Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Heesen 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg goed en zorgeloos

Service
Duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Iedereen echt top

Extra toelichting
Goeie service en mooi groot assortiment. En zoals afgesproken op de dag geleverd wat ze zeiden. Kortom top zaak met top spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoaldS 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Donderdagavond (hemelvaart) besteld, zaterdagochtend in huis. Nette, goede mails over aankoop, bevestiging en bezorging. Prima geregeld, prima product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizabeth1944 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke aanwijzingen, zelfs voor een computer"dombo"

Service
Direct via de mail afspraken bevestigd

Alleen jammer dat tnt zegt 31 mei niet heeft kunnen afleveren! Ik ben de deur niet uit geweest.
Hopelijk 2 juni wel goed.....

Assortiment
Wat ik wilde weten, heb ik makkelijk kunnen vinden. Grote keuze

Aanbeveling
Gewoon goed....

Extra toelichting
Uitzoeken, bestellen en betalen ging heel snel en makkelijk. Nu alleen nog even leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanoverbeke David 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Mijn zoon heeft deze besteld 😄

Service
Zéér snelle levering (één dag en geleverd op zaterdag)

Aanbeveling
In hoge mate

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

twan50 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ideale indeling

Service
zeer snelle levering

Assortiment
heel ruim aanbod

Aanbeveling
supersnelle levering van een zeer ruim aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V. Reijnhout 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk vergelijken tussen verschillende producten. Groot aanbod waardoor je op 1 site terecht kan voor bijna alle producten!

Service
Bestellen is volgende dag in huis! Prima te volgen met Track & Trace en netjes thuisbezorgd in een goede verpakking!

Assortiment
Bijna alle gangbare modellen zijn te vinden en te koop. Zo blijf je makkelijk binnen 1 winkel en hoef je niet 10 websites af.

Aanbeveling
Zeker, inclusief mijzelf aangezien dit de 2e TV is die we hier gekocht hebben.

Extra toelichting
Goed aanbod met duidelijke uitleg over de producten. Voor en nadelen netjes vermeld en scherpe prijzen. Makkelijk shoppen en direct bestellen en betalen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Orij 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,7

Gemak
De producten stonden goed opgesteld waardoor je op je gemak door de winkel kon lopen en de verschillen in de modellen goed kon zien.

Service
Er werd snel tijd voor je gemaakt en ze gaven je een eerlijk advies zonder je iets aan te smeren.

Assortiment
Op de site staan veel verschillende producten van laag naar hoog geprijsd. In de winkel stonden veelal de duurdere producten en zelf zou ik graag meer aanbiedingen terugzien in de winkel zelf.

Extra toelichting
Erg goede service met een hoop personeel in de winkel. Ook al was het op Hemelvaartsdag ontzettend druk in de winkel maakten de medewerkers snel tijd voor je vrij met een goed en vooral eerlijk advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank Vd Wildenberg 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker snelle site, groot assortiment

Service
Prima service, binnen 1 dag geleverd, sms'jes wanneer ze bezorgen, na een koelkast bestelling nu weer voor jullie gekozen vanwege goede service

Assortiment
Ruim assortiment zoals ik al zei eerst een koelkast nu een tv, er volgen vast nog meer aankopen

Aanbeveling
Sterker nog dit heb ik al aan vrienden gedaan, ivm goede service en snelle levering

Extra toelichting
Al met al ben ik zeer tevreden over jullie levering en websiteaanbod, eerst een koelkast nu een tv, ook de prijzen zijn scherp en gaan met de markt mee, ik heb gemerkt dat er bij deze tv aankoop een andere website 20 euro goedkoper was, een dag later hadden jullie de prijs aangepast, dit is top en zo blijf je in de markt, succes met de verdere verkopen en tot ziens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.ropke 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk bereikbaar voldoende parkeerplaats

Service
voorals nog netjes en vlot geholpen hoop dat het hierbij blijft betekend dat er geen garantie aanvragen nodig zijn (product 100%)

Assortiment
aanbod ruim voldoende zelfs zo veel dat keuze moeilijker wordt

Aanbeveling
tot nu toe alleen positieve ervaring .

Extra toelichting
bij jullie terecht gekomen via een kennis die vol lof over jullie was

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marcel van Seventer 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsweg

Algemene score

7,5

Gemak
Alles op voorraad, kon het product direct meenemen.

Service
Prima, verkoper was goed op de hoogte en kon goed adviseren.

Assortiment
Prima op orde.

Aanbeveling
Zie hieronder.

Extra toelichting
Ik had een bepaalde televisie op het oog, maar nog wel enige vragen. In Naarden prima geholpen door een verkoper die mij goed kon uitleggen wat de voors en tegens van mijn keuze waren. Uiteindelijk de keuze op een ander - duurder - toestel laten vallen. Thuis nog eens nagekeken en wat blijkt.... Bij diverse concurenten € 100,00 goedkoper... Dat was wel een domper. Ik heb nu het gevoel dat ik Tom Coronel een tankje benzine heb gesponsord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeff37 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Wel netjes
Maar kwam eerst met een keuze die er niet meer was helaas

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Service is primap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Micdanjan 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed te vinden en de afwikkeling van de bestelling was zoals op de site vermeld staat, geen opmerkingen

Service
Na ons telefoontje, prima te woord gestaan door een vriendelijke medewerker, duidelijk antwoord gekregen.

Assortiment
Voor elk wat wils in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Prima ervaring, dus zeker een positieve reclame voor anderen

Extra toelichting
We hebben vaker bij jullie iets besteld en ook toen een zeer goede ervaring, dit maakt dat jullie de site zijn waar we in de eerste plaats zullen zoeken als we weer wat willen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron541959 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk welke verkoper verantwoordelijk is voor welk produkt

Service
De verkopers geven blijk te hebben van verstand van de uitgestalde produkten. Ik kreeg een eerlijk advies

Assortiment
Voldoende keus ( in dit geval ging het om smart tv's

Aanbeveling
duidelijke opstelling en zeer kundige verkopers

Extra toelichting
Kundige verkopers,overzichtelijke opstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Els61 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het is fijn om op internet te kunnen hoeveel er van een product op voorraad is

Service
Ondanks dat het druk was werd er alle tijd genomen om ons goed te helpen bij het uitzoeken van een televisie

Assortiment
Het assortiment is prima

Aanbeveling
Het is een fijne overzichtelijke winkel met genoeg parkeerplekken

Extra toelichting
Fijne winkel, prima service en assortiment. Goed bereikbaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ralpharma 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de webshop bestellen en thuis laten leveren, ophalen of gewoon langsgaan in de winkel.

Service
Netjes te woord gestaan en afspraken staan. Geen geluiden dat het slechter gesteld is.

Assortiment
Het assortiment lijkt ogenschijnlijk klein, maar schijn bedriegt: de kosten worden bespaard door juist niet alles uit te stallen.

Aanbeveling
Wij komen hier regelmatig en zullen zeker nog terugkomen! Zeker voor mensen uit de regio een prachtige uitkomst.

Extra toelichting
Het mooie aan deze winkel is een webshop waarbij de fysieke winkel óók benaderbaar is én goed bereikbaar. Daarnaast een groot assortiment (deels achter de schermen) en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sluffy 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk snel online te bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
de mijne was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

begonia 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanaf je eigen bank bestellen

Service
Beloven om binnen 24 uur te leveren en dat is ook gebeurd

Assortiment
Alle merken aanwezig, ruime keus

Aanbeveling
Ruime keus en doen wat ze beloven

Extra toelichting
Ben huiverig om via internet te bestellen, maar dit is goed bevallen. Kunnen een hoop bedrijven veel van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessicavankuyk 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen de andere dag al bezorgd.

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment, volop keuze!

Extra toelichting
Een tv gekocht, tegen een zeer scherpe prijs, snel geleverd! Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Roovers 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en betalen is heel eenvoudig

Service
Wat er beloofd wordt mbt levering wordt ook nagekomen.

Assortiment
Beperkte keus waardoor beslissing nemen een stuk makkelijker wordt,

Aanbeveling
Echt de allerscherpste prijs voor de producten die worden aangeboden.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobadeus 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je bestelt het via internet, en binnen 24 hr heb je het in huis!

Service
Tot nu toe geen bijzonderheden.

Assortiment
wat wij zochten was voorradig!

Aanbeveling
Goed assortiment, het gaat heel snel en is heel makkelijk

Extra toelichting
Goed assortiment, bijzonder snelle levering, goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tmit 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Makkelijke site, snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aanbevelen omdat de service goed is, duidelijke mails worden verstuurd over gang van zaken en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Woldberg 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super eenvoudige en doorzichtige website met meer dan voldoende informatie om tot een goede keuze te komen!

Service
Ik had per abuis aangegevn dan mijn tv thuisbezorgd moest worden. Dat kon vanwege onze afwezigheid niet. Omzetten naar afhalen werd in een telefoontje geregeld.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Zeer deskunge hulp. Mooi showroom en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M M Hermans 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webwinkel met de juiste zoekmogelijkheden.
Elk product is voorzien van specificaties. Prima geregeld.

Service
Vrijdag besteld , zaterdag in huis. Beter kan niet.Goed

Assortiment
Meer dan voldoende om een afgewogen keuze te maken.

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan. Heel gemakkelijk om via de webwinkel een keuze te maken.
Bovendien goedkoop en gelukkig zijn de vervoerskosten bij de prijs inbegrepen.

Extra toelichting
Ik was zeer tevreden over de webwinkel: ruime keuze goede product specificaties goede prijs kwaliteit vervoerskosten zijn inclusief ( dat is regelmatig een domper om ander sites)In mijn geval vrijdag bestekd en zaterdag bezorgd. Gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sachawijmer 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De site heel overzichtelijk; meteen per e-mail respons. Aankoop & winkelwagen vlot te doorlopen en na 1 dag al besteld.

Service
Als je weet wat je wilt, vind je snel je weg. Uitleg bij de producten (speificaties) is stukken beter dan bij andere aanbieders!

Aanbeveling
Gebruiksgemak website, duidelijke procuct presentatie en vlotte 'winkelwagen' logistiek + betalen op vele manier o.a. Ideal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

slowstart 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel gemakkelijk bereikbaar

Service
goede info hulp tot in de auto

Assortiment
Kleine winkel volgens mij niet alles te zien wat in de website staat

Aanbeveling
Primawinkel voor zover ik dit kan beoordelen. Ga zo door!

Extra toelichting
Lekker gemakkelijk eerst op internet je model opzoeken daarna dezelfde dag nog ophalen prima zo!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

paul041959 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel informatie op de internet pagina van plasma discount. Vervolgens reserveren en afhalen.

Service
Uitstekend. Medewerker nam me mee naar de gereserveerde toestellen, waarbij ook duidelijk werd aangegeven dat het door mij gereserveerde toestel er niet stond maar eenzelfde tv zonder de wifi.
Na aankoop werden de twee tv's afgeleverd bij de auto en erin gezet.

Assortiment
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar samsung omdat ik dat goede ervaringen mee heb. Het aanwezige assortiment van samsung is ruim voldoende.

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik bij jullie een tv aanschaf. Vorige was een plasma nu een led.
Ben er zeer tevreden mee

Extra toelichting
Prettige winkel / internetshop, goed bereikbaar. Goed assortiment. Prettige medewerkers. Nog geen ervaringen met after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene175 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Parkeerterein erg krap.
Goede plek in de buurt vd snelweg.

Assortiment
Ruime keuze. Duidelijk overzicht.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is goed.

Extra toelichting
Over het algemeen is alles goed. Vond alleen de wachttijd erg lang voor je geholpen werd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Mr Johnsson 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te browsen en goed het product terug te vinden. ook is de website goed up to date betreffende de voorraad.

Service
De service was prima, ze waren vriendelijk en wisten ook waar ze het over hadden. gaven heel goed advies betreffende het product.

Assortiment
Ruime keuze, voor ieder wat!

Aanbeveling
Scherpe prijzen voor goede kwaliteit producten!

Extra toelichting
Goede service en scherpe prijzen voor kwaliteit producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Popken 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bekeken op internet, naar de winkel en inpakken en wegwezen :)

Service
We werden goed geholpen.

Assortiment
Ruime keuze uit merken en prijzen

Aanbeveling
ik zou jullie aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Kort samengevat, een zeer tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Het Wad 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig online uitzoeken en evt ophalen in de winkel, gezien ik veel onderweg ben.

Service
Sneele afhandeling in de winkel, goed geregeld....alles digitaal

Assortiment
Denk goed, heb gericht gezocht dus ik was zeer tevreden met het aanbod en prijs

Aanbeveling
Goede prijs en service....

Extra toelichting
Zal zeker vaker komen kijken online, zag dat er meer te krijgen is dan tv's....makkelijk en betrouwbaar voor de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A van Leeuwen 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Verkoper/ adviseur kwam met alternatieven

Assortiment
Niet alleen breed maar ook een diep assortiment

Aanbeveling
Effficiente club!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcelwit1966 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Productinfo is makkelijk te vinden, ook goede uitleg door het gebruik van filmpjes.

Service
Alles werd binnen de beloofde termijn netjes thuisgebracht.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere keren wat gekocht en altijd werden de verwachtingen waargemaakt. Vertrouwen is goud waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Mulder 1953 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bereiken, groot aanbod

Service
prima voorlichting, niet op de prijs gericht maar naar de vraag. Kom je niet zo vaak meer tegen.

Extra toelichting
Ik zou hier zo weer naar toe gaan. Misschien hebben ze bij Saturn of Mediamarkt een iets groter aanbod maar de persoonlijke voorlichting is hier uitstekend. Er werd gevraagd 'en' goed geluisterd wat onze wens was en daar werden drie modellen TV bijgezocht die daar aan voldeden. In elke prijsklasse een, eerlijk en duidelijk. Kijk daar hou ik van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco Polder 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik had thuis via de website een tv uitgekozen. In de winkel werd de tv getoond en geadviseerd voor een vergelijkbare prijs een andere tv te kopen. Dit hebben we toen gedaan

Service
De geadviseerde ophang beugel van vogels paste niet. Ook was de verpakking van de tv niet compleet. In de winkel is er alles aan gedaan om het op te lossen. er is een aanpassing besteld bij Vogels. Nu afwachten of deze aankomende week geleverd wordt

Assortiment
Voldoende keus in prijs en kwaliteit

Aanbeveling
ondanks de drukte toch vlot geholpen

Extra toelichting
Zie boven genoemde motivatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

monica64 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is een overzichtelijke webshop en qua bestellen simpel dus geen omweg vragen en voor betalingen genoeg keus dus uitstekend en gemakkelijk

Service
had eerst nog even een vraag dus telefonisch contact gehad voordat ik bestelde uitstekend geholpen kan niet anders zeggen en de volgende dag had ik het product al binnen super snelle levering top!

Assortiment
moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk al wist wat ik wilde maar vondt het aanbod goed genoeg voor zover ik de website even bekeken heb

Aanbeveling
snelle levering makkelijk bestellen en ideaal qua betalen

Extra toelichting
ik heb zelf ook via iemand anders alleen maar goede dingen gehoord over deze webwinkel ( en al eerder in de winkel zelf geweest )en de reviews gelezen van anderen en daarom dus gekozen voor deze webwinkel echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Geursen 01-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De mogelijkheid om eerst op de website te oriënteren en daar in de showroom het product te kunnen bekijken is ideaal.

Service
Verkopers weten waarover ze praten dat maakt het erg makkelijk om te beslissen.

Assortiment
Veel verschillende merken en veel prijs klassen.

Aanbeveling
Vanwege de goede website en de mogelijkheid om het product te bekijken in de showroom is een van de grootste redenen om de winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
De mogelijkheid om eerst op de website te oriënteren en daar in de showroom het product te kunnen bekijken is ideaal. Verkopers weten waarover ze praten dat maakt het erg makkelijk om te beslissen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Revago 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt bestellen

Service
Snel antwoord, perfecte levering via Post NL. Zeer snelle levering

Assortiment
Producten die goed uit de tests komen, zijn allemaal te bestellen.

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk, ruime keus en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Op en top tevreden. Volgende producten worden zeker hier besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman van der zwan 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zowel de vindbaarheid als de adequate opvolging met email van de bestelling is perfect

Service
Snel geholpen, Vakkundig advies. Reservering klopte en was binnen 5 minuten weer weg.

Aanbeveling
Van harte. Dit is de manier waarop "online" winkelen in combinatie met persoonlijke opvolging, heel gemakkelijk en toegankelijk is.

Extra toelichting
Voldoende gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Helmigh 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is gemakkelijk eenvoudige website werkte prima en gratis thuisbezorgd gemakkelijk dus

Service
Mailtje wanneer en hoe laat wordt bezorgd en snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zou aanraden aan vrienden en familie

Extra toelichting
Ben tevreden over alle aspecten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dropje12 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en je hebt het product daadwerkelijk ook de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bassman01 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je komt binnen, verteld de verkoper wat je wilt hebben, deze kijkt of het voorradig is, je betaald en een paar minuten later heb je product in handen

Service
prima, na je wens duidelijk te hebben gemaakt geeft de verkoper nog wat andere opties maar vind het prima als bij je eerste keuze blijft. factuur direct naar de email verstuurd (die raak je dus niet meer kwijt) en vooral heel snel.

Assortiment
leek mij groot. maar wij kwamen voor een merk dus niet echt echt naar andere merken gekeken.

Aanbeveling
direct. snel, iets goedkoper als bij andere en goede service.

Extra toelichting
Wij hadden hiervoor nog nooit iets gekocht bij plasmadiscounter maar na vergelijkingen op internet kwam jullie winkel steeds naar voren. Dus zijn wij toch maar naar Naarden gereden. Bij binnenkomst zag de winkel er keurig uit en we werden vrij snel geholpen (was erg druk).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jantineeee 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen.

Service
Bezorger kwam zelfs boven afleveren

Assortiment
Jammer dat ik geen surface op jullie site kon vinden want anders had ik die ook besteld

Aanbeveling
Ik heb de site aan vrienden al een paar keer doorgegeven

Extra toelichting
Makkelijke site met snelle goede levering. Alleen niet de hdmi kabel bestellen bij de soundbar van lg want die kan niet aangesloten worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

johan goeree 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is easy en en goed geregeld

Service
hij was sneller dan de email zij

Assortiment
ik heb kunnen vinden wat ik zocht ::)

Aanbeveling
sowieso :P gister besteld vandaag in huis :D t ging snel en veilig

Extra toelichting
stel ik zou weer een tv nodig zijn ga ik weer naar deze site :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Bos 1970 01-06-2014

Algemene score

4,0

Assortiment
In de winkel vindt ik het assortiment niet erg groot maar toch een 7 omdat het een internetwinkel is en ze wel veel hebben.

Aanbeveling
De eerste persoon die mij wou helpen kon niets over de twee televisies (waar ik tussen zat te twijfelen) zeggen omdat ze er niets van afwist zei ze. Na een lange tijd eindelijk iemand anders te pakken gekregen (omdat het druk was) en die kon mij ook amper informatie geven en de informatie die hij mij gaf over de tv die ik heb gekocht was ook nog verkeerd hij beweerde dat er een actief 3d systeem in zat, en dat een bril extra wel 100,- euro kost maar er zit een passief 3d systeem in en die brillen zijn heel goedkoop.

Extra toelichting
De fysieke winkel vind ik dus erg slecht, er hangen niet echt veel tv's en het personeel weet niet eens wat ze verkopen. Daartegen is de website wel heel goed.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Agassi 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In Naarden kun je meteen je 3D Brillen passen en bekijken en testen!

Service
2stuks 3D brillen gekocht, maar in de winkel kwam ik er achter dat er 1 er 3D bril een ander model was dan wat er op de verpakking stond! Meteen kunnen omruilen naar de juiste bril!

Assortiment
Alles is echt goed in de winkel te zien en up to date!

Aanbeveling
Eerlijke prijzen die goed met andere winkels en internetwinkels overeenkomen!

Extra toelichting
Was erg druk in de winkel maar werd wel binnen een paar minuten op een correcte manier geholpen!Wat misschien een advies is als het druk is duidelijker laten zien dat er personeel is bezig en is die beschikbaar zijn! Bv. Nummer volgende klant of aan dat een balie vrij is om af te reken of advies!Verder erg goed bereikbaar en gratis parkeren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smartviewer 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke uitleg

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Klein minpuntje dat het toestel wat wij wilden kopen niet in de showroom hing

Aanbeveling
We komen zeker terug

Extra toelichting
Lekker dichtbij en echt bijna altijd open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tedje1968 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime openingstijden, goede parkeergelegenheid, veel producten op voorraad

Service
persoonlijke benadering, eerlijk over plussen en minnen van de verschillende merken, Top.

Assortiment
Ruim!

Aanbeveling
zeker!

Extra toelichting
prima winkel, je hoeft eigenlijk niet meer verder te kijken. Ik had me vooraf via de website georiënteerd en uiteindelijk precies dat product gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koster h 31-05-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kan thuis uitzoeken wat je wilt hebben en dan kan je het halen.

Service
Wordt netjes en adequaat

Assortiment
op internet kan je al kiken wat er is

Aanbeveling
Is makkelijk

Extra toelichting
Heel tevreden over de werkwijze en is makelijk. wonen in de buurt. eerst op internet kijken en dan naar de winkel en klaar is kees!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

l.j.w.jansen 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze was bepaald dus betalen en binnen 5 minuten achter in de auto

Service
Accurate en vriendelijke bediening

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels de jong 31-05-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eenvoudig bellen en geregeld

Service
Erg druk. In de winkel. Geeft aan dat het goeie winkel,is. Maar er was duidelijk op dat tijdstip onvoldoende personeel.

Assortiment
Winkel bevatte erg weinig audio voor koppeling met tv. Vond ik jammer want anders had ik het meegenomen.

Aanbeveling
Betrouwbaar overkomen. Advies duidelijk en prijs kwaliteit klopt als een bus.

Extra toelichting
Bedankt voor de service. Het was de 150 km rijden zeker waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews