Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria Haasen 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanaf de bank besteld, de dag erna thuisbezorgd

Assortiment
Keuze genoeg, maar deze was met korting.

Aanbeveling
Tot nog toe is het ons prima bevallen, dat zal ik ook zo vertellen.

Extra toelichting
Het was snel en helemaal niet ingewikkeld te regelen, snel thuisbezorgd zonder extra kosten, prima!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Elly Stengewis 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles bij elkaar en overzichtelijk.

Service
Goed Personeel ,en erg behulpzaam.

Volgende dag al in huis op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zoals hierboven reeds verteld.

Extra toelichting
Goede verkopers,ruim assortiment,scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mency 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij zijn zeer tevreden met alle mogelijkheden.
Makkelijk zoals computer mogelijkheden.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk benaderd.
Snelle levering.Snel antwoord op mailcontact.

Assortiment
Ruime keus in modellen van verschillende merken.

Aanbeveling
Wij zijn tevreden hoe we benaderd zijn door de mensen van Plasma-discounter.

Extra toelichting
We zijn tevreden over de benadering van de mensen van Plasma-discounter, ze zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Snelle levering en mailcontact over hoe de levering is verlopen en of het toestel Oke was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.H. van Engen 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel te vinden op internet en het bestelproces verloopt soepel.

Service
Geen idee, niet nodig gehad. Maar ze doen wel wat ze beloven, levering de volgende dag.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Levering en proces goed en simpel verlopen

Extra toelichting
Doen wat ze beloven en netjes verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maas1951 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke website plus je kunt zoeken ingeven naar een bepaald product .

Service
Makkelijk te bereiken zeer duidelijk uitleg over het product plus geven advies als je iets anders wilt zeer correct en vriendelijk geholpen

Assortiment
Breed assortiment en een plus ze krijgen steeds nieuwe producten plus de prijzen zijn goed

Aanbeveling
Zeer veel keus goede prijs en service

Extra toelichting
Zeer tevreden door de website naar de winkel gebeld kregen goede info Daarom naar de winkel gegaan en product gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fellinger 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk om online te bestellen en duidelijk aangegeven wanneer het pakket te verwachten is.

Assortiment
Ruime keuze en goede beschrijvingen. Je weet wat je koopt.

Aanbeveling
Snelle en duidelijke levering en goed op de hoogte wat je koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper1983 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, top dat jullie met Consumentenbond beoordelingen werken. Erg handig dat je vooraf kan reserveren wanneer je, je aankoop af wilt halen in de winkel.

Service
Ondanks de drukte in de winkel ivm Hemelvaart maar een paar minuten staan wachten tot k geholpen werd.
Verkoper was wel wat kortaf, ook waarschijnlijk door de drukte :)

Assortiment
Voor ieder wat wils in ieder formaat en prijsklasse.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacc67 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke web site

Aanbeveling
door mond op mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19Pieter54 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruime Keuze, Goede Prijs, kundig personeel en lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lourens123 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle service
makkelijk parkeren

Service
komen afspraken na

Assortiment
hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christopher1984 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ten eerste onderzoek gedaan via de erg overzichtelijke webshop om vervolgens naar de mooi ingerichte en overzichtelijke zaak in te duiken. Was erg druk met hemelvaart maar geweldig dat ze open waren natuurlijk! Ondanks drukte genoeg helpend personeel.

Service
Bijzonder plezierig geholpen, heel vrijblijvend, niks gehaast en de gegeven informatie werd al snel persoonlijk afgestemd om mijn kennis van zaken. Heel fijn.

Assortiment
Heel compleet. Ieder merk in iedere prijsklasse. Leuke aanbiedingen!

Aanbeveling
is al mijn derde tv die ik hier aanschaf. Ik weet inmiddels niet beter :)Dus kan het ten zeerste aanbevelen!

Extra toelichting
Hele complete winkelformule. Alles klopt! Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert oosterhuis 31-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim assortiment op internet te bekijken,makkelijk bereikbaar ,ruim parkeermogelijkheden,en dichtbij de winkel.

Service
Prima,zonder aandringen,op voorraad en na defect apparaat zelfde dag nieuwe kunnen afhalen

Assortiment
Zeer ruim assortiment voor ieder wat wils,grote beurs en kleine beurs en scherpe prijzen

Aanbeveling
Als je mijn andere motivatie leest weet je waarom je bij de plasmadiscounter aan het goede adres bent.

Extra toelichting
Goede ruime keuze voor scherpe prijzen in een prima omgeving met de juiste mensen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Bosman 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te zoeken.

Service
Zeer vlotte verzending.

Assortiment
Goede ruime en goedkope keuze van veel producten.

Aanbeveling
Het is goedkoop, snel en overzichtelijk.

Extra toelichting
Door de uitgebreide keuze, goedkope prijzen, en snelle service zal ik hier zeker vaker nog bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik.L 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is zeer overzichtelijk en biedt veel product informatie. Ik heb een offerte aangevraagd, waarna de bestelling telefonisch werd overeengekomen. Mij werd een factuur en betaal link toegestuurd. Werkte voortreffelijk.

Service
Het hele bestel en aflever proces werkte als een zonnetje. Ik werd gebeld voor een afleverdag, kreeg een sms dat er tussen 10.00 en 12.00 geleverd zou worden en 5 mins voor aflevering zelfs nog een berichtje dat ik de eerstvolgende op de route was. Werkelijk voortreffelijk.

Assortiment
Tja, da's natuurlijk net wat je verwacht en zoekt, ik kon er in elk gevallen alle modellen die ik overwoog op de site vinden.

Aanbeveling
Tja, ik zal deze winkel zonder meer aanraden.

Extra toelichting
Fijne site, vriendelijke service en zeer vlotte aflevering tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACvE 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeven dagen per week open. Veel keus. What you see is what you get

Service
Goede advisering

Assortiment
Veel keuze! Prima

Aanbeveling
Al gedaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drakenvelders 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online kijken wat je wil, even klikken klaar!!

Service
Super, op woensdag besteld en ondanks Hemelvaart zaterdag ochtend geleverd, klasse

Assortiment
alles is te koop

Aanbeveling
dit is al de 2e keer dat wij een tv hier bestellen, ik kijk nergens anders meer top site!

Extra toelichting
super site, super gemakkelijk, super service, super TV kijken... :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits de Ruiter 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website is erg overzichtelijk, alles is met een druk op de knop te vinden!

Service
no nonsens garantie, meestal krijg je direct een nieuw apparaat als er iets mis mee is.

Assortiment
kan wat breder, voor mij in ieder geval voldoende

Extra toelichting
zie boven! Goede website, snelle levering zoals afgesproken, goede service als er iets aan de hand is. Ik koop hier om deze reden! Ook als ze een keer niet de goedkoopste zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Angelo_1969 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel zit redelijk ver van mij verwijderd, maar uiteindelijk is het het waard om te gaan. Alles in het echt zien is toch anders dan een plaatje op het internet.

Service
Goeie productkennis van verkoper. Alles werd netjes op een karretje naar mijn auto toe gereden en de verkoper heeft netjes de spullen in mijn auto geladen. Super!

Assortiment
Assortiment is groot maar heb altijd het idee dat er net niet alles staat wat ze in het assortiment hebben. Winkeloppervlakte had wat groter gemogen.

Aanbeveling
Ik koop hier al jaren mijn tv's. Ben erg tevreden over hoe ze met klanten omgaan en krijg via het internet een goed beeld van wat ik wil. Overzichtelijk en correct.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

marco_pas 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Redelijk snel gevonden wat ik wou. De keuzehulp / filtering zou wat uitgebreider mogen.

Service
Supersnelle levering. Nog nooit een probleem gehad, dus niet bekwnd met de aftersales.

Assortiment
Zeer groot assortiment, nimmer het idee dat ik merken of types mis.

Aanbeveling
Prijzen zijn concurrerend en de service goed.

Extra toelichting
Onze 2e TV via plasma-discounter en nog steeds zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goro 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg via video's!!

Service
Op tijd en netjes afgeleverd!!

Assortiment
Erg veel met geode uitleg digital!!

Aanbeveling
Absoluut. Voorbeeld voor andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RDtje 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website!!

Service
Goede uitleg vh product. Persoonlijk contact gehad. Medewerker was zo vriendelijk om mee te lopen naar de auto met de tv.

Assortiment
Breed scala aan modellen van de topmerken

Aanbeveling
Heb ik zelfs al meerdere keren gedaan ;-)

Extra toelichting
De site is duidelijk en overzichtelijk! De showroom is mooi en niet te groot. Tv's staan goed geplaatst, niet te dicht op elkaar, zodat je rustig naar het model kan kijken van diverse kanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hellemann 31-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hein Sius 31-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke winkel.
goed verdeeld in merk, en soort toestel

Service
Kon met alle vragen in de winkel terecht, kreeg direct deskundig antwoord.

Assortiment
uitgebreid assortiment, hoewel niet alle merken, maar wat er is aan merken, is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Door de goede service

Extra toelichting
Goede service, goede informatie een overzichtelijke web side, je kan hier zeker slagen voor een goede discount prijs, wat niet ten koste gaat van service en garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony Plug 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is simpel en duidelijk kan alles makkelijk vinden helemaal top

Service
snel en simpel

Assortiment
zeer groot en voor mooie prijzen worden denk ik veel mensen blij van

Aanbeveling
doe ik regelmatig ik ben zelf een echte prijzen vergelijker en hier kan je echt kwaliteit krijgen voor een mooie prijs fantastisch

Extra toelichting
weinig woorden voor gewoon top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuNaTeeQ 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk besteld, uitgebreide uitleg, snelle afhandeling.

Aanbeveling
Groot assortiment, laag geprijsd, ook zeker met concurrenten en ook zeker een aanbeveling van mij uit naar mijn maten.

Extra toelichting
Zeer tevreden, groot assortiment, scherp geprijsd, geen verzendkosten, gemakkelijke betaling, snelle levering, goede kwaliteit van het product. Geen klachten tot op heden

Review criteria:

Goed

Reageer

wissh 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke shop

Service
Behulpzame gasten

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijs, goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peedevee1980 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site en bestelling gaat gemakkelijk. Ook de reacties van eerdere kopers zijn zeer bruikbaar.

Service
Ivm Hemelvaart heb ik contact opgenomen met de servicedesk. Prima geholpen en levering volgens afspraak!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Absolute aanbeveler em zal ook op Kieskeurig eem goede beoordeling achterlaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den Brok 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site

Service
Voor 20.00u besteld, volgende dag binnen.

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
goede 1e ervaring; volgende keer weer makkelijk voor deze site kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooi81 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig besteld en de volgende dag in huis

Service
Voor vragen altijd bereikbaar

Assortiment
Ruime keuze om te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Steen 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te selecteren op kriteria. alleen de juiste toestellen blijven over

Service
keurig netjes bevestigingen van bestelling en betaling. Toestel binnen de gestelde termijn geleverd.

Assortiment
Alle types maten, met zonder DVD, LCD, LED, Plasma noem maar op

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Ik zou er zo weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Dulos 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en veel op voorraad. Makkelijk kiezen

Service
Supervriendelijk en kundig personeel

Assortiment
Alle grote merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Geen superketen maar een winkel met persoonlijke aandacht. Makkelijk parkeren

Extra toelichting
Ik koop al jaren bij plasmadiscounter en ben nog nooit teleurgesteld. Overigens ook niet in het witgoedgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmvangrinsven 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke webshop en bestellen gaat vlekkeloos

Service
na de bestelling meteen een orderbevestiging en een mailtje met de leverdatum

Aanbeveling
klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve de Blois 30-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan alles makkelijk op internet bekijken en een goede uitleg door de youtube filmpjes!!

Service
De werknemers in de winkel zijn netjes en beleefd en hebben ook echt verstand van de producten en geven ook eerlijk advies!!

Assortiment
Hebben veel verschillende producten en ook veel netjes op vooraad.

Aanbeveling
Zou het zeker aanbevelen prijskwaliteit is dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil Verhoeven 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sjaak koster 30-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen en goede uitleg van het product

Extra toelichting
Binnen 24 was de tv thuis, op de afgesproken tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Snieder 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoefde maar 46 in te typen en de tv die ik wilde kwam al tevoorschijn

Service
de tv werd na 2 dagen gebracht en daar zat hemelvaartsdag ook nog tussen

Assortiment
zeer uitgebreid, de allernieuwste modellen en ook die van vorig jaar met vette korting

Aanbeveling
iedereen die op zoek is naar een tv heeft hier een gerede kans van slagen

Extra toelichting
ik kan me geen beter verloop van een internetaankoop voorstellen , vandaar de goed beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan. Hoekstra Almere 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik wist ik waar ik voor kwam, men heeft mij plussen en minnen aangegeven t.o.v. goedkopere en duurdere modellen, mede daardoor niet gewijzigd van mening.

Service
Prima, men weet veel te vertellen over de div. types.

Assortiment
Ik had het idee, dat er veel meer modellen te zien zouden zijn.

Aanbeveling
Goede voorlichting, gunstig geprijsd. Wel altijd nog even naar de internet prijs vragen.

Extra toelichting
Snelle aankoop, ook omdat ik wist waarvoor ik kwam. Assortiment viel een beetje tegen, daarvoor zou je je eerst eens moeten oriënteren bij een grotere concullega. Verder prima en vlot geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen Hassing 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen is binnen 5 minuten gebeurd.

Aanbeveling
de kans is zeer groot dat ik plasma-discounter bij anderen aanraad. Inmiddels heb ik zojuist weer een bestelling gedaan, en ben erg nieuwsgierig of ik dezelfde prima ervaring ga hebben als m'n eerdere bestelling.

Extra toelichting
online bestellen bij plasma-discounter is overzichtelijk, snel en onderscheid zich met de duidelijke visualisering van het product middels videomateriaal. De levering geschiedde binnen 2 werkdagen, hulde!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nel1964 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
meteen te bestellen en op voorraad

Service
supersnel

Aanbeveling
veel voorraad en supersnel thuisbezorgd

Extra toelichting
zoals hierboven al gezegd voorraad op peil makkelijke te bestellen supersnelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aidyl 30-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
omdat je veel betalingsmogelijkheden hebt

Extra toelichting
mooie producten had nu snel een tv nodig maar volgende keer koop een product in de winkel dan kan ik mij beter laten adviseren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zander95 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alleen jammer dat het niet werkt op je iPad.

Service
Klantenservice erg vriendelijk en weten veel.
Haal alleen dat 0900-0114 nummer weg en plaats daar dat 035 nummer.
Wat goedkoper er wat vriendelijker.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Snel en makkelijk uit je luie stoel.

Extra toelichting
Goede snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula v D 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Wij hoorden van de website via vrienden en ook wij zullen de website zeker aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Super makkelijke website. Gevonden door aanraden van vrienden en we wisten ook al welke tv we wilde, dus dat was makkelijk. Op zondagmiddag besteld en al dinsdagmiddag in huis. Super snelle en zeer goede service!! De tv voldoet ook aan alle verwachtingen en wij (vooral de kinderen) zijn er super blij mee. We hebben het bioscoop gevoel nu thuis, heerlijk!! Nog even uitvogelen hoe alles precies werkt en wat de tv allemaal kan, maar dat komt vanzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan Lodewikus 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel te bestellen, snelle leveringsservice, goedkopere producten.

Service
Duidelijke en snelle service.
Prima geregeld

Assortiment
Ik vind telkens prima producten, veel keus in assortiment

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit.
Eerlijke site

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig producten via plasmadiscounter.nl. Ik vind het fijn bestellen, snelle service. Wat ik ook zo leuk vindt zijn de weekendknallers die jullie aanbieden. Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed023 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb een goede keuze kunnen maken op de site, en mijn LED-TV dezelfde dag nog opgehaald.

Service
Prima service, doordat jezelf de keuze kunt laten maken door het te laten bezorgen of zelf op te halen.

Assortiment
Op de site staat duidelijk vermeld welke en hoeveel er op voorraad zijn.

Aanbeveling
Makkelijk vergelijken op de site en prima service bij het afhalen.

Extra toelichting
Ik zal bijna een 10 voor alles geven, maar hoe dan ook kan altijd alles nog iets beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan15 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickde88 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voorgestelde pakketdeals zijn ideaal. niet meer op zoek hoeven te gaan voor accesoires

Extra toelichting
Top service en hetzelfde geldt voor de levering (gewoon snel)! Gewoon zoals het hoort. Daar kunnen veel internetaanbieders nog wat van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansG57 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Aanklikken en kopen. hoeveel gemakkelijker wil je het hebben.

Service
Gisteren besteld, om even voor 12 uur de volgende dag al bezorgd. Dat is pas service!

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Klasse winkel, ga ik zeker vaker naar toe om te zoeken. En ook nog eens niet duur. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Dekkers 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfecte service en de filmpjes zijn echt verhelderend. Toch geen 10 omdat het altijd moeilijk blijft om alle informatie over een tv te achterhalen. Niet alle specificaties zijn terug te vinden.

Service
Snelle levering waarbij ik precies wist wanneer het product zou binnenkomen. Dit heb ik als erg prettig ervaren

Assortiment
Ik heb alles tv's waaruit ik wilde kiezen op de website gevonden. Ik kon me niet meer wensen.

Aanbeveling
Ik heb een erg positieve ervaring dus ja, ik zou de website aan mijn vrienden aanraden.

Qua prijs ook altijd de beste wat veel duidelijkheid heeft gegeven.

Extra toelichting
Je hoort mensen alleen commentaar geven als de service niet goed is geweest en dat is jammer. Het positieve nieuws mag ook gebracht worden. Ik vind het daarom ook belangrijk dat jullie horen dat ik alle service als positief heb ervaren. Bedankt daarvoor! Ik ben erg blij met mijn nieuwe tv. Een goede koop ter vervanging van mijn eeuwen oude breedbeeld tv kast. En een mooie besteding van mijn eerste salaris.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Fritz 30-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor onderzoek op internet gedaan

Service
Duidelijke uitleg over het product

Assortiment
Genoeg vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
In het geheel een goede prettige en ruim gesorteerd zodat een keuze te maken valt

Extra toelichting
Op grond van eerder genoemde argumenten heb ik een goede indruk gekregen van de discounter. Ik zal zeker in de toekomst deze winkel vaker bezoeken cq de site raadplegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

misha83 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen en betalen ging ook vlekkeloos

Service
Netjes factuur en verzending per mail ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid en overal voldoende informatie.over het product

Aanbeveling
Alles zeer positief verlopen was eerste keer dat ik zo'n dure aankoop op internet heb gedaan.
Nogmaals bij plasma discounter alles zeer positief verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews