Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pepijn van Erp 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De updates van je bestelling worden heel fijn in een mailtje naar je gestuurd.
Het product dat ik besteld heb is super en ik heb voor deze shop gekozen omdat het lekker goedkoop was ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twit 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer bestelling geplaatst bij televisiewinkel. Binnen 24 uur antwoord op vraag. Goede en snelle levering en service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Koper Philips tv 28-12-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en snel

Algemene score

8,0
Goede prijzen. Goede service. De refund actie van Philips mag in de communicatie naar de klant toe wel wat scherper. Wij moesten er nu zelf achteraan bellen met televisiewinkel. December 2017.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 28-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kerstavond een televisie besteld. Na de kerstdagen meteen geleverd. Nog contact gehad met de klantenservice over cashbackactie. Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egeler 28-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super bekwaam personeel, erg vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, fijne bekwame medewerkers, we hebben nu 2 keer daar onze televisie gekocht en gaan volgende keer zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 28-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben naar de winkel gereden voor persoonlijk advies en heb top advies gekregen. Geen enkele keer de indruk gehad dat men mij perse de duurste tv wilde verkopen!

Ps: dit is de tweede tv bij televisiewinkel.nl

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 28-12-2017 In de winkel gekocht

Super advies en een nog betere prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed advies ontvangen bij het maken van een keuze voor een nieuwe TV. En met een geweldige actie had de TV ook nog een leuk prijsje.

Reageer

Marissa 28-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren niet op zoek naar een nieuwe televisie. Maar door de leuke aanbieding hebben wij toch een nieuwe televisie aangeschaft! Top service! Ook heel fijn om zelf te kunnen bepalen wanneer het geleverd kan worden! Leuke aanbiedingen en waar voor je geld! Wij zijn zeer tevreden ( al meedere malen spullen aangeschaft via deze winkel!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van dijk 28-12-2017 Via de website gekocht

geweldig snel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig goed te vinden goede site bezorgers vriendelijk een egte aanrader en ja ik heb jullie ok by vrienden aangeraden en ok hun hebben via jullie site wat besteld mooi tog

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke. 28-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de feestdagen een snelle levering. Toen ik een vraag had over de verzending van mijn aankoop stelde ik deze via een mail aan de klantenservice en ik krijg bijna direct antwoord. Super.
Het product dat ik gekocht heb is daarnaast ook nog eens van een prima kwaliteit tegen een super scherpe prijs. Volgende keer kijk ik weer eerst hier alvorens ik een aankoop doe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de sonos play5 en connect aangeschaft nadat bij een officiële dealer van sonos elders mij verteld was dat wat ik wilde niet kon. Bij TV-winkel in de show-room uitgebreid met verkoper gesproken en ik kreeg de verzekering dat als het niet werkte ik de spullen kon inleveren.
En het werkt, goede service!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelise 27-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top zaak !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de website zeer duidelijk en uitgebeid.
Personeel erg vriendelijk en duidelijk in uitleg.
Goede parkeer gekegenheid bij de winkel kortom ik ben een tevreden klant die deze winkel als zeer prettig heb ervaren.

Reageer

Van de Mheen 27-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Mooi aanbod, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn in de winkel geweest voor de aankoop van onze tv. Super geholpen, veel kennis en vriendelijk personeel. Erg tevreden met onze TV en televisiewinkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 27-12-2017 In de winkel gekocht

Super goed aankoop advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren thuis op internet aan het speuren geweest naar een nieuwe tv . Wordt het 55 of 49, QLED of OLED of toch gewoon ultra HD , 4K.
Door het super goede advies van de verkoper hebben wij een weloverwogen beslissing kunnen nemen. En ook nog twee gratis vliegtickets cadeau, Mvg Frank

Reageer

Rudolf 27-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij twijfelden om naar de winkel te gaan zonder eigenlijk redenen daarvoor te hebben. Gelukkig zijn we wel gegaan. Goed/eerlijk advies, geen verkoper die staat te pushen, gewoon andwoorden geven op de vragen en verder zoals gezegd een goed advies. We zijn met een goedkope TV weggegaan en zijn zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter treffers 27-12-2017 Via de website gekocht

top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na problemen met andere aanbieders . via televisie winkel .nl alsnog op tijd mijn kerstkado voor mijn ouders ontvangen. top service en komen hun afspraken na .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iconas 27-12-2017 Via de website gekocht

puike levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na even zoeken bij deze shop terecht gekomen en was makkelijk te bestellen. En puike levering, ondanks de kerstdrukte.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

william 27-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top service! schappelijke prijs en supersnelle levering. in het weekend vd kerst besteld en 27-12 al geleverd!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BizStay The Hague 27-12-2017 Via de website gekocht

Zoveelste bestelling gedaan en wederom in één woord: GOED!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als professionele organisatie in de markt van verhuur van vakantieappartementen, maak ik al jaren gebruik van de diensten van Televisiewinkel.nl. Hoewel ik, ter vergelijking, ook wel eens bij andere aanbieders kijk, is de combinatie van een goede prijsstelling, beschikbaarheid van producten, snelle levering en gebruiksvriendelijkheid van de website, telkens weer voldoende reden om voor Televisiewinkel.nl te kiezen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 27-12-2017 In de winkel gekocht
zeewolde

Goede service en professioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben ze tegen gekomen op internet en heb daar gezocht naar een tv die ik wou. Vervolgens langs de winkel gegaan en aangegeven wat ik wou. Binnen een kwartier stond ik buiten met de tv die ik wou en ze hebben hem ook nog in de auto geladen voor mij.

Kortom top zeker aan te raden.

Tv werkt naar toebehoren trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 27-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een tv besteld bij televisiewinkel.nl en ik kreeg gelijk een email met een bevestiging en daarin ook informatie over wanneer ik de televisie zou ontvangen. In de mail tevens de factuur en het garantiebewijs. Op de dag van ontvangst opnieuw een email met daarin een track en trace code. keurig op tijd geleverd. zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vos 27-12-2017 Via de website gekocht

Goed, maar zeker niet foutloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een beoordeling krijgt pas waarde als er iets fout gaat. Dan kan je de kwaliteit van service pas echt meten. Mijn order was op basis van een voor mij op een onderdeel belangrijke productspecificatie gedaan. Die bleek fout te zijn en dus kreeg ik een fout product. Na melding hiervan binnen een dag een reactie: erkenning van de fout en een aanbod voor levering van het goede product tegen dezelfde aantrekkelijke prijs. Na gevraagd te hebben naar de levertijd akkoord gegaan met voorstel. Na verstrijken van levertijd geïnformeerd naar stand van zaken. Een snelle maar routineuze, nietszeggende reactie riep ergernis bij mij op. Deze geuit en ik kreeg vervolgens wel accurate info. Bij binnenkomst van product bij webwinkel kreeg ik de vraag om het verkeerde product eerst terug te sturen. Dat was al 14 dagen eerder gebeurd. Na melding daarvan snelle levering. Kortom er valt nog wel wat te verbeteren, maar het bedrijf deugt en de servicemedewerkers deugen eveneens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Groot 27-12-2017 In de winkel gekocht
Baricum

Prima service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed ingerichte winkel met voldoende personeel om iedereen snel te helpen. Personeel is vriendelijk en goed op de hoogte van de producten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik V. 27-12-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en je wordt prima geïnformeerd. Vrijdags besteld via een andere aanbieder. Toch de volgende dag al netjes bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Js.Sabaratnam 27-12-2017 Via de website gekocht

Goede serviece

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed koop, beste kwaliteit, snel levering, contact makelijker, goede communicatietie, aardige menssen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Gilissen 26-12-2017 Via de website gekocht

Beter kan gewoon niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, zelf ondanks de feestdagen. Donderdag avond besteld, zaterdag geleverd. Je krijgt precies dat wat je besteld hebt, zonder veel poespas. Super kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amal 26-12-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv via de website besteld en de volgende dag had ik hem al vroeg in de middag thuis. Goed verpakt, en makkelijk in gebruik. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.van Ree 26-12-2017 Via de website gekocht

Service was geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben alles in het werk gesteld ,om in deze drukken dagen de tv voor de kerst te leveren. Graag wel ik deze mensen die hier voor gezorgd hebben hiervoor bedanken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred B 26-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Opnieuw heb ik in verband met de scherpe prijsstelling mijn keuze laten vallen op "DE TELEVISIEWINKEL"
Bij binnenkomst werd ik op een prettige wijze welkom geheten, mij werd de vrijheid gegeven om gelijk vragen te stellen of rustig op eigen gelegenheid de in de winkel uitgestalde producten te onderzoeken.
Omdat ik al enig vooronderzoek had gedaan, wist ik welke TV mijn voorkeur genoot en de deal was dan ook zeer snel gemaakt.
Op een prettige wijze werd ik gewezen op eventueel benodigde accessoires en werd op mijn vragen een duidelijk antwoord gegeven.
Kortom: Een TOP WINKEL met goed opgeleid personeel, ik vind dit een aanrader

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 26-12-2017 Via de website gekocht

Geen betere

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu een aantal keer artikelen besteld, elke keer alles tot in de puntjes geregeld . Eigenlijk geen minpunten te noemen

Reageer

ArjanR 26-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snelle hulp en goede uileg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder hebben we bij deze winkel al andere artikelen gekocht zoals een espressomachine. Mede door de ervaring met uitleg over deze machine en de keuzehulp in de winkel of de machine die wij op het oog hadden ook bij ons paste zijn we nu weer naar deze winkel gegaan voor de (uitleg) aankoop van een nieuwe televisie.
Ook deze keer, ondanks de drukte, vlot geholpen door een medewerker die ons veel kon uitleggen over onze keuze en ons goed kon helpen met vergelijken.
Daarnaast keurig geholpen met de actievoorwaarden en het grote pakket voor ons naar de auto gebracht.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex huibers 26-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
22 december een lg smart tv besteld, volgende dag 23 december geleverd, online besteld, gemakkelijke website en een goede prijs, zeer de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van der Poel 26-12-2017 In de winkel gekocht

Service en prijs TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de landelijke bekende electronica winkels de tv die ik wilde niet op voorraad hadden en ik niet wilde wachten op een nieuwe tv omdat mijn tv kapot was, kwam ik toevallig via internet bij televisiewinkel terecht. Hier hadden zij mijn tv wel op voorraad zelfs tegen een veel betere prijs. In de winkel is een ruim aanbod en een prettige sfeer waar ze de tijd voor je nemen inclusief koffie als gewenst. Personeel brengt tv helemaal naar je auto. Zelfs voor de zelfde prijs ga ik dus de volgende keer weer naar Televisiewinkel...

Reageer

Jan 26-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf vragen gesteld en perfecte antwoorden daarna besteld en supersnel in huis.
precies zoals ik het wil

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 26-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goed geslaagd! Mooie televisie gekocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eigenlijk in een opwelling naar de winkel gegaan omdat ik in de buurt was. Heb wel voor die tijd online op de site gekeken. Prettige winkel. Werd meteen aangesproken wat voor soort televisie we zochten. Uiteindelijk mooie 43" tv gevonden. Ik ging voor een tv voor de eetkamer maar uiteindelijk werd het een tv voor de woonkamer en werd die van de woonkamer doorgeschoven naar de eetkamer :-) . Ik heb hier een tevreden man, zoon en dochter die blij zijn met Ultra HD beeld en Netflix knop op afstandbediening :-) ! Fijn ook dat iemand meeliep naar de auto om de tv in de auto te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lagerwaard 26-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

10,0
Binnen 1 dag (voor de kerstdagen) had ik m’n bestelling binnen. Super service en snel! Ik zal zeker nog een keer bij jullie iets bestellen.

Reageer

Gaby 26-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Neme snel de telefoon op en hebben gelijk overzicht in de voorraad. En na het kopen van de tv leggen ze hem ook nog in de auto voor je!
Enige nadeel was lang wachten in de winkel maar weekend voor kerst was het overal erg druk.

Reageer

Michel 26-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top service, en verstand van wat ze verkopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk, en veel verstand van zaken! Alles was op en top en snel geregeld! En uiteraard een super mooie winkel waar iedereen netjes geholpen word.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roald en Maxine 26-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Duidelijk en goedkoop, website zeer makkelijk te vinden wat je zoekt.
Service is correct en snel ook telefonisch snel geholpen.
Echt een aanrader zeker de moeite waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lg 65 inh 630v und 4k 25-12-2017 In de winkel gekocht

Service geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De tv die we gekocht hadden was thuis toch niet zo geweldig, gemaild en terug gebracht en binnen 2 dagen geld retour

Reageer

Bas 25-12-2017 Via de website gekocht

Klantgericht met hoofdletter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de aanloop van de bestelling aanvullende vragen gesteld over product, levering, garantie en betaling. Via de chat (Kim) alle antwoorden snel ontvangen. Uitstekende service wat doorslaggevend was in beslissing. Na de chat sessies de gehele communicatie via een e-mail bericht ontvangen. Klantgericht met een hoofdletter! Uitstekend, men heeft het proces goed onder controle.

Reageer

Johannes de Vries 25-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering!

Algemene score

9,0
Wij vinden deze winkel helemaal geweldig. Vrij kort voor Kerst bestelden wij een mooi groot tv scherm voor onze zoon die met Kerst jarig is. Voor bij zijn nieuwe PS4 die hij zelf wilde kopen van zijn spaargeld en verjaardagsgeld van voorgaande jaren. Het kleine scherm dat er stond was doorgesluisd naar zijn jongere broertje, vandaar. De volgende dag al in huis, keurig verpakt en snel geleverd! fantastisch, wij blij, zoon blij!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper 25-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een 32 inch tv. De meeste mediawinkels verkopen alleen een zilveren variant van het type wat ik wilde, terwijl ik op zoek was naar een zwarte. Vorige week de Samsung UE32M5520 in de winkel gehaald. Prima service en prijs.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

S. Ruwaard 24-12-2017 Via de website gekocht

Top zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jou probleem wordt door hun opgelost! Leuk en schappelijk personeel dus de Televisiewinkel is een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

venema 24-12-2017 In de winkel gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon goede service ook de chat voor vragen is fijn en goed.aanrader ook afterpay vind ik goed eerst product dan betalen prima

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Erik 24-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv gezien op de website en deze willen bestellen. Toch maar even kijken in de winkel. Hier advies gekregen en een tv welke beter bij ons past. Per saldo nog 300 euro goedkoper ook. Super advies, super eerlijk en geweldig tevreden.

Reageer

Maria van den Berg 24-12-2017 Via de website gekocht

super goede service en vriendelijke medewerkster kim

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden via bol.com een tv besteld die ook netjes geleverd werd maar beschadigd.Ik nam contact op met de klantenservice van de televisie winkel en echt binnen tien minuten hadden ze al een nieuwe order geplaats voor het sturen van een nieuwe tv en het ophalen van de andere tv.Dus kan niet anders zeggen dan dat de service van deze zaak geweldig is en kim was zeer vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel kuyf 24-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en vooral een goede prijs de tweede tv die ik er gekocht heb en de volgende koop ik er weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwinlely 24-12-2017 Via de website gekocht

De media zaak voor kleine beurs met grote kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel kunnen ze geen tv reserveren na vraag en antwoord, maar d.m.v afterpay heb ik toch de tv in de weekend knaller kunnen kopen en later thuis laten bezorgen. Makkelijke montage en een super kerst cadeau met een groot beeld en kijk comfort. Indien gewenst zal ik van dezelfde mogelijkheid gebruik maken. Aanbevolen voor diverse aankopen en snel kontakt met de klantenservice met duidelijk antwoord.
Prettige feestdagen en tot in 2018

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
personeel is vriendelijk en geeft goede uitleg , winkel is overzichtelijk .
Wordt snel geholpen maar niet opdringerig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews