Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L. Janse 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Duidelijke webwinkel, goede informatie, scherpe prijs, snelle levering. Kortom een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ADK90 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke winkel met een goede indeling.

Service
Eerst de tijd gekregen om zelf rond te kijken zonder dat er direct iemand in je nek staat te hijgen. Vervolgens direct geholpen toen ik er om vroeg.

Assortiment
Genoeg keuze. Alle soorten en maten televisies. Ontelbare koffie apparatuur en bijbehorende.

Aanbeveling
Gemakkelijke winkel, goede service en een breed assortiment.

Extra toelichting
Ruimte zat om te parkeren, goed te vinden, vriendelijk personeel met de juiste kennis, ruim assortiment en een goede/overzichtelijke indeling van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Minkie 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website met meer dan voldoende informatie om een gedegen keus te kunnen maken.

Service
Kundig, hulpvaardig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Ruime keuze van maten en merken. Ergo Bij Plasma Discounter slaag je altijd.

Aanbeveling
Informatie, service, assortiment en prijsstelling is top klasse.

Extra toelichting
Alleen maar positieve ervaringen. Door uitstekende website kan je een goede keuze maken. Tevens wordt je via links naar acties, garanties etc. van Plasma Discounter en fabrikanten geleid. waardoor het maken van een keuze erg eenvoudig wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George de Vries 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel bestellen, overzichtelijke site

Service
Gisteren besteld, vandaag in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke site, snelle levering

Extra toelichting
Ik ben hardstikke tevreden over de geleverde artikelen; de service is top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbro 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heenrijden, laten adviseren en alles op voorraad

Service
deskundig en eerlijk advies

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
What you see is what you get

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGG Willemsen 31-08-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker simpel.je kijkt op internet op jullie site en dan kan je het laten bezorgen of ophalen makkelijker bestaat
niet

Service
vriendelijk personeel en het maakt niet uit hoelang en hoeveel vragen je heb.ze blijven vriendelijk met een goede uitleg

Assortiment
je weet haast niet waar je moet kijken zoveel

Aanbeveling
ik heb al meerdere producten gekocht bij jullie en zal zeer zeker meerdere aanbevelen

Extra toelichting
prettige winkel en zeer tevreden ga zo door mvg een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bengibbon 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je iets graag wilt, druk je op kopen. Maar denk je het goedkoper te kunnen krijgen, kan je het altijd vragen!

Service
Had wat vraagjes over mijn aankoop, super geregeld.

Assortiment
Als ik wat zoek, hebben ze het. Ze hebben vrijwel alle populaire producten.

Aanbeveling
Gewoon super tevreden

Extra toelichting
Prettig en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanbeerens 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld

Aanbeveling
snel geleverd

Extra toelichting
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Julien92 31-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De communicatie verloopt erg gemakkelijk. Vrijdags een televisie aangeschaft. (gebeld met wat vragen over de HDMI poort 1) prima geholpen!

Service
Wanneer de TV niet goed is komen ze hem moeiteloos en kosteloos omruilen, ook wanneer je de TV zelf hebt opgehaald daar.

Assortiment
Naar mijn idee een zeer ruim keuze aanbod.

Aanbeveling
Service: TOP
Personeel: Vriendelijk
Klantgericht: JA
Verstand van zaken: JA

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Vaandering 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op google goed te vinden.
Type in gevoerd en hier terecht gekomen omdat de prijs zeer goed was.
Vervolgens ook nog zeer overzichtelijk, veel informatie over het product, en snelle afhandeling van bestellen en betalen.
Helemaal top.

Service
Exact zoals op de site vermeld staat voor 20:00 uur bestellen, de volgende dag in huis.
Wij hebben woensdag's besteld om 21:00 uur.
Donderdag een mailtje ontvangen met de track en trace link wanneer ze leveren.
Vrijdag's netjes volgens afspraak het product ontvangen,

Assortiment
Ruim voldoende aanbod van alle merken.
Overzichtelijk gegroepeerd en snel het gewenste product te vinden.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen bij iemand anders omdat de prijzen goed zijn, de service top, de afhandeling snel en eenvoudig is, en de levertijd correct is zoals vermeld.

Extra toelichting
Onze ervaring met deze webshop is zeer goed bevallen. Vandaar ook deze ruim voldoende cijfers. Wij hebben geen enkel puntje van kritiek ondervonden, en zullen hier zeker nog eens weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thoompie 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prima winkel grote keuze aan assortiment duidelijke website snelle levering! al vaker dingen gekocht hier beveel deze winkel ook zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

manus hop 31-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijke

Service
Alles wordt duidelijke uitgelegd

Assortiment
Best veel keuze

Aanbeveling
Tegen iedereen

Extra toelichting
Wordt snel en vakkundige geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lafiosa2 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alle informatie goed en duidelijk! Nergens moeite mee gehad wat betreft betalingen e.d.

Service
Goed op de hoogte gebracht, levertijd zeer goed, gelijk de volgende dag binnen MITS je op tijd besteld ;)

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Bedankt!!

Extra toelichting
Goede shop, snel / duidelijk en vooral makkelijk! Bestelling goed binnen gekregen en veel plezier van de TV ! top top top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

H.Suesan 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook makkelijk voor de niet zo geroutineerde website gebruikers, dus een 9

Service
Miste een onderdeel wat volgens ons wel bij geleverd moest worden, na 1 belletje geregeld.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Nu een paar keer van deze winkel gebruik gemaakt, met alleen maar goede ervaringen, dus lijkt mij duidelijk

Extra toelichting
Een snelle,goede levering,netjes te woord staand personeel,meer dan voldoende keuze in het assortiment,makkelijke site,dus ook voor wat oudere niet zo bedreven mensen goed te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvelten 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
uitermate vriendelijke en goed geinformeerde verkopers. Alleen door drukte in de winkel wel lang moeten wachten

Assortiment
Uitgebreid assortiment met meeste merken op voorraad.

Aanbeveling
Goede winkel, goed assortiment tegen goede en scherpe prijzen. Aanrader!

Extra toelichting
Na enige tijd weer terug bij Plasma Discounter na eerder een paar jaar geleden barbecue en kinderstoeltjes gekocht te hebben bij de 'buren'. Wederom positief verrast door assortiment, prijs en service. Blijft een aanrader voor een breed assortiment aan spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Hooftman 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Tja, makkelijker kan gewoon niet. Dit was een aanbieding, dus deze stond op de landingspagina. Eén keer klikken en een korte toelichting, nadere details van Samsung, de gedetailleerde specs én de reviews van eerdere klanten staan overzichtelijk onder elkaar, en de bestelknop staat er ook bij.

Assortiment
De prijs was marktconform. Het assortiment is voldoende en bestaat uit de meest gangbare modellen.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel, makkelijk bestellen bij de sympathieke Tom Coronel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maupie1970 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website met de daarbij horende en juist informatie!!

Service
Vriendelijk en profesioneel personeel die je op de juiste manir helpen en adviseren.

Assortiment
Zeer breed assortiment, dus voor ieder is er keus genoeg.

Aanbeveling
Niet twijfelen en gewoon naar deze topwinkel gaan!!

Extra toelichting
Bij binnenkomst even moeten wachten ivm de drukte in de shop. Dit blijkt al dat meerdere mensen op de hoogte zijn van Plasmadiscounter. Daarna netjes en proffesioneel geholpen door vekoper. Deze wist ook alle vragen te beantwoorden of het producht dat ik wilde aanschaffen. Hiervoor had ik al enige informatie gewonnen op de duidelijke webshop. Na het afrekenen, eve lekker een bak koffie gedronken en na 2 minuten, kreeg ik mijn nieuwe aankoop overhandigd. Ik zeg AANRADER deze shop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Jan 1980 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zittend achter de tablet een paar handelingen en de bestelling is gedaan.

Service
Uitstekend. Je krijgt een melding wanneer het product verstuurd wordt. De volgende dag al wordt deze aangeboden door TNT.

Assortiment
Ruim voldoende. M.a.w. De keuze is reuze!

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan. Ook een bezoek aan jullie store is mij goed bevallen.

Extra toelichting
Vanuit je luie stoel direct een order plaatsen. Ideaal en helemaal van deze tijd, hier speelt plasma discounter goed op in. Overigens is een bezoek aan jullie store mij ook prima bevallen. Snelle en goede service door medewerkers die er verstand van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolelamers1234 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit, volgende dag al in huis

Service
Alles stond duidelijk aangegeven, wat jullie zeggen is ook gebeurd

Assortiment
Ik heb niet alles gegeven, was op zoek naar tv en dat assortiment was heel uitgebreid

Aanbeveling
Was zeer te spreken, over alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

michelle hoving 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle service top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.H. Willemsen 30-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij wisten helemaal niet wat voor type tv wij zouden kopen, maar de uitleg en de professionele behandeling van de verkopers zijn top.

Assortiment
Er zijn genoeg keuzes. wat heel aardig was, dat er verschillende locaties zijn gecreëerd van de verschillende aanwezige merken, zo kon je goed de verschillen zien.

Aanbeveling
Vanwege de goede behandeling en advies van de verkopers

Extra toelichting
Wij zijn heel erg tevreden van onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Micky2013 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super gemakkelijk bestellen en duidelijke site

Service
Zeer snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden via de mail

Assortiment
heeft waarschijnlijk met het bestelde item te maken. veel home-cinemasets uitverkocht of niet meer verkrijgbaar

Aanbeveling
service, snelheid en gemak is zeer aan te bevelen tegen ook nog eens een scherpe prijs. Ik beveel jullie winkel regelmatig aan bij familie, vrienden, collega's etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lodi83 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De verschillende modellen en priijsklassen zijn duidelijk op de site neergezet met meer dan genoeg informatie, dat maakt het makkelijker om een goede keus te maken.

Service
De service die jullie leveren is prima, de medewerkers hebben verstand over de producten en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Vind dat jullie een breed assortiment aan producten hebben, zeker voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zelf ook jullie aanbevolen gekregen door een vriend en ben zeer tevreden dus zal ze zeker jullie kant opsturen.

Extra toelichting
Vind dat jullie een net en duidelijk bedrijf zijn met een groot assortiment die tevens ook verstand van zaken hebben wat je tegenwoordig nog weinig terugvindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van de Beek 30-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Goede winkel, prima assortiment snel te bereiken vanaf de snelweg, erg druk in de winkel waardoor de wachttijden wel wat lang zijn, prijs kwaliteit, is zeer goed, dat maakt het wachten meer dan de moeite waard, zie het als een middagje uit!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R Koperdraad 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website

Service
snelle levering met goede uitleg op de website

Assortiment
mooie voordelige aanbiedingen

Aanbeveling
goede snelle service en voordelig

Extra toelichting
uitstekende winkel en website met vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan86 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke website met een eenvoudig menu om tot het gewenste product te komen.

Per product staan de specificaties en voordelen duidelijk beschreven.

Ook de vele video's zijn van toegevoegde waarde.

Wel zou het handig zijn om producten met elkaar te kunnen vergelijken. Die functie heb ik niet kunnen vinden.

Service
Bij onze televisie werd er een gratis dongle meegeleverd. Helaas was dit artikel niet op voorraad Hierdoor liep de levering van onze televisie vertraging op. Helaas werd onze bestelling na eerdere toezeggingen nog niet op tijd geleverd.

Uiteindelijk de bestelling dankzij Daphne van de klantenservice toch binnen een acceptabele periode geleverd!

Assortiment
Een groot en veelzijdig assortiment met actuele producten en scherpe prijzen!

Aanbeveling
Ondanks dat onze bestelling vertraging opliep is de levering wel binnen een acceptabele tijd gedaan.

De bestelde producten waren verder helemaal naar wens!

Extra toelichting
Plasma-discounter is voor mij de eerste plaats om online mijn entertainment producten te bestellen. Het assortiment is veelzijdig en actueel en prijzen worden scherp gehouden!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nkurten 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt zeer eenvoudig

Service
Kan ik niet over oordelen

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Kan het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Plezierig winkelen zo

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny148 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk. Snel zoeken naar de juiste maat door een goede zoek indicatie.

Service
Pakket was de volgende dag al binnen. En direct reactie per e-mail dat het pakket was verzonden met track en trace code.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment waar altijd wel een product van is te vinden. Heb al vaker bij jullie wat gekocht ivm kwaliteit en prijs. En de goede service als het product niet naar wens is.

Aanbeveling
100% artikelen zijn goed en de prijs is reeel. En specificaties duidelijk aangegeven bij de artikelen.

Extra toelichting
Als klant ben ik zeer tevreden over de service en de producten. Snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit. En op voorraad de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van BogerijeLoman 30-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden
op de website.

Service
De winkel was snel gevonden. Ik werd snel en accuraat geholpen door een vriendelijke jongeman die, waar ik ook om vroeg ook antwoordt op kon geven.

Assortiment
Als je al op internet had gekeken vond je het ook in de winkel heel snel, een mooie en duidelijke winkel.

Aanbeveling
Wat ik boven al schreef een mooie overzichtelijke winkel, fijn personeel. En ook een goede website.

Extra toelichting
Alles wat ik hierboven schreef klopt, ben blij met mijn tv en met Plasma-discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LFr1 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen!

Service
Extreem snelle levertijd (sneller dan verwacht).

Extra toelichting
Supersnelle levertijd en de goedkoopste via Kieskeurig.nl!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KlantIsBlij 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betalen met iDeal. Snel bezorgd. Overzichtelijke website.

Service
Geen problemen gehad. Track&Trace werkt erg fijn.

Assortiment
Voldoende keuze binnen de productgroep waar ik interesse in had.

Aanbeveling
Prima webshop. Snelle levering. Goedkoop. Overzichtelijk. Ik zou deze online-winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant. Op de valreep een product besteld, en zonder problemen op tijd bezorgd; en nog goedkoop ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben_Amsterdam 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig zoeken, goed vindbaar via google en bijvoorbeeld kieskeurig. Duidelijke website.

Service
Goede service in de zin van mailbevestiging, per mail op de hoogte gehouden worden van de status van de bestelling. Afspraak nagekomen wat betreft levering. En natuurlijk een goede 'after sales' met het geven van een review en dit belonen met kans op terugwinnen van aankoopbedrag.

Assortiment
Alle hardlopers in huis en op voorraad

Aanbeveling
Goede prijzen, duidelijk, afspraak=afspraak.

Extra toelichting
Eenvoudig zoeken, goed vindbaar via google en bijvoorbeeld kieskeurig. Duidelijke website. Goede service in de zin van mailbevestiging, per mail op de hoogte gehouden worden van de status van de bestelling. Afspraak nagekomen wat betreft levering. En natuurlijk een goede 'after sales' met het geven van een review en dit belonen met kans op terugwinnen van aankoopbedrag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansduc 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige en heldere site !

Aanbeveling
Snel en goed geleverd

Extra toelichting
Prima site met duidelijke filmpjes waarin de specs van product worden verteld door Tom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jantjehs 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle en duidelijke afhandeling bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Veenman 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website. duidelijke beschrijving
van de producten. filmpjes geven veel extra info. daarmee is de keuze makkelijk te maken.

Service
Alleen aankoop gedaan maar duidelijk aangegeven wat de stappen zijn bij problemen

Assortiment
Breed.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Met plezier via de site gekocht. De site geeft direct een prettig gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raymond78 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle bezorging en goed bij houden Hoeilaart ongeveer komen

Extra toelichting
In 1 woord super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. D. 29-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
In de winkel een Sonos Playbar en een Sonos Bridge gekocht. Geweldig apparaat. Na lang wachten in de winkel wel prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk Klutser 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk.

Service
duidelijke mailwisseling, afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plasma_tv_kijker 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website makkelijk toegankelijk en productinformatie duidelijk en volledig

Service
sales proces is overzichtelijk en klant wordt op de hoogte gehouden van de orderstatus

Assortiment
vrijwel alle maten en merken aanwezig

Aanbeveling
goede producten, mooie prijs.

Extra toelichting
alle televisies in huis zijn bij plasma-discounter aangeschaft, mooi toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nog niet echt tevreden 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,2

Assortiment
Teveel uitverkochte spullen op jullie site. Uit verkochte goederen zou ik persoonlijk verwijderen, geeft in principe alleen verwarring en vervuiling op je site.

Extra toelichting
Besteld product niet mogen ontvangen, geen track & trace mogelijk naar DHL. Dus levering binnen een dag? Dit laat de wensen over. Hopelijk ontvang ik mijn besteld product dit weekend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

rubenbruin 29-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg tevreden over de openingstijden van het afhaalpunt.

Service
De medewerker achter de bali, kon mij goed helpen met de betaling via AE creditcard

Assortiment
Goede prijs kwaliteit verhouding van de producten

Aanbeveling
Inmiddels al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elske verlee 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne site makkelijk te bestellen

Service
Bij vragen heel goed advies

Assortiment
Zou iets meer mogen

Extra toelichting
Fijne ite goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Picasso123 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en eenvoudig. enige minpunt is extra bedrag voor creditcard betaling.

Service
De volgende dag bezorgd, zoals beloofd, slechts een half uurtje over tijd. Gemakkelijke retourservice.

Assortiment
't Is even zoeken, maar dan er gaat een grote wereld van wit en bruingoed voor je open.

Aanbeveling
ruime sortering, no nonsens aanbiedingen. snelle service. wel in het midden van het land, maar voor iemand uit Groningen bv toch een beetje uit de buurt als hij even naar een tv-scherm wil kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen tevreden. voorval de snelle service, de zakelijke en eenvoudige presentaties op de website. vooral veel duidelijkheid. dat geeft vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doe102 29-08-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Snel online order systeem.

Service
Vragen worden snel telefonisch afgehandeld

Extra toelichting
Prima winkel, alleen moet er rekening mee worden gehouden dat de levertijd 2-3 dagen bedraagt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

H.J. Hendriksen 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitleg van het product op de site met een handige video waardoor je in korte termijn veel over het product te weten komt.

Service
We hebben bij deze aankoop geen contact met de winkel opgenomen. Via de website het product bekeken en omdat het op voorraad was naar de winkel gereden en in de showroom de televisie nog eens goed kunnen bekijken en gekocht.

Assortiment
Ik ben zeer tevreden over het assortiment. Er is voldoende variatie, de nieuwste modellen staan in de showroom en de prijs is zeer concurrerend. Ook de bijbehorende toebehoren zoals muurbeugels en kabelgoten zijn aanwezig.

Aanbeveling
Ik vind Plasma discounter een mooie winkel met goede informatie op de website en scherpe prijzen die ik zeker zal adviseren.

Extra toelichting
We hebben al meerdere producten gekocht bij Plasma discounter en we zijn nog nooit teleurgesteld. Al met al zeer tevreden over de winkel en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rootju 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Specificaties allemaal op een rij duidelijkheid over wat de tv kan

Service
Binnen een dag had ik mijn bestelling al erg snel! En gratis zelfs

Assortiment
Erg ruim er is voor ieder wat wils

Aanbeveling
Een tien vanwege het gemak en snelle service

Extra toelichting
Ik ben erg blij met de aankoop van mijn nieuwe smarttv en totaal niet duur! Fijn zaken te doen met u. Gr roan van diepenbeek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

markherder 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede duidelijke site! Goede info per product.

Service
snelle levering, goede mails met info.

Assortiment
prima spullen, je kunt niet alles hebben maar het geen ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
goede webshop!

Extra toelichting
ik ga hier zeker weer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steenmetz 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar klikken en de tv was besteld.

Service
Op dinsdag avond besteld en de volgende dag al in huis.

Aanbeveling
Erg makkelijk en snel.

Extra toelichting
Goede website. En ze zijn de goedkoopste op het net

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakkers1970 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank1705 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken, klikken, afhalen in Naarden, doorlooptijd ongeveer 30 minuten voor een prachtige tv

Service
Aan de balie goede vragen en toevoegingen, tevens humor aanwezig.

Assortiment
Ik heb eerst mijn opties uitgelijnd en vervolgens gematched op de site van plasma disconteer. Kreeg genoeg keuzemogelijkheden war het grote assortiment verraadt.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Als je een andere tv wilt wil je deze na keuze zsm in huis hebben. Plasma disconteer creëert alle voorwaarden om hieraan te voldoen. Plasma disconteer is wellicht nog sneller dan de gebroeders Coronel in hun bolide.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews