Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 366 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vredeveld Roel 18-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik ben juist gevallen op de duidelijkheid van de website. Hoewel wat ik wilde ook voor dezelfde prijs kon halen bij Mediamarkt en BCC vond ik de site van Plasma discounter het prettigst.

Service
Bij de aanschaf van mijn tv vroeg ik de verkoper ,zitten er twee 3D brillen bij", waarop bevestigend werd geantwoord. Thuis gekomen merkte ik dat er geen brillen bijzaten. Na tel. contact werd alsnog een bril in rekening gebracht. De ander was grstis.

Assortiment
Ziet er goed uit.

Aanbeveling
Deskundig en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MvB1970 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijk website met duidelijke uitleg/specificaties van de producten.

Service
Heb diverse malen wat besteld, wederom een supersnelle aflevering van de bestelling.

Assortiment
grote verscheidenheid aanwezig van diverse producten en bijbehorende producten

Aanbeveling
Goede website,scherpe prijzen snelle levering. Een aanrader dus.

Extra toelichting
Een prettige webschop en winkel voor elektronicaproducten met scherpe prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans. Bl. 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan rustig kijken en nakijken via de computer.

Service
men vraagt of je geholpen kan worden zo ja dan geeft men een duidelijke uitleg over de producten. daarna laat men je rustig verder kijken en beoordelen of je tot aankoop over gaat. men zet het gewenste artikel netjes in de auto voor je.

Assortiment
voldoende niet te veel en niet te weinig. er is zowel het goedkopere segment als ook het duurdere

Aanbeveling
niet duur en voldoende toelichting indien gewenst.

Extra toelichting
positief

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen_123 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk wanneer product binnen komt, snelle levering. Ruim assortiment

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Door snelle service, levering goede plek om je productie aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Kort 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Om 19.30 uur 's avonds besteld, de volgende morgen om 9.30 uur in huis. Super!

Assortiment
Een compleet aanbod tegen goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kijkkast 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik woon in het noorden van het land en dit is het tweede product dat ik hier koop.
De eerste was een grote sharp TV, die ik zelf heb gehaald. Eerst kijken dan kopen.
Nu durf ik rustig vanuit de luie stoel te bestellen en hoef ik niet zo ver meer te rijden.
En goedkoop is geen duurkoop gebleken.
Nog een voordeel van een gebruikt product is dat alles al ingeregend is. Stekker en en kijken maar.

Service
Vandaag bestellen en morgen hebben is werkelijk waar.
Ook de aftersales bij het vorige product was heel goed.

Assortiment
Te kust en te keur, gewoon wachten tot er een leuke aanbieding voorbij komt.

Aanbeveling
Gewoon omdat ik over alles tevreden ben.
Service, behulpzaamheid, levering, prijs en keuzemogelijkheden

Extra toelichting
Ik vind dit een van de betere webwinkels. Voor mijn eerste TV ben ik eerst naar Naarden gereden, omdat ik toch eerst wel eens wilde kijken of goedkoop geen duurkoop was. Voorlichting was goed, klantvriendelijk Dus TV in de auto gesjouwd. Thuis aangesloten en omdat ik geen technisch wonder ben, kreeg ik ook nog de nodige telefonische ondersteuning. Mijn tweede product dus maar gewoon online gekocht in de Opruimkelder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christoffel1985 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tv besteld met bijpassende muurbeugel en was allemaal makkelijk te vinden.

Service
Service alle werkdagen voor 20:00hr besteld morgen in huis.Vrijdag avond rond 19:15hr besteld en zaterdagochtend al binnen.

Assortiment
Assortiment is erg uitgebreid
en vaak nog de goedkoopste ook!!

Aanbeveling
Fijne internet winkel.Vaak ook een goeie revieuw / uitleg d.m.v een filmpje wat de mogelijkheden zijn op de tv's.
Daarin laten ze dus zien in mijn geval de Lg 55ub850v alle mogelijke opties die de tv te bieden heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phillps 18-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Ruime keuze en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Drie televisie tegelijk en op voorraad snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frko 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Vorige bestelling wel eens een probleempje gehad. Werd perfect en snel opgelost.

Assortiment
Altijd raak

Aanbeveling
Geen klachten

Extra toelichting
Snel, accuraat en service gericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob014 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kort belletje en je weet dat het gewenste apparaat uit voorraad leverbaar is.

Aanbeveling
Helder antwoord snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

de Vaal 18-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en ook voor mij als leek prima te bedienen!
Hierdoor konden we een uitstekende keuze maken.

Service
Voor eventuele vragen telefonisch de klantendienst gebeld en prima geholpen en te woord gestaan.

Assortiment
Het aanbod is zeer uitgebreid en de prijsstelling in uitstekend.

Aanbeveling
Ik kan iedereen de website en winkel aanbevelen. We zijn uiteindelijk de TV wezen ophalen en de ontvangst en begeleiding was goed.

Extra toelichting
Prima winkel, goed werkende website, uitstekende prijs en zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schipper1248 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik had mij van te voren al goed voorbereid bij de keuze voor een nieuwe televisie, op de vragen die ik nog had werd goed gereageerd en goed beantwoord wat voor ons de reden was om hier de nieuwe televisie aan te schaffen. de televisie bevalt erg goed en voldoet aan onze wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anton v V 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is erg duidelijk en toegangkelijk

Service
De "klacht"over een ontbrekende gebruiksaanwijzing en schroefjes werd direct opgepakt en opgelost,super !

Extra toelichting
Scherpe prijs, super snel bezorgd en een 100% doordacht concept ! Wat wil je nog meer ( als consument) !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReBooo 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Omdat de TV welke ik wilde hebben er nog maar weinig van op voorraad waren heb ik hem telefonisch gereserveerd. Dit werd ook aangeraden op de site.

Service
Ondanks de telefonische reservering van de gekozen TV bleek hij enkele uren later toch niet meer leverbaar te zijn. De email hierover kwam helaas net te laat, ik was namelijk al onderweg.
Maar uiteindelijk hebben ze de TV zonder extra kosten bij mij thuis afgeleverd. Wel iets later natuurlijk maar toch nog een zeer nette service.

Assortiment
In de plasma-discounter blijken ze ook koffiezetapparaten te verkopen.
De TV worden tegen concurrerende prijzen aangeboden dat was dan ook de reden dat ik bij deze webwinkel terecht kwam.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke mensen. We hebben een tijdje staan wachten in de winkel omdat er problemen waren met de reservering van de TV, er is meerdere keren aan ons gevraagd of we al werden geholpen. Zelfs door de eigenaar zelf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden121212 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft er niet voor naar de winkel.

Service
Heel snel

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, en zou het anderen wel aanraden !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h.sneekes 17-08-2014

Algemene score

7,5

Gemak
goede website met heldere uitleg

Service
ongeinteresseerd personeel kijkt me niet aan bij afrekenen lijkt om kwantiteit van verkoop te gaan niet om kwaliteit ik krijg kassabonnetje en meldt u zich maar bij het volgende loket "de deur " bestelling komt zo

Assortiment
zeer volledig

Extra toelichting
apparaat stond wel in de winkel opgesteld echter was niet aangesloten kon deze dus niet beluisteren

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

suetje28 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was heel makkelijk om alle info op de site te vinden. De producten zijn goed zichtbaar en geven een duidelijk beeld van wat er te verwachten valt

Service
Ik heb mijn bestelling binnen 1 dag binnegekregen zoals beloofd, en precise binnen de aangewezen tijdstip

Assortiment
Er is veel keuze om uit te kiezen, en het is duidelijk als er iets niet vekrigbaar is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Aanbeveling
Het is goed te vinden, duidelijk en goede producten voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KrisM 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Er is veel variatie en alle producten worden duidelijk omschreven op de website.

Aanbeveling
Ben naar de winkel zelf geweest en niet online. Ik werd goed geholpen en genoeg tijd uitgetrokken voor alle vragen die ik had.

Extra toelichting
Fijne winkel, goede service!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Inge Schuurman 17-08-2014 In de winkel gekocht

Algemene score

7,7

Service
De medewerker was heel vriendelijk, alleen had hij ons niet juist geïnformeerd over het product wat wij hadden gekocht. Wij vroegen meerdere mailen om advies en maakte de medewerker duidelijk dat wij er geen verstand van hadden., dit werd niet echt gedaan door de verkoper. Hierdoor hadden we ook niet het juiste gekocht en moesten we terug naar de winkel.
Het product wederom niet op voorraad. Dit alles vond ik wel een min puntje

Assortiment
Het assortiment was voor ons goed en duidelijk

Aanbeveling
Voor mensen met ervaren in deze branch en apparatuur is het een mooie winkel. Voor mensen die er totaal geen verstand van hebben iets minder. Zie punt van Service.

Extra toelichting
Wij hadden echt meer van de verkoper verwacht. Meerdere malen aangegeven dat wij er geen verstand van hadden. Na thuis komst niet de juiste boxen van zoons mee gekregen. Geen hdmi scart kabel meegekregen. Hoort een verkoper te weten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Amberrr 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Groot assortiment en redelijke prijs / kwaliteit verhouding. Houden ook concurrenten in de gaten ivm prijzen.

Aanbeveling
Ik zou het bedrijf wel aanbevelen. Zoals ik al zei is het assortiment breed en kun je de producten dus goed met elkaar vergelijken. Daarnaast zijn de prijzen ook scherp!

Extra toelichting
Goed bedrijf, echter was degene waardoor ik geholpen werd niet helemaal op de hoogte van de werkprocedure. Samen zijn we er wel uit gekomen en ben ik goed geholpen en heb ik tevreden de winkel verlaten.

Review criteria:

Goed

Reageer

wtheune 17-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Naast de snelweg

Service
Prettige bediening

Assortiment
Te veel

Aanbeveling
Goed gesorteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Jacob 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makelijke site

Service
duidelijke omschrijving van product

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goeie duidelijke winkel

Extra toelichting
zeer duidelijke product omschrijvingen snelle levering prima site

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Emvreman 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de site je tv uitzoeken en in de winkel ophalen

Service
Goede advisering en de medewerker liep zelfs mee naar de auto

Assortiment
Brede keus en handig met elkaar te vergelijken

Aanbeveling
Goede prijs en service dus dat is Wennink brainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Zegers 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volgende dag na de bestelling al in hus!

Assortiment
TV bij iedereen 2 weken levertijd hier op voorraad!

Aanbeveling
Gewoon goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

67289227 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online gereserveerd en dezelfde dag opgehaald. Binnen 10 minuten stond de nieuwe aanwinst in de auto.

Service
Vriendelijke bediening. Factuur keurig volgens afspraak gemaild gekregen.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Doen, redelijk scherpe prijs. Online kopen/reserveren is heel handig.

Extra toelichting
Op je gemak thuis uitzoeken reserveren en op het moment dat je uitkomt de aankoop afhalen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

overeem37 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
We werden goed geholpen, namen de tijd voor uitleg en keuze. Goed assortiment voor elke klasse

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Fam. loeve 17-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jever003 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website duidelijk overzichtelijk

Service
Keurig op afgedproken dag afgeleverd
Goed verpakt

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijs prima service
Vertrouwde naam

Extra toelichting
Zie antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Voragen 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg Gebruikersvriendelijke site!

Assortiment
Goed, geweldig dat de voorraad vermeld wordt.

Aanbeveling
Prima afhandeling, snelle levering.

Extra toelichting
Uitstekende service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert65 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eerst vooroverleg over de keuze en toen besteld. Keurig binnen een dag bezorgd. perfect

Service
Helemaal top

Assortiment
zeer breed assortiment. Je kijkt lang rond voor een goed keuze en prijs. De prijs was top in verhouding tot andere websites

Aanbeveling
direct. ook de mailwisselingen mbt levering en facturen. Prima in orde.

Extra toelichting
Direct aan te bevelen. Mooie, heldere site en prima prijzen. Tijdige levering (vrijdagmiddag besteld en zaterdag geleverd)Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evard 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site werkt simpel, en het product werd prachtig uitgelegd door een YouTube filmpje.

Service
Thuis aangekomen dacht ik dacht het product vast liep. Ik gebeld ze waren erg vriendelijk en zeiden dat ik alle garantie kreeg maar of ik toch nog even iets wilden proberen. En natuurlijk had ik zelf niet goed gekeken en product werkt perfect. De jongens aan de telefoon zijn erg deskundig en vriendelijk binnen paar minuten weet je precies hou het werkt. Zelf een on technisch persoon als ik.

Assortiment
Wat ik zag was meer dan genoeg alleen niet verder op de site gekeken. Ze hadden tenminste precies wat ik zocht. En dat waren niet veel andere winkels.

Aanbeveling
Absoluut! Volgende keer ga ik eerst hier kijken of ze het hebben nog niet eerder een site gehad met zulke service.

Extra toelichting
Een aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LangeNeef 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn overzichtelijk gerangschikt in de website. Gemakkelijk te vinden dus. Ook de verdere afhandeling en koop (via iDeal) is super eenvoudig.

Service
Op vrijdagmiddag rond 13.00 uur bestellen en op zaterdag voor 11.00 uur ontvangen kan niet anders dan top genoemd worden.

Assortiment
Ruim aanbod en bij het bekijken van een artikel krijg je direct aanbevelingen voor interessante bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Hoewel dit mijn eerste ervaring is met Plasma-Discounter, weet ik nu al zeker dat het hier niet bij blijft!

Extra toelichting
Erg tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling. Goede informatie op de site (met filmpjes) en dus makkelijk kiezen. Plasma-Discounter smaakt voor mij zeker naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronteltap 17-08-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik weet niet hoe het gemakkelijker zou moeten. Prima

Service
Er had even gevraagd moeten worden hoe ik het aan ga sluiten en dat ik er adapter bij ziggo nodig is en die zit niet in de doos.

Assortiment
gevonden wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jessica baas 17-08-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Mooie Complete showroom. Goede en vriendelijke service. Ik kom zeker nog terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wout van ooi 17-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik woon in almere dus even ophalen is wel zo makkelijk
gelijk even kijken in de showroom

Service
bij de bali even wachten maar toen had ik het product zo in handen

Assortiment
voor mij meer dan genoeg

Aanbeveling
vanwege de grote voorraad en het online al bekijken of het er is en de prijs is scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

In Case of Fire 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mailtje gestuurd met vraag naar product. Product in voorraad en opgehaald. Klaar.

Service
OK

Assortiment
In voorraad wat ik wilde.

Aanbeveling
Tot op heden altijd geslaagd. Snel en efficient.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

v.d. Kooij 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website andere dag in huis

Service
goed + vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
uitgebreid assortment

Aanbeveling
wij zijn te vrede over deze webwinkel

Extra toelichting
goed overzicht vriendelijk te woord gestaan aan telefoon kan het bij andere aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne1971 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt prima

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze online

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Oud 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy kopen.. bezorgen.. TV kijken! thats it.

Service
een belletje was genoeg om alles in werking te zetten. En nu genieten van de TV

Assortiment
ruim voldoende assortiment. Alle modellen die ik wilde vergelijken waren zelfs in voorraad.

Aanbeveling
beste prijs. gratis bezorging, en snel binnen.

Extra toelichting
Zoals mijn beoordeling al laat zien.. wij zijn erg tevreden met het product maar zeker ook de manier waarop we het hebben ontvangen. Makkelijk besteld en super snel in huis. bedankt mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandravdk12 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uit je luie stoel makkelijk besteld.

Service
besteld en de dag erop de tv al in huis

Assortiment
voldoende keus voor een schappelijke prijs

Aanbeveling
omdat ik geen kritiekpuntje kan vinden

Extra toelichting
goede tv voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobby26 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Mooie showroom met voldoende keuze en duidelijke prijsvorming

Aanbeveling
Vanwege het gemak, rij er naar toe, maak je keuze en neem het artikel mee.

Extra toelichting
Inmiddels meerder producten gekocht. Wij gaan voor het gemak. Uitzoeken in showroom en meenemen. Ook de scherp gecalculeerde prijzen zijn voor ons van belang.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Robertogelato 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen. Andere dag in huis

Service
Probleem? Ff bellen en het word opgelost

Assortiment
Alles is er

Extra toelichting
via collega hier terecht gekomen geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

edjedepetje 16-08-2014 In de winkel gekocht
Bronsstraat Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele overzichtelijke webwinkel en je kunt vrijblijvend reserveren

Service
Snelle afhandeling in de winkel en als je wilt helpen ze je de artikelen in de auto te laden.

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg.

Aanbeveling
Ik kom hier al jaren, dat zegt genoeg

Extra toelichting
Ik koop al jaren alleen maar TV's van Samsung. Ze bevallen zeer goed en kopen doe ik ze alleen maar bij Plasma-Discounter. De beste webwinkel die er war mij betreft is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricker 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
De website is overduidelijk , het reserveren gaat simpel met de referentiecode en het is lekker laagdrempelig naar binnen stappen

Service
Als met service de bediening inde winkel bedoeld word is dat bedroevend slecht .
Er werd door de dienstdoende medewerker heel ongeïnteresseerd gehandeld , bij het afrekenen waarbij er contant 1300,- afgerekend word liep hij weg , verder was hij gedurende de hele transactie met zijn andere collega bezig.
Niet hoe ik verwacht behandeld te worden in een winkel.

Assortiment
Up to date en een ruime keuze , wat kan er nog meer gezegd worden.

Extra toelichting
Op het winkel personeel na was dit een zeer prettige ervaring waarbij de levering van de bezorgdienst genoemd mag worden als punctueel en plezierig , zeer vriendelijke mensen. Ik raad al lang mensen aan om een tv bij uw bedrijf te halen en zal dit ook zeker blijven doen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Linda Wolsheimer 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, hele fijne prijs en super snelle levering, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin vanneuville 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik door middel van de filter functie .
Zeer mooie en uitgebreide beschrijvingen van het product.

Service
Snelle respons om de gestelde vragen en steeds binnen de 24u

Assortiment
zeer groot assortiment en prijs kwaliteit zal je niet beter vinden op het net en in de winkel

Aanbeveling
Het is de goedkoopste

Extra toelichting
Zeer mooie en overzichtelijke website met een zeer ruime keuze tussen de verschillende TOP merken . De filter functie is ook handig om snel het correcte product te vinden en de juiste keuze te maken . De service is ook TOP , vraag en antwoord volgen zichzelf op binnen de 24u . En het is de goedkoopste . Dank u voor de snelle afhandeling van de bestelling . Super blij met de nieuwe TV .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharony 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede productbeschrijving en makkelijk bestellen

Service
Ondanks de grootte van het bedrag toch achteraf kunnen betalen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Iedereen die een nieuwe televisie wil aanschaffen

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guitjuh 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is netjes, duidelijk, overzichtelijk en bestellen gaat heel eenvoudig

Service
Het is inderdaad voor die tijd besteld is volgende dag in huis, met track and trace code om het te volgen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met goede uitleg van het product

Aanbeveling
Door alle goede ervaringen zou ik het zeker aanraden!

Extra toelichting
Goede site, overzichtelijk, duidelijk en eenvoudige bestelwijze. Prijzen zijn ook netjes, en de service na bestelling met dat filmpje met uitleg is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert123654 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Reserveren, ophalen en betalen ging van een leien dakje.

Service
Correct benaderd. Contactpersonen hebben kennis van zaken, vriendelijk en een veilig gevoel. Omdat ik een aktieve 3d bril moest kopen en ze niet in deze winkel aanwezig waren moest ik elders heen. De medewerker vertelde me dat die zelfs goedkoper waren dan bij plasmadiscounter. KIJK!! Dan kom ik dus de volgende weer naar plasmadiscounter. Top!!

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan bij anderen omdat de benadering zeer persoonlijk is en mij het gevoel geeft dat mij niets "aangesmeerd" word.

Extra toelichting
Voor het eerst sinds lange tijd weer 's een winkel die mij een goed gevoel geeft. Fijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dean63 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb via internet gereserveerd zonder verdere verplichtingen en aanbetaling.
De bestelde spullen stonden klaar toen ik ze de volgende dag heb afgehaald.

Service
Omdat ik via internet had gereserveerd stond ik met de spullen afgerekend en wel in no-time weer buiten. ik werd geholpen met het inladen in de auto. Top service.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en goed omschreven op de site.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanbevelen de winkel te bezoeken. Uitgebreid assortiment en vriendelijke deskundige medewerkers die de tijd voor je nemen.

Extra toelichting
Het gemak van het uitzoeken van de producten en het reserveren via internet zonder aanbetaling en de uitstekende persoonlijke benadering in de winkel maken dat je hier graag nog eens een keer terugkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews