Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PP de Ruiter 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel en makkelijk te vergelijken. De product video's zijn maakt het makkelijker om te kiezen

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
voor verkoop zeker. snelle levering. mooie prijzen.

Extra toelichting
mooie prijzen, makkelijke website en betaling via IDeal met een snelle levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Haak 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van het product! Bestelprocedure helder!

Service
Na bestelling direct een email met alle benodigde gegevens! Aan het eind van de dag een email met de bezorgdsten en tijd!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment met deskundig personeel, die je wijzen op de voor jouw situatie beste product! Prima service en duidelijkheid wat betreft aflevering!

Extra toelichting
Ik heb eest in de winkel informatie ingewonnen, wat in mijn situatie de beste tv zou zijn. Het bleek een andere, goedkopere tv te zijn, dan die ik in gedachten had. Vervolgens heb ik deze tv via de webshop aangeschaft, omdat ik geen vervoer had. Via de webshop krijg je duidelijkheid wat betreft bezorgdsten en tijd. Op de afgesproken datum en tijd is de tv afgeleverd! Heb de tv nu een week in huis en ben er zeer tevreden over. Hulde voor plasmadiscounter en zijn personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas1966 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
`goede site, uiteeindelijk hebben we zelf gehaald in Naarden

Service
goed geholpen in de winkel met deskundig personeel

Aanbeveling
vanwege de bovenstaande cijfers..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Voorneveld 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig zoeken en bestellen

Service
Als er iets aan de hand is met een bestelling of product wordt dit altijd snel en netjes opgelost

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik beveel Plasma Discounter altijd aan

Extra toelichting
Perfecte website, nette winkel, goede service en mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pekje 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen via internet

Service
nog niets meegemaakt.dus ik weet niet hoe service is

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
makkelijk

Extra toelichting
netjes en goed verpakt.Ik miste wel 3 schroefjes om de tv poot te bevestigen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gertjan Rutten 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het bestellen was heel makkelijk en er g duidelijk

Extra toelichting
dit is de tweede keer dat ik iets koop via een site van jullie en de producten worden altijd snel en net je geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean19 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en gebruiksvriendelijk om te bestellen

Service
Product snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid, wilde per se 1 artikel, die andere webshops niet hadden.

Aanbeveling
Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvgorp 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle levering , goede service aangeschafte tv voldoet prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beekwad 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en snel te bestellen

Service
Zeer snelle levering, binnen 24 uur bezorgd.

Assortiment
Veel keuze met scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede ervaringen

Extra toelichting
Goede ervaring met het kopen bij Plasma Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van Heijst 04-01-2015

Algemene score

6,8

Service
Een minpuntje.
In de winkel krijg je enkel een pinbonnetje mee bij aanschaf van een nieuw apparaat. Het aankoopbewijs van onze nieuwe televisie zou per mail verzonden worden. Juist dit mailen verliep erg moeizaam en koste ons een bezoek en een telefoontje voordat wij onze factuur binnen hadden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

showa 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer breed assortiment, gunstige prijs, gratis levering super snel in huis en alles keurig via track&strafeis te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Drommel 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
even googlen en kreeg de het apparaat met de goedkoopste prijs.

Service
alles netjes ontvangen en goed op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
als je alles netjes krijgt en je bent tevreden dan prijs je iets aan iemand anders aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remcowacht 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Word daar goed Geholpen

Service
Service vind ik Geweldig

Assortiment
Heel Goed Assortiment
hebben Julie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vordron 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekmogelijkheden

Service
Makkelijk besteld, snel in huis.

Assortiment
Uitgebreide keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Prima webshop.

Extra toelichting
Alles bij elkaar prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aafke C 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website. Ik kon goed zoeken op merk en de categorie televisie die ik zocht. Veel specificaties kan je in 1 oogopslag zien door de icoontjes naast de productfoto, handig.

Service
Ik bestelde rond oud en nieuw en er waren aangepaste levertijden. Die kon ik wel op de site terugvinden zodat ik wist op welke dag er bezorgd zou moeten worden. Het duurde even voor ik daadwerkelijk een mail met een bevestiging van datum en een track en trace kreeg, maar de tv werd ondanks de feestdagen toch nog vrij rap bezorgd.
Ik kon op de website niet de kleur van mijn nieuwe televisie selecteren, het aanklikken van beide kleuricoontjes lukte niet.
Ik wilde graag een tv met een zwarte voet. Ik heb toen gebeld en een vriendelijke medewerker vertelde mij dat de tv alleen nog maar in het zwart verkrijgbaar was. Dus ik dacht dat ik goed zat en heb de televisie vervolgens besteld.
Toen hij werd geleverd bleek hij niet de zwarte maar de zilverkleurige chromen voet te hebben. Voor mij niet een reden om een grote televisie - die wel helemaal super is en er wel prachtig uitziet- terug te sturen om hem om te wisselen. Maar het was wel een beetje jammer, ook gezien het belletje.

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherp concurrerende prijzen. Ik heb voordat ik tot een aankoop over ging een paar keer een prijsvergelijking tussen diverse winkels gedaan, en plasmadiscounter kwam telkens het beste uit de bus.

Aanbeveling
Vanwege de levering van de tv in een andere kleur geef ik een iets lagere beoordeling dan ik anders had gedaan. Maar op dat minpuntje na ben ik heel erg tevreden met mijn televisie!

Extra toelichting
Een prachtproduct voor een hele fijne prijs. Jammer dat hij in de verkeerde kleur werd geleverd. Maar nog steeds een mooie kleur :) Blij met mijn nieuwe tv-beleving, kijkt wel even wat beter op zo'n groot scherm.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

A.M. 30-12 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan rustig, per merk, rondkijken en via de schermen even vergelijken

Service
wordt je niet opgedrongen, het was druk 30 december jl. dus iedereen was zo'n beetje bezet maar op het moment dat ik nog vraag had, was er iemand beschikbaar.

Assortiment
vooraf de site bekijken en nagaan wat je wil, scheelt hoop en in winkel staat duidelijk wat op dat moment verkrijgbaar is

Aanbeveling
prima prijzen
en nog belangrijker dat je het kan zien, want vanaf internet kopen bij dit soort artikelen, trekt mij niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.de u43hvs 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handig alles bij elkaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sebas12345 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk via internet, kon gelijk ophalen

Service
Prima snel geholpen

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer scherpe prijs, goede service

Extra toelichting
voor mij de vaste winkel om een tv te halen. Zeer goedkoop, snel geholpen, meer dan genoeg te kiezen en goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean2015 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Het was druk, maar toch goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Grieks 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Advies gekregen om 200 hertz te nemen ivb. Met gamen we kwamen voor een 100 hertz die we in de krant zagen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Willemink 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zoals bij iedere website

Service
snelle levering

Assortiment
was alleen op zoek naar huidige product

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees Koppelman 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, wordt niet van kastje naar de muur gestuurd bij het zoeken van een product.
Bestellen en betalen is duidelijk en makkelijk uitgelegd.

Service
Kan alleen de levertijd beoordelen,supersnel, besteld dag later bezorgd. perfect

Assortiment
Ruime keuze met goede en duidelijke beschrijving.
Het gekochte product was van alle webwinkels het goedkoopst.

Aanbeveling
Zonder meer een aanrader om online te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandeven66 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede website
zeer snelle duidelijke leveringsafspraken.
Voor mij kan het bijna niet beter.

Service
Via speciale post nl welke op afgesproken tijden komen leveren.
Ook als je vragen hebt worden deze netjes beantwoord.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.
En uiteraard diverse aanbiedingen die dan ook tevens het goedkoopste zijn.

Aanbeveling
We hebben onze TV het goedkoopste van het internet een Nederlands model en de goede en duidelijk op afspraak geleverde sevice.
Dus wat wil je nog meer?

Extra toelichting
We hebben bij de plasma discounter onze tv voor de goedkoopste prijs kunnen bestellen, maar het totale plaatje van de goede leveringsservice via PostNL Extra@Home maakt het verschil dat alles netjes op de afgesproken tijd wordt geleverd. Ook als je naar de zaak beld worden je vragen netjes beantwoord. Ik heb helemaal niets op te merken. Waarschijnlijk ligt voor de plasma discounter er meer uitdaging om deze lage prijs en goede service vast te blijven houden in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Santvoort 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Bestellen en de andere dag bezorgd.

Service
Prima.

Aanbeveling
Gewoon doen.

Extra toelichting
Snelle levering, geen gedoe.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

R Bosman 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
- de website is erg duidelijk en overzichtelijk.
- de winkel is heel goed bereikbaar en je kunt er met gemak (gratis!)parkeren

Service
zeer goed en prettig.

Aanbeveling
ABSOLUUT!!! om alle bovenstaande redenen.

Extra toelichting
Wij kregen goed advies en eerlijke! informatie over verschillende tv merken. Wat ik ook erg prettig vond, was de service van het ophalen van de produkten door een medewerker,die het zelfs nog naar de auto had willen brengen. Dus onze complimenten! Als extra noot : Wij waren voorafgaand eerst naar de Mediamarkt geweest om onze tv te kopen (dichterbij voor ons) maar dat type tv hadden ze niet, wel een ander. Echter, ze deden bij MM totaal geen moeite om ons op welke manier dan ook tegemoet te komen met bv een ander type of in vergelijkbare prijsklasse; al met al GEEN service, daarom zijn we daar weggegaan en bij julie de tv komen kopen (die we al op de website hadden gezien), waar we vervolgens heel prettig en professioneel zijn geholpen. Op deze manier GUN je het een ander gewoon om iets te mogen verdienen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Guideaux 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wouter1336 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken op de site

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SjaakSoesterberg 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat goed uitgestalt in de winkel

Service
Personeel is vakkundig en dringt niets op maar adviseert echt

Assortiment
ruime keuze en goed vergelijkings- materiaal

Aanbeveling
prijzen zin goed . vakkundig personeel wat wil je nog meer

Extra toelichting
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HetBaarsje1 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel zoeken. En vooral makkelijk vergelijken. Video's met uitleg zijn waardevolle toevoegingen.

Service
Gewoon goed, snel en netjes

Assortiment
Miste niets en op voorraad!

Aanbeveling
Doe ik al jaren!

Extra toelichting
Snel, goede prijs en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Zondag 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Savonds besteld volgende ochtend in huis

Service
Snel

Assortiment
Mijn aankoop was 219,00 en bij grote bekende winkel 243,00 . Was hier het goedkoopst.
Genoeg keus verder

Aanbeveling
Snel, goed geïnformeerd en in mijn geval het goedkoopst.

Extra toelichting
Heel tevreden. Door bezorging binnen 12 uur. Door nette op de hoogte houdende mail. En mijn aankoop was hier het voordeligst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Bruning 03-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
voldoende parkeer gelegenheid
voldoende personeel
vlot geholpen

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
voldoende sortiment
prijs technisch concurrerend

Extra toelichting
Service niet te beoordelen ? pas als je daadwerkelijk met een probleem komt.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

reinier van onselen 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
in de winkel geholpen en zeer uitgebreide uitleg/voorlichting gehad over voors en tegens betreffende de merken

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
goede service, vakbekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique bouwman 03-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
Thuis gekeken of voorradig en daarna gereden

Service
Na bestellen 10 minuten wachten en de spullen werden in de auto gezet

Aanbeveling
In principe aan vele, maar de meeste bekenden wonen niet in de buurt van naarden en dus erg ver rijden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

c.i.buddelmeijer 03-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vooraf op de site een 2e Sony TV geselecteerd en gereserveerd

Service
Bij binnenkomst gelijk geholpen ondanks de drukte. Er was voldoende personeel die van wanten wist

Assortiment
Voldoende keuze modellen van veel merken. Wij hadden onze keuze al gemaakt mede door de aanschaf van de 1e Sony TV bij de Plasma discounter

Aanbeveling
Als aanschaf overwogen wordt

Extra toelichting
Aankoop, mede door de goede website, snel en efficiënt afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ian van Westering 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik heb niet alles gevonden wat ik zocht, maar wat ik uiteindelijk wel heb gevonden had een zeer goede prijs.

Service
ik had mijn bestelling zondag besteld en kreeg hem dinsdag al binnen top!

Assortiment
ik vindt dat plasma discounter een zeer groot assortiment aan spullen heeft.

Aanbeveling
ik vindt het wel een goedkope en betrouwbare winkel.

Extra toelichting
Het is gewoon een top winkel!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Handy Huub 03-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
hebben

Extra toelichting
Prima, betrouwbaar en goede servies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

riskuh 86 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een klik op je muisknop krijg je een complete uitleg van het product. Alle vragen worden beantwoord

Service
Zelfs tijdens de kerstdagen een super service.. heel fijn om zo behandeld te worden

Assortiment
Meer dan genoeg keus voor een hele nette prijs. Zoals het hoort

Aanbeveling
Sinds ik mijn aankoop binnen heb gekregen, kan ik mijn mond er niet over dicht houden. Als je zo behandeld wordt met deze service en prijzen dan komt de reclame vanzelf

Extra toelichting
Bekijken en bestellen met een glimlach van begin tot eind. Heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludlum 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie heldere, toegankelijke website. Goede info over de producten en duidelijkheid over beschikbaarheid. prijs etc

Service
Snelle levering, maken belofte waar.

Assortiment
Wat je zoekt vindt je hier. Beschikbaarheid wordt aangegeven.

Aanbeveling
Breed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Al met al prima. Geen negatieve ervaring. Hulde !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Vuik 03-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt vooraf op de prima website goed "vooronderzoek" doen. Vervolgens bied de zaak in Naarden een hele goede mogelijkheid om je keus fysiek te bekijken.

Service
Ondanks drukte in de zaak snel en goed geholpen door een deskundige medewerker. Hij nam de tijd om de vragen te beantwoorden.

Assortiment
Prima en ruim aanbod, goed gesplitst op de website.

Aanbeveling
Met de bovenstaande motiveringen behoeft dat eigenlijk geen toelichting.

Extra toelichting
Zaak om zeker terug te komen, niet alleen voor beeld & geluid !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean-Pierre Welie 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling verliep zonder problemen

Service
Het product was de volgende dag al geleverd. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Mann 03-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site, met duidelijke omschrijvingen en leuke/ handige filmpjes.

Service
Doen wat er gezegd wordt. Na bestelling een bevestigingsmail, info over de bezorging en de dag erna al binnen!

Assortiment
Ruim assortiment in elke prijsklasse en type product.

Extra toelichting
Na een koffiemachine te hebben gekocht bij koffiediscounter.nl (zelfde bedrijf) waar alles prima is verlopen, hadden een erg goed gevoel gehouden bij dit bedrijf. Nu dus op zoek gegaan naar een tv, waar we op plasma-discounter.nl konden kiezen uit een ruim assortiment binnen ons budget. Uiteindelijk na veel tv's te hebben vergeleken de keuze gemaakt en de tv besteld. Wederom netjes de mailtjes na de bestelling, betaling en over de bezorging. En de volgende dag de tv netjes binnen gekregen. Zeer tevreden over de tv en over plasma-discounter.nl! Een aanrader om hier uw tv te kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelhaafree 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ik heb mijn vrienden al verteld over de website

Extra toelichting
Ik vindt plasma-discounter een uitstekende webwinkel omdat de kwaliteit en service uitstekend zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Andeweg 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel uitgebreide beschrijving bij de producten en extra informatie d.m.v. instructiefilmpjes

Service
Klantvriendelijke klantenservice. Er wordt met je meegedacht en direct dingen voor je uitgezocht.

Assortiment
Ook goed, alle merken zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Aan iedereen, levering was ook perfect

Extra toelichting
Zeer goede eerste ervaring met plasma-discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudjaarsdag 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijk en vergelijk.

Service
Snelle service en aflevering ook nadat we een beschadiging ontdekte. met één kort telefoontje werd de tv de volgende dag omgeruild. We werden via de mail keurig geïnformeerd over de status e.d.

Assortiment
Ruim voldoende voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper2015 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Brakband 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke en snelle afhandeling

Service
Nette en vlotte bediening en een goede uitleg van het product.

Assortiment
Veel mogelijkheden om je keus te maken door het uitgebreide assortiment en overzichtelijk op merk geplaatst in de showroom

Aanbeveling
Geeft je op alle fronten een goed en fijn gevoel

Extra toelichting
Gewoon een winkel zo als het hoort netjes overzichtelijk en de prijzen zijn goed. Chapeau ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin N 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Complete informatie per product.

Service
Snelle service.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik ben er over tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronvangool 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijzonder handig om via de website te bestellen, de site is helder en duidelijk.

Service
Prima service, vraag gesteld via e-mail wordt vlot behandeld.

Assortiment
ruime keuze voor elke portomonee

Aanbeveling
Naar aanleiding van mijn laatste aankoop ben ik zeer geneigd om deze winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
Niets dan lof over het geleverde product, de geleverde service (zelfs tijdens de feestdagen) en de after-sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 1965 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en een goed advies

Service
Vriendelijkheid op en top

Assortiment
Ruime keus om een juiste keuze te maken

Aanbeveling
Winkel overzichtelijk en vriendelijke medewerkers en en goed advies.

Extra toelichting
Top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robsmit1952 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel besteld en snel in huis!!

Assortiment
kon lekker vergelijken en uiteindelijk de duidelijke uitleg video gaf de doorslag

Aanbeveling
Zeker aanbevelen bij anderen en dat heb ik al gedaan ook.

Extra toelichting
Lekkere duidelijk site kon alles goed bekijken. Video's van de artikelen met de uitleg erbij zijn helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews