Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anniejo54 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat heel gemakkelijk met de duidelijke site en aanwijzingen

Service
Je wordt van bestelling tot bezorging keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Welk apparaat je ook zoekt, je vindt het hier

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel j1 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat een service! Op dinsdag besteld en woensdag al genieten. De bijgaande informatie films van Tom geven alle informatie om een goede keuze te kunnen maken. Echte F1 service:-)

Service
Bestellen, betalen, bevestiging en garantiebewijs binnen in een oogwenk. En alles digitaal. TOP!

Aanbeveling
Beter dan dit wordt het niet, een aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

High Ender 25-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Dingetjes2233 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lijkt op vele andere winkels. Verkopers en tv's

Service
Ik ben goed geholpen. Een eerlijke mening van de verkoper. Geen opdringerig verkoop gedrag.

Assortiment
Er zijn natuurlijk veel meer tv's dan je op kan hangen. Winkel is relatief klein. De koopjes kelder is geen fysieke plek.

Aanbeveling
Het is gewoon een winkel als vele andere. Ziet er netjes uit met genoeg personeel voor vragen.

Extra toelichting
Ik ben gewoon fijn geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

janmartin 25-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim parkeren,snelle bediening,overzichtelijk.

Service
Zoals het hoort. Vriendelijk en deskundig.

Assortiment
Alle top.erken aanwezig in verschillende prijs categorieën.

Aanbeveling
Absolute aanrader vanwege ligging ,personeel, kennis van zake,assortiment.

Extra toelichting
Algemene indruk: mooie zaak,goed bereikbaar vriendelijk personeel, topmerken in alle prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB62 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Producten zijn te vergelijken en zeer gunstig geprijst. Specificaties zijn echter niet zo vanzelfsprekend voor degenen die minder expert zijn

Service
Simpel recht toe recht aan kiezen en bestellen. Levering vlot alleen verdraaid jammer dat ze DHL gebruiken want die nemen bezorging niet zo nauw.

Assortiment
Niks op aan te merken. Prima.

Aanbeveling
Zeker wel. Winkel komt ook vanzelf bovendrijven bij veel vergelijkingen.

Extra toelichting
Zie biven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Randy250690 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Op de site een ruime keuze uit verschillende producten. Ook maken de filmpjes het maken van een juiste keuze tussen verschillende producten een heel stuk makkelijker. Ik heb veel aan het filmpje gehad en heb de aankoop van mijn tv als zeer prettig ervaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny1215 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tv online gezien maar hadden die gewoon op voorraad in de winkel dus kon die zo ophalen

Service
Veel kennis van zaken

Assortiment
Veel en beste prijs garantie

Aanbeveling
Gewoon topzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutie09 24-12-2014

Algemene score

6,2

Service
nog steeds m'n bestelling niet ontvangen..............

Extra toelichting
en de klantenservice van Create2fit is blijkbaar ook afwezig sinds 14:00 deze woensdag.... Heel jammer allemaal. ik hoop op een snel herstel en compensatie van deze slechte prestatie

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Syl1990 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg goede en duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald K123. 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kijkuit er zit een lek in jullie systeem gratis advies van de specialist op het gebied van winkeldiefstalbeveiliging. www.KWBS.nl

Service
Goed maar laten alle adviseurs nu een gelijk verhaal vertellen. Gezamenlijke training is raadzaam. Miste crossselling moest nl. nog een keer terug voor een CI module voor mijn Ziggo kaarje.

Assortiment
Goed ruim voorzien en gericht

Aanbeveling
Als iemand een TV zoekt zeker een aanrader.

Extra toelichting
Prettig verder zie andere beoordelingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

lcd tv tje voor kids 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekende site, prima filters

Service
binen 24 uur in huis conform afspraak ook als je 's avonds om 20.00 bestelt

Assortiment
Alle schermen die je zou willen

Aanbeveling
prima winkel goed service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark1602 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle levering nu bestellen morgen in huis

Assortiment
erg ruim assortiment

Aanbeveling
ruim assortiment snelle levering

Extra toelichting
ruim snel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan62 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijn dat er een showroom is. Prima systeem. Bestellen bij de balie en even verderop in de winkel wordt je bestelling geleverd.

Service
Je bestelling wordt zelfs naar de auto gebracht. Prima service. Ook kon je je aankoop laten inpakken als kerstcadeau. Attente en meedenkende verkopers.

Assortiment
Niet alles is in de showroom te zien maar vrijwel alles is op voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Bovenstaande opmerkingen zeggen genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldbob 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tja ik heb in dit geval geen online aankoop gedaan. Had me echter wel zeer degelijk op de hoogte gesteld via deze website op het gebied van de verschillen en specs van de verschillende led tv toestellen

Service
De service was werkelijk meer dan perfect. Voor een sony bravia heb je een setje zogenaamde spaces nodig van vogel. Deze hadden ze niet op voorraad. Omdat de verkoper dit niet wilde geloven werd er tot 3 x toe nog overal gezocht, echter helaas zonder resultaat. Een demo model werd van de muur afgehaald om maatvoering etc op te meten. Deze verkoper heeft enorm zijn best gedaan voor mij en dat waardeer ik bijzonder.
Absoluut top.

Assortiment
Alhoewel ik min of meer gericht kwam voor een Sony Bravia W800 serie maar toch nog wel even heb gekeken naar andere merken zoals Philips, Panasonic en Samsung viel me wel op dat er van elk merk in meerdere afmetingen en series veel toestellen aanwezig zijn en ook op voorraad! Ik vindt niets vervelenders dan als ik een apparaat wil kopen deze dan net niet meer aanwezig is en moet worden besteld

Aanbeveling
De mooi ingerichte verkoop ruimte's met scherpe prijzen, de zeer goede service van de verkopers en het in principe altijd op voorraad zijn van een apparaat. Daarbij is de winkel nog eens zeer makkelijk en goed bereikbaar. Ook de website ziet er zeer goed verzorgd uit. Ik sta er dan ook niet voor niets genoteerd als klant en heb hiervoor 2 koffie machine's gekocht.Daarbij had ik dezelfde perfecte service.

Extra toelichting
Ik geloof dat ik bij de hiervoor genoemde 4 punten al wel een en ander uitvoerig heb beschreven. Dit is gewoon een top winkel waar met weet waarover met spreekt en men werkelijk zijn uiterste best doet voor een klant. Normaal is de ervaring al snel dat zodra je hebt gekocht de feitelijke interesse een beetje wegvalt. De zaak is gedaan. In amerika zijn ze daar veel verder in en is het belevings moment heel erg belangrijk, immers de klant kan bij volle tevredenheid een ambassadeur worden (hij vertelt en probeert zijn familie, vrienden en kennissen er van te overtuigen dat ze bij de lasma-discounter moeten kopen als ze een platte tv willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whale1 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Besteling gaat snel en accuraat

Service
Goed

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goede ervaring opgedaan

Extra toelichting
Snel en correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

schalekamp 24-12-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
produkt goed te vinden op website
bij "kopen in de afhaalwinkel"snel geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ella01 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De keuzemenus zijn overzichtelijk, veel mogelijkheden om op te filteren, snel en voor de deur bezorgd.

Service
Zeer goede service. De tv werd zo snel mogelijk verzonden en bezorgd. Verder geen problemen gehad dus klantenservice heb ik geen ervaring mee.

Assortiment
Heel veel keuze, waar makkelijk in gefilterd kan worden zodat je niet alles hoeft te bekijken. Ook een groot scala aan accesoires zoals kabels en ophangsystemen

Extra toelichting
Snelle, levering, groot assortiment, mogelijkheid tot ophalen in de winkel, je kan het dus ook fysiek gaan bekijken. Site is overzichtelijk en simpel in te navigeren en filteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richardvtv 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duideljke en zeer uitgebreide informatie via de website.

Service
Snelle bevestiging van de financiële afhandeling en de wederom duidelijke mailing met betrekking tot t aflever proces. De bezorging verliep keurig als gepland!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en Alle producten zijn gemakkelijk op te zoeken via de zoekmachine van de website.

Aanbeveling
Inmiddels was dit mijn tweede bestelling en al twee keer een goede snelle service, dus deze winkel durf ik nu gerust aan te bevelen.

Extra toelichting
Reeds twee maal goede producten mogen ontvangen, conform de op de website vermeldde informatie. Dus de goede producten en de uitstekende service lopen 1 op 1!! Deze winkel kan ik iedereen gerust aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen S. 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Donderdagavond online een Samsung Led TV besteld. Winkel heeft een zeer ruim assortiment en op de site kon ik uitgebreid de specificaties terugvinden van het gekozen toestel. Bestellen via de site verloopt overzichtelijk en duidelijk. Bij de betaling was er eerst iets fout gelopen door mijn fout, 2de maal geprobeerd en toen was alles in orde. Mail ontvangen met orderbevestiging. Aangezien er de eerste maal iets fout was met de betaling en ik geen betaalbevestiging had ontvangen heb ik zaterdagavond een mail gestuurd naar de klantendienst met de vraag of mijn bestelling inderdaad ok was. Zondag reeds antwoord gekregen dat alles ok was en dat ik de TV dinsdag thuis mocht verwachten. Uiteindelijk zoals door jullie beloofd inderdaad gisteren hier geleverd. Dus ook wat betreft het leveringsproces alles ok. Prijzen zijn ook concurrentieel. Jullie prijs vergeleken met andere internetwinkels (bol / coolblue) waarbij jullie ongeveer 20 à 30 € goedkoper waren. Daarom besloten om voor de eerste maal bij jullie te bestellen en me dit zeker niet beklaagd. Alvast bedankt voor de uitstekende service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakker.elmer 24-12-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan. Vooraf online alles bekijken en vergelijken. Als je een keuze hebt gemaakt gewoon online reserveren en afhalen of bezorgen. In de winkel zelf kan je je uiteraard ook laten adviseren.

Service
Was iets niet helemaal goed gegaan. Had afgerekend en kwam er ineens achter dat ik al 40 minuten stond te wachten. Had al genoeg koffie gekregen en wilde toch wel graag mijn tv. Werd gelijk opgelost uiteraard. Bij elke levering vragen ze of ze even mee moeten lopen om het in de auto te zetten. Inpakken verzorgen ze ook. En niet alleen een papiertje er om, maar ook mooi versierd.

Assortiment
In de showroom wel redelijk assortiment. Zeker de moeite. Online hebben ze volgens mij "alles".

Aanbeveling
T. was zelf in de winkel en je ziet hoe leuk hij het vindt dat er mensen in de zaak zijn. Neemt ook de tijd om lekker te cross sellen. De gun factor die je moet hebben bij iets kopen heeft hij van mij zeker. Een ondernemer die trots is op zijn zaak en dat deelt met anderen. Dat zie je helaas te weinig. Ik zou zeggen, detailhandel Nederland, kijk eens hoe ze het bij de plasma discounter doen.

Extra toelichting
Goed geholpen, foutje kan gebeuren als het maar wordt opgelost. En Tom is een bevlogen ondernemer die de gun factor zeker verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cornelis Vliet Vlieland 24-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer overzichtelijke zoekmachine.

Service
werd direct door medewerker geholpen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prijs

Extra toelichting
nette winkel goede service klantvriendelijk. top.Zeker de prijzen stukken goedkoper dan wie dan ook .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlippens 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk parkeren. In alle drukte in de winkel toch snel een medewerker gevonden die mij kon helpen.

Service
Prima Service door deskundige medewerker. De gekochte items werden zonder vragen naar mijn auto gebracht. Top!

Aanbeveling
Ik raad de winkel aan bij mijn vrienden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

teeuw67 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles ging gemakkelijk en hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.S. Bergwerff 24-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, en de producten zijn gelijk mee te nemen.
Want als je iets nieuws koopt wil je niet langer wachten om er van te genieten

Service
Vriendelijk personeel, met eerlijk en deskundig advies.

Aanbeveling
In de afgelopen 7 jaar al 6 televisie's besteld, voor familieleden en vrienden.
Dat zegt genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Utrecht 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Pand goed bereikbaar, goede parkeermogelijkheid. Overzichtelijke winkel

Service
Bij het draaien aan het rad kwam het pijltje op -10% maar het lipje welke wij niet zagen op -5%. De verkoper ging uit van -5% terwijl een andere klant zei dat is mooi 10% korting. Maar goed, het zal wel zo zijn wat de verkoper zegt waar is, maar het pijltje stond echt op 10%

Assortiment
Jullie hadden hetgeen wij nodig hadden. Waardoor we een goed beeld van onze aankoop hadden

Aanbeveling
Goede uitleg van de producten, had iets enthousiaster gemogen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

woutpijl 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We hebben op de website een aantal modellen bekeken voordat we in de winkel een tv hebben aangeschaft

Service
We werden door de medewerker goed geholpen.Hij heeft met ons het product besproken.Hij heeftvde service van het bedrijf uitstekend uitgelegd.Een andere medewerker heeft ons geholpen om de tv in de auto te doen

Assortiment
Het assortiment is uit gebreid en heeft goede kwaliteit

Aanbeveling
We werden goed en snel geholpen
de prijzen van het bedrijf zijn goed en alles werd duidelijk uitgelegd.
er zijn al 2 vrienden die ook een tv willen gaan kopen bij jullie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Boekie 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
In de fysieke winkel is een beperkt aanbod van TV's te zien. Voldoende om een keus te maken.
Koffiemachines is een enorm aanbod.

Aanbeveling
Overzichtelijke moderne winkel.

Extra toelichting
Moderne en overzichtelijke winkel. Uiteraard kun je bijna alles via internet bestellen. Maar zien, kopen en direct meenemen is veel plezieriger. Verkoopmedewerkers goed op de hoogte van de producten. Geen opdringerige verkopers!

Review criteria:

Goed

Reageer

Axel1983 Amsterdam 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruik gemaakt van de webshop. Uitstekende, zeer complete informatie. Alle betaalmiddelen geaccepteerd.

Service
Alles keurig pee e-mail bevestigd, inclusief track&trace. In het weekend besteld, dinsdag geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende en in alle prijsklassen vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Maakt beloften in levering en levertijd absoluut waar.

Extra toelichting
Mijn volgende product koop ik opnieuw bij een van de shops achter plasma discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton_almere 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Voortdurend toegankelijk via internet. Site zou wellicht wat handiger en toegankelijker (m.n. bij wisselen van menukeuze) ingedeeld kunnen worden.

Assortiment
Ga eens kijken, dan behoeft deze vraag geen toelichting

Aanbeveling
Ik heb mijn collega's inmiddels gewezen op het bestaan van de winkel en ook op de klantvriendelijke benadering door de verkopers. Veel winkels kunnen leren van plasma discounter

Extra toelichting
Zeer goed en wij komen zeker terug: - advies en ondersteuning van de verkopers indien je dit wenst, maar ook respect wanneer je vraagt even alleen gelaten te worden - inhoudelijk goed op de hoogte van de technische aspecten en zeer inlevend op de persoonlijke situatie van de koper

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.Bauw 23-12-2014 In de winkel gekocht
plasmadiscounter in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wordt snel geholpen

Service
de tv werd voor ons in de auto gezet super

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gauw en goed geholpen en alles is goedkoper dus aan iedereen doorgeven.

Extra toelichting
geweldige service kan niet beter we zijn heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 70 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eerst thuis ff lekker snuffelen op de site die zeer gemakkelijk voor gebruik is alles duidelijk overzichtelijk. Daarna keuze of bezorgen , ophalen.

Service
Wat de service, vriendelijk personeel en bekwaam , goede informatie snelle afhandeling in magazijn.

Assortiment
Zeer ruime keuze uit diverse producten, en de bekende merken.

Aanbeveling
Ik zou zeer zeker mensen om mijn heen plasmadiscounter aan bevelen. Betrouwbaar en goede service.

Extra toelichting
Ik heb bij de plasma discounter meerdere producten gekocht, en van nog enkel product geen spijt !! Goede winkel met professioneel gemotiveerd personeel en zeer goede uitleg. Daarbij goede prijs verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Enrique Huevos 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen via de site is gemakkelijk en de internet betaling verloopt vlot

Service
Aangezien het product vanuit nederland moets komen naar Brussel, had ik toch wat twijfels over de garantie van binnen de dag besteld.. maar 's avonds om 8 uur stond hij daar ! Ook de vraag om op de GSM te bellen werd beantwoord

Assortiment
Ik zoek al lang naar een apple kabel 30 pin naar Thunderbolt maar deze is hier niet te vinden.

Aanbeveling
Vooral de snelle levering is een aanrader ! ook de demovideo toont je alle aspecten van het aangekochte product

Extra toelichting
Zeker een aanrader en zal het zeker opnieuw doen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Van Leeuwen99 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, waar ik een goed vergelijk heb kunnen maken en een keuze heb kunnen maken. Daarnaast ben ik ook de winkel goed geholpen en duidelijk advies en de verschillen tussen de verschillende types zijn goed uitgelegd.

Service
Goed advies gekregen en ook duidelijk de procedure uitgelegd in het geval van eventuele mankementen.

Assortiment
Ruim assortiment, in elke prijsklasse en keuze uit oude en nieuwe assortiment (in de showroom alleen het nieuwe assortiment).

Aanbeveling
Duidelijke website om tot een keuze te komen en ook concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Prettige winkel waar ik mijn aankoop met een goed gevoel en vertrouwen heb gedaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

karin vernooij 23-12-2014 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijke personeel.

Service
Zeer goed, hij nam de tijd voor ons.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Aan iedereen, ruimte keuzen en betaalbaar.

Extra toelichting
We hebben al paar producten bij deze firma gekocht, totaal geen klachten over de gekochte producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leukemeid72 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website makkelijk te bekijken en wij zijn in de winkel in Naarden de TV op gaan halen.Ging allemaal lekker snel en liep soepel.

Service
niets op aan te merken

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Goede spullen,ruim assortiment en prima service en de goedkoopste :-)

Extra toelichting
Doordat we thuis online op jullie site ons al goed hadden kunnen oriënteren was het een fluitje van een cent om de TV op te halen. We hadden hem ook gratis kunnen laten bezorgen maar wilde hem liever ophalen. Kan niet anders zeggen als een TOP zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny Schats 23-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website, overzichtelijk en zoek gemak!

Service
Vriendelijke personeel, behulpzaam bij het uitzoeken van me TV

Assortiment
Ruime keus en zeer aantrekkelijke prijzen!

Aanbeveling
Ben zeer tevreden, dus lijkt me meer dan logisch!

Extra toelichting
ben een gelukkig persoon, me onwijs blij met me aangeschafte TV.. zie jullie binnenkort voor me volgende project de '' Soundbar'' (die ik trouwens al gezien voor weer een prima prijs)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Norbie69 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Moest wel een stukje rijden om het product op te halen, omdat ik niet wilde wachten tot na het weekend.
Makkelijk bereikbaar, en voldoende parkeergelegenheid.

Service
Best druk op de zondag ochtend.....
Ben geholpen door een samsung medewerker.
Erg netjes en duidelijk.

Assortiment
Het product wat ik wilde aanschaffen stond helaas niet opgesteld.
Heb dus ongezien de aankoop moeten doen.

Aanbeveling
Mooi bedrijf! Kwaliteits producten! Geen houtje toutje spul....Opstelling naar prijs kwaliteit verhouding.
Maar ook de goedlopere producten, hebben een goede kwaliteit!

Extra toelichting
Ik heb een paar 10tjes meer betaald dan bij een andere winkel, maar hoop daarmee dat als er ooit in de garantie periode iets met het product aan de hand is, dat dit naar alle tevredenheid opgelost wordt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

GW14408 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede parkeermogelijkheden, zeer overzichtelijk opgestelde apparatuur, maakt keuze eenvoudig.

Service
Eigenlijk ook een 9 waard, maar omdat er een verkeerde module was meegegeven bij de gekochte tv, toch maar een cijfertje minder. We moesten daarom n.l. nog een keer naar Naarden rijden!

Assortiment
Door de veelheid van uitgestalde apparatuur is de keuze gemakkelijk. In ons geval keken we alleen naar tv's waarvan er heel veel bekeken konden worden, maar we komen vast nog een keer terug voor andere apparaten waarvan de keuze ook heel groot is.

Aanbeveling
Een verademing vergeleken bij de reguliere zaken, zeker omdat het gekochte meteen meegenomen kan worden.

Extra toelichting
Niets dan goeds. Hadden we maar eerder van jullie shop geweten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WouterK83 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online reserveren en afhalen op het moment dat het mij uitkwam! Ontzettend handig!

Service
Ondanks de drukte in de winkel, redelijk snel geholpen.

Aanbeveling
Perfecte winkel voor bijna al je apparaten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn Kelting 23-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Auto voor de deur! Prima bereikbaar, inladen klaar!

Service
Konden eerst rustig kijken zonder direct verkoper op je nek.

Assortiment
Weet niet wat er allemaal bestaat.... maar wat wij zochten stond er!

Aanbeveling
Mooie showroom, goed bereikbaar, overzichtelijk duidelijke voorliv
chting, watwil je... verkoper(s).

Extra toelichting
Heerlijke kerst zo meteen met prachtig beeld! En koffie was ook heerlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BGroenewoud 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
vriendelijk personeel , snelle hulp

Extra toelichting
Geweldige winkel met personeel dat verstand van de producten heeft , voor kerst was het erg druk maar desondanks zeer snel geholpen! een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Killron 23-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Hoewel de door one gekochte tv niet was uitgestald mochten wij wel kijken naar de kleur van de tv

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Snelle respons op vraag via mail

Extra toelichting
Goede service en scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sean bus 22-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
snel makkelijk

Extra toelichting
is alleen jammer dat platte tv en plasma discounter 1 en dezelfde bedrijf is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm Simons 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De internet site is erg toegankelijk en overzichtelijk

Service
De manier hoe je wordt geïnformeerd over de bestelling en de levering is super !!

Assortiment
voor elke prijs heeft Plasma - Discounter een item

Aanbeveling
Service en informatie voorziening en levering zijn van hoge klasse

Extra toelichting
Een fijne online winkel waarbij het overzichtelijk zoeken is, de afhandeling en de service zijn van een hoge kwaliteit, de wijze waarop je geïnformeerd over de levering is top !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Straaten 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Per telefoon prima te woord gestaan; perfect en snel geholpen in Naarden

Service
niks mis mee; gewoon goed

Assortiment
jullie hadden wat ik zocht

Aanbeveling
nogmaals: gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Jager 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via de site kan je voldoende info inwinnen en in de showroom zie je de bevestiging

Service
je word prima en vriendelijk geholpen en via de mail gelijk antwoord

Assortiment
zo veel keuze dat ondanks de voor info via de website de keuze toch weer moeilijk gaat worden

Aanbeveling
Wij hebben geen negatieve punten dus waarom niet aanbevelen bij een ander

Extra toelichting
Wij vinden het een prima concept waar je heel goed geholpen word door gemotiveerde medewerkers en een goede prijsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EwoutSlag 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen, ook mobile pagina goed te gebruiken.

Service
tot 21:00 uur bestellen en morgen al in huis! nette, duidelijke factuur

Assortiment
zeer ruime keuze! makkelijk te filteren naar gewenste specificaties!

Aanbeveling
deze webwinkel is overzichtelijk, duidelijk en met niet te veel onzin! je word niet dood gegooid met reclames van andere webwinkels, of advertenties die je eerst moet weg klikken voordat je pagina beschikbaar is.

Extra toelichting
een hele dikke 10 gemiddeld! goede, snelle service! nette webwinkel en heeft gewoon wat je zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonvangeest 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk reviews

Service
Binnen 1 dag in huis, helemaal super

Extra toelichting
Top afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank1937 22-12-2014 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wist wat ik wilde. Snel geregeld in de winkel en nog extra korting door het rad van fortuin.Leuk bedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews