Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LMdeBeer 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hartstikke gemakkelijk via internet te bestellen. Duidelijk informatie over het product beschreven.

Service
Kan niet anders zeggen dan perfecte service!! Het product klopte niet helemaal, kan altijd gebeuren, en werd daarbij heel goed geholpen.

Assortiment
Voldoende keuze mogelijkheden, zowel duur als goedkopere procuten

Aanbeveling
Heb al meerdere malen plasma discounter aan andere aanbevolen. Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruuddelange 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snel geholpen in de winkel, de winkel is makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaats

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar iets en kwam via internet bij jullie uit en heb daarom niet bij andere zaken uit het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Van Ingen 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Groot assortiment aan producten

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Prijsverhouding

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

EricenAukje 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Perfecte formule!

Service
Iedereen was erg behulpzaam, heel goed!

Assortiment
Prima, ook goed dat je direct op internet kan kijken naar hetgeen niet in de winkel wordt geshowd.

Aanbeveling
Altijd! Enorm tevreden.

Extra toelichting
Ik ben enorm tevreden, zeker over de producten, maar vooral over de service en de klantgerichtheid. Toevallig in week voordat we in de winkel zijn geweest ook telefonisch heel goed geholpen toen we een defect melden (over ander apparaat), maar door meedenken met de klant en technische know how ben ik ook uitermate tevreden over de service. ik kom zeker weer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davontc 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker duidelijk en een ruime keus.

Service
Goed en snel geholpen, liep na 15 minuten met m'n nieuwe tv naar buiten. Top!

Assortiment
Veel keuze, voor ieder budget.

Aanbeveling
Veel keus, vriendelijk personeel en snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mattthew 15-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
De verkoper was niet goed op de hoogte van het product. Ik heb specifiek gevraagd naar tulip stekker uitgang voor de surround speler en dez zat er volgends de verkoper op. Thuis aangekomen bleek dit niet het geval en moet dus een andere oplossing zoeken om van digital uitgang naar tulip stekkers.

Assortiment
mooie ruime winkel prettig om door heen te lopen en op je gemak te kijken.

Aanbeveling
Prijzen van de producten zijn voordelig dus een aanrader. ook is er afhaal gemak en werd de aankoop door een medewerker in de auto geplaatst, service is top.

Extra toelichting
Mooi product gekocht en zeer scherp geprijsd. Jammer dat de verkoper niet goed op de hoogte was van de audio uitgang stekkers hierdoor is het product gekocht maar kom thuis toch weer voor een aansluit probleem te staan. Moet nu een omvormer aanschaffen. verder voldoet de Led TV aan onze verwachtingen en zijn we blijk met de aankoop.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

Jacq47 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst op de website gekeken, en toen in de winkel het product gekocht

Service
In de winkel snel en keurig geholpen, en de medewerker heeft geholpen om het in de auto te krijgen.

Assortiment
assortiment is groot, dus genoeg keus zo wel prijs en merken

Aanbeveling
in hoge mate, dat kan ook niet anders, kijk naar boven staande beoordelingen

Extra toelichting
Een top winkel een goede bediening, goede uitleg en service, goede parkeer gelegenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Ronald8 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bereikbaar en op voorraad

Service
Efficiente en correcte bediening

Assortiment
Beperking is wel goed.

Aanbeveling
zie eerdere argumenten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Harm 257 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles eenvoudig te vinden. Toets je vraag in en je vind het.

Service
Super snelle service. Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
Alles te vinden voor tv, home cinema, enz

Aanbeveling
Ik zal hem zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Extra toelichting
Deze winkel is zeer makkelijk in gebruik, je zoekt iets van een bepaald merk en je vind het. Ik ben zeer te vreden over het product dat ik gekocht heb en alles verliep zeer goed. Ik doe voortaan via internet mijn spullen bestellen en ga niet meer naar de winkel. Uitleg met de filmpjes vind ik ook heel erg prettig. Nogmaals bedankt voor het super goed afhandelen. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky12345 15-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
na eerst goed het internet te hebben bekeken op Plasma discounter.nl, de aankoop in Naarden gedaan aangezien ik wist dat de TV op voorraad was.

Service
goede support van de medewerkers in de winkel in Naarden- daarnaast werden we verder op ons gemak gesteld onder het genot van een heerlijk kop koffie. Namen alle tijd en goed bekend met alle aangeboden producten

Assortiment
enorm! goede keuze en daarnaast hebben we met experts van zowel Samsung als Sony kunnen spreken. Op basis daarvan hebben we onze beslissing genomen. Mooie frisse indruk geeft de winkel met groots assortiment.

Aanbeveling
snel, vriendelijk en technisch onderlegd. Chapeau!!

Extra toelichting
Na eerder het internet te hebben bestudeerd en een aantal winkels te hebben bezocht, toch de moeite genomen om vanuit Reeuwijk naar Naarden af te reizen om daar de TV aan te schaffen. Vriendelijk en gekwalificeerd personeel uiteraard tegen een scherpe prijs aangeboden, heeft bij mij de doorslag gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elze Schuurman 15-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb op internet een tv uitgezocht en ik ben hem op gaan halen.

Service
Hij werd zelfs voor me in de auto gezet.En erg vriendelijk.

Assortiment
Ik heb ruim gevonden wat ik zocht !En nog veel meer om mee te vergelijken!

Aanbeveling
Ik heb vandaag al aan al mijn collega's verteld dat ik bij jullie een plasmadiscounter.nl een tv heb gekocht.

Extra toelichting
Makkelijk en vriendelijke een hele ,mooie tv gekocht. Wat een gemak. Ik raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hipko 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld en de volgende dag in huis.

Service
Was uitverkocht, ze hebben toch de moeite gedaan en ons alsnog bericht gegeven dat we nog konden bestellen.

Aanbeveling
Het gemak van bestellen en dat het artikel de volgende dag netjes bij je thuis wordt bezorgt.

Extra toelichting
Wij zijn tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnenHuib 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
duidelijke uitleg voor de aanschaf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Broeksma 15-12-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed tevinden op de site

Service
duidelijke uitleg

Assortiment
wat ik wilde hebben was aan weezich

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

johan stein 15-12-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
goed geholpen en overzichtelijk gepresenteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LABooij 15-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bereikbaar met de auto.

Service
Heel vriendelijk en direct geholpen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Vriendelijk personeel met verstand van apparaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelliusschenkers 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
vanwege eerder aankopen je kunt er blijven komen en kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor Boogaard 15-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelheid waarmee geholpen wordt

Service
Service is bijna perfect, maar je moet iets overhouden om je nog meer te kunnen verbeteren ;-)

Assortiment
Eigenlijk wel groots

Aanbeveling
Het is een goede voordelige winkel met een enorm assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

knaapio 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop werkt intuïtief en goed.

Service
Ik heb vrijdagavond om 21:30 besteld en het was de volgende dag keurig binnen. Dit terwijl erbij stond dat na 21:00 niet de volgende dag bezorgd werd. Ook werd ik zaterdag keurig telefonisch te woord gestaan toen ik vroeg waar het pakket zich bevond.

Aanbeveling
Qua service doet de winkel wat het beloofd. Qua prijs is de winkel uiterst scherp.

Extra toelichting
Ik was een beetje huiverig om zo'n groot bedrag (1300 euro) via IDEAL te betalen maar de reviews wekte vertrouwen. De producten werden de volgende dag keurig afgeleverd. De betaalde prijs was door een combi-deal uiterst scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rutgher Holtrust 15-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen van het product verliep soepen & snel. Ook werd ik daarna goed op de hoogte gehouden en wist ik precies waar ik aan toe was.

Service
Toen ik in de winkel aankwam werd ik direct geholpen door een vriendelijke verkoper. We maakte gelijk een gezellig praatje en voelde me direct welkom in jullie winkel. Zelfs de doos van mijn tv werd naar de auto gebracht en hierin geplaatst!

Assortiment
Ik heb de winkel niet uitgebreid gezien en ook de gehele website niet. Maar als ik het snel bekijk kan je voor elk product terecht bij Plasma-Discounter voor je tv of meubilair hier om heen en is daar geen enkele andere winkel voor nodig. Ook kunnen er veel verschillende keuzes gemaakt worden en heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen wat het best bij je past.

Aanbeveling
Ik ga de winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden & familie, het komt zelden voor dat ik zo vriendelijk word geholpen in de winkel en dat alles gelijk duidelijk is bij de bestelling tot levering/ophaling.

Extra toelichting
Zelden maak ik tegenwoordig mee dat ik zo snel word geholpen en zo vriendelijk. Op de site was het voor mij gemakkelijk en overzichtelijk om het juiste product te vinden, alles wat je nodig hebt voor je tv of daar om heen is te vinden bij Plasma-Dicounter in allerlei verschillende klasses. Bij de bestelling online was alles gelijk duidelijk en kon ik gemakkelijk ervoor kiezen om het product op te halen en te betalen in Naarden. Na mijn aankoop werd de tv naar de auto gedragen en daarin geplaatst, wat een goede service. Ik ben uitermate tevrede en beveel deze winkel dan ook aan iedereen toe. En als ik zelf binnenkort weer een prouct nodig heb zal ik dat zeker weten hier aankopen, omdat ik dan weet waar ik aan toe ben. Bedankt Plasma-Disounter voor jullie uitmermate goede winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sportschoolbus.nl 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere communicatie

Service
luisterend oor (nam ik waar bij een andere zeurende klant...)

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding..

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding... en voor een inwoner in regio handig om langs te rijden en producten te bekijken en te "voelen"...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PadgioD 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen via de webshop gaat zeer gemakkelijk, en dat niet alleen, ruime keuze met een scherpe prijs

Service
De service is voor zover ik daarmee te maken heb gehad prima. Na de bestelling per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang. De verzendbevestiging kwam last-minute maar uiteindelijk is alles binnen een dag geleverd.

Assortiment
Alles wat je zoekt op het gebied van audio visual is hier te vinden.

Aanbeveling
Door de scherpe prijzen en het ruime aanbod zou ik deze webshop zeker aanraden bij familie en kennissen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ceespieter 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via Internet, fluitje van een cent

Service
prima reactie na bestelling via Internet en zeer vlot geleverd

Assortiment
veel aanbod en goed van prijs

Aanbeveling
indien noodzakelijk bij gesprekken hierover jullie aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs.reijers 15-12-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Winkel in een hoekje. Wel goed te vinden

Service
Ze kunnen niet alle vragen beantwoorden.

Assortiment
Genoeg voor de winkel.

Aanbeveling
Voor waar wij voor waren. Zal ik wel mensen op wijzen.
Ik vond dat ik ik goed behandeld werd als klant.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

rfermans 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed toegankelijke en overzichtelijke website. Duidelijke uitleg en advies over producten.

Service
Goed advies. Snelle en correcte levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Dit alles tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima service en prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Producten makkelijk te vergelijken op site. Makkelijk en snel verloop van het bestel proces en de levering. Kortom een goed voorbeeld hoe een webshop hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinier28 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime Keuze, om de hoek, voldoende parkeer gelegenheid, vriendelijk personeel

Service
met mijn laatste klacht zijn ze zeer netjes en correct mee omgegaan, samen zijn we tot de juiste oplossing gekomen.

Assortiment
veel keuze van de juiste producten voor de beste prijs.

Aanbeveling
ja uit mijn ervaringen ben ik er zeer te spreken over.

Extra toelichting
Zeer nette winkel met een ruime keuze uit de juiste producten, goed, bekwaam en vriendelijk personeel, makkelijk te bereiken en een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Y 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb me bestelling in de late middag op een vrijdag, Met volle haast en voor het eerst ook een bestelling maar binnen 10 minuten was ik klaar met het hele proces. En nog bevestigings mail ontvangen.

Service
Vrijdag laat in de middag besteld, zaterdag ochtend rond 1130 had ik alles binnen. Had dat nooit niet verwacht echt super snelle levering

Assortiment
Eerlijk gezegd niet veel naar gekeken zag wat ik zocht en gelijk besteld maar zag best wel wat variatie.

Aanbeveling
Voor het bestel gemak en levering zeker top, ik heb heel kort op de site gekeken, moet het nog een keer op gemak door scrollen.

Extra toelichting
Hele snelle levering, bestelde artikel in goede orde ook afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim Schol 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudg vanachter je tablet zaken uitzoeken en bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
keuze uit vele artikelen

Aanbeveling
makkelijk, snel en niet duur

Extra toelichting
bovenstaande antwoorden zeggen meer dan genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gjvk70 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig, zoeken en vergelijken via de website. De specificaties zijn veelal completer dan op vergelijkbare sites.
Na bepalen voorkeur in de winkel prima verder geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Service
Zie hierboven. Correcte en zeer snelle afhandeling in de winkel.
Geen beroep hoeven doen op aftersales, hierover dus (nog) geen oordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beer09 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op de site gekeken wat ik wilde hebben en in de winkel nog advies gevraagd.

Service
Goed geadviseerd over de grote van het scherm. Duidelijk advies over de kwaliteit van het scherm gekregen. In eerste instantie ging mij voor keur uit naar Sony, aangezien ik een 46'' wilde hebben en die van sony boven mij budget lagen is mij een samsung geadvieseerd. De beelkwalitet is voor gewoon tv kijken en af en toe een film goed genoeg.

Assortiment
Ruime keuze, voor ieder budget een geschikte tv

Aanbeveling
Ik zelf al 4 tv's gekocht bij plasmadiscounter. NIet allemaal voor mijzelf maar ook voor mijn ouders en broer. Ook heb ik meedere vrienden naar de plasmadiscounter gestuurd. Iedereen is zeer teverden over de service en de pirjs!

Extra toelichting
De hierboven geschreven motivaties spreken voor zicht! Top bedrijf, goeie service en zeer goeie prijzen! Ik raad jullie aan aan iedereen die een tv wil kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Driesprong 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site, zonder veel moeite kun je gemakkelijk kiezen en vergelijken.

Service
Vrijdag 20:00 uur besteld, zaterdag 15:00 uur in huis.

Assortiment
De keuze is enorm.

Aanbeveling
Gewoon goed..........!!!

Extra toelichting
Eerder een wasmachine gekoct. Ruime keuze en bijzonder tevredeb over service en levering. Ennnnn........niet te vergeten de gunstige prijsstelling. Dat heeft ons doen besluiten om bij vervanging van de televisie wederom naar een van de speciale internetshops te gaan van Tom Coronel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan165 14-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet ver voor ons, dus makkelijk om naar de winkel te rijden met voldoende parkeergelegenheid.

Service
Geholpen door mensen met verstand van zaken, niet het idee dat ze je iets duurders willen aansmeren, gewoon eerlijk advies. Daarbij wordt het gekochte zelfs in de auto gelegd, bij ons ging dat om een tv.
Service!

Assortiment
Alle merken die wij kennen staan er, met duidelijke prijskaartjes en specificaties.

Aanbeveling
Verzorgde winkel, ruime keus, prima service, goede prijzen, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Was voor ons de eerste keer dat we iets kochten, is goed bevallen, zouden ook tienen kunnen zijn, maar dat is toch wat overdreven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gordius 14-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer toegankelijke winkel

Service
Uitstekend.

Assortiment
Uitgebreid. Vele merken types en prijsklasses.

Extra toelichting
Altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janaufenacker169 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Duidelijke website, altijd goede prijzen. Twee TV's en nu een HD recorder/receiver. Bestellen = de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joppe erkelens 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klikken, en ophalen. Simpeler kan niet

Service
Snel, vriendelijk

Assortiment
Ruim op voorraad wat ik zocht

Aanbeveling
Internet winkel zoals bedoeld

Extra toelichting
Gewoon niet moeilijk doen, snel het juiste product kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Zal wel komen door de snelle eigenaar, hoe dan ook... Top winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Feisa 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. vandaag besteld morgen in huis

Aanbeveling
Heb hem al aanbevolen bij familieleden die een nieuwe tv zochten

Extra toelichting
Helemaal tevreden over de TV. Alleen zat er vertraging in het beeld bij het spelen vanaf een next gen console (xbox one, ps4). Er moest hiervoor een update op de pc worden gedownload en dan met een usb stick in de tv worden uitgevoerd. dit omdat ik nederlands als taal had ingesteld en de update ALLEEN in het engels te verkrijgven was (was de melding als ik hem direct op de tv wilden instaleren.) Maar ik vind niet dat plasma discounter dit van te voren had kunnen weten. Mocht er iemand nog meer tegen dit probleem aan lopen kan hier de update worden gedownload: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=40PUK6809/12&hlt=Link_Software&mid=Link_Software&scy=AA&slg=AEN

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Pierre72 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website werkt perfect, geen gezoek of vervelende links.

Service
Doen wat ze zeggen. Product uitverkocht, reserveren zonder verplichtingen en supersnel is het product weer beschikbaar en kan het opnieuw besteld worden.

Assortiment
zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Zeer professionele webshop. Doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Uitleg op website via video werkt perfect, is beter dan in de meeste normale winkels. Verder een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kentin04 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Brundel 14-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijk hoe bestelling verloopt

Service
Klantenservice was erg behulpzaam maar na betaling duurde de afhandeling wat lang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jeroenbennink1990 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk en snel je je nieuwe televisie in huis.

Service
de medewerkers hebben me via de telefoon goed geholpen met uitleg geven.

Assortiment
groot en veelzijdig assortiment waar je uit kan kiezen.

Aanbeveling
als iemand een nieuwe televisie nodig heeft dan raad ik ze eerst aan om bij jullie op de website te kijken en te vergelijken.

Extra toelichting
werkt gemakkelijk en heel erg snel kwa bestellen. je kan snel en goed zoeken wat je wild weten. tevens als je belt dan willen ze je graag het beste advies geven die ze kunnen geven. tevens is alles netjes verzorgd en snel in huis. wat het mooiste is dat je 14 dagen de tijd krijgt om je televisie te bekijken en als het niet zo goed bevalt of je iets anders wild hebben dan kan je de televisie kosteloos terug sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Roozemaal 13-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Het was erg makkelijk om online de produkten te bestellen.

Service
Na de ontvangst van onze tv heb ik per email gevraagd of de CI module op de door ons gekochte samsung tv canaal digitaal ondersteunde.
Het antwoord was dat we contact met Canaal Digitaal op moesten nemen om te vragen of onze tv CI module ondersteunde. Ik vind dat Plasma Discounter dit had moeten weten.

Assortiment
Niet alles is te zien in de winkel maar wel te bestellen op de website. Als het wel aanwezig is maar niet in de showroom maar in de doos dan is er geen tijd om het uit te stallen en om het product te laten zien en het benodigde advies te geven.

Aanbeveling
Plasma-Discounter als winkel vind ik niet echt om aan te bevelen want je gaat naar de winkel voor een advies en er is te weinig personeel dus de wacht tijden zijn te lang voordat je geholpen kan worden.

Extra toelichting
Plasma - Discounter vind ik als winkel, qua advies te kort schieten. Op de website wordt alles uitgelegd maar niet alle situaties zijn hetzelfde waardoor je iets wil vragen en iets wil horen en zien. Als webshop prima. Snelle service en levering. Om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

t1deleeuw 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er was een storing - klantenservice noteerde reservring

Service
Klantenservice heeft ondanks dat artikel uitverkocht was gestand gedaan.

Aanbeveling
Prima service en gemak dat aan huis afgeleverd wordt.

Extra toelichting
Kon op website niet bestellen heb de klantenservice gebeld en deze gaven storing aan. Op dat moment werd gewenste artikel voor mij gereserveerd. Later bleek het artikel uitverkocht maar de reservering bleef staan. Volgende dag klantenservice gebeld en betaling kunnen regelen. Na 4 dagen (na ontvangst betaling via bank) werd artikel aan huis afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

MvS87 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even snel bellen om de voorraad te checken was geen probleem. Ik werd netjes en snel geholpen.

Service
De verkoper wist waar hij het over had. Kende het product goed en had zelfs handige/ nuttige tips/tricks.

Assortiment
Erg breed. Nieuwste van het nieuwste. ULED etc. Maar ook kleinere modellen voor mensen die geen groot scherm willen.

Aanbeveling
Al gedaan bij een paar mensen, en op Facebook :-)

Extra toelichting
Al en al top behandeld. Naar de winkel en liep na 15min weg met de nieuwe tv. Werd netjes geholpen de tv in de auto te krijgen. We zijn erg tevreden met de tv. 3jaar geleden een dolby surround set aangeschaft, werkt nog toppie! Mooie showroom waar alles opgesteld staat. Erg fijn om je product eerst te kunnen zien. Daarom blijven wij i.i.g. naar de winkel gaan om zekerheid te hebben. Dan maar wat meer betalen dan de webshops. Jullie hebben dat extratje dubbel en dwars verdiend!! Keep up the good job. PS: aangegeven dat hij in de webshop gekocht is, maar is in Naarden aangeschaft. De knop 'volgende' verspringt buiten het beeld als je op de keuze: 'In de fysieke winkel' klikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuri79 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is een duidelijke site. Ook de video's van producten waar Tom Coronel duidelijke uitleg geeft vind ik erg nuttig. Zo zie je duidelijk wat voor mogelijkheden die producten heeft. Slim!

Service
meteen na het afronden van het aankoopbedrag dan word alles in werking gesteld. Als er staat 1 op voorraad dan is er ook nog 1 op voorraad. Koop je een product dan staat er gelijk een indicatie van uitverkocht. Ook erg netjes

Assortiment
Ze hebben erg veel in het assortiment. Van koffie automaten tot wasmachines.

Aanbeveling
Door de betrouwbaarheid en eerlijkheid raadt ik het aan. Ook omdat Tom Coronel deze zaak serieus aanpakt naast zijn race carrière vind ik goed. Het is toch een bekend persoon en hij zal niet zijn naam naar de knoppen helpen door de boef te spelen. Is de tweede keer dat ik hier wat koop en er zullen meer volgen.

Extra toelichting
Al die 10'en klinken slijmerig maar ik ben echt tevreden. Waarom een 8 of 9 als het een 10 waard is. Ookal zou er geen prijs uitgelood worden, ik blijf bij mijn standpunt. Heb nu al zin in het nieuwe race seizoen. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Huinder 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor ons dichtbij, en ook een fysieke winkel. En via internet volgende dag thuis afgeleverd

Service
Omruilen is nooit een probleem, top service!

Assortiment
Zeer ruim, van koffie tot TV

Aanbeveling
Goede bediening, vriendelijk personeel!

Extra toelichting
Gewoon een top zaak met goede prijzen, ik ga toch niet naar de MediaMarkt, ik ben gek!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jer992 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk besteld via de website

Service
tv werd niet geleverd ondanks de ingevulde datum, erachter aan moeten bellen waar die bleef, helaas tot 2 maal, maal beide gevallen vriendelijk geholpen.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
vriendelijkheid is goed en netjes opgelost. eerste keer misgegaan, maar ach waar niet.

Extra toelichting
producten voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RedjoDesign 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website kan je alles eenvoudig vinden. Tevens zie je bij de producten video's met uitleg en hoe het product eruit ziet. Erg top.

Service
Goed mailcontact gehad met de medewerker(s) over het aangekochte product.

Assortiment
Elders was deze tv niet meer leverbaar (bijna oudheid). Ik wilde perse deze tv aanschaffen. En

Aanbeveling
Goede en betrouwbare website

Extra toelichting
Via internet gezocht naar de beste website en beschikbaarheid. Ik kwam al snel uit op plasma discounter. Product is snel bezorgd. Kon er direct mee, zonder problemen, aan de slag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leidschendammertje 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles ging vlot en zonder problemen. Van uitzoeken tot de betaling. Duidelijke en gebruikersvriendelijke website.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Jullie hebben het gewoon goed voor mekaar.

Extra toelichting
Fijne manier van aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E.Beukema 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
woensdagavond via internet besteld, netjes bevestiging gekregen. Donderdagmorgen opgehaald in Naarden. Tv netjes door personeel in de auto gezet. Helemaal top

Service
zie gemak

Assortiment
alles wat je in deze branche zoekt staat er

Extra toelichting
Gewoon goed geregeld, vlot en netjes afgehandeld. Tom was zelfs bezig video aan het opnemen met klanten in de zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geuvert 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij Plasma-discounter terecht gekomen via een vergelijkingssite. Bestellen ging net makkelijk als op andere sites. Je moet je gegevens invullen die ze nodig hebben om je bestelling bij je voordeur te krijgen en om contact met je op te nemen voor de voortgang van de bestelling en in geval van calamiteiten. Je kan gewoon betalen via iDeal.

Service
Heb de bestelling keurig een werkdag later binnen gekregen. Alles was keurig in orde dus heb geen gebruik hoeven maken van retour procedures. Klein minpunt vond ik wel het aanbieden van extra garantie. Het is mooi dat het kan maar eigenlijk hoort dit er gewoon standaard bij in te zitten. Een teevee hoort niet na een paar jaar de geest te geven. Als dat wel gebeurt hoor je gewoon geholpen te worden. Ook als je geen extra garantie hebt gekocht.

Assortiment
Heb hier de teevee van mijn keuze weten te vinden voor een zeer schappelijke prijs, niks mis mee. Ik mis alleen wel de lijst met geschikte accessoires. Mijn teevee ondersteunt actief 3D maar wordt geleverd zonder 3D bril. Zou prettig zijn geweest als je meteen een lijst zag met geschikte 3D brillen.

Aanbeveling
De bestelling werd snel en zonder poespas geleverd. Keurig binnen de aangegeven tijd en zonder problemen. Bestelling toonde ook geen schade bij aankomst. Mis alleen nog de accessoire lijst met geschikte 3D-brillen.

Extra toelichting
Plasma-discounter heeft mijn bestelling keurig geleverd binnen de aangegeven tijd zonder problemen. Het bestellen ging makkelijk en de prijs was zeer netjes. Miste alleen een lijst met geschikte accessoires bij het product zoals geschikte 3D-brillen. Al met al wel zeer tevreden over de prijs en de snelheid. Je wordt ook keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van het bestel proces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews