Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.D. van Lent 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Filmpje bekeken, reviews gelezen, geselecteerd, bijpassende muurbeugel via een menuutje gekozen, vlot besteld, vlot bezorgd en op tijd het WK zitten kijken!

Service
Nagebeld om te horen of alles klopte, werd keurig te woord gestaan en kreeg geleverd op de tijd die was afgesproken.

Assortiment
Alle bekende merken zijn er!

Aanbeveling
Kijk zelf rond,kind kan de was doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gpaanen 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site !.

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Goede service van a t/m z.

Extra toelichting
Ruime keuze, goede prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline1407 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en overzichtelijke site

Service
Binnen een dag in huis, super

Assortiment
Prima niet heel lang hoeven zoeken, van goedkoop naar duur

Aanbeveling
Altijd verbetering mogelijk maar dit is wel n aanrader site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Tuijp 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Was al na 2 dagen binnen

Assortiment
Kon kiezen uit verschillende varianten

Aanbeveling
Snelle goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MaartenH1988 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen zonder een account aan te hoeven maken.

Service
Binnen een dag in huis

Assortiment
Wat ik wilde was er, verder niet gekeken naar overige producten

Aanbeveling
Goede prijzen en geen levertijden.

Extra toelichting
Alleen maar goede ervaringen, kan niets negatiefs verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hartman84 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijk product te vinden tevens zijn de 'bijproducten' direct zichtbaar.
Betaling via ideal overzichtelijk. Bevestiging en track & trace traject prima en je wordt goed op de hoogte gehouden per mail.

Assortiment
In verschillende prijsklassen waarbij goede uitleg is in tekst en video

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, duidelijk en je wordt goed en tijdig geïnformeerd

Extra toelichting
Fijne website met een goed assortiment, ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Timo1964 18-06-2014

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Busser89 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tv gereserveerd via internet, opgehaald in de winkel. Je kunt dan zelf een dag kiezen wanneer je het wil ophalen of laten bezorgen. Verschillende betaalmethoden mogelijk, dit is geen probleem.

Service
Klantvriendelijk personeel, eerlijk! Verkopen je niet een te dure tv, blijven reëel. Er hangt een gemoedelijke sfeer, kregen kopje koffie aangeboden terwijl je tv uit het magazijn wordt gehaald. Op een karretje rijden ze deze naar je auto en assisteren je bij het inladen.

Assortiment
Niet alle tv's die op de website staan zijn te vinden in de showroom, de nieuwste modellen hangen/staan worden per merk getoond. Per merk is er een verkoper die verstand heeft van de desbetreffende tv!

Aanbeveling
Wanneer je advies wil over een tv kun je hier terecht voor een eerlijk en goed advies, lage prijzen! Genoeg keuze! Verzenden/ophalen mogelijk.

Extra toelichting
Goede zaak, zou hier zeker naar terug keren!,, mensen met verstand van tv's!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan00111 18-06-2014

Algemene score

7,3

Gemak
duidelijke site, gemakkelijk te bestellen

Service
vlotte levering volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

P.Nijenhuis 18-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is zeer toegankelijk en de parkeergelegenheid ruim voldoende.
De sfeer in de winkel is gemoedelijk en toch professioneel.

Service
Service is door ons als uitstekend ervaren

Assortiment
Groot en goed assortiment en op een
Duidelijke manier toongesteld

Aanbeveling
Gezien onze ervaring bij laatste aankoop en eerdere ervaringen bij eerdere aankopen ,zou ik IEDEREEN aanbevelen om bij Plasma discounter een televisie te kopen

Extra toelichting
Deze beoordeling is gebaseerd op een recente aankoop en eerdere aankopen bij plasma discounter. Onze ervaringen met plasmadiscounter zijn zeer postitief geweest. Reactie van een zeer tevreden en trouwe klant!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

flevomadness 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel en toch met Tom als Online verkoper die je een product probeert te verkopen.

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Gewoon waar voor je geld

Extra toelichting
Ben al twee keer in de zaak geweest, wel plannen op rustige tijden. De laatste aankoop via Internet gedaan. Ging ook lekker soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doornbos2014 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Bestellen, en snel binnen. Track & Trace code zodat je ook thuis bent als ze komen bezorgen. Heerlijk voor Luie mensen ;)

Service
Zo'n goede service dat ik 'm nog niet nodig heb gehad... Wie weet moet ik dit nog aanpassen ;)

Assortiment
Voor ieder wat wils en goede producten voor goede prijzen.

Aanbeveling
Ik heb het adres via collega. Kan alleen maar met hem eens zijn dat het goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OJC 10 18-06-2014

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke website

Service
Geleverd zoals gezegd. 19:55 besteld en volgende dag in huis.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke website tegen goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Felix van Veen 18-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen het uur kon ik het komen afhalen en het werd netjes in de auto gelegd. Super!

Service
Zie hierboven

Assortiment
Een ruime keuze.

Aanbeveling
Ik zal uw winkel zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prutservb 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super gemakelijk wat op de site staat zo is het super

Service
Zoals beschreven is op de site zo is er geleverd, op dag van aflevering verschillende smsjes voor de status

Assortiment
Zie site meer dan voldoende

Aanbeveling
Betrouwbaar en wat ze zeggen doen ze ook

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis T. 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Aanbieding gevonden, besteld en verder gewinkeld en nog meer dingen besteld ging makkelijk, website overzichtelijk.

Service
Besteld zo 8juni Levertijd om aan te vinken dag van levering kon niet eerder dan 4e dag,donderdag. Zaterdag aangevinkt, dus later. Werd za gebeld door vervoerder, niet alles al binnen, dus vandaag za geen levering, balen, maandag wederom geen levering, di TV ontvangen, geen blueray, woe mail gestuurd waar het nu mis gaat, do blueray geleverd, en pas mail dat het geleverd was.Communicatie kan dus veel beter. Dus niet za 14e, maar do 18e, 4 dagen later en totaal alles binnen na 10 dagen, Ik had dat sneller verwacht, dit kan beter, vlgs website alles op voorraad ook nog.

Assortiment
Alle info vragen kan ik met ja beantwoorden, goede website, keus genoeg, concurerend, etc.

Aanbeveling
Goede producten, concurerend, alleen levering ben ik zwaar teleurgesteld door. Ik zou wel blij worden indien ze gratis een extra HDMI kabel thuis zouden leveren, ter goedmaking.

Extra toelichting
Goede producten en website, tegenvallende levertijd om te kiezen, daarna gingen 2 leveringsdagen niet door en werd alles in 2 leveringsdagen wel afgeleverd; laatste product 10 dagen na bestelling pas binnen. Geen communicatie gehad van winkel waarom levering uitbleef, kan zeker beter.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

hanzel1970 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijsie1976 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site zeker als je een beetje weet wat je zoekt. En alle accessoires bij te bestellen. Ook in de winkel zelf goed advies gekregen.

Service
2jaar geleden in de winkel een Sony tv gekocht. Goed geholpen &geadviseerd. Nu online n Samsung tv gekocht.

Gewoon omdat t kan!

Assortiment
Zeer ruime keuze ook in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zeker aan te raden.

Extra toelichting
Afhankelijk van wat je wil en zoekt kan www.Plasmadiscounter.nl een van de goedkoopste zijn. Ik kon ook over de prijs onderhandelen. Ik weet wat ik wil en zoek en ben dan erg blij met de handige webwinkel, thuisbezorgd en telefonisch goed bijgestaan door de klantenservice. Zeker een aanrader. ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant999 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
in de showroom alle beschikbare merken in modellen te bezichtigen op korte afstand en goede uitleg er naast te vinden.

Service
werden goed geholpen achter de balie en ook bij het uitgifte punt.

Assortiment
Op het gebied waar wij keken zeer goed. Overige assortiment keken wij niet naar dus weet ik niet echt goed

Aanbeveling
gewoon goed en goede prijzen

Extra toelichting
Een goede zaak met goede service tegen zeer scherpe zeker goedkopere prijzen dan elders. Juiste uitleg en geen nonsens verkoopverhalen van extra garantie etc bij kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Molly de Jager 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na informatie in winkels zelf heb ik besloten om via internet te kopen op advies van mijn zoon. De prijs was €50.- goedkoper dan in winkels en het budget wat ik besteden wilde.

Service
hier was niets op aan te merken. Duidelijk en waar voor je geld

Assortiment
In de prijsklasse die ik te besteden had was er goede keuze.

Aanbeveling
Er is een ruime keuze voor vele budgetten en toch wat goedkoper dan in de winkel. Ook dat geldt in deze periode.

Extra toelichting
Ik zou zeggen ga door op deze manier en ik hoop dat er meer mensen van deze voordelen zullen kunnen genieten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BarryG76 18-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site... veel uitleg over het aangekochte product

Assortiment
ruime keuze....

Aanbeveling
aanrader

Extra toelichting
aanrader...snelle service. goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bartfl 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke webshop, echter waren meer filteropties fijner geweest om een tv te vinden in het assortiment. Als voorbeeld zie de pricewatch van Tweakers

Service
Duidelijke service en juiste communicatie met betrekking tot levering.

Aanbeveling
Goedkoper als veel andere webshops, goede service, duidelijke webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j v d zouw 18-06-2014 In de winkel gekocht
bronstraat 10 naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bij jullie aan de zaak geweest goeie informatie gekregen en prima geholpen deed erg prettig aan

Service
prima had een oude aansluiting werd goed te woord gestaan en was tevreden met de antwoorden

Assortiment
ruim assortiment en veel mooie aanbiedingen gezien

Aanbeveling
de hele familie in kennis gesteld en jullie van harte aanbevolen

Extra toelichting
we genieten maar een paar dagen van het door gekochte product en het bevalt prima we hadden al eerder een wasmachine bij jullie gekocht ook deze bevalt prima als we weer een product van jullie nodig hebben weten we jullie te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JE Bosma 18-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

4,0

Service
Er word een defect produkt geleverd. Vervolgens word er alleen teruggegrepen op de eigen leveringsvoorwaarden en niet meegedacht om het probleem op te lossen.

Aanbeveling
Niet meer, zie motivatie onder service. De medewerker in de zaak is zeer behulpzaam en heeft voldoende kennis. De aftersales is zeer slecht.

Extra toelichting
Zeer teleurgesteld over de behandeling zowel qua procedure als qua communicatie.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

de Poldervaartjes 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het artikel. Simpel en snel bestellen.

Service
Geen service nodig gehad, maar de bezorging is zoals het vermeld werd.

Assortiment
Ruim assortiment, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Super tevreden, dus word doorvertelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dkrijthe 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk opgezet met goede relevante informatie.

Assortiment
Prima assortiment. Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mon-S-ter 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie ingedeelde winkel en goed mogelijk tv's te vergelijken

Service
Plezierig personeel

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Kunnen ze ervaren wat ik ervaren hebt

Extra toelichting
Mooie winkel, fijn personeel, ruime keus en goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renebrenda 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Snel, goede duidelijke website

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Veel keus, snelle afhandeling, binnen 2 dagen in huis!

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke website, vlotte afhandeling en snel in huis. Bijna net zo snel als Tom zelf! :-)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc'69 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk, alles was gemakkelijk te vinden, mede doordat je kunt filteren op verschillende onderdelen. Dit geld ook voor de informatie over bezorgen, ruilen etc. Het bestellen en betalen was goed te doen, geen onduidelijkheden en het bezorgproces verliep soepel en zoals aangegeven en afgesproken.

Service
De plasmadiscounter is goed bereikbaar je vragen worden goed beantwoord men neemt de tijd en is vriendelijk. De zichttermijn bij online bestellen is tevens een goed stukje service.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, ik kon er in ieder geval alles vinden wat ik eventueel nodig zou hebben. Ik heb alleen een tv gekocht en die was nergens goedkoper te vinden.

Aanbeveling
Ik denk dat ik alles hiervoor al heb vermeld. Goed en ruim assortiment, ook qua accessoires. Goede service, tekst, uitleg en voorwaarden. Vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt en je vragen goed beantwoord.

Extra toelichting
Goed en ruim assortiment, ook qua accessoires. Overzichtelijke site en mochten er toch onduidelijkheden zijn dan kun je bellen en krijg je contact met vriendelijk personeel, wat de tijd voor je neemt en je vragen goed beantwoord. Goede service, tekst, uitleg en voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Dunschoten 18-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
verkoper wist niet alle vragen te beantwoorden.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
waarom niet, ik ben tevreden

Extra toelichting
via een aanbeveling van een vriend attent gemaakt op de aanbieding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

arthur clarke 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik vond het beeld zo goed dat ik anderen er op wees. Naar aanleiding van mijn aankoop hebben mijn overbuurvrouw en mijn zwager inmiddels dezelfde tv gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fopdek 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet makkelijk. Het wordt netjes bezorgd.

Service
Bleek dat de bestelling niet bij de bezorger was aangekomen
Wiens schuld dat was is mij niet duidelijk. Misschien de

Aanbeveling
Gemak en een groot assortiment

Extra toelichting
Zoals gezegd, gemak en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo Hasselaar 18-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
on line bestellen, ophalen klaar

Service
snel, beleefd netjes en de doos werd naar de auto gebracht

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zoals eerder gemeld loopt de hele afhandeling als een spoortrein
helemaal goed.

Extra toelichting
TV on line besteld, Naam invoeren en de faktuur wordt al uitgedraaid nog enige toelichting van een medewerker betalen en binnen 5 minuten werd de doos al naar de auto gebracht. top dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stella1904 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid, makkelijk parkeren. Goede uitleg op site, alle relevante informatie te vinden. Makkelijk dat je het artikel kunt reserveren!

Service
Er is gelukkig naast het 0900 nr ook een gewoon nr van de klantenservice. Aardige medewerkster in de winkel.

Assortiment
Groot assortiment waardoor je de juiste keuze kunt maken.

Aanbeveling
gewoon uitstekend.

Extra toelichting
Tot zover alleen maar goede ervaringen. Mocht er onverhoopt toch iets met het product zijn, ga ik er vanuit dat men het dan goed oplost, gezien de professionaliteit van het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rosalie12 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele duidelijke webshop, word keurig via de mail op de hoogte gehouden van het vervolg van de bestelling en levering.

Aanbeveling
Duidelijke website, betrouwbaar bedrijf, we hebben nu al twee maal een tv hier besteld, gratis verzendkosten en wat ze beloven, maken ze ook waar.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

djumar01 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemak dient de mens en dat gaat bij Plasmadiscounter op.

Service
Vlot geholpen en ook de levering was vlot.

Assortiment
Ruime keus in de diverse artikelen.

Aanbeveling
Prima winkel met volop keus.

Extra toelichting
Alles prima in orde en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fontes 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mensen met verstaand en geven de juist advies

Service
top het wordt voor je verzonden.

Assortiment
brede

Aanbeveling
ik ken jullie al jaren en koop ik al jaren bij jullie, lekker makkelijke en de juist advies krijg je daar

Extra toelichting
mensen en artikelen met kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Zwam 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en heeft goede filters. De review filmpjes zijn erg fijn om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de TV overkomt in het echt. Bij de Philips 55PFL7008 staan twee foutjes in de film-review. Het is nl passief ipv actief en je krijgt er 4 ipv 2 grilled bij.

Service
Service was perfect. Ik zie nu dat de tv €100,00 is afgeprijsd dus ben benieuwd ofdat ik hem binnen mijn 14 dagen kan omruilen voor dezelfde die goedkoper is. Als daar niet moelijk over wordt gedaan krijgt de service een 10.

Assortiment
Goed tv assortiment. Ik zou de xbox en nitendo3ds in de opruimkelder zetten (het zijn nl demo’s). Onder het kopje merken staat Microsoft en Nintendo terwijl daar praktisch niks van word verkocht. Het lijkt zo ofdat jullie weinig producten hebben. Dit is ook niet jullie specialisatie dus ik zou het er uit halen.

Aanbeveling
Diet komt vooral door de preview filmpjes en geode prijzen.

Extra toelichting
Een goede overal beoordeling. Prijs, vooraad, snelle levering, review filmpjes, de bijproducten/ combinatie prijzen die ik helaas over het hoofd heb gezien omdat ze onderaan de patina staan. Daze zouden van min best bovenaan Mogen staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo van den Hengel 17-06-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede uitleg in de filmpjes op internet. Makkelijk bestellen in de winkel en veel op voorraad.

Service
Vriendelijke mensen in de winkel. Nemen de tijd voor je en willen veel uitleggen.

Assortiment
Groot assortiment. Er is altijd wel een product die aansluit op je wensen,

Aanbeveling
Wat ik hiervoor al aangaf. Groot assortiment, vriendelijk personeel, 7 dagen per week geopend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DeanMullenders 17-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Zeer gemakkelijk om te bestellen. Slechts enkele stappen waren nodig om mijn aankoop te bevestigen en hiervoor te betalen.

Service
Zeer goed, alles was glashelder, kon duidelijk aangeven wat wel en niet de bedoeling was. Bovendien vond ik het persoonlijk een meerwaarde dat er voor het desbetreffende product een promotiefilmpje was gemaakt.

Assortiment
Ik kwam via een andere website op deze terecht dus ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo nauw heb gekeken naar het gehele assortiment, meer naar een specifiek product. Desalniettemin zag hetgeen dat ik wel heb gezien er goed en divers uit.

Aanbeveling
Afhankelijk van waar deze persoon specifiek naar op zoek is. Ik zou het in ieder geval zeker niet afraden.

Extra toelichting
Een solide online shop met alles erop en eraan. Zowel op het gebied van promotie als achtergrondinformatie. Ook het gemak waarmee de bestelling werd afgerond en de bezorging (stipt en duidelijk aangegeven) waren goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bravo62 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Televisie gereserveerd via internet.

Service
Goede uitleg.

Assortiment
Royale keuze.

Aanbeveling
Gemakkelijk te vinden, ruime parkeerplaatsen.

Extra toelichting
Nette winkel met goede service,zondags ook geopend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ikke 58 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke uitleg door medewerker van Samsung.

Service
Doordat we moesten wachten op de TV, zouden we koffie krijgen. Medewerkers waren te druk om koffie te maken.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse merken.
Groot aantal aangesloten, dus dan is keuze makkelijker als van papier.

Aanbeveling
Door de ruime keuze en openingstijden kan ik de shop zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Door de ruime keuze en openingstijden een zeer geschikte winkel om je eventuele aankoop te bekijken en/of te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rf1963 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is eenvoudig en je kan selecteren op de functies je nodig hebt.

Service
ik had niet gereserveerd. in de winkel werd ik direct aan de balie geholpen en het artikel was direct leverbaar. Het meisje achter de balie hielp mij keurig en ze hielp ook met het uitzoeken van de wandsteun.

Assortiment
er is veel verkrijgbaar. dat maak zoeken eenvoudig.

Aanbeveling
gewoon goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterLand 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online reserveren en de volgende dag gewoon ophalen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Smith 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Tv werd keurig op tijd en goed ingepakt geleverd

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Betrouwbaar, makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido kok 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, goede info.

Service
Vriendelijk en vaardige verkoper. Geeft goed aan wat de mogelijkheden zijn.

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Prima ervaring, goede prijs, service, vriendelijkheid. Goede beleving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ted Lenoroc 17-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Vlakbij en flinke keuze.

Service
Tot nu toe alleen aankoop ervaringen ... waren goed.

Assortiment
Mooie dwarsdoorsnede.
Kan wellicht nog iets breder.

Aanbeveling
Een adres dat men beslist
moet 'meenemen' ... !

Extra toelichting
Zie boven ... :-) Goed assortiment met zeer redelijke prijzen en leuke aanbiedingen. Goed opgezette internet nieuwsbrieven. Persoon bij laatste aankoop zeer geïnformeerd en tevens geïnteresseerd. Positieve houding ! (heb ik helaas ook wel eens anders meegemaakt) Leuke winkel met zelfs nog meer potentie ... !

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leo wiegmans 17-06-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijk personeel een 7. Ik ben van mening dat men meer kan doorvragen. Ik heb de vraag gesteld of het kaartje van ziggo direct in de tv kan. Men bevestigde dit met ja. Echter bij thuiskomst bleek dit niet het geval te zijn. Hier moest ik extra spullen voor aanschaffen! Kosten € 68,00 extra. Dit had men mij ook direct kunnen vertellen door een extra vraag te stellen of meer informatie te geven

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Aan iedereen die vraagt waar ben je geweest. Vriendelijk personeel en er wordt voldoende tijd voor je genomen. Men blijft vriendelijk ook al weet je niet direct te beslissen je krijgt hiervoor ruim de tijd.

Extra toelichting
Zoals aangegeven op een klein puntje na super te vreden. Ik ga ervan uit dat men in de toekomst leert van zaken die anders zouden kunnen lopen. Product kennis moet bij iedereen aanwezig zijn en als je iets niet weet zeg het dan en vraag het aan een andere collega. Zeg geen ja als je het niet zeker weet. Verder veel succes en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Leo wiegmand

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

ronaldweenink 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
De levering verliep roomelig, in de zin dat er steeds andere berichten werden doorgegeven over de levering die telkens niet klopten. uiteindelijk werd de derde dag geleverd, hetgeen meeviel.

Extra toelichting
Goedkoop, maar de levering via pakket.nl verliep niet helemaal fout, maar wel rommelig.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Lefthand1 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voldoende info op de website te vinden

Service
ondanks afhaal bestelling via internet evengoed nog goed voorgelicht in de winkel

Assortiment
Ruim assortiment, niet alleen op internet maar ook in de winkel

Aanbeveling
aanrader, goede prijzen, service en kennis

Extra toelichting
aanrader, goede prijzen, service en kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews