Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk van der Linde 22-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heb hierin groot vertrouwen, gelet op de manier waarop we in de winkel werden geholpen.

Assortiment
Heel veel keuze. Veel meer dan in andere winkels is de sortering prima. Geeft vertrouwen in het maken van de keuze.

Aanbeveling
Grote keuze, deskundig en vriendelijk personeel. Ze luisteren goed naar je wensen en baseren daarop hun advies. Niet opdringerig.

Extra toelichting
Top. Houdt dit vol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk v.d. P1967 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk stappenplan waar je snel doorheen loopt.

Service
Heel goed. Product was andere dag in huis. Mail ontvangen hoe laat het geleverd werd. Dit klopte ook. Al eerder een bestelling gedaan en hierover ook tevreden.

Assortiment
Goed assortiment en concurrerende prijzen. Bij Tweakers gecontroleerd.

Aanbeveling
2 maal bestelling gedaan en 2 maal klopte zowel aflevertijd als product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vincentenrenee 22-12-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk aankoopproces. Paar muisklikken en het is rond.

Assortiment
Breed assortiment en getriggerd door de weekendaanbieding.

Extra toelichting
Uitstekende prijs kwaliteit, snelle levering, makkelijj betaalprocess, snel van de nieuwe tv genieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anno2014 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Prima assortiment, goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marion Taling 22-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
Totaal niet opdringerig naar een bepaalt merk, eerlijk respons!

Extra toelichting
Genoeg om te kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sondermeijer 22-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Winkel is makkelijke te vinden en snelle afwikkeling

Assortiment
slagen doe je altijd, zeer ruime keuze

Aanbeveling
Goed prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Oosterbosch 22-12-2014 In de winkel gekocht
Create2Fit Webshops B.V. Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb het apparaat in de winkel gekocht, in de winkel heb ik een andere keuze gemaakt dan die ik via de site zou maken.

In de winkel kon ik het beter beoordelen wat voor mij/ons beter was.

Service
De Dame in de winkel nam echt de tijd, om alles te benoemen wat wij belangrijk vonden wat betreft onze nieuwe aankoop.

Assortiment
Ik was op zoek naar een DeLonghi koffieautomaat. En had op internet al diverse modellen bekeken maar wilde toch in de winkel zelf het apparaat bekijken en beoordelen. En als het nodig was vragen te stellen.

Aanbeveling
De keuze is reuze!

Extra toelichting
Na jaren Senseo koffie gedronken te hebben nu overgestapt op bonen koffie. Nu weet ik weer hoe echte koffie smaakt. Fijn apparaat en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meester1952 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bereiken

Service
goed geholpen en goed advies

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
goed advise eb=n prettige mensen

Extra toelichting
prettige mensen, geode service en goed te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasha1961 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke omschrijving van de mogelijkheden van de Samsung TV.

Service
Zeer tevreden over de snelle levering! Ondanks de kerstdrukte en dat ik het product een dag voor het weekend besteld hebt!
Zou een 10 zijn geweest als jullie de HDMI kabel niet vergeten waren te leveren😄
Maar door de kerstdrukte kan dit gebeuren!
Een medewerker gesproken en deze gaf aan netjes de termijn aan, voor de nalevering.
Ik ga ervan uit dat dit ook zo is.

Assortiment
Zeer ruime keuze van Smart TV's binnen mijn budget.

Aanbeveling
Tot nu toe zeer tevreden en zou jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.A.J.Greve 22-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had het betr.artikel in een ontvangen mail gezien en het leek me een mooie gelegenheid om een nieuwe TV aan te schaffen.Het was nogal druk die dag maar werd toch snel te woord gestaan en geholpen.

Service
Alvorens het betr.produkt te kopen wees de verkoper me erop nog even naar de betr. TV te kijken.

Aanbeveling
Ik had al eens eerder voor een familielid een TV gekocht.
Ik woon er in de buurt dus neem graag voor familie of kennis hun keuze mee.

Extra toelichting
Op gebied van tv en audio maar ook andere huish.apparaten is Plasma-discounter een stuk voordeliger dan de andere winkels in de buurt. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het nalaat.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evert27 22-12-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Snel de TV, die ik wilde gevonden, besteld en betaald

Service
s maandags via internet TV besteld en thuis laten bezorgen ivm de slogan: "voor 21.00uur besteld, de volgende dag in huis"
Middels track&trace kon ik zien wanneer DHL de TV bij mij ging bezorgen.
Dinsdag: TV is in sorteercentrum. dus wordt nog niet geleverd.
Woensdag: uren gewacht; Create2Fit geeft aan, dat TV beslist vandaag wordt geleverd. 's avonds laat op track&trace de melding, dat bezorgdag wordt gewijzigd.
Donderdag: Track&trace beloofd, dat tussen 14.00uur en 23.00uur de TV bezorgd kan worden! Al die tijd zitten wachten. 's avonds laat geeft track&trace aan dat "geadresseerde niet thuis was"!!! Mooi niet dus.
Vrijdag: TV zou nu weer tussen 11.00 en 15.00uur komen. Ook Create2fit gaf aan dat dit het geval zou zijn. Om 18.00uur het opgegeven en ben weggegaan. 's avonds laat bij thuiskomst briefje in de bus, dat om 22.00uur de bezorger de TV bij de buren heeft afgeleverd.
DHL betekent voor mijn Duurt Heeeel Lang

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik zou iemand niet aanbevelen om het product thuis te laten bezorgen.

Extra toelichting
Als ik Plasma-Discounter was zou ik me ernstig afvragen of DHL wel de juiste partner is>

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Romke2 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gereserveerd via de website, afhalen ging super snel.

Service
TV stond binnen 2 minuten klaar en er is mij duidelijk verteld hoe de garantie werkt.

Assortiment
Op de website alle modellen die ik zocht kunnen vinden en vergelijken. Daarnaast de juiste kabels en muurbeugels.

Aanbeveling
Uitstekend in bezorging en afhalen. Bijna alles voorradig. Goede prijzen.

Extra toelichting
Perfecte winkel, snelle service en goede afhandeling bij afhalen. Ik heb hier al vaker besteld en nooit een probleem gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W&G 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lekker dichtbij en gratis thuisbezorging, wat wil je nog meer.

Service
Nog niet mee te maken gehad, maar gezien de ervaring in de winkel verwacht ik dat dat wel goed zit.

Aanbeveling
Ieder een die iets zoekt dat door discounter wordt geleverd adviseer ik altijd ook even jullie mogelijkheden te bekijken.

Extra toelichting
Bij het zoeken naar een nieuwe TV zie je soms door de bomen het bos niet meer, maar m.n. de adviezen van de diverse leveranciers tijdens het demo weekend vorige week hebben mijn besluit vereenvoudigt. De TV hangt inmiddels aan een stevige Vogels beugel was eenvoudig in te stellen en werkt naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank1972a 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website werkt prima, veel op voorraad. Helemaal niets op aan te merken.

Service
Vanwege een defect toestel zochten we contact met de klantenservice. Alles werd echter snel en goed geregeld.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Er zijn vast sites te vonden waar het misschien iets goedkoper is, maar dit is en blijft gewoon een goede betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJdD 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is goed te bereiken

Service
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel met goede uitleg

Assortiment
geen uitgebreide vergelijkingen gemaakt- afgegaan op de weekendaanbieding

Aanbeveling
Na verschillende tevreden aankopen, geef ik anderen (desgevraagd) ook goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matzek 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Half negen s avonds besteld. Half elf de dag erna in huis. Super.

Service
Aangekaart dat Sony TVs geen Uitzendinggemist app hebben, waar ik erg teleurgesteld over was na mijn aankoop van een Sony TV. Gevraagd of dit in de toekomst specifiek vermeld mag worden bij de Sony TVs aangezien ik vind dat we in Nederland hiervan uit mogen gaan als je een Smart TV koopt, evenals RTL gemist en Spotify.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker. Wel zal ik er zelf bij vermelden geen Sony TV te kopen of bij teleurstelling iets van Plasma Discounter kan verwachten.

Extra toelichting
Duidelijk, snelle levering en erg mooie TV voor een goede prijs. Helaas blijkt dat Plasma-Discounter.nl niet willig is, na mijn telefonische feedback en suggestie, om iets te doen om hun bezoekers duidelijk te informeren over dat Sony TVs geen Uitzendinggemist app hebben door dit bijvoorbeeld op hun site te vermelden. Dat is jammer aangezien het een probleem is waar meerdere mensen mee geconfronteerd worden (Google). Hadden zij dit wel gedaan had ik de hemel in geprezen want was bijzonder onder de indruk van de levering, prijs en site. Groet mathieu

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Han T. 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekende website

Service
Buitengewoon snelle levering

Assortiment
Veel. Niet speciaal gezocht, dus weet niet of ik iets zou missen

Aanbeveling
Prima webwinkel, maar voor sommige van mijn vrienden zou ik toch een winkel in het dorp aanraden i.v.m. instandhouding plaatselijke middenstand en installatie service aan technische leken.

Extra toelichting
Heb apparaat nog niet in gebruik genomen, maar gehele ervaring met winkel tot nu toe uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva de Nijs. 22-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De showroom is dichtbij en zeer overzichtelijk...

Service
Ik werd zeer snel geholpen en goed geadviseerd...

Assortiment
Ik keek mijn ogen uit!!!

Aanbeveling
De site is uitgebreid maar de showroom was voor mij heel prettig om het artikel ook in het echt te zien..

Extra toelichting
Ik denk dat ik bij de vorige punten alles al heb gezegd..maar mede door de vriendelijke verkoper was ik zeer snel overtuigd dat ik een goede aankoop deed en ben over allebei zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van den Ing 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke en betrouwbare website

Service
Snelle afhandeling en duidelijke informatie

Aanbeveling
Met name de betrouwbaarheid is essentieel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de jong.H 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Vriendelijke personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein Hermans 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, veel keuze, duidelijke foto's met gedetailleerde uitleg. Top!

Service
Vriendelijke, snelle en kundige bediening.

Assortiment
Naar mijn mening veel aanbod, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Heb al een link doorgestuurd naar mijn zus! Zo ben ik ook bij jullie terecht gekomen, op aanraden van een tevreden klant. Mocht het in gesprek opkomen, geef ik dus zeker een aanbeveling voor jullie.

Extra toelichting
Heel fijn om als klant vriendelijk, kundig en snel geholpen te worden. En daarbij ook nog voor een mooie prijs. Ik ben dus heel blij met deze aankoop en een tevreden klant. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette Weis 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke Website

Service
Goede en snelle service super!

Aanbeveling
Hele goede service, vandaag besteld, morgen in huis, goed verpakt.

Extra toelichting
Vrijdag Tablet 10,1 Salora besteld, Zaterdag s morgens ontvangen, super snelle levering. De Tablet doet het heel goed voor deze prijs. Vrijdag van Putte naar Roosendaal gereden naar de Winkel voor de zelfde Tablet op internet was hij op voorraad, maar bij de winkel blijk moet besteld worden. Dat is balen!!!! Zodoende zijn wij op de Website van Plasma-discounter terecht gekomen. Nogmaals bedankt voor de goede Service!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel197723 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Keurig op tijd

Assortiment
Ook noet teveel

Aanbeveling
Makkelijk

Extra toelichting
Makkelijk en scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin1989twente 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht dus tevreden

Service
medewerkster klantenservice stond me vriendelijk te woord omtrent levertijd

Assortiment
niet echt relevant aangezien ik doelbewust een product zocht

Aanbeveling
prijs/kwaliteit is prima dus zou ik deze aanbevelen

Extra toelichting
Bedankt voor de service, alleen zou ik eens overstappen naar een andere pakketdienst, mijn verjaardagscadeau kwam te laat aan ivm een sorteerfout van DHL. ze kunnen blijkbaar niet jullie belofte naleven van vóór zo laat besteld is volgende werkdag in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin van Leuven 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk in rubrieken en keuzemogelijkheden met de filters.

Service
Snelle levering volgens afspraak.

Assortiment
Prijs, keuze en aanvullende artikelen prima en ruim voldoende

Aanbeveling
100 % indien bovenstaande positieve punten op dit nieveau blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritchie 78 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.. super makkelijk om wat te bestellen.

Service
De service is prima. Afspraken nakomen vind ik belangrijk, dus dat geldt met name de leveringstijd en die maken ze gewoon waar. Je wordt bij elke stap van de bestelorde per e-mail vriendelijk op de hoogte gehouden.

Assortiment
Het assortiment is breed en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ja, waarom niet. Het gemak v.d. website en de super service. Daarbij komt kijken dat de prijs ook gewoon goed is.

Extra toelichting
Je krijgt gewoon een goede service en ze leveren op tijd, iets wat ik belangrijk vind. Daarnaast lijk het net of Tom je zelf op de hoogte houd van alle orders ;) Prima shop mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j de Jong 1961 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
grote keus en snel geholpen.

Service
snelle uitleg en verstand van de artikelen.

Assortiment
veel uitgestalde tv"s dus goed vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
goedkoop en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stief1980 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel vinden wat je zoekt, en bestelproces gaat ook snel.

Service
Levertijd ging snel en volgens afspraak.

Assortiment
Prijs was ver onder winkelwaarde, en goedkoopste webwinkel.

Aanbeveling
Ervaring van vrienden en eigen ervaring nu, een betrouwbare site dit.

Extra toelichting
De televisie die ik zocht kwam net in de aanbieding bij Plasma-discounter. In de middag eerst naar BCC geweest om vervolgens daar te horen dat die niet minder dan 775 mag kosten. Eenmaal thuisgekomen nog een keer online gekeken, en plots staat me tv tussen de aanbiedingen! 589! Helemaal tevreden dus, besteld volgende dag binnen. Ik ben uiterst tevreden over Plasma-discounter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Holtman 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy vanaf de pc

Service
dag eerder bezorgd (ondanks betaling met creditcard)

Aanbeveling
tot dusver alle bestellingen meer dan correct uitgevoerd

Extra toelichting
gewoon tevreden dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantje 55 22-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
de verkopers weeten wat ze verkopen

Extra toelichting
kom hier al veel jaaren ok met andren fam leden moelijke doen betsaat hier niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. Wind 21-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst gezocht op website, direct afgehaald in de winkel. En het werd zelfs in mijn auto getild. Ondanks het gigaformaat van de tv werd zelfs aangeboden het als prachtig kerstkado te verpakken.

Service
Zie hierboven. Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Assortiment
Voor mij was al duidelijk wat ik wou maar het zag er prima uit.

Extra toelichting
Absoluut. Ruime keuze met zeer scherpe prijzen en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alwin Vos 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het vandaag bestellen morgen in huis is gewoon super.

s'avonds een bestelling plaatsen, en voor je de volgende dag terug thuis bent is het binnen.

Service
goede ervaring en het nakomen van leveringen is veel waard.

Assortiment
alle gangbare modellen zijn aanwezig in het assortiment.

Aanbeveling
Omdat het gewoon super is, ik inmiddels tweede televisie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peters6676 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wij hadden via de site 2 plasma tv's gekocht, echter bleek dat dit niet de goede waren. Wij naar de winkel met de tv's en deze omgeruild voor de tv's die geschikt zijn voor digitenne (kpn).

Service
goede service gehad in de winkel

Assortiment
goed geholpen in de winkel met de voorkeur die wij hadden

Aanbeveling
goede service, of je nu via de website besteld of in de winkel komt.

Extra toelichting
Wij hadden 2 tv's 22inch via de website besteld met 2 muurbeugels erbij. Echter bij de provider nagevraagd of dit de goede tv's waren. Nadat was gebleken dat dit niet zo was zijn wij met de tv's naar de winkel in Naarden gegaan, en deze tv's omgeruild voor de tv's die wij wel moesten hebben. Dit was echter geen enkel probleem. Na bijbetaling van de tv's zijn wij tevreden de winkel uitgegaan. Prima services zowel via de site als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhoets 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snelle levering. 's Avonds om half negen besteld en de volgende dag al in huis! En tegen een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wolliemoms 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk te hanteren.

Service
Vrijdag besteld en zaterdag in huis, met opgave van Post NL over te leveren tijdstip.

Assortiment
In huis wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Vanwege gemak, service, assortiment.

Extra toelichting
Enige tijd geleden heb ik een TV bij Plasma-discouter in Naarden gekocht. Ik ben er toen naar toe gereden en werd vriendelijk en deskundig geholpen. Dat was mijn eerste goede ervaring. Op mijn advies zijn mijn ouders (86 en 84!) ook naar deze zaak gegaan om een andere TV aan te schaffen. Ook zij zijn vriendelijk en geduldig geholpen. Omdat ik door deze ervaringen de zaak kende en vertrouwde, was het eigenlijk logisch dat ik me er weer toe zou wenden voor een nieuwe aankoop. Onlangs heb ik dat via de webwinkel gedaan. Ook voor de afhandeling van deze koop niets dan lof: vrijdagavond besteld en zaterdag werd het pakket in goede staat afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wellfit 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Top bedrijf!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saniya thomassen 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de site een tv besteld. Site is gebruikersvriendelijk en geeft ook per tv welke ophangbeugel en andere accessoires er bij kunnen.

Service
Ruime betalingsmogelijkheden en ik kon zelf bepalen wanneer ik de tv geleverd kreeg. Via de mail werd ik zelfs op de hoogte gesteld hoe laat er afgeleverd werd!

Assortiment
Ruim, zeer ruim assortiment. Goede beschrijving van het product en de technische specialties. De prijzen zijn stukken lager dan bij de reguliere winkels.

Aanbeveling
Heb zojuist mijn broer overtuigd, was niet veel voor nodig : hij zag de kwaliteit en hoorde de prijs en schreef direct de naam van de tv en Plasmadiscount op!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 1403 21-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel te bestellen

Extra toelichting
Zoals belooft op de site voor 2100 besteld de volgende dag al binnen super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Egmond 21-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Om bij jullie te komen, moet ik 140 kilometer rijden, dat is mijn eigen keuze en niet echt gemakkelijk. Maar jullie ruime keuze maakt dat allemaal weer goed

Service
Ik werd geholpen met het dragen van mijn spullen naar de auto, dat was fijn.
Ben helaas niet tevreden over de verkoper in kwestie.

Assortiment
Ruime keuze, dus je kan goed vergelijken

Aanbeveling
Assortiment

Extra toelichting
Om te beginnen moest ik zelf een verkoper gaan zoeken (het was niet druk). Ik had al wat rond gekeken en had besloten een SONOS te gaan kopen. Melde dat vervolgens aan de verkoper, hij maakte de bon klaar maar vroeg verder niet of ik nog wat anders nodig en maakte mij er ook niet op attend dat ik een muurbeugel nodig had om de soundbar aan op te hangen. Gelukkig dacht ik daar later nog zelf aan en werd er een tweede bon gemaakt. Thuis gekomen geprobeerd het spul aan de praat te krijgen, dat lukte maar gedeeltelijk, want de Sub kreeg ik niet aan de praat. Vervolgens op internet gaan zoeken en kwam er achter dat ik nog een Bridge of Boost nodig had. Het had voor mij een stuk makkelijker geweest als de desbetreffend verkoper had meegedacht en mij (de klant) de juiste vragen had gesteld. Tenslotte heeft hij ook verzaakt mij de nota te sturen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit Velderman 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een paar klikken en je bestelling is geplaatst. Geen ingewikkelde inlogcodes en verificatiemails.

Service
Correcte tussentijdse updates over de bestelling en de verzendstatus.

Assortiment
Gewoon compleet!

Aanbeveling
Lekker eenvoudig en snel.

Extra toelichting
Tweede keer dat ik hier iets heb besteld, tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri LB 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op een doordeweeksedag lekker op de site een keuze kunnen maken.

Service
Hun toegevoegde waarde zit in de correctheid van handelen. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. De producten/merken zijn allemaal o.k. Ze hebben heel goed in de gaten dat hun meerwaarde in de prijsstelling en vooral in de hele afhandeling zit.

Assortiment
Als je hier geen keuze kunt maken...

Aanbeveling
Ondertussen diverse aankopen gedaan. Alles naar volle tevredenheid verlopen (trouwens ook razendsnel). Kortom, je hoopt en verwacht dat het top geregeld is. En als dat dan steeds weer uitkomt, is het toch top?

Extra toelichting
Fijn bedrijf die alleen maar kwaliteitsproducten verkopen. De verwachtingen die je over het product hebt, moet de producent waarmaken. Plasma discounter weet heel goed dat hun toegevoegde waarde in alles daarom heen zit. Prijs en afhandeling. En ze maken de hoge verwachtingen steeds weer waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wally668 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is zeer toegankelijk en geeft afdoende product informatie.

Service
Bestellen, snelle levering.

Assortiment
Ruime sortering.
Niet altijd de goedkoopste maar wel weer gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judje1983 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Super snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sovedretep 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website, veilige betaalomgeving, niets op aan te merken.

Service
snel geleverd, duidelijke mails.
Aftersale nog niet nodig gehad

Extra toelichting
Gewoon een ongecompliceerde aankoop, netjes volgens belofte de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cleven1480 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niet naar een winkel hoeven te gaan, en thuis uit kunnen zoeken wat je wilt.

Service
supersnelle levering. s,avonds gekocht, en de dag erna om 12 uur thuisbezorgd gekregen.

Assortiment
ruin assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
We hebben de tv,s pas 2 dagen. Maar zijn er tevreden over. Zou plasma-discounter dus zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Door de snelle levering en ruim assortiment zijn wij zeer tevreden over plasma-discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuur1971 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Grote collectie, uitgebreide beschrijvingen, goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edwin reijenga 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk vanuit de stoel had het snel nodig,om 19.00 uur besteld en de volgende dag gekregen.Top

Service
De service was goed direct na de bestelling bevestiging per mail,2 uur later al een bericht dat het verzonden was.

Assortiment
Ik denk dat het wel goed zit maar heb te weinig besteld om hier echt over te oordelen

Aanbeveling
Alles is werkelijk goed vooral de kwaliteit prijs verhouding,1 van de goedkoopste maar een belangrijk puntje die er in moet blijven is dat je geen verzend kosten betaalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy W 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
had fout gemaakt met typen van postcode en werd keurig gebeld om het te checken.

Extra toelichting
Oplettend. 21:00 bested. Volgende dag 10:00 in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossche BCC-klant 20-12-2014

Algemene score

6,7

Gemak
de website is erg traag en onoverzichtelijk, we konden zelfs geen enkele informatie vinden over het onderscheid tussen de verschillende accessoires.

Assortiment
goede hoeveelheid, onduidelijk onderscheid en vindbaarheid

Aanbeveling
als je weet wat je wil loopt alles na bestelling soepel

Extra toelichting
tevreden over producten en prijs, moeilijk om met hulp van de website tot je keuze te komen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

daniel de wit 20-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
was goed te zoeken naar de artikelen ook na keuze product makkelijk door shoppen

Service
niks op aan te merken

Assortiment
genoeg keuzes

Aanbeveling
Ik ben te vrede met aankoop dus zal anderen er ook op wijzen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews