Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

johanlynx 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Volop keuze en vooral de filmpjes waarin de producten worden uitgelegd zijn een toegevoegde waarde.

Service
Ik had wat problemen met de zending, niet aangekomen op de afgesproken verzenddag. Even gebeld met de klantenservice en prima en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijsduifje 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig te reserveren.

Service
Vlotte en vriendelijke bediening

Assortiment
Dit was een van de weinige webwinkels die inderdaad het gezochte product op voorraad hadden.

Aanbeveling
Gewoon een goede shop

Extra toelichting
Ik wilde een bepaald type TV hebben voor op de boot, dus max 24 inch en een laag energieverbruik. Bovendien zoveel mogelijk Hz, in ieder geval meer dan 100 Hz. Nergens op voorraad hoewel de websites anders beweren. Je bestelt en krijgt dan een alternatief aangeboden wat je niet wilt. Deze winkel deed wat beloofd werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RalphMarcus 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal via internet je tv bestellen. Was zo geregeld na dat ik zelf er uit was gekomen welke tv het ging worden

Service
Super goede uitgebreide uitleg.
Ook via TNT super geregeld je kunt zien hoe laat de tv bezorgd word.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Bij veel sites en winkels was deze tv niet meer leverbaar of überhaupt te koop. Site is miet te vergelijken met een media markt of bcc. Keuze hier is veel ruimer.

Aanbeveling
Zeker! Mijn zusje heeft ook een tv besteld!!

Extra toelichting
Zeer te vrede over de serves. Een keer in de winkel geweest met mijn schoonvader. Hij heeft toen een TV gekocht. Nu via internet voor mezelf een besteld. Vooral de site met uitgebreide duidelijk uitleg besloot ik om hem te bestellen. Ondanks dat de zelfde tv op een andere site goedkoper was. Omdat ik deze winkel ken en dus vertrouwder was voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akedreukie 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Helemaal tevreden, betrouwbare site met diverse betaalmogelijkheden en snelle levering. Goedkoopste bij kieskeurig.nl. Netjes mailtjes met bevestigingen ontvangen en track-trace code!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A Willeboordse 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost Baas 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Door het ruime aanbod in de winkel is er voldoende vergelijkingsmateriaal, om zo tot een weloverwogen keuze te komen, wat dan ook gelukt is.

Aanbeveling
Het personeel neemt de tijd om het product van je voorkeur
te demonstreren en toe te lichten.
Hierdoor heb je het gevoel dat je uiteindelijke keuze is bepaald na zorgvuldige overwegingen.

Extra toelichting
Reeds vaker producten bij Plasma-discounter gekocht, en in 1 geval een beroep gedaan op de reparatieservice. Deze ervaring was dusdanig positief, er werden bijvoorbeeld geen kosten berekend, en werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang, dat wij besloten ( ook al was er geen "oranje-aanbieding" onze nieuwe aankoop weer bij Plasma-discounter te doen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Mark Graatsma 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijke site, met een makkelijk aanschaf proces.

Service
goede duidelijke website en goede afhandeling van het aankoopproces.

Assortiment
uitgebreid assortinment met zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
nagekomen wat er is beloofd, dat maak je niet altijd mee. Heb gekocht op een aanbeveling van iemand en ben zelf ook een promoter na deze ervaring! Heb de eerste mensen al getipt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djenna85 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en je product bestellen was heel simpel.

Service
Kreeg gelijk een mail en vlak daarna track en trace en was de volgende dag gelijk binnen. Betere service kan niet!

Assortiment
Jullie hebben een leuke assortiment er is voor iedereen wat. Jullie geven ook goed aan of jullie het op voorraad hebben of niet.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen aan anderen. Ruime assortiment. Snelle en duidelijke service. En jullie hebben voor iedereen wat ook qua bedrag.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Alles is duidelijk op jullie site.de voorraad, snelle levering. Voor iedereen wat en het ziet er goed uit. Bestellen gaat ook snel en zeer makkelijk gedaan zodat iedereen het kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schutte Barendrecht 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik ben niet ontevreden maar helaas is er n.a.v mijn bestelling en levering het nodige verkeerd gegaan.

Service
Na mijn bestelling van afgelopen vrijdag heb ik uiteindelijk mijn tv op woensdag in mijn bezit. Betreft communicatie was er het nodige verkeerd gegaan betreft de aflevering. De leverancier heeft geleverd op een niet afgesproken dag. Terwijl de dag wel kenbaar is gemaakt aan plasma discounter. Het is gelukkig wel weer netjes opgelost. Foutjes maken is menselijk. Ben blij dat ze alsnog rap alles opgelost hebben.

Assortiment
Met alles zijn ze in mijn beleving betreft prijs kwaliteit nummer 1.

Aanbeveling
Ik vind ondanks het misgaan bij de levering plasma discounter absoluut een aanbeveling.

Extra toelichting
Op de helaas niet goed geregelde aflever afspraken met de leverancier ben ik absoluut tevreden met het product. Ik zie ook dit als een misverstand waaruit ook weer leer getrokken kan worden. Buiten dit gebeuren moet ik eerlijk zijn en verdienen ze zeker wel de 5 sterren aan waardering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cor Slotboom 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijk wil je het hebben? de ene dag bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
onwijs snelle levering,precies zoals beschreven.

Assortiment
veel keuze,ook in de dingen die je bij aanschaf nog nodig heb,zoals kabels,beugels enz.

Aanbeveling
ik beveel de plasma-discounter bij al mijn vrienden aan.

Extra toelichting
de prijs van deze led-3d smart tv van 55" was hier bij plasma-discounter de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steen951 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen via de website en reserveren kun je het makkelijk afhalen in naarden!

Service
Goede medewerkers!

Assortiment
Alles verkrijgbaar tegen een goede prijs

Aanbeveling
makkelijk en goede service

Extra toelichting
Organisatie zit goed inelkaar goed aanbod tegen goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joke Mesman 04-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik ben geen online koper, ik wil zien wat ik koop. Voor ons was het gemakkelijk dat de diverse tv's stonden te spelen.

Service
We werden goed geholpen alleen toen we betaald hadden wisten we niet wat de bedoeling was. Bleek dat onze aankopen uit het magazijn moest komen. De magazijn medewerker bracht de tv's naar de auto.
Bijzonder aardig.

Assortiment
We hebben de tv's die we wilde zien spelend gezien en nog vele andere.

Aanbeveling
Ik was al door iemand naar uw winkel verwezen en zou het ook voor andere doen.

Extra toelichting
Ik was met mijn moeder die met een rolator loopt, de verkoper was aardig en had geduld met haar (ze is dovig) Toen bleek dat de tv waar zij naar wilde kijken niet in dezzwarte uitvoering was, adviseerde hij een andere in de zelfde prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.B.smit 04-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze maken ,telefoontje plegen reserveren ophalen en goed geholpen worden afrekenen klaar is kees. daarvoor op de hoogte gebracht van alles wat ik wilde weten.

Service
Geholpen met inladen perfect.

Assortiment
Alles wat er op tv gebied te koop is ,duidelijk opgesteld.

Aanbeveling
om zijn niet opdringerige werkwijze en vooral om hun deskundighijd en niet te vergeten de goede service.

Extra toelichting
Al met al een goede ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linskens84 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ben gewoon naar de winkel gereden.

Service
de verkoper had een prima en aannemelijk verhaal.

Assortiment
te veel keus...

Aanbeveling
zou ik altijd doen, plasma-discounter heeft naar mijn mening een goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky76 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snel antwoord op vraag die via mail werd gesteld.

Extra toelichting
Moeilijk te vinden in zwart, prijzen varieren nogal sterk. Bij Plasma discounter gevonden voor een goede prijs en super snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rmmhuisman 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product is makkelijk op te zoeken, te bestellen en te betalen etc.

Service
Jullie maken het waar snel geleverd.

Assortiment
Kan ik nog niet over oordelen, zocht één product en vond het bij jullie,

Aanbeveling
Zou niet weten waarom niet!

Extra toelichting
Prima winkel, vond wat ik er nodig had en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marck bakker 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je tikt het aan wat je wilt hebben en je betaald
TOP.

Service
Top ze leveren het af en klaar.

Assortiment
Heel veel en van alles wat.

Aanbeveling
Het is een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel bos 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk website

Service
juiste levertijd

Assortiment
er is genoeg keus

Aanbeveling
ik zou het aanbevelen aan familie en vrienden.

Extra toelichting
goede winkel met duidelijke website, keus, prijzen en levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve67 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen en product info in te winnen

Service
product was niet op voorraad ,en kon kiezen om op de hoogte gehouden te worden. heeft super gewerkt. Service was top

Assortiment
Best veel keus en dat maakt het juist leuk om daar rond te kijken

Aanbeveling
Het is mijn 2 de televisie die ik daar gekocht hebt ,dus dat zegt genoeg. Vind de prijzen en de weekelijkse acties echt super dus zou het zeker aanbevelen bij een ieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Jaap van Dijk 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voor mij is Naarden een uurtje rijden, maar ik had het er voor over. Fijne winkel, prettig personeel en genoeg toestellen om te kunnen vergelijken. De score (7) had een 8 geweest als Naarden niet zo ver was ;-)

Assortiment
Gewoon prima. Geen idee of ze inderdaad alles (op voorraad) hebben maar wat mij betreft genoeg moedellen aanweizig om een goede beslissing te kunnen nemen.

Aanbeveling
Dit gun ik iedereen

Extra toelichting
Kleine kanttekening: Na het uitpakken, in elkaar schroeven en aansluiten bleek het panel kapot... vreemde artifacten rechts bovenin beeld. Foto gemaakt, opgestuurd en natuurlijk zonder problemen omgeruild. Binnen 20 uur werd mijn defecte toestel omgeruild voor een ander exemplaar. Bijkomend pluspunt in deze is dat de vervoerder waar de Plasma Discounter zaken mee doet een sms stuurt met een verwacht tijdstip welke op de minuut nauwkeurig wordt gespecificeerd. En op dat tijdstip stonden ze ook voor de deur.... Ze lijken hun zaken goed voor elkaar te hebben.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

gerrit dR 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
alles is te vinden op de overzichtelijke website

Assortiment
op de tv discounter kun je praktisch alle tv,s krijgen die je wilt

Aanbeveling
alleen een 10 is onverbeterlijk

Extra toelichting
Ik heb deze sony bravia led tv gekocht omdat het een mooie stunt aanbieding was. Mooi op tijd voor de WK. Ik had al eerder een bbq gekocht en daar verliep ook alles naar wens, dus maar weer hier beland. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron34 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld

Service
was snel geleverd geen problemen!

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Altijd goed geholpen, duidelijke website!

Extra toelichting
Plasmadiscounter is een duidelijk website met zeer scherpe prijzen. goede prijs/kwaliteitsverhouding. altijd zeer tevreden/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamVreeken 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar. Voldoene parkeer gelegenheid. Kijken, kopen,meenemen.

Service
Hoefde niet lang te wachten. Deskundige info. Had niet het idee dat perse de duurste weerd aangeprijsd.

Assortiment
Alle concurerende merken waren aanwezig incl. de meest voorkomende types. Ook leuk zijn de weekend/week aanbiedingen. Lucratief.

Aanbeveling
Heb ik zelfs al gedaan.

Extra toelichting
Goede indruk. Rustige bediening. To the point. Veel keuze waardoor je een goed inzicht hebt in de mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robertjan van Woudenberg 04-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een overzichtelijke en nette winkel! Een plek waar je jezelf wel gemakkelijk voelt.

Service
Prima! Een goede service!

Assortiment
Een ruim assortiment, en goed overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
De goede service en uitstekende prijzen zijn zeker de moeite waard om in de winkel te gaan kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LA85 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website overzichtelijk. Voorraad duidelijk en actueel.

Service
Winkel makkelijk bereikbaar

Assortiment
Assortiment in winkel minder dan op website.

Aanbeveling
Goede winkel, prijzen en service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mady23 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jullie website volgt de 'makeup' concept van de gemiddelde website. Dit heeft tot gevolg dat de website als vertrouwelijk aanvult tijdens het surfen ervan. Dit vergemakkelijkt het hele proces (van het vinden van een product tot het uiteindelijk betalen ervan).

Service
Product werd binnen twee werkdagen geleverd. Dit is conform verwachting.

Assortiment
Ik wist al van te voren welke product ik precies wou. Dus dit aspect is wat minder van toepassing op mij. Maar over het algemeen vind ik de winkel een brede assortiment hebben. Er waren keuzes genoeg binnen mijn productgroep en prijsrange.

Aanbeveling
Heb al eens eerder besteld via deze website. Als terugkerende klant zou ik dan ook zeker deze winkel aan andere aanbevelen.

Extra toelichting
Heb bij elke aspect mijn beoordeling al gemotiveerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina1092 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was erg gemakkelijkom een tv te bestellen. Toen hij niet leverbaar bleek kregen we een alternatief. Helemaal TOP

Service
Service was vriendelijk en jullie bleven bezig tot we tervreden waren.

Assortiment
Er is voldoende keus, voor elke situatie en voor elke portemonnee

Aanbeveling
Odat we tevreden zijn en vertrouwen dat ook andere klanten na een aankoop bij jullie tevreden zullen zijn.

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ajhuigen 04-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,7

Service
De winkel is goed te bereiken en de service is goed.

Assortiment
In de winkel wordt alleen maar de nieuwere tv's getoond.
Ik was eigelijk eerst opzoek naar een andere tv, maar omdat deze niet meer in de winkel stond, heb ik een andere tv gekozen.

Aanbeveling
Ik zou de winkel aanbevelen als die iemand opzoek is naar een nieuwere model tv.

Extra toelichting
De algemene indruk is goed, alleen jammer dat er niet meer (oudere type) tv's in de winkel staan

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Demi97 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Aanbeveling
Snelle levertijd 👍

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alien V 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wat kijkt dit geweldig! super fijne tv, makkelijk met installeren en fijn menu. In de winkel gekocht, door de drukte in de winkel heel even gewacht, ma al gauw kan iemand mij helpen, ze nemen ook de tijd voor je. al met al zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardjoen 04-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prijs en voorraad informatie keurig aangegeven.
Bij het achteraf bestellen van meerdere artikelen, worden deze op de eerst aangemaakte reservering toegevoegd! Perfect!

Service
Ik had een Samsung besteld, maar kwam thuis met een Sony.
Goed advies gekregen en vriendelijkheid van de medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W.Sluijter 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed overzichtelijk en wordt duidelijk en helder uitgelegd door een videoclip! Echt Top!!!

Service
Fantastisch!!! Ik had een foutief E-mail adres doorgegeven waardoor een en ander fout drijgde te gaan.....de volgende dag gebeld en perfect geholpen en alles direct in orde gemaakt en keurig naar mij toegemaild.

Assortiment
Voldoende keuze om een prijs kwaliteit product te vinden van laag tot hoog in het assortiment! Kortom voor ieder wat wils...

Aanbeveling
Ik bestel bewust alles voortaan hier omdat dit zeer betrouwbaar is en je ook nog eventueel langs kan gaat in de winkel! Tevens is de service grandioos een echte aanrader.....voor iedereen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB015 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Langzame reactie tijd van de klantenservice. Ik vroeg vrijdag rond 11.00 iets over de levering via mail en maandag reageerde ze pas. Ze zeggen 7 dagen per week reactie -_- niet dus

Extra toelichting
Goede levering en assortiment en lage prijzen. Klantenservice moet wat aan gedaan worden. Dus als je vragen hebt moet je optijd vragen... -_-

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jessica83 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is duidelijk.
In de winkel de tv besteld, want alles was uitverkocht.

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
goede kwaliteit prijs verhouding

Extra toelichting
Tevreden klant. Prijzen vergeleken en ik heb een mooie led gekocht voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

lg47 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom hartman 03-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
zonder problemen aankoop gedaan

Service
van begin tot aan het eind goed begeleid met informatie mails

Assortiment
kan ik niet over oordelen, ben zeer gericht tot aankoop over gegaan

Aanbeveling
zeker als zij hetzelfde gemak zouden ervaring als ik.

Extra toelichting
zie bovenstaand

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

PieterGS 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website wijst je vanzelf de weg. Je kunt de filters instellen die voor jou belangrijk zijn.

Service
ik vond het bijzonder klantvriendelijk dat we het product dat we wilden kopen via de website konden reserveren. Dat geeft je de zekerheid dat je niet voor niets naar de winkel rijdt.

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
vanwege de klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Kraan 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede webshop, overzichtelijk.

Service
correct geleverd, verder nog geen nazorg nodig gehad.

Assortiment
wat je maar nodig hebt, je vindt het.

Aanbeveling
de eerste ervaring is meestal de beste, ga zo door zodat iedereen met een goed gevoel kan kopen!

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en de afhandeling, de levering, nu genieten van het kijkplezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben-fcu 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan online bestellen of zelf in de winkel kijken en direct antwoordt krijgen op je vragen.

Service
Goed geholpen met een duidelijke uitleg. De televisie werd vervolgens tot in de kofferbak van onze auto gedragen. Perfect.

Assortiment
Waar ik voor ben gekomen (ultra hd televisies) waren er genoeg. Wellicht zou het nog leuker/beter zijn als er ook meer sound systems zouden zijn voor bij de televisie.

Aanbeveling
Voor ultra hd televisies de place to be

Extra toelichting
Het was erg druk, maar toch hoefde ik niet lang te wachten tot ik werd geholpen. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen en kon aan de hand daarvan een makkelijke keuze maken. Binnen 20 minuten stond ik buiten met een nieuwe televisie. Zeker voor herhaling vatbaar. Wel 1 belangrijk verbeterpunt is dat het filmpje dat op de website bij de televisie Philips 49PUS7809 foute informatie bevat. Zo wordt er onder andere gemeld dat het 800 HZ is (is 600Hz) en dat er een gratis draadloze subwoofer bij inbegrepen zit (is helaas niet het geval).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik.123 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
midden in het land gelegen en je rijd zo voor de deur.

Service
de verkoper nam uitgebreid de tijd, maar wist waarschijnlijk niet dat als je met deze tv iets meer wilt doen dan de normale zenders bekijken je in een doolhof terecht komt.

Aanbeveling
goede prijs en prettige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 33 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer fijne website fijn de film die bij mijn product zat maakt het toch overzichtelijker

Service
Zeer mooie winkel makkelijk te vinden fijn personeel

Assortiment
Niet alles wat ze op de site hebben staan staat ook in de winkel toch weten de verkopers hier veel informatie over gegeven erg fijn dat ze deze kennis hebben en niet de kaart naast de tv bekijken

Aanbeveling
Zeer fijne winkel prijs concurrent en fijn personeel die ook nog de tijd voor je nemen en met je mee denken

Extra toelichting
Fijne website fijne winkel voor iedereen een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny2014 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
In de winkel wordt je goed en eerlijk voorgelicht en daar wordt ruim te tijd voor gegeven.

Assortiment
Online ruim assortiment, maar in de winkel zijn alleen de nieuwste modellen tentoongesteld. Maar vrijwel alles is direct leverbaar vanuit het enorme magazijn.

Aanbeveling
Zeker. Als vaste klant kom ik er regelematig met verschillende mensen om er een (grote) aankoop te doen.

Extra toelichting
Plasma discounter is een prettige winkel, zowel online als in de fysieke winkel. Persoonlijk ga ik graag naar de winkel omdat ik weet dat er goed wordt voorgelicht en je uiteindelijk de juiste keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.R. Meijer 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestellen

Service
Razendsnel geleverd

Assortiment
Alles waar ik me voor interesseer is in vooraad

Aanbeveling
Gemak, goede service, groot assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Een juiste uitleg over het product op de site, vandaag bestelt is morgen gebracht, scherpe prijzen met leuke aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar1953 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect gelegen showroom aan de snelweg, volop parkeerplaatsen. Overzichtelijk en supergoed personeel met kennis van zaken en advies

Service
Zie boven... helemaal perfect en vriendelijk

Assortiment
Alles overzichtelijk opgesteld en keuze vvoor iedere portomonnaie!

Aanbeveling
Iedereen.

Extra toelichting
Was grappig want bij aanschaf van de tv en invoeren van mijn gegevens bleek dat ik al eerder via internet een wasmachine had besteld. Toen was ik ook al verbaasd over de snelle en vriendelijke service en..... nooit spijt gehad van mijn keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emj wiersma 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
netjes binnen 1 dag thuis gebracht

Assortiment
voor mij genoeg

Aanbeveling
perfecte afhandeling

Extra toelichting
gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

K. de Looper 03-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Auto voor de deur en artikel kan meteen meegenomen worden.

Service
Goede voorlichting van verkoper. Snelle afwikkeling. Terwijl je afrekent wordt je artikel uit het magazijn gehaald. Digitale factuur per mail.

Assortiment
Genoeg artikelen dus genoeg vergelijkings materiaal

Aanbeveling
Prima zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hylke de Wit 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Plasmadiscounter: Ik heb bewust voor een internetshop gekozen waar ik zelf langs kan. Heb mijn TV op zondag gekocht, ruime openingstijden!
TV: tv in een halfuurtje helemaal klaar, fluitje van een cent.

Service
Super service! Omdat ik zelf momenteel met rugklachten kamp heeft de verkoper de TV naar mijn auto TOP!

Assortiment
Veel TV's en nog meer spullen ( wat ik niet verwacht had)

Aanbeveling
Goede ervaring en goed geprijsde producten, alle reden om Plasma-Discounter aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Prettige winkel, bewust gekozen voor een shop dichtbij mijn huis. Had hiervoor slechte ervaring met een online aankoop. Nu alles goed geregeld voor ook nog een scherpe prijs. Nu nog even langsrijden voor een WiFi ontvanger, fluitje van een cent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julianus de Graaf 03-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden-vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede locatie, overzichtelijk, en behulpzaam personeel. Hielpen mij met een 55"inch tv in een Suzuki Alto te krijgen...

Service
duidelijk herkenbaar bij wie je je vraag kan stellen over een bepaald artikel ,e net als bij gemak zeer behulpzaam personeel.

Assortiment
Voldoendein de winkel. Van alles wat en anders wel via de goed opgezette site.

Aanbeveling
Om eerst bij Plasma discounter te kijken. Goede prijs, overzichtelijke winkel en personeel wat specifiek over een bepaald merk kan worden aangesproken dmv de naam van het merk ( bv Sony)op hun shirt. Top !!

Extra toelichting
Aanrader. Eerst naar de site van Plasma-discounter gaan om te kijken of het product wat je zoekt erbij staat en bestellen of ophalen. Zo niet,,,,,dan mogelijk naar een andere winkel met veeeeel slechtere service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomasvandenbraak 03-06-2014 In de winkel gekocht
Filiaal Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van personeel in de winkel tot klantenservice het is allemaal prima geregeld bij plasma-discounter

Assortiment
Groot assortiment tv's en altijd goede aanbiedingen (helemaal als je de prijzen vergelijkt met bijv mediamarkt)

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling, van service tot assortiment. Tenzij je teveel wil betalen natuurlijk

Extra toelichting
Zeer duidelijke website, groot assortiment en goede prijzen. Het online reserveren is super je weet zeker dat je niet misgrijpt. Het pinnen in de winkel is ook goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron1961ron 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site waar je snel door heen kan

Service
stipte beantwoording en snelel levering als beloofd

Assortiment
uitstekend state of the art assortiment voor elk wat wils

Extra toelichting
geen minpunten alleen maar positief dus niet verder zoeken of surfen gewoon hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews