt soortgelijke opties. Uitvragen waar tv voor gebruikt gaat worden, misschien uitleggen waarom voor een andere kiezen... maar gezien de aankoop zoals ik gedaan heb, ben ik erg tevreden. Geen opdringerigheid, vriendelijk, netjes, beleefd, gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rb1990 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Het assortiment is prima. Ik wist niet goed waar ik moest zoeken omdat ik voor het eerst op mijzelf ging wonen maar heb mijn tv gevonden en ben er heel erg tevreden over!

Aanbeveling
Blij met mijn tv voor een top prijs, daarbij is de kwaliteit/prijs verhouding super.

Extra toelichting
Aangeraden door mijn vriend en blij dat ik naar hem geluisterd geb want nu heb ik een tv voor een leuke prijs en mooie kwaliteit.

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews