Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stan 27-01-2018 Via de website gekocht

Lekker wakker worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was en is zeker niet m'n laatste aankoop bij de televisiewinkel.Een goeie en duidelijke website om te shoppen.En zeker n hele snelle levering,zaterdagochtend lekker uitslapen en later lekker op onze tv levering wachten.
Maar zo snel had ik niet verwacht,leek de race v Dakar wel,helemaal top.
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 27-01-2018 Via de website gekocht

Top zaak! Doet echt wat het belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Natuurlijk ken ik Tom van zijn autosport carrière, Ik volg ze beide al langere tijd op Twitter. Zijn Broer (Tim is de oudste) volgt mij zelfs op Twitter, en Tom heeft mij ook de nodige likes gegeven. Beide zijn echte TOP gozers.

Mijn bestelling....

We zochten een Tv voor mijn ouders. Beide gepensioneerd dus dat moest aan voorwaarden voldoen. Een van de grootste voorwaarde was dat de Tv niet al te moeilijk te bedienen moest zijn en daarnaast ook nog goedkoop genoeg moet zijn om in hun butget te passen.

Na heel wat gegoogeld te hebben en veel ander gezoek kwamen we uiteindelijk Tom tegen op youtube, waar hij een Tv in het filmpje uitgebreid omschreef, door die uitleg en omschrijving besloten ze al snel dat ze eigenlijk wel tot aankoop wilde overgaan.

Aangekomen op deze website was de deal zo gedaan. De verdere informatie die we hier vonden en ook nog eens de belofte van voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis, was meer dan voldoende tot het besluit van aankoop.

Het gebruiksgemak en overzichtelijkheid van de site is prima in orde. Bij de bestelling geen enkel probleem tegengekomen goed overzichtelijk en alles vind ook, zoals het hoort tegenwoordig, plaats in een veilige omgeving.

De levering is perfect verlopen. Om 21:00 besteld en vanmorgen voor half 10 stonden er 2 vriendelijke bezorgers hier aan de deur. (die zelfs een aantal keer aanklopte omdat de bel blijkbaar kapot was!)

Al met al een ZEER goede ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Appel 27-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder in deze winkel iets gekocht en dat beviel gewoon erger goed. Vandaar dat we ook nu weer bij deze winkel wat gekocht hebben.

Reageer

H.koek 27-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gezellige winkel, Relext een tv kopen met behulp van deskundig en vooral vriendelijk personeel.
Hulp met inladen van de auto. Dat was ook heel prettig. Deze winkel kan ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yosha 27-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend duidelijke uitleg gekregen over de tv’s die nu op de markt zijn en wat het verschil is. Tv was thuis zo aangesloten. Super blij mee!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 27-01-2018 Via de website gekocht

Schande!!

Algemene score

1,0
Eerst een TV leveren met een gebroken scherm ( TV was duidelijk al eerder uit de doos geweest). Daarna op zijn verzoek een email aan Coronel zelf. Niets gehoord.
Daarna na 6 weken nog steeds mijn geld niet terug.
Nooit meer!! Oppassen!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Create2Fit 02-02-2018

Beste Leon,

Allereerst onze excuses dat u een beschadigde televisie heeft ontvangen.

De televisie is tijdens het transport beschadigd geraakt, waarop de keuze is gemaakt om de bestelling te annuleren, volkomen begrijpelijk.

Wat na de annulering is gebeurd kunnen wij niet goed praten. Het aankoopbedrag (wat inmiddels op uw rekening staat) is veel te laat aan u teruggestort. Deze handeling had veel eerder opgepakt moet worden, onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Televisiewinkel.nl

Reageer

Jan 27-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn soundbar was niet leverbaar, ondanks dat deze wel op de website te bestellen was, daarover werd ik duidelijk geïnformeerd met alle opties, waaronder geld terug.
Na enig overleg besloot ik om de betaling terug te laten storten, maar die dag werd de soundbar bezorgd, dit was niet de goede, maar de duurdere versie.
Ik heb dat gemaild, en mocht deze behouden zonder verdere kosten.
Het model soundbar dat ik bestelde is haast nergens meer te koop, als ik een gangbaarder model had besteld was het deze keer zeer waarschijnlijk net zo soepel gelopen als andere keren.
Overal gaat wel eens wat mis, maar de moeite die erin gestoken is en de manier waarop dit geregeld werd zorgt ervoor dat ik een zeer positieve indruk gekregen heb.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tuncer 27-01-2018 Via de website gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Donderdag besteld vandaag binnen aangesloten heel makkelijk te instellen alles mooie strake heldere beeld voor een 4k alleen jammer geen orginele schroefjes om de pootjes vast te maken maar buiten dat om mooie 43inc Tv

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Hubbeling 27-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Bijzondere keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Prima advies met een grote keuze en je kan het zie wat je wil kopen in bijzondere aantrekkelijke uitstalling

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Heppener 27-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop hier al velen jaren mijn spullen en ben nog nooit teleur gesteld,zowel in de producten als in de service.
Ik kan deze winkel,web shop een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan 27-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Erg goede en vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is super, erg professioneel en erg vriendelijk. Ik kan geen reden bedenken om niet naar Televisiewinkel.nl te gaan. Je kunt er ook gelijk een mooi apparaat uitzoeken voor een heerlijk bakje Tom koffie!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Johan 27-01-2018 Via de website gekocht

Net zo snel als Tom Coronel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoektocht naar een nieuwe televisie kwam ik uit op een Oled LG.
Vervolgens leverde de televisiewinkel deze televisie tegen de scherpste prijs en snel.
Kortom: vrijdagmiddag bestellen, zaterdagmorgen geleverd.
Wat wil een kritische koper nog meer!
Goed gedaan Tom.

Reageer

erik 27-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
televisie besteld, deze was keurig binnen de afgesproken tijd binnen maar bleek deze defect te zijn (beeldscherm), direct gebeld naar klantenservice. geen probleem, de volgende dag defecte halen en een nieuwe brengen. top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria hopman 27-01-2018 In de winkel gekocht
naarden

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn zeer tevreden over het personeel we werden zeer goed geholpen en deskundig duidelijke antwoorden op onze vragen en zeer behulpzaam en zo vriendelijk zowel aan de telefoon als in de winkel wij gaan zeker terug komen bij jullie winkel toppers

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 27-01-2018 Via de website gekocht

Mooie tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Goeie online winkel, duidelijke uitleg. Ik heb de TV gekocht voor €412 euro met de vroege vogel actie, en zag dat dezelfde TV rond 11u ineens €398 euro was. Ik heb TV.winkel een bericht gestuurd maar heb niks meer vernomen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Create2Fit 27-01-2018

Geachte heer Stabel,

Hartelijk dank voor uw review. Mijn collega heeft eergisteren (2 uur later) op uw bericht gereageerd met de mededeling dat u het verschil terug krijgt. Wellicht heeft u dit bericht over het hoofd gezien?

Ik zal het bericht nogmaals versturen.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Team Televisiewinkel

Reageer

J de Vos 27-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk word goed geholpen en snel antwoord het produkt word snel en goed verpakt verstuurd en netjes afgelevert

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monika 26-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goede producten, snelle afhandeling!!! Ik zou deze winkel in elk geval aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kadir 26-01-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende dienstverlening.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was gewoon sprake van geweldige service. Bovendien liep ook het telefonisch contact vlekkeloos. Er was gewoon sprake van geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphons Gulikers 26-01-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Begonnen met een korte chat met een van jullie medewerkers om informatie te krijgen over OLED tv en jullie service had er direct een goed gevoel bij
En heb de tv toen direct besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 26-01-2018 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed advies. klantenservice heeft navraag gedaan ivm welke steun het beste was. gelijk terug gebeld en niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van wettum 26-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al diverse producten gekocht zoals soundbar televisie koffie machine etc de klant vriendelijkheid en een eerlijk advies staan voorop onder het genot van een kop koffie is er een ruim aanbod om te bekijken en te testen voor de rest is het prijsvriendelijk en van een korting zijn ze ook niet te beroerd

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonny 26-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service werd goed geholpen over het product erg tevreden doe jullie zeker aanraden en kom zelf ook zeker terug

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jef Maes 26-01-2018 Via de website gekocht

Eerlijk, beste prijs én snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en volledige website, aan de goedkoopste prijs. Een ongelooflijke snelle levering naar België, slechts 25 uur na de bestelling! Voor de volgende aankoop ga ik opnieuw naar televisiewinkel.nl.

Reageer

John Konst 26-01-2018 Via de website gekocht

Een snelle en goed aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is voordelig met de prijs, en dat past mij wel. Als je ven de AOW moet leven past mij wel deze prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Reinstra 26-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede klantenservice.

Algemene score

8,0
Zoals afgesproken werd de bestelling de volgende dag afgeleverd.
Voor hulp tijdens instellen doorgeschakeld naar Philips.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 26-01-2018 Via de website gekocht

Dinsdag besteld donderdag binnen echt een aan rader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en kwaliteit voor een betaalbare prijs
Gewoon niet twijfelen maar gewoon doen!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 26-01-2018 In de winkel gekocht

Mooie Actie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de "BTW-actieweek" was er donderdag ook nog een " vroege vogels actie". Een aantal producten voor waanzinnige prijzen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Winkel vanaf 06.00 uur open en dus met mijn zoon een 43" TV halen voor zijn gamekamer. Koffie, croissants, snelle afhandeling en vriendelijk personeel (zo vroeg!) en met een mooie aanbieding naar huis, zorgt ervoor dat je vergeet dat je er zo vroeg voor uit je bed bent gekomen. Actie = echt Actie bij Televisiewinkel.nl en dat verschilt nog wel eens met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 26-01-2018 In de winkel gekocht

FOUTJE OP WEB SITE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site stond een foute specificatie van de led tv die wij hadden aangeschaft.
Het ging hier om de beeld frequentie.
Met de tv teruggegaan en ik kon de aankoop retourneren zonder enig probleem.
Dus inderdaad goede service.

Reageer

Eric 26-01-2018 Via de website gekocht

uitermate tevreden over ALLES

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs top, klantvriendelijkheid bij het telefonisch contact top, de verzending goed te volgen. Een echte aanrader om online te bestellen. Snel email met de factuur en de klant voelt zich koning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 26-01-2018 In de winkel gekocht

Top winkel en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige winkel om ideeen op te doen en bij geschiktheid het artikel te kopen. Geen opdringerige verkopers, maar mensen die je adviseren en jet niet erg vinden als je zinder spullen de winkel uitloopt.

Reageer

Ben 25-01-2018 Via de website gekocht

Tijdige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel had ik via bol.com besteld en is conform afspraken tijdig geleverd.
Ook de voorinformatie was correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia hagen 25-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Heel goede en vriendelijk service. Klasse gewoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een tv nodig voor een persoon van 82, dus zo simpel mogelijk. Een aantal tv's gezien en hij rade mij een lg aan die nog lekker voordelig was ook. Super leuk en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-01-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en snelle en goede levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze site omdat men veel keuze heeft met goede concurerende prijzen. Besteld en de volgende dag is huis. Zeer goed verpakt. Bij het product een goede en leesbare handleiding. De LG Soundbar SH 2 voeldoet zeer goed en dat voor een zeer lage prijs.
Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hgwkp 25-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Vriendelijke en behulpzame verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zagen opeens deze winkel op internet. Ze hadden de tv die we zochten voor een goede prijs. Ik vind het een mooie winkel, niet op 1 hoog achter. Ook fijn dat alle tvs draaiden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Olivier 25-01-2018 Via de website gekocht

Verzending voor 21u besteld, morgen in huis.. NIET CORRECT.

Algemene score

4,0
Voor 21u besteld, morgen in huis, was niet van toepassing via bol.com.. de verwachte leverdatum was de verzenddatum...

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 05-02-2018

Geachte heer Olivier,

Hartelijk dank voor uw review.
Ik heb u zojuist een email gestuurd.

Ik hoop dat u zich kunt vinden in het antwoord.

Onze excuses voor de verwarring.

Met vriendelijke groet,
Team Televisiewinkel.

Reageer

Eric 25-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij televisiewinkel de LG OLED 55c7v gekocht, was de goedkoopste met inruil oude plasma TV.
Na telefonisch contact (hadden op al mijn "technische"vragen antwoord) de LG besteld.
Bleek nog geen uur nadat ik de bestelling geplaatst had de LG elders goedkoper was, antwoord van televisiewinkel.nl was dat ze sowieso mee moeten naar de goedkopere prijs..
Ik kreeg het verschil binnen 2 dagen terug gestort op mijn rekening, kan niet anders zeggen wat een topservice.
En wat de LG OLED5c7v betreft, wat een schitterend beeld en makkelijk te bedienen.
Netflix met 4K is prachtig, ook laptop en smartphone koppelen met de LG is fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjentien 25-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

prima personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben 3 maal de winkel bezocht en zijn daar 3 maal grandioos geholpen.
naar onze mening lopen daar allemaal zeer kundige en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 25-01-2018 Via de website gekocht

Sonos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, goede levering! Zeker vaker kijken als er nog eens een sonos product aangeschaft wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 25-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn door de keurige prijs bij de televisiewinkel terechtgekomen.
De service en bezorging waren ook goed.
De televisie heeft prima beeld en geluid !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 25-01-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 22 uur besteld maar 2 dagen later geleverd. Maar verder een 10! Super geluid in tamelijk grote kamer met 2x Play1

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeffry 25-01-2018 Via de website gekocht

Service is goed en snelle aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt deze shop goed en heeft goede artikelen van bekende merken en vindt ook goed dat je achteraf kan gaan betalen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert wijnja 25-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keus en een duidelijke webshop om aan mijn wensen te voldoen en een keus te maken. uit heel veel merken en typen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LB 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn tv besteld en die zou twee dagen nodig hebben. De volgende dag rond de middag was hij al bezorgd.

Reageer

Erik 24-01-2018 Via de website gekocht

Service is zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een LG TV besteld en afgesproken om op zaterdag te leveren. TV werd keurig om 09:30 geleverd. Helaas voldeed de TV niet aan mijn verwachting en heb telefonisch een ophaalafspraak gemaakt. Ok dit verliep vlekkeloos en heb mijn geld keurig retour ontvangen. Nu op zoek naar een andere televisie.
Servicedesk ook zeer vriendelijk en zeer klantgericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 24-01-2018 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site en een zeer snelle service en er werd goed gecommuniceerd over de verzending en aankomst van het pakket

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedoroso 24-01-2018 Via de website gekocht

Formidabele snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden zo snel bediend. Inruil exemplaar ? Niet van nieuwte onderscheiden, zowel produkt als verpakking!
Sympathie in de bibliotheek en op de green natuurlijk minder, maar daar gaat het hier niet om.
Perfecte service,zonder tussentijdse pitstops, geweldige aanrader.

Reageer

BV 24-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service, heel goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv ter reparatie opgestuurd, helaas was de tv niet meer te repareren en mocht voor datzelfde bedrag een nieuwe Tv uitzoeken.
daarbij kwamen ze me ook nog een tegemoet met een leuke extra voor het ongemak!
Top, gewoon TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 24-01-2018 Via de website gekocht

Webshop zoals bedoeld is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tablet hoes gekocht. Uitstekend product en prijs. Kwam uit koopjeskelder. Levering vlot en zoals je hoopt en/of verwacht van wenshop bestelljng. Communicatie door webshop prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Nicolasen 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie met klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Shop gevonden tijdens googelen
ruime keuze, goede prijzen en acties, gelijk iets besteld ,
vanwege prijs en levertijd

Review criteria:

Goed

Reageer

Willem 23-01-2018 Via de website gekocht

Kaai goed gegaan met bestelen grandioze service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een tv gekocht via de wedsite de info was zeer compleet en ik had op meerdere site’s gekeken en het product de info bekeken dus wist goed wat ik ging kopen dus heb hem bij televsiewinkel.nl bestelt want daar was hij het goedkoopste en had hem de volgende dag al in huis kon alles mooi bij houden via tracé en tracé ben zeer tevreden over de gang van zaken kan het iedereen aanraden
Ik weet wel dat ik de volgende keer weer daar bestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews