Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 34 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tomtomtt 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op website alle informatie beschikbaar, even bellen en toestel onder voorbehoud gereserveerd. Bij aankomst in winkel toestel zien spelen. Tevens verschil in diverse types uitgelegd gekregen om juiste beslissing te nemen.

Service
Uitleg in winkel en via telefoon was prima. Tevens model te koop dat de meeste winkelketen in nl nog niet beschikbaar hebben

Assortiment
Model was in de meeste bruingoed keten nog niet beschikbaar in nl.

Aanbeveling
Optimale service en nieuwste assortiment.

Extra toelichting
Goede aankoop van nieuw model voor scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N.herfkens. 28-07-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Je kan rustig kijken

Assortiment
Goed overzichtelijk enruim

Aanbeveling
Je wordt heel goed geholpen

Extra toelichting
Hele goede uitleg ik was er binnen tienminuten er al uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Slagertje 1975 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijke en overzichtelijke website, duidelijk en snel.

Service
Zaterdagochtend gereserveerd , eind van de ochtend opgehaald met bij behorend goed advies

Assortiment
De keuze is reuze, scherpe prijzen .

Aanbeveling
Overzichtelijk, goede service, kwaliteit snelle levering

Extra toelichting
Via plasma discounter, koffiewebshop en wasmachine.nl al bestellingen gedaan, prijs is altijd scherp, goede service ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G. Versteeg 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond het erg makkelijk om een product te vinden en te bestellen

Service
Volgende dag in huis, goed aangegeven tussen welke tijden die zou aankomen ( bij mij was dat tussen 11.00 en 13.00 dus hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, goeie service en goeie prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Bierenbroodspot 28-07-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je komt voor een TV en dat is ook wat ze hebben en niet allerlei ander zaken die afleiden

Service
We zijn snel en goed geholpen.
Prima dat er een medewerker mee liep naar de auto om de TV daar af te leveren en te helpen hem te laden.

Assortiment
zag er uitgebreid uit, maar we kwamen voor de aanbieding van het weekeinde dus hebben niet echt naar andere gekeken.

Aanbeveling
Je weet waar je voor komt met goede service en lage prijs

Extra toelichting
Zie alle motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

macniller 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je je keuze al hebt gemaakt. is het slechts een kwestie van online reserveren en een uur later ophalen en weer wegrijden. erg snelle service.

Service
erg snel, duidelijk in mijn geval perfect.

Assortiment
Goed, uitgebreid, en duidelijk en overzichtelijk op de website weergegeven.

Aanbeveling
Was erg tevreden over de service, dus zal het aan andere aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ecmulder 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De pc's in de winkel zijn erg handig! De hele winkel is overzichtelijk zodoende vind je snel waar je naar op zoek bent.

Service
Hele fijne verkoper met geduld en goede kennis van zaken.

Aanbeveling
Ik zou niemand weten die ik de winkel niet zou aanbevelen.

Extra toelichting
Inmiddels onze tweede tv gekocht en wederom zijn weer fijn en vriendelijk geholpen. We komen graag weer terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cheel 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LED_Hen 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Uitgebreid assortiment op website met volledige informatie

Aanbeveling
Vriendelijke en deskundige info verstrekt door medewerkers winkel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

dnij59 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
middels google artikel nummer ingevuld kwam bij plasma-discounter terecht en heb offerte aanvraag gedaan. Proces middels mail zeer proffesioneel en gebruikersvriendelijk. Bovendien bijzonder snel.

Service
Zeer vriendelijk en proffesioneel contact met verkoop ondersteuner. Zowel over het bestelde product en de in de winkel aangeschafde artikelen goede uitleg nuttig en niet opdringerig.

Assortiment
Zeer ruim aanbod.
Voor zover ik kon nagaan was het de laagste prijs voor dit artikel. Er waren twee andere aanbieders voor de zelfde prijs. In Groningen en Uden.

Aanbeveling
Zeer zeker.

Extra toelichting
Op de website ook een zeer volledige uitleg over de Samsung UE48H8000. Prima!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.C.M. Penzo 28-07-2014 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 1411AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam binnen en werd goed en vriendelijk opgevangen door een medewerken.Ik gaf aan dat ik een bepaald TV wil kopen en had ook enige technische vragen aan de medewerker gesteld. Hij gaf mij op al mijn vragen een deskundig antwoord wat mij een fijn gevoel als consument gaf.

Service
Ik kwam binnen en werd goed en vriendelijk opgevangen door een medewerken.Ik gaf aan dat ik een bepaald TV wil kopen en had ook enige technische vragen aan de medewerker gesteld. Hij gaf mij op al mijn vragen een deskundig antwoord wat mij een fijn gevoel als consument gaf. Ik vind de service van Plasma Discounter erg goed.

Assortiment
Plasma discounter had mijn aangeschafte TV ruim in voorraad

Aanbeveling
Ik kan een heel verhaal van maken maar doet dat met in drie worden:

Vriendelijke medewerkers
Goede Services
Professioneel

Extra toelichting
Vriendelijke medewerkers Goede Services Professioneel Ik beoordeel Plasma-discounter met een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richter3110 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We zijn in de winkel in naarden geweest. Vind ik toch persoonlijker dan via de webshop.

Service
Medewerkers zijn bijzonder behulpzaam en nemen ruim de tijd voor alle vragen. De uitleg en antwoorden die we kregen waren duidelijk en helder.

Assortiment
Zeer ruime en compleet assortiment

Aanbeveling
Is namelijk al gebeurd!

Extra toelichting
Uitstekende service en advies. Komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Koort 28-07-2014 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,8

Gemak
moesten best wel lang wachten tot we geholpen werden.

Service
Ongemotiveerde verkoper en magazijnmedewerker was de muurbeugel vergeten mee te geven. Moesten dus terug

Assortiment
we konden vinden wat we nodig hadden

Aanbeveling
Voorraad en prijs zijn wat mij betreft de sterkte argumenten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

co wensing 28-07-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed berijdbaar

Service
Zeer goed je hoeft maar te bellen als er iets mis is en het wordt geregeld

Assortiment
Ruimschoots aanwezig

Aanbeveling
Ik doe niet anders ik raad iedereen in mijn omgeving aan om eerst eens bij de plasma discounter te kijken

Extra toelichting
Ik kom er al jaren al dat ze nog in een garage box zaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnoniemS 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De voorraadsmeter vind ik heel handig. Makkelijk om te vinden wat ik zoek op de website een ook om een bestelling te plaatsen

Service
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Emails ontvangen over de status van mijn bestelling en track trace nummer gegeven zodat ik wist precies waar mijn order was.

Aanbeveling
Ik heb ze al bij diverse vrienden/collega's aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonneke27 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk, snel en als een van de goedkoopste aanbieders via de website besteld.

Service
Na gedoe met een andere partij (slecht bereikbaar enz) heb ik PD ervaren als snel en zorgvuldig in het beantwoorden van vragen. Tegen alle verwachtingen in ook snelle levering (de volgende dag terwijl ik pas in de avond besteld heb).

Assortiment
De tv die ik zocht was aanwezig, om eerlijk te zijn heb ik ook niet veel verder gekeken (maar dit was voor mij dan ook goed genoeg).

Aanbeveling
Super! Ik zou die eerste winkel die ik probeerde afraden en PD aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leandro 28-07-2014

Algemene score

9,3

Gemak
goed dit ook de filmpjes.

Service
uitstekend!

Assortiment
zou meer tv willen zien in de showroom.

Extra toelichting
een zware dikke voldoende, heel goed bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneman1965 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke gemakkelijke site

Service
levertijd exact nagekomen naar aanleiding van mijn wens. Avond ervoor sms en op de dag zelf kwartier van te voren een sms. Perfect. Exact op tijd geleverd. Leverancier super klantvriendelijk en netjes.

Assortiment
alles wat ik zocht hadden ze

Aanbeveling
Meerdere malen al besteld via plasmadiscounter en alleen maar vol lof over deze site, klantvriendelijkheid en service

Extra toelichting
Ik raad iedereen altijd aan via deze site te bestellen zie hierboven waarom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MARIO BONAMIE 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk voor te boeken

Service
Probleem gehad doordat ik het verkeerde huisnummer had doorgegeven. Het servicenummer gebeld en het was opgelost

Assortiment
Meer dan keus genoeg

Aanbeveling
Dit doe ik al

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MKok22 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het uitzoeken ging prima. Filteren was soms lastig, bleven niet staan na het bekijken van een tv.

Service
De bezorgers waren vriendelijk.
De bestelling werd later dan het tijdvak bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Gewoon een topservice en snel binnen!

Extra toelichting
Genoeg keuze, mooie prijzen en een snelle levering! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert V1996 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Producten zijn gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie en anders wel door te zoeken met filters. Geen gedoe met betalen en alles ging vrij vlot. Hierdoor geen problemen gehad met deze website.

Service
Gratis verzendkosten en de voor 8 uur besteld regel wordt goed toegepast.

Assortiment
Scherpe prijzen en een groot assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel die zich houdt aan de levertijden, scherpe prijzen heeft en klantvriendelijk is.

Extra toelichting
Op vrijdagavond een samsung UE40F6320 besteld. Om kwart voor 8 's avonds besteld en dus hoopte ik dat ik de tv de volgende dag nog kon ontvangen. Via mail kreeg ik 's avonds inderdaad te horen dat de tv verzonden was en kreeg ik een track en trace code toegestuurd. De volgende middag had ik inderdaad de tv al ontvangen, dus houdt de site zich goed aan zijn levertijd regel. Al met al een prima winkel en zeker een aanrader om iets hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romario1990 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Werd goed geadviseerd , alleen het afhandelen mag wel wat persoonlijker.

Assortiment
Ruime keuze. Alles staat zo opgesteld dat je alles goed kan bezichtigen.

Aanbeveling
Omdat het gehele plaatje goed is van service tot kwaliteit. En de prijs kwaliteit verhouding is ook top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Apollo 66 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ingevuld moet worden staat heel duidelijk weergegeven

Service
vrijdagavond besteld en betaald, zaterdagochtend in huis

Assortiment
van goedkoop tot duur, oftewel tv met alles erop en eraan en tv helemaal kaal

Aanbeveling
al meerdere malen gedaan

Extra toelichting
Leuke interessante aanbiedingen en voor elk wat wils. Voor goede prijzen die nergens zo vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc18275 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
geen poespas en moeilijke vragen. gewoon zoeken vinden en betalen

Service
goede service, alleen een beetje dubbel over de retourvoorwaarden. de een zegt volledig bedrag retour en de ander - 10% van aankoopbedrag

Assortiment
voldoende assortiment, vond het wel jammer dat mijn aankoop niet in de showroom stond zodat ik het goed kon bekijken, daar in tegen mocht ik bij niet te vrede retouren voor volledig aankoop bedrag

Aanbeveling
goed bereikbaar, goede service, vriendelijk geholpen.
ik wist waar ik voor kwam en ging er ook mee naar huis met volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Post 27-07-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is redelijk goed overzichtelijk en alles functioneert zoals het hoort

Service
Goed had een reservering gemaakt en toen ik ging kijken in de winkel twijfel maar nooit gepusht om die dan ook te nemen. Daarbij ook goedkopere modellen aanprijzen en adviseren en keuze vrij laten vind ik heel erg goed.

Assortiment
Eigenlijk was alles er enige wat ik jammer vind in de winkel is dat je de modellen van verschillende merken niet naast elkaar kan zien om te vergelijken.

Aanbeveling
Goede service en de belangrijke merken hebben ze. Daarbij was de prijs heel erg goed!

Extra toelichting
Al met al een hele mooie tv gekocht voor een goede scherpe prijs en met een fijn gevoel de winkel verlaten dat ik het juiste heb aangeschaft en niet iets wat me aangesmeerd is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoinette34 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product was gelijk goed te vinden.

Service
volgende dag product al geleverd. Top

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen.

Aanbeveling
Snelle en goede levering!!

Extra toelichting
Snelle en goede levering. Netjes op de hoogte gehouden via mail. Aan de telefoon ook correct te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels van der Veer 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is perfect! Een vriend bracht mij op de hoogte van een mooie aan ieding.

Service
Hele snelle levering.

Assortiment
Een redelijk ruime keuze tussen de nieuwste tv's.

Extra toelichting
De site is perfect! Een vriend bracht mij op de hoogte van een mooie aan ieding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Barrel84 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk. Alle punten die je wilt weten staan vermeld.

Service
Prima, na controle van de bestelling ontbraken er een paar artikelen in de doos en deze worden direct besteld en nageleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r.kat 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duideklijken uitleg om te weten wat je koopt.
en super snelle leveringen.

Service
altijd heel goed berijkbaar en heel netjes je vragen beantwoorden.

Assortiment
een heel groot en uit munten de collectie.

Aanbeveling
weet dat je geen slechte antwoord krijgt bij advies

Extra toelichting
we zijn heel tevreden bij jullie aankopen en collectie met het heel goede advies op het internet filmje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvie75 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van te voren reserveren via de website. Advies via de mail en ter plekke afhalen is in no time geregeld!

Service
Prima uitleg en hulp ter plaatse en via de mail!

Assortiment
Zeer uitgebreid, bijna te veel!

Aanbeveling
We hebben al eerder tv's bij jullie gekocht en zullen dit zeker bij anderen aanbevelen!

Extra toelichting
Zeer tevreden over het aanbod, de dienstverlening en de snelheid van leveren (de voorraad dus).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertBosman 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Kind kan de was doen: Type op google in welk product je zoekt. Klik op de link van Plasmadiscounter, voor de bestelling door, en ontvang een dag later je pakketje. Zelden zo'n snelle werkwijze meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

c.j.v 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne web site

Service
Binnen 1 dag binnen

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
Fijne site maar ook in de winkel zelf word je goed geholpen, dus zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mickel euverman 27-07-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldige tv tegen de scherpste prijs. En goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tip&50 27-07-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Altijd bestelling doen

Service
Vooralsnog geen hoger cijfer omdat de bestelling, volgens de bestellingsinfo, al op maandag zou worden afgeleverd.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Ivm met service

Extra toelichting
Leuke, makkelijke en interessante site

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud Private 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
site biedt voldoende informatie; nog geen persoonlijk contact nodig gehad.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
goede shop, duidelijk en snelle levering. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ruut1950 26-07-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Snelle bezorging

Service
Jammer dat bij betaling met een creditcard extra geld in rekening wordt gebracht en dat de bezorging dan veel langer duurt.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze snelle levering en goedkoper dan de gemiddelde winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

wagenaar8 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker zo dichtbij

Service
goed en snel opgehaald

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeker een aanrader

Extra toelichting
niet laten bezorgen, gewoon greserveerd en opgehaald. snel en prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.v.b 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk te vinden

Service
Snel in huis! Na 1 dag al thuisgebracht en in gebruik

Assortiment
Veel keuze waardoor het moeilijk is om te kiezen

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanraden die een goede tv wil en hem snel in huis wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske Eekelaar 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goedkope producten tegen een goede service. Dag na bestelling direct geleverd. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia20 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website was alles goed te vinden. Ik zocht bijvoorbeeld naar een smart-tv. Je kon hier heel makkelijk op filteren en zo werd je niet op het verkeerde been gezet met producten die niet aan mijn gestelde eisen voldeden. Je zag alleen producten die werkelijk van toepassing waren op mijn filtering.

Service
Ik heb het online gekocht, dus heb geen ervaring in de winkel. Ik had het product op zondag besteld en kreeg wel een mail dat de betaling was doorgekomen. De eerst volgende mail was dat de bestelling naar Post NL verstuurd was, misschien is het een tip om de mensen ook op de hoogte te stellen dat jullie bezig zijn met de bestelling 'in te pakken' etc. Ik had al goede recensies gelezen van jullie op internet, dus maakte me verder geen zorgen oid, maar meer informatie kan nooit kwaad.

Assortiment
Prima assortiment, ik heb verder niet echt met andere websites vergeleken, dus kan hier niet helemaal een objectief oordeel over geven.

Aanbeveling
Prima zaken doen, alles staat duidelijk vermeld en geen problemen ondervonden oid. Ben erg tevreden en zou jullie daarom aanraden.

Extra toelichting
Ik heb geen problemen ondervonden bij jullie webshop. Het stond allemaal prima vermeld wat de procedure was. Ik heb het zondag besteld en aangezien dat geen werkdag is heb ik het dinsdag ontvangen, zoals gepland. Ik ben daarom erg tevreden over de webshop en de gang van zaken, dus zou jullie zeker aanraden en zelf nog producten kopen, mocht het nodig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mcm Maat 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even googlen naar product en plasma discounter kwam naar boven met nog een exemplaar in de demo hoek.

Service
voor 23.00 uur besteld en de volgende dag voor 12.00 uur was het binnen.

Assortiment
genoeg aanbiedingen en keuzes genoeg om te slagen.

Aanbeveling
De positieve ervaring en snelheid van bezorgen en free shipping zijn voor mij heel aantrekkelijk en dan nog goedkoper kunnen vinden dan bij andere sites is toppie.

Extra toelichting
De service die ik heb gekregen en de bezorging,gratis verzenden vind ik heel fijn. Dat wat ik zocht ook nog eens goedkoper is dan bij andere sites is helemaal mooi meegenomen. Alles was perfect verpakt en voldoet aan mijn verwachting. Ik ga hier zeker nog eens een aankoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

possumpje 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemak door online te bestellen

Assortiment
ik vond precies wat ik zocht voor een hele mooie prijs!

Aanbeveling
alles was goed. assortiment, gemak en de zeer snelle levering!

Extra toelichting
kortom, ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mjpvi 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn bestellen zonder account!

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Fijne snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mark de Ruig 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijke overzichtelijke website ruime keuze en goede toelichting / specificaties vaak ondersteund door heldere filmpjes.

Service
Om 16:00 besteld de volgende dag keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMP71 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, nuttige informatie

Assortiment
gevonden wat ik zocht, met vele keuzes

Aanbeveling
snel en concurerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Willem ter Riet 25-07-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, gratis parkeren, vrij snel geholpen en niet teveel in showroom

Service
Verkoper zeer kundig, nam alle tijd.

Assortiment
Niet teveel in showroom maar wel voorradig wat ik had uitgezocht op internet

Aanbeveling
Om redenen bovengenoemd

Extra toelichting
Prettige zaak, geen poespas en verkooppraatjes maar goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nietzomaar 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geholpen, duidelijk antwoord op alle vragen. Jammer dat ik expliciet moest vragen om een papieren bon; ik loop niet graag een winkel uit zonder betalingsbewijs.

Service
Prima service, snel en vakkundig geholpen. het hielp natuurlijk dat ik precies wist wat ik wilde hebben, maar de televisie stond dan ook binnen een kwartier in mijn auto.

Assortiment
Prijs was zeer concurrerend. Breedte van het assortiment was voor mij niet van belang; men had precies wat ik wilde hebben, dat was belangrijk.

Aanbeveling
Duidelijke website, prima bereikbaar, snelle en goede service, zeer concurrerende prijzen, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doorwerth 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon klikken en invullen. goed helder en begeleid proces

Service
perfecte snelle en gecommuniceerde levering

Assortiment
(bewust) beperkte doelgroep en assortiment, namelijk beeldschermen en alles wat erbij hoort. Maar daardoor wel snel en deskundig.

Aanbeveling
alles werkt goed en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

donvince 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en alles is makkelijk te vinden

Service
Betaling en afronding van bestelling is prima verlopen

Assortiment
Veel keuze, voor ieder budget

Aanbeveling
Ik zou iedereen deze webwinkel aanraden

Extra toelichting
Ik heb snel het product gevonden dat ik wilde, de specificaties waren helder uitgelegd. De betaling via paypal liep vlekkeloos en ondanks de uitgestelde leverdatum in verband met de paypal betaling had ik toch de volgende dag het artikel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosco4 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en d.m.v. zoek opdracht makkelijk iets te vinden.

Service
Doortastend, kort en duidelijke antwoorden!

Assortiment
Tot nu toe altijd nog gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Doordat ik tevreden ben, er gemakkelijk iets te vinden is, de service goed is, veel te krijgen is en de prijs goed is!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews