Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DKV 16-05-2014 In de winkel gekocht
Huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Snel en kundig geholpen

Assortiment
Precies gevonden wat we nodig hadden

Aanbeveling
Goede prijs!

Extra toelichting
Helemaal tevreden: precies gevonden wat we zochten en bovendien goedkoper dan elke andere aanbieder.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Hansen 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk online te bestellen

Service
Volgens belofte inderdaad binnen 1 dag afgeleverd. Ook de ruime keus in betaalmogelijkheden vind ik perfekt.

Assortiment
Bijzonder ruim assortiment

Aanbeveling
In zeer hoge mate omdat de hele procedure van bestellen tot leveren vloeiend is verlopen.

Extra toelichting
De zeer verhelderende live demonstratie van Tom is werkelijk uniek. Vooral voor mij: schriftelijke specificaties doorlezen is saai en met te weinig praktische toelichting. Nu zie je tenminste wat er gebeurd met de technische termen.Voor iedereen veel duidelijker maar ook sneller dan specs doorspitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChielB 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Afgelopen dinsdag besteld via internet. De volgende dag keurig bezorgd en dezelfde avond gemakkelijk geïnstalleerd. Keep it simple, daar houd ik van en het mooie is, je betaald een top prijs. Ga zo door plasma discounter.nl !! Voor mijn volgende aankoop, check ik zeker weer jullie aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

streep29 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bestellen via internet, levering keurig op tijd.Al meerdere bestellingen gedaan, gaat altijd goed.

Service
Ik had een probleem met de betaling via credit card, even bellen, pro-forma in vijf minuten in de mail, gelijk betaald, en binnen twee dagen de bestelling in huis!

Assortiment
Keus genoeg, en alles uit voorraad leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wambo 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er was geen sprake van ongemak, de website is erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Service
De service van plasma-discounter.nl vind ik er goed. het product was er bij mij de volgende ochtend al.

Assortiment
Ik heb een weekendknaller gekocht die via de nieuwsbrief bij mij binnen kwam en vond het een goede prijs voor dit product. het assortiment is voor de rest erg breed zodat je in elke klasse voldoende keus hebt.

Aanbeveling
Ik beveel plasma-discounter vaak aan bij mij vrienden en familie.

Extra toelichting
Ik vind het een erg prettige webshop. Bij bijna elk product is er een filmpje met uitleg van Tim Coronel waarin hij uitgebreid uitlegt hoe het product eruit ziet, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan. Dit is naar mijn mening het beste punt van deze webshop. De lage prijzen zijn natuurlijk ook niet erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 0168 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel webshop als winkel. Duidelijke site.
Veel artikelen zijn ruim vorradig

Service
Zowel in de winkel als telefonische ondersteuning verliep prettig. Ik heb de spullen afgehaald deze werden keurig in de auto gelegd

Assortiment
Alle gangbare merken en modellen zijn voorradig. Rest is ook leverbaar

Aanbeveling
Ik zou iedereen Plasma - Discounter aanbevelen. Scherpe prijzen. goed assortiment en je hebt de mogelijkheid om te gaan kijken voor je koopt.

Extra toelichting
Zie overige motiovaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietdekoning 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoekfunctie is eenvoudig maar toch handig in gebruik.

Service
De service tot zover ik nu kan beoordelen. Als het voortgangstraject en op de hoogte daarvan prima. De bezorging accuraat.

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik tot nu toe vinden, wat mij aangaat ideaal.

Aanbeveling
Al mijn vorige opmerkingen opgeteld. Kun je alleen tot deze conclusie komen dat ik deze internetwinkel ten zeerste kan aanbevelen.

Extra toelichting
Al mijn vorige opmerkingen opgeteld. Kun je alleen tot deze conclusie komen dat ik deze internetwinkel ten zeerste kan aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen66 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website met handige zoekfunctie

Aanbeveling
snelle levering na bestelling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Guido Krejenzang 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk en lage prijzen

Service
Goed op de hoogte gehouden via de mails. Product ook netjes binnen de tijd geleverd!

Assortiment
Ruim assortiment. Genoeg keuze en duidelijke specificatie. Vooral met het uitgebreid zoeken

Aanbeveling
Aan iedereen want de prijzen in combinatie met de service doen het hem juist!

Extra toelichting
Top internet winkel. En zeer gebruiksvriendelijke website. Komt netjes de afspraken na en ben zeer tevreden over de Sony Led Tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoyB1980 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Prima site, uitgebreide uitleg bij ale apparaten, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjoerdSmits 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel zoeken naar het meest geschikte product middels de uitgebreide zoekfuncties.

Service
Zeer heldere en uitgebreide informatie per product. Heldere communicatie betreffende de voortgang van de geplaatste order. In aansluiting daarop, snelle en nette levering.

Assortiment
Zeer zeker voor iedereen het juiste product te vinden én voorradig.

Aanbeveling
Het gemak, de goede heldere uitleg van het assortiment, de heldere communicatie bij het plaatsen van een order, en de geboden service zijn goede redenen om Plasma-Discounter.nl aan te raden bij mijn familie en de vriendenkring.

Extra toelichting
Prima geregeld bij Plasma-Discounter.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitro.nori 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Met veel informatie over het product incl video.
Genoeg betaling mogelijkheden.
Bestelproces is makkelijk te doen.

Service
Dinsdag bestelt woensdag in huis, super.
Direct mail met duidelijke instructies qua retour sturen en garantie.

Assortiment
Echt veel keuze,alle bekende merken zijn aanwezig in iedere prijsklasse.
De prijzen zijn zeer scherp vergeleken met de concurrentie.

Aanbeveling
Snelle levering,duidelijke voorwaarden.
Scherpe prijzen.

Extra toelichting
In mijn ogen een geweldige webshop. Goed en overzichtelijk in elkaar gezet. De bestelling is zeer goed te volgen en betalings mogelijkheden zijn er genoeg. ook alle bekende en gerenommeerde merken zijn aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wiebe1957 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan vrijblijvend rondkijken en geen opdringerige verkopers, super relaxed

Service
men weet waar men over praat, alle gestelde vragen worden goed beantwoord en je wordt in je eigen waarde gelaten

Assortiment
beperkt maar voldoende keus .

Aanbeveling
prettig geholpen door deskundig personeel

Extra toelichting
lekker vers stukje appeltaart ging er wel in, milkshake er achter aan en dan lekker pinnen, mijn tv en soundbar is binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joe 80 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
levering snel en goed geregeld

Service
Snelle reactie op een onjuiste bestelling.
Tot nu toe zeer klantvriendelijk afgehandeld

Assortiment
VERDER GEEN MENING

Aanbeveling
Goed georganiseerd en zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.van Waardenburg 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site alles gemakkelijk te vinden wat je zoek.
Gemakkelijk bestelling plaatsen.

Service
Klasse service.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Heb al de winkel/site aan andere aanbevolen.

Extra toelichting
Zoals ik hier boven al heb aan gegeven. Echt top service, snelle service. Binnen 24 uur tv geleverd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Blomvliet 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel configureren naar het type waar naar ik op zoek was.
Bestelprocedure snel en efficiënt.

Service
Snelle accurate bezorging.
Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Assortiment
Groot assortiment aan alle soorten tv's.

Aanbeveling
Topwebsite waar genoeg mogelijkheden zijn om een TV naar keuze uit te zoeken.

Extra toelichting
Deze hele positieve beoordeling is tot stand gekomen doordat mijn zoon van 14 mij de input heeft gegeven. Hij heeft de TV nl. zelf betaald van zijn gespaarde geld van zijn krantenwijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De oversteek 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is zeer goed toegankelijk, overzichtelijk, en gebruiksvriendelijk. Of je nu via de website besteld of in de winkel koop, het is beiden super

Service
Ik heb via de website een tv gereserveerd, in de winkel heb ik na goed advies toch voor een nieuwer model gekozen, door het goede advies heb ik nu een tv waar ik zeer tevreden mee ben

Assortiment
Er is een ruime keuze beschikbaar. Wat ik zeer prettig ervaren heb is de merken hoek zoals die van Sony, goed opgezet en zo kan je een goed vergelijk maken.

Aanbeveling
Medewerkers hebben veel kennis van hetgeen te koop is, zijn klantvriendelijk, geïnteresseerd, en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freekbui 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik kon makkelij vinden wat ik zocht

Service
advies via de web site verliep soepel

Assortiment
ik had ruime keuze in mijn wensen

Aanbeveling
keurige website goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam1565 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst de site bezocht, de grote in voorraad zijnde keuze viel op, ook de aanvullende accessoires. De telefonische nadere info was vlot, vakkundig en netjes.

Service
Vervolgens in de winkel nader gekeken. Veel spelend te zien. Ook veel accessoires daadwerkelijk te zien, werd goed uitgelegd/geadviseerd in winkel. Kon gelijk meenemen.

Assortiment
Wilde een toestel in de hogere klasse. Bleek ook in diverse varianten en merken in voorraad te zijn. In Nederlandse uitvoering en in origineel verzegelde doos. Kon dus direct mee genomen worden.

Aanbeveling
Was met aankoop al zeer tevreden, de bijgeleverde Garantie en Retourvoorwaarden waren ook duidelijk en service gericht. Geeft je als klant het gevoel dat je daar graag -ook met anderen- terug komt.

Extra toelichting
Gemakkelijk kiezen, zeer groot assortiment, zowel op de site als ook daadwerkelijk in de winkel met daarbij goede adviezen. Service gericht. Kon direct pinnen en mee nemen. Originele verzegelde doos in Nederlandse uitvoering. Service- ruilen- garantie goed toegelicht. Kom daar graag weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartijnA 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging heel gemakkelijk. S middags bestelling gedaan en volgende dag in huis. Zoals het tegenwoordig hoort.

Service
Geen opmerkingen

Assortiment
Breed assortiment en goede uitleg verschillen in producten.

Aanbeveling
Prijs, levertijd en assortiment zijn voor mij bepalend. Op alle drie punten prima gescoord.

Extra toelichting
Prijs, levertijd en assortiment zijn voor mij bepalend. Op alle drie punten prima gescoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Von Richtoffen 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg simple amar toch doeltreffend

Service
bebed of ene tv op voorraad was, was het geval besteld en volgende dag email dat de TV nieta voorradig was..

Assortiment
Voldoende keuze voor ene interesante prijs

Aanbeveling
Desondanks ene kleine tegenslag, de aardige dame heeft toch jets anders geregeld en binnen 1 dag geleverd zonder extra hoofdpijn

Extra toelichting
goede website, selle reactive op tegenslagen dux aanradertje

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

R.J. Visser 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zittend de goedkoopste en voor mij de beste tv uitkiezen.

Service
Nog geen service nodig gehad, maar het de volgende dag leveren is toch uitzonderlijk goed.

Assortiment
Uitgebreid, In alle maten en soorten tv's

Extra toelichting
Zelf een TV gekocht en ben er erg blij mee, plus was ook nog eens erg goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoM1968 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Naar innenlopen, zeggen wat je hebben wilt, afrekenen spullen bij magazijn ophalen en wegwezen!

Service
Ik had via de site een HDMI kabel uitgezocht. Er bleek een betere kabel in de aanbieding te zijn voor hetzelfde bedrag.

Assortiment
Ruim aanbod. Jammer dat bij de selectie het aantal staat en dat bij doorklikken blijkt dat er dan een aantal niet leverbaar zijn.

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Prima service, snel en omruilen (indien nodig) is geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel_2 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had met de benodigde info

Service
Snelle correcte levering

Aanbeveling
Prijs /kwaliteit Ok met goede service

Extra toelichting
Fijne internet winkel waar ik zeker nog gebruik van ga maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wartena 15-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb weinig verstand van televisies. Het was de eerste keer dat ik er een ging kopen. Ik had hulp van een werknemer nodig. Ze hadden weinig personeel voor het aantal klanten (kan aan het tijdstip gelegen hebben), daardoor moest ik even wachten. Dus geen 10.

Service
Ik werd goed geholpen

Assortiment
Ik heb een televisie gevonden die ik top vind. Erg tevreden.

Aanbeveling
Toen ik eenmaal geholpen werd hielp de werknemer mij uitstekend. De televisie is precies wat ik zocht! Vriendelijke werknemers en een fij assortiment.

Extra toelichting
Weinig personeel voor het aantal klanten. Wel was ik er rond lunchtijd, kan daaraan gelegen hebben. Verder werd ik uitstekend geholpen. Top televisie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

he1305 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een soepele bestelprocedure + good value for money + supersnelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje Donker 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik was snel waar ik wezen moest en had de bestelling zo gedaan en betaald

Service
Product werd volgens belofte snel bezorgd.

Aanbeveling
Ik ben niet zo snel van aanprijzen, maar degevraagd zou ik wel vertellen aan anderen wat mijn (positieve) ervaring was.

Extra toelichting
Prima site, prima producten, prima prijzen. Over service bij problemen met de TV kan ik nog niks zeggen. Dat sppeelt pas als er een probleem is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnDot 15-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet al keuze gemaakt

Service
Snelle bediening en goede voorlichting

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
altijd de hoogste kortingen en de beste service

Extra toelichting
Totaal geen klachten, koop al mijn televisie of stereoaparatuur daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Waal 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige manier om producten waar ik naar opzoek ben op te zoeken.

Service
De bevestiging van de bestelling, een speciaal bericht met een verwijzing naar de factuur en de bevestiging van het versturen van de bestelling met de koppeling naar Track & Trace

Assortiment
Wij hebben al eerder een product bij Plasma-discounter.nl aangeschaft en hebben toen ook het product van onze wensen op de website kunnen vinden.

Aanbeveling
Het Gemak, de Service en het Assortiment hebben ons er van overtuigd dat wij de Plasma-discounter.nl aan vrienden, bekenden en mensen die om onze menig vragen aan te bevelen.

Extra toelichting
Het gemak van het opzoeken van producten, de service, het assortiment en de aanschafprijs van een product van een website zijn voor ons de motivatie om websites wederom te bezoeken en een bestelling te plaatsen. De Plasma-discounter heeft ons, op alle vier de punten, overtuigd om ook in de toekomst wederom producten via deze website aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stef_num7 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe TV. En binnen twee dagen al in huis. Wij zullen zeker nog eens wat bestellen bij plasma-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Reenen 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is duidelijk en het is vrij gemakkelijk om een bestelling te doen. Je komt in zeer correcte schermen terecht.

Service
Indien je iets op Zaterdag of Zondag bestelt dan duurt de verzending meestal 2 hele dagen. Zeker ook met PostNL die op maandag nooit bezorgt.

Assortiment
Het assortiment van Plasma-Discounter is redelijk. Er kunnen nog wel wat meer verschillende televisies bij denk ik.

Aanbeveling
In goede mate, ik heb 3 jaar geleden mijn vader over deze website getipt met een Philips televisie. Hij heeft ook het promo-filmpje daarvan met Tom Coronel bekeken, hij raakte in vertrouwen en kocht het product. Het werd ook snel bezorgd.

Extra toelichting
Over de gehele linie vind ik Plasma-Discounter een prima betrouwbare website met goede producten. Het kan wel iets stijlvoller aangekleed worden met b.v. een mooier webdesign.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dennis-pdnl 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is zeer professioneel en biedt al het gemak om goed te kunnen segmenteren. Waardoor het aanbod steeds verder toegespits kan worden naar het product wat voldoet aan de eisen.

Service
Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel en deskundig te woord gestaan. Het vooronderzoek had ik zelf al gedaan, maar bij de vragen die ik had, kwam een onderlegd antwoord. Ongeacht het prijsverschil in mijn voordeel, is toch op basis van de specificaties het toestel aangeraden welke ik had uitgezocht. Wat klantgericht is en transparant.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende. Het bedrijf is zeer goed gepositioneerd in de markt en heeft een goede prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
Wij hebben in totaal twee (2010 en 2014) producten gekocht bij Plasma-Discounter, beide fysiek in de winkel. Gemak, Service en Assortiment over deze periode constant gebleven.

Extra toelichting
Cadeau voor Moederdag Wij hebben enkele jaren geleden (2010) ook een LED televisie gekocht bij Plasma-Discounter.nl, hierna verder te lezen als PDNL. Vanuit dat oogpunt en na een vergelijk van aanbod en prijzen van de concurrenten, is PDNL wederom goed gepositioneerd in de markt. Daarnaast is de service en de kwaliteit daarbij de extra meerwaarde om wederom te doen besluiten om een product bij PDNL te kopen. Alvorens de definitieve keuze te hebben gemaakt, hebben wij het aanbod van de website gesegmenteerd naar onze wensen. De website van PDNL is hier uitermate geschikt en dat maakt het aanbod en de keuze mogelijkheden nog overzichtelijker. Ons oog was allereerst gevallen op de Panasonic TX-L42E60E met een aanbiedingsprijs van 459,-. Helaas was het model na een aantal dagen niet meer op voorraad. Wij hadden immers niet gelijk besteld, omdat we nog een kleine twijfel hadden ten opzichten van een model van LG. Gezien het cadeau voor Moederdag was bestemd, hebben wij gekeken naar een alternatief en daar is het oog gevallen op de Panasonic TX-L42ET60E, welke als retourmodel werd aangeboden met een prijs van € 517,75. PDNL geeft zeer professioneel en transparant aan, dat het gaat om een retourmodel. Daarbij wordt correct aangegeven wat dit inhoudt en dat er ondanks de geopende verpakking volledige fabrieksgarantie op rust en de gebruikelijke omruilgarantie, indien het product niet voldoet aan de verwachtingen. Deze voorwaarden zijn van doorslaggevende factor geweest om te doen besluiten om voor dit model te gaan. De televisie heb ik afgelopen vrijdag 9 mei, in de winkel te Naarden gekocht. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Tevens heeft de verkoper mij zeer deskundig geholpen en het product geleverd. Het product hebben wij tijdens Moederdag uitgepakt en daarbij was alles, lees retourmodel, zeer goed verpakt en niet te onderscheiden van een nieuw product. Enkel dat te zien is dat er nieuw stuk tape aan de bovenkant van de doos is geplakt. De televisie kan worden opgehangen met een separate beugel (los verkrijgbaar) of gemonteerd op een voet (welke wordt meegeleverd). Wij hebben de televisie gemonteerd op de voet en dit was zeer eenvoudig. Binnen 10 minuten was de televisie klaar voor gebruik. Het beeldkwaliteit is zeer goed tot uitstekend. In vergelijking met de 47-LG-8500-Infinia welke destijds ruim 1000 euro heeft gekost, is de Panasonic qua beeld van zeer goede functionaliteit. De applicaties en de webbrowser zijn zeer mooie features die uitstekend werken met de ingebouwde Wi-Fi, enige minpunt is dat het soms wat traag reageert als je de applicatie opstart. Geluid is goed, maar dient wel afgestemd te worden naar de ruimte waar de televisie staat, dit maakt een zeer groot verschil. Conclusie: PDNL goed gepositioneerd in de markt qua aanbod en prijs. Deskundige verkopers, goede service en klantgericht. Aanwinst van Panasonic TX-L42ET60E met zeer goede resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

P. Knoester 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website werkt makkelijk.

Service
Vandaag besteld morgen in huis.Factuur werd direct gemaild.

Aanbeveling
Alles werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TK66 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Mooi product voor een scherpe prijs en een zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevrouw R. Kruiswijk-Hol 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis achter de pc samen met moeder, voor wie de tv is, rustig een tv besteld.

Service
heel snel en duidelijk ook voor mijn moeder van 73.

Assortiment
ruim assortiment, want moeder zocht een grotere tv zonder al teveel poespas voor niet teveel.

Aanbeveling
een duidelijke en overzichtelijke site met een ruim assortiment en ook nog een snelle en correcte service. Toppertje

Extra toelichting
zie hierboven de promotie van uw bedrijf aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

persoon8 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was allemaal duidelijk, en het bestelproces bestaat uit logische stappen.

Service
Zondagavond besteld en dinsdag geleverd. Goede informatie mbt levertijden, via sms en mail. Aardige chauffeurs.

Assortiment
Precies de TV die we wilden hebben was op voorraad.

Aanbeveling
Er zijn veel online-aanbieders, en dan zijn service en klantvriendelijkheid onderscheidend.

Extra toelichting
Prima online webshop. Snel, duidelijk en met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caesarw 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard1510 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke en efficiente site

Service
Duidelijk aangeven voorraad en leverdatum
Wordt in de praktijk waar gemaakt
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Altijd bij kenissen, vrienden en familie

Extra toelichting
In het vervolg zal ik voor mij zelf de site benaderen en bekijken bij een eventuele aankoop. Ook de aanbiedingen zijn interessant Prima ervaring voor wat betreft de verhouding prijs en onderdeel, levering artikel en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Jan Haitsma 15-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had de TV op basis van consumentenbond gevonden inclusief een link naar plasmadiscounter.

Service
Gekozen voor plasmadiscounter omdat dat de enige internetwinkel is met een echte winkel waar de tv te zien en te beoordelen is alsmede uitleg/toelichting te krijgen

Assortiment
Ruime keuze maar niet alle tv's zijn in winkel daadwerkelijk te bezichtigen

Aanbeveling
Ben erg tevreden over keuze, prijzen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aschwin1988 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk. Enig puntje als je met je mobiele telefoon wilt filteren op maat of dergelijke is dit moeilijk aan te klikken.

Service
Had binnen 2 minuten de tv en een medewerker heeft deze mee in de auto getild.

Assortiment
Duidelijk merk bij merk en veel keus

Aanbeveling
Goede prijzen, goed service. Duidelijk geinformeerd door uw medewerker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sydalg 15-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel op voorraad dus wil je dezelfde avond genieten van je nieuwe tv is dat zeker mogelijk.

Service
Medewerker was super.Goeie informatie gegeven over de tv die ik graag wilde hebben. En zeer vriendelijk ,dat kom je niet vaak meer tegen.

Assortiment
genoeg om uit te zoeken, dat is heel fijn om te weten.

Aanbeveling
ik als ondernemer zal jullie zeker aanbevelen, ik weet namelijk hoe het in winkels gaat.

Extra toelichting
Eigelijk niets op aan te merken. Parkeerplek voor de deur,ruime winkel, genoeg personeel die je goed en vriendelijk behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Verst 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, snel en makkelijk. Ik waardeer ook zeer de instructie-filmpjes, deze heb ik tot nu toe nog iedere keer bekeken.

Service
Het enige wat ik hierover kan mededelen is dat jullie een snelle service hebben qua leveren, ik had na de bestelling de tv 2 dagen erna binnen.

Assortiment
Er is voor mij een groot en breed aanbod wat jullie bieden, zowel op prijsklasse als op functionaliteit

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe al 14 mensen blij kunnen maken met jullie site en service, zo hoor ik ook van deze personen dat zij erg gelukkig zijn met hun aankoop die zij via jullie hebben gedaan!

Extra toelichting
Als ik aan prijs/kwaliteit/service denk op het gebied van entertainment, staan jullie in de top 3 van mijn persoonlijke favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatihlinho 15-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,2

Gemak
Dit vraag begrijp ik niet zo goed, hoezo gemak............... ?

Service
Het personeel nam de tijd en gaf ons de nodige informatie want ik twijfelde een beetje dus het personeel heeft zeker bijgedragen aan mijn keuze en ik ben er blij mee, gebruik de tv nu al 3 dagen :)

Assortiment
Ja toch een beetje kleine assortiment... Rand apparatuur etc mag best wat verbreed worden

Aanbeveling
Het personeel luisterd aandachtig en helpt je heel goed bij het maken van je keus, daar ga ik voor naar een winkel...

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Mischa Huijers 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne en duidelijke site. Zelfs een verkoop video over de mogelijkheden van de tv.

Service
Snelle levering. 14 dagen op zicht maar verwacht niet dat ik hier gebruik van ga maken.

Assortiment
Ruim assortiment. Duidelijk overzicht.

Aanbeveling
Zal het zeker aanbevelen bij vrienden.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de aankoop en de service van de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anjahof 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Super snelle service. Wij waren bij een andere winkel geweest waar de televisie niet op voorraad was. Hier directe levering!

Service
Prima te woord gestaan door de klantenservice duurde wel wat lang.

Assortiment
Voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bert de kleermaeker 14-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij

Service
Net advies en correcte behandeling

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Gewoon doen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ruuddegroot 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goed en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Van Dongen 14-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Duidelijke informatie op de website. Niet te veel en ook niet te weinig.

Service
Wel oké, helaas was onze tv niet op voorraad en werden we daar 's avonds pas over geïnformeerd

Assortiment
Ruime keus.
Aantallen op voorraad die vermeld staan op de website was bij ons niet correct.

Aanbeveling
Voldoende keus in producten.
Informatie over voorraad en levering van producten kan verbeterd worden.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijke website. We hebben een tv besteld, die (later blek) toch niet nog op voorraad was. Telefonisch hebben we niet op al onze vragen antwoorden gekregen. Twee dagen later was de voorraad weer aangevuld en is onze tv meteen verstuurd. De berichtgeving daarover verliep prima.! We zijn tevreden over de levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Erik vd berkmortel 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webshop, fijne aanbiedingen, snelle afhandeling

Service
Helder, transparant, snelle reacties, fijne nazorg

Assortiment
perfect!

Aanbeveling
Absolute aanrader

Extra toelichting
Gedurende 1,5 jaar de site gevolgd en aanbiedingen bekeken. Nu uiteindelijk een product gekocht en heel erg tevreden! Ik ga absoluut mensen attenderen op de site. Heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasper de vries 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de indeling van de website met uiteraard de best verkochte tv's maakte mijn keuze een stuk makkelijker

Service
de televisie voor de woonkamer opgehaald in naarden, degene voor de slaapkamer gewoon thuis laten bezorgen. vertrouwen in het bedrijf.

Assortiment
voor de kennis die ik heb over de huidig technologie is de keuze breed genoeg voor de klant.

Aanbeveling
het vertrouwen zoals eerder vermeld is groot. en dit beschamen ze naar mijn inzien nooit.

Extra toelichting
Makkelijk, betrouwbaar en uiteraard is de prijs goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews