Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aart van T 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Uitgebreide informatie bij elk apparaat (dat krijg je niet meer overal...)

Service
Prima geholpen in de winkel. Prettig om dat de apparaten waar ik uit wilde kiezen ook aanwezig waren

Assortiment
Prima, ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zie bovenstaande voordelen

Extra toelichting
Ik heb vooraf op de website prima en uitgebreid uit kunnen wat ik wilde en ben vervolgens in de winkel goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dorstjer 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat is nou makkelijker dan uit je luie stoel een tv te bestellen

Service
de tv werd netjes op tijd bezorgd

Assortiment
ruime keuze aan materiaal en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
alles verliep soepel en je wordt goed op de hoogte gehouden van begin tot het einde . Vind het een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonhuisje 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor de deur parkeren

Service
vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Gemak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

loes.boogaard 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bdienen

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruim voldoende keuze uit verschillende soorten tv's

Aanbeveling
snelle levering en contact met de klantenservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle1974d 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst lukte het niet om een demomodel te bestellen tegen de juiste prijs. Na contact met de klantenservice lukte het prima.

Service
Zie bovenstaande.

Aanbeveling
Zeer snelle levering en goede klantenservice.

Extra toelichting
Erg snelle levering en erg vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Akker 26-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel heb je genoeg keuze en kan je op je gemak rondlopen zonder gehinderd te worden.

Service
Je wordt vanaf binnenkomst goed geholpen voorgelicht en men vraagt wat en waar jouw product moet komen, je wordt van gedegen advies voorzien

Assortiment
gewoon goed, er is genoeg keuze, en alles staat ruim opgesteld, zodat je een wel overwogen keuze kan maken

Aanbeveling
een winkel waar je ongedwongen kan rondlopen en zelf kan beoordelen wat je wil, uitgebreide keuze mogelijkheden en daarbij deskundig personeel

Extra toelichting
Een top winkel, waar je je nog echt klant voelt, je wordt serieus genomen, en men bedient je van gedegen advies. Vriendelijk personeel, men neemt de tijd voor je. Verder is er voldoende keus, maar niet overmatig, dit alles brengt rust in de winkel. Deze winkel is een echte aanrader om terug te keren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suijkerland 26-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je heb de keuze om vanuit je luie stoel te bestellen maar ook de nieuwe flatscreen te bewonderen in de mooie luxe zaak, natuurlijk met een lekker bak koffie

Service
Gweoon topservice. Ik had een andere TV in gedachte maar toen ik de verkoper verstelde dat het voor op de slaapkamer was met digitenne adviseerde hij mij een andere type. Deze was dan geen 4K maar een full HD en die was nog goedkoper ook. Gewoon dus eerlijk advies zonder aan eigen (winst) belang te denken. Top!

Assortiment
Gewoon eigenlijk bijna alles op voorraad, zo wie zo de topmerken op voorraad.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan iedereen aan, ik hoor altijd positieve reactie's van vrienden die mijn advies hebben gevolgd.

Extra toelichting
ja gewoon een hele goede winkel, met goede service. Lees de bijgevoegde tekst hierboven. Ik kom er al jaren. Wanneer vrienden het te ver vinden zeg ik altijd, doe het dan gewoon via hun website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart-Janmulder 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is overzichtelijk en alles makkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kwaliteit23 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zoals bij elke bestelling via internet

Service
Heb alleen de telefoniste gesproken en dat was ok

Assortiment
vele merken

Aanbeveling
zeker als diegene om een advies vraagt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter198054 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en mooi overzicht van producten. En duidelijk specificaties.

Service
Snelle en goede service.

Assortiment
Mooi ruim assortiment. . De merken allemaal netjes bij elkaar.

Aanbeveling
Veel makkelijker je hoeft er niet voor weg. En tevens is het 100% vertrouwd bij plasma discounter.

Extra toelichting
Erg mooie set goede kwaliteit geluid. En dat voor een zacht prijsde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Liander 25-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
ruim voldoende parkeer plaats
hulp bij het inladen en zeer correct

Assortiment
alles staat er met goede beschrijving en prijs

Aanbeveling
Werd snel en zeer vakbekwaam geholpen

Extra toelichting
Wij zouden alleen maar even kijken maar door de goede service zijn wij over gegaan tot de koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard50L 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De verkoper nam ruim de tijd om onze vragen te beantwoorden

Service
Goede keuze kunnen maken

Assortiment
Assortiment is groot en dankzij het juiste advies zijn wij tot een juiste keuze gekomen.

Aanbeveling
Door de ruime sortering en goede prijs/kwaliteit zou ik Plasmadiscounter.nl zeker bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rodin1 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk op de site vermeld, ff juiste aanduiding aanvinken en de selectie verschijnt

Service
snel verwerkt en geleverd met acceptgiro altijd makkelijk.

Assortiment
veel keus in verschillende gebieden van elektronica

Aanbeveling
goede service en overzichtelijk wat betreft website en info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Diejen 25-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online mijn product uitgezocht
Het gemak van het gebruik van filters van wat je eisen zijn.
en de bijbehorende specificatie`s en de video uitleg van Tom. Openings- tijden van de winkel, en inzien van de voorraad.

Service
Kan niet anders zeggen dat het personeel vriendelijk en professioneel te woord staat.
Een echt welkom gevoel, advies gevend en niet aandringend andere producten aanbieden.

Assortiment
Voor mijn was het ruim voldoende.

Aanbeveling
Je kunt met een gerust hart online bestellen. Maar als je fysiek het product wil bekijken zou ik langs de winkel gaan. De winkel is overzichtelijk ingericht en je kunt je aankoop gelijk meenemen.

Extra toelichting
Ik had mijn LG tv via de website gereserveerd en op de dezelfde dag opgehaald in Naarden en wel op Zondag. Toen ik in de winkel kwam stond de tv al klaar en kon het gelijk meenemen. Thuis gekomen aangesloten en alles werkte perfect. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. de website, het aanbod en prijs, de service en de afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Citadel Enterprises 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen problemen ondervonden

Service
netjes en zonder problemen, direct antwoord op vragen

Aanbeveling
Alles prima verlopen

Extra toelichting
Alles is zonder problemen verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beertje 56 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dicht bij huis en alles kon ik gelijk meenemen,auto kon je makkelijk kwijt geen parkeergeld

Service
Leuke mensen die goed advies geven en duidelijk uitleg

Assortiment
Teveel .moeilijk een keuze te maken ,maar dat vindt ik positief

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
Zeer tevreden ,alles kon ik gelijk meenemen ,thuis snel alles aangesloten Door goede uitleg en alle producten zit een beschrijving bij maar eigenlijk niet nodig Als ik weer wat nodig heeft ga ik zeker weer naar naarden Ik heb nog een mailtje gestuurd, binnen een paar uur antwoord terug ,gelijk wat online besteld. zeer tevreden in een woord GEWELDIG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matu 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van het aanbod.

Service
Konden een door ons gekocht, maar niet noodzakelijk product zonder problemen terugbrengen waarna het aankoopbedrag werd teruggestort.

Assortiment
Duimaanbod met up-to-date producten voor een scherpe prijs

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker willen aanbevelen door de aandacht voor de klant en de betrouwbare service

Extra toelichting
Een goed ervaring waar ik (zelf werkzaam in de dienstverlening) grote waarde aan hecht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.C. Knijff 25-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, snel geholpen

Service
Snel en doelmatig

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Geen enkele reden om dat niet te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maryem 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles was duidelijk en helder omschreven met goede foto´s

Service
alles gaat snel

Assortiment
vldoende aanwezig om te beoordelen

Aanbeveling
makkelijk bereikbaar, ruime openingstijden

Extra toelichting
ben tevreden over de werkwijze van plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christel Breed 25-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goeie service

Assortiment
Duidelijke beschrijvingen bij de producten, mooie display

Aanbeveling
Goed bereikbaar, website is duidelijk en de service in de winkel is goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RSteur 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op mijn gemak vergelijken.

Service
Contact gehad over mijn keuze. Vriendelijk geholpen. Er kon op al mijn vragen antwoord worden gegeven.

Assortiment
voldoende ruime keuze.

Extra toelichting
Dit is de 2e televisie die ik bestel. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Beekvelt 25-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is een fijne winkel waar je erg veel kan vinden

Service
De verkopers zijn klantvriendelijk en klantgericht

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
wij bevelen deze winkel aan bij iedereen die op zoek is naar iets wat hier verkocht wordt.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over de service en persoonlijke behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odivier 25-11-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Er was parkeerplaats beschikbaar

Service
Artikel was op voorraad en ik hoefde niet al te lang te wachten

Extra toelichting
Ik ging voor iets specifieks

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard Roos 25-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goed parkeren, snel geholpen, goede ondersteuning

Service
Goede service, geen pusherige verkoop

Assortiment
De meest populaire TV's zijn aanwezig in de winkel

Aanbeveling
Ik heb al meerdere malen iets hier gekocht. Nooit problemen ondervonden. Wat ik zoek is er altijd.

Extra toelichting
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan vermeulen 71 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heb de tv met een optie voor afhalen vastgelegd kreeg daarna meteen een bericht via telefoon met de code om het product af te halen

Service
alles werd perfect uitgelegd door de winkelbediende bij afhalen van de tv

Assortiment
helemaal top van alle gangbare merken een overzicht in de winkel en ruim opgezet

Aanbeveling
goeie service ruim assortiment en makkelijk te bereiken naast a1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvdB1880 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon de best passende tv uit de top 10 gekozen, hoe makkelijk kan het zijn!

Service
TV stond klaar, geen wachtrijen, goed contact over de email.

Assortiment
Ieder model wat ik op het oog had vond ik en kon ik vergelijken.

Extra toelichting
Online shoppen zoals het hoort: goede website, goed contact via andere kanalen daarnaast (email en winkel), en goed geprijsd. Afhalen op een goede locatie, zelfs een showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WatchitNL 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Heb je net een nieuwe TV gekocht, kom je thuis, doet hij het niet goed. Dat is balen. Dus een mail naar de service afdeling gestuurd. Er is gelijk contact opgenomen met de leverancier, en binnen 2 dagen was de oorzaak van het probleem, een niet goed werkende afstandsbediening, vervangen.

Assortiment
Vele types van alle topmerken zijn leverbaar.

Aanbeveling
Goede en klantvriendelijke service in de winkel. Zoeken een passende TV die bij jouw wensen past. En nemen daar de tijd voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukentje1977 22-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is gewoon goed. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liavandalen 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was erg makkelijk kiezen omdat de website erg overzichtelijk is.

Service
Kreeg netjes een e-mail dat de betaling binnen was en een e-mail dat de tv /dvd combinatie verzonden werd.

Assortiment
Het assortiment is vrij groot wat kiezen niet altijd makkelijker maakt maar als je weet aan welke criteria je product moet voldoen heb je ook volop keus

Aanbeveling
Zeker wel het assortiment is groot.
Diverse betaal mogelijkheden.

En goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poort36 22-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke omschrijving en snel geregeld!

Service
Goed, zelfde dag opgehaald zonder lange wachttijden!

Assortiment
prima, precies waar ik naar opzoek was. Niet te groot, mooie uitstraling en functioneel!

Aanbeveling
Alles is naar tevreden verlopen. Snelle service, met gemak te bestellen en duidelijke product omschrijving! Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.J. Rooijakkers 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Scherpe prijzen, zeer snelle aflevering, track and trace is plezierig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SmokingBill 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima product gekocht bij prima winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kjell1930 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan thuis alles uitzoeken en eventueel bestellen. Maar het is ook mogelijk in de winkel de producten live te zien en info in te winnen.

Service
Service vond ik op zich prima. TV's werden zelfs in auto gezet voor me. Maar collega die mij hielp had er geen lol in had ik het gevoel. Beetje op de automatische piloot.

Assortiment
Uitgebreid, maar je kijkt toch naar hetgeen je op zoekt bent.

Aanbeveling
Mooie prijs, gemak en service

Extra toelichting
Al vaker aankopen gedaan bij Plasma discounter. Altijd goed ontvangen en geholpen. Met daarboven ook nog eens een mooie prijs. Winkel om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Staal 21-11-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Demonstratie via You Tube gaf veel informatie!

Service
Samen de grote doos veilig in mijn kleine Spark gekregen!

Assortiment
Genoeg keus en informatie over de verschillende merken!

Aanbeveling
Genoeg parkeer ruimte en rust om even rond te kijken!

Extra toelichting
Mijn keus was een 48 inch TV maar overal waren deze alleen in het zwart verkrijgbaar! Ik liet blijken liever geen zwart te willen, geen probleem de TV die ik wilde was ook in het wit leverbaar en op voorraad!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boehda 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak is,zo voor de deur uitstappen en als je wat gekocht hebt je het zo weer voor de deur inlaad en op naar huis.

Service
De service is echt geweldig.

Assortiment
Het assortiment is echt groter dan ik verwachte. Echt super en ook erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Het is erg klantvriendelijk,de koffie staat meteen voor je klaar als je daar trek in hebt.
En je bent er nog eens een dagje uit.

Extra toelichting
Wij vinden het een hele fijne zaak. Hele goede service. En vooral erg klantvriendelijk. Dit was dus wat mijn zoon bedoelde nadat hij ook een tv bij Plasma-Discounter had gekocht. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy-re 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Staat veel informatie op de site . En ook veel fotos voor een duidelijk beeld. Verder was het gemakkelijk zoeken naar een specifiek toetsel alleen kwam ik wel steeds terug bij het totaal overzich en bleef de site niet bij hdt merk wat ik als voorkeur had ingevoerd

Service
Personeel neemt ruim de tijd voor de klant en geeft voldoende info over de producten.. ook zorgen ze voor een goed gevoel door bij twijfel de spullen te reseveren zodat je er even overna kan denken

Assortiment
Groot assortiment veel keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Het is makkelijk om even binnen te lopen en te kijken. En het vriendelijke personeel kan een helpendehand zijn bij het verschaffen van informatie

Extra toelichting
Zie bovenstaande motovaties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Speijcken 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was zeer duidelijk,het product was makkelijk te vinden.betaling was makkelijk.gegevens waren zo ingevuld,en voor je het wist stond de tv al in huis

Service
bereikbaarheid voor vragen ging goed,bij contact werd alles zeer duidelijk uitgelegd.Levering ging super snel.iets retour sturen gaat ook makkelijk.en geen extra kosten

Assortiment
Het assortiment voldoet aan de verwachtiging.Genoeg keuze in elke groep.Ik heb hier alles kunnen vinden.de prijs is concurrerend.Bijna de goedkoopste.

Aanbeveling
Snelle service en goede uitleg op alle apparaten

Extra toelichting
Eenmaal in huis gaat er echt een wereld van geluid en beeld voor je open,de mogelijkheden zijn onbegrenst.We zijn er super blij mee,en zullen ook zeker onze vrienden dit product aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moussane 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Goede produkt zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koningklant48 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Al veel gekocht. meerdere televisie's en Digitennereceiver. Prettige deskundige en meedenkende medewerkers en prima hulp als een apparaat een probleem heeft. Geeft veilig gevoel bij keurige prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boogschutter67 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bestellen zonder ingewikkelde vragen lijsten.
Overzichtelijke webshop.

Service
Super!Razendsnel!!
Met name de klantenservice een snelle reactie op mijn vraag met een duidelijk antwoord.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Ik kreeg zelf de tip voor deze site vam iemand 1 blik in de webshop en wij waren binnen 10 minuten al verkocht!!!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden en dat wil ik zeker motiveren. Mijn zoon wilde van zijn verjaardagsgeld iets kopen voor hem was natuurlijk de reden om van zijn verjaardagsgeld nog iets over tehouden.Dat kan dus alleen maar bij Plasma disccounter.Mooie aanbiedingen en wat ook fijn is om de demo-producten die ook 100% goed zijn. Wij zijn echt voor 100% fan van plasma-discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddysan 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Krijg iedere week de weekend knaller binnen, zit er iets bij, bestellen dan.Webside overzichtelijk

Service
Goede service, mijn artikel besteld op zondag , dinsdag om 14.00 uur in huis,

Assortiment
Ze hebben alles op media, huishoud etc etc

Aanbeveling
Aan iedereen, heb al meerderen producten besteld, altijd naar wens afgehandeld

Extra toelichting
zeer tevreden over deze webwinkel, jammer dat deze niet in de buurt van mij gevestigd is, dan kon je eens gaan rondneuzen, helpdesk 1 keer nodig gehad, zeer vriendelijk personeel aan de telefoon, en behulpzaam zo als het hoort te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio1963 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar klikken heb je alles besteld.

Service
Gelijk een bevestiging en binnen 2 dagen al geleverd. Perfecte service.

Assortiment
Je kunt kiezen tussen vele merken.

Aanbeveling
Zeer zeker omdat het erg gemakkelijk en betrouwbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Alexander 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat duidelijk en overzichtelijk opgesteld en is goed bereikbaar

Service
Prettige mensen die je helpen, er ook echt iets vanaf weten en daardoor je een goed en eerlijk advies geven

Assortiment
Het is onmogelijk om alle apparatuur uit te stallen, maar er is gekozen voor een goede mix tussen merken en mogelijkheden van de apparatuur.

Aanbeveling
Goede winkel met een prettige sfeer. Je word snel geholpen en de prijzen zijn er echt goed.

Extra toelichting
Ik (wij) zijn prettig geholpen en voorzien van goed advies. dat is een zeer belangrijk gegeven dat je niet met zomaar een verkoop praatje word weggestuurd. Ik koop vaker bij de Plasma discounter en dat zegt wat mij betreft meer dan genoeg, een goede winkel, een aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

twin1 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keskin5 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en duidelijk om je keuze vrij snel te maken

Service
Bestelling supersnel binnen en duidelijke en snelle info na je bestelling (facturatie, verzending, garantie, etc)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 023 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via het internet eengrote bestelling doen is goed bevallen. Het gemak dient de mens.

Service
Service is prima, niets te klagen!

Assortiment
De keuze is groot, niets op aan te merken.

Aanbeveling
Alles is goed georganiseerd en de service is prima

Extra toelichting
Via het internet een product aanschaffen is goed bevallen, dat zal ik in toekomst vaker doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy v K 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Assortiment op de website is goed, jammer (maar wellogisch) dat er in de winkel minder toestellen te bekijken zijn.

Aanbeveling
goede prijs en nette service

Extra toelichting
dit is niet het eerste toestel wat we hier gekocht hebben en waarschijnlijk ook niet het laatste.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Auke43 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal dat je de keuze hebt om online te bestellen of om bij de shop langs te kunnen gaan voor een hands on ervaring

Service
Direct antwoord op vragen via de email.
Kundig personeel. Prima!

Assortiment
Collectie op de Internetsite lijkt veel ruimer dan in de winkel

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding. Straalt vertrouwen uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ML ROZENDAAL 17-11-2014 In de winkel gekocht
huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op je eigen tijd via internet winkelen

Service
na telefoontje eenvoudig de reserveringstijd kunnen verlengen

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
prima service

Extra toelichting
als je zelf het betrokken artikel wilt ophalen, dan kan dat; zelfs met reservering !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter64K 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan je van te voren goed oriënteren.

Service
In de winkel krijg je ook nog goed advies.

Assortiment
Er is keuze uit voldoende merken.

Aanbeveling
Ik ben tevreden over de manier waarop ik geholpen ben.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews