Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bertb70 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede interactie op de website, gemakkelijk zoeken wat je nodig hebt.

Service
Zeer snelle levering.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Makkelijk te vinden producten in de on-line shop, op voorraad betekend ook echt op voorraad. Het komt niet uit een of ander vaag distributiecentrum. Next day delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nalini 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Een top service Zou iedereen aanraden Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frnkv 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke website. Kunt bij het zoeken goede informatie invullen om zo keuze makkelijker te maken.

Service
Snelle service en email-contact en vlugge levering

Assortiment
Goede concurrerende prijzen. Prettig dat er een koopjeskelder is.

Aanbeveling
Zou zeker mensen adviseren ook even een kijkje te nemen op deze website.

Extra toelichting
Sneller service, mooie producten. Detail dat aandacht verdient is de informatie voorziening bij producten. Zo worden er dezelfde teksten gebruikt voor verschillende types van een model. Zo bestelde ik een tv waarbij in de tekst stond dat het een Smart Tv was. Terwijl dit niet het geval was.Het verschil zat in type nummer waar bij ene xxxxxxC was en andere xxxxxxCS waarbij de CS alleen Smart TV was. Terwijl het wel bij beide types in de beschrijving stond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schroyen123 15-08-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Het doorlopen van de website is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Zie motivatie hieronder.

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Heb de TV gekocht en ook onmiddellijk betaald met een mastercard. Aangezien ik in België woon is de levertijd volgens de site 24 uren + 1 dag. Ik heb de tv besteld op een donderdag en de tv werd geleverd op vrijdag van de volgende week, wel te verstaan. Ik heb dan telefonisch contact genomen met de klantendienst. Tot mijn ergernis werd ik na mijn eerste uitleg twee maal doorverbonden en moest ik telkens opnieuw mijn uitleg doen. Ik was namelijk gecontacteerd door de transportfirma die mij lieten weten dat ze de tv donderdag zouden leveren en dus vroegen of er iemand thuis zou zijn. Ik heb dan als een stomme Belg de hele dag gewacht. Tevergeefs. Ik heb dan gebeld en dan bleek er iets te zijn fout gegaan bij de transportfirma. Uiteindelijk werd de tv de dag erop geleverd. Ik kan u zeggen dat ik dacht dat ik opgelicht werd en heb zelfs mijn bank gebeld om te vragen om de betaling te blokkeren. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Maar een volgende keer zal ik toch eerst nog eens goed nadenken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Harrie2121 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijkte vinden

Service
snel via mail

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
doe ik meestal niet, maar zou zo maar kunnen

Extra toelichting
snel geleverd en scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hai viet Nguyen 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dannman 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke info en met bestellen hoef je niet eest een account te maken

Service
goede bezorging

Aanbeveling
goede prijs, goede bezorging

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jozef10 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lancas 15-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima service. Reservering via internet ging prima. Ook na "OP=OP" was de TV in Naarden direct beschikbaar.

Service
Goede en heldere uitleg

Aanbeveling
Goede prijzen, prima advies en
en prima service

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astridpos 15-08-2014

Algemene score

7,7

Gemak
Is via de website en in de winkel te bestellen, maar in de winkel duurt het soms lang voordat je geholpen wordt, omdat het altijd druk is.

Service
Ik ga ervan uit dat de service. Goed is. Ik bedoel daarmee dat ik nog geen ervaring heb hoe de service is als ik een probleem heb,maar ik ben vriendelijk geholpen in de winkel.

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Extra toelichting
Gezien mijn ervaringen tot nu toe is de kans groot dat ik de plasma discounter zou aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

G.L.Verkuil 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijke website,overzichtelijk en
interessante aanbiedingen.Goede uitleg d.m.v.
Videopresentatie, hiermede een extra hulp om je keuze te bepalen.

Service
Vanuit je luie stoel,je keus gemaakt.
Direct besteld en zoals beloofd , de volgende dag in huis. Ook de afspraken worden hiermede waar gemaakt. Reeds eerder en Smart t.v. aangeschaft, top
Ik kan dit betrouwbare internetbedrijf van harte aanbevelen.

Assortiment
Goed advies, uitgebreid assortiment en zeer
Concurrerend in vergelijking met andere aanbieders.
Adviserend en opmerkzaam maken van de nodige toebehoren, die ook met een extra korting wordt aangeboden.

Aanbeveling
Uit ervaring zou ik deze aanbieder op gebied
van elektronica en met name televisie van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Top bedrijf, zeer tevreden over mijn diverse aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swaR 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Werden duidelijke kenmerken/eigenschappen van de televisie gegeven

Service
Service was goed. Alleen mis ik een platform om de status van je bestelling te volgen of wijzigingen aan te brengen zonder ervoor te hoeven bellen.

Assortiment
Veel producten om uit te kiezen

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering. Grote assortiment om uit te kiezen en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Klaas Groen 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met alle gemaak en zonder probleem iets te bestellen

Service
Gewoon, honderd procent

Assortiment
Met regelmaat alle soorten elektronische apparaten besteld

Aanbeveling
Als alles 100% wordt ervaren waarom dan ook geen aanbevelingen doen!

Extra toelichting
Wat moet ik nog meer motiveren? Ja, dat ook een persoonlijk bezoek aan Naarden mij goed bevallen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. post 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanaf de bank iets kopen

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Goede mate, vanwege ruïne keuze en snelle levering

Extra toelichting
Zie boven bij mate van aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vmp1985 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk overzicht in het aanbod. Voldoende informatie voor eerste schifting in de keus. Daarna uitgebreide informatie bij de toestellen

Service
Volgende dag in huis!

Aanbeveling
Makkelijke site, goede dienst en top prijzen

Extra toelichting
Makkelijke site, goede dienst en top prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beschikbarenaam 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Nooit problemen gehad ergens mee

Assortiment
Als ik iets zoek is het aanwezig en op voorraad.

Aanbeveling
Snel betrouwbaar en goed geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy Ghijsen 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
produkt was makkelijk te reserveren en stond klaar om afgehaald te worden

Service
goed te woord gestaan. Door de reservering was bekend wie ik was, echter werd ik niet bij mijn naam genoemd. Als je herkent wordt of tijdens de afhandeling bij naam wordt genoemd maakt dat het wel persoonlijker.
Daarnaast zijn jullie telefonisch niet goed bereikbaar. Heel vaak gebeld voor informatie over de juiste kabels voor mijn lg televisie. Kom dan wel in jullie menu waar ik dan een keuze maak. Vervolgens wordt de verbinding verbroken. Na 10 eindelijk iemand aan de lijn.

Assortiment
genoeg keuze. Niet meer of minder bij een andere winkel. Webshop is overzichtelijk en produkten zijn hierdoor makkelijk te vinden. de filmpjes zijn fijn om te zien en helpen bij het maken van een keuze.

Aanbeveling
gun factor en heb het idee dat er bij problemen serieus gehandeld wordt. Maar gelukkig nog geen problemen dat dit is een aanname en zal moeten blijken. Maar heb hier meer vertrouwen in dan een andere winkel. Hoge gun-factor dus.

Extra toelichting
zie opmerkingen bij de diversen enquete vragen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Angela Doldersum 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels6547 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site met eenvoudige systeem van bestellen.

Service
LEvering was snel en optijd. echter zou het mooi zijn als er een exacte levertijd zou kunnen worden gegeven. Dan hoef je niet de hele middag thuis te blijven om iets te ontvangen. En dat moet volgens mij met de huidige techniek makkelijk mogelijk zijn.

Assortiment
Zeer breed!!! had geen moeite om te vergelijken en te zoeken

Aanbeveling
Om bovenstaande redenen!! zeer tevreden en vanwege het gemak en betrouwbaarheid

Extra toelichting
Algemeen gezegd is het een overzichtelijke site met een geode structuur. afhandeling en levering is accuraat en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tibo13 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk overzichtig.

Service
vriendelijk geholpen en antwoord gekregen op al mijn vragen

Assortiment
voldoende merken en verschillende prijzen voor ieder budget.

Aanbeveling
omdat jullie mooie aanbiedingen hebben en je goed geholpen wordt.

Extra toelichting
gewoon een uitstekende winkel en personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap75 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel keuze, prettige website.

Service
Na mislukte iDeal betaling, goed bereikbare klantenservice.

Assortiment
Super.

Aanbeveling
Goed is goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.E. View 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon makkelijk een keuze maken, nadat ik geselecteerd had wat ik wel en niet belangrijk vond aan een nieuwe televisie.
En de aanvullende filmpjes zijn ook fijn, omdat je dan een beter beeld van het product krijgt.

Service
Maken waar wat er gezegd wordt. Levering de volgende dag en keurig binnen de opgegeven tijdsspanne.

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklassen en merken. Voor ieder wel wat geschikts te vinden dus.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, dus zal bekenden zeker op jullie winkel wijzen als ze mijn advies vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goudvoet 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken naar een product gaat prima. Hierbij kun je ook advies krijgen en is de video erg handig.

Service
Zeer snel in huis en goed afgeleverd.

Assortiment
voldoende keuze en het uiteindelijke product voldoet aan de verwachting.

Aanbeveling
prima winkel waar je je producten kunt kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.van Dongen 14-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere site en fraaie toonzalen

Service
Terzakekundig en vakbekwaam personeel

Assortiment
Meest belangrijke merken aanwezig: Sony, Philips LG etc

Aanbeveling
Helder, duidelijke uitleg en demo's

Extra toelichting
Ik zag hoe efficient én effectief het personeel met moeilijke klanten omging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Schoutender 14-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij hebben onze LED-tv in de fysieke winkelin Naarden gekocht. Er is ruim voldoende en gratis parkeerruimte beschikbaar.

Service
Het personeel in de showroom is zeer deskundig. Bij het inladen van de TV in de auto werden wij door een vriendelijke medewerker geholpen.

Assortiment
De fysieke winkel is overzichtelijk - op merk - ingericht. Het aantal toestellen per merk is minder uitgebreid dan bij b.v. bcc of mediamarkt.

Extra toelichting
De fysieke winkel in Naarden ziet er verzorgd uit. De winkel is overzichtelijk ingericht. Het personeel is deskundig en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rvandelaar 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden. Verschillende betaal mogelijkheden. Snel en makkelijk voor elkaar.

Service
Kan over de service alleen zeggen dat alles duidelijk en netjes geregeld is. Heb geen problemen toen nu toe, dus kan over de overige service weinig zeggen.

Assortiment
Erg goed. Veel verschillende types van diversen producten. Niet zoals sommige andere winkels de types waar men het meest aan kan verdienen.

Aanbeveling
Tot dusver een 100% score. Hebben het, duidelijk verzendwijze en naar waarheid geinformeert. Geen onzin verkopen.

Extra toelichting
Beoordeling is tot aan het ontvangen van de levering. Dit was allemaal als verwacht en zoals ik ben geinformeert.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan gr 63 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk keuze vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal Marijnissen 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Zeer snelle service. Savonds om 8 uur besteld, de andere dag in de ochtend al in huis!

Assortiment
Wie hier zijn tv niet kan vinden, zal zijn tv nergens anders vinden!

Extra toelichting
Overzichtelijke site, snelle service en alles op tijd afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caravanner sinds 2000 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het kiezen was heel makkelijk.
Heel overzichtelijk en duidelijk werd aangegeven wat de mogelijkheden waren.

Service
Service prima. De volgende dag hadden we de TV al in huis. En via track en trace konden we zien wanneer het product werd afgeleverd. Helemaal goed!

Assortiment
Heb ik niet zo'n duidelijke mening over, omdat ik heel gericht heb gezocht naar een bepaald product en dat heb ik dan ook gevonden. Verder niet naar andere producten gekeken of gezocht.

Aanbeveling
Duidelijke en overzichtelijke site. En voor zover ik kon beoordelen de laagste prijs. In ieder geval voor mijn product.

Extra toelichting
Dus om kort te gaan, zijn we heel tevreden over onze aankoop. Een TV met een dvd mogelijkheid, om te gebruiken tijdens onze vakanties in de caravan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marian71 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en eenvoudig

Extra toelichting
Had snel iets nodig. Snelle levering en voordelig geprijsde artikelen. Bezorgkosten gratis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Familie uit Nieuwkoop 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling via internet is heel eenvoudig

Service
Vorige keren uitstekend, maar deze keer werd er zonder bericht vooraf afgeleverd op het factuuradres ipv het afwijkende afleveradres

Assortiment
Alle voor ons relevante modellen zijn verkrijgbaar

Aanbeveling
We komen zelf ook regelmatig terug

Extra toelichting
Prima on-line winkel. Betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jelledenkik 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen

Service
Service op zich goed, echter winkel enkel bereikbaar via duur nummer. Zou handig zijn als 1. het nummer gratis was en 2. er een live chat zou komen.

Assortiment
Altijd goed assortiment met goede prijzen

Extra toelichting
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Service op zich goed, echter winkel enkel bereikbaar via duur nummer. Zou handig zijn als 1. het nummer gratis was en 2. er een live chat zou komen. Verder altijd goed assortiment met goede prijzen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lex sedee 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijke website.alles op voorraad.

Service
Snelle levering met duidelijke instructie en afspraken top

Assortiment
Ruim en altijd voorradig

Aanbeveling
Doen wat een gemak om zo vanuit je luie stoel te kopen

Extra toelichting
T ja is toch duidelijk zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja uit Zeist 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik ben telefonisch goed ingelicht aangezien het product niet meer online te bestellen was maar wel af te halen in de winkel in Naarden. De prijs was op aanvraag en deze heb ik per telefoon doorgekregen en in de winkel bleek dat daar een verschil in zat. Wij hebben het product voor de prijs gekregen die ons telefonisch is doorgegeven.

Assortiment
Er is voldoende keus in merken. Uitleg over de producten is duidelijk en er wordt tijd en aandacht aan besteed.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al een vriendin geadviseerd naar Naarden te gaan.

Extra toelichting
Wij hebben al meerdere malen de winkel in Naarden bezocht en ook al producten daar gekocht. Uitleg, aandacht en service is prima in orde. Reparaties worden snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

paul drost 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen en duidelijke website

Service
geweldig, zeer snelle correcte levering

Assortiment
van alle maten in verschillende merken keuze

Aanbeveling
derde keer dat ik hier iets koop en telkens perfekt voor elkaar

Extra toelichting
kan niet anders beoordelen dan een 10, want heb alleen maar zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arian hendriks 14-08-2014 In de winkel gekocht
Naarde
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je gaat naar de winkel,en je haald hem op

Service
Is goed

Assortiment
Id groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peinraro 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het beoordelen van het te kopen product wordt perfect ondersteund met de meest uitgebreide info die mogelijk is.

Service
Met name het feit dat de bezorging gratis en binnen een dag wordt gerealiseerd is geweldig.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken maar het wordt wel genoemd in het assortiment.

Aanbeveling
Niet alleen de service maar ook de prijsstelling is voor mij de reden om de winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
Overall een goede prijs en een perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.l.eijk 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicva 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de website is simple in gebruik. lekker straight forward

Service
het gemak dat je kan reserveren en ze je et gevoel geven dat niks moet erg prettig.

Assortiment
assortiment kan altijg groter ;)

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben zou ik dat zeker doen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jejai 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
internet

Service
goede statusmails

Assortiment
hadden wat ik zocht

Aanbeveling
dit is eerste kennismaking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

auke-zwolle 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles zeer makkelijk te vinden op de site

Service
Nogal hoog tarief telefoon met bellen, gelukkig niet nodig gehad

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Ook tv hier gekocht, verder zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert den Boer 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima

Service
Super

Assortiment
Prima aanbod en concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Wiebenga 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudige te bestellen op de site en eventueel makkelijk thuis te laten bezorgen (hetgeen ik niet heb laten doen)

Service
Het apparaat was niet voorradig. Ik kon me laten waarschuwen door een mailtje dat het apparaat weer aanwezig was. Dat gebeurde al de volgende dag. Fantastisch. In de winkel was ik aan de beurt maar toen ging de verkoper de apparaten afstoffen. Was een minpuntje

Assortiment
Er is uit een enorme sortering te kiezen

Aanbeveling
Ik heb al 3 mensen doorgestuurd. Prima site met heel aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Het apparaat kon thuisbezorgd worden. Door de scherpe prijs durfde ik dat niet omdat het bijna te mooi was om waar te zijn. Eenmaal in de winkel aangekomen besefte ik dat ik er voor niets naar toe was gereden omdat het een heel betrouwbare winkel is. Dus eigenlijk een ritje Heerhugowaard Naarden voor niets :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SWC1 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestelproces en afhandeling bankbetaling verliep soepel.

Service
Bestelling snel geleverd en tijdstip levering aangekondigd via sms.

Aanbeveling
Snelle levering en reacties op vragen. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. ten Böhmer 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website en nette wijze van orderopvolging.

Service
Keurige afhandeling order.

Assortiment
Voldoende keus en exact de juiste produkten voor mij.

Aanbeveling
Bovengenoemde verklaart alles, mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2bean 14-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet te bestellen of af te halen, voor ieder wat wils!

Service
Hele snelle levertijd en ze zetten je tv zo in de auto!
Ook erg fijn dat de factuur via email komt.

Assortiment
Ik heb niet heel goed gezocht wat jullie voor ander assortiment hebben maar ik zag veel verschillende dingen staan. Tv's, keuken apparatuur, koffiemachines etc.

Aanbeveling
Zie al het bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam1326 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
gemak , goedkoop en goede services, daar gaan wij voor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannom 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zo besteld, geen probleem. Goede zoekfunctie.

Service
Fijne nieuwsbrief en de bestelde TV is dag erop reeds geleverd.

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit verhouding, met name de aanbiedingen zijn zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oriënt 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
uitmuntend, voor 17.00uur besteld en de volgende ochtend reeds geleverd, en je word via e-mail precies op de hoogte gehouden van status van bestelling, ook nog via track en trace mogelijk.

Assortiment
ruime keuze, en ook duidelijk met aanbiedingen.

Aanbeveling
betrouwbaar en gratis verzendkosten.

Extra toelichting
prettig vanuit je luie stoel, ruime keuze, zeer snelle levering, gratis verzendkosten, betalingsmogelijkheden via vele opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert de Ligt 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig een bestelling te plaatsen

Service
Levering was te volgen via track & trace. Pakket werd ook op het aangegeven tijdstip geleverd

Assortiment
Volop keuze in allerlei prijscategoriën

Aanbeveling
Makkelijk en snel bestellen tegen een voordelige prijs

Extra toelichting
Heel tevreden vanwege snelle service en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews