Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yondi Schmidt 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie keus, duidelijke uitleg en goedkoop en snelle levering.

Service
Levertijd was snel.

Assortiment
Ruime keus en fijn dat er vaak een video mogelijkheid is met uitleg.

Aanbeveling
Dit is mijn eerste aankoop bij plasma-discounter. Mijn ervaring is alleen bij de aankoop en nog niet bij service na de aankoop. Ik vind de keuze en gebruiksgemak erg fijn en daarnaast de online uitleg/deskunidgheid erg prettig. Plus de levering was erg snel.

Extra toelichting
Zie mijn antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quentin Gran Torino 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed ingerichte niet al te grote en drukke winkel

Service
Je word direct vriendelijk te woord gestaan zonder opdringerig
verkoop geneuzel

Assortiment
Online enorm, in de winkel zijn ook alle merken vertegenwoordigt

Aanbeveling
Bij iedereen fair price!

Extra toelichting
Was al eerder binnengeweest om voor de pc en game keyboard te kopen, Mijn huidige tv hield er zomaar mee op en godzijdank had ik dus precies genoeg geld om deze net niet HD tv te kopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Estelle1990 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was zeer duidelijk en het bestellen ging snel.

Service
Ik had de tv smiddags besteld en de volgende dag netjes in huis

Assortiment
Goedkoper dan de concurrent! :)

Aanbeveling
Zeer tevreden, zal deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Duidelijke site, makkelijk besteld en de volgende dag al in huis! Ook nog eens goedkoper dan de concurrenten dus helemaal top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jens684 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kiezen, betalen, even wachten en TV kijken.

Service
Goed op de hoogte gehouden en vlotte bezorging.

Assortiment
Helaas geen optie om analoge audio te zoeken. (Maar misschien heeft geen enkele TV dat meer.)

Aanbeveling
Lage prijzen, ruime keuze.

Extra toelichting
We waren toe aan een nieuwe TV die enigszins betaalbaar moest blijven. Er waren een aantal eisen die gemakkelijk te filteren waren. Helaas valt er niet (meer?) te zoeken op analoge audio. Na een paar dagen stond de TV op de stoep (niet letterlijk) en konden we genieten van FullHD.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joep53 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prachtige Philips tv gekocht bij coronel waren gelijk enthousiast was helaas uitverkocht binnen 2 dagen een mail dat hij er was prima geregeld voor een zeer scherpe prijs tv is mooier en beter dan gedacht.complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucien uit zeeland 11-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
ik ben niet handig met een computer

Service
Heb niets om ontevreden over te zijn!

Assortiment
Duizelwekkend veel keuzes, maakt het er niet makkelijker op om er een uit te kiezen, maar is naar tevreden heid gelukt

Aanbeveling
ik zal geen promotie activist worden van uw bedrijf, maar zal het wel vernoemen als het ter spraken komt

Extra toelichting
ik zocht en jullie spraken me aan. Wat kan ik nog meer zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

P MEYER 11-12-2014 In de winkel gekocht
NAARDEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
goed bereikbaar, snelle bediening, voldoende parkeergelegenheid

Service
altyd sales persoon beschikbaar met voldoende kennis

Assortiment
koop al jaren alle TV's bij Plasma Discounter & nog nooit meegemaakt dat ze een gekozen produkt niet op voorraad hebben...

Aanbeveling
zie hierboven

Extra toelichting
Kom al jaren bij plasma-discounter en ben nog nooit teleurgesteld in de bediening, uitleg, service en/of hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 1955 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor A 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijk webshop met een redelijk groot assortiment. Snelle levering zoals aangegeven. Product werkt naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs de Gier 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Netjes word je op de hoogte gehouden na je bestelling per mail en sms. Bestellen en betalen was zo gedaan.

Service
Tv werd kapot geleverd. Ja dat kan altijd gebeuren. Na 1 kort telefoontje was alles geregeld. binnen 1 werkdag stond er zonder moeilijk te doen een hele nieuwe.

Assortiment
Ik ging voor de aanbieding. Maar naderhand even bij jullie in het assortiment gekeken . Ook hieruit kunnen klanten gemakkelijk een keuze maken.

Aanbeveling
Mocht de gelegenheid zich voordoen een volgende keer een product te kopen bij een andere webshop of plasma discounter. Zou ik jullie eerder aanbevelen. De service is TOP!

Extra toelichting
Jullie zijn een eerlijke en betrouwbare webshop met een goede product uitleg. Daarnaast staat de service bij jullie hoog in het vaandel. Dit geeft een goed gevoel bij een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Visser 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de I-Pad de bestelling gedaan, erg duidelijk en overzichtelijk allemaal.

Service
Enorme snelle levering, chapeau!

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan!

Extra toelichting
Prima site, prima service, en bijzonder snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MatthiasBrey 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke webshop

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Meer dan je zou verwachten bij het horen van de naam.

Aanbeveling
Goeie prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hogeboom 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en betalen

Service
Een zeer snelle levering nog bedankt

Assortiment
Prima kan altijd meer maar niet nodig er in ook nog andere die wat willen verdienen toch

Aanbeveling
Ik heb er al en paar naar jullie verweer dus ik doe mijn best om jullie te promoten

Extra toelichting
Een prima on line winkel om wat te kopen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klintederijck 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik moest eventjes zoeken hoe ik de zenders moest instellen, maar verder gemakkelijk te bedienen!

Service
Op vrijdagavond besteld en de volgende dag sochtends al in huis, super!

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht, dus wat mij betreft een uitstekend asortiment.

Aanbeveling
Absoluut! Vooral vanwege de snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spijk22 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is super eenvoudig en de uitleg met de filmpjes is perfect.

Service
Alles is supersnel geregeld.
Zeker aan te bevelen aan mijn vrienden en familie.

Assortiment
Geweldige winkel. Ik wordt er heel erg hebberig van :)

Aanbeveling
100 % aan te bevelen aan mijn vrienden en familie. Ik ben super geholpen.

Extra toelichting
Erg goeie winkel en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdwindL 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis van uit je luie stoel. Makkelijker kan het niet.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Voor mij genoeg tussen te kiezen.

Aanbeveling
Heb de winkel al bij diverse mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Ik heb met genoegen bij deze winkel gekocht en zal hem voor de toekomst zeker onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter schip 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je gaat bij je computer zitten met een bakje koffie en gaat van zelfs

Service
prima

Assortiment
groot aanbod

Extra toelichting
goede informatie en perfekte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerdoHulshof 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een TV met specifieke afmetingen in centimeters. Dankzij de uitgebreide specificaties snel gevonden.

Assortiment
Ruime keuze, en hele goede prijzen!

Aanbeveling
Binnen een werkdag geleverd, goede prijs. Voor herhaling vatbaar!

Extra toelichting
Dit is mijn eerste bestelling bij de Plasma-Discounter. Ik was op zoek naar een TV, dun en specifieke maximale afmeting. Dankzij de ruime specificaties die bij elke TV vermeld staan had ik deze snel gevonden. Besteld, en de volgende dag geleverd. Top! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Dijkstra 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen. Bestel vaker tv's voor het werk omdat ze gelijk de volgende dag geleverd worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ThomasC1988 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg snelle levering! Keurig op tijd.

Service
Goed telefonisch en online advies.

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf.

Extra toelichting
Fijne samsung televisie gekocht. Erg mooi beeld en specs exact zoals beschreven. Kortom; wederom een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dob Rekkers 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Site/levering/keuze = OK

Service
Verzending volgens site was gratis, toch € 14,99 moeten bijbetalen

Assortiment
Groot en voor ieders beurs

Extra toelichting
Reeds 2 Led-TVs ( sept. 2013 en nu ) gekocht en tot dusver tevreden. Duidelijkheid over verzending naar Belgie kon beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jeffreyvr94 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen via internet!

Service
Afgelopen zondag de TV besteld, dinsdag ochtend was hij al binnen! Goede service en levering!

Assortiment
Een groot assortiment beschikbaar met super goede aanbiedingen!

Extra toelichting
Nieuwe TV besteld voor mijn moeder als kerstkado, omdat mijn ouders sinds een maand uit elkaar zijn en mijn moeder geen TV had voor in haar nieuwe huis. Super televisie, kraakhelder beeld, goede service en snelle levering! Helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwe klant plasma discounter 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, duidelijk, makkelijk bestelproces.

Service
Levering al de volgende dag

Assortiment
Grote keuze, prima!

Aanbeveling
Tot nu toe is mijn ervaring zeer positief en dat zou ik zeker delen.

Extra toelichting
De bestelde televisie kwam goed verpakt aan, al de volgende dag. Tot nu toe werkt alles ook prima en vind ik dat er sprake is van een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Mahler 11-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site gebruikersvriendelijk
goede info

Service
Pakket leek niet op voorraad, terwijl losse delen wel. Kostte enige moeite om pakket voordeel te ontvangen. Overigens is dat na aandringen loyaal toegekend en uitgevoerd.

Assortiment
dat wat ik zocht was er

Aanbeveling
Vlotte en vriendelijke service en prijs-kwaliteit goed

Extra toelichting
Volgende keer koop weer bij plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Benji 1999 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen via de site. Zonder registratie mogelijk.

Service
Snelle levering. Geen bezorgkosten.

Assortiment
Veel keus. Goede prijs.

Aanbeveling
Prijs en snelle levering. Geen bezorg kosten

Extra toelichting
Super snelle levering en goede prijs. Geen bezorgkosten. Super ga zeker meer bestellen op deze manier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hallo1948 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via website goed overzicht assortiment. Makkelijk alles te vinden

Service
Op website hele goede uitleg over apparaat dmv filmpjes.
Geen bezorgkosten.
Prima!!!

Assortiment
Helemaal goed, kon al heel snel tv vinden die voldoet aan wensen

Aanbeveling
Alleen maar lof! (Tot nu toe natuurlijk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik8787 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden qua verzending etc

Service
Alles duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Veel keus en alternatieven

Extra toelichting
Filmpje met uitleg van product was erg duidelijk en geeft nog beter beeld van het product, scherp geprijsd artikel is dan het laatste zetje tot bestelling!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen0706 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk besteld, snel geleverd

Service
ik ga ervanuit dat deze goed is, twee weken geleden een tv gekocht ik denk dat de tv vlekken heeft. Ben benieuwd hoe dit opgelost wordt

Extra toelichting
Rustige site, goed assortiment, duidelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

michaelch 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door op google te zoeken kwam ik op plasma-discounter terecht. Erg makelijk en overzichtelijk.

Service
Een snelle service

Assortiment
Een ruim assortiment , maar het mag van mij nog wel iets uitbreiden

Aanbeveling
Ik ga jullie zeker aanbevelen , ik ben een tevreden klant ;-)

Extra toelichting
Geweldig goed en een prima (web)shop om. Toppie voor Tim Coronel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke69 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super simpel te bestellen

Service
ontvangen als besteld

Assortiment
de meest goedkope tv

Aanbeveling
goedkoop en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ieyasu 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig om te vinden wat je zoekt

Service
Betrekking werd gewoon correct geleverd op de vastgestelde datum.

Assortiment
Ze hadden het model en het aantal dat ik zocht

Aanbeveling
Eenvoudig, snel, en correct

Extra toelichting
Uitstekend webwinkel die belofte nakomt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jvd2014 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet

Service
snel geleverd

Assortiment
ruime keuze , goed omschrijving

Aanbeveling
ja goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ceescanon 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke bestelprocedure.

Service
De bestelling werd keurig afgeleverd, maar niet na een dag zoals aangegeven.

Extra toelichting
Prachtige 42 Inch Philips smart TV voor een super lage prijs (399,00 Euro). Net op tijd besteld en nu volop aan het genieten van het schitterende beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Roel de boer 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een tv bestellen. Gratis bezorgd, kan niet beter!

Service
Zelfs een geopende doos met maximale garantie, goede site.

Assortiment
Veel keus in diverse priksklassen, dit is de tweede keer dat we zo bestellen, prima

Aanbeveling
Geen teleurstellingen gehad, prima

Extra toelichting
Ik bestel altijd via internet. Goede prijs, prima garantievoorwaarden en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3joost11 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke omschrijving, geen misverstanden, overzichtelijk bestel proces, invullen noodzakelijke gegevens fluitje van een cent,zeer duidelijke betaalinstructie en vele betaalmogelijkheden.

Assortiment
groot assortiment, met grote keuze binnen de productgroep waarin ik zocht en tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
op basis van mijn ervaringen zie hierboven en niet alleen t.a.v. deze laatste aankoop.

Extra toelichting
Ik ben deze keer niet in de winkel geweest, maar alleen via de web shop,(ik had weinig tijd). Van de retour procedure hoop ik geen gebruik te maken, maar de ervaring van een vorige maal, geeft mij alle vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert Megens 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bekijken \ bestellen
Wij hebben het filmpje bekeken wat er bij zat ,,,dus heel duidelijk uitgelegd !

Service
Netjes thuis gebracht ,,eerste keer waren wij niet thuis ,,,tweede keer stond hij klaar bij onze buren

Assortiment
Groot ! Veel ! Goede prijs !

Aanbeveling
Ik heb het aan al mijn vrienden verteld , maar die wisten het ook allang , omdat ik het allang gedeeld had op Facebook

Extra toelichting
Dit is nu onze tweede Smart TV 1 voor in de woonkamer & 1 voor op de slaapkamer omdat wat ik beneden wil kunnen doen dat boven ook graag wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlemee64 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een bestelling doen.

Service
Goede service en snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende muurbeugels.

Aanbeveling
Gemak dient de mens. Makkelijker kan bijna niet.

Extra toelichting
Een top site, voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin5dec 10-12-2014

Algemene score

7,3

Gemak
De winkel is voor mij dichtbij. heeft ruime openingstijden en je kunt er voor de deur gratis parkeren.

Service
Ik wilde graag geholpen worden. Ik moest daarvoor iemand benaderen die achter de receptie niets stond te doen.
De medewerker was jong, ik wat ouder en ik heb niet alle kennis van de moderne ontwikkelingen. Dit bleek duidelijk toen ik de medewerker om informatie vroeg. Hij kon zich niet verplaatsen in mij dat voor mij ontwikkelingen niet duidelijk zijn. Ik kreeg daardoor niet de informatie die ik graag had willen hebben.
Bij het afrekenen bleek dat ik geen bon kreeg. Die zou mij gemaild worden. Helaas had ik na een paar dagen nog steeds geen bon. Ik moest er voor bellen. Toen werd de bon meteen gemaild.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed, die van de weekend knaller heel goed. Het is goed om je van te voren thuis te verdiepen in wat je wilt kopen. Er zullen vast goede verkopers tussen zijn maar helaas zijn ze dat niet allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

FerryCarlavdSteeg 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen op de site, snel kunnen bestellen en snel thuis bezorgd.

Service
Snelle levering en houden je goed op de hoogte van de vorderingen van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze, alle prijsklassen.

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden over onze bestelling en de afhandeling hiervan. We hebben nu een mooie tv voor een redelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 111 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
top info, snel en eenvoudig

Service
gericht en kennis van zaken

Assortiment
voldoende keus voor elk budget

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment , goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurrie patje 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker simpel te bestellen

Service
geen ervaring mee maar het werd lekker snel en goed bezorgd

Assortiment
genoeg keuze in wat je zoekt

Aanbeveling
ik vind de prijsverhouding vergeleken met iets anders heel aantrekkelijk

Extra toelichting
alles is overzichtelijk en de prijs is aantrekkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tuda999 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en duidelijk aanbod waardoor de juiste keuze gemakkelijk wordt. Video's ondersteunen daarbij goed.

Service
Navraag over technische mogelijkheden snel en zonder loze kreten.

Assortiment
Prima en scherpe prijs.

Extra toelichting
Goede webshop die ik bij toekomstige keuzes zeker zal meenemen. In het verleden ook al meer bij Plasma Discounter gekocht. Service nog steeds goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin review 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede gebruiksvriendelijke site.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling/levering.
Komen gemaakte afspraken goed na.

Assortiment
Heb alleen gezocht naar een specifiek model TV, maar hebben volgens eerste indruk een ruim assortiment overige artikelen.

Aanbeveling
Zonder enig probleem een TV besteld en geleverd gekregen, tegen een scherpe prijs.
Daarom kan ik iedereen deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik geef een uitstekende beoordeling, goede snelle service/levering. Duidelijke overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dannyspruit 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb geen problemen ondervonden met het vinden en het bestellen van het product. De site is duidelijk en overzichtelijk.

Service
De levering van het product was prima, verder heb ik nog geen aanleiding gehad om meer over de service te beoordelen.

Assortiment
Het assortiment is compleet genoeg.

Aanbeveling
Ik heb totaal geen problemen ondervonden. Ik hoop dat dit ook zo blijft.

Extra toelichting
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

van Boxmeer 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk vanuit huis te bestellen. Duidelijke website en genoeg keus

Service
Snelle levering. Duidelijke mails met bevestiging van bestelling en levertijd.

Assortiment
voldoende keuzze

Aanbeveling
Ik ben tevreden met het door mij gekochte producten en de service.

Extra toelichting
Duidelijke website met voldoende keus en informatie. Duidelijke bevestigingsmail van mijn bestelling en over de levering van mijn product. De vooraf aangegeven tijd van leveren werd ook nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Björn999 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, inladen wegwezen

Service
verkoop en voorlichting zou wat beter kunnen.

Assortiment
TV assortiment zou wat uitgebreider mogen

Aanbeveling
voordelig snel en parkeermogelijkheden zijn top

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A.Sahadew 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, ik wist binnen 5 minuten welke tv ik zocht, (Op andere sites een hoop geklik en gedoe)

Service
De dag van de bestelling netjes op de hoogte gehouden via sms en email.
Dag van levering, een halfuur van te voren ook weer netjes een sms, met het bericht dat de leveranciers onderweg is! Uitstekend.
Werd zelfs 2 trappen opgelopen en in de woonkamer neergezet. Mijn complimenten.

Assortiment
Zeer ruime keuze, niets op aan te merken.

Aanbeveling
De hele aankoop verliep bijzonder soepel, enzal het zeker aankaarten bij fam/vrienden.

Extra toelichting
Voor mij de enige online shop die echt waarmaakt wat ze de klanten beloven. Goede prijs/kwaliteit en garantie. Bijzonder snelle en vriendelijke bezorging de volgende dag al! Je bent toch niet gek? Hier bestellen dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart2204 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en bestelproces

Service
Snel geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden over de stappen in het proces tot aan levering

Assortiment
Fijn om zowel tv, muurbeugel en soundbar op 1 plek te kunnen kopen. Pakketten ook handig.

Aanbeveling
goeie ervaring gehad.

Extra toelichting
Samenvattend een fijne duidelijke webshop met compleet pakket aan producten tegen scherpe tarieven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia57 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online gemakkelijk bestellen en zoeken.

Service
De service was prima. Als je op zondag besteld is het al dinsdag in huis.

Assortiment
Veel keus met een goede prijs kwaliteit verhouding. Kwamen als goedkoopste aanbieder naar boven.

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Een geweldige webwinkel met goede service, snelle levering en scherpe prijzen. Wanneer je op zondag besteld krijg je direct netjes een bevestiging van dat wat je besteld hebt. De volgende middag een mail wanneer het product afgeleverd gaat worden. Dan is het wel prettig wanneer daar in een eerdere mail al iets over zou staan, maar verder TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs195 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak va bezoek aan de winkel in naarden is zeer goed. De winkel sluit dan ook aan op de website. Na aanschaf wordt de tv netjes mee gegeven en hulp verder dan de deur. Zelfs netjes in de auto gezet!

Service
In de winkel goed geholpen. Ik vroeg om algemene informatie over uhd televisies. Dit gaf mij duidelijkheid en maakte mijn keuze makkelijker.

Assortiment
Niets op aan te merken. Duidelijke displays en mogelijkheid om rustig op een bankje te kijken.

Aanbeveling
Top service, kwaliteit en korting. Dat word gewaardeerd als je op zoek bent naar een nieuwe mooie aanwinst voor in de woonkamer.

Extra toelichting
Erg blij met de aankoop. Niet alleen de goedkoopste maar met name service, vriendelijk personeel en de rust om je aankoop te doen. Geen opdringend personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews