Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ledden 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is kiezen en betalen en in een dag geleverd

Assortiment
rijke keuze en veel kijk plezier

Aanbeveling
het is een site "winkel" waarbij de klant nog koning is

Extra toelichting
mijn beoordeling is alleen maar positief omdat je als klant er koning voelt en ook de bezorging is snel, netjes en snel (meer dan terecht 2x genoemd)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TrotseTVBezitter 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had niet verwacht dat het online bestellen van een TV zo snel zou gaan... Via een vergelijkingssite de juiste TV gevonden, en binnen een paar klikken besteld.

Service
Een enorm snelle service! In de avond besteld, een uurtje langer uitslapen en ik had mijn TV al staan!
Duidelijke filmpjes ook over de TV. Erg prettig!

Assortiment
Prima keuze. Scherpe prijzen!

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden, alles erg snel, goed en duidelijk afgehandeld. Ik heb geen ervaring met de klantenservice zelf, maar de standaard bestel procedure is vlekkeloos doorlopen:)

Extra toelichting
Prima winkel, scherpe prijzen en vooral de levertijd vond ik indrukwekkend. Niets op aan te merken. Eventuele verbeterpunten..?: Ik heb de orderbevestiging al ontvangen voor de betaling, dat zou wel omgedraaid kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

filmskijkenzonderdownloaden 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en direct betaald. Heb alle info op de site kunnen vinden.

Service
Vandaag besteld en nog geen 24 uur later al in huis. Geweldig.

Extra toelichting
Ik moet zeggen ik had mijn twijfels. Soms zie je revieuws op sites staan en 8 van de 10 keer zijn het de eigenaren die deze reacties plaatsen. Plasma beloofd 1 dag levering en dit maken ze ook waar. Geweldig dit. Tv is een verademing. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjbwill 23-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en snel, ik heb het in de winkel opgehaald.

Service
Vriendelijk personeel, goed geholpen

Assortiment
Uitstekend assortiment, goede prijzen.

Aanbeveling
Uitstekend assortiment en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Dit is een voorbeeld hoe een webshop hoe moeten zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devries3000 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
TV 's middags besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Concurrende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Coors 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede uitleg van producten! zeer makkelijk bestel systeem en je wordt op de hoogte gehouden van de verzending van het pakket. Een toppertje!

Service
Goede service, zo als beweerd wordt de volgende dag in huis. Klopt als een bus!

Assortiment
Ontzettend veel tv's van verschillende merken en inches, met veel uitleg en product filmpje. Zeer tevreden over plasma-discounter een aanrader dus!

Aanbeveling
Het assortiment en de prijzen zijn aantrekkelijk, veel website's bezocht maar niet zo een als plasma-discounter, duidelijke uitleg, goede service. Prima aflevering van de tv door postnl.

Extra toelichting
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop via plasma-discounter. Goede service en snelle levering. Voor 20.00 besteld is inderdaad de volgende dag bezorgt. Een tv met veel diverse mogelijkheden echt voor mannen een leuke gadget!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BobvandeS 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de zoekmachine is wat traag

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
woldoende keus in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
fijne man, Coronel, die kan best wat doekoes gebruiken want autosport is heel duur.

Extra toelichting
fijne man, Coronel, die kan best wat doekoes gebruiken want autosport is heel duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Post 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Bestelling bleek niet compleet te zijn en bleek bij 1e telefoongesprek hierover niet opgelost te zijn. Na 4 dgn nogmaals gebeld en toen snel opgepakt.

Aanbeveling
Uiteindelijk goede service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

JacobsR 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer makkelijk toegankelijk en je kunt de artikelen makkelijk vinden. Daarnaast duidelijke informatie over de artikelen. Vele ook met video.

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.

Assortiment
Volop keuze in verschillende prijsnivo's

Aanbeveling
Niet verder zoeken naar een andere winkel.

Extra toelichting
Zeer tevreden met mijn bestelling. Makkelijke website, diverse betalingsmogelijkheden. Mogelijkheid zelf ophalen bij de winkel. Snelle levering. Topwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djazzy D 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede informatieve website. Makkelijk om specifiek te vinden waar je naar opzoek bent

Service
Snelle en goede afhandeling van A tot Z. Door computerstoring kreeg ik mijn product een dag later maar werd meteen gebeld en geinformeerd

Assortiment
In vergelijking met andere aanbieders ruim assortiment. Ook op voorraad en daar ontbreekt het wel eens aan bij andere aanbieders

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en raadt deze winkel zeker aan binnen mijn kennissenkring en zakenrelaties

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RS74 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De voorraad staat duidelijk vermeld op de site.

Service
Heb gebeld met een aantal vragen en werd geholpen door een hele vriendelijke medewerker

Assortiment
Plasma Discounter was de enige die mijn gekozen tv in Nederland op voorraad had.

Aanbeveling
Goede prijzen en uitstekende service

Extra toelichting
Geen enkel negatief puntje. Bestelling op maandag besteld, dinsdagochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Borst 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, producten zijn goed te vinden, voorraadindicatie is up-to-date.
Betalingsmogelijkheden zijn prima. Kortom het is wat een webshop zou moeten zijn.

Service
Belooft is belooft, volgende dag in huis is ook volgende dag in huis. Ik ben gewoon een mail te krijgen als het pakket verzonden is. Deze heb ik niet gekregen en vroeg me af of de tv de volgende dag geleverd zou worden, dat was het geval. Misschien is het wenselijk duidelijk te stellen, geen bericht is goed bericht. Als er vertraging optreed dan wordt u op de hoogte gesteld.

Assortiment
Misschien niet alles maar de gangbare dingen zijn zeker beschikbaar.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Superscherpe prijs, uitstekende afhandeling, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Ik zelf vind de videoreview van Tom er grappig. Natuurlijk kun je het allemaal zelf bedenken maar het is fijn als iemand je door de specs heen loopt. Ze zijn ook best grappig om naar te kijken. Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dagmar Sramek 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Goed verpakt, op tijd bezorgd.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en prima bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I Gerrits 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De tv is makkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd

Service
Nog niet echt gebruik van hoeven te maken maar tv was snel bezorgd.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Veel keus en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.e.visser 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan eenvoudig navigeren, en je keuze maken.
Deze is dan ook nog eens goed onderbouwt van de juiste details.

Service
Prima te volgen via de mail.

Assortiment
Waar je ook naar zoekt, je vind de oplossing hier.

Aanbeveling
Zelf goede ervaringen, dus deze deel je.

Extra toelichting
Prima verzorgde webshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina T 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en het wordt opgestuurd, je ziet of het product nog beschikbaar is.

Service
Goede email communicatie via mail.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment! ik denk dat ik er vaker online ga shoppen.

Aanbeveling
Aan iedereen!

Extra toelichting
Een fijne ervaring was deze aankoop een mooie tv voor een kleine prijs!van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Vandalon 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere berichtgeving, overzichtelijke site en voor zichzelf sprekende stappen om tot bestelling te komen!

Service
Zeer snelle, duidelijk te volgen en zorgvuldige service. Kortom prima!

Assortiment
Wat mij betreft in orde. Niet alle leveranciers hebben het door mij bestelde 46 inch model.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Zie mijn motiveringen hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wimp26 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met eenvoudige zoekopties. De fysieke winkel is vaak erg druk maar eenmaal aan de beurt kundig en behulpzaam personeel

Assortiment
Prima assortiment, dus volop keuzemogelijkheden. Prijzen zijn behoorlijk concurrerend.

Aanbeveling
Zeker aan mensen die de fysieke winkel makkelijk kunnen bereiken is dit een aanrader.

Extra toelichting
Ik beoordeel deze website en winkel op grond van eerdere aankopen en ervaringen. Wel heb ik het gemak van de voor mij eenvoudige bereikbaarheid van de fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertine1980 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel duidelijke productinfo met alle specificaties om te zien of je het goede besteld wat je nodig bent

Service
Snelle correcte afwikkeling internet bestelling

Assortiment
Royale keuze met zeer goede stunt aanbiedingen

Aanbeveling
Snel gemakkelijk en correct

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

goud1975 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling plaatsen, dag later in huis

Assortiment
Kwam via kieskeurig altijd bij plasma-discounter terecht. Dus niet alleen veel keus, ook nog eens voordelig

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en goedkoop

Extra toelichting
Ruim en goedkoop assortiment, snelle levering en via mail telkens op de hoogte gehouden, van bestelling tot aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Matthijsse 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en het wordt thuis bezorgd.

Service
super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M. Waaijenberg 22-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling was van te voren netjes al klaargezet, ik hoefde het alleen nog maar te betalen, ze hielpen zelfs nog mee om het in de auto te krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs van Veen 22-05-2014 In de winkel gekocht
FIliaal in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je krijgt een apparaat mee waarna je binnen 14 dagen kan ruilen.

Service
De verkoper neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb het gevoel dat ik hier nog als klant behandeld word.

Extra toelichting
Het gevoel als vroeger als klant behandeld te worden, is een prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvanSundert 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van huis uit je aankoop doen zonder de deur uit te hoeven gaan.

Service
In het verleden een goede service gekregen! Je bestelling na een dag in huis, TOP!

Assortiment
Alle gangbare fabricaten te verkrijgen

Aanbeveling
Bij iedereen aan te bevelen, een goede prijs en dito levering en service!

Extra toelichting
Dit is mijn vierde aankoop van een tv bij plasmadiscounter. Goede prijs. Bij problemen tot op heden goede oplossing en garantie. Levering binnen een dag!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

stander 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielsen72 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Je kunt snel en makkelijk bestellen via deze webwinkel. Prijs is goed en de verzending verloopt snel. Wel jammer dat het artikel zonder verzenddoos wordt opgestuurd. Dit vergroot het risico op beschadiging. Wij bestelden een relatief klein artikel dat bedoeld was als kado, maar daar zat nu zo'n grote verzendsticker op. Verder prima, snel en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton en tonny vd mark 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig vanachter je computer vergelijken

Service
gewoon heel gemakkelijk

Assortiment
breed

Aanbeveling
heel gemakkelijk en snel, zonder verzendkosten

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en het gemak van bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoW12 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpele website en mogelijkheid tot afhalen.

Service
Ik had een specifiek model gereserveerd om op te halen. Toen ik de datum niet haalde kon ik zonder problemen het product langer reserveren.

Aanbeveling
Prima zaak. Komt betrouwbaar over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub Somers 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.
Maar hoef deze winkel niet aan te bevelen, want dat had ik al gedaan

Extra toelichting
Het bestelde art voldeed aan mijn verwachtingen. Door de snelle levering kon ik ook snel er gebruik van maken. bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron en Myrthe 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De you tube filmpjes met uitleg over het apparaat vergroot het koopgemak. Ook de smsjes met aflevertijd zijn erg prettig.

Assortiment
Alle vooraf bekeken modellen konden we op internet bekijken

Aanbeveling
Met name de you tube uitleg filmpjes en de scherpe prijs zorgden ervoor dat we bij deze webwinkel hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariska vossers 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Prima bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Speelman 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te vinden site (zelf vinden of via vergelijkings sites). Overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Eenvouding in gebruik. Zeer duidelijke koop en betaal proces. Erg goed.

Service
Duidelijke berichtgeving over de koop en de aflevering. Track en trace gebruik is zeer prettig. Product is in perfecte staat afgeleverd.

Assortiment
Had ruime keuze in het product dat ik zocht. Alle informatie die je nodig hebt om een product keuze te maken is aanwezig.

Aanbeveling
Perfecte site.

Extra toelichting
Eenvoudig te vinden, alle gevraagde informatie is aanwezig, duidelijke en eenvoudige flow van zoeken, uitkiezen, betalen en verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CTaat 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via de site

Service
Wordt op de hoogte gehouden via de email

Assortiment
Wij wisten welke grote dis makkelijker met zoeken

Aanbeveling
Goede en snelle afwikkeling

Extra toelichting
Duidelijke site en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luke1991 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk, thuis op bank een tv bestellen

Service
Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen

Assortiment
Een zeer breed assortiment waardoor ik goede opties had

Aanbeveling
Een erg goede (web)winkel met uitstekende en vooral snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vizara 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk overzicht.

Service
snel bezorgd

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
door mijn goede ervaring zal ik deze webshop bij mijn vrienden en bekenden aanbevelen

Extra toelichting
Goede, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van G. 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Geweldig. Supersnelle en correcte aflevering.
Exact op de minuut af werd de tv gebracht.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Prima tevreden over deze winkel.

Extra toelichting
Na een lange zoektocht bij diverse winkels en internetwinkels wist ik precies welke tv ik hebben wilde. Daarna heb ik de prijzen vergeleken. Bij de Plasmadiscounter was deze het best geprijsd en meteen leverbaar. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en wanneer ik weer een aankoop doe ga ik zeker eerst weer bij De Plasmadiscounter kijken. Ik vertel dat aan iedereen die mijn nieuwe tv komt bewonderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelh87 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vele manieren om te betalen, goede overzichtelijke website.

Service
TV besteld op Vrijdag, de volgende dag binnengekomen.

Assortiment
Erg groot assortiment, vele producten.

Aanbeveling
Betrouwbare goede webwinkel, ken meerdere mensen die hier besteld hebben. Nog nooit problemen mee gehad.

Extra toelichting
Panasonic TX-L42ET60E op Vrijdag besteld, de volgende dag was hij al binnen. Na bezorging netjes het factuur via mail gekregen en wat info mocht er iets niet goed zijn gegaan. Zou er zo weer wat kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kepelse 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Duidelijke uitleg betr.een vraag en de vriedelijkheid straalt van de medewerkers af. ook op de zondag bij mooi weer.

Assortiment
Genoeg te krijgen en op voorraad

Aanbeveling
Zie service en overige gestelde vragen

Extra toelichting
Prima!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarkDeWaal 22-05-2014

Algemene score

5,0

Gemak
Gekocht via ***, dus kan hier geen oordeel over geven

Service
Er ging iets mis tussen *** en create2fit, waardoor mijn bestelling niet geregistreerd was. Dit werd niet automatisch ontdekt. Toen ik met create2fit belde over de status van de bestelling moet ik zelf contact opnemen met ***. Bij *** werd me verzekerd dat create2fit me op de hoogte zou houden van de oplossing. Ik heb nooit iets gehoord. Ik heb een mail gestuurd over het probleem. Ik heb ook daarop geen reactie gehad. Ondertussen werd het probleem wel opgelost en werd het artikel wel verstuurd, maar daarvan kreeg ik als eerste een mail van ***

Aanbeveling
Zie motivatie bij service. Ik besef ook dat oversl iets mis kan gaan, maar communiceer dat dan en neem initiatief.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Rob Pach 22-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst op internet gekeken toen naar de showroom

Service
na aankoop keurig door de verkoper in de auto gezet

Assortiment
op mijn vraag of het artikel ook in wit was Ja hoor en op voorraad

Aanbeveling
door netheid en verzorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincent berendsen 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
snelle service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn stinenbosch 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en website overzichtelijk

Service
Snelle service en duidelijke mails over de aankoop en levering

Assortiment
Groot en divers assortiment

Aanbeveling
Zie argumenten hierboven

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van der Werff 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en duidelijke stappen

Aanbeveling
Ik beveel Plasmadiscounter aan aan vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick van poppel 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen online eenige puntje van kritiek vandaar de 8 is het functioneren van de site zodra je deze met je mobiele telefoon bezoekt

Service
Snelle service en er wordt netjes op de afgesproken tijd afgeleverd

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en vergelijkings materiaal

Aanbeveling
Vrijwel het goedkoopste op het internet met een ruim assortiment en betrouwbare service dus waarom niet zal een betere vraag zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVC2000 21-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service van Plasma Discounter. Ik heb eerst op de website dit apparaat uitgezocht en ben hem toen in Naarden op gaan halen. Ik vond de website duidelijk en de prijzen zeer scherp in vergelijking met andere web-winkels. De bediening in Naarden was zeer vriendelijk en vlot. Een top winkel die ik zeker aan zou raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric8094 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site met een efficiënte bestel-/betaalmethode. Goede selectiemogelijkheden.

Service
Uitermate goede communicatie over status bestelling.

Assortiment
Veel keus tussen verschillende varianten.

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier met goede service.

Extra toelichting
Plasma-discounter.nl heeft een groot en betaalbaar assortiment met snelle levertijden. Duidelijke en frequente communicatie over status bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A. Schopman 21-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik heb al eerder een televisie bij Plasmadiscounter gekocht en omdat dit goed bevallen was heb ik nu weer een televisie gekocht. In de winkel niet via internet.

Aanbeveling
Vanwege de prettige manier waarop ik geholpen ben.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

sendie61 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
tja, klikken en klaar!

Aanbeveling
supersnelle levering, en concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

MarBon 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken en voldoende parkeergelegenheid.

Service
Perfect geholpen ook toen ik mijn nieuwe TV kwam omruilen voor een ander die toch een stuk goedkoper was en niet omdat er iets aan mankeerde maar hij gewoon niet beviel.

Assortiment
groot en bij ons ook op voorraad.

Aanbeveling
Mooie zaak en veel keus.
Prima service! Kopje koffie was ook toppie.

Extra toelichting
Alles gaat gewoon zoals jij het wilt, geen gezeur en geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eiermeisje 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Mijn TV is hier in prima staat afgeleverd, en ik ben er heel tevreden mee. Snelle levering en prima prijs. Mijn zusje heeft er ook 1 besteld bij Plasma-discounter.nl, en was ook dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews