Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liquidsebbey 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle televisies hangen prachtig en allen ingeschakeld in de showroom.

Service
De medewerker nam alle tijd en wist heel specifiek de verschillen te benoemen tussen de grote merken. Dankzij de kennis van de medewerker heb ik nu het toestel dat bij ons past!

Assortiment
Er bestaan meer merken naast LG, Sony, Philips en Samsung (en een enkele Panasonic). Er zou wellicht een mogelijkheid moeten zijn om andere merken te bemachtigen (Hannspree, Grundig, b&o, etc.)

Aanbeveling
Absoluut! Er is geen 2e winkel die in de buurt komt van deze. Al meerdere toestellen heb ik hier gekocht en ook mijn vader heb ik geadviseerd hier te halen en ook hij haalt hier al meerdere jaren meerdere televisietoestellen.

Extra toelichting
Ondanks dat ik iemand ben die nooit vragenlijsten wil invullen maak ik voor jullie graag een uitzondering. Het feit dat wij werden geholpen door iemand die kennis en er de tijd voor nemen belangrijker vindt dan omzetten en daardoor juist een prachtige televisie aan ons heeft verkocht doet mij met plezier deze lijst invullen. In deze tijden waarin tijd geld kost maak ik graag een paar minuutjes vrij om dit jullie te melden. Ook ben ik erg verrast over de grote technische kennis van uw medewerker die zelfs termen als WebOS wist te benoemen. Uiteindelijk hebben wij eergisteren een witte Samsung 6-series televisie (smart) gekocht. Fantastisch! Mochten wij ons aankoopbedrag terugwinnen dan zullen wij zeker van dat geld een prachtige taart laten bezorgen bij jullie. Die is zeker verdient namelijk! Mvg -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Difra59 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk vanuit je stoel een tv bestellen met duidelijke specificaties van gekozen toestel en uitleg over gebruik

Service
alles duidelijk om te bestellen en af te rekenen.
en mails en sms over de aflevering. prima geregeld

Assortiment
ik heb eerder een wasmachine besteld ook prima gegaan en nu dus de tv. ga eerst op jullie site kijken om iets te kopen.

Aanbeveling
ik zou anderen adviseren ook bij jullie te kijken daar ik een tevreden klant ben.

Extra toelichting
na eerst de wasmachine gekocht te hebben was ik uiterst tevreden over de levering en installeren van de machine. netjes de oude meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens86 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle specificaties stonden bij het product inclusief een handig filmpje waar het product tof in de kleinste details beschreven werd

Service
Het product stond de volgende dag al in huis. We hebben het product ook in het echt bekeken en hier kregen we weer een goede uitleg en advies.

Assortiment
Ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Ruime keuze aan producten. Aardig personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.zeilstra 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk, en makkelijk zoeken.

Service
Gauw besteld en gauw in huis.
Goeie service!

Assortiment
Zeer ruim aanbod en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nel Bouman 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keuze maken is makkelijk

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Assortiment
Ruimvoldoende

Aanbeveling
Voor het gemak,service,assortiment en de snelle afhandeling.

Extra toelichting
Alles prima in orden,een pluim waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RHeerschop 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel vanuit Bussum goed bereikbaar, parkeren voor de deur

Service
Prettig geholpen

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Thuis op je gemak uitzoeken, direct halen bij de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

2 tevreden mensen 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijke website. SUPER!

Service
Vrijdag besteld en zaterdagmorgen al in huis

Assortiment
Ik vind het een supergave website. Het assortiment is zeer groot. Heb in het verleden vaker op een website van Tom Coronel besteld. Ben er supertevreden over.

Aanbeveling
Duidelijke overzichtelijke website. Met gemak kun je de producten bestellen. Helemaal super dat alles op voorraad is en de volgende dag al geleverd kan worden. Zonder verzendkosten. Geweldig.

Extra toelichting
Doordat ik als alleenstaande moeder een constante werkdruk heb. Heb ik geen tijd om uitgebreid te shoppen. Hiernaast moet ik op de kleintjes letten. Omdat ik een goeie ervaring heb met producten van de website van Tom Coronel is voor mij de keuze snel gemaakt. Tjah en mijn zoon vind het geweldig dat we "zaken" doen met TOM CORONEL.. "je weet wel die goeie autocrosser" zegt hij dan. Mama heeft dit van hem gekocht. Wat een klein iets een bijzonder verhaal kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeff1977 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen op het net en de volgende dag direct ophalen dat noem ik top service

Service
geen uitleg nodig 10 spreekt voor zich toch

Assortiment
toen ik mijn tv op kwam halen heb ik nog meer modellen gezien waarvan ik ging twijfelen want er zijn er zoooo véél

Aanbeveling
heb ik al gedaan bij meerdere vrienden en kennissen

Extra toelichting
in een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter_77 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
weinig poespas rondom de aankoop,weinig stappen naar de aankoop toe snel en makkelijk te betalen.

Service
Ik neem aan dat de service goed is ondanks dat ik er nog niet mee in aanraking ben geweest.

Assortiment
Veel keus in de producten die ik zocht.

Aanbeveling
Ik zou mijn vrienden deze winkel aanbevelen, prijs kwaliteit verhouding komt overeen met andere sites.

Extra toelichting
Top site om een aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkg 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis bestellen

Service
vlugge levering

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

positinus 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig om via de computer te zoeken naar een geschikt apparaat

Service
Duidelijk wanneer het artikel geleverd wordt.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
prijstechnisch goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MoniquevdBerge 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We konden de tv niet op komen halen in de winkel, maar gelukkig zonder verzendkosten konden we de tv bestellen en laten bezorgen. De volgende dag stond de tv al aan en waren we er volop van aan het genieten!

Service
Goede en duidelijke service. Snelle reacties!

Assortiment
Genoeg keuze en fijn om d.m.v. de filmpjes inzicht te krijgen wat er allemaal op en aan zit... echt super!

Aanbeveling
Super winkel, makkelijk, snel en ruim assortiment!

Extra toelichting
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe tv. Mooie prijs, snelle levering en duidelijke informatie! Wij raadden jullie zeker bij onze vrienden en familie aan :-) Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bannink 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
optijd geleverd

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
nog maar 1 ervaring, maar deze is positief.

Extra toelichting
1x hier een bestelling geplaatst. maar de ervaring is goed tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vd Meerendonk 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site,je gaat met gemak naar het juiste product.

Service
Zoals vermeld: voor 20.00uur besteld volgende dag in huis. Wij plaatsten de opdracht om 19.50 en de volgende dag was hij om 10.15 uur hier.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Degene die een tv zoekt zal ik zeker julli e website adviseren.

Extra toelichting
Goede service, jullie maken waar wat je zegt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost henneman 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaasje148 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes en op tijd afgeleverd.

Assortiment
Ruime assortiment, goed uitleg.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken.

Extra toelichting
Prima site, makkelijk te bedienen dus niks op aan te merken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben_Smits 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Televisie ergens anders gezien, daar uitverkocht maar bij het zoeken naar reviews via google kwam ik direct op jullie site. Het gemak van bestellen en betalen via iDeal spreekt voor zich.

Service
Ik heb geen vragen gehad, dus de enige service is het op de hoogte houden van mij over mijn bestelling, super duidelijk.

Assortiment
Ik wist precies wat ik wou, maar door het ruime aanbod kon ik een goed vergelijk maken en ook ontdekken wat ik bij een ander type nog aan andere opties zou kunnen krijgen. Hierdoor een een wel overwogen keuze kunnen maken voor het type dat ik wou hebben.

Aanbeveling
Niks als positieve ervaring, snelle service en nette prijs (geen goedkopere gevonden)

Extra toelichting
Ondanks dat ik eigenlijk precies wist wat ik wou, via jullie site alles goed kunnen vergelijken en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick berkvens 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site en het betalen en dergelijke ginge makkelijk en zonder problemen

Service
Niks over te zeggen gewoon goed

Assortiment
Vooral veel producten en ook nog een goeie prijs!

Aanbeveling
Ik vind het een goeie winkel want ze maken het vandaag besteld morgen in huis ook echt waar en de levertijden en al klopte dus ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ik vind het een goeie winkel want met mijn bestellig is helemaal miks mis gegaan en t was gewoon allemaal goed 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Wiersma 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, niet ver van de snelweg.

Service
Had een demo-model gereserveerd via de website en opgehaald. Top geregeld.

Assortiment
Hebben echt ontzettend veel en alles op voorraad.

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
Top, volgende aankoop doe ik zeker weer bij jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy Ruis 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles is heel gemakkelijk te regelen , behalve het feit dat je te horen krijgt dat je zelf de dag kan bepalen wanneer je het object graag geleverd zou willen hebben, om vervolgens dit nergens te kunnen invullen, tenminste ik heb het niet gezien, en toen ik er over opbelde direct na het invullen, was de versturing al niet meer te veranderen.Daar ik niemand had die voor mij de deur kon openen,was ik verplicht het zelf bij een Primera winkel op te halen.Ik wist niet hoe zwaar deze LG tv was,dus heb ik iemand geregeld die even vrij kon nemen om mij te helpen bij het tillen. Lullig genoeg ,bleek de tv bijna niks te wegen en heb ik voor niets iemand uit haar werk gehaald. Maar al met al vond zij het gelukkig niet erg, en hebben we voor de vorm toch de doos gezamenlijk naar boven getild.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

martijn-v-s 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry beurskens 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie en snelle levering en kwaliteit producten.
Top!!!

Aanbeveling
Heb de site al aan verschillende mensen verteld

Extra toelichting
Goeie site en snelle levering. Alles wat ik zoek in een site. Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pw67 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het basisproces werkt goed. Het maken van een keuze door kenmerken te selecteren zou het gemak verder vergroten (zie coolblue): het is een complexe infrequente beslissimg waarvoor je kennis moet vergaren, en als je dan ook nog moet puzeelen... (overigens: de text in deze box verdwijnt als je je score verandert)

Service
Geen enkele hickup, back office systeem werkt zeer snel en het is aangenaam meteen een email met bevestiging en verwachte levering te krijgen

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Prima prijzen, geen negatief onderscheidende punten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

napo1969 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het bestelproces ging soepel en snel

Service
Kan ik nog niet goed beantwoorden de bestelling was in ieder geval snel geleverd

Assortiment
Ik heb in mijn geval niet naar assortiment gekeken ik wist wat ik wou hebben

Aanbeveling
Ik de winkel zeker aanraden goed prijsniveau snelle levering

Extra toelichting
Overal goede producten en prijzen snelle levering was ik blij mee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

g.westveen 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website.
Goede informatie

Service
Kon bestelling meteen zelf ophalen

Assortiment
Weet ik niet

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Opgezocht via Kieskeurig op type nr. apparaat. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hillyhill13 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima keuze, snel geleverd. Goed product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Claassen1949 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De overzichtelijke presentatie van de diverse artikelen.

Service
De snelle levering. Rond de middag bestellen, de volgende ochtend in huis.

Assortiment
Heb nog niet alles gezien, maar zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Dit was voor mij de eerste keer en zou het zo weer doen.
Zal dit zeker aan familie en kennissen melden,

Extra toelichting
Ben over deze aankoop zeker m.b.t. de afhandeling zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose trigo gomez 17-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via internet bestellen als zelf even afhalen.

Service
De echte service moet nog blijken, maar ben goed geholpen.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zeker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John van Hemert 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk een fijne ervaring.

Service
Prima service.

Assortiment
Perfect assortiment met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een aanbeveling om hier te kopen.

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry en Inez 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig site en kon gelijk kiezen wat ik wilde

Service
in elke stap krijg je een e-mail waar je bestelling is. En jullie maken waar wat er beloofd wordt.

Assortiment
jullie hebben alles wat ik zocht

Aanbeveling
Alles was goed. Is echt ideaal om zo online te shoppen

Extra toelichting
Ben echt blij met onze aankoop. We bestelde om half 8 savonds en kregen de volgende om 1 uur al de tv. Super service en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hey zus 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
3 x klikken en je bestelling is klaar. Lekker makkelijk

Service
Er was wat mis met de locatie van het afleveren. Prima service bij de klantenservice

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeker weten... Was n beetje huiverig om via internet een tv te bestellen maar nu ben ik overtuigd dat er ook betrouwbare webshops zijn

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Kadius 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is verzorgd en functioneel

Service
Duidelijk de regels en mogelijkheden

Assortiment
Een van de weinige met dit type toestel

Aanbeveling
Zekers

Extra toelichting
Woensdag besteld. Donderdagochtend in huis. Kreeg woensdag avond een berichtje dat de levering de volgende dag zou zijn. Donderdag 15 minuten voor levering kreeg ik weer een reminder dat ik de eerst volgende levering zou zijn. Dat is voor mij nieuw en ben ik zeer van gecharmeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob ketting 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ge woon lekker relaxed vanuit je luie stoel bestellen

Service
had het een dag later in huis had het pas over het weekend verwaacht

Assortiment
zeer uitgebrijd en prettig geprijsd

Aanbeveling
ann al mijn kennisen warm aan bevelen

Extra toelichting
voor mij een nieuwe ervaring op het gebied van kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaneijkinki 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kon goed vinden wat ik zocht, de beoordelingen van klanten die het product eerder kochten waren nuttig bij het bepalen van de keuzen en makkelijk betalen via Ideal.

Service
Duidelijke informatie over de levering per email en supersnelle levering en gratis verzending.

Assortiment
Ruime keuze en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was eerst een beetje huiverig om een tv in een webwinkel te bestellen, maar ik ben om. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bihler22 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tv die ik kocht, kon ik makkel u ik vinden op de site door de filters te gebruiken

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
De keuze is echt heel groot, dus je hebt voldoende mogelijkheden om producten met elkasr te vergelijken

Aanbeveling
Omdat het goedkoop is, snelle levering en goece uitleg bij product die je wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MvdL56 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle gegevens die je nodig hebt, zijn te vinden bij de betreffende produkten of bij de fabrikant.
De bestelprocedure is het spreekwoordelijke fluitje van een eurocent en wijst zich vanzelf

Service
Ik kan alleen spreken over de levertijd. Op de dag van bestellen ontvang je de mail waarin de levering wordt aangekondigd. Bij mij stond e.e.a.binnen 20uur in huis. Prima dus

Assortiment
Het is mij nog niet overkomen dat ik iets wilde hebben dat niet op voorraad was. Ik ben geen grijze muis dus het assortiment moet wel groot zijn. In diverse prijsklassen zijn modellen tegen concurrerende prijzen te vinden.

Aanbeveling
Als je van plan bent om via internet een bestelling te plaatsen ben je hier aan een goed adres. Mocht je apparatuur toch een keer gezien en gevoeld willen hebben dan kun je hier ook terecht in Naarden

Extra toelichting
Ik heb inmiddels een aantal elektrische apparaten via de Plasma-discounter aangeschaft en ben zeer tevreden over de leveringen. Ondanks dat ik nog geen ervaring heb met de afwerking van een klacht of defect, heb ik er alle vertrouwen in dat ook dat in goede handen is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rvmerre 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Van wegen mijn handicap is het erg gemakkelijk winkelen.

Service
Nog niet nodig gehad, maar verwacht hem boven gemiddeld te zijn.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
zie mijn andere motivaties.

Extra toelichting
Gemak, ruime keuze, goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eric1990 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
was goed duidelijk en overzichtelijk.

Service
ik ontving de dag na mijn bestelling mijn tv en sounbar.
helaas kon ik mijn tv niet aannemen omdat er een barst in het scherm zat.. maar heb direct de dag erna een nieuwe ontvangen!

Aanbeveling
dat zal ik zeker doen.
de service is perfect.

Extra toelichting
zeer tevreden over het hele plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert-Cees 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
product keuze per item of persoonlijke voorkeur kan
eenvoudiger

Service
duidelijke handelingen op de site voor het juiste product

Assortiment
uitstekende keuze, mogelijkheden genoeg, geen afleiding of onduidelijkheid
in de omschrijving

Aanbeveling
om zijn kwaliteit en prijsverhouding zal ik het altijd melden

Extra toelichting
De website brengt je snel via de keuze menu's bij een geschikt product. Bestellen is snel en eenvoudig uit te voeren. Levering is binnen 24 uur de volgende dag. Dank plasma-discounter voor de correcte uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe72 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke website

Service
Goede service. Wel jammer dat een creditkaart bestelling een extra dag duurt, dat een dag later ook je bestelling definitief wordt. Product was ondertussen uitverkocht geraakt waardoor ik moest wachten op nieuwe levering

Assortiment
Voldoende merken aanwezig

Aanbeveling
Goede afhandeling en snel.

Extra toelichting
Prima winkel. Al vaker iets gekocht zonder problemen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mgjaltema 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Afrekenproces zit goed in elkaar... gebruiksvriendelijk. (en ik kan het weten)

Service
Gewoon niks te klagen.. ze weten wat ze doen.

Assortiment
Niet echt verder gekeken, was op zoek naar een goedkope kleine TV en dat is prima gelukt. Heb wel vaker bij ze gekocht dus aanbod is prima.

Aanbeveling
Zie boven... Gewoon goed bezig :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petering 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenst product is snel en gemakkelijk te selecteren.

Assortiment
Zeer courant en gunstig geprijsd.

Aanbeveling
Overzichtelijk, snel en geen gezeur.

Extra toelichting
Als altijd vind je snel wat je zoekt en de afhandeling is betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K-J71 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je wordt deskundig geholpen en tv werd netjes naar auto gebracht.

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Gewoon goed service en nette prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Jacobs 16-05-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter de computer prima.

Service
Altijd vriendelijk et woord gestaan, er wordt mee gedacht. Onverwacht goed

Assortiment
Niks te kort, volledig assortiment

Extra toelichting
Onverwachte uitstekende service en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luther King dos Santos Azancoth 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vond snel wat ik zocht.

Service
Kreeg mijn bestelling gelijk de volgende dag in huis.

Assortiment
Website was overzichtelijk en makkelijk om te beheersen.

Aanbeveling
Website vind je snel wat je vinden wilt. Klantenservice reageerd snel op je vragen. Bestelling is volgende dag gelijk in huis.

Extra toelichting
Website vind je snel wat je vinden wilt. Klantenservice reageerd snel op je vragen. Bestelling is volgende dag gelijk in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul_1900 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik woon in de buurt en bovendien erg gemakkelijk vlak bij afrit A1. Diverse modellen in de showroom.

Service
Model dat ik gekocht had bleek thuis geen digitenne insteekkaart faciliteit te hebben. Was geen fout van verkoper, want ik had het niet genoemd, want dacht dat elke nieuwe TV dat tegenwoordig heeft. Terug in de winkel zonder probleem kunnen omruilen. Erg correcte afhandeling.

Assortiment
Groot assortiment in de showroom, hoewel uiteraard niet ALLES er kan staan, want de collectie is erg groot

Aanbeveling
Service, bereikbaarheid en assortiment zijn TOP!!

Extra toelichting
Zie hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Hofer 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken kon ik alles bestellen en betalen. Zoals je het graag hebt.
Fijn dat er genoeg mogelijkheden zijn voor de betaling.

Service
Wat mij heel goed bevallen is, is de levering van het produkt. Een mail en sms met tijdstip levering de dag voordien waarin aangegeven werd dat de levering in een tijdspanne van 2 uur uitgevoerd zou worden, en ik dus niet heel de dag hoefde te wachten. opnieuw een sms 10 minuten voor levering produkt. Ik bestel vrij veel online, maar dit was min beste levering ervaring tot nu toe.

Aanbeveling
Natuurlijk zou ik dit kunnen aanbevelen. Door levering service en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meneer koopjes 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel via internet de bestelling plaatsen

Service
je krijgt meteen mail terug over het verloop van je bestelling, een zeer snelle levering, savonds besteld en de volgende dag al geleverd!
Je kunt je bestelling via track en trace volgen!

Assortiment
genoeg tv's

Aanbeveling
uitstekend!

Extra toelichting
Prima poducten, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesw1959 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijk toegankelijke website. Overzichtelijk door per merk of andere zoekcriteria je keuze te kunnen vinden.

Service
Toen het lastig werd om een tijdstip te vinden om de tv af te leveren door al mijn afspraken stelde de verkoper voor de TV na zijn werk langs te komen brengen!!

Aanbeveling
Voldoende assortiment, wij konden onze keuze nergens anders goedkoper vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim-123 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews