Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ha59 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik wilde, met de voor informatie die ik had.

Service
Snelle levering, ondanks Pinkster weekend.

Assortiment
Meer dan voldoende keus, en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Vanwege keuze mogelijkheid en snelle levering, en prijs.

Extra toelichting
Prettige site om doorheen te scrollen, en te zoeken naar mooie aanbiedingen, netjes overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gemma Frisius 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle bestelprocedure, supersnelle
levering.

Assortiment
Exacte product, dat ik wilde hebben,
op voorraad.

Aanbeveling
Geen negatieve opmerkingen te maken.

Extra toelichting
Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering, goede verpakking. Alles Ok.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Remmes 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
snelle afwikkeling op site e perfecte bezorging

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
veel keuze, perfecte service nen bezorgings

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Schrijver 12-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. De gevraagde informatie staat duidelijk omschreven.

Service
Je wordt snel en duidelijk geholpen.

Assortiment
Het assortiment is het meest complete in een winkel. Voor elke prijs en klasse is er aanbod. Zeker ook in de winkel stat genoeg om te vergelijken.

Aanbeveling
Deze winkel hoort zeker in je onderzoek thuis. Scherpe prijzen, goede informatie en een snelle service.

Extra toelichting
Online veel vergeleken en een keuze gemaakt. In de fysieke winkel laatste controle op mijn keuze gedaan. Daarna was het met tien minuten geregeld en de televisie wordt naar je auto gebracht. Even goed kreeg ik binnen een uur ook de factuur in een mail thuisgestuurd met de felicitaties van mijn aankoop. Erg netjes geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blijleven 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, heldere statusinformatie. Snelle levering. Makkelijker kan niet.

Service
Snelle levering, heldere communicatie over status vaan aankoop.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Prima ervaringen, rijk assortiment. Heldere communicatie over statusveranderingen.

Extra toelichting
Tot op heden hebben we prima ervaringen met de winkel. Heldere communicatie, goede bereikbaarheid. Snelle en duidelijke reactie op vragen. En...een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Otter 12-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de site kijken, bestellen en ophalen in Naarden. Super makkelijk

Service
Ondanks mijn neiging tot een grotere tv, wist de medewerker mij bij mijn originele keus te houden. Die nu ook de beste blijkt

Extra toelichting
Snel werken, goede prijzen, meteen afhalen. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenPaap 12-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor ons een stukje rijden maar was een leuk dagje uit met het gezin!

Service
Duidelijke verkoper en hulp bij het inladen!

Assortiment
Alle bekende merken en de laatste modellen in de showroom.

Aanbeveling
Duidelijke winkel met een normale uitstraling zonder schreeuwerige poes pas!

Extra toelichting
All round top winkel. Geen gekkigheid. Correct advies en tijd voor zowel de grote als ook de kleine klant. Hulp bij het inladen zonder ook maar om te hoeven vragen, hulde. Kortom een winkel met ouderwetse service maar hedendaags super scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lienke80 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het bestellen is makkelijk, en overzichtelijk.

Service
ik krijg keurig een mailtje wanneer het pakket op de post is gegaan. Het werd de volgende dag bezorgd.

Assortiment
hetgeen wij wilden was op voorraad en voor een mooie prijs.

Aanbeveling
het was de eerste keer dat wij via deze webshop bestelden, mogelijk zullen we in de toekomst nog eens iets bestellen.

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat wij via deze webshop hebben besteld. De prijs van deze tv was voor ons belangrijk. De webshop zelf ziet er netjes en overzichtelijk uit. Geen overbodige poespas eromheen zorgt ervoor dat je kan vinden wat je wil. Kortom, een goede ervaring van deze webshop, mogelijk bestellen we er in de toekomst nog eens iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thon Westerbeke 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede gebruiksvriendelijke website met voldoende informatie om aankopen te doen.

Service
Na de koop, niet alleen de bevestiging maar ook wat tips.
Bovendien is de levertijd nauwkeurig en zeker, wat weer makkelijk is om de spullen in ontvangst te nemen.

Assortiment
Voor ieder is er wel wat. Maten, types, merken en alle mogelijkheden en onmogelijk-heden worden duidelijk beschreven

Aanbeveling
Dit is de tweede bestelling en ik heb keuze volop met scherpe prijzen en veel aanbieders. Toch weer voor PD gekozen.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Aarts 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk te vinden en overzichtelijk.

Service
Snelle reactie, ook na foute annulering.
Alles weer snel opgelost

Aanbeveling
Alles is gelopen zoals het, volgens mij, hoort te gaan.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, snelle reactie en levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmul12 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je weet of je product op voorraad is en kan online alles regelen,en eventueel ophalen

Service
personeel staat je klantvriendelijk te woord en helpen je waar nodig is

Assortiment
Er is ontzettend veel keus

Aanbeveling
Goede prijs,product af te halen en te bekijken in de winkel

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de plasma discounter,niets is te veel en indien nodig goed overleg.Ik kom er steeds weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vinícius Bicalho 12-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
The website is very intuitive and the purchase was completed quickly.

Service
I wrote an email to the store about the purchase. The email was answered quickly and with the information I wanted. I am still learning dutch so I would appreciate if the answer was in English. In spite of that, I was satisfied with the answer.

Assortiment
The store offers a great range of products and with the best price of The Netherlands. I am happy with my purchase.

Extra toelichting
In general, this is the store that offers the best prices in a great range of products. The post-purchase communication proved that they have a skilled and helpful staff.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RJJanssen 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met correcte informatie

Service
Levering conform afspraak met goede opvolging via e-mail

Assortiment
Voor wat betreft LED-TVs goed assortiment met alle gangbare merken.

Aanbeveling
Tot op heden is aankoop en levering volgens afspraak verlopen met goede informatievoorziening tijdens het proces. Wat dat betreft zou ik de (TV) winkel zeker aanbevelen. Ik heb geen ervaring met afhandelen van garantie aanspraken enz.

Extra toelichting
Aankoop en levering volgens afspraak verlopen met goede informatievoorziening tijdens het proces. Wat dat betreft ben ik tevreden. Ik heb geen ervaring met afhandelen van garantie aanspraken, retourneren enz. Dat aspect, wat mogelijk belangrijker is, kan ik niet beoordelen (en hoop dat dit ook niet nodig zal zijn).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

redfox67 12-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
er staan meerdere tv om uit te kiezen. had me al voorbereid via internet

Service
toen mijn tv werd gebracht wilde die jongen hem naar de auto brengen.

Assortiment
het assortiment is breed en verschillende merken.

Aanbeveling
via internet kan je makkelijk kijken op de site en al een keuze maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexandra1976 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Pakket was er al de volgende dag. Verder geen service nodig gehad, dus een 10.

Assortiment
De prijs was de laagste t.o.v. de concurrentie. Helemaal top dus.

Aanbeveling
Lage prijzen, snelle levering, Thuiswinkelwaarborg. Geen minpunten ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronlebon1962 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooi vanuit je luie stoel een tv kopen , wat wil je nog meer

Service
na misverstanden toch goed gekomen

Assortiment
heul veul keus

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald Smit49 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website,ik wist precies wat ik wilde hebben. Ik ken de winkel vanwege eerdere aankopen van mezelf en familieleden. Het bedoelde apparaat had ik zo gevonden,ik wist dat er genoeg van op voorraad waren. Twee dagen later had ik het in huis.

Service
In ieder geval werd het apparaat op de gewenste dag bezorgd.

Assortiment
Ik ken de showroom en weet dat het assortiment groot is.

Aanbeveling
In zeer hoge mate, zoals ook al gebeurd is.

Extra toelichting
Een prettige winkel met zeer deskundig personeel waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Het gaat er niet om om zoveel mogelijk te verkopen, maar om eventuele klanten tevreden naar huis te laten gaan, met of zonder aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theocm 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekende, heldere en complete website. Met een voortreffelijk informatief filmpje. Dat heeft bij mij meteen geleid om meteen daadwerkelijk dit toestel ter plekke te gaan kopen bij Plasma-discounter.

Service
Aardige en deskundige behandeling.

Assortiment
Zo te zien vrij compleet t.a.v. de laatste modellen. Ik had op het Internet overigens zelf al een voorkeur uitgezocht en moest alleen nog beslissen waar ik hem ging kopen.

Aanbeveling
In alle opzichten een meer dan voortreffelijk adres en ook nog eens prijstechnisch zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique v.s. 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles was duidelijk aangegeven. Zowel de site als het bestellen zelf. Verliep allemaal vlot.

Service
Mooi optijd geleverd, zelfs eerder dan verwacht.

Aanbeveling
Bijna alle tv's en computer beeldschermen komen van deze winkel. Nog steeds tevreden.

Extra toelichting
Alles verliep soepel en vlot. Erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

FemR 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online bestellen is easy op deze site

Service
eerste gekregen service : snelste levering

Assortiment
hoefde niet verder te zoeken

Aanbeveling
ik ben tevreden, iedereen zal het horen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Esselink 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden, alleen levering was vertraagd maar niet door plasma-counter

Extra toelichting
Geen problemen ondervonden, alleen levering was vertraagd maar niet door plasma-counter. dus zou shop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve Taylor 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke site!

Service
Mijn vrgagen werden deskundig beantwoord, geen lange wachttijden aan de telefoon.

Assortiment
Prima assortiment, ruime kueze. Alleen geen 37" maten.

Aanbeveling
Simpelweg de beste online shop voor LCD / Plasma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger76 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en duidelijke website, waarop ik gewoon een reservering voor afhalen kon doen zonder vooruit te hoeven betalen. De tv stond netjes klaar voor me.

Extra toelichting
Topzaak met uitgebreid assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkdv 12-06-2014

Algemene score

7,5

Service
Als je een tv in de weekendknaller gooit reken dan geen verzendkosten. nu is de tv echt niet zo goedkoop dan dat het lijkt.
De originele prijs was incl.verzenden, eigenlijk wordt je gewoon belazerd

Aanbeveling
let op met verzendkosten, je tv kan veel duurder uitvallen.

Extra toelichting
Ik weet niet of ik hier ooit weer een tv koop, die tv wel verzendkosten de ander weer niet, krijg er een naar gevoel bij

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Erna de wit 12-06-2014 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon het goed vinden op de site en goede uitleg erbij

Service
Product is op voorraad en je kunt het gelijk meenemen. Personeel is ook vriendelijk en bereidwillig

Assortiment
Assortiment ruim voldoende aanwezig en de prijzen als je op internet surft is zo'n beetje hetzelfde of zelfs iets goedkoper

Aanbeveling
Goede uitleg en plezierige uitleg over product en grote voorraad dus grote kans dat je je product gelijk kan meenemen

Extra toelichting
Prima winkel. Professioneel en bereidwillig en zowat alles op voorraad denk ik. Althans, de producten die ik er ooit gekocht heb was altijd op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AliceM1 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Pand is goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Duidelijke website.

Service
Eerst telefonisch beschikbaarheid van de het artikel opgevraagd waarbij ik vriendelijk en snel werd geholpen. Daarna in de winkel de tv opgehaald, waarbij direct werd aangeboden om hem naar de auto te helpen dragen.

Assortiment
Ruime keuze en in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
We hebben hier al eerder apparatuur gekocht en de service was steeds prima. Ik heb de winkel al meerdere malen geadviseerd aan familie en vrienden, die ook daadwerkelijk meerdere dingen hebben gekocht bij u.

Extra toelichting
Prima winkel, prima service en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cinnetje 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met up tot date voorraad informatie

Service
Zowel over de telefoon als in de winkel zijn we vriendelijk en klantgericht te woord gestaan.

Aanbeveling
Uitstekende prijzen en zeer vriendelijk contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne1976 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Werden vriendelijk geholpen, lekker kopje nespresso tijdens het wachten op het magazijn

Assortiment
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tivoli 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is snel en makkelijk verlopen,erg snelle verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.Hartman 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
meerdere merken en type tv's is gewenst. Uw medewerkers zijn duidelijk in hun uitleg en correct. Met vriendelijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Remco1901 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
De Tv was snel en makkelijk gereserveerd, alleen de juiste tv steun vinden was lastig, ik vond het niet duidelijk wat de verschillen waren en welke ik moest nemen.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment, zeker in de winkel stonden veel Tv's aan en was het verschil tussen de verschillende tv's goed te zien.

Aanbeveling
Goed assortiment, snel en uit voorraad geleverd. Het personeel was ondanks de oranje drukte rustig en netjes, ook met een wat lastigere vraag kreeg ik een net antwoord.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Henk Wurms 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was eenvoudig via Internet te plaatsen.
Product was op voorraad.
Afhalen gemakkelijk, parkeergelegenheid.

Assortiment
Fijn dat de voorraad goed is.

Aanbeveling
Goed bereikbaar. Goed van prijs en goede klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent1987Utrecht 11-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Geen probleem. De meeste beugels hingen uit en degene die wij hadden gezien op internet was achter in het magazijn.

Service
Medewerker was vriendelijk en dacht nog even mee in de gewenste reikwijdte van de beugel

Assortiment
Overzichtelijk assortiment. Voor mijn keuze voor muurbeugels was dit meer dan voldoende.

Aanbeveling
Makkelijk en snel, daarom aanbevelen, ook al is het een stukje rijden.

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.Haan 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plasma-discounter.nl is een zeer duidelijke website, waar je producten via verschillende zoek opties gemakkelijk kunt vinden.
Na het bestellen wordt men goed begeleid met het invullen van de betaalgegevens, zodoende gaat ook het betalen van producten zeer gemakkelijk.

Service
Ik heb veel gehad aan de beoordelingen van andere mensen op de website en ik vindt de manier van verpakken echt top! ik had meerdere producten en deze waren handig in 1 pakket verpakt. De levering was super! lekker snel en goed te volgen via de website van DHL zodat je niet uren thuis hoeft te zitten wachten op een pakje...ideaal!

Assortiment
Het assortiment van de winkel voldoet zeker aan mijn verwachting, meer dan genoeg keus. Ik heb mijn twee producten gemakkelijk gevonden. De prijzen van de producten zijn helemaal top! en zeker concurrerend. Ook in andere prijsklassen is er voldoende aanbod te vinden op de site.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel inmiddels al aanbevolen aan andere mensen. Aangezien de website duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk is. De verzending is supersnel, producten zijn goed verpakt en de communicatie is prima!

Extra toelichting
Mijn gevoel na mijn bestelling is niets anders dan zeer positief! Alles verloopt soepel van product zoeken, vinden, bekijken, betalen en ontvangen. Ik ga met toekomstige aankopen zeer zeker eerst kijken op Plasma-discounter.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Schram 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Strakke website waardoor eenvoudig gewenste product is te vinden

Service
Snelle levering en uit ervaring uit het verleden zeer service gericht personeel.

Assortiment
Niet overmatig veel keus maar wel een compleet assortiment.

Aanbeveling
Vertrouwen dat de shop ook anderen goed zal helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cootje16 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen doe je bij wijze van spreken met je ogen dicht.

Service
Prima afhandeling. Je krijgt direct een duidelijke mail met informatie en later ook een mail met een track en trace code zodat je je bestelling kunt volgen.

Assortiment
Zeer ruim. Negen van de tien keer kom bij de Plasma-discounter uit. De supersnelle levering is dan ook wel heel prettig.

Aanbeveling
Zonder er bij na te denken. Hier krijg je waar voor je geld.

Extra toelichting
De Plasma Discounter is een prima de luxe webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arne79 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
we hebben eerst op de website gekeken wat we wilden, duidelijk aangegeven

Service
we werden bij aankomst gelijk geholpen en stonden met 5 minuten weer buiten

Assortiment
veel verschillende keuzes en prijsklasse

Aanbeveling
van alle markten thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMN 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website erg duidelijk en de bestelling was makkelijk gemaakt

Service
Bestelling binnen 18 uur geleverd en erg duidelijk op de hoogte gebracht over de aflevertijden.
Product daarna ook precies op afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
Product op voorraad, heb niet echt verder gekeken maar zag wel dat het aanbod ruim is.

Aanbeveling
De gehele gang van zaken van bestelling, betaling tot aflevering is perfect gelopen en er is dus geen reden om deze winkel niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eileen 43 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
erg makkelijk te gebruiken

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
vanwege de goede snelle levering van het bestelde krijgt het bedrijf een 9

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart uit Hilversum 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis voorwerk gedaan op jullie site vervolgens naar de winkel gereden nog even snuffelen en zien hoe de tv's er in het echt uitzien. Even in de rij voor een verkoper voor laatste advies en betalen maar....

Service
Ondanks de drukte leek het alsof de verkoper de tijd voor ons nam. Advies en afhandeling liepen soepel door.

Assortiment
Ruime keus in ieder prijssegment. Handig dat alles per merk is opgesteld

Aanbeveling
Zonder twijfel te adviseren...

Extra toelichting
Het enige commentaar heb ik over de digitale prijskaartjes. Deze zijn bij drukte lastig leesbaar. Je moet ervoor dichtbij komen wat lastig is als er mensen staan. Ik was op zoek naar de televisies in mijn prijssegment en heb er even over gedaan de prijskaartjes te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaassoesbeek 11-06-2014 In de winkel gekocht
plasma tv.nl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vooraf reserveren, in de auto, voldoende parkeerplaatsen, afrekenen, weer terug naar huis. prima.

Service
goede bejegening van klanten. prima personeel

Assortiment
goede concurrerende prijzen, voldoende aanbod

Aanbeveling
zie boven voor gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D1980 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg duidelijke en makkelijke site

Service
Mail werd snel op gereageerd en TV netjes volgende dag geleverd

Assortiment
Meer dan voldoende keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Erg goed geregeld dus zou het zeker adviseren en aanraden

Extra toelichting
Erg snelle en goede levering. Ook de vragen via de mail werden snel en correct beantwoord. Prijs/qualiteit erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ Boogaard 11-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
we zijn er goed geholpen in de winkel. enig advies wat ik misschien achteraf heb gemist is uitleg over afstand van zitbank tot tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. v. B. 11-06-2014 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 te Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Was op zoek naar een tv.Kwam bij de opruimkelder terrecht.Zag daar een 42inch Philips tv.Probeerde deze te betalen,maar dat ging niet.Heb hem toen gereserveerd voor vrijdag 6 juni.

Service
Vrijdag 6 juni naar de winkel in Naarden gegaan.Heb daar de tv geprobeerd af te rekenen.Dit ging niet,omdat mijn bankpas weigerde.Heb toen met de medewerker afgesproken dat ik zaterdag 7 juni terug zou komen om de tv te komen betalen en op te halen.De medewerker zou de tv nog reserveren voor mij.Was er op zaterdag 7 juni.Blijkt dat de tv niet meer in het systeem stond.Medewerker heeft een fout gemaakt,waar ik in 1e instantie niet gelukkig mee was.Medewerker Maarten ging voor de zekerheid nog maar eens in het magazijn kijken.Blijkt dat hij er nog wel was.Heb de tv afgerekend en meegenomen.Thuis de tv uitgepakt.Blijkt dat er geen afstandsbediening in de doos zit en geen netsnoer.Heb maandag 9 juni de klantenservice gebeld.Nou is deze tv een demomodel en komt het wel eens voor dat er dingen ontbreken vertelde de juffrouw van de klantenservice.Dit stond niet in de rubriek opruimkelder.Medewerkster v/d klantenservice zei mij dat ik dinsdag gebeld zou worden de gang van zaken verder.Ben dinsdag 9 juni niet door een medewerker gebeld.Wil graag wel weten wat er nu gaat gebeuren!!

Assortiment
Assortiment is voldoende,zowel in de winkel als op de website.

Aanbeveling
Bestellen of reserveren gaat makkelijk via internet.Ophalen van je artikel gaat makkelijk.Kan goed parkeren bij de winkel.

Extra toelichting
Het systeem wat de voorraad beheerd klopt niet altijd! Wacht nog op telefoontje van een van uw medewerkers,dit kan beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 035 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk uitgestald

Service
Je krijgt van een medewerker duidelijke en deskundige uitleg. Hij oefent geen extra druk op je uit en je krijgt daardoor voldoende eigen tijd om te beslissen.

Assortiment
Groot en met de allerlaatste nieuwe modellen.

Aanbeveling
Snel,zeer vriendelijk, correct en goed.

Extra toelichting
Ik was eerder hier geweest voor de aanschaf van een BBQ. Dit verliep toen ook zeer professioneel. Nu weer met een TV. Ik zou zeker weer terug gaan voor een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 2025 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel was eenvoudig een aanbieding naar mijn zijn te vinden.

Service
bij binnenkomst in de winkel schrok ik een beetje van de drukte, ondanks die drukte snel aan de beurt. Voldoende personeel blijkbaar of geluk gehad?

Assortiment
De al eerder genoemde aanbieding maakte de beslissing voor ons heel makkelijk.

Aanbeveling
Een goede gelegenheid om de op het web gevonden tv's voor aanschaf in het echt te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Mosmans 10-06-2014 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk te bestellen via de website, later zonder omhaal omgeruild voor een andere TV.

Service
Echt vandaag besteld, morgen in huis... super!

Assortiment
Keuze is meer dan genoeg, en geen B-merken.

Aanbeveling
Superhandig online en snelle afhandeling tegen scherpe prijs!

Extra toelichting
Goede servicegerichte winkel waar je tenminste van op aan kunt. Eerst had ik een andere TV gekocht die me tegenviel (mijn fout) en direct de andere dag omgeruild tegen een andere zonder gezeur. Dennis is een prima adviseur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meiyou Qian 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is mogelijk om op een makkelijke manier diverse selecties te maken om tot een besluit te komen welke televisie aan te schaffen.
Tevens werkt het heel verhelderend om meerdere keren naar een video te kijken over het betreffende apparaat. Extra prettig zijn de tips m.b.t. bekabeling en ophangsystemen.

Service
Ik heb geen contact opgenomen met de winkel, maar de hele begeleiding via mail en sms gedurende de levering, zijn erg goed.
Tevens is het prachtig dat het toestel "op zicht" kan worden gebruikt en bij niet tevredenheid makkelijk kan worden geretourneerd. Een kwestie van een telefoontje en de transportdienst komt het artikel bij je thuis weer ophalen.

Assortiment
Ik had geen verwachtingen van de winkel, liep er toevallig tegenaan met Google en in prijsvergelijkend warenonderzoek, bleek het veruit de goedkoopste winkel te zijn. Maar, er is inderdaad een zeer groot assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Makkelijkste, ruim assortiment, goedkoopste en klantvriendelijkste winkel en bovendien ook nog de goedkoopste.

Extra toelichting
Deze vraag is m.i. overbodig, is ruim aangegeven in alle aparte beoordelingen! Makkelijkste, ruim assortiment, goedkoopste en klantvriendelijkste winkel en bovendien ook nog de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Romeijnders 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelt en volgende dag al in huis,super

Service
Word goed geholpen

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goed koop .en goede service

Extra toelichting
Gewoon een top zaak. Zou het iedereen aan raden om daar je tv of audio aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarcelPh1966 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De verkoper die ons geholpen heeft had duidelijk verstand van zaken (LED TV's). Door zijn deskundigheid konden wij duidelijk onze wensen kenbaar maken en een passende TV kopen welke aan onze eisen voldoet.

Assortiment
Van elk type TV is er een beschikbaar in de showroom. En met de deskundigheid van de verkoper kregen wij een duidelijke uitleg wat er mogelijk was per model / type / merk.

Aanbeveling
Als je twijfelt wat je wilt hebben merk/type/model, maar niet weet welke... Maar je hebt duidelijke wensen dan is er een verkoper bereid om je een duidelijke uitleg te geven. En daarbij de verkoper heeft alle tijd voor je. Dat laatste is echt een service waar voor je zeker terug komt.

Extra toelichting
Een super winkel. Ook online maar de verkopers hebben duidelijk verstand van zaken. En hebben de tijd voor je om alles uit te leggen. Zelfs mijn moeder van 75 vond de uitleg duidelijk en de vragen die zij zelf had werden heel vakkundig en duidelijk door de verkoper beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews