Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 366 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud en wilma 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en de winkel makkelijk te bereiken.

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen gehad, enkel goede dus waarom niet aanbevelen bij vrienden/kennissen

Extra toelichting
De algemene indruk is goed tot zeer goed over de shop en winkel. Het enige wat jammer was dat we de Home cinema center niet "in actie" konden horen en het product dus op de bonnefooi moesten kopen. Geluid is toch iets persoonlijks dus hadden m graag willen horen. Al met al geen spijt gehad van de aankoop, zijn keurig voorgelicht en geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ashieq 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bezorging!
Word gebracht tot aan de deur voor niks!

Service
Vragen worden snel beantwoord!

Assortiment
Ruime keuze aan zowel goedkope als de wat luxere tv's

Aanbeveling
Niks mis mee!

Extra toelichting
Snelle service tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doef 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
achter mijn bureau zoek ik een tv uit

Service
snelle mail terug en duidelijkheid over tijdstip van afleveren

Assortiment
wat ik zocht vond ik er!

Aanbeveling
Simpel, veel in het assortiment, fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralphho 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen welke je wil hebben, betalen en meenemen.

Service
Ik kwam om 6 uur aan, maar werd toch nog geadviseerd en geholpen.

Assortiment
Alles wat ik zoek hebben ze

Aanbeveling
Goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rademaker 03-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
de Service bij jullie zijn super goed daarom g geef ik een 9

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
ik heb al bij vrienden en fam jullie adres gegeven en die gaan al in het weekend bij jullie langs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkvdK 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker toegankelijk via het internet. Reservering gedaan en per direct de bevestiging. Duidelijke terugkoppeling wanneer het gereserveerde product niet voorradig is.

Service
Prima. Deskundig geholpen en een vlotte afhandeling aan de kassa.

Assortiment
Duidelijke focus op het product. Ruime keus en overzichtelijk geplaatst in de showroom.

Aanbeveling
Niets bijzonders maar daarom juist zo bijzonder.

Extra toelichting
Goed gevoel bij de (web)winkel. Een winkel waar service ook deel uit maakt van het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TA14 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Tevreden klant! geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin&Boelie 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle afhandeling en bon per mail

Service
Koop hier de derde televisie, ook een dvd speler gekocht in het verleden deze is via plasma discounter snel gerepareerd onder garantie

Assortiment
Spreekt voor zich keuze genoeg

Aanbeveling
Doe ik al tijden

Extra toelichting
Het winkelconcept is top als je weet wat je hebben wil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. van. d Berg 03-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat klaar om te zien en website is ook prima te benaderen

Service
Verkoper heeft overal verstand van

Assortiment
Voldoende om een keuze te maken

Aanbeveling
Klantvriendelijke medewerkers

Extra toelichting
Een prima bedrijf om iets wat je zoekt met een mee te nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc van der Naald 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Leeuw 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2030 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
met een paar klikken kun je meerdere apparaten vergelijken

Service
supersnel geleverd: de volgende dag al in huis

Extra toelichting
helaas was het apparaat (ondanks vermelding op de website) niet geschikt voor 12V en dit werd niet opgemerkt ondanks dat er een extra 12V snoertje bij besteld (en verpakt) werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Rijn 03-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer nette winkel

Service
goed personeel zeer net

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
perfecte service en kennis

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EsmeraldaS 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen, goede productinformatie

Extra toelichting
Prima product, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DRatering 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben

Service
Nog niet geleverd Door een verwerkingstijd DHL heeft geen bestellingen Door gekregen zaterdag besteld hoop toch echt dat hij vandaag komf

Assortiment
Super

Extra toelichting
Ik kan nog niets beoordelen ik heb het product nog niet omdat er een storing was en een heleboel bestellingen niet Door waren gekomen . Maar zit te wachten als het goed is word de tv vandaag nog geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Celenko 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De uitleg films bij ieder product maakt het verschil. zo is de keuze snel gemaakt.

Service
direct bevestiging. snelle en correcte levering. je wordt geïnformeerd hoe en wat als je ontevreden bent wat je moet doen enz. Alles heel goed en professioneel geregeld had ik niet verwacht.

Assortiment
groot assortiment en dan toch makkelijk te vinden wat je zoekt perfect.

Aanbeveling
Reeds aan drie andere door gegeven. binnenkort moet er nog een TV scherm komen. is geen twijfel waar vandaan.

Extra toelichting
Ik heb veel website bezocht, nergens vond ik iets naar mijn zin altijd was er wel iets. Op eens kwam ik op het idee Tom Coronel deed toch in TV`s. gezocht op internet, snel gevonden, binnen 10 minuten had ik besteld. gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SatTV 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed en snel werkende site

Service
Levering door TPG post was niet direct de volgende dag maar 3 dagen later, wat niet vooraf werd gecommuniceerd

Assortiment
prijs was goed, maar niet veel veel beter dan andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

edith otten 03-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan rustig naar alle produkten kijken en via een computer nagaan of het product ook aanwezig is

Service
keurig nette mensen die je alles over het product uitleggen

Assortiment
genoeg assortiment

Aanbeveling
omdat het personeel je zeer netjes te woord staat

Extra toelichting
kom zeker nog een keer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly van Tiel 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website!

Service
Snelle en correcte levering.

Aanbeveling
Prima en snelle service is altijd aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjiel 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Goede site, duidelijke info. Filmpjes zijn erg handig. Al worden er soms wel andere TV's getoond in het filmpje (bijvoorbeeld in de uitleg van Smart TV).

Service
Vriendelijk personeel. Deskundigheid van betrokken verkoper in de winkel liet echter te wensen over. Kosten voor telefoneren van 80 cpm vind ik overdreven.

Assortiment
TV's uit de top 10 van jullie site staan niet (allemaal) in de showroom. Dat verwacht je wel als je naar Naarden komt.

Aanbeveling
Goede internetsite met veel informatie en handige filmpjes. Prijzen zijn redelijk. Service in de winkel is goed.

Extra toelichting
Tevreden over de Plasmadiscounter, steekt boven de concurrentie uit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

a.schweinsberg 03-09-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
snel goede bediening/voorlichting personeel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

de Kijker 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke productinformatie en snelle afhandeling van de aankoop.

Service
Heel goed. Via telefoon heb ik info over de (-)bezorging gevraagd en dit is heel goed opgelost.

Aanbeveling
Zeer goede service. Betrouwbaar.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de aanschaf van het product bij Plasma-Discounter. Zeer snelle afhandeling van de bestelling en er is goede service geleverd n.a.v. telefonische vraag. Dit e-mailbericht over de beoordeling kwam trouwens al voordat het product was afgeleverd. Iets te snel dus.!?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan-Alphen 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit Alpen aan den Rijn naar de winkel is iets minder gemakelijk

Service
Super goed geholpen in de winkel. Goed advies

Assortiment
We wisten precies wat we wilden. Verder niet aandachtig naar de rest gekeken. Maar er hingen genoeg televisies

Aanbeveling
Goede prijs / kwaliteit. Super goede service. Dus zeker het aanbevelen aan andere waard

Extra toelichting
Al met al gewoon een goede winkel met goed personeel die weet waar ze over praten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick800 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Meer als genoeg keus

Aanbeveling
Prijzen zijn goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Suc6.123 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke website hier vind je meteen wat je wil !

Service
Online bestelling was duidelijk en goed.

Assortiment
Ze kunnen het nog bonter maken , maar dit is meer dan genoeg.

Aanbeveling
Gewoon doen !

Extra toelichting
Ik heb al meer dan genoeg gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.H.Spijkstra 02-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kunt van uit je luie stoel op de site je aankoop bekijken eventueel betellen, laten bezorgen of zelf op halen.

Service
Zeer goede service,
nu twee keer een probleem gekend,alle twee de problemen goed opgelost.

Assortiment
Ruime assortiment, voor eenieder wat wils.
Van televisie tot koffie zetter.

Aanbeveling
omdat de service de bediening en het assortiment uitstekend is

Extra toelichting
graag zou zeker weer een volgende aankoop bij plasmadiscopunter doen. goede producten die ook op de site te bezichtigen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette1111 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bedrijf is goed bereikbaar en heeft ruime openingstijden (7 dagen in de week open), waardoor je altijd wel een gaatje kan vinden om langs te gaan.

Service
De service is perfect. Een echte aanrader dit bedrijf. Mijn ervaring met de service is zelfs beter dan je van een bedrijf mag verwachten. Zondag een tv gekocht (demo model) welke goedkoper is dan een nieuwe tv. Blijkt de tv eenmaal thuis aangekomen geen geluid en alleen zwart wit beeld te geven. Maandag terug gegaan naar de winkel met het idee of een ander demo model mee te krijgen of tegen bijbetaling een nieuwe aan te schaffen. Na het toestel getest te hebben wordt mij gewoon zonder problemen een nieuwe tv (zelfs een nieuwer model) aangeboden voor hetzelfde geld als het demomodel omdat ze op dat moment van deze tv geen demomodel meer hebben en van dit oudere model ook geen nieuw exemplaar. Binnen 10 minuten geregeld en met nieuwe tv weer naar huis. Deze doet het perfect. Bedankt voor de zeer goede service!!!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zie mijn toelichting bij de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernardo van de pol 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Reserveren product mogelijk. En afhalen ging prima

Service
Gewoon goed

Assortiment
Duidelijk wat er te leveren is

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Prima gegaan en duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luigii 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Snelle en eenvoudig aanschaf van een TV. De informatie per toestel is verschillend aan inhoud en duidelijkheid.

Assortiment
Doordat het een discounter is, is het aanbod wisselend. Ook is er de kans dat een geselecteerde TV net verkocht is voordat je deze wilt kopen.

Aanbeveling
Eenvoudig en snel bestellen van een TV. Weinig moeite hoeven doen, en binnen 1 dag de bestelde TV al in huis.

Extra toelichting
Eenvoudig en snel een TV kunnen vinden. De vergelijking tussen toestellen is soms wat chaotisch, doordat het niet mogelijk was TV's met elkaar te vergelijken om sneller een keuze te maken. De bestelling en aflevering na de koop ging vlot en goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Christian Doense 01-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Er is makkelijk te zoeken met verschillende zoektermen zodat je de juiste TV kunt vinden.

Service
In de winkel werd ik vriendelijk en met een lach geholpen. Ondanks dat ik de TV via de webshop al gereserveerd had, werd door de verkoper toch nog nagevraagd of ik wel de juiste beslissing had gemaakt. (Dat bleek uiteindelijk maar een extra mening is altijd welkom bij grote uitgaven)

Assortiment
Er is genoeg te krijgen, ook voor de kleinere beurs.

Aanbeveling
Inmiddels komen er in de familie al TV's, wasmachines, drogers en koffiezetters weg en bij iedereen een goed gevoel over deze winkelketen.

Extra toelichting
Daarnaast is de winkel elke dag open en wordt in de winkel niet meteen besprongen door een verkoper maar mag je eerst even alle schermen aanschouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Potter 01-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch een plasma besteld.
Reservering was geheel vrijblijvend dus je kan probleemloos je bestelling annuleren mocht dat nodig zijn.
Reservering ging soepel en duidelijk.

Service
Bereikbaarheid : Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg
Service : Meer dan voldoende en personeel heeft verstand van datgene ze verkopen.
Prijs : Gemiddeld
Helaas was de plasma die ik besteld had 90 euro in prijs omhoog gegaan )maar nog steeds niet duurder dan de concurrent.
Kosten : het enige minpuntje vind ik de € 0,80 pm die betaald moet worden voor het bellen naar de klantenservice.

Assortiment
Het assortiment via de website is uitgebreider dan in de showroom.
De website zelf is duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Goede prijs en ruim assortiment en natuurlijk niet te vergeten de 14 dagen zichttermijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pip. 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dat wat nodig is !

Service
Vakkundig personeel en beleefd.

Assortiment
Redelijk tot ruim aanbod in het assortiment.( 8 of een 9)

Aanbeveling
Ligt boven het gemiddelde ; dus geen Block of Expert.
M.a.w : geen B of tweede keus producten.

Extra toelichting
Door : Ervaring Leeftijd Prijzenbestand. Kwam ik tot deze conclusie !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rens de G 01-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even bellen voor de voorraad, en afhalen in een filiaal! Daar kan 99% van de webshops nog van leren.

Service
Goed advies in de winkel. Goed order process.

Assortiment
Veelzijdig, merken die hoog in het vaandel staan bij de consument soms oudere modellen maar dat doet niet af aan kwaliteit en service. Tevens zijn de prijzen voordeliger dan bij concens als mediamarkt/saturn

Aanbeveling
Al gedaan :-)

Extra toelichting
Bovenstaande lijkt mij voldoende beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert66 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is wel heel makkelijk om te kunnen doorklikken op een mail met de informatie dat het door mij gewenst product weer voorradig is.

Service
Vervolgens is het vandaag bestellen en morgen leveren met een SMS van het verwachtte tijdstip.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peepeejee 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor selectie gemaakt op internet. Gereserveerd en volgende dag stond de TV klaar in Naarden.

Service
Kreeg netjes mailtje van de reservering in de box.

Assortiment
Er is altijd meer, natuurlijk. Maar wij konden makkelijk vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Gewoon goed en de net, juiste klant behandeling.

Extra toelichting
Bij volgende aankoop starten we bij de XXX-discounter.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Darongke 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
gaat gemakkelijk via website

Service
product (Blackberry) werd in beschadigde doos geleverd. ook was beschermfolie eraf gehaald en lelijk erop gezet. BB was retourproduct maar dat zou niet uit moeten maken

Aanbeveling
overall goede service na gesprek medewerker over gemeld probleem

Extra toelichting
overall goede service na gesprek medewerker over gemeld probleem

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Inkoopster 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was duidelijk en overzichtelijk voor een website winkel.

Service
Telefonisch service was prima alleen zou het meer via email op de hoogte gehouden willen worden over het proces van de zending(en).

Assortiment
Ik heb niet alles in de webwinkel kunnen vinden of was het prijs duurder dan bij andere aanbieder.

Aanbeveling
Webwinkel is zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Al met al een prima webwinkel waar je zeker terug zal komen om te shoppen bij de volgende aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

G. Achterberg 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig de bestelling te plaatsen

Service
Bestelling op tijd geleverd.

Assortiment
Muurbeugel assortiment mag uitgebreider. Bij Samsung TV bijvoorbeeld Samsung muurbeugels

Aanbeveling
Totaal assortiment, zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

jeroenbuik 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk je bestelling plaatsen zonder al teveel stappen.

Service
Handige toevoeging zou zijn om een bezorgmoment te kunnen kiezen. Zeker bij bestellingen die je express laat thuisbezorgen en die je dus liever niet bij het postkantoor laat bezorgen.

Assortiment
Tot nu toe elk product (wat ik hier kan verwachten) wat ik zocht op deze site gevonden.

Extra toelichting
Na het beslissen welke tv ik wilde kwam plasma discounter er op de vergelijkingssite er als goedkoopste uit. Daarnaast was dit ook nog de best beoordeerlde webshop en die combinatie komt niet altijd voor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 25 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is goed overzichtelijk op een ipad. Maar kon niet zo snel mijn eerder bekeken producten terug vinden

Service
Tv deed het na 24 al niet meer. Als het goed is wordt die direct morgen gewisseld. Dat is nog afwachten. Als dat zo is een 10

Aanbeveling
Door beslist bij jullie uitgekomen. Zal zeker de service aanraden en snelheid. Maar uiteindelijk draait het toch om de prijs. En die was in dit geval ook goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sjeng814 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was binnen 5 minuten afgerond.

Aanbeveling
"Vandaag besteld, morgen in huis", wordt er op de website vermeld.
En dat was ook zo. Jammer dat Post NL zich niet aan de aflevertijd kon houden (tussen 10-12 uur werd ruim 16.30 uur waardoor je toch de hele dag thuis hebt moeten blijven, maar dar kan de leverancier natuurlijk niets aan doen!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

K. Bruin 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke installatie en gebruik. Plug and plat.

Service
Bestelling en betaling waren gemakkelijk en duidelijk. Ook snel bezorgd. 5 voor 8 nog even snel besteld volgende dag in huis.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht. Goedkoper dan bij een groot media warenhuis.

Aanbeveling
Vaker wat besteld hier. Goede service voor een goede prijs.

Extra toelichting
Goed product doet wat we er van verwachte. Makkelijk in gebruik en niet hinderlijk in het zicht. Winkel ook goede service voor goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha4 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede beschrijving,makkelijk te bestellen,snel bezorgd

Service
Veel E-mails om goed de bestelling te kunnen volgen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Hoge mate

Extra toelichting
Te weinig ervaring om hierover te kunnen oordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Prins 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Mijn bestelling heb ik gedaan via het internet. Mede door het filmpje wat op de site stond had ik al veel informatie gehad over mijn aankoop.

Service
Vanaf de aankoop tot aan de levering heb ik tot nu toe goede service (statusupdate bestelling etc.) ontvangen.

Aanbeveling
Na mijn bestelling heb ik de site al aanbevolen aan een aantal vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thoompje91 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Smeller service binnen, geen 10 minuten binnen gestaan!

Service
Vriendelijk personeel met verstand van de producten!

Assortiment
Elk type tv hangt er wel, van goedkoop tot duur alles staat er!

Aanbeveling
Heb dit al aan enkele vrienden/familie doorgegeven door de service.

Extra toelichting
Goede overzichtelijke winkel met vriendelijke personeel en verstand van producten. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van der Luijt 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijs, goede melding over levering

Service
Binnen de bepaalde tijd bezorgd en direct antwoord op vragen en mails.

Assortiment
Alles is mogelijk groot, klein. Lcd, led, plasma

Aanbeveling
Voldoet aan alle aspecten van een goede webshop

Extra toelichting
Alles was volgens wens, zelfs na een foute bestelling werd alles keurig in orde gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JennyP12 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel selectiecriteria, een extra pluspuntje zou zijn als je toestellen makkelijk kunt vergelijken.

Service
Prima service, jammer dat de levertijd iets langer is bij sommige betaalmethodes.

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Al met al heel tevreden met de service en het toestel.

Extra toelichting
Prima tv voor dat geld, boven verwachting! En op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Rijken 31-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, overzichtelijke winkel en voor ons op een prima afstand. Dus thuis de keuze bepalen en in de winkel je laatste twijfels laten wegnemen.

Service
Je wordt prima geholpen, de verkopers nemen alle tijd voor je en alles wordt keurig afgehandeld.

Assortiment
Ruim voldoende. Als je hier niet kunt slagen dan weet ik het ook niet meer.

Aanbeveling
Tja, lees al het bovenstaande en je zult begrijpen dat deze winkel heel warm aanbevolen zal worden.

Extra toelichting
Prima winkel met prima spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco433 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Naarden is makkelijk bereikbaar, Parkeren voor de deur. Donderdagavond gereserveerd op internet, vrijdagmiddag eigentijd bepaald en gaan ophalen. easy.

Service
Tv wordt naar auto gedragen. Snel geholpen en uitleg gekregen daar waar gewenst.

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
Hoog. gemak en keuzemogelijkheid en beschikbaarheid die op internet valt terug te leen. Prima.

Extra toelichting
Nog nooit zo makkelijk een tv gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Falco en Eva 31-08-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is zeer helder en straalt vertrouwen uit. Mede door de product video's.

Service
Telefoon werd snel opgenomen en vragen goed beantwoord. Wel vroeg ik me af waarom er extra telefoonkosten verrekent werden. Ook in de winkel goed geholpen en heeft de werknemer zelfs de tv in de auto gezet.

Assortiment
Zeer groot assortiment, vind de combi van webwinkel en luxe showroom een uitkomst. (In tegenstelling tot Electrabel winkels waar alle tv's staan te ruisen)

Aanbeveling
Combi van aanbod, prijs, service en bovenal de mooie showroom met expertise maakt dat ik iedereen verwijs naar plasmadiscounter. Ik kom hier zeker terug.

Extra toelichting
Zowel omdat ik graag mijn aankoopbedrag terug win en omdat ik erg tevreden ben met het product en de service van jullie winkel, wil ik jullie graag nogmaals bedanken. De tv staat als gegoten in ons nieuwe huisje. Leuke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews