Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Watered 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan even ter plaatse de aankoop bekijken

Service
Alles goed uit gelegd.
Verkoper was zeer deskundig.

Assortiment
Voldoende keuze uit diverse merken en prijs klasse.

Aanbeveling
Ik zou het een ieder kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Meerdere aankopen in Naarden gedaan altijd een eerlijk advies gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jrdevisser 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel was direct te vinden via google

Service
Duidelijke communicatie

Aanbeveling
Item was binnen 20 uur in mijn bezit

Extra toelichting
Item was binnen 20 uur in mijn bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

85 inch 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kopen via website altijd gemakkelijk

Service
werd voor mij helemaal uitgezocht of muurbeugel geschikt was voor mijn TV en werd daarover terug gebeld.
Maak ik niet vaak mee, websites zijn juist telefonisch slecht bereikbaar.
Ik moet wel zeggen dat ik via Franklin site begon te bestellen en daar een medewerker aan de telefoon kreeg. Ik zag later dat ik het bij plasma discounter gekocht had.

Assortiment
heb ik niet echt

Aanbeveling
zie service

Extra toelichting
De reden die ik bij service heb ingevuld is voor mij alleen de reden dat ik aan deze evaluatie meedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vosje22 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk en duidelijke uitleg bij het proces

Service
ontzettend snelle levering!! ook de garantie en het 14 dagen 'proberen' is een erg positief punt.

Assortiment
ik had al snel gevonden wat ik zocht (dus dat was al erg fijn) dus heb niet het totale assortiment gezien. Ik heb wel de indruk dat er het assortiment erg groot is en er voor iedereen wel wat tussen zit.

Extra toelichting
erg prettige ervaring tot nu toe met de aanbieder. Vooral de snelle levering is erg fijn zodat je snel van je product kan genieten. service is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zeppo123 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
perfect, zoeken op beoordelingsite's vinden van de goedkoopste en betrouwbaarste leverancier, prima.

Service
Geen idee moet de tv nog ontvangen hoop dat ik op jullie kan rekenen als er iets mis is.

Assortiment
Voor mij prima, ouder spul maar wel kwaliteit en goedkoop

Aanbeveling
Waarom niet, ik ben tot nu toe tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

MNBus 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kleinschalig, overzichtelijke winkel en het product is snel te bekijken en te kiezen.

Service
Goede service, maar bij drukte soms eventjes wachten (=niet erg)...

Assortiment
Qua televisies zou het nog wel wat meer mogen zijn, de rest is in ruime mate aanwezig...

Aanbeveling
gewoon makkelijk en professioneel.

Extra toelichting
Prima winkel, goede service, voldoende te kiezen en aantrekkelijke prijzen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melvin64 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website.

Service
Betaling ging niet. Service desk bleef net zo lang aan de lijn tot het wel lukte.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Schreuder 25-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ruime winkel . ruimte en tijd om verder te oriënteren.
van tevoren al veel info kunnen vinden op de site

Service
goede uitleg. Geluisterd naar de wens van de klant ,geen verkooppraatje

Assortiment
gezorgd voor van alles wat. qua grootte en verdere bijzonderheden kun je weer verder zoeken in de computer in de zaak

Aanbeveling
veel mogelijkheden. ervaren personeel, vriendelijk

Extra toelichting
prettig winkelen. Personeel met verstand van zaken. Ruime nette winkel/showroom. Snelle afwikkeling en overdracht van produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bjorn kupper 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en zo binnen!

Service
Goede tracking.

Assortiment
Miste wel de goude controller keuze maar die kon ik zobizo al nergens vinden

Aanbeveling
Duidelijk de zaakjes op orde

Extra toelichting
Snel besteld snel binnen. Geen klachten. prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gewicaco1965 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 2100 uur besteld en de volgende dag in huis. gratiszzz. Prachtig.

Service
Helemaal top. Niet dingen beloven en niet nakomen. Komt vaker voor dat men (bv bol.com) beloofd bestellingen op n bepaalde dag te leveren maar helaas. Niet zo bij plasma discounter. Jullie doen wat jullie beloven.
Dat kan dus wel nog tegenwoordig. Chapeau.

Assortiment
Eigenlijk te veel maar door de duidelijke filmpjes opgenomen door een enthousiaste medewerker van jullie kun je n juiste keuze maken en kun je niet wachten tot je bestelling thuis afgeleverd wordt.

Aanbeveling
Zijn er nog andere winkels dan?

Extra toelichting
Gewoon n goede winkel waar de klant nog steeds Koning is. Menige winkel kan hier een voorbeeld aan nemen. Niet alleen maximaal verkopen maar ook maximaal service verlenen. En dat voor n goede prijs.. Ik kom graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aukje65 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer snel om verstuurd.

Service
Duidelijke uitleg bij telefonisch contact

Assortiment
Heb alleen naar één product gezocht en dat was in voorraad.

Aanbeveling
Snel, simpel en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M111 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website met handige filmpjes!

Service
Prima, bevestiging e.d. direct per mail ontvangen.

Assortiment
Keus genoeg in elke prijsklasse!

Aanbeveling
Ben geen voorstander om grote aankopen online te doen maar deze ervaring is uitstekend te noemen. De TV was nergens goedkoper!

Extra toelichting
Prima 1e ervaring met de plasma discounter. Supersnelle levering! 20.00 uur bestelling geplaatst volgende dag de TV in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinoud Vlieland 25-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles werdt goed uitgelegden ik kon mijn tv binnen 5 min. meenemen.

Service
Zie boven.

Assortiment
Niet alles stond opgesteld maar wat er stond was overzichtelijk.

Aanbeveling
Zie bovenstaand. Da
t wil toch iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Valkenburg 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wij hebben via Internet besteld en binnen 2 dagen hadden we het apparaat in huis.

Service
Zeer goede service.

Assortiment
de Winkels van Create2fit hebben alles in huis.

Aanbeveling
Wij bestellen graag bij Tom. Of je nu in de winkel komt, of via Internet besteld. De service is overal even goed.

Extra toelichting
Wij hebben onze bestelling geplaatst via Internet. Andere apparatuur hebben wij eerder al eens in de winkel gekocht. Op beide manieren is de service super. Wij hadden wat kleine vragen via het webformulier geplaatst en nog dezelfde dag antwoord. Ook die service is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit P. 25-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke site, die overzichtelijk is opgezet!

Assortiment
Ruime keuze aan tv's. Niet alle modellen, maar de geen die ze hebben zijn goed geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fredhet 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bijna alles op voorraad

Service
Erg goed

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Wij kwamen voor een tv beugel voor onze tv maar wij vonden de nieuwe Philips tv erg mooi maar vertelden dat dat nog te duur was. De verkoper zij dan ook hang lekker je oude tv op. Niet opdringerig daar houden wij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny6409 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel vanuit huis besteld

Service
direct mail over bevestiging bestelling

Assortiment
alles op electronica, goedkoopste PS4 controller!

Aanbeveling
direct geleverd, goed verpakt,

Extra toelichting
alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing.Egon 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging om een cadeau voor mijn zusje. We hadden de website eerst doorgenomen om de juiste keuze te maken. Handig hierbij was de vergelijkingstool op de website.
Wat ook heel fijn is bij Plasma-discounter is het feit dat je digitaal de factuur krijgt welke tevens je garantie bewijs is. Geen bonnetjes meer die uiteindelijk onderin de lade verdwijnen mocht deze in de toekomst toch nodig zijn, is deze terug te vinden in je inbox.

Service
Vervolgens naar de showroom geweest om de TV op te halen. Ik hoefde maar de helft van de typenaam te benoemen en de verkoper wist al over welke TV ik het had.

Assortiment
Op het gebied van TV is de plasma-discounter the place to be. Ruim assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding. Voor elke tv liefhebber is het een feest om de showroom in te wandelen, je kijkt er je ogen uit!

Aanbeveling
Ik beveel een ieder die een nieuwe tv nodig heeft de plasma-discounter aan, vanwege het ruimte aanbod en de beste prijs. Daarnaast bezitten de werknemers over de juiste kennis en kunde en zijn ook heel belangrijk zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. van Stijgeren 24-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Parkeren voor de deur, Buitengewoon relaxte sfeer en ontvangst.

Service
Onafhankelijke service. Absoluut niet het gevoel dat ik naar een bepaald merk werd geduwd, waar dat bij veel andere zaken wel het geval is. En - het is slechts een detail - wat een lekkere koffie...

Assortiment
Heel veel keuze zowel qua merk als model.

Aanbeveling
Enorm assortiment, ter zake kundige verkopers en hele prettige ambiance. Ik zou mijn volgende tv hier gelijk weer kopen! Hele fijne winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost_Mol 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg overzichtelijk en geeft goed en helder advies over bijvoorbeeld de verschillende accessoires die bij het gekozen product behoren.

Service
Ik vond de service goed maar er werd niet gewezen op alternatieven of de verschillen tussen meerdere merken/modellen.

Assortiment
Er was ruime keus en een grote voorraad aan producten.

Extra toelichting
Ik heb recent de Samsung UE65F9000 tv via Plasma-Discounter aangeschaft. Ik heb voor deze winkel gekozen omdat hij het goedkoopste was met het oog op mijn aankoop. De winkel was overzichtelijk en ruim. De service was prima en erg gericht op de vraag van de klant. Er werd geen/weinig aandacht besteed aan andere merken en over alternatieven werd niet gesproken. Dat is voor de winkel denk ik een gemiste kans. Helaas was de Sonos Soundbar niet op voorraad. Verder was het zoeken en vinden van het gewenste product een aangename ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

duran ciftci 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Heel snel afgehandeld en bezorgd

Assortiment
Tot nu toe de goedkoopste prijs en gelijk volgende dag bezorgd

Aanbeveling
Klasse service en prijs

Extra toelichting
Primaaa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Rakkani 24-01-2015 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik krijg regelmatig jullie aanbiedingen via de email :-) via de site kan ik veel artikelen bekijken en vergelijken, vind het zelf erg fijn op producten te live te zien en daarom koop ik uiteindelijk n de winkel bij jullie. omdat ik thuis al het voorwerk heb kunnen doen scheelt mij dat enorm veel tijd.

Service
service vind ik prima, waarom? omdat het op een natuurlijke wijze gaat en het personeel eerlijk en dicht bij zichzelf staan.

Assortiment
duidelijk, mooi gepresenteerd en goed uitleg over de producten

Aanbeveling
heb ik al regelmatig gedaan, mijn ouders wonen in bussum en wisten niet van jullie bestaan, heb ze naar jullie door verwezen en zijn goed geslaagd en tevreden over de aankoop

Extra toelichting
ik vind jullie duidelijk overzichtelijk en jullie hebben leuke aanbiedingen, na een wachtmachine nu ook geslaagd voor een tv, dus ik zeg tot de volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kabakke 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel simpel om een tv uit te zoeken die aan al je eisen voldoen.

Service
De tv werd geleverd op de dag dat mij dat het beste uitkwam. Wr wordt dus prima rekening gehouden met de klant.

Assortiment
Zo veel verschillende types en verschillende prijsklasse er zit altijd wel wat voor je bij.

Extra toelichting
Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant dat vind ik erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janwoldberg 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ging simpel een kind kan de was doen gewoon

Service
Gewoon goed

Assortiment
Voor mij is er meer dan genoeg

Aanbeveling
Als zeer goed

Extra toelichting
Besteld en zeer vlot geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

realomar 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goedkoper dan de rest, en heel goede en snelle efficiente service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada Tessels 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet uitzoeken en vaak een uitleg over het apparaat Ideaal!

Service
Snel af te halen. Staat eventueel al klaar.

Assortiment
Zeer ruime kruize

Aanbeveling
Al verschillende keren wat aangekocht. Nooit problemen. Altijd snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Uijttewaal 24-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De plasma discouter ligt vlak bij de A1 Naarden , voor mijn makkelijk te vinden , genoeg parkeerruimte.

Service
Van te voren op internet alles nagezocht,verkoper geeft goede uitleg over de voor-na delen incl. de prijs.
Het is een Phillips 6600 serie geworden.Super scherp beeld.

Assortiment
genoeg keus met veel assortiment.
Van te voren wel gebeld hoe/wat.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, goede prijs,
ruime keuze.

Extra toelichting
Volgende keer zou ik weer bij jullie mijn aankopen doen.We zijn nog zoekende naar een mooi expresse apparaat. Jullie hebben genoeg keus, alleen kunnen we niet zo goed kiezen, graag komen we nog een keer kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hansvandijk01 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk zoeken en bestellen via uw site.

Service
mijn gestelde vraag bij uw klantenservice werd binnen een dag keurig beantwoord.

Assortiment
voldoende keuze alle soorten maten en prijzen

Aanbeveling
dit was niet de eerste tv die ik bij u bestel, altijd keurig behandeld en afgeleverd.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden of de geleverde service en product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nl1954 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke winkel en deskundig personeel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Vooral als je twijfelt tussen een aantal mogelijkheden wordt e.e.a. keurig en geduldig uitgelegd.

Extra toelichting
Wist niet exact wat ik wilde hebben. Werd goed voorgelicht over alle voor-en nadelen van de diverse audiosystemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twobrosracing 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige site

Service
goede en snelle communicatie

Assortiment
tv van mijn keuze op voorraad!!!!Dat kunnen een hoop webshops niet zeggen.

Aanbeveling
snelle en correcte levering!

Extra toelichting
Eerlijk en betrouwbaar. Maakt beloftes waar,gewoon binnen een dag afleveren.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h. booiman 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld, met een paar klikken alles geregeld.

Service
Snel, duidelijk en goed te volgen via het track-systeem. En gratis bezorgd!

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Iedereen mag zelf weten hoe en wat hij of zij online koopt, maar ik hoop wel dat mijn persoonlijke mening hier invloed op heeft en dat mijn aanbeveilg goed aangenomen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacky23 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie duidelijke site makkelijke uitleg correcte levering suer service

Assortiment
keuze genoeg en veel modellen te vinden die niet in de winkel bij ons in de buurt te verkrijgen zijn

Aanbeveling
meteen zeg ik jullie naam er bij klikken betalen dag er na kosteloos bij je thuis gelevert wat wil een klant nog meer

Extra toelichting
de eerste keer bij jullie besteld maar ik raad het iedereen in mijn vrienden kring aan,mijn volgende aankoopword zeer zeker weer bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Velthuis 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je typt hetgeen je zoekt in de balk en het verschijnt.

Service
vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goede service en snel en goed ingepakt geleverd,

Extra toelichting
Zeer tevreden over het geleverde pakket en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan159 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede filtermogelijkheden in webshop.

Service
Volgende dag al geleverd.

Assortiment
Grote keuze in diverse formaten en resoluteis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits90-60-90 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig en eigenlijk 10 waard maar omdat er vast ruimte is voor verbetering een 9.

Service
Tot en met deze enquete aan toe super tevreden over hoe de klant als koning behandelt wordt.

Assortiment
Voor mij was de keuze meer dan goed maar er zal vast wel iets niet in het assortiment gezeten hebben waardoor een 10 onmogelijk is.

Aanbeveling
Ik stuur iedereen langs. Wil je goed advies, goede prijs en top service dan is er geen alternatief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dannykers 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk in een aantal stappen naar de juiste tv

Service
goed op de hoogte van het verloop van je betaling en bestelling

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
makkelijk en eenvoudig je bestelling plaatsen en het komt vertrouwd over

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de het verloop van mijn bestelling en zal hier zeker mijn volgende tv weer kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john42 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren besteld vandaag in huis

Service
prima service
prima contact via email over het produkt

Assortiment
demo model voor een mooie prijs en de garantie van het produkt

Aanbeveling
prima assortiment
demo spullen voor een lage prijs

Extra toelichting
prima site waar je mooie spullen kan kopen tegen mooie prijzen dat wil de klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.briegoos 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
erg lang gewacht in de winkel.

Assortiment
erg ruim assortiment, met mooie aanbiedingen

Aanbeveling
mocht iemand iets nodig hebben wat hier verkrijgbaar is, zal ik zeker deze site vermelden.

Extra toelichting
was op zoek naar dual tv/dvd en kwam op deze site terecht. ik heb gebeld met wat vragen werd goed geholpen. kortom afgestemd dat ik online ging betalen en heb hem een uur later afgehaald in de winkel in Naarden, prima geregeld. enige minpunt was dat ik ongeveer 20 minuten heb gewacht terwijl er amper klanten in de winkel waren.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

B.J. van Dijk 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, voldoende informatie en eenvoudige bestel proces

Service
Zeer snelle levering, en op voorhand duidelijke instructie over mogelijk retour beleid.

Assortiment
Breed assortiment, ruime keus.

Aanbeveling
Zeer tevreden en zeker aan te raden wat ik ook zeker zal doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cornelis van der linden 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekend geholpen, zeer duidelijk.

Service
voor 2100u besteld? inderdaad, de volgende dag om 14.30 binnen. super!!

Assortiment
nergens anders goedkoper.

Aanbeveling
uitstekende uitleg, en service.

Extra toelichting
heb veel informatie gekregen via de video demo,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW78 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, alle info die je nodig hebt is makkelijk te vinden.

Service
Dinsdag om 20:30 besteld en woensdag om 9:30 al geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prima service. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slak Visser 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis gemakkelijk bestellen. goed overzicht op de site en productfilmpjes.

Service
gelukkig nog niet direct nodig gehad. Maar besteld en de volgende dag al in huis. super snel.

Assortiment
genoeg keus. Misschien wel te veel.

Aanbeveling
gewoon goed.

Extra toelichting
heb 2 led tv's besteld. Op diverse sites gekeken alleen bij Plasmadiscount was alles overzichtelijk goede prijs en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Meerts 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Service
Zoals belooft op tijd verzonden.

Assortiment
Groot aanbod van diverse producten

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar een goede TV is dit de plek

Extra toelichting
Goede service. Netjes zoals belooft thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Verdonk 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Langsrijden, afrekenen en inladen! Zelfs hulp bij het in de auto zetten!

Service
Meelopen naar de auto en helpen inladen.

Assortiment
Goede keus aan diverse merken met specifieke kenmerken

Aanbeveling
Meestal de laagste prijs van Nederland en alle bovenstaande aspecten maken het dan dom niet voor de PD te kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gmans 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk! Ik vond direct wat ik zocht. Mijn product was bij andere webshops bij nader inzien niet leverbaar terwijl het toch op voorraad was. Bij deze webshop was het werkelijk op voorraad.
Zo hoort dat!

Service
Ik heb gebeld om zeker te weten of mijn product op voorraad was i.v.m. de ervaringen met andere webshops.
Daarbij werd ik netjes te woord gestaan en is mijn vraag beantwoord.

Extra toelichting
Ik hecht waarde aan de juistheid van informatie! De voorraadstatus van de aangeboden producten bleek juist! Goeie zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jarno Ruijgrok 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
GEewoon thuis achter de laptop, duper gemakkelijk.

Service
De volgende dag in huis, echt super.

Assortiment
Naar mijn mening alles wat er toe doet op voorraad.

Aanbeveling
Prijs goed, service goed, groot assortiment dus waarom ergens anders zoeken ???

Extra toelichting
Ik koop al jaren naar alle tevredenheid mijn elektronica bij de create2fit winkels, In eerste instantie vanwege mijn motorsport achtergrond, en daardoor voorkeur voor T.C.. Later gewoon voor de service prijs en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Langemeijer 22-01-2015 In de winkel gekocht
Coronel, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle soorten op een rij en duidelijke uitleg

Service
Duidelijke uitleg!

Assortiment
Rijke keuze

Aanbeveling
Voor iedereen aan te bevelen

Extra toelichting
Voldoende personeel die van wanten weet. Duidelijke uitleg en er wordt 'mee gedacht'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H den Boer 22-01-2015 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de deur parkeren.Meenemen en thuis kijken.
Heerlijk eerst thuis op je gemak uitzoeken.Hoe fijn.

Service
Service is fantastisch.Personeel uiterst vriendelijk en behulpsaam.

Assortiment
Genoeg voor iedereen.
uitgebreid assortiment.
Maten en Merken.

Aanbeveling
Hoef je niet aan tebevelen.
Volgens mij komt onbs hele plein bij jullie.

Extra toelichting
Prachtige Smart TV merk LG. Mooie Strakke vorm Zilver van Kleur. Ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennepe 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit luie stoel bestellen
Wordt thuis afgeleverd , geen gesleep

Service
Snelle levering, filmpje met omschrijving,
Contact via mail over levering en betaling

Assortiment
Voor een tv ruime keuze
Andere producten minder keuze

Aanbeveling
Vriend heeft deze winkel aanbevolen
Ik doe hetzelfde bij mijn vrienden als ze een tv nodig hebben

Extra toelichting
Ik was toe aan een nieuwe/zuinigere tv Mijn oude plasma 42 inch met lage resolutie en verbruik van 295 watt !!! Is vervangen door een 48 inch met een verbruik van 44 watt !! Weekend-aanbieding voor een belachelijk lage prijs Groter/scherper/zuiniger en mooi om te zien Mijn xbox360 heeft een realitischer beeld , veel meer spelplezier Ik hoef geen apart USB kastje voor film/foto/muziek meer te gebruiken , gewoon rechtstreeks in de tv pluggen Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoeflaken 22-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Bestellen en betalen ging snel.

Service
Heb besteld en betaald maar nog steeds niets ontvangen. Heb er steeds achteraan moeten bellen want jullie laten niets weten. En nu moet ik jullie onderzoek afwachten over waar het prqoqduct is gebleven...5 werkdagen
Totaal geen service dit. Echtbelachelijk dat het problleem van jullie bij mij gelegd wordt. Ik ben klant en heb niets gekregen....waar dat aan ligt geen idee maar hoezo ben ik van jullie onderzoekstermijn de dupe? Ik hoor gewoon mijn product te ontvangen! Zeer zeer slecht en daarbij was er 1 jongen aan de lijn ook nog eens zeer onbeschoft. Wat een slechte ervaring en we zijn nog steeds niet met jullie klaar. Mijn geld terug winnen heel graag! Maar lever die tv ook eens af want dit gaat op diefstal lijken!

Aanbeveling
Nul service en als klant wordt je echt aan je lot overgelaten...ik raadt iedereen af om via jullie iets te bestellen!

Extra toelichting
Tv is Niet in mijn bezit!!! Jullie hebben wel mijn geld. Zeeer slecht en de communicatie verloopt op ons initiatief. Jullie laten niets weten. Wat een slechte zaak.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews