Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

juske 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima website

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
goede prijs

Extra toelichting
algehele prima indruk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

V Berghuijs 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via google gezocht naar de samsung ue46f8000 en toevallig was dit bij Plasma Discounter de weekend knaller! De tv nog niet eerder voor deze lage prijs gezien.
Het bestelproces ging soepel, ook van de andere producten die ik samen met deze tv heb aangeschaft.

Service
Snelle levering en informatie via track en trace. Drie producten waren de volgende dag binnen en het vierde product komt vandaag.

Assortiment
Tv, CI+ kaart, muurbeugel en kabelgoot waren allemaal voorradig en de keuze was reuze. Super handig om alles in één keer te kunnen bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijzen, advies/informatie via de site met filmpjes.

Extra toelichting
Zeer tevreden over informatie op de site, de prijs van de producten en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

essa 28-05-2014

Algemene score

8,0

Gemak
website is duidelijk en overzichtelijk

Service
ik ben netjes geholpen in de winkel

Assortiment
goed assortiment aanwezig

Extra toelichting
ik heb 2 jaar terug een lcd tv via internet besteld en die had ik de volgende dag in huis keurig en correct verzorgd deze keer ben ik zelf naar naarden gereden of de winkel ook een keer te bezoeken en ben netjes geholpen en mijn vragen werden goed beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels van Doornmalen 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en op meerdere sites vindbaar

Service
Snelle levering en als je in de winkel bent leuk personeel

Assortiment
Breed assortiment en goede beschrijving

Aanbeveling
Goedkoop, waar voor je geld, snelle levering en leuke deals

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Martinot 28-05-2014 In de winkel gekocht
Bussum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en duidelijke website, gewenst product was zo te vinden, ook handig dat vermeld staat hoeveel er nog in voorraad zijn, ondanks de mogelijkheid tot prijsvergelijking ( extra service ) had ik nog wat vragen en heb ik niet online besteld maar ben naar de zaak gereden. Ook handig dat de openingstijden vermeld zijn.

Service
In een woord prima. Bereikbaarheid prima met ook voldoende parkeerplaatsen. Werd op een prettige manier geholpen door ene Michael die duidelijk de tijd voor me nam en op kundige wijze me het verschil tussen het ene gewenst product en het andere aangaf. Bijna direct werd het product uit de voorraad gehaald, kon ik pinnen en was al met al binnen een kwartier klaar. Aangeboden werd nog om het product naar de auto te brengen maar aangezien het niet echt zwaar was heb ik daar van af gezien.

Assortiment
Ben in twee afdelingen geweest ( TV en Stofzuiger ) en was aangenaam verbaasd van het aanbod in de verschillende merken. Ook de professionaliteit en de servicebereidheid sprak me aan. Er werd naar mijn gevoel geen speciaal product "opgedrongen" doch eerlijk en onderbouwd werd een advies gegeven. Uiteraard heb ik vooraf op prijsvergelijking gegoogeld en ofschoon de prijs niet de goedkoopste is heb ik toch voor jullie zaak gekozen vanwege de eerder informatie die ik had gekregen dat jullie goede producten hebben en een uitstekende service bieden.

Aanbeveling
Zie aspecten hierboven genoemd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim250 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke productinfo, specs en factuur

Service
Snel geleverd

Assortiment
Scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

markvanbezooijen 28-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk uitgestald. Veel overzicht en duidelijke beschrijvingen van de artikelen.

Service
De service is super, ik ben vriendelijk geholpen en heb duidelijk antwoord gekregen op al mijn vragen.

Assortiment
Ieder wat wils!

Aanbeveling
Vij deze winkel vind je altijd wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar een positieve ervaring gehad. Niets negatiefs te melden, volledig geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob39 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
top service, alleen jammer dat de tv twee dagen later bij BCC in de aanbieding is en ruim 100 euro goedkoper is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Djolden 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website de aanbieding zien staan, even bellen of het nog op voorraad is en 3 kwartier later zonder problemen af te halen.

Extra toelichting
Op de website de aanbieding zien staan van deze top LED smart TV (samsung 46F8000), gebeld of er nog voldoende voorraad was en kon het direct komen halen. (wilde niet wachten op bezorging) Tevens nog extra platte muurbeugel, HDMI kabel en interactieve CI+ module erbij gekocht. Prima service en uitleg in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meesje01 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst online gekeken. We hebben een productfilmpje gekeken met goede uitleg. Daar lazen we het aantal tv' s die nog op voorraad waren. Vervolgens in de auto gestapt. Genoeg parkeermogelijkheden.

Service
Konden op de tv wachten en die werd vervolgens naar de auto gebracht. Verschillende betalingsmogelijkheden.

Assortiment
Genoeg keuze voor wat wij zochten

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Duidelijke website. Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, genoeg parkeer mogelijkheden en gewenst product op voorraad. en snelle service zelfs tot bij de auto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yasmin Wijnands 28-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is bijna bij me om de hoek. Ik kijk op internet wat er is en daarna ook in de winkel.

Service
Ik ben altijd goed en snel geholpen.

Assortiment
Meestal genoeg keuze in meerdere prijsklassen.

Aanbeveling
Ben er erg positief over

Extra toelichting
Prima klantvriendelijke service van het personeel en makkelijk dat je van te voren op internet je kunt orienteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RoanF 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is goed te bereiken en biedt een mooie weergave van de producten. Het is voor mij een praktisch verlengstuk van de webshop.

Service
Het personeel in de winkel is vakkundig en heeft kennis van de producten. Tijdens het winkelen werd er zelfs een bakje koffie aangeboden!

Assortiment
De webshop beschikt over een zeer breed assortiment. Graag zou ik in de winkel meer terug zien van het assortiment in geluid systemen / home cinema.

Aanbeveling
De winkel is makkelijk te bereiken vanuit de snelweg. Het vakpersoneel staat voor je klaar om te helpen bij de juiste keuze.

Extra toelichting
Het personeel heeft duidelijk kennis van zaken, waardoor ze goed kunnen helpen bij de keuze. Zij gebruiken de webshop om het brede assortiment te presenteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

han4bern 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk omschreven, middels filmpje beschreven, weinig handelingen uit te voeren

Service
besteld, snel en op tijd geleverd.

Assortiment
ruime assortiment

Aanbeveling
nooit geen problemen gehad, ervaar het zelf, vertel het een ander

Extra toelichting
besteld , volgende dag in huis en voorzien van een goede e-mail begeleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.W. van Driel 28-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Besteld via internet en even langsgereden. Bevestigingsmail laten zien, even pinnen en binnen 5 min weer op de terugweg.

Assortiment
Ruime keuze binnen elke prijsklasse.

Aanbeveling
Als je gaat vergelijken kom je eigenlijk vrijwel altijd bij de Plasma-discounter uit.

Extra toelichting
Prima winkel! Goede website met duidelijke zoek, criteria selectie en vergelijk functie. Scherp geprijsd en een showroom waar je desgewenst toch even kunt snuffelen. Ik ben er nu een paar keer geweest, elke keer top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rob10000 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website werd aangegeven dat er nog 1 model op voorraad was. Door snel dit model te reserveren kon ik de tv de volgende dag al ophalen in Naarden

Service
Op zondag snel geholpen aan de balie. Tijdens het wachten op de tv had ik de gelegenheid om het overige assortiment te bekijken.

Medewerker heeft geholpen de TV naar de auto te brengen.

Geen gedoe met papieren bonnetjes. Meteen na betalen kwam een e-mail met de aankoopbon ed.

Assortiment
Ruim assortiment tv's.
In de showroom van plasmadiscounter staan ook koffymachines en keukenapparatuur.

Aanbeveling
De prijs en het gemak van online shoppen en snel ophalen is voor mij een ideale combinatie.

Extra toelichting
Door onderzoek op internet, door het lezen van de specificaties, reviews, en klantbeoordelingen een keuze gemaakt voor een Sony LED tv. Op de website werd aangegeven dat er nog 1 model op voorraad was. Door snel dit model te reserveren kon ik de tv de volgende dag al ophalen in Naarden. Bij het ophalen snel geholpen en werd geholpen om de tv in de auto te plaatsen. Prijs/kwaliteit en service zijn dus dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 1968 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gereserveerd en zelf afgehaald.
Nog geen 5 minuten binnen geweest

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Als je hier niet vind wat je zoekt bestaat het waarschijnlijk niet :-)

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Een gemakkelijke website, vriendelijk personeel. 2e bestelling bij dit bedrijf. Totaal geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennis and lois 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke, wel beetje simpele website

Service
keurig op tijd afgeleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
een aanrader

Extra toelichting
De TV werd keurig op tijd geleverd. Het monteren ging wat lastig, de schroefjes van de voet gingen er wat moeilijk in. Het installeren ging prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JP57 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gunstig gelegen praktisch naast de A1. Bovendien erg handig de mogelijkheid het produkt van je keuze te reserveren om niet voor verassingen te komen staan

Service
Vlotte afhandeling en behulpzame medewerker

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijstechnisch, bereikbaarheid en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris Fritselaar 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitstekende bereikbaarheid. Winkel is ruim ingericht.

Service
website TV keuze bleek in winkel niet te voldoen aan wens. Alternatief is deskundig toegelicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kuiper10 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en ophalen ....
Simpel

Service
Goeie uitleg , vriendelijk geholpen
Top

Assortiment
Genoeg te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Emans 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit huis is toch ideaal om te bestellen. Alle tijd en genoeg keuze

Service
prima geholpen op mijn vraag over levering van mijn product

Assortiment
volop keuze voor iedere prijs

Extra toelichting
ben zeer tevreden. zal zeker klant blijven voor de toekomst. Ook zal ik Plasma discounter aanbevelen bij bekende en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Visscher 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima uitleg, volledige specificaties van de tv, helder verhaal!

Service
Levertijd super. Zondag besteld, dinsdag in huis

Assortiment
Heeel veeeel keuze, goed geregeld.

Aanbeveling
Geen gezeur, van niet op voorraad, wordt later geleverd etcetc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Dorgelo 28-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel thuis bezorgen als afhalen. Helemaal top.

Service
Geholpen door een vakkundig medewerker met veel kennis over zowel product (TV) als ophang systeem dat nodig was.

Assortiment
Volledig en goed geprijsd.

Aanbeveling
Goede winkel.

Extra toelichting
Niet alleen TV gekocht ook al een wasmachine, goede service, lage prijs en vriendelijk personeel. We will be back.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O het leukste bureau 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, goede zoekfuncties, heldere uitleg. Altijd precies vinden wat je zoekt. En dan die filmpjes: top!

Service
heb geen contact hoeven zoeken met klantenservice, want alles verliep gewoon zoals het hoort.

Assortiment
Ten opzichte van concurrentie een heel groot aanbod. Top!

Aanbeveling
tevreden klant maakt tevreden klant...

Extra toelichting
Heb ooit bij een presentatie gezeten van Tom over jullie bedrijf. Respect voor jullie ondernemerschap, heel goed uitgewerkt concept.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harald1973 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online shoppen, klantgegevens onthouden, makkelijk betalen. Gemakkelijk dus.

Service
Je krijgt netjes bestellingsbevestiging, betaalbevestiging en afleverbevestiging.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt op het gebied van Audio en TV

Aanbeveling
Tja, als je tienen geeft dan moet je deze winkel wel aanbevelen!

Extra toelichting
De Samsung TV ss voor mij de 5e tv die ik hier heb gekocht in de laatste 8 jaar en super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winod Mangroe 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel mooi weekend knaller!

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Heel goeie zaak!

Extra toelichting
Gewoon goed hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angel stuivenberg 28-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzichtelijk en duidelijk heel simpel zelfs voor mij haha die weinig met computers kan

Service
heel goed geholpen vriendelijk en meedenkend

Assortiment
keuze genoeg voor iedere smaak en beurs

Aanbeveling
al onze televisies komen bij plasma discounter vandaan en zal ook wel zo blijven

Extra toelichting
zijn weer prima geslaagd voor verjaardags kado van onze dochter bedankt voor de service en ze zal er veel kijk plezier van hebben .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winnie 10 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik Koppenaal 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We zagen op laatste moment voordat de actie afliep dat de TV die we graag wilden hebben in de aanbieding was. Bestelling was eenvoudig en duidelijk, dus zo gedaan.

Service
Levering ging erg snel en volgens de gemaakte afspraken.

Assortiment
Veel artikelen aanwezig in het assortiment.

Aanbeveling
Op basis van de positieve ervaring zou ik de winkel aan anderen kunnen beoordelen als er naar gevraagd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Helmink 28-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeker als je ongeveer weet wat je wil is het heel snel een TV kopen. Parkeren voor de deur is ook handig!

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Doe ik al jaren :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lis1999 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Gewoon goed en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert Aaldering 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en duidelijke site..makkelijk om iets te vinden en te bestellen.

Service
Snel

Assortiment
bijna alles overzichtelijk en vergelijkbaar

Aanbeveling
Wekt veel vertrouwen dus ik kan hem altijd aanbevelen..

Extra toelichting
Mooie en duidelijke site, makkelijk om bestelling te plaatsen, en beloftes worden waargemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkSpoel1951 27-05-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website, product goed te vinden.

Service
Jammer, dat DHL niet op maandag bezorgd.
Besteld op 23 mei. Pas op 27 mei info over aflevering.

Assortiment
Voor mij voldoende assortiment.

Aanbeveling
Ligt er aan wat de ander zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mark Krul 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Reservering in de middag en gelijk na het werk ophalen in Naarden! Top!

Service
Gaf nog aan dat een duurdere versie niet zozeer beter was in mijn grootte van tv

Assortiment
Volgens mij valt er qua Tv's niet veel meer te kopen dan dat jullie in het assortiment hebben

Aanbeveling
Alles hierboven zegt genoeg!
Betrouwbaar, goedkoop en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco Rink 27-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel op zondag open. makkelijk parkeren.

Service
Service is meer dan prima. Verkopers hebben verstand van het product. Goed advies gekregen.

Assortiment
Veel modellen die in de winkel hangen zijn niet leverbaar (worden ook niet meer geleverd). Zo waren onze eerste en tweede keus niet leverbaar.

Aanbeveling
Absoluut.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

D. Mertens 27-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bereiken. Vrijdag avond geweest tijdens koopavond. Ideaal!

Service
Klantvriendelijk en doelgericht. Duurde even voor ik aan de beurt was, veel klanten in de winkel. Ze nemen de tijd voor je. Geven nuttige informatie.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Uitgebreid genoeg in ieder geval.

Staat goed en overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Aanrader! En absoluut niet duur. Was één van de goedkoopste.

Extra toelichting
Was al eerder in Naarden geweest bij de Koffie discounter. Wist toen nog niet dat de showroom van plasma discounter er bij in zat. Ziet er uitstekend uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Kruit 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
na enkele klikken zag ik wat ik wilde hebben eenvoudig en snel !!

Service
deed mijn aankoop via Afterpay en moest even wachten op de mail, daarna alles snel afgehandeld ....prima service.

Assortiment
alles wat je nodig hebt voor een compleet systeem...toch handig zo alles bij elkaar .

Aanbeveling
heb intussen veel mensen al vertelt van dit gemak en zou het iedereen willen aanraden.
Geen ritjes naar de dicht bijzijnde winkel meer en......kans dat het er niet is en vooral duurder !!!!

Extra toelichting
mijn beoordeling is dat het een groot gemak is in deze tijd met haast en geen tijd om alle winkels af te lopen ( rijden ) om zo in alle gemak je keuse te kunnen maken met wat je wil hebben ..gewoon TOP !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chantal1969 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede omschrijving van de produkten, makkelijk te bestellen

Service
donderdagavond tv besteld, zaterdag al in huis, helemaal geweldig. ik kon de bestelling duidelijk volgen, info was prima

Assortiment
genoeg keuze, zeker in de tv's

Aanbeveling
makkelijk, snel, goedkoper dan in de winkel en thuisbezorgd

Extra toelichting
Ik ben super tevreden over mijn bestelling en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NillJa 27-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goed berijkbaar

Service
goede informatie

Assortiment
meer aanwezig, zodat kiezen moeilijk wordt

Aanbeveling
Goede zaak met vel opstellngen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Hugo V P 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima en snelle website met goede zoekopties,uitgebreid filter en uitgebreide betaalmogelijkheden. zoek optie voor de juiste muurbeugel is ook erg prettig. ( wel van belang dat je weet welk model je hebt)

Service
Naast de statusmailtjes van order, betalen en verzenden ook direct de track & trace en een apart mailtje met duidelijk aangegeven dat het de garantievoorwaarden betrof. Actuele voorraad voorkomt teleurstelling. Pakketje werd netjes de volgende dag afgeleverd

Assortiment
Super. Was op zoek naar een normaal formaat tv met veel opties(24 inch, skype, 200hz etc) bijna nergens verkrijgbaar. bij 4 zaken alleen bij Tom Coronel op voorraad (32 inch schijnt de norm te zijn.)

Aanbeveling
Vanwege breed assortiment, prettige, duidelijk en overzichtelijke site. Had al goede ervaringen met 'de Koffiediscounter'. met prima service.

Extra toelichting
Dit is dan wel weer een minpuntje ;) Zo'n extra motivatieveld. ( tenzij het een ander doel dient) Er is natuurlijk al een toelichting bij ieder item opgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Kastermans 26-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handleiding lezen aansluiten en het werkt

Service
Ze denken met je mee over je wensen.
Dan kom je ook tot een goede keuze

Assortiment
Met een goed advies kom je er wel uit

Aanbeveling
Altijd doen het beste is door de weeks te gaan .

Extra toelichting
De keuze is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.a.van driel 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel vinden van het product

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
je kan snel vinden wat je zoek

Aanbeveling
heb al aan verschillende mensen doorgegeven het gemak en de snelheid van leveren

Extra toelichting
toppy gaat zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daan van wieringen 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
lekker makkelijk vanuit je luie stoel en een you tube filmpje hoe alles werkt super

Service
goede service
alleen een betaald telefoonnummer voor klantenservice vind ik vervelend

Assortiment
zeer ruime keus was ook toen ik een koffieautomaat kocht

Aanbeveling
goedkoop en snel geleverd

Extra toelichting
al met al goede cijfers een fijne winkel om zaken mee te doen vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

albert02 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is zeer uitgebreid en duidelijk. alle tv's worden goed beschreven en helpt om een juiste keuze te maken.

Service
via internet mijn keuze gemaakt en tv gereserveerd.in de winkel was ik, ondanks dat het druk was,snel aan de beurt. mijn bestelde tv was helaas niet meer op voorraad. (foutje in magazijn?)de verkoper vond het heel vervelend en ging kijken of we iets anders konden vinden. er werd een goede oplossing gevonden. dus prima service.

Assortiment
bijna alles wat je zoekt hebben ze op de site. in de winkel is ook een ruime keuze.

Aanbeveling
ruime keuze en prima service.

Extra toelichting
op een goed bereikbare plek vind je een winkel met personeel dat weet waar het om gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Mook 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
verkleinen keuze dmv selectie is makkelijk;

Ik kan echter het vergelijken van meerdere producten niet meer vinden

Service
altijd goed

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
doe ik regelmatig al

Extra toelichting
In al de jaren dat ik bestellingen doe, altijd 100% service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arievos 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en duidelijk

Service
service kwa levering Super

Assortiment
zeer ruim aanbod

Aanbeveling
ja zeker dit al gedaan

Extra toelichting
alles mooie duidelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Staal 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk om te zoeken!

Service
Super snelle service!

Assortiment
Ruim assortiment, keuze genoeg!

Aanbeveling
Echt een aanrader!

Extra toelichting
Zeer duidelijk website met goede informatie en een hele snelle levering, super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Compie 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk uitzoeken

Service
Hele snelle levering en goed op de hoogte gehouden van factuur en levering via de email.

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Hele mooie aanbiedingen!

Extra toelichting
Mooie prijs voor een mooi produkt. En dat ook nog supersnel geleverd aan huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

susanne39 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en goed afgeleverd

Service
zeer snelle verzending

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
geen bezorgkosten en geen gesleep heerlijk toch?

Extra toelichting
perfecte tv volgende aankoop doe ik weer bij U

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tina Bauwens 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews