Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter Joon 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bestel mogelijkheid

Service
De verzending en bezorging prima zoals aangegeven. Bezorging op afgesproken tijd

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheid en duidelijke beschrijving

Aanbeveling
Ik laat dat zeker binnen familie en kennissen weten

Extra toelichting
Ben zeer verheugd over onze keuze hier de TV te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Zloch 14-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

5,3

Gemak
Het lukte niet om met Idealte betalen. Ging niet goed met de kortingsbon..meerdere keer over gemaild en ik heb gebeld. Uiteindelijk ben ik naar jullie toegereden. Jammer!!

Service
Ik heb een Panasonic gekocht. Wat bleek, ik kon de tv niet installeren (UPC) De klantenservice van Panasonic heeft mij zeer essentiële info gegeven!! Anders was het niet gelukt!! Jammer dat jullie mij dat niet hebben aangegeven.

Assortiment
Prima!!

Extra toelichting
Nu niet!! Ik heb even geen goede ervaringen! Jammer!!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

Frits - Jan 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is toegankelijk en inzichtelijk

Service
Goede terug koppeling en informatie na aankoop plus vlotte levering

Aanbeveling
Gelet op eigen positieve ervaring

Extra toelichting
Wist van te voren welk artikel ik zocht. Dus via Google artikel ( merk en model ) gezocht en bij deze leverancier uitgekomen. Heeft het artikel tegen een concurrerende prijs binnen 24 uur thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mn de groot 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, handig dat je kan zien hoeveel voorraad er is.

Service
snel geleverd, alles duidelijk en snel via de mail.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goede en snelle service en levering.

Extra toelichting
ik was blij verrast te zien dat de levering van de televisie zo snel kon. fijn dat alles ook snel via de mail werd gecommuniceerd. wij konden daardoor de voetbalwedstrijd ned spanje fijn op een nieuwe tv bekijken. mvg MN de groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald ede 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige en duidelijke website.

Service
Dank voor de snelle levering.

Assortiment
Veel keuze en interessante accessoires op de site.

Aanbeveling
Als het ter sprake komt, vertel ik wel dat het daar vandaan komt.

Extra toelichting
Mooie TV, duidelijke reviews en webcasts over de TV's op de site maken het helemaal af. Dit scheelt een hoop uitzoek werk in grote tabellen en spec pagina's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cornelissen6A 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was die dag erg druk maar er werd gelijk geholpen en aan onze wensen voldaan we kregen goed advies en de verkoper wist waar hij het over had die werk veel makkelijker

Service
de service was ook prima in now time waren de spullen er en waren wij weer op weg naar huis met onze nieuwe tv en sound bar en de factuur direkt via de mail gewoon top

Assortiment
het assortiment is reuze als je in deze winkel geen keuze kunt maken dat lukt het nergens ik kom hier zeker terug

Aanbeveling
ben je op zoek naar een duidelijk advies en een assortiment waar uit te kiezen is dan moet je bij plasma discounter zijn daar slaag je

Extra toelichting
het heeft maar weinig woorden nodig gewoon top gemak service assortiment zijn zijn prima in orde ik ben er met plezier geweest en heb wat ik hebben wou en daar ging het mij om ga zo door plasma discounter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Floris1990 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelprocedure is eenvoudig

Service
Netjes op tijd en netjes afgeleverd. enige minpunt vind ik €30 verzendkosten

Assortiment
Zo goed als alles is te vinden en hebben jullie op vorraad

Aanbeveling
Zie bovenstaande ervaringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjanelissen 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a.g.p.bruystens 13-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan je product makkelijk bestellen en vast laten zetten

Service
zeer goed wordt vriendelijk en snel geholpen

Assortiment
goed uit gebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
ik zou een ieder adviseren om naar deze winkel te gaan ik heb er goed baat bij ik heb nu al 3 keer een tv gekocht en ben zeer tevreden

Extra toelichting
over alle onderdelen ben ik zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Holland33 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

REBakker 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Al meerdere keren een tv, koffiemachine etc aangeschaft bij de shop, altijd goede service, zeer tevreden over de Plasmadiscounter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Axionnl 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Service
Na de bestelling volgen duidelijke mails over de bestelling, bevestiging, betaling en verzending. De aflevering was netjes verzorgd.

Assortiment
De keuze is enorm met competatieve prijzen.

Aanbeveling
Tot nu alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Kortom, prima webshop om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chaouki 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind de website duidelijk en goed lekker goed overzichterlijk.

Aanbeveling
Ik zou de deze winkel zeker aanraaden bij vriende en familie, top bedrijf. klantvriendelijk niet moeilijk.

Extra toelichting
Plasma discounter is top bedrijf, klantvriendelijk. goed te word gestaan aan de telefoon goede duidelijk informatie gekregen, website zit er goed en klantvriendelijk uit, product was lekker op voorraad en snelle levering. duidelijk afspraken, automatisch een mail gekregen met een track & trace nummer. ik zal meer mensen aan raden om producten bij plasma discounter te gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaeks 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
vandaag besteld, morgen in huis

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hurmun73 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik ben fantastisch geholpen door Neil en Jelle van de klantenservice.

Assortiment
Best uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Mede door de goede service en prima prijs/kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Van een bewoner in ons verzorginghuis de opdracht gekregen een grote TV te kopen.(deze wil hij aanbieden aan het huis en andere bewoners ivm het WK voetbal) Via beslist.nl bij een LG uitgekomen welke het goedkoopst aangeboden werd bij Otto. Omdat meneer 91 jaar is, en niet internetbankiert heb ik Otto gevraagd een acceptgiro te sturen zodat dhr. eerst kon betalen. Helaas aan alle afspraken geen gehoor gegeven en na mijn vakantie kwam ik er achter dat er helemaal geen TV was. Uiteindelijk bij Plasma Discounter.nl terecht gekomen en meteen goed geholpen. De beide heren Neil en Jelle hebben hierin goede ondersteuning gegeven. Vanwege de start al van het WK was het dus al erg kort dag maar het is toch gelukt om via een spoedoverboeking en een razendsnelle levering alle producten een dag na bestelling al in huis te hebben. Inmiddels hangt alles aan de muur en kunnen onze bewoners vol goede moed gaan kijken naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal vanavond!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

haroldso 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk online te bestellen.

Service
Vraag over de aankoop gehad en binnen een korte tijd een professioneel en duidelijk antwoord gekregen.

Assortiment
Genoeg keuze met ook nog hele aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel al jaren aan bij mijn familie, vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ik ben tevreden en ben ook altijd al tevreden geweest over Plasmadiscounter. Zij hebben gewoon alles op het gebied van televisies en de daarbij behoren accessoires tegen een hele aantrekkelijke prijs. Mijn complimenten dat na zoveel jaren de service nog steeds heel goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickrobert 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk. Verder vond ik de video's waarin wordt uitgelegd wat een tv allemaal kan erg goed. Het was voor mij de trigger om een TV te kopen.

Service
Ik heb de TV opgehaald in de winkel van plasmadiscounter in Naarden. De informatie bij de TV's is erg summier. Had nog wel een aantal vragen en wilde daar graag een verkoper over spreken en daar liepen er te weinig van rond. Uiteindelijk ook geen enkele verkoper kunnen spreken. Tip: kabel upsell aan de kassa wordt ook niet gedaan ;-)

Aanbeveling
Bestelproces van aankoop tot factuur is top!

Extra toelichting
De shop in Naarden is echt de moeite waard. Ruim asoortiment en goede opstelling van TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Remco1967 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In een paar klikken je product besteld.

Service
Ik kreeg netjes een mail dat mijn bestelling 1dag later zou komen. De beloofde track/trace gegevens heb ik echter niet ontvangen.

Assortiment
Kan altijd beter maar per soort product voldoende variatie.

Aanbeveling
Meerdere malen iets gekocht hier en altijd tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laslo110 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vinden van de juiste producten.
Veel productgegevens vermeldt.
Veel filter mogelijkheden bij het zoeken.

Service
Volgende dag in huis.
Via mail op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Assortiment
Genoeg keuze per soort product.
Prijs behoort meestal tot de goedkoopste.

Aanbeveling
Gemak, support en keuze.

Extra toelichting
Goede website, snelle bezorging en product voldoet aan productomschrijving op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos1985 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke winkel en snelle afhandeling van de aankoop.

Service
Vriendelijk, deskundig personeel.

Assortiment
Veel A merken en meer dan genoeg modellen in de showroom.

Aanbeveling
Ik raad vrienden en familie vaak aan om eerst bij plasma-discounter te kijken, omdat alles hier goedkoper is dan bij de overige mediazaken.

Extra toelichting
We hebben al meerdere producten gekocht bij plasma-discounter en zijn zeer tevreden over de service en de producten. Een aanrader voor iedereen die een goed product wil voor een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HPM Derksen 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima overzichtelijke website met makkelijke zoek functie.

Service
Betaling via paypal. Track en Trace functie na bestelling.

Assortiment
Voldoende mogelijkheden om te kiezen uit het uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zal zeker deze webwinkel aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Prima ervaring met het kiezen, bestellen en de aflevering van de gekochte Samsung Smart TV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Safar 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden en duidelijk wat je allemaal moet invullen.

Service
Netjes op tijd alle mails gekregen.

Assortiment
Zeer veel keus, mooi breed assortiment

Aanbeveling
Prima website. Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Krijgt van mij een dikke 8.5 !! Makkelijk, snel, duidelijk en goede prijs !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michiel Couvée 13-06-2014 In de winkel gekocht
Bronsstraat Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het goede van Plasmadiscounter is dat het een webshop en vaste winkel in een is.
Online kijken.. maar toch even het tv toestel kunnen zien is een aanwinst.
Ook uiteraard het advies van de medewerkers!

Service
De medewerker nam rustig de tijd om mij verschillen uit te leggen.
Hierdoor was mijn keus snel gemaakt.

Assortiment
Ruime keus uit verschillende merken en types.
Ook in de winkel zelf!

Aanbeveling
Wat ik eerder al vertelde.
De combinatie "echte" Winkel en online is top!
Ook de filmpjes leggen goed uit wat bepaalde producten wel en niet kunnen, zodat je hiermee sneller en makkelijk je keus bepaald!

Extra toelichting
Goede winkel, medewerkers met kennis van zaken, Vol op keus en mooie producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NickNick123123 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Bestellen ging makkelijk en binnen 24 uur de bestellen al in huis. Hele goede service in vergelijking met andere online websites.

Assortiment
Ruim assortiment, prijzen varieeren heel, erg dus er is voor iedereen wel wat!

Extra toelichting
Tv woensdag middag besteld en donderdag ochtend al in huis! Bestelling ging simpel en er was ruimschoots uitleg over het product en bezorg/ophaal manieren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sas2014 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Het was een drukke dag, tweede pinksterdag dus het duurde even voor we geholpen werden.

Assortiment
Veel keuze daarom zijn we ook daar naartoe gegaan in combinatie met hun expertise.

Aanbeveling
Veel keuze en expertise, uitleg over apparaten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

TVsamsunger 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het vergelijken van TV-specificaties is niet eenvoudig. Ik ben daarvoor uitgeweken naar de website van Samsung zelf.

Service
Er was sprake van een garantie-geval. Die nazorg heeft deze webwinkel keurig uit handen genomen.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Zeker het aanbevelen waard, vooral vanwege het correcte handelen als er problemen ontstaan.

Extra toelichting
Zeker het aanbevelen waard, vooral vanwege het correcte handelen als er problemen ontstaan.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingmar 123 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel duidelijke site

Service
snel antwoord op vraag per email

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
zie "all of the above"

Extra toelichting
heldere bestel site met goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre Voorboom 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke film waardoor je duidelijk word voorgelicht wat mogelijk is

Service
Netjes na betaling een email daarna sms werkt er vertrouwend

Assortiment
is gewoon weg teveel aanbod om dat via een website te doen. Erg handig zijn de tabjes waarbij je kan filteren.

Extra toelichting
Ben via 2 vrienden die ook hier hadden besteld en ik moet eerlijk zeggen top service duidelijk alles te zien en goeie communicatie na betaling is ook erg fijn. Het is gewoon van a tot z een duidelijk verhaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loebna 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was makkelijk te vinden via google. Ook makkelijk zoeken op de eigen website.

Service
was duidelijk, goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Aanbeveling
niks op aan te merken, er wordt gedaan wat er afgesproken wordt in zeer korte tijd, dus prima!

Extra toelichting
Goede site, makkelijk te bestellen, je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van je bestelling. Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ChrisVeldhoven 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen ging makkelijk, het zoeken naar een passende wall-mount voor de TV was ook extreem simpel.
Jammer is een gebrek aan een vergelijkings functie vanaf de zoek pagina.

Service
Alles was op voorraad en de levering was inderdaad op de dag die was aangegeven.
Geen contact hoeven hebben met de service desk.

Assortiment
Veel keuze, ook oudere modellen.

Aanbeveling
Goed aanbod voor een scherpe prijs en goede levering.

Extra toelichting
Het proces van zoeken tot bestellen tot ontvangst ging geheel soepel. Extreem goed te noemen voor deze prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van der Horst 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke site met goede uitleg, vooral de youtube uitleg is van waarde.

Service
De mailtjes zijn afdoende als de bestelling klopt en het juiste product binnen is, dit was bij ons ook zo!

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Ik vond het makkelijk, maar of alle potentiële klanten al zo denken over een internetaankoop??

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wploosvanamstel 13-06-2014

Algemene score

4,8

Gemak
De productvergelijking was niet eenvoudig. Uiteindelijk gaf Consumentengids de doorslag met 'beste koop'. Gelukkig hadden jullie die in het assortiment.

Service
Waar moeten we beginnen? Nauwelijks bereikbare helpdesk (en dat voor 80ct/minuut), niet op tijd geleverd (een dag voor niets thuis gebleven), toen we zouden afhalen in Naarden (we hadden busje al gehuurd) werd er alsnog toch geleverd, veel te laat reageren op mails, geen bezorging op afspraak. Dit was echt telerustellend!

Assortiment
Slechts twee webwinkels in NL hadden producten dat we zochten! Complimenten voor de enorme keuze.

Aanbeveling
Zie het commentaar bij service... er gaat teveel fout en als het fout gaat zijn jullie niet bereikbaar. Jullie probleem werd vervolgens ons probleem... meer dan 100 euro extra kosten moeten maken voordat we het product in huis hadden.

Extra toelichting
Geweldig assortiment. Maar, de service is zoals het hoort. Jullie leverprobleem werd ons probleem, zonder een passende oplossing... Ik ben bang dat we niet meer terugkomen voor andere producten die via jullie worden geleverd. We wilden ook een wasdroger kopen, maar zien daar nu vanaf.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Vervaet Rudy 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het heel aangenaam en gemakkelijk om op plasma-discounter te zoeken naar een tv. Goed uitgelegd met een filmpje, waar vind je dit nog?

Service
Ik ben tevreden met de service die ik van plasma-discounter kreeg. Er waren problemen om mijn bestelling thuis te krijgen maar zoals ik al aan de telefoon zei, ik weet dat het niet aan plasma-discounter lag maar wel aan het transportbedrijf. Inderdaad 8 dagen vind ik nu wel lang voor je je bestelling thuis hebt. Ik kreeg een mail waar opstond dat na twee dagen de persoon die levert me ging opbellen maar na 7 dagen nog altijd niks gehoord. Ik heb getelefoneerd en gemaild en telkens werd ik op een heel vriendelijke manier geholpen om een oplossing voor de levering te vinden, dus niets op aan te merken met de samenwerking met plasma-discounter zelf.

Assortiment
Keuze was er genoeg en wat ik ook heel goed vond is toen ik bestelde waren er nog 4 stuks over en je zag na de bestelling dat direct de teller op 3 stond, dus tof.

Aanbeveling
Ik zou zeker deze site aan iedereen aanbevelen. Ook als je van België bent want de manier dat ik geholpen ben zie je niet overal.

Extra toelichting
Als ik terugdenk aan de volledige lijn van bestellen tot ik de tv in mijn bezit had, kan ik toch heel positief zijn over het contact en hulp, dus ik bestel zeker nog op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJIH 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke website.

Service
Snelle reactie op vraag per e-mail.

Extra toelichting
Bestelling is prima afgehandeld. Niets aan te merken!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F. Hanssen 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De selectie op merk en groote was overzichtelijk.

Service
Ondanks een probleem met vervoerder ivmlevering rond feestdag, werd hierover duidelijk en motiverend c.q. naar tevredenheid gecommuniceerd.

Assortiment
Alle merken alle maten in vele uitvoeringen leverbaar.

Aanbeveling
Niks mis mee gewoon doen.

Extra toelichting
Zie motivering onder elke vraag spreekt voor zich. alles prima in orde tegen concurerrende prijzen! Maar ik denk niet dat ik zo'n dure TV terugverdien hier. Aandachtspuntje: Website op tablet lastig maat en merk te selectern. OPtimaliseren voor mobile en tablet gewenst !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnF87 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en snelle website. Bestellen was een makkie.

Service
Snelle levering en duidelijke communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid met prima prijs

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Vermeer 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Informatie op de site is duidelijk en veelzijdig waardoor het zeer eenvoudig is te bepalen of het artikel voldoet aan jouw wensen.

Service
Deze en eerdere bestellingen worden volgens afspraak en zonder problemen geleverd

Assortiment
Is voor onze wensen voldoende

Aanbeveling
Heb ik al meerdere keren gedaan. Ook deze klanten waren tevreden.. Zelf nog geen negatieve berichten gehoord..

Extra toelichting
Heb al meerdere producten bij de webwinkel besteld en tot nu toe zijn alle bestellingen naar tevredenheid geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter&nicole 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Service
Zoals het hoort, klant staat voorop

Aanbeveling
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jermy 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Spreekt voor zich gaat allemaal vanzelf!

Service
Goed afgeleverd alleen niet voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis !
Pas drie dagen later!

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
Overzichtelijk en met de filmpjes erbij helemaal perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

CSchotanus 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter7867231 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Besteld voor 20.00uur maar niet de volgende dag geleverd, maar de dag daarna. Dit is niet volgens de afspraak

Extra toelichting
Beter aan de af gesproken levertijd houden.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Mat55 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website was gemakkelijk

Service
op de website wordt vermeld: binnen één dag geleverd, maar dat is een loze belofte; beter was: binnen één week geleverd.

Assortiment
plasma discounter heeft een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
over all, was de service en de prijs goed.

Extra toelichting
Als je bestelt bij plasma discounter moet je er wel rekening mee houden dat je bestelling niet meteen de volgende dag wordt bezorgd. Reken op minimaal 4 dagen. Voor de rest is de service prima, snelle respons op je bestelling etc.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

GJ76 12-06-2014

Algemene score

9,0

Service
Zowel op de site als in de shop zeer volledige productinformatie. En gestelde vragen worden met alle geduld en expertise beantwoord.

Assortiment
We zochten een nieuwe TV die voor de komende jaren dienst kan doen in een jong gezin. Er was haast teveel keus maar na enige verdieping kan eenvoudig een selectie worden gemaakt op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jupjup 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak waarmee ik kon bestellen was erg hoog. Weinig poes pas die bij het bestellen kwam kijken.

Service
Ik heb zelf geen problemen met de service gehad, maar ik heb dan ook niet heel veel met jullie als bedrijf te maken gehad. Het bestellen verliep echter vlekkeloos en daarom een dikke 9!

Assortiment
Het assortiment was behoorlijk groot, ik miste echter alleen wat prijsvechters, maar dit was niet storend omdat er wel genoeg overig aanbod was.

Aanbeveling
Goede service, vrij groot aanbod en het gemak van bestellen is hoog.

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter19780 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, zeer duidelijke uitlegfilmpjes.

Service
Duidelijke communicatie en snelle levering.

Aanbeveling
Voor wie weet wat hij/zij wil hebben, is de webshop met filmpjes de perfecte en snelle place to be. De winkel in Naarden is een goed alternatief voor mensen die de producten in levende lijve nog eerst willen aanschouwen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de service, de snelheid, correctheid en accuraatheid van de service en uiteraard het product zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remcio456 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
10 meest verkochte TV's erg handig

Extra toelichting
Prima site, 10 meest verkochte TV handige tool. Scherpe prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanWilgenburg 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk voor de deur parkeren en tv inladen.
Kan makkelijk op website zien of artikel op voorraad is.

Service
Goed en snel geholpen. Had alleen ook graag geattendeerd op een HDMI kabel. Moet deze nu nog los kopen.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden en zou plasma discounter zeker aanraden.

Extra toelichting
Goed en snel geholpen. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekje83 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, snel en makkelijk bestelproces. En top dat er een optie is om achteraf te betalen.

Service
Een hele snelle reactie op mijn vraag via de mail en supersnelle levering.

Assortiment
genoeg keus en goede prijzen

Aanbeveling
tot zover hele goede service

Extra toelichting
Met pinksteren een tablet besteld voor mijn vriend (17e jarig) Deze werd de 11de al geleverd. Ik ben altijd wat huiverig om vooraf te betalen, vooral grotere bedragen dus vindt het top om achteraf te mogen betalen. Ik hoop dan ook dat hij het kado mooi vind en het niet retour hoeft. Nog mooier kado is dat hij de tablet kado krijgt van jullie natuurlijk:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Molendijk 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan duidelijk op de site vinden wat je zoekt. Vervolgens vul je bij bestelling kort je gegevens in en wordt het binnen 2 dagen bij je geleverd!

Assortiment
Veel te bieden tegen een scherpe prijs. Niet alleen de tv maar ook andere benodigdheden om deze tv op te hangen.

Aanbeveling
Hebben we de eerste x al gedaan toen we onze andere tv voor beneden kochten. Ook nu op het werk bij collega's deze site doorgegeven.

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met jullie. Kopen er niet voot niets weer onze tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad49 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige en snelle afhandeling van bestelling.

Service
Probleem met bestelling werd
soepel en snel rechtgezet.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk te benaderen.

Aanbeveling
Daar moet je zijn om een goede keuze te maken.,

Extra toelichting
Maken klanten te vredenheid waar m.b.t. uitgebreid assortiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews