Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne_Mol73 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was eenvoudig bestellen, geen ingewikkelde registratieprocessen.

Service
Geen problemen mee gehad. Alles netjes op tijd.

Assortiment
Prima, zowel goedkopere schermen (bijv. 2e televisie)als betere kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Ik heb het al doorgegeven aan mensen, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Meijboom 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website

Service
Als je de bestelling niet de volgende dag laat bestellen kun je niet kijken wat de status van de bestelling is. Je moet er dus op vertrouwen dat dit goed gaat. In mijn geval was dit goed gegaan. Maar het zou wel fijn zijn dat je zelf kan kijken dat hij idd die dag wordt geleverd. Is namelijk erg handig voor vrij nemen op je werk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Afhandeling en sms-jes de dag voor bezorgen en op de dag van bezorging zijn erg makkelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

koffie liefhebber 1956 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zag TV aanbieding in de winkel, meteen meegenomen.

Service
Verkoper wilde zelfs met TV meelopen naar de auto

Assortiment
van groot tot klein

Extra toelichting
Wij worden hier altijd bijzonder goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram van Hamersveld 25-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel via de site een tv vast laten leggen en meteen op kunnen halen

Service
Uitmuntend

Assortiment
Wat je zoekt kun je kopen

Aanbeveling
Je bent gek als je elders gaat kopen. Goede service, scherp geprijsd.

Extra toelichting
Je merk gewoon dat ze weten waar ze goed in zijn en dat stralen ze uit. Perfecte service en legio opties. En wees eerlijk.... Als je in de rij moet staan om een tv te kopen (in deze tijd) dan ben je goed bezig!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco en kim 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen gezeur. Gewoon zeggen wat je wilt en de verkoper helpt je

Service
Gewoon super. Niks anders op te zeggen

Assortiment
Ruim assortiment. De nieuwste tot wat ouder. Alles is er wel

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan. Heb iedereen gezegt dat ze het beste naar de plasma discounter kunnen gaan.

Extra toelichting
Ik ben gewoon heel netjes behandeld. De verkoper luisterde perfect naar onze wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJF Roood 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede, duidelijke site.

Service
Keurige levering, op tijd zoals afgesproken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronaldooo 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet was het super snel gereserveerd!

Service
Helemaal top, wij waren om 19.00 uur in de winkel en hebben toen de tv gekocht. Omdat we een kleine auto hadden en wij eerst wat wilden eten. De tv kon makkelijk in de winkel blijven zodat wij hem na het eten konden meenemen. En top uitleg. En nog een weekend aanbieding ook!

Assortiment
Giga veel merken en types. Maar onze keuze was al lang gemaakt.

Aanbeveling
Ik heb zelfs een paar vrienden gebeld die meteen gingen kijken op de site!

Extra toelichting
Echt een top bedrijf met prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert197-5 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne uitleg van Tom bij elk product

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

oj martis 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een kind kan zelfs wat bestellen zo makkelijk/ overzichtelijk

Service
grandioos vrijdag besteld zaterdag in huis geweldig

Assortiment
goed ook voor de budget koper

Aanbeveling
als iemand naar me toe zou komen met een vraag waar die een bepaald produkt zou moeten bestellen dan zou ik zeker jullie aanbevelen

Extra toelichting
ik kan niets anders schrijven dan prima, ik zou hier eerder wat bestellen dan bij een bol.com of een wehkamp, goede produkten snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees oosterveld 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vriendelijk om te bestellen

Service
Goede service en vriendelijk

Assortiment
Mooi assort.

Aanbeveling
In hoge maten

Extra toelichting
Goede service en vriendelijk personeel aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vandenhoeks 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk op de site en overzichtelijk in de store

Service
Snel en goed geholpen

Assortiment
Ruime en voldoende keuze

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande punten

Extra toelichting
Goede overzichtelijke website en overzichtelijke winkel. Goede service ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.C. Korsten 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling is gemakkelijk en snel te doen via internet.

Service
Je wordt ook na je bestelling van iedere handeling per email op de hoogte gehouden. De bestelling en levering service is zeer goed. Helaas kan ik nog geen aftersales service beoordeling geven daar ik de tv net pas heb.

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid en tegen zeer concurrerende of gelijke prijzen als de concurrent verkrijgbaar. Dus zeker aan te bevelen om bij plasma-discounter.nl te kijken voor een nieuwe tv.

Aanbeveling
Met de ervaring(behalve aftersales) en het gemak waarmee op internet besteld kan worden en de snelle levering.zou ik plasma-discounter.nl zeker aanbevelen als men op zoek is naar een nieuwe televisie.

Extra toelichting
De vlotte, nette en snel afhandeling van de bestelling waarbij je na je bestelling stap voor stap op de hoogte wordt gehouden per email is in mijn ogen uitstekend. Ik doe redelijk veel aankopen van elektronica en pc hardware via internet, maar bij plasma-discounter.nl is wat mij betreft de beste in het afhandelen van bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

W. de Graaf87 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen. Prima.

Service
De volgende dag in huis. Super, heb ik wel eens anders gezien.

Aanbeveling
Aan eenieder wie mij de vraag stelt waar een elektronisch product, met name televisie en bijbehorende zaken, te kopen.

Extra toelichting
Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ik kijk de volgende keer dat ik wat nodig heb eerst hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c j kerssens 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen de volgende dag is het in huis

Service
Nog nooit problemen gehad

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Servie is optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arie14 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer duidelijke site , en alles makkelijk te vinden

Service
produkt in de winkel opgehaald
duidelijk uitleg van personeel
en zeer vriendelijk

Assortiment
het produkt wat ik gekocht hebt stond niet in de winkel, heb het via de site opgezocht

Aanbeveling
goede service en klant vriendelijk

Extra toelichting
al met al een zeer goede winkel , wel jammer dat alleen de nieuwste produkten getoond worden in de showroom , en niet de wat oudere modellen , die vind je alleen maar op de site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Michel 1972 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goed concept, goed bereikbaar en de prijs is ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein de Jong 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De avond voordien besteld,een dag later geleverd, top.

Service
Minpuntje vindt ik dat er beloofd werd dat er een mail gestuurd zou worden met een track&trace code. die is nooit verstuurd.Het was geluk dat ik thuis was, op het moment van bezorging.Ik ging er van uit dat de tv nog niet verstuurd was.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met andere zaken.

Extra toelichting
De volgende keer overweeg ik zeker weer om hier iets te bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ronald M1933 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dichtbij kunnen parkeren, snel.

Service
de verkoper begreep direct wat ik voor soort produkt wilde hebben.

Assortiment
via website reeds bekeken, dus alles was reeds bekend.

Extra toelichting
Je voelt je direct thuis in deze winkel, alleen had ik b.v. t.a.v. dvd spelers een assortiment in de winkel zelf verwcht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panaka 25-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website en winkel makkelijk bereikbaar.

Service
Werd echt tijd voor je genomen en duidelijke uitleg over de producten.

Assortiment
Website heel ruim assortiment

Aanbeveling
Dat doe ik al het is een fijne winkel.

Extra toelichting
Een 10 dik verdiend was helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hfk 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Voldoende keus van tv's met ruime opstelling

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aan iemand anders aanbevelen. Zeker wat betreft uitleg en kennis van zaken van de verkoper

Extra toelichting
Was erg druk in de winkel in Naarden en de verkoper zag dat wij met vragen zaten en kwam later, nadat hij zijn klanten had geholpen keurig naar ons toe of hij ons kon helpen. De tv moest opgehangen worden op een bestaande vogel's ophangsysteem en daar waren speciale schroeven voor nodig. Deze was de verkoper er vergeten bij te doen. Later gebeld met Naarden en werden alsnog gratis toegezonden en deze had ik de volgende dag reeds in huis. Dus goed opgelost.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

fenno28 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ideaal,een Tv uitgezocht en Tim/Tom Coronell demonstreren je de TV terwijl ik in mijn luie stoel zit te kijken. De bestelprocedure was lekker simpel, stap voor stap bestellen en betalen SUPER !!

Service
Service is prima, mailtje gestuurd met mijn vraag en deze werd snel en naar tevredenheid beantwoord.

Aanbeveling
waarom de deur uit gaan, als je via Plasma-discounter thuis in alle rust je product kunt bekijken en indien nodig even een vraag kunt stellen en het antwoord wordt uitgebreid retour gemaild!!
En natuurlijk de prijs, voor ons ook zeker belangrijk om te kiezen voor Plasma-discounter. Daarom beveel ik iedereen aan om eerst eens te kijken op deze site, want zelfs over de prijs en evt. acties valt te onderhandelen.

Extra toelichting
Ik was in eerste instantie een beetje bang om online een TV te bestellen, maar gezien mijn situatie was het ijs snel gebroken. De TV die ik graag zou willen was in de winkels waar ik ben geweest helaas boven mijn budget, toen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en ja........... Plasma-Discounter had mijn TV en voor een prijs die precies aan mijn budget voldeed, niet meer verder geshopt, direct besteld en super snel geleverd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hooper06 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gewoon super site en snelle levering toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter_28 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is hier heel makkelijk zoeken en duidelijk aangeven of het op voorraad is

Service
je vliegt als waren door de site en ik was binnen 5 minuten klaar met bestellen en betalen

Assortiment
zeker een groot assortiment

Aanbeveling
ik heb hier 5 jaar geleden een philips tv gekocht en nu weer! en dat vanwege de goede service

Extra toelichting
ik ben erg tevreden over het product en over de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Schouw 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Doet wat de website beloofd.
Vandaag besteld,morgen in huis.
De website geeft alle info om tot een goede keuze te komen.
Met name de filmpjes zijn duidelijk en geven ter zake doende info.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Nieuwste modellen

Aanbeveling
Is een uitstekekende webwinkel met goede klanteninfo.Maakt waar wat hij beloofd.

Extra toelichting
Winkelen op het web bij de plasma-discounter is mij beter bevallen dan winkelen bij Media-markt etc.,omdat je op je gemak kunt vergelijken op basis van heel goede info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob List 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site overzichtelijk en begrijpelijk

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Ik denk wel redelijk uitgebreid

Extra toelichting
Prima webwinkel met een ook voor "leken" een begrijpelijke manier van bestellen en beloftes (levering) worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

742 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website prima te navigeren. Eenvoudig bestellen en goede voorraad indicatie.

Service
Kon aangeven wanneer bezorgd ging worden. Op die dag is ook netjes bezorgd in het aangegeven tijdvak. Kan voor de zekerheid ook nog even gebeld of alles op schema lag aangezien ik er voor thuis moest blijven. De medewerker heeft mij goed te woord gestaan en kon alles bevestigen.

Assortiment
Wat ik zocht was niet overal meer voorradig. Maar hier wel.

Aanbeveling
Geen enkel probleem ervaren. Goede service en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Webshop waar ik zonder te twijfelen zo weer wat zou bestellen. Enige wat nog mooi zou zijn is als ze ook newstar muurbeugels verkochten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 53 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk, vanuit je luie stoel het product bekijken, uitleg via een filmpje, goede omschrijving van het product, makkelijker kun je het niet krijgen.

Service
Zoals op de website staat, voor 20.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Assortiment
Als bij plasma disconteer niet je product kunt vinden dan dan doe je iets niet goed. Ze hebben z'n groot assortiment dat je wel moet slagen

Aanbeveling
Ik zou een ieder aanraden bij deze winkel iets aan te kopen, goede producten, goede afhandeling en goede service

Extra toelichting
Wat kan ik eigenlijk nog meer vertellen, ik heb alles hierboven met een 10 beantwoordt en dat zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny045 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De led tv 's'avonds besteld en de volgende dag keurig geleverd.

Service
Alles volgens de leveringsvoorwaarden geleverd en keurig de factuur per mail gestuurd. En vervolgens door TNT zelfs tot de woonkamer afgeleverd.

Assortiment
Genoeg keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Gewoon dik tevreden met de tv,service en aflevering van de tv.

Extra toelichting
Top firma met goede uitleg en levering van het product, dus voor iedereen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quianna 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website heeft een mooi lay-out en als je op zoek bent naar een specifiek product/merk dan kan je gebruik makken van de filters. De bestelproces en de betaling gingen soepel en er word niet te veel maar ook niet te weinig gegevens gevraagd.

Service
De levertijd en manier van leveren is prima.

Assortiment
Plasma-discounter heeft een groot assortiment. Ik wilde graag een smart tv maar het was moeilijk om eentje te kiezen omdat er zoveel keuze was. Uiteindelijk heb ik wel eentje gekozen voor een zeer goede prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar een tv voor een scherpe prijs en van goede kwaliteit dan is plasma-discounter voor jou de juiste plaats.

Extra toelichting
Op donderdag besteld, vrijdag in huis! De tv werkt prima en ik ben zeer tevreden met de aankoop. Ik ben heel blij dat ik het heb gekocht. Ik raad het iedereen aan! Het is heel mooi en past perfect met alle meubels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thecdenn 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het is een overzichtelijke webshop met ruim assortiment.

Service
vriendelijk benaderd door personeel met tips en adviezen toen wij even vast liepen tijdens het installeren van de tv.

Assortiment
veel keuze en leuke aanbiedingen in de vorm van weekend knallers.

Aanbeveling
kleinschalig, goede service, duidelijke afspraken, en leuke aanbiedingen

Extra toelichting
we kennen de site vanwege een eerdere aanschaf en het voelde vertrouwd genoeg om terug te komen, zeker vanwege de interessante aanbiedingen. Snelle en vriendelijke service en het is betrouwbaar! Fijn om hier te shoppen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marciano76 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder enige moeite heb ik de online bestelling doorlopen. Alles staat zeer duidelijk vermeld.

Service
Na de bestelling wilde ik uiteraard zsm gebruik maken van mijn nieuwe aanwinst. De volgende dag werd mijn nieuwe tv al bezorgd. Top dus!

Assortiment
Op de site is voor een ieder wat wils. Ruim assortiment met louter top producten.

Aanbeveling
Ik kan iedereen deze site aanraden. Sterker nog....ik heb al meerdere mensen ingelicht over de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie w 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja8421 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was erg goed en duidelijk aangegeven op de site waardoor er geen problemen ontstonden.

Service
Het voorraad aantal klopte: je hebt nog wel eens dat een site de verkeerde voorraad aangeeft maar deze keer klopte het, want ik zag het na mijn aankoop met 1 dalen.

Assortiment
Het product dat ik zocht zat in het assortiment, dus ik heb geen problemen gehad met een te klein assortiment.

Aanbeveling
Alles was erg gemakkelijk en duidelijk, de service is goed en het was binnen 2 dagen(ik bestelde na 8uur) geleverd. Dus alles wat word gezegd is waargemaakt.

Extra toelichting
Mijn aankoop was dat misschien wel iets duurder dan wanneer ik het ergens anders zou kopen, maar ik heb er geen spijt van. De service verdient die extra paar euro's, ik zie het als een fooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anko jannenga 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is allemaal top

Service
nooit geen problemen gehad

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
omdat er mooi spul is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.d. nunda 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is niet smakkelijker dan achter je pc online iets te bestellen. De review filmpjes zijn de moeite waard op te bekijken als je over een product het 1 en ander wilt weten.

Service
Je word vriendelijk te woord gestaan en je gegevens worden gecontroleerd. Tevens krijg je je factuur via de mail dus dat scheelt weer papier werk.

Aanbeveling
Dit is de tweede tv die ik bij plasma discounter heb gekocht en me vorige doet het na 10 jaar nog steeds. Dus kwaliteit is super.

Extra toelichting
Een product kopen bij plasma discounter is makelijk,snel en je krijg waar voor je geld. Simpeler kan het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntoinetteTherese 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site is simpel en overzichtelijk

Service
snelle bevestigingen en track en trace link. DHL is uitstekende bezorgdienst!

Extra toelichting
De laagste prijs! Bijna altijd alles op voorraad. Geen verzendkosten. Je bestelling de volgende dag in huis. Snelle en overzichtelijke bevestiging van je aankoop + duidelijke mail of factuur cq garantiebewijs. Echt een top online winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannydehaas01 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Website is makkelijk te gebruiken en erg overzichtelijk. Enige minpunt: bij betaling via AfterPay wordt de toevoeging van het huisnummer niet doorgegeven bij het afleveradres.

Service
Problemen worden snel en netjes afgehandeld. Wel werd mijn mail over de huisnummer toevoeging 2 keer beantwoord door verschillende medewerkers.

Aanbeveling
Een prima webwinkel, waar alles netjes afgehandeld wordt en waar extra moeite gedaan wordt om de klant zo goed mogelijk te helpen!

Extra toelichting
Een prima ervaring. De service en de website zijn dik in orde!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Menno Brockhus 24-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijk en vergelijk en je bent zo geholpen en tevreden

Service
Super. Net geen koffie met koekje, maar Hulp naar auto. Echt super

Assortiment
Alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Super tevreden. Mensen met knowhow en geen slijmerige verkooppraatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Klein 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis op een overzichtelijke website rustig produkten kunnen kiezen en vergelijken.

Service
U doet exact wat u belooft: levering de volgende dag. Pakket ook te volgen via track/trace. Lekker duidelijk want daar heb je als klant behoefte aan!

Assortiment
Ik was op zoek naar een smart tv 32 inch; bij u ruime keuze beschikbaar tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ik heb niet gekozen voor de winkel met de laagste prijs, maar heb daar ook het vertrouwen in Coronel laten meewegen. Staat garant voor eerlijke deal!

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk!! Nog 1 kleine toevoeging. Ik ben altijd bij een aankoop gewend te laten weten dat ik het produkt in goede orde heb ontvangen..vind ik correct naar de leverancier. Heb het 2 x geprobeerd als antwoord op 2 van uw mails; kennelijk waren beide van het no-reply type want ik kreeg ze retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogierKoster 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen gaat heel makkelijk en er staan mooie filmpjes bij die je helpen met je keuze.

Service
Je krijgt netjes een mailtje wanneer het product onder weg is! Je kan het pakket ook volgen of er word aangegeven welk tijdvak het bezorgd word met in mijn geval DHL

Assortiment
Ze hebben alles! En voor de juiste prijs

Aanbeveling
Service is heel goed en ze hebben ook een fysieke winkel mocht je graag de producten zien! Tom Coronel weet wat hij doet en verspeeld zijn goede naam niet, ze gaan voor tevreden klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansJ55 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website is erg klantvriendelijk

Service
volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Assortiment
erg uitgebreid voor iedereen wel wat te vinden

Aanbeveling
ook ik ben via een ander bij jullie terecht gekomen en zal dit zeker aanbevelen

Extra toelichting
Al met al goede ervaring en zal zeker nog terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van der Kallen 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijk bestelproces

Service
Dinsdagavond rond 21:00 tv besteld en gelijk via Ideal kunnen betalen. Direct via mail orderbevestiging en daarna betalingsbevestiging. Donderdag was de bestelling geleverd, de avond van tevoren een sms gehad in welke tijdframe de bezorging plaats zou vinden en toen ze onderweg waren naar mij nogmaals een sms. Woensdag ook een mail gestuurd waar binnen een dag op gereageerd werd. Bezorgkosten van 40 euro vindt ik wel aan de hoge kant, de meeste webwinkels die tv's verkopen doen dit gratis, je doet namelijk al een redelijk grote aankoop en dan komen er ook nog hoge verzendkosten bij

Assortiment
Assortiment is heel groot. Elk type tv is wel te koop. Prijzen voor modellen zijn gelijk met die je op andere websites krijgt, alleen zijn hier de bezorgkosten 40 euro terwijl ze op andere sites vaak gratis verzonden worden. Heb hem toch hier besteld omdat de tv die ik besteld had niet op voorraad was bij een andere webshop.

Aanbeveling
Al met al een goede ervaring met deze zaak

Extra toelichting
Goede overzichtelijke website, makkelijk bestelproces. Dinsdagavond rond 21:00 tv besteld en gelijk via Ideal kunnen betalen. Direct via mail orderbevestiging en daarna betalingsbevestiging. Donderdag was de bestelling geleverd, de avond van tevoren een sms gehad in welke tijdframe de bezorging plaats zou vinden en toen ze onderweg waren naar mij nogmaals een sms. Woensdag ook een mail gestuurd waar binnen een dag op gereageerd werd. Bezorgkosten van 40 euro vindt ik wel aan de hoge kant, de meeste webwinkels die tv's verkopen doen dit gratis, je doet namelijk al een redelijk grote aankoop en dan komen er ook nog hoge verzendkosten bij. Assortiment is heel groot. Elk type tv is wel te koop. Prijzen voor modellen zijn gelijk met die je op andere websites krijgt, alleen zijn hier de bezorgkosten 40 euro terwijl ze op andere sites vaak gratis verzonden worden. Heb hem toch hier besteld omdat de tv die ik besteld had niet op voorraad was bij een andere webshops. Al met al een goede ervaring met deze zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lamoen25 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een tv uitzoeken en kopen vanaf een overzichtelijke website is zeer makkelijk en prettig.

Service
Het toestel is volgens afspraak geleverd. De winkel is niet bezocht omdat ik wat ik zocht op uw webside heb gevonden.

Assortiment
Er is keuze genoeg in 81 cm tv toestellen op de website, zal ook in de winkel zijn maar ja ik heb de tv uit de webwinkel.
De prijs was de laagste van de winkels c.q websites die ik heb bezocht.

Aanbeveling
Eerst schoondochter een reclame van u laten lezen van een tv aanbieding waarna zij deze heeft besteld en er zeer tevreden over is. Nu zelf ook oon tv gekocht en ook zeer tevreden.

Extra toelichting
Het is ontzettend makkelijk om zitend in een luie stoel een tv te kopen met behulp van je tablet. Ook omdat ik wist van mijn schoondochter dat wat u aanbied van goede kwaliteit is en met zorg behandeld wordt tot aan het afleveradres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schoonhoven 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar. De kosten voor de telefonie zijn wel aan de hoge kant.

Service
Zeer prettige klantenservice. Er wordt meegedacht in mogelijkheden, super!

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Tot nu toe zeer goede ervaringen. Super service.

Extra toelichting
Zeer prettige klantenservice. Er wordt meegedacht in mogelijkheden, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamanthaNauta 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, betalen, info over je bestelling top!
Ondanks dat ik geen track and trace kreeg.
Maar even bellen en het was opgelost!

Service
Goede klanten service! en zoals beloofd emt 1 a 2 werkdagen in huis (bij ons 1)

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze, goede prijzen!

Aanbeveling
Als zeer betrouwbaar met een goede service!

Extra toelichting
Eigenlijk weinig toe te voegen op de bovenstaande beoordelingen. Snel Goed overzichtelijk goede klanten service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbadkuip 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
strak begeleid bestel traject,wijst zichzelf

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze ook voor de wat minder voor de hand liggende modellen

Extra toelichting
Nette prijs voor goeie spullen met een snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan1993 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker makkelijk bestellen, je hebt je bestelling zo geplaatst.

Service
Goede service, mijn bestelling werd de volgende dag al aangeboden!

Assortiment
Assortiment is prima, niet elk product op de markt is er, maar er zijn genoeg producten om uit te kiezen tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Het gemak waarmee je bij plasma-discounter kunt bestellen en betalen kan ik aan iedereen aanraden.

Extra toelichting
Al met al een makkelijke en vooral ook snelle webshop. Zeker een aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Leers456 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kijkt even rond, ziet wat je zoekt en koopt

Service
Toen mij keuze was bepaald kreeg ik een goede informatie omtrent het toestel

Assortiment
Er staan diverse modellen in de door mijn gezochte prijsklasse

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken, ruime keus en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.H.F.Wuck 23-05-2014 In de winkel gekocht
In Naarden, Bronsstraat.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede mogelijkheid om te keuren en te testen. Indien op voorraad kan je direct afrekenen en meenemen.

Service
Profesioneel, werken volgens procedure.

Assortiment
Ruime keus en mogelijkheid om ter plaatse te vergelijken. Luister en kijkruimtes goede
acties.

Aanbeveling
Na onze vorige aankoop, welke een ramp was, toch goed afgewikkeld.

Extra toelichting
Het was misschien een toeval maar de voorlaatste aankoop ging helemaal mis. De gekochte Panasonic TV had een een vervelende tik. Het kon opgelost worden indien hij opgestuurd werd. Dit is 3 maal gedaan zonder resultaat. Zelfs een ander toestel had dezelfde tik. De medewerkers bleven volgens de procedure werken, maar dit loste het probleem niet op. Voor mij is het toch op gelost met de aankoop van de Philips TV.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joopvanboxtel 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke keuze overzicht per merk en budget.

Service
Goede uitleg van het product ondersteund door filmpjes.

Assortiment
Zeer overzichtelijk, uitgebreide keus.

Aanbeveling
Misschien niet de aller goedkoopste. Wel zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Wat mij geholpen heeft is goede uitleg door filmpjes. Hierdoor is het duidelijk wat je krijgt voor een bepaald merk en budget

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews