Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vancauwenbergh Boudewijn 13-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede omschrijving van het product, vlotte bestelling en een vlotte afhandeling van het gekozen product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 13-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een Philips smart tv 32 inche gekocht bij de winkel van Ton Colonel en
Vind het een top keuze de tv op een zaterdag besteld en maandag goed ingepakt bezorgt
De site is duidelijk,overzichtelijk ,en ruime keuze van veel artikelen .
Je kan op je gemak een keuze maken en voor ieder wat wils.
Het is zeker voor herhaling vatbaar
Gr Joke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien 13-01-2018 Via de website gekocht

Philips 32inch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service, goed verpakt om tv te beschermen bij transport en op tijd geleverd zoals op de site stond.
Tv was duidelijke beschrijving bij om voetje en installatie van tv te kunnen doen.

Top top top.
Dank u!

Reageer

Toine 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
netjes en snel antwoord en snelle levering, alleen track en trace klopt niet. levering wel verwacht maar niet aangemeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dimi 13-01-2018 Via de website gekocht

Faster delivery ever seen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The price was the lower on the market, I do my order @ 10.00 PM and I receive it the next day on 2.00 PM... From Netherlands to Belgium.
The package was in perfect condition, no problem with anything... A great buy!
Thank you!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 12-01-2018 Via de website gekocht

verkeerde tv

Algemene score

5,0
Ik had een tv besteld via internet. Maar deze was blijkbaar niet meer in assortiment dus kreeg ik gewoon een ander toegestuurd ipv wat ik wilde. Slechte service, slechte communicatie.
Wel prima tv uiteindelijk

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Create2Fit 15-01-2018

Beste Freek,

U heeft een nieuwer type ontvangen, en deze is in principe op alle fronten gelijk of beter dan zijn voorganger.

We hadden u hier wel over moeten informeren van te voren, maar we zijn blij om te horen dat u het een prima tv vindt.

Nog veel kijkplezier gewenst!

Vriendelijke groet,
Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Dennis van bruinisse 12-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De perfecte winkel voor audio video en nog veel meer. Heb in het verleden nog meer producten gekocht.geweldige Service daarom een dikke 8.

Reageer

John 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, juste en tijdige levering. TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit, tijdige levering en helder communicatie.
Is zeker aan te bevelen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving op website, met goed overzicht van de reviews. Snelle levering. Product werd stevig verpakt en netjes in de gang afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siegert 12-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het plaatsen van de bestelling was een eitje en de volgende dag werd het product al geleverd. Helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 12-01-2018 Via de website gekocht

Leuke actie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze aankoop kwam een dag later maar we zijn er ontzettend blij mee ! Goede kwaliteit.
En dat voor zo'n prijs.#soundbar lg.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 12-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Vakkundig advies, compleet assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site aan dit adres gekomen. Maar omdat we producten graag in werkelijkheid zien zijn we naar de shop gereden. We hebben hier al vaker producten gekocht en altijd naar volle tevredenheid. Vakkundig personeel en de prijs is top. Ook een uitgebreid assortiment dus voor elk wat wils. Tot nu toe hebben we de producten ook altijd gelijk mee kunnen nemen en dat vinden wij erg plezierig. Nog wel een tip: er komen volgens mij veel mensen van over ver dus een kopje koffie tijdens het gesprek is misschien zo gek nog niet. Er staan per slot van rekening koffiezetapparaten genoeg. Verder gewoon op de ingeslagen weg doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius Florin Pavel 12-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service!!! Goede Prijs!!! Snel Bezorgt!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I have ordered an LG SH2 Soundbar with the best price on the market at your store, Easy placing of the order and the next day in the morning I had the product at home .
I like the website because is simple and precise..
Good job Tom!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnaLeal 12-01-2018 Via de website gekocht

Perfect service

Algemene score

10,0
The product is exactly as decribed. Ordered done on a Tuesday night and received on Friday. Customer service informed me in advance of one day of delay in the delivery. Anyway, it took 2 days and it was delivered correctly at my place as expected.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele zoek toch voor we eindelijk de juiste TV gevonden hadden. Maar televisiewinkel.nl is een goede site voor product vergelijking, nette prijzen en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 12-01-2018 Via de website gekocht

flexibele organisatie waar je op kunt vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefoontje? Duidelijke en snelle antwoorden.
Levering? Geef maar aan wat je wilt en de opdracht wordt nagekomen.
Betaling? Met creditcard; de goederen zijn daarmee verzekerd en fraude wordt voorkomen.
Goederen? Er wordt geleverd wat besteld wordt.
Kortom een organisatie waar iets mee kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-01-2018 Via de website gekocht

Voldoende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
HD Ready LED beamer besteld hier. Donderdag's besteld en Zaterdagmiddag ontvangen. Netjes op de hoogte gebracht wanneer die zou komen. Echter vindt ik de beamer niet geweldig want je krijgt niet hele beeld scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 11-01-2018 In de winkel gekocht

Goede service maar redelijk lange wachttijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Afgelopen zondag mijn Sonos Play1 aangeschaft bij televisiewinkel in de shop. Het was erg druk waardoor ik zeker 10-15 min moest wachten totdat ik geholpen werd. Ik weet niet hoe dit door de weeks is maar wellicht handig om toch in de weekenden rekening te houden met extra drukte. Na het wachten werd ik verder prima geholpen en kon ik mijn benodigde producten snel meenemen!

Reageer

Sander 11-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede klantenservice ,Snelle levering / topkwaliteit TOPWINKEL ,HOU JE VAST WANT IK KOM TERUG !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Benhadou 11-01-2018 Via de website gekocht

goeie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb daar een smart tv gekocht. Deze was op tijd geleverd vooral scherpe prijs voor die soort tv ik kon de tv nergens goedkoper vinden.

Reageer

p bakker 11-01-2018 In de winkel gekocht
naarden

wederom keurig netjes informatie geven en dus een tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig behandelt veel info gekregen over de tv die wij zochten wij hadden een andere tv voor ogen maar hebben voor een andere gekozen omdat beter was toch beleven handig om naar de winkel te rijden

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 11-01-2018 Via de website gekocht

afspraak is afspraak en zo geschiede. helder aflevertijdstip

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima. Ook duidelijke afleverdatum en tijd. Ondanks de aanschaf via Bol gaat de bestelling en de levering op rolletjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harald 11-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

compliment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had via de website een TV gereserveerd. In de winkel werd ik snel en zeer correct geholpen en heb daar de koop rondgemaakt. Uiteindelijk is de set thuis afgeleverd op het afgesproken moment. De TV voldoet uitstekend en nog steeds is naast normale TV het gebruik van netflix en dergelijk een prachtige aanvulling.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

bolle 11-01-2018 In de winkel gekocht
naarden

met recht een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de shop ziet er gewoon normaal uit,niet te veel poespas en erg overzichtelijk.
waren opzoek naar een soundbar en kwamen bij jullie uit,niet vanwege de naam maar vanwege de prijs,die is echt normaal.
ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef 11-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Vakkundige verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkopers hadden veel verstand van zaken en namen de tijd voor me zodat ik de juiste tv kon kiezen en dat is gelukt ben erg blij met mn goede aankoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans Van Gheem 10-01-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
Ik heb de winkel gekozen voor de snelle levering maar dat is ferm tegengevallen. Beloofd was dat mijn TV op vrijdag % januari zou geleverd worden,Rond !&uur heb ik zelf moeten bellen om te vernemen dat het toestel slechts zaterdag zou worden geleverd. Zaterdagnamiddag hadden wij een afspraak en ik had op de brievenbus een papier gehangen dat de TV bij de buren kon worden geleverd. 'sAvonds kreeg ik dan een mail dat de TV niet kon geleverd worden en dat levering dan maandags zou gebeuren. Geleverd rond 12 uur,maar oude TV werd niet meegenomen(nochtans beloofd op de site). Volgend probleem : de TV herkend mijn decoder van Telenet niet en de programma's kunnen niet geladen worden. Wat nu?

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Merrit 10-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle reactie en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een smart tv van Samsung gekocht. Erg snelle levering en tegen een ontzettend scherpe prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jermaine 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de weekend deal gehaald, een grote Samsung TV van 55" en het zou tot 10 uur kunnen dat je hem dan de volgende dag binnen kreeg, ik was 5 minuten later en nog werd hij op de volgende dag geleverd. Lijkt iets kleins maar veel bedrijven zullen dat dus niet doen!
Dat was dus wel echt fijn!
Tv is trouwens ook erg mooi! Goede deal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 10-01-2018 Via de website gekocht

Met Gerust hart shoppen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede “voor-informatie”, wilde een nieuwe tv kopen maar ging uiteindelijk voor een OLED 1,5 meter LG, omdat de prijs vergeleken bij andere aanbieders zo scherp was. Voor 1799,- in plaats van €2600,00 (bij media markt!) ben toch niet gek.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilgeman 10-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en de volgende dag in huis.
Goede begeleiding van het product via tracking en op de hoogte gehouden door sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max nibbering 09-01-2018 Via de website gekocht

Corenel levert je Tv lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al twee Keer meer dan goed behandeld en super mooi product gekocht
Prijs kwalitijd is echt perfect
Instructie filmpjes zorgen bij mij voor de juiste beslissing welk apparaat het wordt
Blij mee ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinus koster 09-01-2018 Via de website gekocht

televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke uitleg tevens werd mijn vraag via mail zeer snel beantwoord
zeer snelle levering van het bestelde .
top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ItsMe!! 09-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet prijsvergelijk gedaan. Naar de winkel om het kleurenpalet bij tv’s van verschillende merken te vergelijken. Genoeg keuze, beter op ieder scherm het zelfde filmpje zodat de verschillen beter naar voren komen. Zeer kundig en uitvoerig geholpen. Daardoor voor mij briljante keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Kint 09-01-2018 Via de website gekocht

Tevreden ondanks kertsdrukte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv gekocht bij deze aanbieder, omdat deze tv goed bekend stond en hier goed geprijsd was heb ik hem hier gekocht. Vlot geleverd en kon order goed volgen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 09-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was bijzonder snel, één dag na de bestelling. Alles was goed verpakt en ik vind het toestel heel goed (finlux tv FL40 22) en dit voor een zeer goede prijs.

Reageer

Roel Gebhardt 09-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Uitmuntende service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestaat er nog een andere winkel dan.? Geweldige kennis, vriendelijkheid en prijs. Top dus 👍🏾🎶
Zeker tot de volgende keer ☕️

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering op specifieke dag aangevraagd, netjes die ochtend om 10:00 bezorgd door DHL, goed geregeld! Ook een scherpe prijs tov concurrenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 09-01-2018 Via de website gekocht

prima levering , mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via bol.com koos ik voor u, prima afgewerkt. de prijs bleek voor mij doorslaggevend . dat werkte dus prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van Culemborg 09-01-2018 Via de website gekocht

In orde

Algemene score

8,0
Goede prijs voor voor het geleverde product. Echter de prijs was tussen de eerste keer bekijken van het product en de daadwerkelijk aanschaf een dag later wel 10 euro duurder geworden (305 ipv 295 euro). Levering was direct de volgende dag, maar wel iets later dan gemeld (17.00 uur ipv de genoemde tussen 11.30 en 14.00).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robbert 09-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond gaat de televisie helaas stuk en na 9 jaar ook wel weer tijd voor een nieuwe.
Omdat alle winkels gesloten zijn, kijken we op de site van Plasmadiscounter.nl, waar een zeer ruime keus is voor scherpe prijzen, met behulp van de zeer duidelijke omschrijvingen een keuze gemaakt. De volgende dag (zondagochtend 1) direct naar Naarden gereden waar onze keus werd bevestigd als zijnde een juiste keus voor onze wensen, de televisie aangeschaft, in de auto gezet en thuis aangesloten. Inderdaad voor ons de juiste keuze!

Personeel in de winkel is zeer professioneel, geven goed gedegen advies en schenken ook nog eens perfecte koffie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Eijk 09-01-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met een snelle levering. Vragen worden door een deskundige servicedesk snel en kundig beantwoord

Reageer

Bas van de Pol 09-01-2018 In de winkel gekocht
Filaal in Naarden

Perfecte Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ken Create2fit vanuit mijn zakelijke kant.
Mooie websites. Duidelijk en snel en daarbij een goede service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

T Schoonman 09-01-2018 Via de website gekocht

Snel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Prijs is goed. Iemand vertelde ons over deze website waardoor wij het perfecte artikel hebben gevonden voor een leuke prijs. Wat ik zelf ook fijn vind is achteraf betalen tot dat je bestelling binnen hebt. Vooral met grote aankopen is dat fijn. En je hoeft daarvoor ook niet extra
betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 09-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Fijne winkel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar hebben een goede service. daar wil ik best voor betalen. De website is duidelijk. het min punt van de site is de werking van de filtering deze is traag.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark vrolijk 08-01-2018 Via de website gekocht

Wou wat een service en beest van een tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis. Goede omschrijving. Maar wat een beest van een tv. De droom van elke gamer en film liefhebber. Kon er precies staan. Beeld kwaliteit om je vingers bij af te likken. Zelfs bij FIFA denken de spelers wat een groot veld. Verder top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E de jong 08-01-2018 Via de website gekocht

Super personeel,vriendelijk,profesioneel,en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat hij goed aangeschreven staat, in een woord geweldig en beveel hem zeker bij mijn vrienden en familie aan !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 08-01-2018 Via de website gekocht

Netjes en conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een TV besteld die elders diende te worden afgeleverd. Dat gebeurde al de volgende dag. Aflevering gebeurde in een vooraf gemelde periode van 2,5 uur. Hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Arends 08-01-2018 Via de website gekocht

Top prijja leverd zoals afgesproken!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit us niet onze eerste aankoop. Een zeer betrouwbare winkel die nakomt wat ze beloven snelle levering nette prijzen. Ik bestel zeker vaker.

Reageer

R. Patti 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze bestelling was binnen 1 dag bezorgd.
's Avonds om 20.45 uur besteld en de volgende dag om 13.00 uur bezorgd.
En de televisie werkt fantastisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan 07-01-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levertijd was heel snel, we werden goed op de hoogte gehouden tijdens het verzendproces en het product was goed tegen een nette prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews