Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jonathan 23-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren avond sonos soundbar besteld en volgende dag in huis. Snelle service en duidelijk wanneer bestelling geleverd zou worden. Erg tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yen 23-01-2018 Via de website gekocht

Top sevice voor goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het prettig om bij jullie te bestellen het is overzichtelijk en geen nonsens. Gewoon krijgen waar je om vraagt voor goede prijs en hele goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Localink 23-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende garantievoorwaarden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij televisiewinkel.nl vond ik als ondernemer de beste garantievoorwaarden. Ik wilde een TV voor op kantoor die ik kan gebruiken ten behoeve van mijn klanten. De keuze was gemakkelijk te maken, de toestellen lieten zich eenvoudig vergelijken. De gunstige prijs en uitstekende garantievoorwaarden gaven de doorslag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 23-01-2018 Via de website gekocht

Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis

Algemene score

6,0
Helaas gaat de slogan 'Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis' voor mij niet op. Mijn vorige televisie heb ik ook bij jullie gekocht en daar heb ik echt goede ervaringen mee, maar ik vind dit echt jammer. Zeker omdat ik hier een middag voor heb vrij genomen en morgenmiddag nog een vrije dag moet opnemen. Hoop dat de televisie morgen op het aangegeven tijdstip wordt geleverd.
Groeten Diana

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 23-01-2018

Beste Diana,

Nogmaals onze welgemeende excuses dat de informatie niet juist op onze website heeft gestaan.
Vanmiddag hebben wij al telefonisch contact met u gehad.
Wij werken met 2 magazijnen, bij sommige artikelen is het niet mogelijk wanneer voor 22:00 besteld volgende dag in huis, echter zou er dan automatisch een bericht bij het artikel moeten staan wat in dit geval niet is gebeurd.

Zoals afgesproken zullen wij morgen het toestel bij u leveren.
Vanavond ontvangt u van ons een track en tracé code om de zending online te volgen.

Met vriendelijke groet,

Team Televsiewinkel.nl

Reageer

Arend Quist 23-01-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop wou ik een lange tijd geleden al eens een aankoop doen. Had ik het maar gedaan want het is een geweldige shop. Niet alleen de producten zijn goedkoop, de service is er fantastisch. Medewerkers die je vriendelijk te woord staan en je fantastisch helpen. Dus alles bij elkaar kan het niet beter. Mijn volgende aankopen ga ik hier zeker weer doen!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 23-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

1telefoontje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jeetje wat maken ze het je makelijk daar ik bel op voor een reservering van een LG tv haal het zondag op en de TV wordt ook nog eens in mijn auto geladen ik zeg top.
ik zal dit zeker door vertellen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tor 23-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Zoals gewoonlijk, snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als iemand die weet wat die wil is de shop top. Gewoon binnenlopen en overleggen of uitleggen wat je wilt. Kennis en kunde is prima en dus wandel ik snel de deur weer uit met een complete Sonos set.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn 23-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden; Plasmadiscounter

Fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezellige winkel met deskundig personeel. Vooraf online al advies ingewonnen. Enige minpunt was dat we de verkeerde beugel mee kregen, waardoor we terug naar de winkel moesten. Er werd ook netjes aangeboden deze op te sturen, maar dan moesten we twee dagen wachten om de tv te kunnen ophangen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H. Drenth 22-01-2018 Via de website gekocht

Koude douche

Algemene score

4,0
Na aanschaf van een drone van 70,- die 10min. gevlogen heeft, nam de klantenservice nav mijn review contact met mij op.
Service begon veelbelovend . Uiteindelijk was 14,- aan onderdelen echt niet mogelijk na intern overleg, en ook onderdelen hadden ze niet op voorraad.
Ik heb een link gekregen van een website en dat was de service..
Als ze mij hadden gevraagd: "wat vindt U een goede oplossing?"
Televisiewinkel bestelt de onderdelen en we delen de prijs.
Dat is meedenken en service.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ronald 22-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Top services via chat en later in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een aantal vragen via de chat omtrent een (aanbiedings) LG televisie die zeer snel en vakkundig werden beantwoord. Wilde de TV ophalen in winkel en werd meteen voor mijn gereserveerd, zodat hij gegarandeerd nog zou zijn - zonder koopverplichting. Follow-up in winkel en via mail was super. Top ervaring!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

snel afgehandeld dus meteen nog een TV besteld. 22-01-2018 Via de website gekocht

wat en geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gemak om meteen na ontvangst de eerste TV vanuit je stoel onmiddellijk een 2e TV via de site van de Televisiewinkel te kopen, waarbij de keuze uit de diverse modellen en prijzen enorme goed zijn samen gesteld.
Online bestellen en betalen gaat heel eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 22-01-2018 Via de website gekocht

top produkt en thuis binnen 1 dag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd top service en doen wat ze beloven.
Beveel deze winkel aan.
En was ook de laagste prijs.
Dus mensen top winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iloon1 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe tv kwamen we hier terecht.
Goede uitleg over de verschillende tv's en duidelijk met bestellen.
Binnen 10 minuten een mail binnen en even later ook de track&trace code.
De volgende dag hadden we hem al binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-01-2018 Via de website gekocht

Enorm goed geprijsd en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze webshop ivm met de goede prijs. Samsung 4K televisie gekocht op zondag. Deze zou dinsdag geleverd moeten worden.
Helaas niet doorgegaan i.v.m. uitfasering van de gekozen TV.
Op woensdag de nieuwere versie ontvangen met €25,- korting i.v.m. de te laten levering. Deze is ook gelijk betaald. Enorm tevreden over deze service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L van Wijk 21-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Professionele keurige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze in de shop is beperkt maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door de
uitstekende site met een ruime keus aan goede en begerenswaardige artikelen.
De wachttijden aan de balie zijn soms wat lang, maar dat wordt gecompenseerd door het vriendelijke en hulpvaardige personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rick K 21-01-2018 Via de website gekocht

In zijn geheel een geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Televisiewinkel hij mij een prachtige tv geleverd. Goede beeld en geluid kwaliteit en dat tegen een zeer mooie prijs! Televisie was al binnen 2 dagen geleverd en werkte meteen. Alles was helemaal tip top in orde. Goede service, goede kwaliteit tv, en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 21-01-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Algemene score

10,0
Goed en snel, degelijk en nakomen afspraken.. Kortom, top! Alles via één kanaal wat de snelheid goed en duidelijk maakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A van den Bergh 21-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Bij jullie wel op voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren eerst bij een andere zaak geweest maar die hadden onze voorkeur tv niet op voorraad . bij jullie wel en hij werd keurig tot in de auto afgeleverd. Top Wel was er maar één verkoper op de tv afdeling en duurde het daardoor wat langer voordat we geholpen konden worden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brenda Gasman 21-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super goede service en dr juiste kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel heeft goede uitstraling en mensen lopen met goede kennis. Wij zijn super goed geholpen door Thomas. Hij was niet opdringerig en liet ons in onze waarde gaf ons tijd om na te denken over de producten die we wilden Aanschaffen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boy 21-01-2018 In de winkel gekocht

Betrouwbare winkel

Algemene score

10,0
Ik koop hier eigenlijk altijd mijn tv’s en koffiemachines. Je krijgt een eerlijk antwoord en hebt niet het idee dat ze het alleen maar voor het geld doen. Erg fijne winkel, alleen beetje druk altijd op zaterdag ;) tip ga vroeg op zaterdag. Mvg Boy

Reageer

Kijlstra 20-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch snelle service! Eerste leverantie tv kapot door waarschijnlijk transport en de volgende dag al een andere geleverd, geweldig!!

Reageer

Bert 20-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds na 22 uur besteld en de volgende morgen al geleverd. Super service, ik kan het zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 20-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle service voor een super prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste ervaring paar jaar geleden was al super net voor tien uur savonds besteld en de volgende morgen al geleverd super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O.S. 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en snelle levering volgens afspraak.
Producten beantwoorden aan verwachting en werden stevig ingepakt en netjes geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bezorgtijd niet aangegeven 20-01-2018 Via de website gekocht

bezorgtijd niet bekend, zelfs geen tijdvenster

Algemene score

6,0
vanwege niet bekend zijn van dagdeel bezorging.
wel snelle bezorging !
verder goede website, maar het zo slecht aangeven wanneer het wordt bezorgd kan echt niet meer vandaag aan de dag

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Joke 20-01-2018 Via de website gekocht

Wat een prachtige PRIJS- “WEERGAVE”!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn echt lager dan elders. De afhandeling na het plaatsen van de bestelling, loopt op rolletjes. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Bij het bekijken van de website is het allemaal al goed duidelijk. Koop je een demo; gewoon eerlijk, dat het er een is, die bijvoorbeeld 14 dagen op zicht is geweest bij iemand.
Ik kocht 2 televisies tegelijk (o.a. Vanwege de goede prijs) en er werd ook duidelijk gezegd, dat het waarschijnlijk 2 zendingen worden, omdat een tv uit een ander magazijn moet komen.
Kortom; alles duidelijk, geen onverwachte dingen; je weet precies waar je aan toe bent.
Aflevering en het volgen daarvan ook heel goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 20-01-2018 Via de website gekocht

Kan veel beter

Algemene score

5,0
Koerier reed weg voor de deur en had hem ergens anders in de straat afgegeven terwijl ik met het raam open stond te wachten.
Betreft installatie had gemakkelijker gekund door middel van een juiste beschrijving en de subwoofer werkt naar mijn mening onvoldoende merkt er amper wat van.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 23-01-2018

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van een review.
Wij betreuren het ten zeerste dat de bezorger het pakket niet gewoon bezorgd heeft terwijl u gewoon thuis was, wij zullen hier een melding van maken naar het vervoersbedrijf.
Mocht u twijfelen aan de werking van de subwoofer dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Eefje 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede prijs, geleverd via Bol.com. Jammer dat het tijdstip waarop het pakket bezorgd werd niet gegeven kon worden. Maar het is allemaal goed gekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 20-01-2018 Via de website gekocht

Absoluut de moeite..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf vanuit West Vlaanderen zeker een service waar anderen kunnen voorbeeld aan nemen. Zeer zeker tevreden met de kwaliteit/prijsverhouding van de televisie en alvast een zaak bij in men favoriete verkooppunten.. Absoluut de moeite..!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JANS 20-01-2018 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hij doet wat hij moet doen. niet duur
geeft mooi geluid. mooie koop alleen jammer dat er geen optische kabel bij zit. want die moet je er nog apart bijbestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van de Nieuwegiessen 20-01-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
De levering was niet zoals afgesproken
Vrijdag besteld normaal zaterdag leveren
Niet gebeurd, zelfs geen berichtje!
Bij klantenservice toen maar gecanceld
Zit nu al 5 werkdagen te wachten op mijn
Geld, kortom een zeer slecht bedrijf
Waar ik nooit meer zal kopen!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 23-01-2018

Geachte heer/mevrouw van de Nieuwegiessen,

Ten eerste nogmaals onze excuses dat wij uw bestelling niet op de afgesproken datum hebben kunnen leveren.
Wij hebben inmiddels meerdere keren met u contact gehad en de order geannuleerd, deze is op 22-01-2018 door onze administratie verwerkt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Sebastiaan Tabak 20-01-2018 In de winkel gekocht

Efficiënt goede online informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden met alles dat wij hebben gekocht bij al jullie winkels. De prijs is een extra motivatie

Reageer

Sander 20-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede snelle service en goede uitleg over de mogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en snel geholpen , vragen werden goed en snel beantwoord en het gekozen product werd goed uitgelegd en stond snel in mijn auto

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 20-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Rustig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rustig gelegen, gratis parkeren, ruim assortiment maar niet te kolossaal. Wij hadden het geluk dat het niet zo druk was in de winkel en al een beetje wisten wat we wilden hebben. Onze keus was gauw gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Reint 20-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via bol.com tv voor weinig geld
TV is geweldig alleen de handleiding zijn de letters veel te klein je hebt een vergrootglas nodig om het te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karaman 20-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door fouten van de bezorger waar televisie winkel niks aan kon doen hebben ze me heel goed geholpen en alle middelen in gezet om mij te helpen. Topperd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Henk 20-01-2018 In de winkel gekocht
de televisiewinkel Bronstraat 7 Naarden

geweldige service , op de afgesproken tijd geleverd door TNT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
dankzij kieskeurig ben ik terechtgekomen in de televisiewinkel , en werdt geholpen door uw verkoper FLORIS , op zeer kundige wijze, heb ik toen besloten voor de aankoop van een PhilipsTV 49US6412/12 , ik ben bijzonder gelukkig met deze aankoop , ook het Ambilight maakt het kijkplezier met het rustige geen felle kleuren tv beeld , op mijn 85 jarige leeftijd , een bijzonder ervaring , dankzij F***** heb ik voor deze tv gekozen , en spreekt daar voor mijn waardering uit , hoop er nog vele jaren plezier van te mogen hebben .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Jacobs 20-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals in de advertentie staat komen zei het, ook na en op tijd met de bestelling,
En scherp geprijsd voor de consument .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonV 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website om je te oriënteren en een snelle levering. Alles werd correct afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over deze service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Weeda 19-01-2018 Via de website gekocht

Prima geprijsd en stipt geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer binnen een jaar een prima geprijsd (weekend)koopje besteld én stipt een dag later keurig volgens afspraken ontvangen.
Deze keer een LG-Led TV die in de zomerperiode in mijn voortent dienst moet gaan doen. Wat zal (o.a.) de Tour de France op deze 80 cm beeldbuis het kijkplezier verhogen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 19-01-2018 Via de website gekocht

Top produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had nog geen ervaring met bestellen bij bol.com,maar na de nu 1ste bestelling te hebben gedaan en ontvangen vind ik het de moeite om vaker iets te bestellen bij bol.com en dus zeer te spreken over de service en bezorging...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stam 19-01-2018 Via de website gekocht

Stam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Qua levertijd dit een minder positieve ervaring
Verder scherpe prijzen en op de site gemakkelijk te selecteren

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Create2Fit 23-01-2018

Geachte heer/mevrouw Stam,

Bedankt voor uw feedback na ontvangst van uw bestelling.
Naar aanleiding van uw bericht hebben wij een melding gemaakt bij onze vervoerder, ook zullen wij dit ook handmatig in de gaten houden om onze service hierin te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Carl 19-01-2018 Via de website gekocht

Tegenvaller

Algemene score

1,0
Ondanks afspraken via mail, weigerde de transporteur het oude TV-toestel mee te nemen (nochtans een verplichting in België). De klantendienst van Televisiewinkel.nl stuurde ons wandelen met de boodschap 'ik heb geen oplossing voor u'.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 22-01-2018

Beste Carl,

Ten eerste onze welgemeende excuses dat uw oude toestel niet is meegenomen door onze vervoerder.

Wanneer er geen plek is in de vrachtwagen is een andere afspraak voor afhalen vaak wel mogelijk.
Vanuit ons zou er altijd een afhaal opdracht mogelijk moeten zijn, helaas is een van mijn collega's hiervan niet op de hoogte.
Met de genoemde gegevens kan ik uw order helaas niet terug vinden.
Wellicht dat u met ons contact wilt opnemen? Dit kan op mailadres klantenservice@create2fit.com ( o.v.v. bestelnummer)

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

D 19-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

9,0
Vandaag besteld morgen in huis, prima service.
Via bol.com besteld. Netjes op tijd geleverd binnen de afgesproken termijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Hendriks 19-01-2018 In de winkel gekocht
Naarde

Was druk!! Maar werd meteen geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel had ik al een keer bezocht en was gewoon tevreden, dus ik ging voor een tweede TV uiteraard weer naar Corronel !!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Familie Martens 19-01-2018 Via de website gekocht

Mooie tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kwamen hier op deze site, omdat jullie goedkoopste waren. We hebbenbal zo'n zelfde tv alleen groter en die bevalt ons nog steeds prima. Daarom keuze weer dezelfde in kleinere maat.
Goede service, super aflevering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 19-01-2018 Via de website gekocht

Top service en duidelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke en duidelijke site. Komt heel oprecht over. Zal hier vaker bestellen en de site bij anderen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAD Boons 19-01-2018 Via de website gekocht

Goede snelle serviceverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle serviceverlening, het juiste product op het afgesproken tijdstip en in Prima staat geleverd door een nette chauffeur. Webshop werkt ook prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvio 19-01-2018 Via de website gekocht

Correct en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een andere webwinkel iets besteld, waarbij later bleek dat dit door jullie webshop werd geleverd. Communicatie omtrent de levering was duidelijk en het product werd snel en correct afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marvin V 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs en kwaliteit verhouding is goed.
Ik had een TV besteld, maar twijfelde uiteindelijk.
Hierdoor wil ik deze order cancellen en dan gelijk de andere die ik intussen gevonden had bestellen. Even bellen en binnen 5 minuten was het geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews