Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Batto 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eeenvoudige bestelwijze zonder het apart aan te hoeven maken van een account.

Service
Heldere en snelle orderbevestiging, duidelijk inzicht in de wijze en termijn van levering.

Assortiment
Gekocht wat ik hebben wilde, wat mij betreft voldoende.

Aanbeveling
Al diverse malen gedaan, met name voor koffiemachines.

Extra toelichting
Duidelijke site, goede producten, snelle levering en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jobbies 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Niet overdreven veel en duidelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Door de klantvriendelijke benadering.
Er wordt je niets aangesmeerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lancista 14-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden.Bronsstraat 10

Algemene score

4,0

Service
Heb hier een LG Led TV gekocht, die na een half jaar al horizontale gekleurde balken vertoonde.TV is 2 keer terug gegaan naar de LG fabriek.LG verklaarde, dat er een panel vervangen moest worden voor een bedrag van 396,54 EUR terwijl het toestel 229 Eur. had gekost.Plasma Discounter beweerde, dat deze niet onder de garantie viel van 2 jaar vanwege zgn externe invloeden,.Dit terwijl de tv in perfekte staat is afgeleverd.Plasma Discounter wil echter geen enkele verantwoording op zich nemen, daar de horizontale strepen naar hun zeggen door mij zijn veroorzaakt.Verkoper is mij op geen enkele manier tegemoet gekomen, hetgeen ik zeer maar dan ook zeer klantonvriendelijk vind.In deze mate nog nooit zo slecht geholpen

Aanbeveling
Zodra er iets defect gaat, wil men geen enkele verantwoording hiervoor nemen en verwijst men telkens terug naar de fabrikant waardoor elk verweer zinloos lijkt.Zou Plasma Discounter sterk afraden uit eigen ervaring.

Extra toelichting
Deze winkel heeft mij op verschillende manieren uitleg gekregen.Iedere verkoper zegt weer wat anders.De ene verkoper zegt, dat deze gekleurde balken een normaal verschijnsel zijn bij dit type tv.Bij de een doet dit zich voor na een week, bij de ander een maand.Dit schijnt te maken hebben met de huidige techniek, die toegepast wordt.Een andere verkoper beschuldigt mij van "schade vanwege externe invloeden"dat niet onder de garantie zou vallen.Voordat ik het toestel voor een 2e maal ter reparatie had aangeboden, zegde de ene verkoper, dat er naar een passende oplossing gezocht zou worden, indien het probleem niet verholpen zou worden.Nu dit het geval is,was men niet bereid om gezamenlijk een oplossing te zoeken.In plaats daarvan wil men de kosten op mij verhalen.Eigenlijk heeft deze winkel een nog veel lager cijfer verdiend, maar door het uitgebreide assortiment is dit gecompenseerd.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Manuela2201 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima geregeld. Besteld en de volgende middag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre2015 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
toen ik de winkel binnen stapte was het erg druk, maar werd toch snel en goed geholpen

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
het assortiment is goed, de service goed

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Moslin 14-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg gemakkelijk op alle fronten

Service
Top service, de persoon die me de tv kwam brengen bood zelfs aan om me te helpen tillen naar de auto.

Assortiment
Veel en ruime keuze en personeel had er ook verstand van toen ik vroeg, wat is 400Hz bij een tv.

Aanbeveling
Ik zou zeer zeker aanbevelen in ieder geval ook op de site te kijken en als ze in de buurt zijn zeker langs te gaan.

Extra toelichting
Zeer goed behandeld, was erg druk maar toch bij binnenkomst gedag gezegd tegen personeel en kwaliteit van verkoper was ook goed. Service was erg gemakkelijk en kon pinnen of contant beide was prima. Binnen 3min was de verkoper terug met mijn nieuwe TV en ingeladen en wel op de parkeerplaats afscheid genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Werts 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vanuit mijn comfortabele stoel winkelen is gemak.
Zaterdag besteld, maandag in huis, zo relaxed.

Assortiment
Zoek je iets met een stekker of op batterijen, ze hebben werkelijk van alles volle rijen na rijen.

Aanbeveling
Ik had mijn twijfels over de naam van de site, maar na degelijk onderzoek over de kwaliteit van de organisatie was deze verdwenen.
En nu dat de t.v er staat, ben ik een heel gelukkige filmfanaat.

Extra toelichting
Ik ben van mening dat ik met deze aankoop, een hele goede zet heb gedaan als filmfanaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

colinski8 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is perfect, makkelijk en overzichtelijk! echt een pluspunt!

Service
Perfect binnen 24 uur geleverd! kan ook niet beter

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad! dus prima!

Extra toelichting
ik was op zoek naar deze Soundplate en op de site van jullie wordt het perfect gedemonstreerd door Tom, echt ideaal weinig sites die dit hebben. En het was ook nog de goedkoopste van allemaal! ik kan niet anders zeggen dat echt een super site is en zal aanraden aan kennissen en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van velden 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
We moesten we even wachten in de winkel om geholpen te worden. Toen we aan de beurt waren werden we zeer vriendelijk geholpen

Assortiment
Alles wat is zocht was aanwezig, dus voor mij perfect

Aanbeveling
Je moet wel echt met de auto naar de winkel, dat is een drempel. Gelukkig is er wel een webwinkel. Ik zou het zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bas lagerwerf 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker makkelijk via internet, met de uitlegvideo erbij

Service
snel in huis.

Assortiment
alle keuze voor een lage prijs

Aanbeveling
goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chevycor 13-01-2015

Algemene score

7,5

Service
er was genoeg winkel personeel en werd je snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Op de website is er een keuze van een groot assortiment, de winkel daartegen valt erg mee en voor mijn gevoel te klein

Aanbeveling
je wordt snel en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R. van der Putten 13-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsstraat 101
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis op je gemak van alles uitzoeken/vergelijken op internet, In Naarden staat datgene wat jij zoekt of hebt uitgezocht meestal in een demo opstelling. kan je meteen zelf zien/horen of het videofilmpje overeenkomt met je eigen waarnemingen.

Service
per merk staat een adviseur voor je klaar om een deskundig advies te geven als je dat nog nodig hebt.

Assortiment
Op de website wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel van elk artikel op voorraad is

Aanbeveling
de prijs ligt in veel gevallen ruim beneden de verkoop prijs van overige winkels

Extra toelichting
Wij hebben al vaker iets gekocht in deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Booy 13-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis alles uitzoeken en goede beschrijving.

Service
Probleem gehad met nieuwe Home cinema en is probleemloos omgeruild.

Assortiment
groot assortiment en dus te vergelijken met andere aanbieders.

Aanbeveling
In winkel prettige vakkundig advies en als je alleen zelf rustig wil rond kijken is dat ook goed.

Extra toelichting
Antwoorden spreken voor zich. Moderne winkel en online alles te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Entrop 13-01-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het begint al bij het aanrijden van de winkel. Goede parkeermogelijkheid in de directe nabijheid van de winkel. Dan concludeer je bij binnenkomst dat alles er overzichtelijk staat opgesteld hetgeen de keuze vergemakkelijkt.

Service
We werden vrij snel aangesproken en de betreffende verkoper nam de tijd voor ons.

Assortiment
Ruime keus!!!

Aanbeveling
Fijne winkel, goede bereikbaarheid, ruim opgesteld breed assortiment in een winkel die ook nog eens heerlijk de geur van vers gemalen koffie biedt.

Extra toelichting
Kan er eigenlijk niets meer aan toevoegen behalve het gegeven dat onze toekomstige nieuwe of extra tv bij julie zal worden gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Street 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop, snelle levering

Service
Kleine opmerkingen geplaatst m.b.t. de levering. DIRECT & PERFECT en opgelost! Complimenten!

Assortiment
Eén van de weinige webshops die de TV die we zochten WEL had. Ook hier dus niets dan lof

Aanbeveling
Zeer aan te raden, de webshop was niet alleen de goedkoopste, ook was de service beter dan ik gewend ben bij offline winkels die menen 100% service gericht te zijn!

Extra toelichting
Na de snelle levering bleek dat er een miniscuul deukje in de soundbar zat. Niet te voelen met een nagel, wel duidelijk te zien in bepaald licht wat natuurlijk erg jammer is op zo'n in-het-oog-springende TV. Foto ervan naar de klantenservice gestuurd met de vraag of de soundbar eventueel vervangen kon worden, waarop Plasma-discounter.nl ons nog de volgende dag een nieuwe TV opstuurde! Service zoals je het niet vaak meer tegenkomt! 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiesma 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kon het product goed vinden op uw side

Service
snelle levering

Assortiment
groot

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
Goede prijs /product verhouding,geen verzendkosten en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariaf66 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitzoeken,betalen en meenemen

Service
Hadden het verkeerde meegenomen en kregen direct mail dat we konden omruilen

Assortiment
Voor iedereen is er keus genoeg

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Juutje65 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk product te zoeken en te vergelijken

Service
TV die ik eerst had gekocht bleek toch niet op voorraad. Medewerker gaf goede alternateiven

Assortiment
Genoeg keuze in wat ik zocht

Aanbeveling
Doe ik al regelmatig :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen.Jan1943 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goed snel geholpenal eerdergrote smart tv gekocht ,daarom terug .

Service
Groot duidelijk assortiment

Extra toelichting
Zoals boven beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierre52 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via website eenvoudig en snel te bestellen naast levering aan huis.
Alleen moest ik een dag langer wachten vanwege een storing in het track & trace systeem.

Service
ik moest helaas zelf actie ondernemen om achter dit probleem te komen toen de led tv niet binnen een dag geleverd was en ook moest ik vervolgens de dag erna zelf om de barcode voor het track & trace systeem vragen op de dag van levering. De bejegening en begrip van de klantenservice was echter goed.

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
Ondanks de dag vertraging een een goed product .

Extra toelichting
Ondanks te vertraging een goed product voor een gunstige prijs. De installatie gaat makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MAB122 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is makkelijk om online een mooie tv te vinden en te bestellen. Bestellen gaat gemakkelijk en snel.

Service
Ik ontving de tv zaterdag, er zat echter geen stroomkabel bij. Heb direct gebeld met de klantenservice en heb vandaag (maandag) een mail gekregen over welke soort stekker opgestuurd moet worden. Tot nu toe is de service goed.

Assortiment
Uitgebreide keuze, ook in retour/demo artikelen.

Aanbeveling
Een goede ervaring deel ik graag met anderen.

Extra toelichting
Ik vind de keuze ruim. De levering is snel en ook als er ietis is met de bestelling wordt er snelle service geleverd. Top! Algemene indruk is erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pesuna 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
Meer dan voldoende om uit te kiezen en veel op voorraad. Indien je in de buurt woont ook heel makkelijk op te halen.

Extra toelichting
Website is lekker overzichtelijk en in de winkel kan je sommige producten in het echt bewonderen. Als je weet wat je wilt is het helemaal makkelijk. Als het op voorraad is dan kan je het direct in de winkel ophalen of de volgende dag al in huis hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo vd Borgh 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige zoekfuncties om snel je gewenste producten te vinden

Service
Qua service kan ik nu alleen nog de bezorging beoordelen, verder geen service nodig gehad. Bezorging perfect en netjes via mail aangekondigd.

Assortiment
Mooi overzichtelijk en breed assortiment

Aanbeveling
Aangezien ik zeker tevreden ben zal ik jullie shop zeker aanbevelen

Extra toelichting
Duidelijke overzichtelijke winkel met een mooi en breed assortiment, concurrerende prijzen en snelle levering. En uiteraard ook belangrijk, door toch al een bekende naam te zijn een vertrouwd adres.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter6766 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geholpen en prima uitleg.

Service
Vriendelijk personeel en groot assortiment.

Assortiment
Heel veel keus in eigenlijk alle prijsklassen

Aanbeveling
Waarom niet? Giga keus en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Prima winkel waar je keurig geholpen wordt, deskundig advies en daarnaast scherpe prijzen en zeer goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf T 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bereiken; goede website

Service
snel en deskundig geholpen

Assortiment
grote keuze uit de beste modellen

Aanbeveling
volledig tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rich9876 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Loopt en gaat allemaal soepen je kunt alle kanten op

Service
Bestelling telefonisch geplaatst werkt super goede uitleg / kennis van zaken

Aanbeveling
Als je een tv nodig hebt is dit het adres waar je wezen moet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ineke-53 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd eerst geholpen door een sony expert en later door een medewerker van plasma discounter. Door beide heel erg prettig behandeld

Assortiment
Goed van alle merken waren er tv's

Aanbeveling
De persoonlijke aandacht en prijs kwaliteit

Extra toelichting
zie motivatie bij punten. Ow wat zou het leuk zijn om mijn aankoopbedrag terug te winnen:). Zou het een keer lukken?:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 2000 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig om ook in de winkel in Naarden nog even op de website te kunnen kijken en vergelijken.

Service
Verkoper was uitstekend op de hoogte van de technische en marketing verschillen tussen de verschillende merken

Assortiment
Uitgebreide collectie tv toestellen on display in vestiging in Naarden

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel/webshop combinatie, zeker voor iedereen die niet al te ver van Naarden woont

Extra toelichting
Ik ben een terugkerende, tevreden klant voor tv toestellen maar ook voor andere apparaten van Create2Fit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RensZ 12-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk te bestellen

Service
Tv werd naar de auto gebracht !

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Super geholpen door Marc H

Extra toelichting
Super geholpen door Marc H

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MikeLianne 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online een televisie uitzoeken en de volgende dag thuisbezorgd, makkelijker kan niet!

Service
Prima service, inmiddels meerdere producten aangeschaft. In de winkel goed advies, er wordt goed rekening gehouden met budget en wensen. En wanneer online besteld geen verzendkosten en volgende dag in huis met t&t code.

Aanbeveling
Goede producten, goede service en aardig personeel.

Extra toelichting
Al met een al een goede winkel qua assortiment én service. Vriendelijk en goed adviserend personeel. Een winkel om in terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Verstegen 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Snelle levering, ook gemakkelijk telefonisch contact mogelijk.

Assortiment
Ruim assortiment, ook leuk om er doorheen te bladeren.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Zeer snelle levering, ook de demo artikelen, niets mis mee, alles keurig in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. Koteris 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet een eerste selectie gemaakt, aan de hand van duidelijke informatie.

Service
Zeer duidelijke uitleg in de winkel door het personeel. Apparaat werd door een medewerker naar de autongebracht

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit diverse merken en types

Aanbeveling
Het gemak en de prijs-kwaliteit verhouding, zijn de grote plispunten van deze winkel.

Extra toelichting
Plasmadiscounter bieidt ruime keuze van diverse produten. Bij de aankoop van dit product zeer deskundig geholpen door medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franske115 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk leesbare site, duidelijk en vanuit je stoel bestellen

Service
Alleen ervaring met de snelle levertijd en die was heel snel

Assortiment
Keus genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lizzi Adeler 12-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, voldoende parkeer gelegenheid

Service
Prettige service, ik was snel geholpen en het televisie is zelf naar mijn auto gebracht!!

Assortiment
Groot assortiment, veel kennis over de televisies

Aanbeveling
Fijn om bij jullie te winkelen

Extra toelichting
Top service, snel bediening en veel kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.v.V. 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Net zoals vele andere web winkels. Daarbij wel opgemerkt dat het duidelijk zichtbaar is of het artikel in voorraad is, of het de volgende dag geleverd kan worden en duidelijk te zien of het gratis leverbaar is.

Service
Alles is gegaan zoals beloofd. Het feit dat een bedrijf benadrukt om binnen 24 uur je goederen te controleren en te melden als iets ontbreekt is een vriendelijke en zeer goede suggestie. Het laat gewoon zien dat er mensen werken en mensen maken fouten.

Assortiment
Genoeg in de aanbieding.

Aanbeveling
Voor 21.00u besteld en de volgende dag geleverd is een extra service die vele web winkels niet aanbieden.

Op vele artikelen gratis levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuipers25 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bereikbaarheid.

Service
Kundige verkopers, komen betrouwbaar over. Proberen gevoelsmatig niet het onderste uit de kan te halen maar adviseren objectief.

Assortiment
Relatief beperkt tov andere leveranciers, maar meer dan genoeg voor ons aangezien we wisten wat we wilden.

Aanbeveling
We zijn ook mede afgegaan op beoordelingen van jullie bedrijf en die bleken dus correct te zijn.

Extra toelichting
Fijne winkel, overzichtelijk, goede service, goede prijsstelling - eerlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

P.Sutter 12-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
internet vergelijkingen
specificaties zijn veel eenvoudiger op te zoeken dan in de fysieke winkel

Service
kan ik nog niet beoordelen,
wacht op een afhandeling.
Zie motivatie

Assortiment
ruime keuze

Assortiment is scherp geprijst.

Aanbeveling
kan ik nog niet beoordelen,
wacht op een afhandeling.
Zie motivatie

Extra toelichting
Op 08-01-2015 demo led tv besteld. Deze is op 09-01-2015 geleverd zonder afstandbediening !!!! Contact met klantenservice gehad welke er een gaat bestellen. Dus tv nog niet kunnen testen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Justifier 12-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima zaak, goed en deskundig geholpen. Zeker aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker1979 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en centrale locatie om aan te rijden en goede digitale bereikbaarheid van informatie

Service
Vriendelijk personeel die snel en gericht advies gaven.

Assortiment
Oogde breed. ik zocht specifiek dus heb niet het hele assortiment bekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j. van der mast-mermans 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
geen gebruiksaanwijzing erbij gekregen en voor wat bejaardere kijkers is dat lastig. Downloaden lukt echt niet!

Service
zie boven want ik kreeg wel een mail na mijn vraag om een gebruiksaanwijzing maar die zei dat ik moest downloaden???!!!

Assortiment
onze keuze was specifiek dus geen mening over assortiment

Aanbeveling
product keurig geleverd en in goede staat

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W1961 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles goed overzichtelijk

Assortiment
zeer goede concurrerende aanbieding

Extra toelichting
goede online winkel met snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroenh123 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop werkt goed en de bestelling is goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter te U 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Eindelijk eens binnen 20 minuten een tv gekocht en juist geholpen. Vantevoren mezelf georiënteerd en uiteindelijk heeft de aanbeveling van de verkoper de beslissing mogelijk gemaakt

Aanbeveling
Prima assortiment met de juiste modellen in de showroom. Niet een winkel waarbij er zoveel keus dat je het niet meer weet maar juist een assortiment die de keuze van de consument helpt

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nopbasicgym 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en je plaatst makkelijk je bestelling

Service
Goede service duidelijke uitleg over de producten door middel van een film over het product[beter als in een winkel]

Assortiment
veel en mooi te filteren naar jou keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en hele snelle levering

Extra toelichting
Plasma-discounter is op alle fronten een zeer goede web shop waar andere een voorbeeld aan kunnen nemen ik zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C_AP 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
erg druk, waardoor wachten wat lang is

Service
Goed geholpen bij maken van de keuze (sonos)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

BOB AWICK 12-01-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon rustig kijken en daarna om advies vragen

Service
Goede uitleg over formaat van tv en toebehoren

Assortiment
Ruime keuze uit modellen

Aanbeveling
Vriendelijke winkel en parkeerplek genoeg voor de klanten

Extra toelichting
GEWOON GOED GEHOLPEN EN VRIENDELIJK PERSONEEL......ZELFS VAN DE JONGEMAN DIE DE TV IN MIJN AUTO BRACHT

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

voorzitter 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
OP zoek naar een mooi TV voor de vereniging in de opruimkelder. Ook hier een mooi aanbod.

Extra toelichting
Op vrijdag om 16.00 uur besteld en zaterdag ochtend in huis. Helemaal top want 's middags heerlijk een cricket wedstrijd zitten kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrie31 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam huizen 11-01-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk parkeren

Service
Vrij vlakke en belangstellende bediening

Assortiment
Niet op gewezen wat er nog meer mogelijk was

Aanbeveling
Alleen voor de prijs

Extra toelichting
Bediening vlak en niet belangstellend kort af en niet geïnteresseerd in de klant zo kwam dat over.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Overtrek 11-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed te winkelen ze laten je rustig kijken en niet opjagen super

Service
Service heel goed kan niet beter super

Assortiment
Genoeg en heel veel

Aanbeveling
En hebben we zeker gedaan onze vrienden hebben al gekocht bij jullie

Extra toelichting
Nou ze verdienen het het personeel prima heel vriendelijk en hulptaal gewoon perfect maak je niet veel meer mee echt super ik zal zeggen ga zo door als het aan mij ligt krijgen jullie de winkel prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews