Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant met bestelling Skype Camera 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
WOW!

Service
Email van TOM !! ook weer WOW! wist ik niet, dacht kan alleen goed sturen.

Assortiment
Oudere modellen zijn soms wat goedkoper, maar zijn snel uit assortiment.

Aanbeveling
Zeker, maar ja .. iedereen is eigenzinnig tegenwoordig en onderzoeken zelf. mijn overtuiging vaak overbodig.

Extra toelichting
Snel geplaatst, Snel geleverd. Belangrijk : Het juiste product goed kunnen zoeken op website en genoeg informatie om het gelijk te kunnen bestellen. Geweldig toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin1014 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met goede informatie. Ook handig met het uitzoeken van de muursteun.
Duidelijke filmpjes over het verschil tussen televisies

Service
Voor 21 uur besteld en inderdaad de volgende dag bezorgd, super!

Assortiment
Ruim assortiment, en diverse merken zijn beschikbaar

Aanbeveling
Je kan heel goed terecht voor je aankoop van een TV

Extra toelichting
Overal een goede en duidelijke site met een goed gevuld assortiment en accessoires.. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek1968 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis info bekijken en bestellen

Service
Snelle en nette behandeling.

Assortiment
goede keuzes en kwaliteit.

Aanbeveling
Ga niet opdringen maar zal het zeker benoemen bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john vestering 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
heerlijk vanuit je relaxte stoel een mooie TV bestellen. Super!

Assortiment
prima keus.

Aanbeveling
perfecte deal. 's avonds besteld, 's morgens daarop al in huis.

Extra toelichting
Zeer tevreden klant. Smaakt naar meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Wennekes 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel bestellen!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Alles wat wij gegoogled hebben, hebben ze

Aanbeveling
Ik heb de plasma discounter al aanbevolen omdat ze goedkoper zijn dan andere aanbieders,voorraad hebben en snel leveren zonder bezorgkosten

Extra toelichting
Snelle Meerdere aanbieders vergeleken maar bij de plasma discounter was onze tv het goedkoopst. Snele levering en geen bezorgkosten. Zekeraanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Vermeulen8619 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
opzoeken, bestellen en in ontvangst nemen.

Service
Geen ongemakken bekend.

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Phemia 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikel snel gevonden en afgerekend duidelijk aangegeven

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Hoog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK-Mike 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en het product werd duidelijk beschreven.

Service
Nog geen ervaring met reparatie of garantie, maar de levering was perfect en binnen een dag.

Aanbeveling
Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd, dus gewoon goed.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop en kan dus nog niet alles beoordelen. Tot zover is de service perfect en heb ik er niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

StigterH 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website met de relevante informatie

Service
Uitstekende service

Assortiment
Voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Ruim assortiment. Kwaliteit staat bovenaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 1968 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ook op zondag kun je bij jullie kopen, dat vindt ik gemak in dit drukke bestaan met twee jonge kinderen.

Service
Snelle en fijne afhandeling bij het gekochte product.

Assortiment
Bij plasma discounter een breed assortiment. In tegenstelling tot de huishoudelijke ruimte (drogers etc) hier vond ik het assortiment te mager.

Aanbeveling
Zeker zou ik plasma discounter aanbevelen bij iemand anders. Prijs Qualiteit verhouding gewoon goed.

Extra toelichting
Fijne en snelle behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robbie55 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is overzichtelijk en per merk ingedeeld.

Service
Personeel heeft kennis van zaken! En de koffie smaakte heerlijk.

Assortiment
Voldoende keus maar niet alle afmetingen waren in de showroom aanwezig.

Aanbeveling
Uitstekende en professionele benadering en prima service.

Extra toelichting
Ik ben blij met mijn aankoop en kom hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

APMD 09-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en je kunt van te voren op de website je bestelling reserveren.

Extra toelichting
Snel geholpen door degene achter de service denk, klein minpuntje... Het wachten op de bestelling duurde m.i. best lang, dus even navraag gedaan en heel vriendelijk geholpen, er was een klein misverstand was de uitleg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

DVE12 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles op vooraad niks hoeven te bestellen

Service
Toppie goede uitleg binnen een half uur beslist welke het zou worden

Assortiment
Prima het kan altijd beter maar er was genoeg keuze

Aanbeveling
Tot nu toe prima weet nog niet hoe het zal gaan als er wat aan de hand is met het produckt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IcemanStefan 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bekijken en bestellen van de producten ging goed en snel.

Service
Wij hebben een TV gekocht in de winkel in Naarden. We werden erg goed en vakkundig geholpen.

Assortiment
Er waren veel opties in de winkel aanwezig, maar ook werd ons netjes verteld wat er nog meer mogelijk was.

Aanbeveling
Ik wil deze winkel zeer aanbevelen. Erg leuke winkel met zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Extra toelichting
Onze eerste ervaring met deze winkel was zeer positief. Goed en aardig personeel en we zijn geslaagd waar we voor zijn gekomen. Kortom een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IGo58 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Duidelijk aangegeven wanneer je het product ontvang.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed en snel.

Extra toelichting
Super tevreden over mijn aankoop. Moet hem nog wel uiroberen maar het koop gemak is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Pruijssers 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en goede productuitleg van Tom.

Service
Snelle en nette levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de orderstatus

Assortiment
Wat ik zoek hebben ze :-)

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Zegt genoeg.

Extra toelichting
Al met al Prima, snel en Goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.B.Koenen 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cmvdmeer 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ging makkelijk was erg duidelijk

Service
De bezorg tijd was zo als gezegd snel

Assortiment
Wij zochten home cinema set en door promofilmpje wisten we nu welke we namen duidelijke uitleg en bij oude dvds veel scherpere beelden en goeie geluidskwaliteit klopte zo als in het filmpje werd gezegd een top product

Aanbeveling
Goeie service en duidelijke uitleg makkelijk te installeren

Extra toelichting
Goed product makkelijk aan te sluiten en waanzinnig geluid met maar twee boxen en subwoofer zijn er zeer blij mee draaien veel muziekdvds

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charles de Ridder 09-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze winkel ligt vlak naast de snelweg, hierdoor erg goed bereikbaar

Service
Geweldig advies gekregen in de winkel van Michael. Hij weet veel over de tv's en heeft de keuze voor ons makkelijker kunnen maken door duidelijk de verschillen op te kunnen noemen

Assortiment
Zeer ruime keuze, en bovendien een winkel die wel voorraad heeft in tegenstelling tot vele andere winkels die eerst weer moeten bestellen

Aanbeveling
Het liefst koop ik mijn spullen altijd in de winkel ipv online, maar dan moet het totale plaatje wel kloppen. Ik gun de verkoper de koop wanneer de service goed is, de verkoper meer weet dan alleen op een kaartje of specificaties staat, bovendien een zeer goede prijs voor de tv namelijk de goedkoopste die op internet te vinden was. Helemaal top!

Extra toelichting
Goede winkel, topservice, zeer goede prijs, top personeel. Als alle winkels dit zo op orde hadden dan werd er veel meer in de winkels verkocht ipv online!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvanSchie1982 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Filmpje was vooral heel duidelijk.

Service
Hebben de tv opgehaald in Naarden en deze is zelfs door een medewerker de auto ingeladen, top!

Assortiment
Er is veel keus, we hebben de tv die we wilde hebben!

Aanbeveling
Veel keus, goede prijs en goede service.....

Extra toelichting
Denk dat dit de goede manier is om oa veel televisies te kunnen verkopen. Ik zou zeggen, zorg vooral dat de service en de prijs goed blijft in de toekomst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoen1967 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bereikbaarheid
de klantvriendelijkheid en ondanks de drukte toch echt de tijd voor elke klant nemen

Service
We hebben eerder een product hier gekocht en werdt na een mankement gewoon omgeruild
Echt geweldig

Assortiment
Ze hebben niet alles in de shop hangen maar vertellen heel duidelijk welk product er het meest vergelijkbaar is

Aanbeveling
Ik vertel bijna iedereen waar ik mijn elektronica vandaan haal

Extra toelichting
Het is een leuke winkel met aardig en behulpzaam personeel Goed bereikbaar. En ze hebben ook een opruimkelder waar het echt de moeite waart is om naar te vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Lindeboom 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig kijken en vergelijken.

Service
Goed geholpen door medewerker die wist waar hij het over had.

Assortiment
Het assortiment in de showroom zegt genoeg !

Aanbeveling
Rustig vergelijken met een groot aanbod aan artikelen. Ruim parkeren.

Extra toelichting
Ruime winkelmet groot aanbod en met ruime parkeergelegenheid, zonder parkeermeters !! Scheel zo wie zo in de kosten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie I 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel zonder gesjouw 2 TV's bestellen, Account aanmaken, betalen en binnen 24 uur geleverd. Ideaal voor de online Sinterklaas- of kerstaankopen.

Service
Direct vragen stellen per e-mail. Via reviews van overige klanten en daarbij het gezicht van Tom Coronel volop vertrouwen in de website. Bovendien laagste prijsgarantie.

Assortiment
Ruime keuze, uitgebreide toelichting met video waarin alles duidelijk werd uitgelegd. Direct zichtbaar of product in voorraad is.

Aanbeveling
Gelet op de reviews, gebruiksgemak, service en keurmerk en het gezicht van Tom Coronel willen wij Plasma Discounter zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Keurig geleverd volgens afspraak. Installatie geen enkel probleem. Volgende keer weer Plasma Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herfst13 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig rondkijken zonder dat een medewerker je in de nek springt.

Service
Ruimschoots de tijd door de verkoper, ondanks drukte

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Wie is nu nog niet bekend met CORONEL(iedereen toch)

Extra toelichting
Mijn motivatie is toch al vermeld.Als ik al een koffiemachine en een Dyson stofzuiger heb aangeschaft dan zegt dat toch wel iets over mij en over uw zaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Landlustje 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Vooral de video-uitleg over het product vind ik top!

Assortiment
Er is voor een ieder wat wils, zowel qua prijs als kwaliteit.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik aan iedereen aan. Heb al verschillende artikelen hier gekocht en dit naar alle tevredenheid!

Extra toelichting
Deze goede beoordeling is geheel terecht. Fijn personeel, goede producten en een topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

deje1958 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
groot assortiment waarvan de meeste ook werkend te zien zijn.

Assortiment
royaal assortiment van de meest gangbare merken.

Aanbeveling
ruime keus,vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Dit is niet de eerste keer dat ik bij Plasma-discounter iets hebt gekocht.Gewoon een prima winkel. Goede informatie, ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lon1820 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goed geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Erg grote ruime overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans.dinkeloo 08-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via internet alles kunnen uitzoeken

Assortiment
Mooi op merk gesorteerd heel overzichtelijk

Aanbeveling
Heel goed personeel nam alle tijd

Extra toelichting
Had er wel eens van gehoord maar wist niet wat ik zag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron en Ciska 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijn op je gemak uitzoeken zonder dat er meteen iemand in je nek staat te hijgen

Service
Faktuur meteen in je email en terug brengen geen probleem

Assortiment
Voor elk wat wils van koffiezet apparaat tot geluids- art.

Aanbeveling
Zou hem mijn kennissen en familie aan bevelen aardig kundig personeel

Extra toelichting
Grandioos personeel goede sortering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Felix67 08-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Goed bereikbaar vlakbij snelweg. Genoeg parkeerruimte

Service
Bij de blu-ray zat geen hdmi kabel zou verkoper dienen te weten. Had dus mij hierop kunnen attenderen om dit erbij te kopen. Kennis is nogal handig maar was niet heel makkelijk om smart tv te installeren. Had, indien jullie die service hebben, een site of telnr kunnen verschaffen om iemand de tv te laten installeren. Ondanks alle koffiezetapparaten kon er een bak koffie niet vanaf. Was wel zo vriendelijk om de tv naar mijn auto te brengen.

Aanbeveling
Strak, helder. Zou mooi zijn als er een soort van filmpje zou zijn die kort maar krachtig de verschillen benadrukt tussen lcd, led en plasma. Ook wat je aan evt. aan extra dient bij te kopen bij de aanschaf van een tv en een tel.nr o.i.d. als je hulp hebt bij het installeren en/of uitleg van de mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

nraab 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op internet uitzoeken eventueel bestellen en ff op halen in Naarden

Service
Behulpzaam en vriendelijk personeel en geen gezeur als er iets is

Aanbeveling
Heb menig vriend en kennis al richting Plasma discounter de weg gewezen

Extra toelichting
Top Zaak doorgaan zo!!! volgende aankoop is zeker weer bij Plasmadiscounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RHA65 08-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
snel en simpel te bestellen

Service
Niet echt nodig gehad en levering precies volgens voorspelling dus prima

Assortiment
Niet op gelet, wist welke tv ik wilde kopen en hier was het het goedkoopst.

Aanbeveling
Prima winkel, snel en goedkoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

daisyjay15 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super.... super service besteld en heel snel in huis...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomkikker7 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De tv was zeer snel en makkelijk te reserveren.

Service
Ik ben goed geholpen, een van de medewerkers is meegelopen om de tv in de auto te laden. Dat was gezien het formaat van de tv byzonder plezierig.

Assortiment
Ruime keuze en zeer leuke koopjes in de opruimingskelder.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service en scherpe prijzen een absolute top combinatie.

Extra toelichting
Ruime openingstijden, goede service, breed assortiment en scherpe prijzen. Als je dan ook nog een lekkere kop koffie krijgt tijden het wachten op het produkt dan kan het niet meer stuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Willem 1969 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Staffhorst 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Om 15.30 uur besteld en de volgende ochtend om 09.00 afgeleverd.

Assortiment
in audio/video, witgoed en BBQ een spectaculair assortiment top merken.

Aanbeveling
Goed voorlichting op site en in de winkels

Extra toelichting
Value for money!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Tukker 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijk proces

Service
Duidelijke handleiding

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus_52 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijk en overzichtelijk alle stappen zoals uitzoeken, bestellen en betalen ging zeer eenvoudig

Service
bereikbaarheid per telefoon was prima. De vragen werden perfect beantwoord. Geen wachttijd. Levertijd binnen 24 uur: perfect. Ik heb geen ervaring met retour zenden.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik zocht. De prijzen zijn concurrerend.
en vooral de weekend aanbiedingen zijn zeer scherp.

Aanbeveling
Ik kan de winkel absoluut aanbevelen aan anderen vooral vanwege de scherpe prijzen en de afhandeling van de aankoop van een product.

Extra toelichting
Mooie winkel, (ik heb een tv opgehaald) professioneel personeel en prima prijzen, en gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppiso 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk !

Service
De service en snelheid waarop gereageerd wordt is zeer goed.

Assortiment
Overzichtelijk en is rijk gesorteeerd.Je kunt hier bij van alles terecht.

Aanbeveling
Heb inmiddels mijn familie en vrienden ,inmiddels ingelicht ,voor het gemak en de mate waarop geleverd wordt,ingelicht!

Extra toelichting
Blijf van mening, dat Plasma Discounter.nl ,een van de betere sites is, waarbij je met alle gemak en voorlichting en uiteraard de snelheid waarop geleverd wordt kunt bestellen. Wij zijn ieder geval zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard453 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via vriend Google op de site terecht gekomen voor één artikel en vanwege de site zijn het er twee geworden. Makkelijk, simpel en snel!

Service
Snel geleverd, met een leuke opmerking op de doos!

Assortiment
Ik heb uitgebreidere sites gezien, maar niet veel... En niet zo duidelijk!

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig! Kom hier zeker weten nog wel eens terug!!

Extra toelichting
Overzichtelijk, duidelijk, snel en vriendelijke mensen! Zelfs te merken bij online bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

druifje1967 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden en snel te bestellen

Service
duidelijke uitleg makkelijke video en duidelijke omschrijving

Assortiment
alles wat je maar kan bedenkens is er van lage prijs tot hoog en alle formaten en soorten top

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Goede service en snelle afhandeling was supersnel bezorgt en duidelijke voorwaarden .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RW Almere 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website overzichtelijk en ruime voorraad

Service
Vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
Ruime keuze van topmerken

Aanbeveling
Goede service, ruime keuze en concurerende prijzen

Extra toelichting
De webwinkel en de fysieke winkel hebben een ruime keuze aan topmerken led-televisies. Goede uitleg gekregen van deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jth.Kroese 06-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
TV in de winkel gekocht,prima advies van medewerker gekregen.Betaling verliep eenvoudig! Dus tevreden.

Service
Vragen bij vergelijk van verschillende TV's werden duidelijk uitgelegd.Apparaat werd zefs nog voor ons naar de auto gebracht! Daarnaast zijn de medewerkers vriendelijk en zeker niet opdringerig.
Het geheel is wat ons betreft dus volgens verwachting en naar tevredenheid verlopen.Wi vinden de "retourprocedure niet juist" omdat je na opening van de verpakking direct wordt gestraft met een korting van 100 euro op de aankoop.Volgens ons moet hiervoor een betere oplossing denkbaar zijn als het geheel compleet en onbeschadigt wordt ingeleverd c.q. geruild.

Assortiment
Qua prijs en assortiment in de verschillende productgroepen naar ons idee uitgebreid genoeg!

Aanbeveling
Zonder meer een aanrader,ook vanwege het zeer uitgebreide assortiment!

Extra toelichting
Zoals hierboven is omschreven zijn wij tvreden met genoemde aspecten,behalve bovengenoemde retourprocedure welke zoals gezegd voor verbeterring vatbaar is! Met vr.groet,Jth.Kroese

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

2Pitter 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie website duidelijk omgeven en goede product informatie.
Ik heb persoonlijk het product op gehaald In Naarden.

Service
Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de service, de service in de winkel was uitstekend en gastvrij.

Assortiment
Veel assortiment op de website goede winkel opzet

Aanbeveling
Goede service en prijs kwaliteit

Extra toelichting
Weinig woorden, gewoon top.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Janz 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. In weinig hanelingen bestelling plaatsen.

Service
Zeer snelle levering. Duidelijkheid over leverprocedure.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring.

Extra toelichting
Was erg blij met snelle levertijd. Bij een concurent dit product 2,5 weken geleden besteld. Levertijd 2-3 dagen. Nog steeds niets gezien. Afbesteld. Beste keuze tot nu toe. Mij zijn ze als klant kwijt. Dit bedrijf heeft mij als klant erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miek-kie 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten snel gevonden, duidelijke uitleg.

Service
Snel! Producten niet op voorraad… laat je telefoonnummer achter en je krijgt bericht zodra er weer voorraad is zonder verplichtingen.
Product besteld, volgende dag in huis. Het ging zo snel dat ik bijna in paniek raakte. Tenslotte moet ik ook werken om iets te kunnen kopen. Je krijgt alleen mail om op de hoogte gehouden te worden. Geen onzin mails, fantastisch dus!

Assortiment
Zit voor iedereen iets tussen, voldoende keus dus

Aanbeveling
Snelle service.In de winkel, maar via internet. Ik hoef hier niet meer voor naar een andere winkel.

Extra toelichting
Een 9,0, omdat er altijd wel ergens een verbeterpunt is.Ik heb die alleen nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlinderhondje02 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Plasma zit Bij ons om de hoek

Service
we wilden eerst de LG maar aangezien de pootjes ver uit elkaar staan (90 cm breed) kon het niet op ons kastje staan,en daarom hebben we nu een Philips die kwa pixels nog even iets beter is als een Sony( die overigens ook nog eens vertraagd reageerd was ons verteld)

Assortiment
De LG in formaat 42 stond niet in de winkel maar de afstand vd pootjes was allemaal t zelfde

Aanbeveling
Als je t online zou bestellen kun je direct zien hoeveel ze er nog hebben en anders kun je reserveren

Extra toelichting
Wij hebben wel vaker bij Plasma discounter in Naarden gekocht ook omdat ze bij ons om de hoek zitten,en je het zonder verzendkosten thuis kunt laten bezorgen of zelf op halen,ze zijn klantvriendelijk en weten waar ze over praten en gaven ons goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B.Lindeman 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te installeeren

Service
Direct geholpen en advies gekreken

Assortiment
Wat je ook zoekt er is altijd een product welke aan je verwachtingen voldoet

Aanbeveling
Vlotte service, goede uitleg en snelle levering.

Extra toelichting
Installatie van het de Samsung UE40F6320 is zeer eenvoudig. Let wel op i.v.m digitale tv, dat je een CI+ cam 1.3 versie hebt. Na software update werk de TV perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fierke van Iersel 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon mijn gadget eenvoudig vinden en bestellen is écht heel makkelijk. Je hoeft geen account aan te maken.

Service
Zo snel heb ik nog nooit een bestelling binnengekregen. Meteen de volgende dag geleverd.

Assortiment
Ze hebben gewoon alles!

Aanbeveling
Snel, netjes en afspraak is afspraak. En dat tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Kon mijn gadget eenvoudig vinden en bestellen is écht heel makkelijk. Beter dan bij andere webshops, waarbij je een volledig profiel moet invullen. Zo snel heb ik nog nooit een bestelling binnengekregen. Meteen de volgende dag geleverd. Snel, netjes en afspraak is afspraak. En dat tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno1108 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Online bestellen is gemakkelijk, maar als de voorraad van een product steeds lijkt te wisselen geeft dat een verkeerd beeld. Ik wist niet meer of ik nou wel of niet op een levering van de tv kon rekenen of niet.
Uiteindelijk bleek hij dus wel op voorraad in tegenstelling tot de berichten bij het product en was ik een dag later blije bezitter van mijn nieuwe tv

Assortiment
Breed assortiment met veel keuze, daardoor mogelijk om van hetzelfde merk tv en soundbar te bestellen in tegenstelling tot veel andere shops waar je dan bewust voor een merk moet gaan. wel mis ik goedkopere kabels, vooral hdmi waarbij toch echt geen dure kabels nodig zijn voor goed beeld.

Aanbeveling
Snelle levering, goed en breed assortiment en prettige website met duidelijke informatie. De productfilmpjes zijn ook erg prettig

Extra toelichting
Prettige ervaring met Plasma-discounter. Scherpe prijzen en snelle levering. Top!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews