Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mourad1979 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website was overzichtelijk, gezochte product was in de live search al terug te vinden. In eerste instantie gekozen voor een demo versie, welke goedkoper is, omdat ik nog twijfelde over het product. Vervolgens bij de betaling ging er iets mis, en ideal kwam niet verder. Omdat t om demo product ging was deze na 2de poging niet meer te vinden in de voorraad. Een dag later maar t originele product betaald.

Service
Ik heb nog niet veel van de servicemogelijkheden gebruik gemaakt, maar de communicatie via mail is helder en afdoende geweest.

Assortiment
Demo product was na mislukte ideal procedure niet meer in de voorraad.

Aanbeveling
De prijs en kwaliteit scoren hoog. Maar ook de servicemogelijkheden zijn zeker aan te prijzen.

Extra toelichting
De sites van create2fit zijn allemaal overzichtelijk en de prijzen zijn doorgaans goedkoper dan bij andere online shops.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

goobles 14-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel en snel bezorgd

Assortiment
Uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ErwinHeuk1965 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Donderdag besteld, zaterdag in huis!

Service
SMS de avond van te voren en op de dag van levering een SMS met een exacte levertijd, goede service noem ik dat.

Extra toelichting
Eerste ervaring met Plasma Discounter is prima bevallen, binnenkort maar eens een wasmachine bestellen bij wasmachine.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob1 E 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer overzichtelijke website maar ook direct en deskundig advies bij binnenkomst en ook per telefoon

Service
gewoon degelijk en prettig!

Assortiment
ik zocht een 19 inch tev voor de caravan, jullie hebben een aantal opties, allemaal redelijk geprijsd, prima dus

Aanbeveling
ales bevalt me bij jullie heb ook al meerdere produkten aangeschaft, zoals een grotere tv en een koffiezet apparaat.Jullie zijn laagdrempelig en goed op de hoogte van de techniek. Snelle service en bovenal een mooie prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T. Huij 14-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik had door middel van reviews uitgemaakt welke televisie het beste bij mij zou passen. Ik heb via tweakers.net de winkel uitgezocht waar ik hem zou gaan kopen. Plasma-discounter koos ik omdat deze shop van andere klanten een goede beoordeling kreeg en omdat ze een van de goedkoopsten waren. Toen ik eenmaal mijn keus gemaakt had was het reserveren en ophalen van de televisie bij Plasma-discounter in Naarden gemakkelijk. Geen enkele klacht over mijn ervaring bij deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansfr 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel te regelen

Extra toelichting
Prima winkel. Heb er meerdere kerrn gekocht nu. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans van Zwol 14-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwamen voor een TV. Alle bekende merken compact en prettig bij elkaar gegroepeerd. Zeer overzichtelijk.

Service
Verkoper x bracht na een gedegen uitleg en kassa actie de TV van ca. 13 kg naar onze auto. Prima.

Assortiment
Alle bekende TV-merken waren er.

Aanbeveling
Weer eens wat anders dan bij de bekende leveranciers.

Extra toelichting
Waren aangenaam verrast door de compacte presentatie van in ons geval TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jansen101 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

heldense bossen 14-05-2014

Algemene score

9,0

Gemak
via internet gemakkelijk uitzoeken

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg te koop

Extra toelichting
vlug en snel geleverd en nog gratis ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc zgavc 14-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

lusaring 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijke procedures, goede online feedback.

Service
Alles conform beschrijving op website. Keurig.

Assortiment
uitgebreid assortiment, veel producten ook nog tegen de laagste internet(!)prijs.

Aanbeveling
Gewoon prima, no-nonsense, geen verborgen agenda.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, lsge prijzen, snelle leveranties.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Werner van Hoven 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Makkelijk te vinden product. Juiste productomschrijving. Snel en simpele handelingen om tot aankoop te komen.

Service
Snel. Duidelijke mail na aankoop. Mogelijkheid om bestelling te volgen.
We hebben (nog) geen problemen met onze aankoop gehad. Dus over verdere service bij problemen met de aangekochte apparatuur kunnen we nog niet oordelen.

Assortiment
Wat ik heb kunnen zien bied plasma-discounter een ruim assortiment in een brede prijsklasse.

Aanbeveling
Lees alle bovenstaande motiveringen.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. A. de Bruin 14-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
overzichtelijke en makkelijk bruikbare site

Service
Set welke besteld en betaald was via de site was achteraf niet leverbaar. foutje op de site, had een ander type moeten staan. Zonder een soort van alternatief of tegemoetkoming de volle pond (30.-) bijbetaald om dan de volgende dag op te halen. dag daarna een mail waar de gekochte set in de aanbieding is! 20.- minder dan nu betaald! commercieel goed, klantvriendelijk voel je je opgelicht.

Assortiment
heel veel mogelijkheden.

Extra toelichting
Zeer mooie site en groot assortiment producten, snelle reactie is ook goed. oplossings gerichtheid en meedenken met klant als er iets mis is, hier niet te vinden. krijg een beetje het gevoel dat harde verkoop / verkopen belangrijker is de uiteindelijk repeterende klant. Heel jammer.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jacqueline Pijls 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis je product uitkiezen en snelle lvering

Service
Snelle levering en aflevertermijn klopt als een bus

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijs

Aanbeveling
Ik zal en heb al reclame gemaakt

Extra toelichting
We zijn getipt door aanstaande schoonzoon over jullie website, aanvankelijk aarzeling,nu blij met de keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Administratie- & Belastingadviesbureau Van Mourik 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk gevonden op internet maar ook de keuze van ophalen of bezorgen wordt meteen duidelijk aangeboden

Assortiment
Blijkbaar is volgens er een ruime keuze aan producten. (Dit was mijn 1e bestelling)

Aanbeveling
Aanbeveling vanwege het gemak en snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brams1982 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Reservering gemaakt. TV paste niet in de auto. Verkoper geholpen met kijken en toen was het geen probleem de tv te laten bezorgen. Keurig de volgende dag stond de vervoerder voor de deur. Er is zelfs nog wat van de prijs afgehaald. (Geen idee waarom). Super service

Service
Zie hierboven. Verkoper vriendelijk behulpzaam en eerlijk. Direct en simpel. Geen poespas! Prima!

Assortiment
Ik wist vooraf welke ik wilde. Niet naar andere opties gekeken.

Aanbeveling
Als gezegd, alles prima

Extra toelichting
Uitstekende service en weinig poespas. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam tevreden klant 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Op juiste dag afgeleverd

Assortiment
Helaas sommige apparaten niet op voorraad

Aanbeveling
Het is een goede service, makkelijk te bestellen en te betalen. En toch goedkoper als in andere winkels

Extra toelichting
Als ik weer iets wil bestellen zal ik zeker eerst deze site bezoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shem Vansant 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Na succesvol een Nespressomachine te hebben besteld bij koffiediscounter in december heb ik deze week gekeken voor een nieuwe televisie op plasmadiscounter. Na de prijzen te hebben vergeleken in de winkel en op andere online sites besloten om bij plasmadiscounter te bestellen aangezien deze bij de goedkoopste was en ik voorafgaand al goede ervaringen had gehad. maandagmiddag besteld en dinsdagmiddag netjes geleverd (België). Meteen aangesloten en de 3D functie al getest :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Br 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was heel overzichtelijk, en als het kon kreeg je een bak koffie aangeboden

Service
Doordat het vrij druk was duurde het even voordat we geholpen werden, maar toen we aan de beurt waren kon de verkoper alles vertellen en ons goed adviseren.

Assortiment
Wij kwamen voor een TV en wisten niet waar we moesten kijken zoveel stond er.

Aanbeveling
Door de goede service en prijs verhouding, zeker een aanrader om over te vertellen.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KiimV877 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Erg snel en correct

Assortiment
Wat ik zocht was er gewoon

Aanbeveling
Gelijk!

Extra toelichting
Super service.. zou dit aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnierosdie 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en snel

Service
Snel goede service

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Van alleswat

Extra toelichting
Goede en vlotte service en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Speijer 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken en fijn die demo's erbij, maakt het veel duidelijker wat je nu koopt en wat het kan.

Service
keurige en snelle afhandeling, maken waar wat er op de site staat.

Assortiment
lekker uitgebreid zodat je genoeg en goed kan vergelijken.

Aanbeveling
in hge mate gezien de kwaliteit van het geheel.

Extra toelichting
lage prijzen, goede kwaliteit, klantvriendelijk en snelle levering, maken waar wat ze op de site zetten. Kunnen anderen een voorbeeld aannemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yordy Hubers 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site. Duidelijke uitleg over de producten en productspecificaties.

Service
Snelle levering. Helaas geen contact tussen plasma discounter en chauffeur.

Assortiment
Veel, maar ook nieuwe productten.

Aanbeveling
Gemakkelijk en goedkoop.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over plasma discounter. Snelle levering, goede prijs en goed service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edgar Conradie 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen via de website!! Via iDeal dus betrouwbaar!

Service
Voor 20.00 besteld en de volgende dag rond 8.00 in huis dus super snel

Assortiment
Je kan door het grote assortiment een prima keuze maken

Aanbeveling
Aan een ieder die een tv zoekt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djfrisco 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, zonder al te veel inspanning alles te vinden wat je zoekt

Service
goede service in de winkel door vakkundig personeel

Assortiment
veel op voorraad tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
groot assortiment, scherpe prijzen, vakkundig personeel, dit is de winkel waar je moet zijn!!

Extra toelichting
TOP Winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Post 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg verhelderende video's of de producten, heeft me echt helpen beslissen

Service
Wilde eerst een kleiner scherm, later aangepast, is erg goed afgehandeld

Assortiment
ben erg tevreden, is mijn 3e tv hier

Aanbeveling
duidelijk, scherp geprijsd, waar voor je geld

Extra toelichting
Fijn bedrijf dat goede site combineert met een goede showroom, doen net dat beetje extra, een warm bad, uniek (helaas)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon13 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de website, en de uiteg die bij de producten wordt gegeven is helder en duidelijk.

Service
Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling al in huis, in goede staat.

Assortiment
Veel keuze, van elk merk.

Aanbeveling
Vooral ook om de mooie prijzen van de producten, niet onbelangrijk!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over plasma discounter. Dit was de 2e keer dat ik producten bij jullie heb gekocht en de snelle levering en mooie prijs stel ik zeer op prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een klant met een smile 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling en de supersnelle correcte aflevering ervaar ik als super gemakkelijk. Uitzoeken vanaf een zeer overzichtelijke website wat ik als een pluspunt ervaar.

Service
Ik had een vraagje betreffende de aankoop en deze werd zeer correct en netjes beantwoord.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment met verschillende producten in dezelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Kwaliteit / service / gemak hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Het bovenstaande zegt genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bulthuis.m 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Veel assortiment , goede technische omschrijving en tevens voor welke typesoort het artikel geschikt is.
Sommige voorzien van een filmpje met extra informatie van het artikel.

Aanbeveling
Duidelijke en heldere verkoop van iedere soort artikel, scherp geprijsd, overzicht van de voorraad, sms service of reservering mogelijk via de website.TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demipepper 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en makkelijk om het product te vinden

Assortiment
binnen 24 uur had ik het product

Aanbeveling
Ik ben al jaren trouwe klant van plasma discount, en mijn familie en vrienden heb ik daar ook naar toe gestuurd, en zijn zeer tevreden vooral de service staan bij hun hoog in vaandel.

Extra toelichting
Ik ben al jaren trouwe klant van plasma discount, en mijn familie en vrienden heb ik daar ook naar toe gestuurd, en zijn zeer tevreden vooral de service staan bij hun hoog in vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartman Zoetermeer 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen en uitzoeken. Genoeg informatie over het toestel.

Service
Snelle perfecte levering.

Assortiment
Groot assortiment voor ieder type televisie

Aanbeveling
Zeker we zijn erg tevreden over onze aankoop en ook prive hebben we eerder een tv bij u gekocht waar we zeer tevreden over zijn.

Extra toelichting
Zeker we zijn erg tevreden over onze aankoop en ook prive hebben we eerder een tv bij u gekocht waar we zeer tevreden over zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sjaak010101 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer handig dat je kan zoeken op afmeting

Service
in het verleden 1 keer een defect tijdens garantie periode gehad, is perfect verholpen

Assortiment
veel keuze, en goede prijzen

Aanbeveling
gewoon prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nagterberg 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje42 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is duidelijk bied goede informatie en je kunt gemakkelijk sorteren op je wensen.

Service
goed inhoudelijk advies, zonder opdringerig te worden

Assortiment
serieus groot assortiment tegen goede prijzen

Aanbeveling
om boven genoemde redenen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maximiliano81 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudige betaling en bestelprocedure

Service
goede service, snelle levering

Assortiment
prima, voldoende keuze voor mijn LED tv

Aanbeveling
scherpe prijs, goede levering

Extra toelichting
betrouwbaar bedrijf met snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska Calis 13-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer professionele verkoper, vond het totaal geen moeite meerdere toestellen te laten zien en deze te vergelijken.
Ook de retour service uitgelegd en eigenlijk was de tv voor wat later bestemd maar toch beter nu uit te proberen, ivm met omwisselen indien kapot.

Assortiment
Ruim assortiment keuze in overvloed en de producten zijn zo "leuk" en goed neergezet dat je snel geneigd bent om wat aan te schaffen.

Aanbeveling
Gekwalificeerd personeel,vriendelijk en snel.
Producten zijn goed geprijsd, niet duurder of goedkoper, maar zeker duidelijk te zien en uit te proberen.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over de service in de winkel, de aanduidingen van de prijzen en ook de zuilen met de site, waar nog meer kunt zoeken over bijv de produktinformatie. Daarnaast is het product ook goed verpakt en alles klopt, er is niets tegen tegenvallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik52 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website.
Makkelijk reserveren.
Ruim parkeren voor de deur.

Service
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Verkoper helpt om de TV in de auto te leggen.

Assortiment
Veel op voorraad.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbin1988 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Niet anders dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart T. 1970 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super mooie en duidelijke website, telefonisch goed bereikbaar en fantastisch geholpen. Winkel ziet er perfect uit! leuk en klantvriendelijk personeel. in het verleden al meerdere producten bij deze firma aangeschaft en zeer tevreden hierover!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stam62 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima te bereiken langds de a1, goede parkeergelegenheid,

Service
prima geholpen door W- (volgens de factuur). Had antwoord op al onze vragen

Assortiment
goed tv-aanbod, jammer dat per tv geen productspecificatie aanwezig was ( merk formaat, type etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jayjay96 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
bettje verwarrend dat er en specifieke sony-verkoper rondliep die alleen sony producten aanprees natuurlijk. was ik niet op voorbereid. een eigen werknemer pikte dit gelukkig goed op, zodat we naar huis gingen met hetgeen we wilden.

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
deskundigheid an assortiment in orde

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

jn van der Hulst 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, top winkel!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk te bereiken Goede prijs snelle service

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond49 13-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
goede uitleg

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service, ook winkel. Goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga van Essen 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Voor de deur parkeren .

Service
Snel geholpen door verkoper. Snelle afhandeling bij magazijn.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en goed geholpen.

Extra toelichting
Top! Snel en goed geholpen. Ik had wel al zelf via de website bekeken wat ik wilde en in welke prijsklasse. Dus we konden snel zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornix 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
zeer goede service nemen ruim de tijd en zeer professioneel

Assortiment
ruim assortiment en op voorraad

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guuskn 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prima webwinkel met een winkel in centraal ned. Vooral de filmpjes van tom coronel zijn heel duidelijk. Raad deze ook aan bij andere mensen als ze naar meer info zoeken over een product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jelles-60 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en het word thuis bezorgd

Service
Ik bestelde een Combi tv en wat bleek ik heb de verkeerde besteld de bestelling word gewoon om gezet klasse

Assortiment
Er is een grootte keuze

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik iets bestel en ervaar dat de service zeer goed is

Extra toelichting
Ik bestelde een kleine tv en wat bleek ik had de verkeerde besteld met een telefoontje werd de bestelling stop gezet en kon ik ket goed artikel bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Vervuurt 13-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar. Vrij parkeren. Spullen gelijk meenemen.

Service
Goed, deskundig advies. Vriendelijke verkopers. Factuur wordt gelijk per mail verzonden. Indien het product niet goed is wordt het weer opgehaald.

Assortiment
Alle modellen waar ik naar vroeg waren op voorraad.

Aanbeveling
Deskundige verkopers. Gemak. Laagste prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Klaasen 13-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van tevoren waren wij d.m.v. de filmpjes van de digitale verkoper al goed geïnformeerd over onze aankoop. Makkelijk dat je ook de voorraad kunt bekijken, en evt. reserveren. Je weet zeker dat je niet voor niets rijdt. Winkel is goed bereikbaar, ligt dicht bij de snelweg. Je kunt je auto nog net niet in de winkel parkeren, maar wel heel dichtbij.

Service
Hoewel wij via internet al wisten dat het in het weekend spitsuur is in de winkel zijn we, heel snel en deskundig geholpen. Bij de verkopers hebben wij niets gemerkt van haast.

Assortiment
In elke prijsklasse voor elk wat wils.

Aanbeveling
Wij kwamen hier terecht op aanraden van vrienden. Wij delen hun ervaring dat je hier gemakkelijk via de digitale verkoper thuis in alle rust je keus al kunt maken. Voor de laatste vragen wordt je in de winkel dan snel en vakkundig geholpen.

Extra toelichting
Vriendelijke, vakkundige medewerkers en snelle bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lars spauwen 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede winkel, je ontvangt je bestelling snel en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews