Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johanna 23 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke site !!!

Service
Het gratis bezogen top!!!

Assortiment
Ik vond wat ik zocht een TV met DVD speler en USB aan sluiting

Aanbeveling
zeer zeker naar iedereen toe , en mijn zoon atendeerde me op Plasma Discounter .

Extra toelichting
Gewoon super geregeld alles !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoomricardo 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De diverse merken en produkten zijn via overzichtelijke sites makkelijk en snel te vinden. Dit geldt ook voor bestelling, betaling of de goede en nette garantie en retour voorwaarden.

Assortiment
Plasma-discounter.nl heeft een brede range aan huishoudelijke en televisie produkten en merken. Tegen vaak aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Een bezoek aan de site van Plasma-discounter.nl is aan te raden voor iedereen die zich orienteert op een nieuwe televisie of andere huishoudelijke apparatuur.

Extra toelichting
Plasma-discounter is mede vanwege de vaak goede verhouding tussen prijs en kwaliteit een even bekende als interessante aanbieder van diverse produkten voor consumenten. Bovendien kan men eventueel ook nog terecht bij een fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Charlotte2311 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling geen gemakkelijk en snel.

Service
Goede service. Ik kreeg na mijn bestelling meteen een e-mail met daarin de bevestiging.

Assortiment
Een ruim assortiment met goede beschrijvingen.

Aanbeveling
Het is een fijne webshop die overzichtelijk is en ook vele malen goedkoper dan andere webshops

Extra toelichting
Ik heb afgelopen week een tevisie gekocht welke ruim 30 euro goedkoper was dan op andere webshops. Het bestellen ging heel snel en de televisie had ik 2 dagen later al in huis. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze webshop en zal in de toekomst weer hier bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nataschakievit 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op de site en was zo besteld!

Service
Tv was in 1e instantie niet leverbaar....maar je kan op de hoogte worden gehouden en zo gauw als het weer leverbaar was kreeg ik netjes een mailtje.

Assortiment
Genoeg keuze tegen een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Al 2x een tv besteld, zeer snel in huis, goede service en lage prijzen.

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid6868 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
voldoende filters om de uitgebreide selectie te beperken. uitleg over wat wat is

Service
niet echt mee te maken gehad maar alles wat gemaild is qua tijden etc was correct

Assortiment
zou bijna zeggen teveel. maar door goede filters gelukkig wel selectie kunnen beperken

Aanbeveling
overzichtelijk met veel info. kwam qua prijzen ook goed uit de bus. als zoonlief zijn gespaarde geld uitgeeft kijk je goed dat hij niet te veel betaald

Extra toelichting
duidelijke site, overzichtelijk, snelle levering. inderdaad voor 8 uur besteld en de dag erna in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten en Marie 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk gevonden en bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
ja zeker. alles verliep super

Extra toelichting
snelle en goede levering tegen een goed prijs, wat wil je nog meer!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van den Broeck 24-09-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heerlijk op zondag open!!

Service
goede uitleg en een niets wetende klant toch alles netjes uitleggen
wat voor één simpel is is voor de ander onbegrijpbaar

Assortiment
te veel

Aanbeveling
service, uitleg ook via de website en natuurlijk de prijs van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter-van-D 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met veel en ter zake doende informatie. De korte youtube filmpjes zijn prettig en informatief

Service
Aardige medewerkers bij de klantenservice. Heb deze twee keer nodig gehad. Had het idee dat het wel een generiek callcenter was waar men op basis van de vraag verder verwijst ipv daadwerkelijk kennis in huis te hebben

Extra toelichting
Goede en uitbreide webshop. Veel informatie voorhanden. Betrouwbare uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de big 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig op internet gesurft.

Aanbeveling
het assortiment is heel breed genomen. zoveel keuze is er te bieden.

Extra toelichting
door het ruime assortiment heb ik na 1 uur zoeken mijn tv 3d smart tv en 1 blu -ray 3d gekocht.

Review criteria:

Goed

Reageer

Nic73 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker overzichtelijke site, filters werken perfect en de filmpjes zitten mooi in elkaar.

Service
Goede service, snelle levering, keurige en vriendelijke bezorgers

Assortiment
assortiment is goed, genoeg keuze

Aanbeveling
mooie aanbiedingen en snelle levering.

Extra toelichting
wij hebben een plasma tv gekocht en zijn dik tevreden. Een mooiere aanbieding als bij de plasma-discounter hebben we niet kunnen vinden. Goede service, nette en snelle bezorging en een overzichtelijke site. Volgende keer weer bestellen bij de Plasma-Discounter!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pinda123 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima site en heel makkelijk te vinden en te bedienen

Service
's avonds bestellen en de volgende dag binnen in huis, goed in de verpakking, top

Assortiment
We keken eigenlijk alleen maar naar en led tv, en gevonden!!

Aanbeveling
Heel makkelijk en erg goed verzorgd.

Extra toelichting
Wij vinden in het algemeen dat de discounter groep een goede site heeft en een prima snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva87 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Reserveren ging simpel en snel.

Service
Top, er werd zelfs aangeboden om de televisie naar de auto te brengen.

Assortiment
Veel keuze en een goede beschikbaarheid

Aanbeveling
Door de goede prijzen en goede service zou ik jullie aan een ieder aanbevelen

Extra toelichting
Op zondagavond de televisie gereserveerd en maandag direct op kunnen halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Mooijman 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je geen verstand hebt van tvs vind ik het moeilijk de juiste keuze maken, maar dan heb je zo naar de Service gebeld en krijg je alle uitleg die je nodig hebt :).

Service
Al mijn vragen werden fantastisch beantwoord en ik werd heel vriendelijk geholpen. Zelfs met vragen waarvoor ook zij even verder moesten zoeken op internet.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geweldige service en super snel!

Extra toelichting
Geweldige service en super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Verhoeven90 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is erg overzichtelijk, alles mooi onderverdeeld in menu's en submenu's. Erg prettig om mee te werken. Na een aantal eenvoudige kliks en je gegevens invullen was ik al klaar om de betaling af te ronden. De site is door vrijwel iedereen te begrijpen. Geen moeilijkheden, erg gebruiksgemakkelijk

Service
Ik was een jaar geleden al opzoek naar een nieuw televisie met alles erop en eraan. Ik had op dat moment andere uitgaven en liet het tv gebeuren een beetje varen. Ik hield wel jullie website in de gaten. Van de week was ik eruit. Ik wilde een nieuwe tv hebben. De manier van een tv presenteren via een youtube filmpje met een uitgebreide uitleg was al genoeg om de doorslag te geven. Ik werd overtuigd en heb direct mijn bestelling geplaatst. Ik hoefde niet te vergelijken met andere sites want jullie zijn in mijn ogen gewoon de beste met een prachtige prijs. De bestelling was de deur uit en de dag erna was hij al binnen! wat een top service en duidelijkheid!. Bedankt!

Assortiment
Het assortiment is goed, niet te veel, niet te weinig. Zo houden jullie het overzichtelijk en wordt het niet te moeilijk om een keuze te maken. In mijn ogen hebben jullie gewoon alles wat ik mij kan bedenken qua beeld en geluid.

Aanbeveling
De uitleg in de youtube filmpjes zijn uniek. Het super duidelijk en je weet wat je koopt. De specificaties worden toegelicht en je hoeft niet meer verder te zoeken. Ik ben zeer te vreden, ik heb iedereen ook duidelijk laten weten op de opleiding dat mijn tv van plasma-discounter komt.

Extra toelichting
Ik wilde al enige tijd een nieuwe televisie, ik hield jullie website al een tijdje in de gaten en kwam toen tot mijn keuze om voor mijn fantastische samsung te kopen. Ik was meteen verkocht, het filmpje heeft mij erg overtuigd, ik had gewoon geen vragen meer. Het was compleet duidelijk. Ik weet 100% zeker dat ik mijn home cinema set ook bij jullie ga bestellen. De levering was zo super snel, alles was gewoon top! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Hondelink 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website was helder en het product wat ik zocht was makkelijk te vinden en de info's van Tom heel duidelijk

Service
service was uitstekend zeker als je per website besteld word je goed op de hoogte gehouden en voor het beantwoorden van vragen hoef je niet lang te wachten

Assortiment
Het Assortiment is erg groot en de producten waar ik tussen wilde kiezen stonden er allemaal bij
De prijzen zijn concurrerend en als je goed zoekt kun je misschien een paar tientjes goedkoper ui zijn, maar hoe is dan de service, die is zeker dat kleine verschil gewoon waard

Aanbeveling
Opmerkelijk is dat als ik op zoek ben naar een product, ik altijd 3 winkels in mijn zoektocht bezoek en daar dit Tommetje altijd bij. Dus waarom zou ik iemandanders deze winkel niet aanbevelen gezien bovenstaande

Extra toelichting
Brede produktrange, goede voorlichting ook via de filmtjes van Tom, concurrerende prijzen, goede communicatie na de koop Wat wenst een mens nog meer? O ja het geluk dat het product wat je zoekt ook nog in de opruimingskelder staat ook nog. Kortom ik ben een blij mens, bedankt Tom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loovens 24-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website; goede uitleg. Winkel prima. Kan kopen in de winkel of via site.

Service
Prima en voortvarend na even gewacht te hebben

Assortiment
Ruimschoots voldoende

Aanbeveling
Zeker; niet perse en altijd de goedkoopste, maar wel goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

R vd Spoel 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon direct vanaf je ipad

Service
Snel en goed geleverd, iedere stap te volgen

Assortiment
Prima keuze, ff zoeken en klaar

Aanbeveling
Al drie keer gedaan ;-)

Extra toelichting
Zeer tevreden, prima site en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dake23 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website kon ik mijn voorkeuren opgeven waarna ik overzichtelijk een keuze kon maken uit het product wat ik graag wilde hebben.

Service
Niets op aan te merken. Snel, makkelijk en een degelijk product.

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben kon ik krijgen behalve een plafondsteun om een tv op te hangen.

Aanbeveling
Absoluut aanraden.

Extra toelichting
Snel, makkelijk en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rubber duckie 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer duidelijke beschrijving zou een 10 zijn als ook nog is bij stond of artikel op voorraad is of niet.

Service
Niks op aan te merken duidelijk mail verkeer of betaling rond is en pakket onderweg topper!

Aanbeveling
Ben zeer tevreden bestel vaker tv's voor onze bingo avonden dus zal er nu vaker aan denken om dit bij jullie te doen

Extra toelichting
Klasse bedrijf totaal geen min punt ondervonden bij de bestelling betaling en levering. Topper ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend Honingh 24-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende product informatie

Service
Snel geholpen in de winkel,na aankoop werd de tv in de auto gedaan. Telefonisch prima advies
tijdens in bedrijf stellen.

Assortiment
Aangekocht type stond niet in showroom, maar de keuze was reeds op de website gemaakt.
De prijs was niet de laagste van overige aanbieders, maar een bekend adres is ook veel waard.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Extra toelichting
Naar mijn waarheid ingevuld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Hooghart 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke site, keuzemogelijkheden zijn makkelijk te sorteren.

Service
Vriendelijk personeel aan de telefoon die erg behulpzaam was.

Assortiment
Een hoop producten voor scherpe prijzen.

Aanbeveling
Erg tevreden met de website en hulp

Extra toelichting
Goede overzichtelijke website met goede keuzemogelijkheden, een hoop producten en een scherpe prijs. Via telefoon hulp gehad bij het bestellen van een product, dat niet meer beschikbaar leek te zijn, maar dit wel was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Art Line 24-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Een klein puntje; Ik reserveer via internet. Op het moment dat ik kom ,zijn er geen klanten in de winkel, maar vervolgens moet ik 20 minuten wachten voordat het scherm uit het magazijn komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rimo70 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super vlot

Service
super service gebeld gereserveerd toestel opgehaald alles snel verlopen

Assortiment
prijs was goedkoopste van alle winkels ,assortiment breed

Aanbeveling
heb ik aan veel vrienden verteld over Julie

Extra toelichting
heb ik aan veel vrienden verteld over julie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rap74 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
TV was op voorraad en kon zo worden meegenomen.

Service
Prima, maar wel aan te raden is om bij de verkoop van een Samsung TV te vermelden dat de TV uit zichzelf het contrast kan dimmen (eco-modus). Op het moment dat de tv uit zichzelf ineens het contrast gaat dimmen, maakt dat je denkt dat tv ondeugdelijk is. Uitvinden dat de ecomodus daarvoor zorgt is niet eenvoudig.

Aanbeveling
Goed assortiment en degelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilona Koopmanschap 23-09-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Aan de balie werd ik geholpen en mijn tv werd naar boven gehaald. Er werd mij verteld dat ik binnen een week de mogelijkheid had om de tv bij problemen kosteloos om te ruilen. Heel fijn.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel dat de tijd nam voor een persoonlijk praatje en zo nodig hilp

Extra toelichting
Ik was erg tevreden over de snelheid en proffesionaliteit waarmee ik geholpen werd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moun Ams 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Reed er heen en het lag voor me klaar.

Service
Goede en eerlijke service.

Assortiment
Vrijwel alles is er te krijgen

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment, goede prijzen, goeie bezorgservice.

Extra toelichting
Altijd goede ervaringen met aankopen bij plasma discounter. Ooit mijn eerste LCD tv hier gekocht en altijd goede service gehad. Daarnaast hele scherpe prijzen en goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

november54 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
wij kregen goede en volledige uitleg tussen de verschillende smart televisies

Assortiment
voldoende
van iedere soort was er iets de verkoper vertelde verder welke afmetingen er waren
dus meer was er voor ons ook niet nodig

Aanbeveling
wij vonden het een fijne winkel met gratis parkeerplaatsen

Extra toelichting
Wij gingen weg om ons te oriënteren naar smart televisies, maar wel met de intentie om als we iets zagen wat we leuk vonden om het te kopen. door de voorbeelden die in de winkel waren en de goede uitleg van de verkoper waren we direct besloten om het toestel, wat ook nog op voorraad was, mee te nemen. we genieten van de televisie! hij is prachtig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter_2014ABCDE 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel modellen te zien

Service
Niet opdringerig, vriendelijk en professioneel

Assortiment
Weinig OLED

Aanbeveling
Goeie service

Extra toelichting
Goeie service en op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mikewol 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site kan je alle producten goed vergelijken. Vooral de filmpjes geven een duidelijk beeld wat het desbetreffende apparaat allemaal kan.

Service
TV en muurbeugel werden netjes de volgende dag geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Alle nieuwe modellen aanwezig. super veel keus.

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen. Aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Nieuwe smart tv gekocht. Op de site kan je alle tv`s makkelijk en op je gemak vergelijken. Besloten om de Samsung UE46F8000 te bestellen. En heb er geen spijt van gehad. Super beeld en coole gadgets voor een reële prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Neele 23-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg eenvoudig om het product te bekijken. er waren zelfs kiosk pc's aanwezig om de site te bezoeken terwijl je in de winkel was.

Service
service is uitstekend, ik wilde een tv kopen uit de opruimkelder maar deze bleek een oost europees model te zijn, de medewerker was zo vriendelijk om mij hierop te wijzen. Mijn eerste tv die ik ophaalde bleek bij thuiskomst gebarsten te zijn, ook was de inhoud van de doos niet compleet helaas, vermoedelijk al open geweest. Direct terug gereden en probleemloos omgeruild, klasse!

Assortiment
In Naarden hangen wat weinig televisies, er staat een stuk meer op de site.

Aanbeveling
Ik wist al van een vriend van mij van jullie winkel af en kwam jullie steeds tegen op vergelijksingssites, aangezien ik vlakbij jullie winkel werk (peak-it in Naarden) was de keuze eenvoudig, bovendien zijn jullie zelfs een stuk goedkoper dan de zaken als mediamarkt en saturn, dit is prijzenswaardig!

Extra toelichting
Allereerst, complimenten voor de snelle service. Ik wilde eerst en tv kopen uit de opruimkelder, maar de medewerker wees mij erop dat dit een oost Europees model was, ik heb toen maar besloten om er een uit de winkel aan te schaffen. Mijn tv bleek bij thuiskomst kapot te zijn en de inhoud van de doos was niet compleet, direct teruggereden en probleemloos omgewisseld. Ik kan nu genieten van mijn cinema 3d tv! een van jullie pluspunten is dat jullie ook gewoon op Zondag open zijn, wat mij perfect uitkwam want de Zaterdag avond ervoor gaf mijn oude plasma de geest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sjaak1956 23-09-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles perfect verlopen, aankoop bezorging en hij doet het perfect, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmeeuwsen 23-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
TV gekocht in de winkel in Naarden. Overzichtelijke, ruime showroom met een duidelijke merk-indeling.

Service
Vriendelijk geholpen, deskundig advies gehad en alle tijd voor ons genomen.

Assortiment
Van zo'n beetje elk merk hangen de top-notch producten in de showroom. Daarnaast zijn via de verkopers en op we website ook nog oudere of demo modellen te verkrijgen.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel, kwaliteitsproducten.

Extra toelichting
Voor de oriëntatie op een nieuwe tv eens naar Plasma Discounter gegaan. Uiteindelijk vanwege de goede service in de winkel en de voordelige aanbieding (demo model tv + soundbar) direct besloten tot koop over te gaan. Enig minpuntje is dat verbinding van soundbar met tv via optische kabel moest, maar tegenwoordig zitten er ook geen HDMI kabels bij een tv dus dat moest sowieso apart aangeschaft worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf Kroon 22-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere website en goed geholpen in de winkel

Service
kundige onafhankelijke service

Assortiment
zeer ruim is merk en prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

piet 2003 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en prettigge inrichting.

Service
Vragen konden makkelijk worden gesteld en werden op een prettige manier beantwoord.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende,had mijn keuze eigenlijk al bepaald.

Aanbeveling
Deskundig personeel in een prettige werkomgeving.

Extra toelichting
Denk dat deze alin ruime mate is weergegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joan van den Akker 22-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is heel makkelijk te vinden. Eerst op de site gekeken daarna naar de winkel gegaan.

Service
De medewerker was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik vertelde wat ik zocht en hij kwam met een aantal suggesties. Verder kreeg ik ook uitleg over de televisie vDe koop was snel geregeld.

Assortiment
Niet zo heel groot voor 32 inch televisie's ( geen smart )

Aanbeveling
Goede uitleg vriendelijk personeel en makkelijk te vinden. Via internet ook makkelijk te bestellen.

Extra toelichting
Goede uitleg vriendelijk personeel en makkelijk te vinden. Via internet ook makkelijk te bestellen. Wanneer je langer moet wachten op je aankoop dan normaal wordt dit opgemerkt en wordt je voorzien van koffie. Daarna volgt de uitleg waarom je langer moest wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mathieu1979 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel gemakkelijk om via de website je gewenste product te vinden en te bestellen. Top levering.

Service
Snelle levering. Overzichtelijke site.

Assortiment
Voldoende keus om het juiste product naar je eigen wens te vinden.

Aanbeveling
Uitstekende range aan producten. Voor ieder wat wils voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
In een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meps 22-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Je ziet een product en de prijs is zeer gunstig.

Service
Na de koop bleek het product beschadigd te zijn en dit was niet gezegd en dit was het laatste exemplaar, dus moest er iets geregeld worden wat lastig was en we moesten bijbetalen wat niet gelukkig uitpakte. Voor verbetering vatbaar voor toekomst.

Assortiment
Breed, maar soms onduidelijk wat ermee demo bedoelt wordt.

Aanbeveling
Mijn eerste indruk was goed maar toen ik het product ontving gingen bij ons de haren overeind staan. Ik zou men eerst 2 keer bedenken voordat ik weer een dergelijk bestelling plaats.

Extra toelichting
De online shops schieten als paddenstoelen uit de grond wat natuurlijk een goed recht is, alleen de service vind ik dan minder handig want je moet telkens 1 of 2 dagen wachten voordat er iets gebeurd. Tevens vind ik het een vreemde ontwikkeling dat er bij nieuwe apparatuur geen gebruiksaanwijzing meer wordt geleverd. Ik kan nergens het internet vinden dat dit een nieuwe standaard is. Over de afhandeling van de financiële zaken vindt ik het wat minder want je hebt een product gekocht en er is iets vreemds mee dan moet je eerst bijbetalen voordat het product wordt geleverd. Ik wanneer ik iets lever en het is niet correct dan betaald een klant niet en hier wordt er pas geleverd als er betaald is. Dit is soort krediet verstrekking wat niet helemaal eerlijk is. Meer wil ik er niet over kwijt.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

René1969 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Mijn zoon(tje) tevreden over zijn TV. Moet ik hem natuurlijk niet ergens anders kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Praterop 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website werkt 100%. Geen leugens over levertijden en voorraad zoals op andere site (plattetvdiscounter)
Verschillende tv zijn gemakkelijk te selecteren op specs die jij wil.

Service
Nog geen gebruik van hoeven te maken :)

Assortiment
Heel veel keus

Extra toelichting
Vrijdag besteld om 11:00 en de volgende morgen binnen. De voorraadstaat is ook op de website meteen aangepast. Makkelijk onderling tv vergelijken. Geen valse beloftes en niet kunnen leveren omdat LG zogenaamd niet levert maar volgens de site wel op voorraad heeft . Niet de allergoedkoopste maar wel goede en eerlijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan3121 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De eerste selectie gedaan via de webshop eerst thuis daarna in de winkel. Omdat ik op 5 afstand woon even gaan kijken. en direct televisie meegenomen.

Service
Prima geholpen in de winkel

Assortiment
Veel keuze in en scherp geprijsd. Mooie televisie gekocht.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen voor tv maar ook voor magnetron, bbq, koffieautomaat.

Extra toelichting
Prettige winkel met scherp geprijsde producten. We komen er vaker en in de toekomst zeker weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam_Sung12 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Loopt naar binnen en met je product naar buiten.

Service
Klantvriendelijke service alleen verkoper niet op de hoogte van alle functies.

Assortiment
Genoeg keuze.

Extra toelichting
Prima Soundbar, makkelijk te instaleren en connecten met je Samsung tv.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Taco8000 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gevonden via Google, zeer scherpe prijs, te voldoen via bankoverschrijving, super!

Service
Opvolgende mails volgen zeer snel, item nog vóór het weekend ontvangen!

Assortiment
Best een ruim assortiment, maar ook weer geen wildgroei.

Aanbeveling
Zoals hierboven omschreven hebben jullie goede service, veel gebruiksgemak, m'n oma zou nog kunnen bestellen en ruime keuze.

Extra toelichting
Top website, slim opgezet, BN-er erbij en toch de scherpste prijs.. :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SMKJ 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijk te vinden, makkelijk te navigeren, voldoende info over product, voldoende info over bestelprocedure. Ik was erg onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestelling werd afgeleverd!

Assortiment
genoeg keuzes waren mogelijk, ik had de mijne al gemaakt, dus was het makkelijk

Aanbeveling
Ik bezocht de site ook op aanbeveling van iemand anders, hij had geen ongelijk!

Extra toelichting
Online winkelen wordt alsmaar belangrijker, dus is het van belang dat consumenten hun goede en hun slechte ervaringen kunnen delen met anderen. In dit geval alleen maar goede ervaring! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël1234 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg duidelijk en overzichtelijke website. Bestelprocedure ging erg makkelijk en de producten werden keurig thuis afgeleverd. Top.

Service
Gedurende het bezorgingsproces uitvoerig op de hoogte gehouden en dit was erg prettig.

Assortiment
De keuzes die ik voor ogen had, waren allen aanwezig. Daarnaast waren er nog voldoende alternatieven aanwezig, zodat ik goed kon vergelijken.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Erg veel gemak voor goede kwaliteit en betrouwbaarheid!

Extra toelichting
Na uitgebreid onderzoek had Plasma Discounter steeds de voordeligste prijs in combinatie met een goede service. Op internet veel positieve recensies over de winkel gelezen en op basis daarvan mijn aankoop gedaan. De service was inderdaad uitstekend en ik ben erg blij met het aangeschafte product en de betaalde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marklinner 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed zoekfilters als je gericht naar een nieuwe TV wilt zoeken

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Goede service, strakke prijzen

Extra toelichting
Zeer tevreden over Plasma-Discounter. Hier al verschillende aankopen gedaan, zou het direct weer doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baskindo 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, overzichtelijk en duidelijke informatie.

Service
Had een vraag dus heb even gebeld werd goed en netjes geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen, goede ervaring mee.

Extra toelichting
Goede snelle service, duidelijke site met veel informatie, dus kom hier zeker nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EliasVisser 21-09-2014

Algemene score

10,0

Gemak
super duidelijk

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moontje-035 21-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer klant vriendelijk & bied een luisterend oor!

Aanbeveling
Ik raad iedereen het aan.

Extra toelichting
we zochten een nieuwe betaalbare tv, op internet kwamen we hier uit en besloten een kijkje te nemen. We werden vriendelijk ontvangen, ze bieden een luisterde oor en we werden goed geholpen. Kortom een top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidon 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitleg op de site en de volgende dag al in huis super.

Service
Vandaag bestelt morgen in huis kan niet beter

Assortiment
Van alles wat

Aanbeveling
Zeker aanbevolen aan vrienden en familie

Extra toelichting
Fijn site met goede uitleg en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Bogaers 21-09-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, ook meteen gezien dat de tv op voorraad was. Ik kon hem meteen gaan ophalen.

Service
Winkel was makkelijk te vinden, voldoende parkeergelegenheid. De tv werd door een medewerker ook nog eens netjes in de auto gezet. Klasse!

Assortiment
Ik denk dat de meeste gangbare tv's in het assortiment zijn opgenomen. De prijzen zijn gelijk aan de goedkoopste aanbieders. Prima dus!

Aanbeveling
Prima winkel/webshop om een tv of ander apparaat aan te schaffen. Ik heb al vaker apparaten besteld hier.

Extra toelichting
Prima winkel/webshop. Kan ik iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews